|
|
#4261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz.II
czyli, ze takie zbiorowe to niezbyt dobry pomysł??
![]() kurcze bo na allegro to są tylko takie, gdzie jest jedno imie napisane np. Kasia N. wiec ja juz nie wiem jak to zrobic. |
|
|
|
#4262 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4263 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiesz, jeśli chcesz mieć takie winietki, zawsze możesz poprosić, żeby zrobili takie na dwie osoby. Myślę, że to kwestia ugadania się.
|
|
|
|
#4264 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja wczoraj wieczorem wypilam miete i fajnie mnie zapchala i nie chcialo mi sie jesc a wieczorem zawsze chce mi sie najbardziej niestety no to jutro zaczynamy Cytat:
|
|
|
#4265 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chrom biorę rano po śniadaniu, można tylko 1 kapsułkę dziennie, nie więcej!!!! Cytat:
Cytat:
![]() A my dzisiaj zgrzeszymy,bo robię ciasto baaardzo kaloryczne, na ciemnym biszkopcie z toffi, budyniem i kremem. To mój ostatni wybryk przed dietą |
|||
|
|
|
#4266 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny!
wielkie dzięki za wsparcie przed spotkaniem rodziców Juz po.... Było wczoraj i wyszło chyba dobrze. było miło. Teściowie z kwiatkami i alkoholem do moich przyszli. Wprawdzie były krótkie chwile ciszy, ale naprawdę krótkie. Posiedzieliśmy ze 4 godziny, aż w szoku byłam ze tak szybko ten czas zleciał. Moi rodzice sa zadowoleni. Mam nadzieje że rodzice tż też. (mówili juz o rewizycie) Nie powiem stresik mały przed był, ale to chyba normalne.... A jak tam Wasze przygotowania do ślubu? Bo my mamy iść dziś na nauki przedmałżeńskie. chcemy to zrobić teraz, tak bardziej na spokojnie. Bo za rok to i tak będzie sie czym zajmować. Mamy tylko nadzieje że jakoś zrobimy ten kurs. Problem jest w tym że mój tz pracuje na czterobrygadówce, tzn piątek światek i niedziela i rożnie mu wypadają zmiany. Będzie próbował sie zamienić, ale zobaczymy jak to wyjdzie. chyba jak nas nie będzie na wszystkich to wielkich problemów nie będą robić.. Jak myślicie? A propos diety. To ja zaczęłam 1 kwietnia i już widzę efekty. Moje dieta to mż. W moi przypadku działa. nawet słodycze jem, ale w bardzo bardzo okrojonych ilościach. No i trochę aptecznych wspomagaczy na początek. Ale wczoraj to dieta padła. Za tydzień idziemy na wesele kuzynki tż to znowu zrobię sobie dyzpense. Tylko czy ja na takiej diecie bardziej nie przytyje? ![]() ![]() Maatra! Witaj! rozbrajająco uśmiecha sie Twój synek!
|
|
|
|
#4267 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehehe to ja juz lecei biore chrom Cytat:
kurs tez niedlugo bedziemy robic...mielismy juz wczesniej ale jakos czas nie pozwolil super ze spotkanie sie udalo http://weddings.ivillage.com/bridalf...9l2h8c,00.html mozna doopasowac sobie suknie gorset i dodatki
|
|
|
#4268 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Ja jesli bym robila winietki to robilabym dla kazdego z osobna
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
z Twoim talentem do wypiekow to na pewno bedziesz super zonka, jakby tak nie daj Boże Tż zrezygnowal i miejsce meza sie zwolnilo to daj znac - jestem chetna zartuje oczywiscie ![]() Cytat:
Bo mi sie wydaje ze nauki sa na tyle obowiazkowe, ze moga Wam robic problemy jesli je opuscicie raz czy dwa no ale nie wiem, tak mi sie wydaje, pewnie to tez zalezy od prowadzacego itd
|
||||
|
|
|
#4269 |
|
Zakorzenienie
|
a moze z titanica ??
|
|
#4270 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4271 | |
|
Zakorzenienie
|
oj nie
i na pewnej dyskotece poprosil mnie do tanca taki niedorobiony synek (cos ma jakies lekkie uposledzenie) no i mi go bylo zal, wiec sie zgodzilam, no i tanczymy sobie a tu nagle on zaczyna mnie calowac po szyi brrrr do teraz mnie trzepie jak sobie to przypomne takze titanic odpada no ale juz zaczelam robic do tej piosenki co podalam linka ![]() Cytat:
![]() No my wstepnie chcemy na pierwszy taniec De mono - Moze to o nas, i jesli sie na nia zdecydujemy to bedzie spiewal zespol, bo koles to swietnie spiewa, wlasnie u niego to 1 raz slyszelismy i ja az mialam ciarki Ale jak wybierzemy jakas zagraniczna piosenke to tez raczej z plyty, no chyba ze przeegzaminujemy wczesniej spiewaka
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-05-05 o 00:00 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#4272 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylko nie wszystko.jesli mowa o obiadach to gotuje po polsku,robilam kilka angielskich specjalow,ale z pl ksiazku kucharskiej mozna powiedziec,ze lubie przekaski.tosty z bekonem i jajkiem,pieczarki w panierce,ang placki ziemniaczane,herbatke z mlekiem itp to ciaza odpada ![]() to sie nazywa bledne kolo i ja w nim utknelam ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
zajezdzali po ich 12letniego brata,ktory razem z moim przyjezdzali do nas na wakacje.ostatnia wizyta weekendowa u moich rodzicow jak i my bylismy byla tragiczna. jego rodzice sa zupelnie inni,niz moi i TZ usmiech synka to : mamo,mamo czy juz wygladam jak kermit Cytat:
dobre ************************* ************************* ************** My juz rozpakowani,gdyby nie Tz to tydzien bym to robila. teraz pojechal sprzatac stare mieszkanie. tylko prosze nie myslec ,ze on jest pantoflarz.jakis ewenement mi sie trafil mam nadzieje,ze pozwoli mi chociaz zerknac jak posprzatal,czy nie trzeba nic poprawic Spalo nam sie super,nawet synus postanowil przespac cala noc kocham nasze lozeczko o 23 30 (zasypialismy) zadzwonil tel.najpierw Tz,pozniej moj. Tz mnie budzi i mowi. malo nie zemdlalam.zrobilo mi sie slabo i cala sie trzeslam. odrazu pomyslalam,ze to cos zlego, bo nasi znajomi nie dzwonia po 22 z racji dziecka. polecialam po tel,odpikalam,a to kolezanka ,ktora na 3 miesiace pojechala z 5 miesiecznym dzieckiem do pl i nie moze sie dodzwonic do chlopaka,ani do kuzyna i ona czuje ze on jest na dyskotece i czy moj Sz jest w domu. No myslalm,ze zabije !!! jak dla mnie zenada pewnie gdyby to bylo wczesniej prosilaby zebysmy pojechali sprawdzic czy jest w domu.ehhhh milego dnia dziewczynki
|
|
#4273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciesze sie, ze spotkanie sie udało ja dzis bylam pierwszy dzien w nowej pracy.....Nareszcie Jak dla mnie naprawde spoko i mam nadzieje,ze juz tu zostane a w ogole okazalo sie, ze wlasciciel sprowadza niezłe fury i wozi nimi do slubu hehe powiedzial nawet, ze do przyszlego roku moze i sprowadzi taki jaki chcemy
|
|
#4274 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ślicznego masz synka![]() Cytat:
![]() Cytat:
Z chęcią wypróbuje jakieś nowe ciasto mam nadzieje, że dziewczyny które mają diete zacząć mnie tu nie zlinczują za wyłudzenie tego przepisu![]() Byłam wczoraj u teściów, myślałam, że padne, teściowa moja to jest agentka, już nas wysyła na kurs tańca, już mi wypatrzyła sukienkę, tzn w jakiejś gazecie widziała i stwierdziła, że dla mnie idealna ona będzie- ale jak ją zobaczyłam to padłam, od razu jej powiedziałam, że mi się nie podobają takie i, że nigdy w życiu takiej mieć nie będę Kiecka była bardzo strojna, milion falban, marszczeń ogólnie nie dla mnie. Mówi, że muszę mieć taką strojną bo trzeba się pokazać, ech niech sobie kobieta pomarzy, że będę mieć taką.
|
|||
|
|
|
#4275 |
|
Wtajemniczenie
|
My mamy już pomysl na piosenkę na pierwszy taniec. Jakiś czas temu wpadla nam w ucho piosenką, którą niegdyś wykonywali Monika i Kulfon
A leciala jakoś tak: "płynę przez staw z tobą , choc może ty nie jesteś tego wart , ........ , możesz nieść mój tornister". Jakoś tak nas urzekla
|
|
|
|
#4276 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczynki
wczorajszy grillik sie udal i nawet nie za bardzo zgrzeszylam obadaniem sie tazke jest oki ale zaraz robie spagetthi na obiadek hehe wiec znowu zaburze moja dietke![]() hm....my z Tz dopiero myslimy nad 1 piosenczka, ale za duzo lubimy roznych utworow i trudno nam wybrac ale mam nadzieje, ze damy rade .
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#4277 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No ale jakos przezyje poza tym smieje sie z Tżta bo jego kumpel ma taka teorie: "Punkt 1. Kiedy zona jest dobrą żoną? Odp. Po 3 latach malzenstwa bo wtedy umie juz dobrze gotowac; drugi punkt tej teorii glosi, ze dobra zona odchodzi po 5 latach " no i Tż mi to powiedzial i ja go teraz denerwuje i mu mowie ze przez pierwsze 3 lata malzenstwa to ja sie bede uczyla gotowac wiec niech nie liczy na zbyt wiele Moze po tych 3 latach sobie cos poje No ale na szczescie Tż nie jest specjalnie wybredny w kwestii jedzenia ![]() heheh dobre z tym synkiem ale rzeczywiscie kochany I z tego co piszesz to przyszly mezulek tez kochany i troskliwy A ta laska to powalona, zeby ludzi budzic o tej porze, z powodu jakis swoich wymyslow i zazdrosci ![]() Cytat:
tez bym chetnie zjadlaCytat:
ale nie kojarze za bardzo piosenki masz jakiegos linka moze??
|
||||
|
|
|
#4278 |
|
Raczkowanie
|
Witam,
Widzę że trochę się tu rozpisałyście , ja wczoraj byłam ze znajomymi na dancingu super było grał zespół i większość osób była w naszym wieku parę osób takich starszych ale się wybawiłam Dziś trochę głowa boli ale już przechodziJeśli chodzi o pierwszy taniec to mi się ta piosenka podoba ale jeszcze nie wiem jaką wybiorę: http://www.wrzuta.pl/audio/p4GCNCPPo...s_takim_jak_ty |
|
|
|
#4279 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale tak to trudno mi sobie przypomniec Trzeba poszukac na wrzucie czy youtube to moze sie znajdzie
|
|
|
|
|
#4281 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4282 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4283 |
|
Zakorzenienie
|
Witam po długim weekendzie Stare i Nowe Panny Młode 2009
marta bez okularków nie podobna do siebie jesteś super zdjęcia z egiptu.magda winietki obowiązkowo dla każdego z osobna [ja zawsze swoją zabieram na pamiątkę] baja moja teściowa też już zapowiedziała że nam kurs tańca opłaci ![]() Ja z kolei żałuję, że pojechałam do mamy na długi weekend. Normlanie masakra. Oczywiście moja mama wynajduje nowe problemy i przeciwności, żeby tylko do nas nie przyjechać [nie zna jeszcze moich teściów - mój tato już zna] Miała przyjechać na moje urodziny miałyśmy zrobić obiad, zaprosić teściów itp. Wymiguje się, i nie wie o co się obrażam. A normlanie mam łzy w oczach, że do własnej córki nie chce przyjechać ;( Miałyśmy iśc zobaczyć salę, zastawę i kolorystykę, ale nieeeeee bo po co ona nie będzie jechać 3h pociągiem, i to z psem w dodatku, że o umyciu się w naszej [obskórnej ale bez przesady] łązience. Po prostu się zawiodłam i mi się tego ślubu przy całej rodzinie odechciewa. Przez to spięcie wyżywam się na Tż. I było zimniej niż tu w wielkopolsce brrrrr. grrrr ech. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do Twojej mamy to naprawdę musi być Ci przykro, kurczę czyżby mama nie mogła pogodzić się z faktem, że wychodzisz za mąż i nie jesteś już małą dziewczynką? Ech nie wiem co ci poradzić, jedyne co może pomóc to szczera rozmowa z mamuśką |
|
|
|
|
#4285 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aczkolwiek slyszalam kilka jej wersji sam akompanmiament na pianinie.. wiec myslalam ze moze jakims cudem sie uda ale wolimy orginal z plytyCytat:
na szczescie to nie z nia bede mieszkac... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4286 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki mam takie pytanie -znacie może taką firmę produkującą obrączki ŁAZUR?
Byliśmy dziś z TŻ u jubilera i właśnie ich obrączki bardzo nam się spodobały,ale pierwszy raz widzę tę firmę,stronkę w necie mają ale może któraś z was coś słyszała o ich obrączkach? |
|
|
|
#4287 |
|
Zakorzenienie
|
a wiecie, ja wczoraj zrobiłam rogaliki drożdzowe z marmoladą i częśc z czekoladą. wyszło mi ich 70 sztuk i... wszytskie poszły w jeden dzien. no masakra
![]() a przed chwilą rozpoczełam sezon grillowy
|
|
|
|
#4288 |
|
Zakorzenienie
|
firma mi się obiła o uszy, ale czy maja dobre obroączki i wyroby to nie wiem.
dzięki dziewczyny za słowa otuchy. Własnie nie wiem co tej mamie odbija, nawet aluzje to Tz robiła że niski itp, że często głowę myje ![]() Zapomniałam dodać, że moja mama teraz jest sama z psem, bo tata wyjechał na pół roku na kontrakt ech. |
|
|
|
#4289 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a sezon grilowy to u mnie juz 2 tydzien trwa.. i powoli mam juz dosc kielbachy ![]() ale mi zrobilas ochote na rogaliki... no wiesz co;D Cytat:
a moze mamie tak "odbija" bo sama jest bez taty itd.. i zaczyna swirowac...
|
|
|
#4290 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() No ja już też sezon na grillowanie rozpoczęłam, wczoraj 2 raz w tym roku z Tż robiłam. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:07.

Piosenka fajna, tyle ze ja chcialam cos takiego wesolego o milosci do prezentacji dla Tż, a to mi się średnio nadaje
. Dzisiaj ładna pogoda, jakiś mały kawałek karczku z grilla. Dietetyczne bo nie smażone itp ...

dobre