|
|
#331 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Miłośniczki torebek Sabriny Pilewicz cz.2
---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Dzięki Kasko! Tak właśnie sobie to wyobrażałam, ad Genowy i Corleone... Mi się Genova bardzo, bardzo, bardzo podoba, zwłaszcza, po przy mierzeniu w butiku... W jakim masz kolorze?[/QUOTE]Czarny mat krokodyl złote okucia - chyba ponadczasowa |
|
|
|
|
#332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak ost dzwoniłam do Pani SP to mówiła żebym się dowiadywała pod koniec czerwca więc ciesze się BARDZO tym bardziej, że w lipcu lecę na koncert do Wwy więc do samolotu oprócz kabinówki mi się Modena bardzo przyda :-D Mam nadzieję, że długo nie będę musiała na nią czekać
Edytowane przez malgoska_78 Czas edycji: 2017-06-02 o 18:53 |
|
|
|
|
|
#333 | |
|
Raczkowanie
|
[1=324f843f3d3bc43f87338f4 a152988aa53a0f41b_5e3a05d 165730;74338536]
---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Dzięki Kasko! Tak właśnie sobie to wyobrażałam, ad Genowy i Corleone... Mi się Genova bardzo, bardzo, bardzo podoba, zwłaszcza, po przy mierzeniu w butiku... W jakim masz kolorze?[/QUOTE]Czarny mat krokodyl złote okucia - chyba ponadczasowa Och, ja jestem chora właśnie na czarną Genowę w krokodylu!!! I krokodylem tiramisu też bym nie pogardziła . Akurat z Genowy to mogłabym mieć i dwie! Ale Genowy ze złotem nie widziałam jeszcze. W ogóle myślałam, że ona jest tylko w srebrze. Teraz widzę, że na stronie jest w złocie ale w zwykłej skórze. Mogłabyś wrzucić zdjęcia swojej??? Ciekawa jestem tego złota...---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ---------- Cytat:
Malgoska, to trzymam kciuki! Oby Ci się udało dostać ją jak najszybciej
|
|
|
|
|
|
#334 |
|
Zakorzenienie
|
Och, ja jestem chora właśnie na czarną Genowę w krokodylu!!! I krokodylem tiramisu też bym nie pogardziła . Akurat z Genowy to mogłabym mieć i dwie! Ale Genowy ze złotem nie widziałam jeszcze. W ogóle myślałam, że ona jest tylko w srebrze. Teraz widzę, że na stronie jest w złocie ale w zwykłej skórze. Mogłabyś wrzucić zdjęcia swojej??? Ciekawa jestem tego złota...---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ---------- Malgoska, to trzymam kciuki! Oby Ci się udało dostać ją jak najszybciej [/QUOTE] Już się nie mogę doczekać i mam nadzieje, ze może jutro ja wyślą i we wtorek będzie cieszyć me oczy ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#335 |
|
Raczkowanie
|
Koniecznie daj znać! Człowiek się cieszy i ekscytuje co najmniej tak, jakby sam miał coś dostać
![]() Ja tymczasem dla relaksu czytam sobie stare wpisy na wątku iiii... - HUKANA, odkryłam wpis, gdy Ty dołączyłaś i wklejałaś zdjęcia swojej Bari i Napoli Swoją drogą, dzięki za nie, bo parę lat minęło a tu i dziś się komuś (mi ) przydają
Edytowane przez nalras Czas edycji: 2017-06-04 o 18:45 |
|
|
|
|
#336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jak dawno temu chciałam kupić pierwsza torebkę SP to akurat była zadyma ze skórami trefnym i reklamacjami, ale widzę, ze teraz chyba już nie ma się co martwić ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
|
#337 |
|
Raczkowanie
|
malgoska, no właśnie jak tak czytam te stare wpisy, to coś Twój nick wydaje mi się znajomy... i te butki
Właśnie jestem w trakcie "afer skórowych" ale... mnie nie przerażają , bo raz, że właśnie ostatnio raczej nic o tym nie słychać, z moimi też nic się nie dzieje, a dwa, że... cóż, mi naprawdę nic się nie podoba oprócz sabrinek ![]() O, a teraz właśnie czytam pierwszy wpis madeline
Edytowane przez nalras Czas edycji: 2017-06-04 o 18:51 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#338 |
|
Zadomowienie
|
Nalras Hahahha tak pierwsze wpisy sama je pamietam
![]() ![]() Teraz to prawda ze skórami nic się nie dzieje , dla odmiany z okuciami niestety tak ale może nie na taka skale jak to było ze skórami. Mam tak samo... nic poza sabrinami mi się nie podoba w piątek będę w butiku pewnie coś znowu nawiozę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#339 |
|
Raczkowanie
|
Madeline, a co za zakup planujesz?
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#340 |
|
Raczkowanie
|
madeline, podpinam się pod misia, co planujesz?
Ja w butiku będę może na początku lipca... Genowa i może Venezia... ale nie ma takich skór, jak chcę... No i Nuoro granat w złocie jest, które tak chciałam... nie wiem, czy będzie jeszcze do lipca ![]()
|
|
|
|
|
#341 |
|
Zadomowienie
|
Miłośniczki torebek Sabriny Pilewicz cz.2
Misia2211 , Nalras
moje plany opierają się głównie na odwiedzeniu butiku i "pomacaniu" z ciekawości nowej kolekcji. Natomiast mam odłożona ossi niebo w złocie i chce ja obejrzeć na żywo nie wiem czy ten model będzie mi pasował ..Narazie szczerze powiedziawszy jestem chyba pierwszy raz od dłuższego czasu zaspokojona torebkowe Nalras Apropo opłacalności to ja wole odbiór osobisty... szkoda mi pieniędzy na przesyłki. Moim zdaniem przy takich kwotach powinny być free.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#342 |
|
Raczkowanie
|
Oj tak, zdecydowanie powinny być darmowe
|
|
|
|
#343 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny znajoma szuka dobrej opiekunki a właściwie opiekunek dla Marinelli taupe , piasek i czerwien wszystkie okucia gold
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#344 |
|
Raczkowanie
|
To chyba jakaś Miłośniczka Marinelli
|
|
|
|
#345 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z dnia na dzień stała się miłośniczka Lv Wiec Sabriny wszystkie idą out 🤣 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#346 |
|
Raczkowanie
|
madeline, też wolę odbiór osobisty
Tak sobie żartowałam, że zamawiając pojedynczo miałabym więcej gratisów Ale w sumie ja zamawiałam z butiku tylko raz, i miałam dostawę gratis... myślałam, że tak jest w standardzie ![]() Też chętnie zobaczyła bym nową kolekcję na żywo Daj znać, jak tam wrażenia ![]() Acha, Madeline, a jaki dokładnie odcień czerwieni Marinelli ma Twoja znajoma (w sensie - jak się nazywa)? Ma może do niej pasek z łańcuszkiem? Edytowane przez nalras Czas edycji: 2017-06-04 o 20:47 |
|
|
|
|
#347 |
|
Zadomowienie
|
Nalras nie ma pasków z łańcuchem gold. Wszystkie torebki gold z modeli gdzie były dwa pasy w tym jeden z łańcuchem (w srebrze) maja tylko pasek skórzany. Oczywiście czerwien martini.
Przesyłka jest gratis czasem bardzo rzadko. Ja dostałam gratis jak zamawiałam dwie torebki, ale tak zawsze doliczają.. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez madeline1989 Czas edycji: 2017-06-04 o 20:52 |
|
|
|
|
#348 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#349 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Acha Nie wiedziałam Ja mam Marinellę karmin w złocie, z paskiem skórzanym, a lubię też te z łańcuszkiem. Ale skoro w ogóle nie było, to problem z głowy Ja miałam przesyłkę gratis właśnie, gdy zamawiałam 2 modele. Więc pewnie to dla tego ![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Cytat:
Hukana, a jakie teraz masz? |
||
|
|
|
|
#350 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Marinella: czerwona i czarna, Bari: aqua i szara, Roma: tiramisu, Nuoro: fuksja, piasek, wanilia, Pessione: kokos, winterrose, różowe złoto, Chia: kokos i czerwona, Palermo: czarna i srebrna, Venezia: srebrna, Siracusa: kokos. Za przesyłkę ostatnio zawsze płacę nawet przy dwóch torebkach, więc nie wiem od czego to zależy ( tak samo z innymi darmowymi dodatkami) 🤔 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#351 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, łącznie z tak mało chyba popularną Siraciusą dzięki za rozwianie wątpliwości, hehehe
Edytowane przez nalras Czas edycji: 2017-06-04 o 22:34 |
|
|
|
|
|
#352 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam tez podwójnie modele i nie narzekam. jak pasuje jakoś model a ja np nosze tylko sabrine to why not a tutaj moja new star do chia kokos noe mogłam się dobrać bo srebrna skradła moje serce Wiec poszła do mamy a ja wymieniłam na full wypas sassari ![]() IMG_1496608130.508626.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#353 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak ja rozumiem te milosc♡♡ Nie mogę wchodzić na ten wątek, bo mam zachciewajki.. Chyba czas pozbyć się positano tiramisu i przygarnac coś nowego Cytat:
||
|
|
|
|
#354 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A Sassari przepiękna!!! Wygląda, no - olśniewająco Serio, zjawiskowa jest Edytowane przez nalras Czas edycji: 2017-06-04 o 23:11 |
|
|
|
|
|
#355 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#356 |
|
Raczkowanie
|
Hukana, ja podwajanie modeli zacznę pewnie od Nuoro
Mam kokos, a super by mi się też przydała granatowa Albo Pessione granatowa Nosisz ją na ramieniu? Wygodnie jest?
|
|
|
|
|
#357 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dokładnie !! Ja niestety wiele razy przekonałam się na własnej skórze , ze posiadanie wszystkich modeli to nie jest dobra droga. teraz stawiam na te które najbardziej mi odpowiadają ![]() Hihi dzięki ta sassari to teraz faworyt wśród moich toreb ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#358 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam podwójne tylko Asti ale to maleństwo to się nie liczy
tak to każda w innym kolorze i innym fasonie
|
|
|
|
|
#359 |
|
Wtajemniczenie
|
Madeline- bardzo ładna
![]() Hukana- wow! Chętnie bym zobaczyła Nuoro w piasku i wanilii i Marinellę bo to chyba ta największa?
|
|
#360 |
|
Przyczajenie
|
Madeline piękna ta Sassari <3
Mi się marzy Sassari w granacie, Pessione wintergrey (chociaż wiem, że już niedostępna ) i jeszcze Modena koniecznie !
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:42.

mierzeniu w butiku... W jakim masz kolorze?[/QUOTE]

Modena jest już legendarna
ale fakt faktem - legendarna jest
I krokodylem tiramisu też bym nie pogardziła
i mam nadzieje, ze może jutro ja wyślą i we wtorek będzie cieszyć me oczy 

ale może nie na taka skale jak to było ze skórami. Mam tak samo... nic poza sabrinami mi się nie podoba
w piątek będę w butiku pewnie coś znowu nawiozę 

Daj znać, jak tam wrażenia
jak pasuje jakoś model a ja np nosze tylko sabrine to why not
a tutaj moja new star
do chia kokos noe mogłam się dobrać bo srebrna skradła moje serce Wiec poszła do mamy a ja wymieniłam na full wypas sassari 

ta sassari to teraz faworyt wśród moich toreb
tak to każda w innym kolorze i innym fasonie
) i jeszcze Modena koniecznie !