|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Proszę o pomoc
Dziewczyny proszę Was o pomoc. Chciałabym zrobić coś z włosami ale kompletnie nie wiem co,jakie ścięcie, jaki kolor. Jak powinnam się ubierać, żebym dobrze wyglądała?Jaki mam robić makijaż. Dziewczyny z dobrymi serduszkami prosze o komentarze.Dołaczam fotki.
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
Lokalizacja: Czasem z Grodu Kraka czasem z uroczej górskiej doliny :)
|
Urodą bardzo przypominasz mi Kyle Minogue. Myślę że tym tropem trzeba iść. Co do makijarzu to mocno i starannie wytuszuj rzęsy. Nie czuję się jednak autorytetem w dziedzinie zmian wizerunku dlatego zanim pobiegniesz do fryzjera poczekajmy na opinie innych wizazanek
![]() http://www.rmf.fm/muzyka/media/img/wykonawca/0/169.jpg Tu link do jednej z jej fryzur. Aktualnie Kyle ma krótkie włosy jednak myślę, że jej wcześniejsze fryzury Tobie najlepiej by pasowały
69...68...67...66...65...64...63...62...61...60...59...58...57...56...55...54...53...52 CEL: 12kg/6mcy Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2008-05-07 o 07:46 |
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Proszę o pomoc
bardzo dziękuje i czekam na dalsze wypowiedzi...
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
wloski sa ok...widze, ze pocieniowane.. ja bym moze zrobila jakas grzyweczke na bok..
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
mam grzyweczke na bok
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
wydaje mi się, że powinnaś mieć troszke grubsze brwi u nasady, bo Twoje oczy wyglądają na takie "nagie". masz dużą przerwę między brwiami, a okiem. dltego oprócz grubszych rzęs umaluj zewnętrzny róg i całą górną powiekę jakimś intensywnym cieniem, podkreśl kredką i mocno wytuszuj rzęsy. dolną powiekę nad linią rzęs pomaluj białą kredką, a pod ciemną, wytuszuj rzęsy. wewnętrzne kąciki rozświetl jasnym cieniem, bo pomalowane tylko na górze i dole będą wyglądały zbyt okrągło. kości policzkowe podkreśl różem, a dość wąskie usta obrysuj kontórówką i nałóż błyszczyk w takim samym kolorze.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Jesteś zgrabna, ale nie znaczy to, że musisz "chodzić z brzuchem na wierzchu".
To mi się właśnie rzuciło w oczy, oglądając Twoje zdjęcia.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
Czasami muszę, naprzykład jak jest upał
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
minisukienka i obejdzie się bez odkrytego brzucha
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Kolor wlosow masz bardzo ladny i nie ruszalabym,co do fryzury mozesz lekko wycieniowac wraz z podcieciem grzywki na bok. ![]() Co do ubioru polecam watek moda https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=28 Co do makijazu https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=11
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
ale ja nie proszę o podawanie linków tylko porady
|
|
|
#12 |
|
Moderator
|
Ale to nie jest forum o modzie i makijazu,tylko o metamorfozach dlatego podalam Tobie te linki
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
Napewno na Twoim miejscu zrobiłam bym grzywkę asymetryczną w 100% i wycieniowała włosy. Widać że jesteś odwarzną dziewczyną i prponuje Ci też więcej odwagi we fryzurze.
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
hm ja bym zapuscila brewki, polozyla korektor pod oczka, mocno wytuszowac rzesy dobrym tuszem i jakis zywy kolorek cieni
![]() w takim makijazu jaki teraz nosisz, wygladasz troche niezywo/smutno, a masz bardzo ladna buzke przeciez ![]() w ubrankach tez zakrywalabym wiecej no i zywsze kolorki albo przynajmniej bardziej urozmaicone, czerwienie, beze a nie tak ze na czarno
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo mi sie podobasz tu http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5173287
twoja twarz ma duzo charakteru moim zdaniem mogla bys potkreslic to ze masz pazurek kolorem wlosow braz kazdy braz by do ciebie pasowalswietnie wygladasz z odkryta twarza i chyba to lubisz nie rob sobie bron boze grzywki .... ja bym na twoim miejscu obciela wlosy do pol szyjki lub brody... wycieniowala same konce ... jak znajde odpowiednie zdjecie to pokaze ci o czym mowie ![]() taki kolor http://www.fryzurki.pl/galerkad.php?...a=772&numer=13 fryzurka jak na zdjeciach
Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2008-05-07 o 07:47 |
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
znalazlam jeszcze
![]() propozycja najbardziej mi sie podobajaca dla ciebie http://www.fryzurki.pl/galerkad.php?...=772&numer=770 |
|
|
|
|
#17 |
|
Rozeznanie
|
Bardzo dziekuje za odpowiedzi, ale szczerze powiedziawszy nie wyobrażam sobie siebie w takich włosach
|
|
|
#18 |
|
Rozeznanie
|
piata fryzurka jest absolutnie boska <wow>
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Rozeznanie
|
Odświeżam wątek. Może jakies pomysły?
|
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
a wlasciwie dlaczego nosisz ubania odkrywajace brzuch?
|
|
#22 |
|
Rozeznanie
|
no właśnie...lepiej by było gdybyś brzuch zakrywała...ja osobiście wolę już mieć zakryty,bo odkryty już wyszedł dawno z mody...hmm brwi masz za cienkie z tego co zauważyłam
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Moderator
|
Cytat:
A dlaczego by nie? ,jesli ktos ma zgrabny brzuszek to czemu ma nie pokazywac Ja widze codziennie jak dziewczyny chodze tak ubrane,tym bardziej jak juz wiosna jest,cieplo . Jesli juz zamierzacie pisac posty to moglyscie doradzic KochamMichasia a nie sie przyczepiac ze ma odkryty brzuszek.
Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-05-03 o 15:17 Powód: litero;
mikroREKLAMA
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 |
|
Rozeznanie
|
ja myślę,że masz za cienkie brwi
włosy okej,noś żywe kolorki
|
|
|
|
|
#25 |
|
Rozeznanie
|
Mnie przypominasz Menę Suvari (grala m.in. w American Beauty)
Brwi ZDECYDOWANIE powinny byc nieco grubsze... (czyli to co mówiły wczesniej dziewczyny) Gołemu brzuchowi mówię nie.... Na lato moze jakies urocze zwiewne sukienki? ![]() pzdr |
|
|
|
|
#26 |
|
Rozeznanie
|
Ja zajęłabym się bardziej włosami na Twoim miejscu niż brwiami, bo one nie rzucają się aż tak w oczy, są tylko nieco zbyt ''kanciate'' do twojego typu urody. Myślę, że mogłabyś ścieniować w jakimś stopniu włosy, bo z tego co widzę na zdjęciach - nie są one grube i sprawiają wrażenie ''przyklapniętych'', a nawet na niektórych tłustych. Z grzywką mogłabyś spróbować, bo masz dosyć wysokie czoło - ale z grzywką tylko na bok, postrzępioną, która nadałaby Ci tzw. pazura. Koloru bym nie zmieniała ze względu na jaśniutką, delikatną urodę i karnację. Uważam, że Twoim atutem są przede wszystkim duże, ładne oczy i ich niebanalny kształt. Rozjaśniłabym na twoim miejscu cerę, szczególnie w partiach pod oczami. Pasują Ci kolory perłowe, ciepłe brązy, beże - ewentualnie sięgnęłabym na twoim miejscu po większą gamę barwną tak jak fiolety czy zielenie, ale raczej te chłodne. Mocno wytuszowane rzęsy niech zostaną, zarówno na dolnej i górnej powiece. Troszkę brzoskwiniowego różu, ale niekoniecznie, bo masz ładny kształt kości policzkowych. I najważniejsze - powinnaś trochę powiększać optycznie usta, nie stosuj tylko błyszczyka, ale np. pomadkę beżową + delikatną kredkę w podobnym kolorze i na to ewentualnie jakiś błyszczyk. Co do ubrania - nie jestem zwolenniczką odkrytych brzuchów, ale jak masz zgrabny to czemu nie...
|
|
#27 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jesli chcesz pozytywnie zmienic wyglad. mi osobiscie bardziej sie podoba tunika za pupe np z rajstopami. i takie cos ma klase czy tez cos takiego http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6288214 po drugie jesli ma sie cos ladne nie zawsze trzeba to pokazywac. wiele kobiet uwaza ze skoro maja ladne piersi (albo wogole twierdza ze maja je jako -jedyne bo inne kobiety nie maja biustu) dlatego odslaniaja te czesci swojego ciala. tak samo z brzuchem czasami sa granice dobrego smaku. po trzecie to naparwde nie jest korzystne dla zdrowia. np odslanianie nog nie jest zwykle szkodliwe.
|
|
|
#28 |
|
Rozeznanie
|
Hmm no a ja wlasnie w pierwszej kolejnosci zwrocilam uwage na zbyt cienkie brwi... Wiec ja bym powiedziala ze jednak rzucaja sie w oczy...
Zgadzam się co do grzywki na bok KochamMichasia Slicznie wygladasz na tym http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7416862 zdjeciu Co do koloru wlosow - tak jak powiedziala Madam Coco, raczej bym go nie zmieniala. Jeslo chodzi o kolory ubran - tu rowniez się z nia zgadzam - zwłaszcza co do BEŻY. Dodalabym jeszcze czern. Ogolnie takie nazwijmy to stonowane, eleganckie kolory.Pozwolilam sobie przerobic Twoje zdjecie na tyle na ile mi umiejetnosci pozwalaja mam nadzieje ze sie nie pogniewasz. Troche pogrubilam brwi + jak widac fryzurka z grzywka na bok.
|
|
|
|
|
#29 |
|
Rozeznanie
|
Oj dziewczyny jeżeli chodzi o mój brzuch to naprawdę rzadko zdarza mi się go pokazywać a te 3 centymetry to jakoś tak wylazły z pod bluzki
postaram się poprawić a jeżeli chodzi o brwi to bardzo mi się podobają te z obrazka PannyX, w grubszych wyglądam o niebo lepiej i szczerze Wam się przyznam że już od dawno pragnę tego żeby były grubsze, ale mam ogromny problem z zapuszczeniem ich, po prostu nie wiem jak to wyjaśnić ale tak jak by one nie odrastają <te włoski> w tych miejscach w których bym chciała.A ze reszte porad bardzo dziękuje i postaram się je wcielić w życie ![]() a może w takich włosach mi lepiej i takim kolorku?
Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2008-05-07 o 07:46 |
|
|
|
|
#30 |
|
Raczkowanie
|
bardzo ladnie ci w takich wlosach dlugich i w tym kolorze tez
a jak sobie ukladasz takie fale?
![]() |
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:01.

69...68...67...66...65...64...63...62...61...60...59...58...57...56...55...54...53...52 

czyli