Mamusie czerwcowe 2016 cz. 3 - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-05-31, 16:48   #4501
miszkaaa
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 3

Cytat:
Napisane przez Honcia Pokaż wiadomość
Miszko to tak na szybko znalezione
https://polki.pl/zdrowie/choroby,sls...5,artykul.html
Leją to do wszystkich płynów które mają się pienić bo tworzy pianę. Nie tylko do kosmetyków ale i plynów do naczyń, podłóg...
Od kiedy myję się mydlem bez SLS nie muszę za każdym razem smarować ciała balsamem bo skóra nie szczypie
Dzięki, wieczorem poczytam

Żabinek
miszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-31, 21:26   #4502
australia87
Zakorzenienie

A co to, nie ma co czytać wieczorem?
australia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-01, 06:48   #4503
Honcia
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez australia87 Pokaż wiadomość
A co to, nie ma co czytać wieczorem?
I rano też cisza...

Słodkości, radości i słonka dla naszych dzieciaków z okazji ich święta!

Honcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-01, 07:09   #4504
Lena_Marlena
Rozeznanie

Franek z okazji dnia dziecka nie obudził ojca do pracy;D

Najlepszego dla dzieciaków!

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Lena_Marlena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-01, 07:47   #4505
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lena_Marlena Pokaż wiadomość
Franek z okazji dnia dziecka nie obudził ojca do pracy;D

Najlepszego dla dzieciaków!

A jak tam Wam w nowym domku się mieszka?

Marysia zaczęła jęczeć po 6, ale wzięłam ją do siebie i dospała do 7.30
Stary 2017-06-01, 08:34   #4506
agusiia69
Zakorzenienie

Dzień dobry

Dziś dopatrzyłam się u Kini przebitych górnych dwójek dolne tez lata moment wyjdą. Zauważyłam, że u niej parami wychodzą :P z jedynkami było to samo. Najpierw dolne dwie wyszły a potem górne.

Zamówiłam małej stolik edukacyjny i dziś ma być

edit: stolik już jest teraz niech Kinia tylko wstanie to się go złoży
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 18838777_1649149631785176_1442814271_o.jpg (143,3 KB, 29 załadowań)

Edytowane przez agusiia69
Czas edycji: 2017-06-01 o 09:00
agusiia69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-01, 09:11   #4507
Lena_Marlena
Rozeznanie

Australia a w sumie bardzo dobrze, dzięki że pytasz: *

No może oprócz tego ze jeszcze nie umiemy się ogarnąć z taką powierzchnią: P tz 3 dni ogarnia koszenie trawy, a jak już skończy to mógłby zaczynać od Nowa, a ja w kółko tylko zamiatam i myje podłogi plus nie wyrabiam z pieleniem warzyw, no bo jak tz zajęty to ja z Frankiem nic nie zrobię ;(
Ale samo mieszkanie super

My już chyba po pierwszej drzemce bo właśnie słyszę że coś kwili narazie mamy dwie i chodzi spać po 21

Nie wiem jak to zrobić, bo pani ze żłobka prosiła żeby go wcześniej przestawić na drzemki w porach zlobkowych, a to niemożliwe żebym go przetrzymala do 12 jak on usypia o 9 sam kładąc się na naszym łóżku

---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ----------

Super stolik dla Kini!
Frankowi też wychodziły zęby parami i teraz czekamy chyba na dolne dwójki bo są kreseczki

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-06-01, 09:28   #4508
agusiia69
Zakorzenienie

Cytat:

No może oprócz tego ze jeszcze nie umiemy się ogarnąć z taką powierzchnią: P tz 3 dni ogarnia koszenie trawy, a jak już skończy to mógłby zaczynać od Nowa, a ja w kółko tylko zamiatam i myje podłogi plus nie wyrabiam z pieleniem warzyw, no bo jak tz zajęty to ja z Frankiem nic nie zrobię ;(

My już chyba po pierwszej drzemce bo właśnie słyszę że coś kwili narazie mamy dwie i chodzi spać po 21

Nie wiem jak to zrobić, bo pani ze żłobka prosiła żeby go wcześniej przestawić na drzemki w porach zlobkowych, a to niemożliwe żebym go przetrzymala do 12 jak on usypia o 9 sam kładąc się na naszym łóżku

---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ----------

Super stolik dla Kini!
Frankowi też wychodziły zęby parami i teraz czekamy chyba na dolne dwójki bo są kreseczki

Dzięki Mam nadzieję, że będzie się nim bawić, bo tani nie był :P
Stary 2017-06-01, 09:56   #4509
Honcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiia69 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Dziś dopatrzyłam się u Kini przebitych górnych dwójek dolne tez lata moment wyjdą. Zauważyłam, że u niej parami wychodzą z jedynkami było to samo. Najpierw dolne dwie wyszły a potem górne.

Zamówiłam małej stolik edukacyjny i dziś ma być

edit: stolik już jest teraz niech Kinia tylko wstanie to się go złoży
Fajowy stolik! Daj znać czy panienka będzie się bawiła
Cytat:

Super stolik dla Kini!

Hehe, no niestety z metrażem tak jest a ile macie działki wkoło? W sensie trawy do koszenia?

Stary 2017-06-01, 10:41   #4510
miszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:

Super stolik dla Kini!

Skądś to znam.
Ja też u siebie nie wyrabiam.
Na szczęście trawy nie mamy aż tak wiele więc na zewnątrz mniej roboty.
Ale tak to już jest z mieszkaniem w domku i jeszcze przy małych dzieciach.
Najważniejsze, że jesteście razem i że Wam fajnie

A z drzemkami u nas też by nie przeszło.
Kubuś za wcześnie wstaje żeby dotrzymać do 12. Zasypia sam o 9.30
( Starszak w jego wieku już miał jedną drzemkę właśnie około 12,)

U nas jest klubik dla małych dzieci, takie spotkania mam i dzieci, chodziłam tam ze starszym jak skończył rok.
Teraz ciągle pytają kiedy przyjdę.
Chyba nie prędko bo Kubuś wlasnie śpi w czasie tego klubiku.
W sumie mi odpowiada taki układ z tymi drzemkami bo przynajmniej mam kiedy obiad ugotować.

Agusia, stolik wypaśny!
Ciekawe jak Kindze się spodoba

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

U nas chyba kolejny ząbek w natarciu bo Kuba z rąk nie schodzi.
I tak jest za każdym razem gdy ząbek idzie.

Honcia, chwaliłam się, że mam fajne kremy z Lidla i niestety, ale mnie zapychają. Sprawdziłam na noc i na dzień. Buuuu
Muszę szukać sobie innego

Żabinek
Stary 2017-06-01, 13:23   #4511
201711281320
Konto usunięte

Dzień Dobry!
Mało mnie, bo nie mam czasu. Brat z rodzinką u nas jest do soboty, więc pilnujemy co by sobie dzieci wzajemnie oczu nie wydłubały
A tak serio to bardzo fajnie się bawią. W sensie bawią się osobno i co innego robią ale żadne z nich nie jęczy. W towarzystwie raźniej. I gadają sobie po dzieciowemu. Wczoraj była super zabawa na schodach do domu. Sto pięćdziesiąt razy w dół i w górę.

Bracik ma szczęście, że jest w domu małe dziecko, bo nie muszą gotować sobie specjalnie dla Ali tylko na żarełku Ignasia jadą Z tym, że ich córka je aż miło popatrzeć. Ona całe udko z kurczaka potrafi wchłonąć i jeszcze sporo warzyw... Takiemu dziecku to aż się chce gotować.

Ignaś też ma stolik edukacyjny ale jakoś specjalnie się nim nie bawi. Aktualnie przewraca go tylko do góry nogami albo używa jako pchacza.
201711281320 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-06-01, 16:29   #4512
australia87
Zakorzenienie

Miszka, u nas też dziś taki "rączkowy" dzień, masakra. I były tylko dwie 40-minutowe drzemki (w tym jedna na spacerze), więc moje plany sprzątania poszły się... wiadomo co Jutro wieczorem przyjeżdżają rodzice, w sobotę reszta gości, więc chciałam z grubsza ogarnąć mieszkanie
Chociaż wczoraj ambitnie wysprzątałam szafki z witrynami... ale moje dziecko i tak już dolną upaćkało odciskami rączek Mało tego - szyby takie czyste i przejrzyste się zrobiły, że Marysia z uporem maniaka próbuje się przez tą jedną hmm przebić żeby dorwać rzeczy z półki... podchodzi i wali głową, a jaka jest zdziwiona, że coś jej opór stawia
Stary 2017-06-01, 21:02   #4513
Honcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miszkaaa Pokaż wiadomość
Skądś to znam.
Ja też u siebie nie wyrabiam.
Na szczęście trawy nie mamy aż tak wiele więc na zewnątrz mniej roboty.
Ale tak to już jest z mieszkaniem w domku i jeszcze przy małych dzieciach.
Najważniejsze, że jesteście razem i że Wam fajnie

A z drzemkami u nas też by nie przeszło.
Kubuś za wcześnie wstaje żeby dotrzymać do 12. Zasypia sam o 9.30
( Starszak w jego wieku już miał jedną drzemkę właśnie około 12,)

U nas jest klubik dla małych dzieci, takie spotkania mam i dzieci, chodziłam tam ze starszym jak skończył rok.
Teraz ciągle pytają kiedy przyjdę.
Chyba nie prędko bo Kubuś wlasnie śpi w czasie tego klubiku.
W sumie mi odpowiada taki układ z tymi drzemkami bo przynajmniej mam kiedy obiad ugotować.

Agusia, stolik wypaśny!
Ciekawe jak Kindze się spodoba

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

U nas chyba kolejny ząbek w natarciu bo Kuba z rąk nie schodzi.
I tak jest za każdym razem gdy ząbek idzie.

Honcia, chwaliłam się, że mam fajne kremy z Lidla i niestety, ale mnie zapychają. Sprawdziłam na noc i na dzień. Buuuu
Muszę szukać sobie innego
Ja ciagle poszukuję kremu idealnego pewnie dlatego, że szukam w tych tanich
A w chwili obecnej smaruję się nietrafionymi kremami, które kupilam dla M
Cytat:
Napisane przez sliweczka85 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry!
Mało mnie, bo nie mam czasu. Brat z rodzinką u nas jest do soboty, więc pilnujemy co by sobie dzieci wzajemnie oczu nie wydłubały
A tak serio to bardzo fajnie się bawią. W sensie bawią się osobno i co innego robią ale żadne z nich nie jęczy. W towarzystwie raźniej. I gadają sobie po dzieciowemu. Wczoraj była super zabawa na schodach do domu. Sto pięćdziesiąt razy w dół i w górę.

Bracik ma szczęście, że jest w domu małe dziecko, bo nie muszą gotować sobie specjalnie dla Ali tylko na żarełku Ignasia jadą Z tym, że ich córka je aż miło popatrzeć. Ona całe udko z kurczaka potrafi wchłonąć i jeszcze sporo warzyw... Takiemu dziecku to aż się chce gotować.

Ignaś też ma stolik edukacyjny ale jakoś specjalnie się nim nie bawi. Aktualnie przewraca go tylko do góry nogami albo używa jako pchacza.
Moze się Ignaś na kuzynkę zapatrzy i też będzie wcinał wszystko co zobaczy

Cytat:
Miszka, u nas też dziś taki "rączkowy" dzień, masakra. I były tylko dwie 40-minutowe drzemki (w tym jedna na spacerze), więc moje plany sprzątania poszły się... wiadomo co Jutro wieczorem przyjeżdżają rodzice, w sobotę reszta gości, więc chciałam z grubsza ogarnąć mieszkanie
Chociaż wczoraj ambitnie wysprzątałam szafki z witrynami... ale moje dziecko i tak już dolną upaćkało odciskami rączek Mało tego - szyby takie czyste i przejrzyste się zrobiły, że Marysia z uporem maniaka próbuje się przez tą jedną hmm przebić żeby dorwać rzeczy z półki... podchodzi i wali głową, a jaka jest zdziwiona, że coś jej opór stawia
Perfekcyjna pani domu wysiada przy Twoich witrynkach

My mieluśmy ekskluzywną kolację: sushi z Biedro ęł ął powiedziala bym

Stary 2017-06-02, 06:50   #4514
australia87
Zakorzenienie

Dobre to sushi z Biedry? Bo już nie raz się na nie czaiłam

Marysia jeszcze śpi
Stary 2017-06-02, 07:33   #4515
Honcia
Zakorzenienie

Dzień dobry

Najlepszości dla Kubusia Miszkowego
Rośnij chłopaku na fajnego faceta
Cytat:
Dobre to sushi z Biedry? Bo już nie raz się na nie czaiłam

Marysia jeszcze śpi
Kosztuje 10zł i tak smakuje ale jak się nie ma co się lubi
M wojuje od 6

Stary 2017-06-02, 09:09   #4516
agusiia69
Zakorzenienie

Byłam dziś w urzędzie pracy już na wizycie. Jest coś takiego jak 3 profil czyli profil matki. Polega on na tym, że wizyty są rzadsze raz na dwa miesiące, niby szukają pracy, ale generalnie do 2 rz Kini mogę bezpiecznie z nią siedzieć jakby ktoś kiedyś potrzebował a nie wie o tym

Australia info głównie dla Ciebie
Stary 2017-06-02, 11:00   #4517
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
Byłam dziś w urzędzie pracy już na wizycie. Jest coś takiego jak 3 profil czyli profil matki. Polega on na tym, że wizyty są rzadsze raz na dwa miesiące, niby szukają pracy, ale generalnie do 2 rz Kini mogę bezpiecznie z nią siedzieć jakby ktoś kiedyś potrzebował a nie wie o tym

Australia info głównie dla Ciebie
O dzięki za info! Choć ja mam szczerą nadzieję na powrót do pracy we wrześniu, więc obym nie musiała korzystać z takiej dobroci

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

Najlepszości dla Kubusia!
Stary 2017-06-02, 11:44   #4518
Lena_Marlena
Rozeznanie

Honciu nie znam się totalnie "na metrach" Ale sam dom mały nie jest- pewnie ma jakieś 120-150m a jak patrzę na działkę to chyba z 5 razy taka jak dom plus za plotami i przy drodze. No i niestety taki minus ze połowę trzeba kosic kosa spalinowa bo kosiarka nie wjedzie bo teren bardzo nierówny i niewysprzatany.
Zgadnijcie kto ma całkiem nowego zabka?? dolna dwójka jest, idzie druga
Czyli mamy 7 sztuk na stanie

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

Załącznik 7091011

Takie,zdjęcie znalazłam w tel, nie widać całego podwórka: ) wyjdziemy na spacer to zrobię fotkę

Stary 2017-06-02, 11:45   #4519
Lena_Marlena
Rozeznanie

1496400301806.jpg

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-06-02, 14:04   #4520
Honcia
Zakorzenienie

Cytat:
Honciu nie znam się totalnie "na metrach" Ale sam dom mały nie jest- pewnie ma jakieś 120-150m a jak patrzę na działkę to chyba z 5 razy taka jak dom plus za plotami i przy drodze. No i niestety taki minus ze połowę trzeba kosic kosa spalinowa bo kosiarka nie wjedzie bo teren bardzo nierówny i niewysprzatany.
Zgadnijcie kto ma całkiem nowego zabka?? dolna dwójka jest, idzie druga
Czyli mamy 7 sztuk na stanie

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

Załącznik 7091011

Takie,zdjęcie znalazłam w tel, nie widać całego podwórka: ) wyjdziemy na spacer to zrobię fotkę

Gratki ząbka
To faktycznie sporo powierzchni macie my kosimy raz na w tygodnie podwórko i ogród a przy drodze mąż kosi raz w miesiacu. Moim zdaniem to jest wystarczajaco w domu podlogi myję 2 razy w tygodniu, chyba że w kuchni i łazience jest napaćkane to wiadomo na bieżąco codziennie odkurzam tą taką koncówką z naturalnego włosia moze ktoś pomysli żem brudas ale dziecko ma nóżki w miarę czyste wieczorem więc chyba nie jest tak źle

Stary 2017-06-02, 21:11   #4521
Lena_Marlena
Rozeznanie

Hah mój ma brudasne jak nie wiem, nawet jesli myje codziennie ;P no ale mój chłop nie rozumie żeby w butach nie wchodzić, albo zawsze się trafi jakiś gość, a nie kupiłam papuci jeszcze dla gości: P
No i Franek uwielbia wchodzić tam gdzie najgorzej brudno, zawsze znajdzie jakieś niedoczyszczone miejsce.: P

My mamy postęp w zasypianiu bo oduczam go od usypiania na rękach i już od kilku dni w dzień kładziemy się razem do łóżka i on zasypia przytulony i go odkladam. Dziś pierwszy raz na noc też tak zasnął

W żłobku Pani powiedziała że na początku lipca się skontaktuje i pewnie pójdzie Franciszek. Chyba nie umiem się na to psychicznie przygotować.

Stary 2017-06-02, 21:50   #4522
miszkaaa
Zakorzenienie

Honcia, Australia dziękuję w imieniu Kubusia 😙
Już ma rok ten nasz mały - wielki Skarb a ja wciąż nie mogę w to uwierzyć. Rok jest z nami!

My będziemy świętować podczas urlopu w Polsce

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

Cytat:
Nooo, kawałek macie do koszenia

Żabinek
Stary 2017-06-03, 06:43   #4523
agusiia69
Zakorzenienie

Hej Hej

Wczoraj z mężem chcieliśmy zrobić sobie romantyczny wieczór Wiecie film, winko, nachosy z sosem i seksik Ale córka chyba wyczuła nasze intencje i zamiast zasnąć max o 20.30 to poszła spać przed 22 :O Także na dziś przełożyliśmy nasz wieczór, bo wczoraj to ja już na nic siły nie miałam a dziś wstała 6:15.. Kochana córeczka
Stary 2017-06-03, 07:59   #4524
Lena_Marlena
Rozeznanie

Potrzebuje helpunku!

Dziś idę na 40stke. Impreza w knajpie która zwie się leśniczówka, tz mówi ze to taki bar. Ludzi chyba coś ok 50. Jego rodzina lubi się wystroic, same dystyngowane Panie. I tu moje pytanie: które ciuchy ubrac? Co wypada?

Stary 2017-06-03, 08:00   #4525
Lena_Marlena
Rozeznanie

1496473211225.jpg1496473225419.jpg
Stary 2017-06-03, 08:02   #4526
Lena_Marlena
Rozeznanie

Przepraszam za jakość ;p

Stary 2017-06-03, 10:14   #4527
Honcia
Zakorzenienie

Dzień dobry
Cytat:
Hah mój ma brudasne jak nie wiem, nawet jesli myje codziennie ;P no ale mój chłop nie rozumie żeby w butach nie wchodzić, albo zawsze się trafi jakiś gość, a nie kupiłam papuci jeszcze dla gości: P
No i Franek uwielbia wchodzić tam gdzie najgorzej brudno, zawsze znajdzie jakieś niedoczyszczone miejsce.: P

My mamy postęp w zasypianiu bo oduczam go od usypiania na rękach i już od kilku dni w dzień kładziemy się razem do łóżka i on zasypia przytulony i go odkladam. Dziś pierwszy raz na noc też tak zasnął

W żłobku Pani powiedziała że na początku lipca się skontaktuje i pewnie pójdzie Franciszek. Chyba nie umiem się na to psychicznie przygotować.

Mój małż tez wlazi w butach wszędzie ppukladane są chodniczki zeby chocuaż wycieral te buty ale to jak grochem o ścianę do tego chłopa...
Cytat:
Hej Hej

Wczoraj z mężem chcieliśmy zrobić sobie romantyczny wieczór Wiecie film, winko, nachosy z sosem i seksik Ale córka chyba wyczuła nasze intencje i zamiast zasnąć max o 20.30 to poszła spać przed 22 :O Także na dziś przełożyliśmy nasz wieczór, bo wczoraj to ja już na nic siły nie miałam a dziś wstała 6:15.. Kochana córeczka
Nasz romantyczny wieczór zaowocował malinką na mojej szyi a dzisiaj chrzcimy M więc... Mąż z siebie zadowolony a ja z toną tapety na szyi

Sto lat dla Gabrysi naszej Niespodzianki

Zmykam prasowac ciuchy i wykapać córkę, która wtarła sobie rano we wloski maslo z kanapki

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

Cytat:
Ta czarna

Stary 2017-06-03, 13:20   #4528
Lena_Marlena
Rozeznanie

Ok czarna ubieram

Obiecałam zdjęcie wielkości podwórka (oczywiście nieskoszone: D )

Stary 2017-06-03, 13:20   #4529
Lena_Marlena
Rozeznanie

1496492427381.jpg

Stary 2017-06-03, 18:40   #4530
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Cytat:
No masz warunki na imprezę, zazdroszczę... A kiedy robisz?
25.06, tak jak msza w kościele. Hania z 22.06
Mieszkamy w domu, mamy spory ogródek. W razie średniej pogody mamy duży namiot. Z tym ze jak ma padac to juz wolę imprezę w domu, niż pilnowanie By dzieci z namiotu nie uciekły 😂
Cytat:
Napisane przez sliweczka85 Pokaż wiadomość
Ignaś też poszalał i "biegał" do 22 ale wiedziałam że tak będzie, bo z premedytacją położyłam go na 2 drzemki. Dzisiaj basen starszaki miały na 19:15, więc Mały musiał być do 20:30 co najmniej na chodzie

Jak to co robię. Klacham (czy ktoś poza mną w ogóle zna to słowo? )

Ja też liczę na słoneczną pogodę. Robię w najbliższą niedzielę. W sumie 2 tygodnie przed prawdziwym roczkiem ale chcę żeby mój brat z rodzinką byli.
My jesteśmy świeżo po komunii, na której trochę przesadziliśmy z ilością żarcia dlatego ta imprezka będzie na luzie.
Będzie tort i jakieś jeszcze jedno ciasto ( jak ktoś ma jakieś sprawdzone BEZ JAJEK to poproszę o przepis), potem jakieś przekąski z grilla (może szaszłyki z piersi z warzywami i zwykłe kiełbaski) do tego dwie sałatki i na kolację kociołek.
Jak będzie lało to dupa zbita, tz będzie grillował pod parasolem, a my będziemy siedzieć w domu

W lokalu zawsze drogo wychodzi. Myśmy robili pierwszy raz w ten sposób chrzest i już więcej raczej się nie zdecyduję.
Katering do domu też dosyć drogi ( mieliśmy na komunię)... Najtaniej to wiadomo ogarnąć wszystko w domu własnymi siłami tylko kurczę skąd je wziąć?
Ja tez klacham 😁
A co do imprezy w domu robionej to siły jak siły, tylko skąd wziąć czas na to by to wszystko przygotować? 🤔
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości