![]() |
#3151 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniówki 2017 <3 cz.4
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Fakt ziiimno strasznie. Do przedszkola przyjezdza dzis wesołe miasteczko. Także dzieciaki beda miec radoche ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3152 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. U nas brzydka pogoda i się nic nie chce..
Judka kciuki mocne 😁
#3153 | |
Zadomowienie
|
He he no tak
![]() ![]() Wysłane za pomocą mTalk ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane za pomocą mTalk ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- U mnie melduje, że truskawki 8-10 zł ![]() Czereśni brak ![]() Wysłane za pomocą mTalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3154 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny czy dokuczają wam bóle brzucha? Ja ostatnio szczegolnie w nocy mam z tym problem. Boli wlasciwie chyba żoladek... biore żelazo od 3 tyg nie wiem czy łączyc sprawy. Czuje taki napadowy ból potem "pojezdzi" w brzuchu i na chwile spokój. Martwie sie troche . Wizytre mam za tydzien
Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#3155 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. Dziś dzień dziecka - mlodemu cały dzień poświęcam. Zero pracy.
Nadrobie Was wieczorkiem. Jak są jakieś wizyty to kciuki ![]() A tym czasem zapraszam na drożdżowe z truskawkami na mące pełnoziarnistej - za 20 minut wyciągam gorące z piekarnika ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
#3156 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja sernik na zimno z truskawkami robię 😀 Wysłane za pomocą mTalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Przyjeżdżaj z córką - zimne piwko w lodówce dla panów też się znajdzie! Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
![]() |
#3158 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3159 | ||
Zakorzenienie
|
witam
dziś odebrałam dzieci wcześniej bo mieli Dzień Sportu. Mamy w planach dużo smacznych rzeczy ![]() ![]() ![]() hehe, powodzenia! Cytat:
![]() ![]() po wczorajszym ślinotoku zakupiłam jedno i drugie ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3160 |
Zadomowienie
|
Diablica mmmm pyszota
![]() itakasia- crumble z rabarbarem, dogadzasz sobie ![]() a ja się zbieram powoli i jadę na miesiąc do teściów na wieś się byczyć. Obawiam się o ten mój cukier, bo teściowa to fanka wszelkich drzewek owocowych a ma ich cały sad ![]() Kciuki za dzisiejsze wizyty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3161 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja truskawki kupilam za 12,5 zł i to bylo najtaniej jak widzialam, tanio u Ciebie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() powiedz lepiej jak to robisz ze Ci rowno rosnie...mi zawsze rosnie po bokach wyzej, srodek nizej i taki bulwy wyrosniete powstaja w niektorych miejscach... ![]() Cytat:
![]() za ile czeresnie? ja widzialam tylko za 30 zl i jeszcze babka powiedziala, ze to nie polskie wiec sobie dalam spokoj poki co ![]() teraz wlasnie pozeramy z synkiem na dzien dziecka cala miche truskawek ![]()
![]() |
#3162 |
Raczkowanie
|
Hej😊
Kciuki za dzisiejsze wizyty😘 Taką ochotę narobilyscie na truskawki, że juz bylam dwa razy na straganie😝 Jeden kilogram poszedł na koktajl, a drugi kilogram czeka co moja druga połówka z nimi zrobi😂 W miedzy czasie ja podjadam😝 U mnie truskawki po 7.50 a czereśnie po 12 wiec można szaleć😉 Tyle że straszny upał i nie chce mi się piec ciasta😦 Ale żeby moje dziecko w brzuszku nie było poszkodowane z okazji dnia dziecka to kupiłam malinowa chmurke i brzoskwiniowca😉 Mam sprawdzona cukiernie wiec zaryzykowalam😀 A Mała i tak będzie wariowac po slodkim😉 Dzisiaj mam dzien leniwca... Miałam robic pranie, a zamiast tego poszłam na spacer, po jakies zakupy i teraz leze pod klima😫 Niby nie jest dzisiaj tak duszno, martwie się co będzie w lipcu jak beda upaly i duchota🙍 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3163 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Byłam dziś w pracy donieść zwolnienie i Tadzio chyba ngdy jeszcze nie został aż tak obmacany ze wszystkich stron - każdy oczywiście chciał podotykać brzucha. Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie z kolei zrobiło się chłodno, więc znowu siedzę opatulona w bluzy... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3164 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3169 |
Rozeznanie
|
Ja tak sobie myślę, bo jutro mam usg 3 trymestru, że ale byłby numer jakby lekarz powiedział że zamiast jajek widzi pitynkę.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3170 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3171 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Koleżanka urodziła chłopca, a do samego końca jej mówili, że dziołcha ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3172 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3173 |
Zakorzenienie
|
No juz mam stresa
![]() Musze domknac wyprawke, ale no czekam na kasiorke jakas. Nastepnym razem juz gbs bedzie mi pobierac i potem bedzie wesolo ![]() ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Za to jutro sie do pediatry z makym wybieram, praktycznie co dzien narzeka na ból brzuszka. Przed chwila sam chcial do lekarza, a nawet szpitala jechac. To nie sa bardzo mocne bóle, bo sie bawi, je. Jednak jest to niepokojące. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3174 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Apropo owoców u mnie pełno straganów z czereśniami i truskawkami tak po 10 zł ale ja nie jem bo nie lubie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3175 | |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, dzisiaj w Home&You promocja "Druga rzecz za 10zł"! Kupiłam dwie narzuty Dantessa 220x260 w super cenie
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3176 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3177 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pisałyście o twardnieniu brzucha. Wcześniej mi trochę twardniał ale dzisiaj była masakra. Połaziłam po galerii i poszłam do Kerfa i w połowie zakupów brzuch jak skała i zaczął ciężki być dziwnie. W panice dokończyłam zakupy i dopiero po 10 minutach na ławce trochę zelżało a przeszło dopiero w domu jak sobie poleżałam. Jak na złość nie miałam przy sobie Nospy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3178 |
Rozeznanie
|
Alexandre czas zacząć na siebie bardziej uważać, trochę te brzuszki już ważą i takie długie chodzenie to już może zmęczyć.
A ja chyba wreszcie mogę zgłosić imiona na 1 stronę - Emilia i Milena. Może jeszcze ulegną zmianie, ale na razie takie są 😀 W ogóle zapomniałam wam napisać, że jak byłam w szpitalu to mąż umył mi włosy bo ja byłam ciągle podłączona przez 4dni do pompy i kroplówki. No i te włosy jakieś takie inne były, ale przynajmmiej czyste. Ja do szpitala wzięłam odżywkę, szampon i balsam zabrane z hiltona w identycznych minibuteleczkach. A mój ukochany umył mi włosy mieszanką odżywki i balsamu do ciała ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3179 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za to wszystkie biszkoptowe to mogą od razu u kur od teściowej lądować - za chiny nie potrafię upiec. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3180 |
Raczkowanie
|
U mnie truskawki między 10-13 zł. Najadłam się jak świnka.
![]() Judkama, gratuluję, że Wituś pozostał Witusiem. Chyba żadna z nas nie ma jeszcze wyprawki gotowej w 100%, co? A jak któraś ma to niech się przyzna. Mi się wydaje, że tym wydatkom i kupowaniu rzeczy nie ma końca dosłownie. Ciągle coś wpada w oko, ciągle coś by się przydało. Ja mojemu smykowi kupiłam dziś z okazji Dnia Dziecka body i półśpiochy a sobie bluzkę. A co tam ![]() Jakoś tak mam dzis więcej energii niż przez ostatnie dni. Może dlatego, że chłodniej trochę i stopy nie puchną i nie bolą? Ostatnimi czasy brzuch też mam ciut twardszy i częściej się wypróżniam. Może przez to żelazo? Bo od czasu jego brania mam takie dziwne kłucia w brzuchu, twardnienie i częściej mnie do kibelka gania. Diablica, ciasto obłędne. Zjadłabym ![]() U mnie na razie możecie mi dopisać imię Jan. Zobaczymy czy zostanie czy ulegnie zmianie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:23.