|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 6
Mi urosły.
![]() Frilly, zgodnie z przewidywaniami Rzabby, wypełnił się. ![]() Choć dzirury były na ppoczątku og góry takie, ze pod bluzka cienka i dopasowana były widoczne Teraz jest lux ![]() Jestem bardzo zadowolona,z e skorzystałam z rad Rzabby. Rzabbciu ![]() I nie tylko rad. ![]()
#242 |
Zakorzenienie
|
![]() Boziu ja juz nic nie kumam z tych waszych stanikowych gadek ![]() w długi weekend jestem po raz trzeci w pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
navi ja też nie
![]() miłej pracy pracusiu - ja też miałam robotę ![]() Brewka mi tam nie przeszkadzają te rozmowy i cholernie mnie ciesz, że tyle z tego radości macie - milo czytać jak Wam sie biust poprawił tylko rozwala mnie jedna rzecz: WY tak starsznie chcecie każdego nawrócić na jedyną słuszną drogę, po co?? nie każda kobieta musi mieć idealnie dobrany stanik, bo czasem tak jak np. w moim wypadku trzeba zrezygnowac z czegoś innego np. estetyki a te staniki brzydkie "Rzabba co nie znaczy, ze trzeba oddać sie temu sercam i to pokochać" a ten zwrot dotyczyła akurat ćwiczenia i niejdzeniea po 18 i walki o szczupłe ciało, ale dla Was wszystko dotyczy straników w każdym razie ja już sie na ten temat nie odzywam, bo to psuyje atmpsferę wątku - jest tylko jerdna droga właściwa i już ![]() MAGLISA spokojnie mozesz robić i hiit i siłowe jednego dnai tylko najlepiej jedno rano a drugie wieczorem i zadbaj o porządne posiłki, minimum 2 posiłki między tymi treningami Beata a gdzies Ty się podziewała???
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
ja mam, ale na szczescie nie tak duzo już ...
![]() za to rzeczy na studia tyyle ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#245 | |
Rzabbocop
|
Cytat:
Kupuj sobie co Ci sie podoba, nawet 75B ![]() Ivonka chce mieć większy biust, dlatego tak ją wałkujemy, bo to sie da zrobić ![]() cudów nie będzie ale wiele dziewczyn uzyskało w nowych miękkich stanikach efekt nawet lepszy niż w protezowatych skorupkach ale ok ja już sie nie odzywam tutaj na ten temat |
|
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
Cześć Laleczki
![]() Pingi z tą jedną i właściwą drogą to chyba nie do końca tak ![]() Przecież jak ktoś nie jest zainteresowany zmianą rozmiaru stanika to ok, ja spórbowałam i widzę różnice to jestem dalej zaintersowana. Ale spróbowałam też Franka, jak polecałaś hitta, i od razu go serdecznie znienawidziłam więc mimo że obiecywał super efekty ![]() ![]() I ja akurat zrozumiałam co miałaś na myśli mówiąć o kochaniu i oddawniu serca ![]() Ale przcież każda z nas ma prawo do własnego zdania i możemy je sobie swobodnie na wątku wypowiadać. Ja mam weekend z ukochanym, tak więc malutko się z Wami udzielam ![]() Edit: I broń Boże proszę nie przenosić wątku na plotkowe, bo już mi całkiem motywacja spadnie, a tak przynajmniej ją mam , w porywach ![]() ![]() Piekłyście może pavlową?
#247 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#248 |
sophisticated
|
ale Pingi ja doskonale rozumiem, że ktoś kto się nie pasjonuje bielizną może mieć dość tematu staników, zwłaszcza w wątku, który teoretycznie chociaż jest na zupełnie inne tematy
![]() i jeśli tak jest, to nie widzę problemu, te dyskusje spokojnie można wyprowadzić ![]() ![]() a tych uwag o sercu i nawracaniu nie rozumiem ![]() mam ochotę zapytać jakie staniki ci się podobają, ale nie chcę cię wciągać w rozmowę, która cię nie kręci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
Beatko Lide chyba piekła o ile dobrze pamiętam
![]() Brewko super avek, patrzyłam oczywiscie do konca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
Cześć Ślicznotki
![]() odnośnie staników to ja kocham sliczne, seksowne itd. itp. ![]() ![]() ![]() Dlategos zukam stanika, który mi sie spodoba, nie będzie zdzierca portfela ![]() ![]() ![]() Na pewno duzo mi dało noszenie ciaśniejszych staników, bo super się czuję, jak nic nie wyłazi i sie nie przesuwa, to samo dotyczy wiekszych miseczek, więc czuje, że w 65 lub 60 byłoby jeszcze idealniej stąd szukam takowych ![]() ![]() ![]() Mam tak, jak napisała Pingwinek ;cmok: więc nic nie dodam, bo nie ma co, a ja nikogo nie nawracam tylko mówię, że komfort noszenia się bardzo zmienia, jak rozmiar jest właściwszy ![]() Mnie podobają się np. te: http://www.lasenza.co.uk/level3type....0White&type=22 ten jest przepiekny ![]() Rzabcia ten wyżej by się nadał na migrację?? I te są fajne: http://www.bellaforma.com.au/shop/De...-pr-16635.html http://www.bellaforma.com.au/shop/Op...-pr-17029.html A mały biust moim dzaniem to po prostu mały biust, jak mała stopa dajmy na to, czy mała pupa ![]() ![]() Monika - ciesze się, że tak fajnie randkujesz ![]() Ja po jodze zawsze robie ćwiczenia rozciagające jakieś, w zależności od ćwiczenia, takie jakby działające w drugą stronę ![]() Idę na działkę i na rower ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Zakorzenienie
|
Iwonko zazdraszczam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
Iwonko a Ty tą yogę sama ćwiczysz czy na jakies zajęcia chadzasz?
A ja już woghóle nie włażę na linki ze stanikami co je pokazujecie, bo mi sie potem zachciewa ![]()
#253 |
Zakorzenienie
|
Beata ja piekłam pavlove bialą czarną małą dużą
![]() ale ten deser rządzi na imprezach ![]() i łatwy jest Brewka napisała:tylko jeszcze jedno: kto się czemu oddaje całym sercem to jego sprawa przecież ![]() acha bo jak zwykle muszę się tłumaczyć: nie trzeba kochać Franka żeby go robić ani kochać staników żeby mieć idealnie dopasowany i tyle dla mnie kazdy miękki stanki jest paskudny z założenia i tyle i nie mam dość tematu: macie o wiele lepsze nastawienie do świata jak gadacie o tanikach niż jak o dietach - więc nawet wolę ten temat Beata polecam poprzymierzaj sobie w Kce te staniki - cudowna obsługa i spory wybór ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Pingi
![]() Ja wiem że nie trzeba kochać franka, ale ja wole lubić to co robię, chociaż nie zawsze można ![]() ![]() Ale ja wole np. połazić 40 minut na steperze to lubię i wg mnie daje to efekty, chociaż Pingus tego raczej nie zaleca ![]() A Franek to był tylko taki przykład, każda z nas jest inna i co innego lubi. Ja też wolę wizualnie staniki usztywniane , bardzo wycięte i taki posiadam, ale głownie celach rozbieranych ![]() Ale na codzień noszę głownie miękkie od Rzabbki, właśnie ze względu na komfort noszenia i dobry wygląd w ubraniu ![]() Chciałam dziś pavlową zrobić ale nie mam cukru ![]() Jutro zrobię ![]()
#255 |
Zakorzenienie
|
Bea a jaki masz steperek??
ja musze chyba moj zareklamowac, bo sie cały porozwalał ![]() ale z tym bedzie strasznie duzo zachodu wiec nie moge sie zebrać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#256 |
Zakorzenienie
|
Navi nie ma swojego
![]() Na siłowni sobie deptam ![]() Ale się zastanawiam nad kupnem, bo znacznie bardziej ekonomiczne jest. Tylko nie wiem jaki ![]()
#257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Chodze na zajęcia tylko raz w tygodniu, bo nie mam kiedy, bo zajęcia mam do 20.30 ![]() ![]() To ja właściwie mogę to samo powiedzieć z tym, że dodac muszę, że na moim buście ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Zakorzenienie
|
Beatko, ja też nie wiedziałam, ale teraz wiem jedno: lepiej nie kupować takich sprzętów na allegro...
![]() Iwuś, u nas też dziś deszczu niet ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
sophisticated
|
cześć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]()
#261 |
Raczkowanie
|
Dzień Dobry wszystkim
![]() Jaka tutaj cisza...to bardzo nietypowe dla tego wątku ![]() Dziewczyny jak Wam minął weekend majowy?? Ja zafundowałam sobie bliskie spotkanie z kleszczem...nie pierwszy raz, ale tym razem nie udało mi się usunąć go całego, rozbabrałam i pokaleczyłam sobie to miejsce, jutro pokażę to chirurgowi... I mamy ostatni dzień wolny...jaka szkoda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#262 | |
Wtajemniczenie
|
Czesc Slicznotki!
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#263 |
Rzabbocop
|
Cześć
![]() Skapula ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 |
Zakorzenienie
|
Skapula!
![]() ![]()
#265 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć Ślicznotki
![]() Cytat:
![]() Też siedzę nad książkami, więc znam ten ból ![]() Cytat:
![]() ja grillowałam, leniłam się, ćwiczyłam , jeździłam na rowerze, książki czytałam ![]() ![]() Monika, ale zestaw czego?? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
ćwiczeń
![]() hej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
No to mówiłam, że chodzę na jogę, więc nie bardzo pytanie rozumiem
![]() ![]() EDIT: Na n-k dostaje zaproszenia od facetów ostatnio, obcych mi zupełnie w różnym wieku i w różnym stanie cywilnym! wobraźcie sobie, ze na moje pytanie: Czy my się znamy? dostaje odpowiedzi w stylu: nie, ale masz ładną buzię i fajnie by było mieć taka buzie wśród znajomych itd. ![]() ![]() No musiałam się wypisać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 |
Rzabbocop
|
Ivuś chodziło o zestaw ćwiczeń rozciagających
![]() a nie wystarczyło zdjęc z galerii zlikwidować? |
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Iwona ja swój profil usuwam z NK i tak tam nie zaglądam i nic sie nie dzieje, a sytuacji nie zazdroszczę ![]() Sklapula idź koniecznie do lekarza
![]() ![]() |
![]() |
#270 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Rzabciu pewnie najłatwiej zdjęcie wywalić, ale po to zapisałam się do n-k żebym mogła pooglądać znajomych, a moi znajomi mnie. Obcy niech się skupia na swoich znajomych. Pomijam fakt tych maili do mnie, ale najbardziej to jestem zdziwiona, że większość z nich jest żonatych i nie są to młodzi chłopcy, że niby pstro w głowie. Cytat:
Sytuacja drażliwa tylko tyle, że mi głowę zawracają, ale nie potrafie zrozumiec takich niby dorosłych facetów, grr... |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:27.