|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść II .
Co do tabletek hormonalnych ja polecam Cyclo-Progynove. Jak dla mnie są świetne, nie majążadnych złych skutków ubocznych
![]() A szpagat turecki to który jest? Ja umiem te do przodu i jeszcze sobie w tym szpagacie tak noge do góry wywinąć ;p poza tym z takich sztuczek to dwie nogi na głowe założyć itd. Ogólnie to rozciągnięta jestem :d jak chodziłam na akrobatyke to mi trenerka mówiła że jestem człowiek guma i teraz też mi tak mówią Cholernie bym chciała chodzić znów na akrobatyke, no ale jestem już raczej za stara... chociaż nie wiem ale to jest moja pasja a ja zmarnowałam talent bo mi sie nie chciało chodzić ![]() Poza tym czuje że za dużo jem a z drugiej strony za mało waże i niby chce troszke przytyć ale bardziej utrzymać ;/ Wczoraj była u mnie kumpela, kupiłam lody no ale ona nie chciała bo troszke przeziębiona była. Zastanawiałam sie czy zjeść go czy nie . Tak głupio jeśćsamemu no ale pomyślałam że mało w sumie zjadłam no i y mi sie przydało go zjeść. Więć zjadłam. Potem przyszłam do domu ok 20.30 i czułam lekki głód. Normalnie bym nic nie zjadła, ale pomyślałam że przecież nie moge schudnąć i zjadłam wieśniaka Ogólnie mega byłam dumna z tego że sie przełamałam dziś sie obudziłam o 7 i sobie śniadanie poszłam wziąść. Wzięłam jogurt jakiś i po prostu nie umiałam go zjeść, jakaś taka zatkana byłam wogule jakbym miała skurczony mega żołądek, ale go zjadłam i jeszcze jabłko i ogórek kiszony. Potem miałam ćwiczyć ale weszłam na wage i sie troche przeraziłam bo było 50,5kg ;/ czyli mało. o 10 zjadłam 2śniadanie(którego nigdy nie jem) :serek wiejski i warzywa. Terazjadłam obiad: pół makreli,puszka groszku,kapusta kiszona,cebulka ze śledzików w oleju idziwnie sie czuje. Wydaje mi sie że za dużo zjadłam chociaż pewnie tak nie jest Jestem głupia Jeszcze wisi nademną to że musze poćwiczyć moje ćwiczenia codzienne(ok1h). I jeszcze może poćwicze więcej bo sie z***anie czuje. Pije dużo herbatek czerwonych jak zawsze. Powiedzcie mi coś
|
|
|
|
#662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdybym zaczęła się do Ciebie porównywać to pewnie w tym momencie przestałabym w ogóle jeść, teraz się nie dziwię dlaczego Iza wczoraj tak zareagowała. Nie rozumie po co to piszesz skoro wiesz doskonale że wiele a nas wychodzi z ed i stara się za wszelką cenę jeść normalne ilości jedzenia i nie mieć wyrzutów a tu wypisujesz takie głodówkowe jadłospisy, wiesz przykre to wszystko ![]() A jeśli chodzi o tabletki to ja właśnie biorę te cyclo-progynove i to dodatkowo potęguje moje odczucia że przytyła, bo w tym momencie czuję się jak 100kg słoń i bardzo mi ciężko jeść normalne ilość , jak dawniej , ale staram się nie ucinać i Tobie tez radzę .
|
|
#663 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiecie, dziewczyny zastanawiam się nad istotą wklejania jadłospisów do tego wątku. Z jednej strony niektórzy nie potrafią obiektywnie ocenić czy zjedli dużo czy mało i wtedy co mają zrobić? Czasem potrzebne jest wsparcie duchowe, a rzeczywiście lepiej tu niż na NCJ, bo w końcu to jest Krzywe Zwierciadło. Jednak z drugiego punktu widzenia, to tylko potęguje nasze wyrzuty sumienia. Ja uwielbiam patrzeć na jadłospisy Tuchajbeja, Funky czy Wiosenki, bo podnoszą mnie na duchu. Dają nadzieję, że kiedyś i ja będę tak ładnie jadła, a gdy widzę taki prawie głodówkowy jadłospis i ktoś sie skarży, że jest pełny to czasem mam wyrzuty sumienia. No, ale chyba musimy jednak przymykać na to oko, ponieważ gdzie inni mogliby się wyżalic jak nie tu? Chyba musimy być silne i oddzielać swoje życie i żywienie od innych, chociaż to bardzo trudne. Wymaga samozaparcia.
|
|
|
|
#664 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale macie tempo...6 stron mnie czeka :PAsilos Magdalena świetne zakupy. Wszystko mi sie podoba, aż nie wiem co najbardziej ![]() Dziewczyny możecie być ze mnie dumne. Byłam u koleżanki na noc. Nie poległam: na sałtce greckiej , lemoniadzie (mnóstow cukru), 3 rodzjach czekoaldy, cukierkach, chipsach i pysznycj jezykach ![]() Choć nie wiem czy mogę się tym małym sukcesem z wami dzielić w tym wątku?
|
|
|
#665 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja sama mam już mocno skrzywiony obraz rzeczywistości i nie wiem np. czy 3 kromki chleba to przypadkiem nie za dużo na śniadanie jeśli chcę utrzymać wagę. |
|
|
|
|
#666 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny poprosze o e-maile jak chcecie moje zdjecia. Tylko zaznaczam ze jestem z kolzenaka w parku
|
|
|
|
#667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tylko na chwile, wpadłam coś zjść, żeby mnie zabardzo nie wzięło ![]() Wypiłam jedno piwo, troszke wina i ponad kieliszek wódki i... dość dobrze sie czuje A piłam na słoncu ![]() coś czuje, że dziś zjem sporo, bo jak pije to odrazu zaczynam jeść ![]() zaraz ide kontynuować imprezke ! ![]() Życze Wam miłego dnia Kochane Trzymajcie kciuki zebym się nie upiła ![]()
|
|
|
#668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ewelciaa12@op.pl
|
|
|
#669 |
|
Zakorzenienie
|
Baby- ja również poproszę
funky87@o2.pl edit:Hypnotic, ja nie widzę żadnego sensu wklejania tutaj głodówkowych jadłospisów, po którym dziewczyny piszą że są pełne i nie mogą się ruszyć. Wiesz doskonale że ED to dziwna choroba i rządzi się swoimi prawami, a porównywanie i konkurencja to największe zło jakie jej towarzyszy. Nie każda z nas jest na prostej i jak trafi na taki jadłospis to sobie pomyśli, boże ona zjadła jeden serek i czuje się pełna a ja zjadłam już 2 kromki, i zaczyna się głodówka bo przecież nie mogę zjeść więcej niż inni Wystarczy spojrzeć na przykład Izy, je zdrowo według swojego zapotrzebowania a wczoraj po przeczytaniu niektórych postów miała wyrzuty sumienia, To tak jak z wagą i wymiarami - każda z nas jest inna i czego innego potrzebuje.
|
#670 |
|
Zakorzenienie
|
i ja też
Edytowane przez iza_wiosenna Czas edycji: 2011-03-19 o 17:41 |
|
|
|
#671 |
|
Zakorzenienie
|
poszło
|
|
|
|
#672 |
|
Zakorzenienie
|
dostałam, pooglądałam i powiem Ci że śliczna z Ciebie dziewczyna, super figura i świetnie fotki zwłaszcza ta na ławeczce., zazdroszczę masz takie szczupłe długie łydki ![]()
|
#673 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeeej ale mnie nosi noo powstrzymuję się ostatkami sił przez cały dzień no ale nie wiem czy dam radę, boję się, że nie...
|
|
|
|
|
#674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Izuś , może jakiś spacer, albo odwiedzinki u znajomych, coś co odwróci Twoją uwagę i powoli Ci nie myśleć, jeżeli czujesz że się zbliża napad to rób wszystko żeby o tym nie myśleć, nie wiem jak Ci pomóc, nigdy przez to nie przechodziłam, ale wyobrażam sobie jak musi Ci być ciężko.Wierzę że dasz radę , bardzo silna dziewczyna z Ciebie
|
|
#675 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#676 |
|
Wtajemniczenie
|
funky - dzięki, już troszkę mi przeszło mam nadzieję, że dam radę, bo ja mam tak, że jak jeden dzień daję radę to potem od razu lepszy nastrój i łatwiej mi się zmotywować, pójdę chyba pokręcę hula hop zaraz
|
|
|
|
#677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Baby, mogę - neska_gold@poczta.fm u mnie okropnego nastroju ciąg dalszy cały dzień podjadam jakieś słodycze, bo zajadam smutek, akurat jedzeniem się nie przejmuję, tylko tak jakoś beznadziejnie jest mam nadzieję, że u Was lepiej, poczytam sobie
|
|
|
#679 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez iza_wiosenna Czas edycji: 2011-04-25 o 12:16 |
|
|
|
|
#680 |
|
Zakorzenienie
|
Baby śliczna z ciebie dziewczyna
![]()
|
|
|
|
#681 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam! Właśnie wróciłam z Mistrzostw Polski. Mam 5 miejsce w układach... przegrałam w walce o podium już. No, ale trudno- było fajnie! Z koleżanką i kolegą ciągle się śmialiśmy, siedzieliśmy dłuuuuugo i w ogóle spoko
Co do jedzenia: jadłam co chciałam, nie przejmowałam się i w ogóle miło było A karmili doooobrze, przywiozłam jakieś serki wiejskie i homo waniliowe i snicersa, jabłka- masakra, tyle tego było, że nie mogłam zmieściś, a szkoda było zostawić, jak dawali za darmo :P Teraz mam zapasy na parę dni Przywiozłam koszulki, czapki, 'smycz', piny, ołówki, długopisy, naklejki, o rany :P Co do jedzenia przy ludziach... też mi jest jakoś nieswojo, ale tłumaczę sobie, że tylko mi się zdaję, że wszyscy wtedy na mnie patrzą. Bo tak naprawdę, nie zwracają na to uwagi, i taka jest prawda. Przeważnie to zwracali uwagę, jak jadłam pół kromki chleba suchego... i komentowali. A jak przykładowo na śniadanie wczoraj zjadłam talerz płatków z mlekiem i bułkę z sałatą, wędliną, serem, pomidorem i serek homo waniliowy, to nikt nawet nie popatrzył...! I wtedy trochę się rozluźniłam. Tak samo z obiadem, kolacją itd. Mnie się wydaje, że tyję, a od kolegi usłyszałam tylko: Ale Ty masz chude nogi! A od innej dziewczyny: Tak Ciebie pamiętam- wielka, chuda jak anorektyczka... Ja takie teksty traktuję jak komplementy... nie czytałam wszystkich postów, bo jest ich jakieś 25 stron :P No, muszę uporządkować pokój Pozdrawiam
|
|
|
|
#682 |
|
Raczkowanie
|
Baby poprosze o fotki
: nikki_rm@onet.eu
|
|
|
|
#683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiosenko a co z tym psychologiem, zdecydujesz sie umówić na wizytę??
|
|
#684 |
|
Zadomowienie
|
Ehh a miało być tak pięknie. ;/
Już tak dobrze mi szło,byłyście ze mnie dumne i trzymałyście kciuki a ja co a ja zawaliłam.Zamiast dodać kcal to jeszcze je ucięłam. Byłam w parku i miałam wielką ochote na loda a co ja zrobiłam nie kupiłam go ;/ nie wiem czemu może dla tego bo chciałam zrobić sobie na złość i pokazać że jak chce to wcale nie musze. Jak patrzyłam ta tych wszystkich ludzi to mi się tacy szczęśliwi wydawali i na do datek "chudsi" sorry ale musiałam się wygadać.tamonita to nie dużo się pomyliłam ![]() baby ja też prosze (wysyłałam ci fotki?, jak nie to moge ci wysłać ) krytia@wp.pliza czemu beznadziejnie? Martynko do krakowa mam dość sporo drogi
|
#685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie martw się , nie zawsze wszystko się udaje, niestety przy Ed czasem ten głosik w głowie pojawia się w najgorszym momencie i psuje nam wszystko, postaraj się o tym nie myśleć i już więcej nic nie ucinać(na NCJ ma się pojawić śliczny jadłospis trzymam kciuki i nadal jestem z Ciebie dumna i pełna podziwu dla tego jak sobie radzisz), a loda to jeszcze nie jednego zjesz z uśmiechem na twarzy
|
|
#686 |
|
Wtajemniczenie
|
Baby - Ja poproszę fotki
![]() Tamonita - A ja mam na odwrót i niestety jak piję to nie jestem w stanie nic przełknąć do jedzenia. Wiosenko - To szkoda, że masz taki "wisielczy" nastrój, ale dobrze, że chociaż jedzonkiem się nie przejmujesz. Jesteś silna, dasz radę A takie humory się zawsze zdarzają ^^Krytia - Ojć, zdarza się! Ale masz za te lody zjeść teraz coś dobrego! Nie załamuj sie to tylko jedna porażka, wśród pasma sukcesów. Nikt nie powiedział, że będzie łatwo, ale musisz sobie poradzić. A u mnie dzisiaj całkiem w porządku Jadłam to na co miałam ochotę. Nachodziłam się jak nie wiem, ale cóż poradzić. Mama się nie mogła z miejsca ruszyć to tylko mnie ciągle po coś wysyłała. Zjadłam dziś pysznego gofra z serkiem homo, dużą ilością wiśni we frużelinie i płatkami migdałowymi .
|
|
|
|
#687 |
|
Raczkowanie
|
Jestem beznadziejna : (
Cały dzień było pięknie, ładnie, zero podjadania, aż znowu popatrzałam do lustra i kolejny atak. Tym razem w ruch poszły płatki śniadaniowe (2 opakowania) z mlekiem .. Nie było by źle gdyby na tym się skończyło, a tu zaś cholerne wyrzuty sumienia i chęć przejścia na R od poniedziałku. Jeśli jutro zobaczę 54,5 na wadze to koniec, cały dzień będę tylko ucinać kcal, albo przejdę na głodówkę, mimo że wiem jaka to głupota.. Mam dość. I pomyśleć, że jeszcze rok temu byłam normalna
|
|
|
|
#688 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#689 | ||
|
Zakorzenienie
|
nie wiem
![]() a jak u Ciebie?? dalej się tak okropnie czujesz po tabletkach? czytałam pobieżnie, więc pewnie coś pokręciłam, przepraszam ![]() Cytat:
![]() kryzysy zawsze się zdarzają, obiecaj sobie, że od jutra będzie już pięknie i na sto % Ci się uda, Słonko wiadome było, że kryzys kiedyś nadejdzie - lepiej wcześnie, żeby jak najszybciej go zażegnać ![]() Cytat:
cieszę się, że wszystko dobrze ![]() a u mnie... nie wiem. to dlatego, że bliska mi osoba strasznie mnie zraniła. nie umiem sobie z tym poradzić, bo próbuję to zignorować, ale cały czas myślę, dlaczego i zdaję sobie sprawę, że w rzeczywistości chyba nic dla nikogo nie znaczę.
|
|
|
#690 |
|
Zakorzenienie
|
ooooooooooo jaaaaaaaaaaaaaacie
Właśnie zjadłam kawał drożdżówki... wogóle weszłam na wage i jest 2 kilo więcej niż rano, a ja tylko piłam ! nie zjadłam nic z grilla tylko teraz ta rożdżowke...![]()
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:21.

chociaż nie wiem

Ale macie tempo...6 stron mnie czeka :P

68,5 68 67 66 65 64 63 62 61 60

A piłam na słoncu 

Izuś , może jakiś spacer, albo odwiedzinki u znajomych, coś co odwróci Twoją uwagę i powoli Ci nie myśleć, jeżeli czujesz że się zbliża napad to rób wszystko żeby o tym nie myśleć, 
sorry ale musiałam się wygadać.