Panny Młode 2009 cz.II - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-04, 10:51   #4261
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2009 cz.II

czyli, ze takie zbiorowe to niezbyt dobry pomysł??

kurcze bo na allegro to są tylko takie, gdzie jest jedno imie napisane np. Kasia N. wiec ja juz nie wiem jak to zrobic.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-04, 11:16   #4262
katia0117
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
czyli, ze takie zbiorowe to niezbyt dobry pomysł??

kurcze bo na allegro to są tylko takie, gdzie jest jedno imie napisane np. Kasia N. wiec ja juz nie wiem jak to zrobic.
Ja uważam,że przy kazdym nakryciu powinna być oddzielna winietka.jesli małzeństwo to dla każdego z małzonków oddzielne,ale jesli idzie ktos z osoba towarzyszącą,to ja np przed weselem bedę prosiła o imię i nazwisko osoby towarzyszącej.Wiadomo,że zawsze męzczyzna siedzi po lewej stronie kobiety
Stary 2008-05-04, 11:35   #4263
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Wiesz, jeśli chcesz mieć takie winietki, zawsze możesz poprosić, żeby zrobili takie na dwie osoby. Myślę, że to kwestia ugadania się.
Stary 2008-05-04, 11:45   #4264
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
No juz sluchalam Wczesniej cos mi youtube nie dzialal, a myslalam ze to wina linka, a potem sie okazalo ze ogolnie mi nie dziala Piosenka fajna, tyle ze ja chcialam cos takiego wesolego o milosci do prezentacji dla Tż, a to mi się średnio nadaje

A co do slodyczy to pobic moze nie ale powiedzmy ze czesto gesto dorownuje heheh
ja ten utworek zrobilam sobie jako podklad do filmiku jak galopujemy na naszych konikach

Cytat:
Napisane przez potoczanka Pokaż wiadomość
Jak zawsze od poniedziałku. Dzisiaj ładna pogoda, jakiś mały kawałek karczku z grilla. Dietetyczne bo nie smażone itp ... Taki początek diety chyba może być . Zaopatrzę się w chrom i inne witaminki jutro, jakaś zielona herbatka ? Wybłagam, żeby mój TŻ naprawił właścicielowi domu w którym mieszkamy rowery, bo wtedy będziemy mogli jeździć na wycieczki .
no grill jak najbardziej
ja wczoraj wieczorem wypilam miete i fajnie mnie zapchala i nie chcialo mi sie jesc a wieczorem zawsze chce mi sie najbardziej niestety

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
przyłączam się!
schudłam i ostatnio znów przytyłam.
no to jutro zaczynamy

Cytat:
dziewczyny a ja mam pytanko co do winietek

czy bedzie robić:
- dla kazdej osoby aby postawic na talerzyku jej
- dla pary
- czy może na jednym stole postawicie taka zbiorową, kto gdzie siedzi ale aby oni sami sobie miejsca juz przy tym stolu zorganizowali

bo ja wczoraj z TZ myslałam i myslałam i juz nie wiem.
TZ mówił by dla pary, rodzice aby takie zbiorowe na stolik, ja myslałam aby indywidualnie i juz jestem w kropce
ja mysle ze zrobimy dla pary
Stary 2008-05-04, 11:53   #4265
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość

no ja tez poprosze mame o kapuscianke

dobrze ze przypomnialas mi o chromie a bierzesz rano czy wieczorem tez?
Ale ja będę robiła taką specjalną dietę kapuścianą, ta zupa to nie kapuśniak tylko taka inna http://www.dieta-odchudzanie.pl/dieta_kapusciana.html

Chrom biorę rano po śniadaniu, można tylko 1 kapsułkę dziennie, nie więcej!!!!

Cytat:

czy bedzie robić:
- dla pary
- czy może na jednym stole postawicie taka zbiorową, kto gdzie siedzi ale aby oni sami sobie miejsca juz przy tym stolu zorganizowali
My dla każdego imiennie robimy winietki, winietki zbiorowe nadają się najlepiej do okrągłych stołów.

Cytat:
ja wczoraj wieczorem wypilam miete i fajnie mnie zapchala i nie chcialo mi sie jesc a wieczorem zawsze chce mi sie najbardziej niestety
Dobrze wiedzieć, że mięta tak działa

A my dzisiaj zgrzeszymy,bo robię ciasto baaardzo kaloryczne, na ciemnym biszkopcie z toffi, budyniem i kremem. To mój ostatni wybryk przed dietą
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-04, 12:09   #4266
eseska
Zakorzenienie

cześć dziewczyny!

wielkie dzięki za wsparcie przed spotkaniem rodziców
Juz po.... Było wczoraj i wyszło chyba dobrze. było miło. Teściowie z kwiatkami i alkoholem do moich przyszli. Wprawdzie były krótkie chwile ciszy, ale naprawdę krótkie. Posiedzieliśmy ze 4 godziny, aż w szoku byłam ze tak szybko ten czas zleciał. Moi rodzice sa zadowoleni. Mam nadzieje że rodzice tż też. (mówili juz o rewizycie) Nie powiem stresik mały przed był, ale to chyba normalne....

A jak tam Wasze przygotowania do ślubu? Bo my mamy iść dziś na nauki przedmałżeńskie. chcemy to zrobić teraz, tak bardziej na spokojnie. Bo za rok to i tak będzie sie czym zajmować. Mamy tylko nadzieje że jakoś zrobimy ten kurs. Problem jest w tym że mój tz pracuje na czterobrygadówce, tzn piątek światek i niedziela i rożnie mu wypadają zmiany. Będzie próbował sie zamienić, ale zobaczymy jak to wyjdzie. chyba jak nas nie będzie na wszystkich to wielkich problemów nie będą robić.. Jak myślicie?

A propos diety. To ja zaczęłam 1 kwietnia i już widzę efekty. Moje dieta to mż. W moi przypadku działa. nawet słodycze jem, ale w bardzo bardzo okrojonych ilościach. No i trochę aptecznych wspomagaczy na początek. Ale wczoraj to dieta padła. Za tydzień idziemy na wesele kuzynki tż to znowu zrobię sobie dyzpense. Tylko czy ja na takiej diecie bardziej nie przytyje?

Maatra! Witaj! rozbrajająco uśmiecha sie Twój synek!
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-04, 12:51   #4267
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Ale ja będę robiła taką specjalną dietę kapuścianą, ta zupa to nie kapuśniak tylko taka inna http://www.dieta-odchudzanie.pl/dieta_kapusciana.html

Chrom biorę rano po śniadaniu, można tylko 1 kapsułkę dziennie, nie więcej!!!!

Dobrze wiedzieć, że mięta tak działa

A my dzisiaj zgrzeszymy,bo robię ciasto baaardzo kaloryczne, na ciemnym biszkopcie z toffi, budyniem i kremem. To mój ostatni wybryk przed dietą
no wiem wiem jaka to zupa moja mama tez jest maniaczka odchudzania i czasami robi dla calej rodziny na tydzien hehehe

to ja juz lecei biore chrom
Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny!

Juz po.... Było wczoraj i wyszło chyba dobrze. było miło. Teściowie z kwiatkami i alkoholem do moich przyszli. Wprawdzie były krótkie chwile ciszy, ale naprawdę krótkie. Posiedzieliśmy ze 4 godziny, aż w szoku byłam ze tak szybko ten czas zleciał. Moi rodzice sa zadowoleni. Mam nadzieje że rodzice tż też. (mówili juz o rewizycie) Nie powiem stresik mały przed był, ale to chyba normalne....

A jak tam Wasze przygotowania do ślubu? Bo my mamy iść dziś na nauki przedmałżeńskie. chcemy to zrobić teraz, tak bardziej na spokojnie. Bo za rok to i tak będzie sie czym zajmować. Mamy tylko nadzieje że jakoś zrobimy ten kurs. Problem jest w tym że mój tz pracuje na czterobrygadówce, tzn piątek światek i niedziela i rożnie mu wypadają zmiany. Będzie próbował sie zamienić, ale zobaczymy jak to wyjdzie. chyba jak nas nie będzie na wszystkich to wielkich problemów nie będą robić.. Jak myślicie?

A propos diety. To ja zaczęłam 1 kwietnia i już widzę efekty. Moje dieta to mż. W moi przypadku działa. nawet słodycze jem, ale w bardzo bardzo okrojonych ilościach. No i trochę aptecznych wspomagaczy na początek. Ale wczoraj to dieta padła. Za tydzień idziemy na wesele kuzynki tż to znowu zrobię sobie dyzpense. Tylko czy ja na takiej diecie bardziej nie przytyje?
ja też mam mż i to jest najlepsza dieta jaka mialam

kurs tez niedlugo bedziemy robic...mielismy juz wczesniej ale jakos czas nie pozwolil
super ze spotkanie sie udalo

http://weddings.ivillage.com/bridalf...9l2h8c,00.html mozna doopasowac sobie suknie gorset i dodatki
Stary 2008-05-04, 13:00   #4268
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Ja jesli bym robila winietki to robilabym dla kazdego z osobna

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
Wiesz, jeśli chcesz mieć takie winietki, zawsze możesz poprosić, żeby zrobili takie na dwie osoby. Myślę, że to kwestia ugadania się.
tez mysle ze mozna sie dogadac

Cytat:
ja ten utworek zrobilam sobie jako podklad do filmiku jak galopujemy na naszych konikach
nooo to takiego filmiku jak galopujecie na konikach to jak najbardziej ta piosenka sie nadaje Ja robie romantyczna prezentacje o milosci

Cytat:
kurde Twoja tesciowa ma racje z Twoim talentem do wypiekow to na pewno bedziesz super zonka, jakby tak nie daj Boże Tż zrezygnowal i miejsce meza sie zwolnilo to daj znac - jestem chetna zartuje oczywiscie

Cytat:
cześć dziewczyny!

A nie ma u Was jakis takich nauk weekendowych?? Bo one trwaja tylko 2 dni (piatek + sobote lub sobote + niedziele) takze latwiej by wam bylo wyliczyc w ktory weekend akurat Tż da rade, ja mam linka do takiej stronki z wszystkimi kosciolami z mojej diecezji gdzie sa wypisane rozne typu nauk i dokladne daty, w ktorym kosciele kiedy na caly 2008 rok, moze w Twoja diecezja tez ma taka stronke Bo mi sie wydaje ze nauki sa na tyle obowiazkowe, ze moga Wam robic problemy jesli je opuscicie raz czy dwa no ale nie wiem, tak mi sie wydaje, pewnie to tez zalezy od prowadzacego itd
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-04, 14:03   #4269
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:

nooo to takiego filmiku jak galopujecie na konikach to jak najbardziej ta piosenka sie nadaje Ja robie romantyczna prezentacje o milosci
a moze z titanica ??
Stary 2008-05-04, 14:10   #4270
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
zakochalam sie w tej piosence
http://pl.youtube.com/watch?v=Om5QiT...eature=related

moze ja zrobię jako podklad chociaz nie do konca o to mi chodzilo no a mysle teraz tez ze moze tak na 1 taniec by to dac Ale nie wiem czy orkiestra nam to zaspiewa bo jak nie to wole z magnetofonu niz w kiepskim wykonaniu
nasz pierwszy taniec tez bedzie z plyty, bo boimy sie ze slabo by to wyszlo jakby zagrali o ile wogole bo to zagrali...

Cytat:
tak samo jak u mnie...
dawajcie panny mlode 2009 co chca sie odchudzac razem wszystkie zaczniemy i bedziemy sie wspierac :P
ja sie odchudzac niebede co najwyzej zeby przytyc

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Martuś, piękne zdjęcia! Cudnie razem wyglądacie. Najbardziej mi się podoba zdjęcie, jak "dotykasz" palcem piramidy
dziekuje

Cytat:

czy bedzie robić:
- dla pary

TZ mówił by dla pary, rodzice aby takie zbiorowe na stolik, ja myslałam aby indywidualnie i juz jestem w kropce
ja robie dla kazdego z osobna i albonapisze na jednej winietce jan kowalski a na drugiej nazwisko osoby towarzyszacej jesli mi poda a jesli nie to jan kowalski i jan kowalski u kolezanki tak bylo marta jarosz i dla tz tez marta jarosz bylo jej latwiej tak niz zbierac nazwiska wszytkich osob towarzyszacych.. bala sie je ze pomyli...
Stary 2008-05-04, 14:13   #4271
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
a moze z titanica ??
oj nie z titanickiem to ja mam bardzo zle wspomnienia brrrr jak jeszcze chodzilam do podstawowki to chodzilam na oaze i tam czasem organizowali takie dyskoteki oazowe i na pewnej dyskotece poprosil mnie do tanca taki niedorobiony synek (cos ma jakies lekkie uposledzenie) no i mi go bylo zal, wiec sie zgodzilam, no i tanczymy sobie a tu nagle on zaczyna mnie calowac po szyi brrrr do teraz mnie trzepie jak sobie to przypomne takze titanic odpada no ale juz zaczelam robic do tej piosenki co podalam linka

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
nasz pierwszy taniec tez bedzie z plyty, bo boimy sie ze slabo by to wyszlo jakby zagrali o ile wogole bo to zagrali...
a co koncepcja piosenki na 1 taniec sie zmienila?? Bo tamtej, co kiedys podawalas linka, to na pewno zaden zespol by tak nie zagral

No my wstepnie chcemy na pierwszy taniec De mono - Moze to o nas, i jesli sie na nia zdecydujemy to bedzie spiewal zespol, bo koles to swietnie spiewa, wlasnie u niego to 1 raz slyszelismy i ja az mialam ciarki Ale jak wybierzemy jakas zagraniczna piosenke to tez raczej z plyty, no chyba ze przeegzaminujemy wczesniej spiewaka

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-05-05 o 00:00 Powód: post pod postem
Stary 2008-05-04, 14:38   #4272
maatra
Wtajemniczenie

Cytat:
no ja tam co nieco slyszalam jak oni tam jedza, zdrowo to to nie jest
A smakuje Ci angielskie jedzonko bo moj Tż caly czas narzeka heheh

ciaza to to nie jest, bo moj Tżet siedzi w anglii od marca a ja jestem grzeczną dziewczynką pod jego nieobecnosc
smakuje mi tylko nie wszystko.jesli mowa o obiadach to gotuje po polsku,robilam kilka angielskich specjalow,ale z pl ksiazku kucharskiej
mozna powiedziec,ze lubie przekaski.tosty z bekonem i jajkiem,pieczarki w panierce,ang placki ziemniaczane,herbatke z mlekiem itp

to ciaza odpada
Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
przyłączam się!
schudłam i ostatnio znów przytyłam.
to sie nazywa bledne kolo i ja w nim utknelam

Cytat:

czy bedzie robić:
- dla pary

hehe kazdy chce co innego,latwo nie bedzie.ja myslalam nad parami.

Cytat:
Napisane przez katia0117 Pokaż wiadomość
ale jesli idzie ktos z osoba towarzyszącą,to ja np przed weselem bedę prosiła o imię i nazwisko osoby towarzyszącej.Wiadomo,że zawsze męzczyzna siedzi po lewej stronie kobiety
bardzo dobrze !!! uwazam,ze to bardzo wazny szczegół. ja juz 2razy dostalam ZAPROSZENIE od str TZ z os. towarzyszaca. nie myslcie,ze jestem fochata,ale na zadnym z tych wesel sie nie zjawilam(najpierw ciaza,pozniej porod,ale te zaproszenia tylko pomogly mi podjac decyzje)

Cytat:

Cytat:
cześć dziewczyny!

u mnie najpierw tesciow poznali moi rodzice,a pozniej ja zajezdzali po ich 12letniego brata,ktory razem z moim przyjezdzali do nas na wakacje.
ostatnia wizyta weekendowa u moich rodzicow jak i my bylismy byla tragiczna. jego rodzice sa zupelnie inni,niz moi i TZ

usmiech synka to : mamo,mamo czy juz wygladam jak kermit

Cytat:
oj nie z titanickiem to ja mam bardzo zle wspomnienia brrrr jak jeszcze chodzilam do podstawowki to chodzilam na oaze i tam czasem organizowali takie dyskoteki oazowe i na pewnej dyskotece poprosil mnie do tanca taki niedorobiony synek (cos ma jakies lekkie uposledzenie) no i mi go bylo zal, wiec sie zgodzilam, no i tanczymy sobie a tu nagle on zaczyna mnie calowac po szyi brrrr do teraz mnie trzepie jak sobie to przypomne takze titanic odpada no ale juz zaczelam robic do tej piosenki co podalam linka
dobre

My juz rozpakowani,gdyby nie Tz to tydzien bym to robila. teraz pojechal sprzatac stare mieszkanie. tylko prosze nie myslec ,ze on jest pantoflarz.jakis ewenement mi sie trafil mam nadzieje,ze pozwoli mi chociaz zerknac jak posprzatal,czy nie trzeba nic poprawic jeszcze pol h przed wyjsciem meczyl sie z antena,zebym tv miala jak on pojedzie.
Spalo nam sie super,nawet synus postanowil przespac cala noc kocham nasze lozeczko
o 23 30 (zasypialismy) zadzwonil tel.najpierw Tz,pozniej moj. Tz mnie budzi i mowi. malo nie zemdlalam.zrobilo mi sie slabo i cala sie trzeslam. odrazu pomyslalam,ze to cos zlego, bo nasi znajomi nie dzwonia po 22 z racji dziecka.
polecialam po tel,odpikalam,a to kolezanka ,ktora na 3 miesiace pojechala z 5 miesiecznym dzieckiem do pl i nie moze sie dodzwonic do chlopaka,ani do kuzyna i ona czuje ze on jest na dyskotece i czy moj Sz jest w domu. No myslalm,ze zabije !!! jak dla mnie zenada pewnie gdyby to bylo wczesniej prosilaby zebysmy pojechali sprawdzic czy jest w domu.ehhhh
milego dnia dziewczynki
Stary 2008-05-04, 15:30   #4273
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
cześć dziewczyny!

hehe a widzisz
ciesze sie, ze spotkanie sie udało

ja dzis bylam pierwszy dzien w nowej pracy.....Nareszcie Jak dla mnie naprawde spoko i mam nadzieje,ze juz tu zostane
a w ogole okazalo sie, ze wlasciciel sprowadza niezłe fury i wozi nimi do slubu hehe powiedzial nawet, ze do przyszlego roku moze i sprowadzi taki jaki chcemy

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-04, 15:37   #4274
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maatra Pokaż wiadomość
hej dziewczynki.podczytuje Was sobie,ale siedze po cichu,moze czas to zmienic
w skrocie : slub bierzemy 13.06.09,mamy juz 7 miesiecznego synka i od 1,5 roku mieszkamy razem.miedzy innymi dlatego siedze cicho, bo mam zupelnie inne problemy i podejscie do sprawy niz Wy.

pozdrawiam serdecznie Wszystkie Panny Mlode
Witam Ślicznego masz synka

Cytat:
Ale się cieszę, bo właśnie wygrałam aukcję na 3 sukienki na allegro. To była moja pierwsza licytacja i do ostatniej minuty ścigałam się o nie z innymi Ciekawe czy będą dobre:P
ładne kiecki, a ta bez ramiączek rewelacja

Cytat:

Daj przepis Z chęcią wypróbuje jakieś nowe ciasto mam nadzieje, że dziewczyny które mają diete zacząć mnie tu nie zlinczują za wyłudzenie tego przepisu

Byłam wczoraj u teściów, myślałam, że padne, teściowa moja to jest agentka, już nas wysyła na kurs tańca, już mi wypatrzyła sukienkę, tzn w jakiejś gazecie widziała i stwierdziła, że dla mnie idealna ona będzie- ale jak ją zobaczyłam to padłam, od razu jej powiedziałam, że mi się nie podobają takie i, że nigdy w życiu takiej mieć nie będę Kiecka była bardzo strojna, milion falban, marszczeń ogólnie nie dla mnie. Mówi, że muszę mieć taką strojną bo trzeba się pokazać, ech niech sobie kobieta pomarzy, że będę mieć taką.
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-04, 15:52   #4275
popscene
Wtajemniczenie

My mamy już pomysl na piosenkę na pierwszy taniec. Jakiś czas temu wpadla nam w ucho piosenką, którą niegdyś wykonywali Monika i Kulfon A leciala jakoś tak: "płynę przez staw z tobą , choc może ty nie jesteś tego wart , ........ , możesz nieść mój tornister". Jakoś tak nas urzekla
Stary 2008-05-04, 16:45   #4276
sas
Wtajemniczenie

czesc dziewczynki
wczorajszy grillik sie udal i nawet nie za bardzo zgrzeszylam obadaniem sietazke jest oki ale zaraz robie spagetthi na obiadek hehe wiec znowu zaburze moja dietke
hm....my z Tz dopiero myslimy nad 1 piosenczka, ale za duzo lubimy roznych utworow i trudno nam wybrac ale mam nadzieje, ze damy rade.
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-04, 17:05   #4277
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
ja dzis bylam pierwszy dzien w nowej pracy.....Nareszcie Jak dla mnie naprawde spoko i mam nadzieje,ze juz tu zostane a w ogole okazalo sie, ze wlasciciel sprowadza niezłe fury i wozi nimi do slubu hehe powiedzial nawet, ze do przyszlego roku moze i sprowadzi taki jaki chcemy
to w koncu przyjelas ta prace w dyskotece?? bo mowilas ze z niej rezygnujesz

Cytat:
Napisane przez maatra Pokaż wiadomość
smakuje mi tylko nie wszystko.jesli mowa o obiadach to gotuje po polsku,robilam kilka angielskich specjalow,ale z pl ksiazku kucharskiej
mozna powiedziec,ze lubie przekaski.tosty z bekonem i jajkiem,pieczarki w panierce,ang placki ziemniaczane,herbatke z mlekiem itp

usmiech synka to : mamo,mamo czy juz wygladam jak kermit

My juz rozpakowani,gdyby nie Tz to tydzien bym to robila. teraz pojechal sprzatac stare mieszkanie. tylko prosze nie myslec ,ze on jest pantoflarz.jakis ewenement mi sie trafil mam nadzieje,ze pozwoli mi chociaz zerknac jak posprzatal,czy nie trzeba nic poprawic jeszcze pol h przed wyjsciem meczyl sie z antena,zebym tv miala jak on pojedzie.
Spalo nam sie super,nawet synus postanowil przespac cala noc kocham nasze lozeczko
o 23 30 (zasypialismy) zadzwonil tel.najpierw Tz,pozniej moj. Tz mnie budzi i mowi. malo nie zemdlalam.zrobilo mi sie slabo i cala sie trzeslam. odrazu pomyslalam,ze to cos zlego, bo nasi znajomi nie dzwonia po 22 z racji dziecka.
polecialam po tel,odpikalam,a to kolezanka ,ktora na 3 miesiace pojechala z 5 miesiecznym dzieckiem do pl i nie moze sie dodzwonic do chlopaka,ani do kuzyna i ona czuje ze on jest na dyskotece i czy moj Sz jest w domu. No myslalm,ze zabije !!! jak dla mnie zenada pewnie gdyby to bylo wczesniej prosilaby zebysmy pojechali sprawdzic czy jest w domu.ehhhh
milego dnia dziewczynki
Moj Tż to juz sie nie moze doczekac az przyjade i bede mu gotowac bo on cos za angielskim zarciem nie przepada, a niestety teraz jest skazany na obiadki ktore serwuje bar w ktorym Tż pracuje No ale jakos przezyje poza tym smieje sie z Tżta bo jego kumpel ma taka teorie: "Punkt 1. Kiedy zona jest dobrą żoną? Odp. Po 3 latach malzenstwa bo wtedy umie juz dobrze gotowac; drugi punkt tej teorii glosi, ze dobra zona odchodzi po 5 latach " no i Tż mi to powiedzial i ja go teraz denerwuje i mu mowie ze przez pierwsze 3 lata malzenstwa to ja sie bede uczyla gotowac wiec niech nie liczy na zbyt wiele Moze po tych 3 latach sobie cos poje No ale na szczescie Tż nie jest specjalnie wybredny w kwestii jedzenia

heheh dobre z tym synkiem ale rzeczywiscie kochany I z tego co piszesz to przyszly mezulek tez kochany i troskliwy A ta laska to powalona, zeby ludzi budzic o tej porze, z powodu jakis swoich wymyslow i zazdrosci

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Daj przepis Z chęcią wypróbuje jakieś nowe ciasto mam nadzieje, że dziewczyny które mają diete zacząć mnie tu nie zlinczują za wyłudzenie tego przepisu.
ja Cie nie zlinczuje tez bym chetnie zjadla

Cytat:
My mamy już pomysl na piosenkę na pierwszy taniec. Jakiś czas temu wpadla nam w ucho piosenką, którą niegdyś wykonywali Monika i Kulfon A leciala jakoś tak: "płynę przez staw z tobą , choc może ty nie jesteś tego wart , ........ , możesz nieść mój tornister". Jakoś tak nas urzekla
heheh dobre ale nie kojarze za bardzo piosenki masz jakiegos linka moze??
Stary 2008-05-04, 17:32   #4278
Kama24
Raczkowanie

Witam,
Widzę że trochę się tu rozpisałyście , ja wczoraj byłam ze znajomymi na dancingu super było grał zespół i większość osób była w naszym wieku parę osób takich starszych ale się wybawiłam Dziś trochę głowa boli ale już przechodzi
Jeśli chodzi o pierwszy taniec to mi się ta piosenka podoba ale jeszcze nie wiem jaką wybiorę:
http://www.wrzuta.pl/audio/p4GCNCPPo...s_takim_jak_ty
Kama24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-04, 17:39   #4279
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
heheh dobre ale nie kojarze za bardzo piosenki masz jakiegos linka moze??
No wlaśnie jeszcze nie wiem gdzie można to znaleźć, ale melodię ciągle mam w glowie. Na pewno byś skojarzyla, bo pewnie też się wychowywalaś na żabie Monicie i Kulfonie
Stary 2008-05-04, 18:38   #4280
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
No wlaśnie jeszcze nie wiem gdzie można to znaleźć, ale melodię ciągle mam w glowie. Na pewno byś skojarzyla, bo pewnie też się wychowywalaś na żabie Monicie i Kulfonie
no mysle, ze bym skojarzyla jakby to uslyszala Ale tak to trudno mi sobie przypomniec Trzeba poszukac na wrzucie czy youtube to moze sie znajdzie
Stary 2008-05-04, 18:41   #4281
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
no mysle, ze bym skojarzyla jakby to uslyszala Ale tak to trudno mi sobie przypomniec Trzeba poszukac na wrzucie czy youtube to moze sie znajdzie
No wlaśnie patrzylam tam i nie ma:/ Ale napisalam do jakiegoś gościa z innego forum, który też szukal tej piosenki i zobaczymy czy ją ma. A jak już znajdę to na pewno się podzielę
Stary 2008-05-04, 19:01   #4282
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
No wlaśnie patrzylam tam i nie ma:/ Ale napisalam do jakiegoś gościa z innego forum, który też szukal tej piosenki i zobaczymy czy ją ma. A jak już znajdę to na pewno się podzielę
no wlasnie tez teraz przegladalam youtuba i wrzute ale lipton
Stary 2008-05-04, 19:04   #4283
kliwia
Zakorzenienie

Witam po długim weekendzie Stare i Nowe Panny Młode 2009

marta bez okularków nie podobna do siebie jesteś super zdjęcia z egiptu.

magda winietki obowiązkowo dla każdego z osobna [ja zawsze swoją zabieram na pamiątkę]

baja moja teściowa też już zapowiedziała że nam kurs tańca opłaci

Ja z kolei żałuję, że pojechałam do mamy na długi weekend. Normlanie masakra. Oczywiście moja mama wynajduje nowe problemy i przeciwności, żeby tylko do nas nie przyjechać [nie zna jeszcze moich teściów - mój tato już zna] Miała przyjechać na moje urodziny miałyśmy zrobić obiad, zaprosić teściów itp. Wymiguje się, i nie wie o co się obrażam. A normlanie mam łzy w oczach, że do własnej córki nie chce przyjechać ;( Miałyśmy iśc zobaczyć salę, zastawę i kolorystykę, ale nieeeeee bo po co ona nie będzie jechać 3h pociągiem, i to z psem w dodatku, że o umyciu się w naszej [obskórnej ale bez przesady] łązience.
Po prostu się zawiodłam i mi się tego ślubu przy całej rodzinie odechciewa.
Przez to spięcie wyżywam się na Tż.

I było zimniej niż tu w wielkopolsce brrrrr. grrrr ech.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-05-04, 19:13   #4284
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość

Ja z kolei żałuję, że pojechałam do mamy na długi weekend. Normlanie masakra. Oczywiście moja mama wynajduje nowe problemy i przeciwności, żeby tylko do nas nie przyjechać [nie zna jeszcze moich teściów - mój tato już zna] Miała przyjechać na moje urodziny miałyśmy zrobić obiad, zaprosić teściów itp. Wymiguje się, i nie wie o co się obrażam. A normlanie mam łzy w oczach, że do własnej córki nie chce przyjechać ;( Miałyśmy iśc zobaczyć salę, zastawę i kolorystykę, ale nieeeeee bo po co ona nie będzie jechać 3h pociągiem, i to z psem w dodatku, że o umyciu się w naszej [obskórnej ale bez przesady] łązience.

No widzisz Twoja teściowa to chociaż chce zapłacić za kurs, moja tylko mówi że mamy iść, bo chce się przed rodziną pokazać, że wszytko tak dobrze zorganizowane, sama mówiła że jej chodzi o to żeby innym szczęka opadła jak nas zobaczą w tańcu. Zapłacić mamy sami za to wszystko.
Co do Twojej mamy to naprawdę musi być Ci przykro, kurczę czyżby mama nie mogła pogodzić się z faktem, że wychodzisz za mąż i nie jesteś już małą dziewczynką? Ech nie wiem co ci poradzić, jedyne co może pomóc to szczera rozmowa z mamuśką
Stary 2008-05-04, 19:15   #4285
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
a co koncepcja piosenki na 1 taniec sie zmienila?? Bo tamtej, co kiedys podawalas linka, to na pewno zaden zespol by tak nie zagral

No my wstepnie chcemy na pierwszy taniec De mono - Moze to o nas, i jesli sie na nia zdecydujemy to bedzie spiewal zespol, bo koles to swietnie spiewa, wlasnie u niego to 1 raz slyszelismy i ja az mialam ciarki Ale jak wybierzemy jakas zagraniczna piosenke to tez raczej z plyty, no chyba ze przeegzaminujemy wczesniej spiewaka
nie wlasnie koncepcja sie niezmienila, dlatego bedzie z plyty bo raczej tego niezagraja aczkolwiek slyszalam kilka jej wersji sam akompanmiament na pianinie.. wiec myslalam ze moze jakims cudem sie uda ale wolimy orginal z plyty

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Byłam wczoraj u teściów, myślałam, że padne, teściowa moja to jest agentka, już nas wysyła na kurs tańca, już mi wypatrzyła sukienkę, tzn w jakiejś gazecie widziała i stwierdziła, że dla mnie idealna ona będzie- ale jak ją zobaczyłam to padłam, od razu jej powiedziałam, że mi się nie podobają takie i, że nigdy w życiu takiej mieć nie będę Kiecka była bardzo strojna, milion falban, marszczeń ogólnie nie dla mnie. Mówi, że muszę mieć taką strojną bo trzeba się pokazać, ech niech sobie kobieta pomarzy, że będę mieć taką.
Baja kurde skad ja to znam, moja tez by chciala mnie wciskac w jakas z bufami na rekach koronkami... a jak uslyszala ze ma byc ecru to sie dziewnie spojrzala.. ale olewam ja, w zadnej ze spraw nie mamy takiego samegoi znadnia, jestesmy jak ogien i woda... staram sie nieuprzedzac ale jak slysze teksty typu czemu jej sie niezewierzam jak mma problem z tz to mnie trzepie...
na szczescie to nie z nia bede mieszkac...

Cytat:
niekojarze, ale moze jak pogrzebie w necie to znajde i mi sie przypomni

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki
wczorajszy grillik sie udal i nawet nie za bardzo zgrzeszylam obadaniem sietazke jest oki ale zaraz robie spagetthi na obiadek hehe wiec znowu zaburze moja dietke
hm....my z Tz dopiero myslimy nad 1 piosenczka, ale za duzo lubimy roznych utworow i trudno nam wybrac ale mam nadzieje, ze damy rade.
ja proponuje jakas taka z ktora macie wspolne szczesliwe wspomnienia

Cytat:
Witam po długim weekendzie Stare i Nowe Panny Młode 2009

marta bez okularków nie podobna do siebie jesteś super zdjęcia z egiptu.

magda winietki obowiązkowo dla każdego z osobna [ja zawsze swoją zabieram na pamiątkę]

przykro mi.. wiem ze takie zachowanie moze zniechecic.. trzymaj sie cieplutko trzymam kciuki zeby zmienil je sie stosunek do otaczajacej rzeczywistosci...
Stary 2008-05-04, 19:23   #4286
kalinka77
Raczkowanie

Dziewczynki mam takie pytanie -znacie może taką firmę produkującą obrączki ŁAZUR?
Byliśmy dziś z TŻ u jubilera i właśnie ich obrączki bardzo nam się spodobały,ale pierwszy raz widzę tę firmę,stronkę w necie mają ale może któraś z was coś słyszała o ich obrączkach?
kalinka77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-04, 19:27   #4287
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

a wiecie, ja wczoraj zrobiłam rogaliki drożdzowe z marmoladą i częśc z czekoladą. wyszło mi ich 70 sztuk i... wszytskie poszły w jeden dzien. no masakra

a przed chwilą rozpoczełam sezon grillowy

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-04, 19:29   #4288
kliwia
Zakorzenienie

firma mi się obiła o uszy, ale czy maja dobre obroączki i wyroby to nie wiem.

dzięki dziewczyny za słowa otuchy. Własnie nie wiem co tej mamie odbija, nawet aluzje to Tz robiła że niski itp, że często głowę myje

Zapomniałam dodać, że moja mama teraz jest sama z psem, bo tata wyjechał na pół roku na kontrakt ech.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-04, 19:33   #4289
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
a wiecie, ja wczoraj zrobiłam rogaliki drożdzowe z marmoladą i częśc z czekoladą. wyszło mi ich 70 sztuk i... wszytskie poszły w jeden dzien. no masakra

uwielbiam rogaliki z marmolada...
a sezon grilowy to u mnie juz 2 tydzien trwa.. i powoli mam juz dosc kielbachy
ale mi zrobilas ochote na rogaliki... no wiesz co;D

Cytat:
firma mi się obiła o uszy, ale czy maja dobre obroączki i wyroby to nie wiem.

dzięki dziewczyny za słowa otuchy. Własnie nie wiem co tej mamie odbija, nawet aluzje to Tz robiła że niski itp, że często głowę myje

Zapomniałam dodać, że moja mama teraz jest sama z psem, bo tata wyjechał na pół roku na kontrakt ech.
a ja niuesluszalam nic o tej firmie....
a moze mamie tak "odbija" bo sama jest bez taty itd.. i zaczyna swirowac...
Stary 2008-05-04, 19:35   #4290
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kalinka77 Pokaż wiadomość
Dziewczynki mam takie pytanie -znacie może taką firmę produkującą obrączki ŁAZUR?
Byliśmy dziś z TŻ u jubilera i właśnie ich obrączki bardzo nam się spodobały,ale pierwszy raz widzę tę firmę,stronkę w necie mają ale może któraś z was coś słyszała o ich obrączkach?
Coś tu na wizażu czytałam o tej firmie, z tego co pamiętam to były to dobre opinie
Cytat:

no tak to jest z pysznościami, że chwila i już ich nie ma
No ja już też sezon na grillowanie rozpoczęłam, wczoraj 2 raz w tym roku z Tż robiłam.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości