<3 PM 2017 <3 okrągła cz. 50! :D - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-06-05, 15:54   #901
klocki_LEGO
Rozeznanie

Dot.: <3 PM 2017 <3 okrągła cz. 50! :D

Cytat:
Napisane przez micia00 Pokaż wiadomość

my nie mamy wspólnego. Każdy ma swoje, płacimy jak leci - czasem ja placę, czasem on. Kasa ślubna leży na moim
My placimy jak leci za samo wesele, wlasciwie wiekszosc idzie z pensji na bierzaco, bo jakos tak sie rozklada. Restauracja chciala tylko niewielka sume zeby zarezerwowac, a reszte mozemy doplacic do 3 dni przed.
klocki_LEGO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-05, 16:00   #902
paulinunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez micia00 Pokaż wiadomość
Kasa ślubna leży na moim
Masz władze 😀😀😀😀

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

paulinunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-05, 16:08   #903
klocki_LEGO
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez NikolaNiki Pokaż wiadomość
Hej

Mieszkacie w Meksyku ?

Opowiedz cos wieceij o Was, gdzie bedzie slub i kiedy, co juz zalatwione a co nie?

Po prostu daj sie poznac
Ja mieszkam w Meksyku od 2011. TZ jest lokalsem, chociaz troche nie wyglada, bo jest 'bialy' i ma zielone oczy. Przyjechalam tu na kontrakt, myslalam, ze ma chwile, 6-mcy moze rok. Tak mi sie spodobalo, ze zostalam na stale. Od 19 r zycia nie mieszkam w PL i jak Meksyk mi sie spodobal, to stwierdzilam, ze zapuszcze korzenie, bo juz bylam zmeczona przprowadzkami.
TZ znam od 4 lat, ale dlugo bylismy przyjaciolmi. Znamy sie przez bieganie, oboje machamy maratony i ultramaratony Spiknelismy sie w styczniu zeszlego roku no i poszlo szybko
Zareczylismy sie w lutym w stylu: siedzac i zujac tacos TZ rzucil, ze moze bysmy podpisali papiery skoro moi rodzice i tak beda w Meksyku w lecie hehe. Pierscionka nie chcialam, bo mam po babci nasz rodzinny, nie chcialam nosic dwoch, a poza tym handel diamentami jest barbarzynski. Od razu zalozylam, ze bedzie slub cywilny w USC i obiadek w restauracji, ale TZ oczywiscie ma mega wielka rodzina (czytaj. My Big Fat Mexican Wedding), i nie obejdzie sie bez sali weselnej.
Suma summarum, zeby juz was nie zanudzac, wynajelismy restauracje, ktora ma namiot w parku ekologicznym na poludniu miasta. Po drugiej stronie parku maja miejsce na ceremonie (pod drzewkiem, zielono, luk slubny itd, ustawiaja ladne krzesla bla bla).
Sukienke mam w kolorze Blush (rozowa), zaparlam sie, ze nie kupie za 4 tys zl (od tylu sie w salonach zaczynaja). Kupilam na necie, ale robiona na miare. Po prostu firma robi wysylkowo. Sumienka o TA, tyle, ze z duuuzo mniejsza linia A (bo to to jest masakryczna beza) + dodalam wiecej koronki na spodnicy i pasek mam osobno, bo nie wiem czy uzyc, czy nie.
Wesele bedzie Star Wars. Dress Code to przebranie ze Star Wars. Mamy juz chyba ze 20 osob zdeklatowanych na kostiumy, od Vadera po Amidale . Tancow nie bedzie, beda gry stolowe (np Cards Against Humanity, Catan itd). Rodzina TZ jest tylko od strony tesciowej, to im nie bedzie przeszkadzac, posiedza se w swoim gronie. Poza tym mamy dekoracje z SW np: TAKIE. Te dekoracje spedzaja mi sen z powiek, bo KTOS je bedzie musial w dniu slubu ustawiac.

Co jeszcze, mam 32 lata, TZ 35. Slub tylko cywilny, ale w parku, bo tu mozna zaplacic sedziemu zeby przyjechal na miejsce. Pod koniec sierpnia sie pobieramy, a na drugi dzien bietniemy ...maraton

Edytowane przez klocki_LEGO
Czas edycji: 2017-06-05 o 16:10
Stary 2017-06-05, 16:22   #904
Dorotti666
❤ bee happy ❤

Hej

Tż zgubił w pracy obrączkę
Jeszcze jest szansa, że się znajdzie no ale
Stary 2017-06-05, 16:25   #905
Anemone
Mother of Cat

Cytat:
Napisane przez klocki_LEGO Pokaż wiadomość
Ja tez i umieram z ciekawosci, co nam tam powiedza, jako, ze akurat Rzad (i urzedy) w Meksyku sa wybitnie sekularne. Np. zupelnie legalne sa malzenstwa osob tej samej plci, rzad rozdaje prezerwatywy itd. Dlatego ciekawi mnie, co mi w 1.5h powiedza o malzenstwie hehe. Ale to i tak nic, bo do niedawna trzeba bylo p´rzedstawic tez pakiet....badan! W tym przeswietlenie klatki piersiowej i test na HIV. Teraz to zmienili.
trochę inwigilacja?

Cytat:
Napisane przez agnieszka_2612 Pokaż wiadomość
ja pierścionek noszę na lewej na środkowym palcu bo na serdeczny też jest za luźny
no i właśnie mój po ślubie też tam wyląduje a chciałam na serdecznym lewej, bo tam żyła do serca
Cytat:
Ja mieszkam w Meksyku od 2011. TZ jest lokalsem, chociaz troche nie wyglada, bo jest 'bialy' i ma zielone oczy. Przyjechalam tu na kontrakt, myslalam, ze ma chwile, 6-mcy moze rok. Tak mi sie spodobalo, ze zostalam na stale. Od 19 r zycia nie mieszkam w PL i jak Meksyk mi sie spodobal, to stwierdzilam, ze zapuszcze korzenie, bo juz bylam zmeczona przprowadzkami.
TZ znam od 4 lat, ale dlugo bylismy przyjaciolmi. Znamy sie przez bieganie, oboje machamy maratony i ultramaratony Spiknelismy sie w styczniu zeszlego roku no i poszlo szybko
Zareczylismy sie w lutym w stylu: siedzac i zujac tacos TZ rzucil, ze moze bysmy podpisali papiery skoro moi rodzice i tak beda w Meksyku w lecie hehe. Pierscionka nie chcialam, bo mam po babci nasz rodzinny, nie chcialam nosic dwoch, a poza tym handel diamentami jest barbarzynski. Od razu zalozylam, ze bedzie slub cywilny w USC i obiadek w restauracji, ale TZ oczywiscie ma mega wielka rodzina (czytaj. My Big Fat Mexican Wedding), i nie obejdzie sie bez sali weselnej.
Suma summarum, zeby juz was nie zanudzac, wynajelismy restauracje, ktora ma namiot w parku ekologicznym na poludniu miasta. Po drugiej stronie parku maja miejsce na ceremonie (pod drzewkiem, zielono, luk slubny itd, ustawiaja ladne krzesla bla bla).
Sukienke mam w kolorze Blush (rozowa), zaparlam sie, ze nie kupie za 4 tys zl (od tylu sie w salonach zaczynaja). Kupilam na necie, ale robiona na miare. Po prostu firma robi wysylkowo. Sumienka o TA, tyle, ze z duuuzo mniejsza linia A (bo to to jest masakryczna beza) + dodalam wiecej koronki na spodnicy i pasek mam osobno, bo nie wiem czy uzyc, czy nie.
Wesele bedzie Star Wars. Dress Code to przebranie ze Star Wars. Mamy juz chyba ze 20 osob zdeklatowanych na kostiumy, od Vadera po Amidale . Tancow nie bedzie, beda gry stolowe (np Cards Against Humanity, Catan itd). Rodzina TZ jest tylko od strony tesciowej, to im nie bedzie przeszkadzac, posiedza se w swoim gronie. Poza tym mamy dekoracje z SW np: TAKIE. Te dekoracje spedzaja mi sen z powiek, bo KTOS je bedzie musial w dniu slubu ustawiac.

Co jeszcze, mam 32 lata, TZ 35. Slub tylko cywilny, ale w parku, bo tu mozna zaplacic sedziemu zeby przyjechal na miejsce. Pod koniec sierpnia sie pobieramy, a na drugi dzien bietniemy ...maraton
o kurczaki, ciekawi jesteście, bardzo
Mój brat ostatnio sugerował, żeby zrobić przebierane wesele, ale obawiam się, że w Polsce się to może nie przyjąć

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Dorotti666 Pokaż wiadomość
Hej

zaręczyliśmy się 15 listopada 2015
ślub 30 grudnia 2017
Anemone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-05, 16:30   #906
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anemone Pokaż wiadomość
:

o proszę, widzę, że myślimy podobnie

:
No pierścionki też mamy bardzo podobne

A jaka obrączkę planujesz?

Kurde patrzę że w Kruku termin realizacji mam na piatek.,a jeszcze ich nie ma. Pani mówiła że ten 9.06 da na wszelki wypadek bo zazwyczaj czeka się do 3 tygodni. Nie dotrzymała słowa dziewczyny które macie z Kruka-3mm czekaliście?

Wysłane z mojego Lenovo K10a40 przy użyciu Tapatalka
malgosiaw123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-05, 16:30   #907
klocki_LEGO
Rozeznanie

Cytat:
o kurczaki, ciekawi jesteście, bardzo
Mój brat ostatnio sugerował, żeby zrobić przebierane wesele, ale obawiam się, że w Polsce się to może nie przyjąć [
Wiesz, te 20 osob w przebraniach to nasi przyjaciele. Zapomnij, ze ciotko-wujki sie przebiora za Jedi Mojego ojca dalo sie tylko wcisnac w krawat ze SW. Mama ma normalna sukienke. Swiadkowe tez nie sa fankami SW, wiec ida w sukienkach ecru i juz. Tak to pewnie by w Polsce przeszlo. Mysle, ze wiekszym problemem bylby brak parkietu i tancow.

Cytat:
Hej

Wlasnie dlatego ja chcialam proste i niedrogie obraczki, zeby sobie w brode nie pluc, jakby cos sie z nia zadzialo. Moze jeszcze znajdzie, jak ma grawerke to wieksza szansa-

Edytowane przez klocki_LEGO
Czas edycji: 2017-06-05 o 16:32
Stary 2017-06-05, 16:31   #908
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez krasulka7399 Pokaż wiadomość
Dla tych chwil żyję
Ja mam właśnie delikatny pierścionek i zastanawiam się czy te nasze 4 mm nie są zbyt grube
Jeśli Tobie wizualnie pasowało to na pewno nie jak pisałam że mniejsze niż 3 mm znikały mi na dłoni to było prześmiewanir ale uważam że każdy ma inne dłonie i inaczej obrączki wyglądają. Równie dobrze 4 mm na pierwszy rzut oka prezentuje się na Twojej dłoni identycznie jak 3 na mojej

Stary 2017-06-05, 16:34   #909
Anemone
Mother of Cat

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
No pierścionki też mamy bardzo podobne

A jaka obrączkę planujesz?

szczerze, to chciałam z kamyczkami, ale to drogi interes, a kiedyś może mi się już nie podobać, albo palce mi popuchną... więc chyba chcę zwykłą, prostą, nie za grubą - absolutny max. to 4 mm i dorzucić po ślubie właśnie pierścionek z cyrkoniami na całej długości podobają mi się z mieszanego złota, ale nie wiem, czy się na takie zdecydujemy
mega mi się podobają fazowane, ale nigdy nie mieliśmy na rękach z TŻ, więc nie wiemy
we wrześniu będziemy zamawiać najpewniej więc się okaże
ślub 30 grudnia 2017
Stary 2017-06-05, 16:35   #910
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyArya Pokaż wiadomość
ja jestem w top 3... ale od konca

oto co o mnie jest napisane

Piękna żona, dumnie prezentująca osiągnięcia pana domu. Jeśli jednak pan domu nie zapewnił diamentowych kolczyków i pięknego pierścionka na jej palcu – ciężka łapa Lwicy spocznie na najcenniejszych klejnotach męża. Bardzo bolesne. I, co gorsza, nieodwracalne. W tym sensie, że rozwód z kobietą spod znaku Lwa to ciężkie przeżycie. Wszystkie inne wybranki będą przypominały jej kiepską kopię. A powrotu już nie ma…
Lady też jestem lew i uważam że zgadza się w zupełności prezentuje z dumą osiągnięcia Tz

W ogóle dzisiaj troszkę polepszył mi się humor z ta suknia i pomyślałam że za chwilę będziemy mieć obrączki i przez chwilę nie mogłam się doczekać ślubu ale nie samej imprezy,wesela tylko właśnie mszy i tego podekscytowania przed nią.

Stary 2017-06-05, 16:36   #911
Anemone
Mother of Cat

Cytat:
Wiesz, te 20 osob w przebraniach to nasi przyjaciele. Zapomnij, ze ciotko-wujki sie przebiora za Jedi Mojego ojca dalo sie tylko wcisnac w krawat ze SW. Mama ma normalna sukienke. Swiadkowe tez nie sa fankami SW, wiec ida w sukienkach ecru i juz. Tak to pewnie by w Polsce przeszlo. Mysle, ze wiekszym problemem bylby brak parkietu i tancow.
no znając życie nikt by się u mnie nie poprzebierał więc wolę nic takiego nie organizować.

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------

Cytat:
W ogóle dzisiaj troszkę polepszył mi się humor z ta suknia i pomyślałam że za chwilę będziemy mieć obrączki i przez chwilę nie mogłam się doczekać ślubu ale nie samej imprezy,wesela tylko właśnie mszy i tego podekscytowania przed nią.
o widzisz idę o zakład, że suknia będzie Ci się podobała
ślub 30 grudnia 2017
Stary 2017-06-05, 16:36   #912
malgosiaw123
Zakorzenienie

Dot.: &lt;3 PM 2017 &lt;3 okrągła cz. 50! :D

Anemone widzę że wrzucilas suknie na grupę? Co do zwrotu Olusia-ja nie znoszę jak się tu pojawia mój Tz jak chce uciec złośliwy i mówi o kimś kogo nie lubi to też zdrabnia imiona,a mnie strzela prącie

Stary 2017-06-05, 16:39   #913
klocki_LEGO
Rozeznanie

Cytat:
no znając życie nikt by się u mnie nie poprzebierał więc wolę nic takiego nie organizować. [COLOR="Silver"]
HAHA U nas na plus, ze w Meksyku nie ma obowiazku dawac prezentow slubnych wcale, wiec goscie moga sie wykosztowac wypozyczyc jakis fajny stroj. Bo czesc robi sama, a czesc bedzie wypozyczac, z tego, co wiem.
Stary 2017-06-05, 16:45   #914
Anemone
Mother of Cat

Cytat:
Anemone widzę że wrzucilas suknie na grupę? Co do zwrotu Olusia-ja nie znoszę jak się tu pojawia mój Tz jak chce uciec złośliwy i mówi o kimś kogo nie lubi to też zdrabnia imiona,a mnie strzela prącie

no wrzuciłam

haha, masz problem, bo jak długo tu jestem, tak długo będzie się pojawiać

---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------

Cytat:
HAHA U nas na plus, ze w Meksyku nie ma obowiazku dawac prezentow slubnych wcale, wiec goscie moga sie wykosztowac wypozyczyc jakis fajny stroj. Bo czesc robi sama, a czesc bedzie wypozyczac, z tego, co wiem.
dawanie prezentów to raczej nigdzie nie jest obowiązek
ślub 30 grudnia 2017
Stary 2017-06-05, 16:47   #915
klocki_LEGO
Rozeznanie

Cytat:

dawanie prezentów to raczej nigdzie nie jest obowiązek
Wiem, ale jest zwyczaj. Raczej niewiele osob w Polsce idzie na slub & wesele bez niczego, koperty, albo chociaz kartki, kwiatka nic. A tutaj to norma, wiekszosc gosci nic nie przynosi. Nikt nie ma takich dylematow jak tu na forum, ze zostal zaproszony na slub i 'wyapada' dac X.
Stary 2017-06-05, 16:51   #916
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

Cytat:
no i właśnie mój po ślubie też tam wyląduje a chciałam na serdecznym lewej, bo tam żyła do serca
A na jakim nosisz teraz pierścionek? Ja od samego początku na środkowym prawej ręki. Nigdy o tym nie rozmawiałam z Tz,ale zawsze chciałam na tym nosić bo gdzieś w głowie miałam że na serdecznym będzie obrączka.

Stary 2017-06-05, 16:51   #917
Ithildin1
Przyczajenie

Cześć dziewczyny, chciałam się przywitać, biorę ślub 5 sierpnia I o ile w lutym twierdziłam, że nie rozumiem ludzi, którzy mówią o tym, jakie to przygotowania do ślubu są stresujące, tak teraz już rozumiem, a w sumie prawdziwa rozrywka się jeszcze nie zaczęła, bo w lipcu to dopiero będzie w ramach świeżych zmartwień - w sobotę miałam makijaż próbny, zważył się i spłynął po godzinie, umówiłam się do innej dziewczyny, ale boję się, że tam też nie wyjdzie... a nie tylko mnie ma umalować, ale też moją świadkowa, mamę i ciocię, więc tym bardziej się martwię.
Ithildin1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-05, 16:54   #918
Edithh_21
Zakorzenienie

Witam się po pracy, jem obiad i lecimy na 18:30 na spotkanie z księdzem, ale nie wiem w sumie po co się spotykamy z nim

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Edithh_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-05, 16:54   #919
klocki_LEGO
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ithildin1 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, chciałam się przywitać, biorę ślub 5 sierpnia I o ile w lutym twierdziłam, że nie rozumiem ludzi, którzy mówią o tym, jakie to przygotowania do ślubu są stresujące, tak teraz już rozumiem, a w sumie prawdziwa rozrywka się jeszcze nie zaczęła, bo w lipcu to dopiero będzie w ramach świeżych zmartwień - w sobotę miałam makijaż próbny, zważył się i spłynął po godzinie, umówiłam się do innej dziewczyny, ale boję się, że tam też nie wyjdzie... a nie tylko mnie ma umalować, ale też moją świadkowa, mamę i ciocię, więc tym bardziej się martwię.
A nie myslalas o jakims setting/fixing spray? Ja bede sobie sama robic makijaz, ale wlasnie szukam jakiegos sprayu profesjonalnego, co mi 'przyklepie' i utrwali na facjacie. Pewnie zwazyl ci sie makijaz, bo kosmetyki niedobrane do ciebie, ALE jak bierzesz slub w sierpniu to moze byc gorraco i i tak by ci sie taki spray przydal. Ja biore slub tez w sierpniu + pora deszczowa + wiadomo, buziaki i przytulanie i dlatego sama chce sie pomalowac (latwo poprawic) i koniecznie taki spray. Widzialam, ze MAC ma, i Urban Decay ma dobre opinie tez.
Stary 2017-06-05, 16:55   #920
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:

o widzisz idę o zakład, że suknia będzie Ci się podobała
Nie wiem,zobaczymy. Znając mnie to i tak będę kręcić nosem ale jestem dobrej myśli

Stary 2017-06-05, 16:56   #921
Anemone
Mother of Cat

Cytat:
A na jakim nosisz teraz pierścionek? Ja od samego początku na środkowym prawej ręki. Nigdy o tym nie rozmawiałam z Tz,ale zawsze chciałam na tym nosić bo gdzieś w głowie miałam że na serdecznym będzie obrączka.
na serdecznym prawej ręki jest lekko luźny, bo wtłukłam TŻ do głowy, że mam rozmiar 11, a okazało się, że jednak 10 w lecie jest ok, w zimie lata jak powalony
Cytat:
Napisane przez Ithildin1 Pokaż wiadomość
hej
fajnie, że się rozglądasz, to może tylko pomóc

opowiedz coś więcej o was
ślub 30 grudnia 2017
Stary 2017-06-05, 16:59   #922
Edithh_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyArya Pokaż wiadomość
hej

witam z pracy

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

ile kupic zawieszek na wodke na 120 osob ?
Na 59 os kupiłam 60 szt

Edithh_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-05, 17:17   #923
malgosiaw123
Zakorzenienie

https://www.facebook.com/weddingstoo...44234988950671

O matkooo jakie cudo
Stary 2017-06-05, 17:23   #924
Anemone
Mother of Cat

Cytat:
garnitur w kratę, brak skarpetek i smętnie zwisający welon?
no faktycznie cudo
ślub 30 grudnia 2017
Stary 2017-06-05, 17:28   #925
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
garnitur w kratę, brak skarpetek i smętnie zwisający welon?
no faktycznie cudo
Akurat facet mnie nie obchodzi,ale ona wygląda cudnie
Ty akurat jesteś pod względem sukni i całego wyglądu totalnie z innej bajki niż ja,więc oczywiste,że Ci się nie podoba
Stary 2017-06-05, 17:29   #926
klocki_LEGO
Rozeznanie

Cytat:
Z jednej strony - super. A zdrugiej, 100% aktualna ...moda. Za 30 lat dzieci sie beda z tego smiac, jak my z wasow a la lata 70

Zawsze powtarzam, ze:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 15977312_10154786440336598_853238718171916551_n.jpg (112,0 KB, 38 załadowań)
Stary 2017-06-05, 17:39   #927
Anemone
Mother of Cat

Cytat:
Akurat facet mnie nie obchodzi,ale ona wygląda cudnie
Ty akurat jesteś pod względem sukni i całego wyglądu totalnie z innej bajki niż ja,więc oczywiste,że Ci się nie podoba
aż dziwne, że nam się podobają podobne obrączki
ślub 30 grudnia 2017
Stary 2017-06-05, 17:41   #928
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
aż dziwne, że nam się podobają podobne obrączki
Jeszcze nie wiadomo,bo nie kupiłaś Mieszane złoto strasznie mi się nie podoba,a coś wspominałaś
Stary 2017-06-05, 17:42   #929
serduszko165
Zakorzenienie

Cytat:
Ogladalam jakis czas temu

serduszko165 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-05, 17:44   #930
Ithildin1
Przyczajenie

Z narzeczonym znamy się 8 lat, we wrześniu będzie 6 lat razem. Poznaliśmy się częściowo przez internet, bo przez bloga poznałam dziewczynę, do której przyjechałam w odwiedziny i wtedy poznałam tez mojego M po 2 latach przyjechał na studia do Warszawy i wtedy zaczęliśmy być razem teraz od 2 lat mieszkamy na Mazurach, w jego rodzinnym mieście. Nienawidzę Mazur no ale ze względu na jego prace tu zostajemy, w lipcu rusza budowa naszego domu, w sierpniu ślub, rok zmian W ogóle jest uper, bo miesiąc temu zrobiono generalny remont naszej sali weselnej i już nie wygląda jak stołówka A cena wciąż 130 od talerzyka, w tym tort i ciasta
A co do makijażu - myślałam, żeby kupić fixer kryolana i machnąć sobie samej makijaż, ale moich bliskich nie pomaluje, ona same się nie malują, więc tak trochę z ich powodu mi też zależy na dobrej makijażystce.

Edytowane przez Ithildin1
Czas edycji: 2017-06-05 o 17:46
Ithildin1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości