Mój mąż mnie zdradza... - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2017-06-04, 12:39   #31
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014
Konto usunięte

Dot.: Mój mąż mnie zdradza...

jak miala depresje to mogla pojsc do psychiatry po leki czy na terapie
utracila dziecko 3 lata temu dla mnie to slaba wymowka i wcale jej nie wspolczuje

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

[1=20e6ad78eac783f5bf2c2aa a836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb 026b9e;74375066]Ja w przeciwieństwie do reszty wizażanek uważam zupełnie inaczej .Tak naprawdę to Ty nigdy nie miałaś żadnej przyjaciółki -to co zrobiła Ci ta kobieta jest tak absurdalne i nie do pomyślenia że nie powinnaś nawet marnować swojego czasu na rozmyślanie o tym dlaczego postępowała tak a nie inaczej .Zrozum niektórzy ludzie zachowują się gorzej niż zwierzęta ,mimo określonej płci ludzkiej w dokumencie tożsamość .

Miesiliście separacje ...ze względu na wasz kryzys małżeński ,jednak separacje są od naprawienia małżeństwa i walki o rodzinę a nie od łajdaczenia się z innym kobietami na boku -A Twój mąż widocznie o tym zapomniał .Odmawiałaś bliskość -ale w ogóle Ci się nie dziwie ,depresja i trzy poronienia to nie przelewki -a Twój mąż w tym czasie widocznie myślał o bzykaniu zamiast o tym żeby wspierać Cię i pomagać przejść przez to piekło ,bardzo Ci współczuje ,naprawdę.

A co powinnaś zrobić ? Myślę że odpuścić ,ani Twój mąż ani Twoja przyjaciółka się nie popisali .Skreśliłabym ich z listy swojego życia na amen .[/QUOTE]

to nie byla jej przyjaciolka
i poronila 3 dziecko inne chyba zyja(pisze o rodzinie ktora stworzyli wiec domyslam sie ze ma inne dzieci)
przynajmniej ja tak to zrozumialam
jej przyjaciolka zapraszala jakas kobete na spotkania i meza autorki tam sie zapoznali i skumali
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-04, 12:43   #32
cava
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ka_Wu Pokaż wiadomość
O jakim podkładaniu świń wy mówicie? Kobiety była w depresji po utracie dziecka w końcu wróciła "do żywych" a wy ją obwiniacie, że to ona zniszczyła związek i sama sobie jest winna tego, że mąż ją zdradza.
No kurde co z wami nie tak?
Ok powiedzmy, że jest winna, ale czy koleś się zachował "z klasa" (o której cytując mnie tak piszecie) ze poszedł do innej ale rozwodu nie ma? Jakbym miał owa klasę to by już dawno doprowadził do rozwodu, a nie taka sytuacja.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaż
Nawet choroba, nie powoduje ze można z drugiego człowieka robić wór treningowy.
Niestety, ale tu nie ma biednego niewiniątka co go zły wilk-mąż haniebnie potraktować.
To raczej mąż dostał tyle kopów od zony, że wzbudza współczucie.

I dlaczego zakładasz, ze to tylko ona mogła cierpieć po poronieniach? Bo faceci to tacy z założenia bezduszni są i mieć nie czują na wszystko maja wywalone?
A ona jeszcze jego obwiniała o stratę ciąż. I niby ciekawe na jakiej podstawie, ze złym okiem zerknął i zauroczył?

Z salamandrą w dłoni szedłem przez powierzchnię komety.
Liz Williams
cava jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-04, 12:49   #33
Hanako
lubi eks swojego męża

Cytat:
Napisane przez Ka_Wu Pokaż wiadomość
O jakim podkładaniu świń wy mówicie? Kobiety była w depresji po utracie dziecka w końcu wróciła "do żywych" a wy ją obwiniacie, że to ona zniszczyła związek i sama sobie jest winna tego, że mąż ją zdradza.
No kurde co z wami nie tak?
Ok powiedzmy, że jest winna, ale czy koleś się zachował "z klasa" (o której cytując mnie tak piszecie) ze poszedł do innej ale rozwodu nie ma? Jakbym miał owa klasę to by już dawno doprowadził do rozwodu, a nie taka sytuacja.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
On się nie zachował z klasą (ktoś coś wspominał o klasie?), ale tak, to ona zniszczyła ten związek. Od trzech lat powtarzała mu, że chce cię rozstać, odmawiała bliskości, w końcu wywaliła go z sypialni. Autorka nie wspomina, żeby przez te trzy lata robiła cokolwiek w kierunku ratowania tego związku: terapia, praca nad bliskością, poprawienie jakości tej relacji - nic. Za to wymyśliła sobie inny, świetny sposób: "ja cię porzucę na jakiś czas, a jak zatęsknię, to z łaskawością do ciebie wrócę i będzie znowu okej".
Mąż to nie jest chłopiec do bicia. Mąż to nie jest ktoś, kto musi wytrzymać wszystkie kaprysy żony, bo są małżeństwem. Mąż jest człowiekiem, ma uczucia i może w pewnym momencie uznać, że chromoli to wszystko i się wyprowadza.

Tak, sytuacja poronienia jest dramatyczna, tak, depresja to nieciekawa sytuacja, ale po pierwsze: autorka tę depresje ponoć już przeszła jakiś czas temu, a po drugie, to nie jest tak, że jak ktoś jest w depresji, to automatycznie najbliższa rodzina musi znosić wszystko, co się wyczynia. Jeżeli autorka przez trzy lata nie zrobiła nic, żeby ten związek wskrzesić, to nie dziwi mnie, że mąż się poczuł w końcu zmęczony i odszedł. Depresja to nie jest usprawiedliwienie do niszczenia innych ludzi.
Stary 2017-06-04, 12:49   #34
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829
Dot.: Moj maz mnie zdradza...

Cytat:
Napisane przez Buzzerka Pokaż wiadomość
To nie przyjaciółka autorki spotykała się z jej mężem, czytaj ze zrozumieniem.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Czytałam post 3 razy i albo jestem ślepa, albo głupia, bo autorka napisała coś o przyjaciółce, a potem, że straciła dwie ukochane osoby, a nie jedną. ale możesz mnie Oświęcic

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
201803111829 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-04, 13:00   #35
White_Dove
Zakorzenienie

[1=20e6ad78eac783f5bf2c2aa a836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb 026b9e;74375066]Ja w przeciwieństwie do reszty wizażanek uważam zupełnie inaczej .Tak naprawdę to Ty nigdy nie miałaś żadnej przyjaciółki -to co zrobiła Ci ta kobieta jest tak absurdalne i nie do pomyślenia że nie powinnaś nawet marnować swojego czasu na rozmyślanie o tym dlaczego postępowała tak a nie inaczej .Zrozum niektórzy ludzie zachowują się gorzej niż zwierzęta ,mimo określonej płci ludzkiej w dokumencie tożsamość .

Miesiliście separacje ...ze względu na wasz kryzys małżeński ,jednak separacje są od naprawienia małżeństwa i walki o rodzinę a nie od łajdaczenia się z innym kobietami na boku -A Twój mąż widocznie o tym zapomniał .Odmawiałaś bliskość -ale w ogóle Ci się nie dziwie ,depresja i trzy poronienia to nie przelewki -a Twój mąż w tym czasie widocznie myślał o bzykaniu zamiast o tym żeby wspierać Cię i pomagać przejść przez to piekło ,bardzo Ci współczuje ,naprawdę.

A co powinnaś zrobić ? Myślę że odpuścić ,ani Twój mąż ani Twoja przyjaciółka się nie popisali .Skreśliłabym ich z listy swojego życia na amen .[/QUOTE]
No nie wiem w połowie sie z Toba zgodze. Ona miała depresje miała prawo nie miec ochoty na bliskosc ale on nie miał depresji i tez miał prawo chciec bliskosci. Ona 3 lata nie chciała on 3 lata czekał i miał dosc. Tyle sie słyszy że dla faceta to wazne itd...Wiadomo że zmuszanie sie do bliskosci to kiepski pomysł no ale facet w końcu nie wytrzymał.
Według mnie wina lezy po obu stronach. Jednak najpierw powinien wziac rozwod i dopiero zdradzic autorke.
Jest takie powiedzenia że" jak kocha to poczeka " gdzies czytałam odpowiedz na to że " albo pojdzie tam gdzie nie musi czekac" Czy faktycznie jak kocha to poczeka czy i tak zdradzi bo popedy jednak wazniejsze? Czyli jednak nie ma miłosci...
White_Dove jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-04, 13:07   #36
Hanako
lubi eks swojego męża

Cytat:
Napisane przez White_Dove Pokaż wiadomość
Jest takie powiedzenia że" jak kocha to poczeka " gdzies czytałam odpowiedz na to że " albo pojdzie tam gdzie nie musi czekac" Czy faktycznie jak kocha to poczeka czy i tak zdradzi bo popedy jednak wazniejsze? Czyli jednak nie ma miłosci...
Jakiej, kurde, miłości? Ona powiedziała mu w twarz - chcę rozwodu, on powiedział - spoko, a ona się teraz czuje zawiedziona, bo on ją wziął na poważnie. Jaka miłość, jakie czekanie na kogoś? Jakie romantyczne wizje wy tu snujecie, nie widząc czystych faktów?

Jakbym miała na czyjąś "miłość" czekać trzy lata, do tego śpiąc w salonie, bo ktoś się brzydzi nawet leżeć obok mnie, to też by mi się odechciało. Zdrada jest po jego stronie i okej, ale już zrzucanie na niego odpowiedzialności za koniec miłości i małżeństwa jest śmieszne.
Stary 2017-06-04, 13:09   #37
Elsabel
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Tinkerbell Pokaż wiadomość
Czytałam post 3 razy i albo jestem ślepa, albo głupia, bo autorka napisała coś o przyjaciółce, a potem, że straciła dwie ukochane osoby, a nie jedną. ale możesz mnie Oświęcic

Ja to zrozumiałam tak, że przyjaciółka autorki zapoznała jej męża z jakąś kobietą, która autorka widziała tylko kilka razy w życiu i to właśnie ta kobieta ma romans z jej mężem. Ale napisane jest to wszystko dość pokrętnie, więc mogę być w błędzie.
Elsabel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-04, 13:14   #38
Buzzerka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Tinkerbell Pokaż wiadomość

Nie chce być złośliwa, ale jest czarno na białym napisane, ze przyjaciółka przestała autorkę zapraszać na imprezy, zamiast niej, zapraszała Dominikę (kochankę) i męża autorki. Po czasie wyszło, ze ta właśnie 'przyjaciółka', 'pchała ku sobie' męża autorki i Dominikę. Dlatego autorka napisała, ze przyjaciółka rownież ja zdradziła. Kochankę widziała ze 3 razy.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

To, że się do Ciebie uśmiecham, wcale nie musi oznaczać, że Cię lubię.
Mogę, na przykład, wyobrażać sobie, że stoisz w płomieniach

Mała Mi

"Dobrze jest umieć odróżniać życie od procesu powolnego umierania."
Buzzerka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-04, 13:15   #39
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829

Cytat:
Napisane przez Hanako Pokaż wiadomość
Jakiej, kurde, miłości? Ona powiedziała mu w twarz - chcę rozwodu, on powiedział - spoko, a ona się teraz czuje zawiedziona, bo on ją wziął na poważnie. Jaka miłość, jakie czekanie na kogoś? Jakie romantyczne wizje wy tu snujecie, nie widząc czystych faktów?

Jakbym miała na czyjąś "miłość" czekać trzy lata, do tego śpiąc w salonie, bo ktoś się brzydzi nawet leżeć obok mnie, to też by mi się odechciało. Zdrada jest po jego stronie i okej, ale już zrzucanie na niego odpowiedzialności za koniec miłości i małżeństwa jest śmieszne.
Może wychodziła z założenia, że "mężczyzna lubi gonić króliczka" .
Cytat:
Napisane przez Elsabel Pokaż wiadomość
Ja to zrozumiałam tak, że przyjaciółka autorki zapoznała jej męża z jakąś kobietą, która autorka widziała tylko kilka razy w życiu i to właśnie ta kobieta ma romans z jej mężem. Ale napisane jest to wszystko dość pokrętnie, więc mogę być w błędzie.
Może.

Stary 2017-06-04, 13:31   #40
MuchaLibre
I tak powiem

Tak szczerze to mi ten temat pachnie trollingiem. Jakieś naciągane to przytulanie się dopiero jak pozmywam. To wszystko wygląda jakby ktoś chciał wejść w buty "głupiej baby" co sama rozwaliła swoje małżeństwo, a teraz ma pretensje do całego świata i zachowuje się jak pies ogrodnika. Że już nie wspomnę o rynsztokowym języku: "ścierwo nie kobieta". No i oczywiście autorka tematu napisała 2 posty na krzyż i gdzieś się zmyła. Autorce czy tam autorowi proponuję oglądać mniej "Ukrytej prawdy" i "Trudnych spraw" i nie zawracać ludziom gitary takimi troll-wątkami.
MuchaLibre jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-04, 13:52   #41
20e6ad78eac783f5bf2c2aaa836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb026b9e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez White_Dove Pokaż wiadomość
No nie wiem w połowie sie z Toba zgodze. Ona miała depresje miała prawo nie miec ochoty na bliskosc ale on nie miał depresji i tez miał prawo chciec bliskosci. Ona 3 lata nie chciała on 3 lata czekał i miał dosc. Tyle sie słyszy że dla faceta to wazne itd...Wiadomo że zmuszanie sie do bliskosci to kiepski pomysł no ale facet w końcu nie wytrzymał.
Według mnie wina lezy po obu stronach. Jednak najpierw powinien wziac rozwod i dopiero zdradzic autorke.

No wybacz ale jak jakiś mężczyzna myśli o seksie w takiej sytuacji to albo ma coś mocno głową nie tak albo kompletnie nie nadaje się na męża w moim odczuciu ..bo dla niego to ważne -no właśnie dla męża powinno być ważne przede wszystkim ciężka sytuacja psychiczna jego żony po trzech poronieniach . Coś priorytetami u tego chłopa jest nie tak ?Małżeństwo nawet w trudnych sytuacjach trwa i ciągnie się dalej a tu takie coś ,Nie będę go usprawiedliwić popędem bo nie ma żadnego przymusu do działania seksualnego w człowieku to decyduje jego wola i rozum a nie nie wiadomo co.
20e6ad78eac783f5bf2c2aaa836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb026b9e jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-04, 13:55   #42
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829

[1=20e6ad78eac783f5bf2c2aa a836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb 026b9e;74377666]No wybacz ale jak jakiś mężczyzna myśli o seksie w takiej sytuacji to albo ma coś mocno głową nie tak albo kompletnie nie nadaje się na męża w moim odczuciu ..bo dla niego to ważne -no właśnie dla męża powinno być ważne przede wszystkim ciężka sytuacja psychiczna jego żony po trzech poronieniach . Coś priorytetami u tego chłopa jest nie tak ?Małżeństwo nawet w trudnych sytuacjach trwa i ciągnie się dalej a tu takie coś ,Nie będę go usprawiedliwić popędem bo nie ma żadnego przymusu do działania seksualnego w człowieku to decyduje jego wola i rozum a nie nie wiadomo co.[/QUOTE]
A ile po poronieniu ma nie myśleć o seksie? Miesiąc? Pół roku? Rok? Na bór wiązowy, 3 lata?

Stary 2017-06-04, 14:02   #43
b872d78680f891d873273d31baaf276c9d6e57ec_6594a44f1cc14
Konto usunięte

[1=20e6ad78eac783f5bf2c2aa a836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb 026b9e;74377666]No wybacz ale jak jakiś mężczyzna myśli o seksie w takiej sytuacji to albo ma coś mocno głową nie tak albo kompletnie nie nadaje się na męża w moim odczuciu ..bo dla niego to ważne -no właśnie dla męża powinno być ważne przede wszystkim ciężka sytuacja psychiczna jego żony po trzech poronieniach . Coś priorytetami u tego chłopa jest nie tak ?Małżeństwo nawet w trudnych sytuacjach trwa i ciągnie się dalej a tu takie coś ,Nie będę go usprawiedliwić popędem bo nie ma żadnego przymusu do działania seksualnego w człowieku to decyduje jego wola i rozum a nie nie wiadomo co.[/QUOTE]

kobieta zażądała rozwodu. Nie chciała już tego mężczyzny. Znalazła się taka co go chciała.

Znam taką kobietę, złożyła pozew o rozwód, rozwiedli się i była oburzona że ułożył sobie życie. Toż to skandal, do końca życia powinien nosić włosienicę i umartwiać się a nie żenić z jakąś"szmatą" i żyć z nią szczęśliwie ....
b872d78680f891d873273d31baaf276c9d6e57ec_6594a44f1cc14 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-04, 14:12   #44
kennedy
Zakorzenienie

zona rowniez powinna wykazac sie rozumem. niestety tego nie zrobila. o swoje zdrowie psychiczne trzeba bylo zadbac ale i o malzenstwo rowniez.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-04, 14:17   #45
cava
Zakorzenienie

Weź mnie nie rozśmieszaj. Przez 3 lata postu fizycznego i emocjonalnego i wygnaniu do spania na kanapie, też dawno bym sobie zorganizowała seks gdzie indziej, a nie jestem męzczyzną.
Co innego jak małżeństwo nie może ze sobą uprawia seksu, ale jest bliskość psychiczna i fizyczna(przytulanie to bliskość) i nikt nikogo nie odpycha,a co innego jak jest wygnanie małżonka a potem robienie wielkiego niebieskiego zdziwienia, ze jak on tak mógł?!
Mógł. A nawet powinien moim zdaniem, bo to pani zakończyła ten związek sama osobiście te x czasu temu.

Dodam jeszcze tylko, ze seks pomiędzy kochającymi się partnerami to nie jest orka na roli ku chwale ojczyzny, ale jest to niezastąpiona forma bliskości i czułości. I tak, kobiety tez tego potrzebują a nie że tylko te zwyrole seksualne , mężczyźni.

Z salamandrą w dłoni szedłem przez powierzchnię komety.
Liz Williams
cava jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-04, 14:26   #46
redlady123
Raczkowanie

Autorko - chciałaś separacji, chciałaś rozwodu? Przez 3 lata odrzucałaś własnego męża patrząc tylko na swoje uczucia, nie licząc się z tym co on czuje? To nie jest małżeństwo - sorry, ale nie możesz mieć teraz do nikogo pretensji tylko do siebie. Nie liczyłaś się z uczuciami najbliższej Ci osoby a teraz szukasz winnych zaistniałej sytuacji?
redlady123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-04, 15:14   #47
mariamalaria
BAN stały

Ja się dziwię, że on tyle wytrzymał w takim domu. Następna, która robi wszystko, by wszystko zepsuć, ale jak już zepsuje, to szmata kochanka rozbiła rodzinę, bo żona kocha przecież i szanuje oraz nie opuściła przecież, skoro w jednym są domu.
Chciałabym zapytać, czy chodzi o poronienie trzeciej ciąży czy trzech ciąż? Autorko?

---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

[1=f60400d832b72deb5c42f71 6e834e5f0a0698277_6206f89 5c87a0;74369561]No wybacz ale nie możesz miec
Pretensji do innych o sytuacje do której odprowadziłaś.

Chciałaś rozwodu. Była separacja. Maz widząc upór przestał walczyć. Poszedl do innej. I moim zdaniem miał prawo.

A moze maz nie chciał juz być z Tobą bo ciagle miałaś wymówki... a tobie sie odwidziało jak zauważyłaś, ze możesz go stracić. Ze jednak nie walczy, ze wychodzi z domu a nie siedzi w nim.
Wtedy zdałaś sobie sprawę, ze możesz go stracić.

Duzo osób tak ma. Chce kończyć związek bo przecież tamta osoba będzie walczyć, nikogo nie pozna. A jak okazuje sie inaczej to sie budzą z ręka w nocniku.

Niestety ale ponosisz konsekwencje swoich slow.

I nie miej żalu do nikogo innego.[/QUOTE]
Wiec bywają sytuacje, w których ktoś inny jest winny niż mąż i jego kochanka?

Edytowane przez mariamalaria
Czas edycji: 2017-06-04 o 14:52
mariamalaria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-04, 15:17   #48
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014
Konto usunięte

Ja to zrozumiałam jako poronienie trzeciej ciazy
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-04, 15:20   #49
mariamalaria
BAN stały

[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;74379606]Ja to zrozumiałam jako poronienie trzeciej ciazy[/QUOTE]

Ja tez. Ale potem któraś napisała o trzech poronieniach.
Stary 2017-06-04, 15:54   #50
f60400d832b72deb5c42f716e834e5f0a0698277_6206f895c87a0
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mariamalaria Pokaż wiadomość
Ja się dziwię, że on tyle wytrzymał w takim domu. Następna, która robi wszystko, by wszystko zepsuć, ale jak już zepsuje, to szmata kochanka rozbiła rodzinę, bo żona kocha przecież i szanuje oraz nie opuściła przecież, skoro w jednym są domu.
Chciałabym zapytać, czy chodzi o poronienie trzeciej ciąży czy trzech ciąż? Autorko?

---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

Wiec bywają sytuacje, w których ktoś inny jest winny niż mąż i jego kochanka?

Tak, bywają. Wtedy kiedy małżeństwa juz nie ma i wiedza o tym maz oraz żona.
W tym przypadku żona wdała o rozwod, nie sypiała z mężem.
Żyli osobno a łączył ich papier oraz mieszkanie.

Separacja nie jest tylko od ratowania związku ale od tego aby przemyśleć czy chce sie z kimś dalej żyć. Maz uznał, ze nie. Nie ukrywał sie z "kochanka".

Jesli ktos ukrywa nowa ukochana to widocznie wie, ze zle robi.
f60400d832b72deb5c42f716e834e5f0a0698277_6206f895c87a0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-04, 16:45   #51
eyo
Zakorzenienie

o czym Ty w ogóle piszesz jedyny problem tego faceta jest taki, że dał sobą pomiatać tyle lat a nową partnerkę w tym niepohamowanym popędzie znalazł sobie po 3 LATACH mordęgi z kobietą, która mówiła mu prosto w twarz, że chce rozwodu i obwiniała go o poronienie....

jego priorytety są w porządku - autorka powiedziała, że chce rozwodu, on się zgodził - bam! małżeńśtwo się rozsypało i on dopiero wtedy znalazł nową partnerkę... jedyne czego tu brakuje to papierowego dowodu na tego małżeńskiego trupa ale poza kwestią prawną to w temacie przyzwoitości ten papier nie ma nic do rzeczy w tym konkretnym wątku

Prędzej czy później cmentarze są pełne wszystkich.

15.02.2017 ♥
eyo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-04, 20:26   #52
QueenOfHearts
Rozeznanie

Autorko,
twój mąż chciał seksu z inną kobietą i tę potrzebę zrealizował.
Gdyby nie chciał, to by z nią nie sypiał.
Stary 2017-06-04, 20:50   #53
green way
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez QueenOfHearts Pokaż wiadomość
Autorko,
twój mąż chciał seksu z inną kobietą i tę potrzebę zrealizował.
Gdyby nie chciał, to by z nią nie sypiał.
Poprawka. Ten gościu chciał seksu z jakąkolwiek kobietą, jak każdy zdrowy, normalny, hetero facet. Miał oficjalną żonę, która nie chciała zaspokoić jego potrzeb, więc związał się z kimś, kto zechciał. A że chciał w ogóle seksu z kimkolwiek? No cóż, dla mnie to jest absolutnie naturalne, że człowiek szuka bliskości i intymności.
green way jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-04, 20:59   #54
QueenOfHearts
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez green way Pokaż wiadomość
Poprawka. Ten gościu chciał seksu z jakąkolwiek kobietą, jak każdy zdrowy, normalny, hetero facet. Miał oficjalną żonę, która nie chciała zaspokoić jego potrzeb, więc związał się z kimś, kto zechciał. A że chciał w ogóle seksu z kimkolwiek? No cóż, dla mnie to jest absolutnie naturalne, że człowiek szuka bliskości i intymności.
Dla mnie też.
Aczkolwiek autorka wypowiadała się bardzo arogancko o owej pani, stąd moja wypowiedź.

Na miejscu męża, taką kobietę jak autorka zdradzałabym dużo szybciej.
Stary 2017-06-04, 21:07   #55
mariamalaria
BAN stały

Cytat:
Napisane przez QueenOfHearts Pokaż wiadomość
Dla mnie też.
Aczkolwiek autorka wypowiadała się bardzo arogancko o owej pani, stąd moja wypowiedź.

Na miejscu męża, taką kobietę jak autorka zdradzałabym dużo szybciej.
Jeśli to zdrada. . . Bo przecież ona go już nie chciała. Dopóki nie zaczął się spotykać z inną. Wtedy okazało się, że jednak go kocha, szanuje oraz nie opuści aż do śmierci. Teraz pewnie nie zechce mu polubownie dać rozwodu, a nawet zawalczy o rozwód z jego winy. Bo to on miał kochankę za trwania małżeństwa, gdy mieszkali razem, wiec więź ekonomiczna, zachowana, dzieci wspólnie wychowują, wspólne gospodarstwo prowadzą, więc jaka to dla sądu separacja.
Stary 2017-06-04, 21:12   #56
QueenOfHearts
Rozeznanie

Cytat:
Jeśli to zdrada. . . Bo przecież ona go już nie chciała. Dopóki nie zaczął się spotykać z inną. Wtedy okazało się, że jednak go kocha, szanuje oraz nie opuści aż do śmierci. Teraz pewnie nie zechce mu polubownie dać rozwodu, a nawet zawalczy o rozwód z jego winy. Bo to on miał kochankę za trwania małżeństwa, gdy mieszkali razem, wiec więź ekonomiczna, zachowana, dzieci wspólnie wychowują, wspólne gospodarstwo prowadzą, więc jaka to dla sądu separacja.
Słusznie prawisz.
Facet ogólnie ma przerąbane.
Stary 2017-06-04, 21:27   #57
Konto usunięte

[1=b872d78680f891d873273d3 1baaf276c9d6e57ec_6594a44 f1cc14;74377966]kobieta zażądała rozwodu. Nie chciała już tego mężczyzny. Znalazła się taka co go chciała.

Znam taką kobietę, złożyła pozew o rozwód, rozwiedli się i była oburzona że ułożył sobie życie. Toż to skandal, do końca życia powinien nosić włosienicę i umartwiać się a nie żenić z jakąś"szmatą" i żyć z nią szczęśliwie ....[/QUOTE]

Separacja to nie rozwód to raz.
Nie rozwieli się to dwa.
Nie miał żadnego realnego prawa do układania sobie życia ,skoro jeszcze miał żonę to trzy.

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

Cytat:
Napisane przez cava Pokaż wiadomość
Weź mnie nie rozśmieszaj. Przez 3 lata postu fizycznego i emocjonalnego i wygnaniu do spania na kanapie, też dawno bym sobie zorganizowała seks gdzie indziej, a nie jestem męzczyzną.
Co innego jak małżeństwo nie może ze sobą uprawia seksu, ale jest bliskość psychiczna i fizyczna(przytulanie to bliskość) i nikt nikogo nie odpycha,a co innego jak jest wygnanie małżonka a potem robienie wielkiego niebieskiego zdziwienia, ze jak on tak mógł?!
Mógł. A nawet powinien moim zdaniem, bo to pani zakończyła ten związek sama osobiście te x czasu temu.

Dodam jeszcze tylko, ze seks pomiędzy kochającymi się partnerami to nie jest orka na roli ku chwale ojczyzny, ale jest to niezastąpiona forma bliskości i czułości. I tak, kobiety tez tego potrzebują a nie że tylko te zwyrole seksualne , mężczyźni.

To super -współczuje mężowi tylko. . i nie widzę żadnego zakończenia związku ze strony Autorki . W małżeństwach dzieją się różne rzeczy -wyganianie na kanapę czy kłótnie również . Pójście do innej baby żeby się łajdaczyć za przeproszeniem nie poprawiło ich sytuacji małżeńskiej jak sama zauważyłaś.
20e6ad78eac783f5bf2c2aaa836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb026b9e jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-04, 21:31   #58
mariamalaria
BAN stały

[1=20e6ad78eac783f5bf2c2aa a836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb 026b9e;74387896]Separacja to nie rozwód to raz.
Nie rozwieli się to dwa.
Nie miał żadnego realnego prawa do układania sobie życia ,skoro jeszcze miał żonę to trzy.[/QUOTE]

O jakim ty prawie mówisz? W jakim systemie prawnym? W tym, gdzie żona ma prawo odseparowac się od męża na 3 lata, oskarżać go o poronienie, nie szanować, wykluczyć seks, ale oskarżyć o zdradę ze scierwem, gdy on znajdzie inną?
To nie jest normalny system prawny i u nas taki nie panuje.

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

[1=20e6ad78eac783f5bf2c2aa a836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb 026b9e;74387896]Separacja to nie rozwód to raz.
Nie rozwieli się to dwa.
Nie miał żadnego realnego prawa do układania sobie życia ,skoro jeszcze miał żonę to trzy.

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

To super -współczuje mężowi tylko. . i nie widzę żadnego zakończenia związku ze strony Autorki . W małżeństwach dzieją się różne rzeczy -wyganianie na kanapę czy kłótnie również . Pójście do innej baby żeby się łajdaczyć za przeproszeniem nie poprawiło ich sytuacji małżeńskiej jak sama zauważyłaś.[/QUOTE]
Za to jemu poprawiło sytuację. Znacznie widocznie, skoro nie chce juz takiej baby i małżeństwa i ucieka do innej baby. Żeby trzymać się twojego slownictwa.
Stary 2017-06-04, 21:32   #59
Konto usunięte

Cytat:
O jakim ty prawie mówisz? W jakim systemie prawnym? W tym, gdzie żona ma prawo odseparowac się od męża na 3 lata, oskarżać go o poronienie, nie szanować, wykluczyć seks, ale oskarżyć o zdradę ze scierwem, gdy on znajdzie inną?
To nie jest normalny system prawny i u nas taki nie panuje.

Dobrze, nie potrzebnie się wypowiadam . Patrzę z punktu widzenia wiary więc pewnie dlatego się nie dogadamy
Stary 2017-06-04, 21:41   #60
ajah
wańka wstańka

[1=20e6ad78eac783f5bf2c2aa a836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb 026b9e;74388276]Dobrze, nie potrzebnie się wypowiadam . Patrzę z punktu widzenia wiary więc pewnie dlatego się nie dogadamy [/QUOTE]
Jakiej wiary?

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości