|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Mój mąż mnie zdradza...
Witam.
Pisze ten watek bo musze sie wygadac. Nikt mnie tutaj nie zna wiec jest mi latwiej otworzyc sie na forum niz przed bliskimi. Ja i moj maz od lipca ubieglego roku przechodzilismy kryzys. Na poczatku tego roku zaczelam zastanawiac sie nad rozwodem bo uznalam ze nic juz nie da sie zrobic zebysmy mogli dojsc do porozumienia. On zawsze byl bardzo cieplym czlowiekiem,wciaz chcial sie tulic, calowac. Ja nie. Wciaz znajdowalam jakies "ale". "Ale" najpierw musze dokonczyc zmywanie, "ale" najpierw pranie trzeba rozwiesic itp itd. Nie zawsze tak bylo. Zrobilam sie obojetna trzy lata temu, kiedy stracilam upragniona trzecia ciaze. Oboje bardzo to przezylismy. Ja przechodzilam ostra depresje i o zaistniala sytuacje obwinialam jego. W tym roku, kiedy juz bylismy na etapie rozmow o rozwodzie i on juz sie na wszystko godzil, ja zaczelam do tego wszystkiego podchodzic inaczej. Otrzezwialam. Od tych trzech lat mowilam mu ze powinnismy sie rozstac, bo ja musze za nim zatesknic, inaczej nie da sie niczego zrobic zeby bylo dobrze. Zatesknilam przez te miesiace zycia w separacji. Co prawda on mieszkal w sypialni a ja w salonie, ale nadal laczyl nas wspolny dach nad glowa i rodzina ktora stworzylismy. Zaczelo do mnie docierac co sie dzieje i co chce zrobic, ale bylo juz za pozno, przynajmniej wedlug niego. Kiedy zaczelam sie wycofywac i powiedzialam ze zamiast rozwodu chce isc z nim na terapie malzenska zaczal robic jazdy. Zaczal uciekac z domu na kazdy weekend. Do kochanki. Gdyby kiedys ktos mi powiedzial ze ON znajdzie sobie kogos na boku to wysmialabym takiego od razu. Bo ze niby ON? Moj maz? Nie, to byloby nie do pomyslenia i wiedzieli o tym wszyscy ktorzy choc troche nas znali. Niestety okazalo sie ze, zdradzily mnie dwie ukochane osoby a nie jedna. Kiedy powiedzialam mojej przyjaciolce o swoich planach rozwodowych, uslyszalam tylko " BEDZIESZ ZALOWAC!" . Od czasu mojej z nia rozmowy przstala zupelnie sie ze mna kontaktowac i zapraszac mnie do siebie choc zawsze spotykalismy sie w czworke -dwa malzenstwa. Zaczeli zapraszac tylko Marka. I ja. Dominike. To scierwo, nie kobieta. Najpierw maz ktory ja zostawil, pozniej zostawil ja ojciec jej pierwszego dziecka, za rok drugie dziecko z innym "panem" ktory tez wzial nogi za pas. Pozniej przez kilka kolejnych lat, jak sama mi napisala "wlaczala licznik" . Rok temu znowu byla w ciazy. Z tym , o dziwo, byla rok. Kiedy facet dowiedzial sie o ciazy zaraz kazal jej dokonac aborcji, zaraz po wszystkim zwial. Pozniej na pocieszenie jeszcze ktos inny... W styczniu bylysmy na wspolnej babskiej imprezie i ja i moje dziewczyny doskonale pamietamy jak sie zalila ze nie ma wolnych fajnych facetow, ze ona trafia na samych zlych. Wiec zabrala sie za mojego meza. Widzialysmy sie moze ze trzy razy w zyciu i o kazdy za duzo. Ta perfidna i zdesperowana do granic mozliwosci baba zaczela zapraszac go do siebie na weekendy. On, ze wyposzczony i spragniony bliskosci oczywiscie zaproszenia przyjmowal. Najgorsze jest dla mnie to, ze to jego scierwo doskonale wiedzialo ze on ma zone a i tak rozkladala przed nim nogi. Wiem ze duzo winy lezy po mojej stronie, ale czy na pewno tylko przeze mnie stalo sie tak jak sie stalo? On wyprowadzil sie dwa tygodnie temu. Wynajal sobie mieszkanie. Nie mieszka z nia. Z tego co czuje, ona chyba dala sobie spokoj albo odpuscila na jakis czas bo ona nagle znajduje czas zeby spotykac sie z dzieciakami. Jest mi strasznie zle i strasznie mnie boli to co sie stalo. Pomimo tego ze wiem ze to nie bylby dobry pomysl, to chcialabym zeby wrocil. Wycofalam sie z rozwodu i chcialam isc na terapie bo zrozumialam ze jest wlasnie "tym", a wyglada na to ze go stracilam bezpowrotnie. Czy jest tutaj jeszcze jakis inny tak ciezki przpadek jak ja? |
|
|
|
|
#2 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Moj maz mnie zdradza...
Cytat:
Sorry ale ja tego dokładnie nie rozumiem... tak to pokręcone, tak słabo napisane że ciężko zrozumieć o co chodzi.... |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
lubi eks swojego męża
|
Cytat:
. Logika kobiet w takich sytuacjach nieodmiennie zwala mnie z nóg To będzie barwny wątek, i dłuuugi, dłuuuuugi...
|
|
|
#4 |
|
Konto usunięte
|
Moj maz mnie zdradza...
No wybacz ale nie możesz miec
Pretensji do innych o sytuacje do której odprowadziłaś. Chciałaś rozwodu. Była separacja. Maz widząc upór przestał walczyć. Poszedl do innej. I moim zdaniem miał prawo. A moze maz nie chciał juz być z Tobą bo ciagle miałaś wymówki... a tobie sie odwidziało jak zauważyłaś, ze możesz go stracić. Ze jednak nie walczy, ze wychodzi z domu a nie siedzi w nim. Wtedy zdałaś sobie sprawę, ze możesz go stracić. Duzo osób tak ma. Chce kończyć związek bo przecież tamta osoba będzie walczyć, nikogo nie pozna. A jak okazuje sie inaczej to sie budzą z ręka w nocniku. Niestety ale ponosisz konsekwencje swoich slow. I nie miej żalu do nikogo innego. Edytowane przez f60400d832b72deb5c42f716e834e5f0a0698277_6206f895c87a0 Czas edycji: 2017-06-04 o 02:37 |
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Tak, ponosze konsekwencje o to bardzo bolesne.
A ze zrozumialam? Tak, zrozumialam i mam odwage sie prznac i do swoich bledow i do tego ze wlasnie separacja pomogla mi zrozumiec co mam, a raczej mialam. Poza tym, sorry, ale uwazam ze dopoki facet ma zone z ktora mieszka pod jednym dachem to chyba zadna normalna, moralna i szanujaca sie kobieta nie polaszczy sie na takiego,bo nigdy nie wiadomo jak moze sie to wszystko skonczyc, Tym bardziej ze to nie ktos zupelnie obcy tylko jakies szmacisko ktore wykorzystalo wlasciwy moment. ---------- Dopisano o 02:13 ---------- Poprzedni post napisano o 02:06 ---------- Moze gdyby to byla zupelnie obca kobieta, ale niestety tak nie jest. Bardzo dobrze znala sytuacje i wykorzystywala jak tylko mogla. Powiedzmy, ze "przypadkowo" udalo mi sie przeczytac wszystkie wiadomosci miedzy nim i moja pseudo przyjaciolka ktora ich ku sobie wrecz pchala. Dlugo by pisac zeby naprawde wyjasnic cala sytuacje. ---------- Dopisano o 02:23 ---------- Poprzedni post napisano o 02:13 ---------- [1=f60400d832b72deb5c42f71 6e834e5f0a0698277_6206f89 5c87a0;74369561]No wybacz ale nie możesz miec Pretensji do innych o sytuacje do której odprowadziłaś. Chciałaś rozwodu. Była separacja. Maz widząc upór przestał walczyć. Poszedl do innej. I moim zdaniem miał prawo. A moze maz nie chciał juz być z Tobą bo ciagle miałaś wymówki... a tobie sie odwidziało jak zauważyłaś, ze możesz go stracić. Ze jednak nie walczy, ze wychodzi z domu a nie siedzi w nim. Wtedy zdałaś sobie sprawę, ze możesz go stracić. Duzo osób tak ma. Chce kończyć związek bo przecież tamta osoba będzie walczyć, nikogo nie pozna. A jak okazuje sie inaczej to sie budzą z ręka w nocniku. Niestety ale ponosisz konsekwencje swoich slow. I nie miej żalu do nikogo innego.[/QUOTE] Tak, ponosze bardzo dotkliwe i bolesne konsekwencje, mozesz mi wierzyc, ale czy tak do konca masz racje? Czy wedlug Ciebie oby na pewno obca baba ma prawo wejsc w jakilolwiek uklad z nadal , badz co badz, zonatym facetem? Tak postepuja tylko najgorsze scierwa, takich miejsce jest na ulicy bo niczym sie od nich nie roznia. A On? Byl wyposzczony i tyle, przynajmniej tak sobie to probuje tlumaczyc. Mysle ze taka sytuacje moze zrozumiec chyba tylko ktos kto jest lub byl w wieloletnim (naprawde wieloletnim) zwiazku. |
|
|
|
|
#6 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zrozum, że żeby nastąpiła zdrada, potrzebny jest udział DWÓCH osób. Przecież ta kobieta nie zmusiła go i nie zaszantarzowała, żeby żeby się z nią przespał. Oboje musieli tego chcieć! Podejście pt. głupia szma*ta odbiła mojego kochanego męża!!!! On taki biedny, zmanipulowany, wyposzczony przez złą żonę ( ), nie chciał, na prawdę nie chciał, ale jest zwierzęciem i nie potrafi utrzymać gaci na tyłku, a ta zła kobieta to wykorzystała jest śmieszne. I w sumie dla mnie przedstawia faceta jako takie bezrozumne, prymitywne zwierze, które nie podejmuje samo decyzji, tylko musi być sterowane przez kogośPlus rozumiem, w jakiej sytuacji się znalazłaś i jak bardzo sfrustrowana tym jesteś, ale mówienie o kimkolwiek w taki sposób jest okropny i niesmaczny i świadczy tylko i wyłącznie o tobie A jeżeli chcesz wytłumaczyć sobie tą sytuację, to cofnij się trzy lata wstecz. Wiem, że dużo przeszłaś, ale trzy lata to na prawdę ogromny kawał czasu na pracę i zmiany. Oczywiscie nie mówię, ze to jedynie twoja wina, bo mąż, chociaż wiedział, ze chcesz się z nim rozstać, to nadal był żonaty, gdy poszedł do łózka z kimś innym Edytowane przez karolowanka Czas edycji: 2017-06-04 o 03:37 |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Według twojego męża małżeństwa nie było bo ty je zakonczylas. On stwierdził, ze moze pobzykać. Ułożyć sobie życie. A rozwod z czasem dostanie. I tyle. Bolesna prawda. Wiele osob decyduje sie na nowego partnera nie mając papierów rozwodowych. Ale wspólnie decydując sie na zakończenie związku. Teoretycznie nie byliście juz razem. Brakowało tylko papieru. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#9 |
|
BAN stały
|
To scierwo, twój mąż, chciał się kochać z inną kobietą, bo, jak sama piszesz, był wyposzczony , wiec musiał gdzieś umoczyć. To scierwo, twój mąż, nie miał prawa tego robić, bo był w wieloletnim związku i nadal mieszkał z żoną, o czym powinien pamiętać. A ona? Jest wolna i pewnie też wyposzczona, ale w przeciwieństwie do twego męża, który nie miał prawa korzystać, ona może rozkładać nogi przed kim chce. Nawet przed takim scierwem, jak twój mąż.
Jak ci się podoba taka wersja? Pies ogrodnika. Sama nie chciałaś juz z nim zyć, teraz walczysz, jak inna sięgnęła po twoją "własność ". Edytowane przez mariamalaria Czas edycji: 2017-06-04 o 08:58 |
|
|
|
|
#10 |
|
Naczelna Nastolatka
|
Główny problem to chyba charakter autorki. O kulturze osobistej nie wspominając.
wysłane telepatycznie
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
Ja bym na meza az tak zla nie byla.Wiadomo,chcialas rozwodu.Przyjaciolke to bym pozegnała.Swinia a nie przyjaciolka.Poczekaj az sie sytuacja ulozy.Nie na wszystko masz wplyw niestety.
---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ---------- Człowiek w emocjach mysli EMOCJONALNIE a nie kulturalnie.Nie badz swietsza od papieza, bo to niesmaczne,tym bardziej ze i Twoje posty czesto bywaja niekulturalne. |
|
|
|
|
#12 |
|
Naczelna Nastolatka
|
Wtf. Emocje podczas pisania postów na forum mają usprawiedliwić wylewanie pomyj i obrzydliwy dobór słów? Tym bardziej jest to problem w autorce i jak charakterze. Dziwne że mąż się wcześniej nie ewakuował.
wysłane telepatycznie
|
|
#13 |
|
Konto usunięte
|
Przyjaciółka autorki jest świnia, ale nie z powodu, że się "wzięła" za zonatego, tylko dlatego, że po 1 to mąż przyjaciółki, a ex przyjaciółek są nietykalni, a po 2. Autorka jej się zwierzała, oczekiwała wsparcia, pomocy, a ona jak gdyby nigdy nic związała się z jej (jeszcze) mężem.
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
Ano właśnie, to ona decyduje, kiedy facet może się przytulić, a kiedy nie, a w końcu urządza mu trzyletni post, a potem jest zdziwiona, że zaczął szukać uczucia i czułości gdzie indziej. A kimże ona jest, żeby decydować co on ma robić i z kim?! Małżeństwo to nie niewola, a żaden z małżonków nie jest poganiaczem niewolników. Nie powoduje, że nakłada się kajdany i zatrzymuje kogoś uwiązanego jak psa. Związek ma zaspakajać potrzeby obu stron i obydwie strony obowiązuje umowa o wzajemności. Sorry, ale trzy lata to jest i tak za długi okres, żeby "trzymać gacie na tyłku". A jak do tego dodać jeszcze wieczne pretensje, wyrzuty, a nawet obwinianie za utracone ciąże to zdecydowanie za wiele jak na jedną osobę. Tak, jak ktoś dobrze powiedział, że wy już nie jesteście małżeństwem od dawna, a brakuje tylko papierka. Tak po prawdzie, to mnie już po kilku takich miesiącach odechciałoby się "zabawy z tobą w dom". To nawet zabawą trudno nazwać, bo horror dużo bardziej pasuje do sytuacji. Zresztą byłam kiedyś w takim układzie i zakończyłam z własnej inicjatywy taką żałosną farsę zbyt długo określaną małżeństwem. Ja się twojemu "mężowi" nie dziwię, że ochoczo popędził popaść się tam, gdzie trawa jest soczysta i bardziej zielona. Potrzeba kontaktu intymnego, to jedna z podstawowych potrzeb człowieka tak, jak jedzenie i picie. Więc skoro ma być normalny to musi zaspokajać je wszystkie jednakowo. A że u ciebie był problem, to już na początku powinniście byli szukać pomocy u specjalisty. Teraz to już jak "musztarda po obiedzie", a ty raczej nie kochasz męża tylko włączyła ci się opcja "psa ogrodnika". Czyli nic cię ta cała sytuacja nie nauczyła, skoro główną winę w tym co się stało upatrujesz w TEJ kobiecie.
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nie przyjaciółka autorki spotykała się z jej mężem, czytaj ze zrozumieniem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
To, że się do Ciebie uśmiecham, wcale nie musi oznaczać, że Cię lubię. Mogę, na przykład, wyobrażać sobie, że stoisz w płomieniach Mała Mi "Dobrze jest umieć odróżniać życie od procesu powolnego umierania." |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Konto usunięte
|
Przegielas z tym scierwem. I dlatego nie moge wykrzesac z siebie ani krzty współczucia dla Ciebie
Jestes winna rozpadu twojego małżeństwa Ty nie twoj maz ani ta kobieta |
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
Jedyne co to weź detektywa by Ci zrobił materiał o zdradzie to będziesz mieć rozwód z orzeczeniem o jego winie (o ile Ci się opłaca inwestować kasę w detektywa).
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#18 |
|
Wtajemniczenie
|
Niezależnie od tego, że zgadzam się z wizażankami powyżej, to nawet gdyby ktoś Ci tu przyznał rację, że tak, ta kobieta jest ta zła, Ty masz prawo chcieć powrotu i walczyć itepe, to co z tego? Co by Ci to dało oprócz osobistej satysfakcji, że na forum się z Tobą zgadzają? Twój mąż (jeszcze tylko na papierze) już nie chce z Tobą być, prawdopodobnie już Cię nie kocha. Więc co za różnica czy masz rację, czy my też tak uważamy, to nie zmienia faktu, że i tak go już straciłaś i rozwód jest tylko kwestią czasu. Oczywiście, życie pisze różne scenariusze, ale póki co to sprawa wygląda już na przegraną.
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Chcialas rozwodu, bedziesz miec rozwod. Maz sie wyprowadzil. Moim zdaniem, to juz skonczone.
Ktoś nie śpi, aby spać mógł ktoś. Edytowane przez bluebluesky Czas edycji: 2017-06-04 o 10:16 |
|
|
|
|
#20 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Zakorzenienie
|
a ja uważam, że żaden mąż autorki nie zdradził
to, że na papierze są jeszcze małżeństwem nie czyni z nich rodziny - bo ta rozpadła się na długo przed "zdradą" autorka chciała separacji i ją otrzymała, facet zgodził się na rozwód i oboje praktycznie w żadnym już związku nie byli - facet znalazł sobie nową partnerkę i nagle autorkę wielce oświeciło, że przecież no jak to bo "mężuś" akcja z serii "uważaj czego sobie życzysz bo może się to spełnić"nie ma to jak dosłownie rozstać się z facetem a potem narzekać, że facet wziął to rozstanie na poważnie i zaczął sobie układać życie na nowo patrzyłabym na to inaczej gdyby facet próbowała przed autorką udawać, że on to małżeństwo chce ratować ale tutaj? ona się chciał rozstać, on najpierw próbował a potem i jemu się odechciało...rozstaliście się już dawno i oboje byliście tego świadomi, ot - nie macie tylko tego na papierze Cytat:
a poza tym jakie "emocjonalnie" małżeńskie problemy autorki trwają od LAT, zdrada to też nic nowego - miała wystarczająco dużo czasu żeby ostudzić emocje i włączyć myślenie... pisanie takich postów to już nie są emocje a raczej "styl bycia" autorkiemocjonalnie to można reagować jak się wróci wcześniej z pracy i się napatoczy na swojego męża w łóżku z obcą kobietą a nie jak się po kilku miesiącach "zdrad" pisze posty na forach
|
|
|
|
#22 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Kochanka w tum zwiazku jedt tylko efektem rozkladu wspolzycia ktory nastapil duzo wczesniej Autorka odmawiala wspolzycia chciala separacji te malzenstwo od dawna bylo martwe .watpie zeby sad orzekl wylaczna wine meza w tym przypadku wiec pomysl z detektywem to wywalanie kasy w bloto |
|
|
|
|
|
#23 |
|
BAN stały
|
Dot.: Mój mąż mnie zdradza...
Nie wrociłabym do Ciebie
odsunięcie się, jakieś cyrki z nieprzytulaniem, obwinianie jego o poronienie, czyli coś na co rzadko kto ma wpływ; nieźle dałaś mu popalić. O małżeństwo się dba a nie robi z partnera worek treningowy i obiekt tresury. Psychicznie kopałaś człowieka i dziwisz się że nie trwał biernie i wiecznie przy Tobie jak słup soli. Dobrze dla człowieka, że umiał przerwać toksyczną relację. Ta nowa nie jest ścierwem, rozwalilaś małżeństwo i to dawno, ona tylko związała się z facetem który też już uznał, że to nie małżeństwo a trup. Przykro mi. Spróbuj zacząć nowy rozdział. Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2017-06-04 o 11:31 |
|
|
|
|
#24 | |
|
Raczkowanie
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;74372471]To nie jest takie proste
Kochanka w tum zwiazku jedt tylko efektem rozkladu wspolzycia ktory nastapil duzo wczesniej Autorka odmawiala wspolzycia chciala separacji te malzenstwo od dawna bylo martwe .watpie zeby sad orzekl wylaczna wine meza w tym przypadku wiec pomysl z detektywem to wywalanie kasy w bloto[/QUOTE] Odpowiedź masz tutaj Cytat:
Sąd zacznie od zdrady - a jak będzie dobrze zaprezentowana to skupi się tylko na niej (zdradzie). Jakby nie patrzeć to on się wyprowadził i to on ma kochankę - nie autorka. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#25 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Wspólczuję dziewczynie, popełniła duży błąd i cierpi. Ale rozwaliła małżeństwo na wlasne życzenie, facetowi swoimi humorami i życiowymi rozkminami dała ostro popalić i nie miesiąc ale kilka lat a na koniec ją namawiasz by zrobiła wszystko by mu jeszcze utruła resztę życia. Z jakiej racji ona ma dostać alimenty? Bo jestem smętną żoną od 3 lat, śpię w sypialni, musisz odejść bym zatęskniła, przytul się dopiero jak pozmywasz, to twoja wina, że straciłam ciążę ? Pogięło Cię? To jest wg Ciebie małżenstwo i sensowne zachowanie żony? Niech się rozstaną w zgodzie, jeśli on chce odejść, niech to uszanuje, bo sama się przyczyniła do tego, że nie chce już być z nią. |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
lubi eks swojego męża
|
Cytat:
Tak czy inaczej, nie ma to żadnego znaczenia. Autorce chodzi o to, żeby on nie odchodził, a on właśnie odszedł i nie zapowiada się, żeby miał wracać. Trudno mu się dziwić.
|
|
|
#27 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#28 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nic nie jest czarno biale on ma kochanke ale ona odmawiala mu wspolzycia przez 3 lata,ona zadecydowala ze beda spali w osobnych pokojach ,ze beda mieli separacje to ze jej sie odwidzialo nie zwalania jej z odpowiedzialnosci za rozwalenie tego malzenstwa to ze maz znalazl sobie inna kobiete jest tylko i wylaczne wina zony ktora lekcewazyla starania meza o normalna relacje w tym przypadku moge sie zalozyc ze sad orzeknie wine obydwojga bo wystarczy 1% winy drugiej strony zeby sad orzekl obopolna wine to nie bylo tak ze im sie ukladalo wszystko pieknie ona spelniala jego kazda zachcianke dbala o jego potrzeby fizyczne i psychiczne a on poprostu poszedl w tango to byl o wiele dluzszy destrukcyjny dla zwiazku proces w ktorym ona odegrala bardzo powazna role |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Raczkowanie
|
O jakim podkładaniu świń wy mówicie? Kobiety była w depresji po utracie dziecka w końcu wróciła "do żywych" a wy ją obwiniacie, że to ona zniszczyła związek i sama sobie jest winna tego, że mąż ją zdradza.
No kurde co z wami nie tak? Ok powiedzmy, że jest winna, ale czy koleś się zachował "z klasa" (o której cytując mnie tak piszecie) ze poszedł do innej ale rozwodu nie ma? Jakbym miał owa klasę to by już dawno doprowadził do rozwodu, a nie taka sytuacja. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#30 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja w przeciwieństwie do reszty wizażanek uważam zupełnie inaczej .Tak naprawdę to Ty nigdy nie miałaś żadnej przyjaciółki -to co zrobiła Ci ta kobieta jest tak absurdalne i nie do pomyślenia że nie powinnaś nawet marnować swojego czasu na rozmyślanie o tym dlaczego postępowała tak a nie inaczej .Zrozum niektórzy ludzie zachowują się gorzej niż zwierzęta ,mimo określonej płci ludzkiej w dokumencie tożsamość . Miesiliście separacje ...ze względu na wasz kryzys małżeński ,jednak separacje są od naprawienia małżeństwa i walki o rodzinę a nie od łajdaczenia się z innym kobietami na boku -A Twój mąż widocznie o tym zapomniał .Odmawiałaś bliskość -ale w ogóle Ci się nie dziwie ,depresja i trzy poronienia to nie przelewki -a Twój mąż w tym czasie widocznie myślał o bzykaniu zamiast o tym żeby wspierać Cię i pomagać przejść przez to piekło ,bardzo Ci współczuje ,naprawdę. A co powinnaś zrobić ? Myślę że odpuścić ,ani Twój mąż ani Twoja przyjaciółka się nie popisali .Skreśliłabym ich z listy swojego życia na amen . |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:47.

. Logika kobiet w takich sytuacjach nieodmiennie zwala mnie z nóg
), nie chciał, na prawdę nie chciał, ale jest zwierzęciem i nie potrafi utrzymać gaci na tyłku, a ta zła kobieta to wykorzystała jest śmieszne. I w sumie dla mnie przedstawia faceta jako takie bezrozumne, prymitywne zwierze, które nie podejmuje samo decyzji, tylko musi być sterowane przez kogoś

to, że na papierze są jeszcze małżeństwem nie czyni z nich rodziny - bo ta rozpadła się na długo przed "zdradą"
patrzyłabym na to inaczej gdyby facet próbowała przed autorką udawać, że on to małżeństwo chce ratować ale tutaj? ona się chciał rozstać, on najpierw próbował a potem i jemu się odechciało...
a poza tym jakie "emocjonalnie"