<3 PM 2017 <3 okrągła cz. 50! :D - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-06-05, 23:15   #1081
malgosiaw123
Zakorzenienie

Dot.: <3 PM 2017 <3 okrągła cz. 50! :D

Cytat:
Napisane przez yoru90 Pokaż wiadomość
Powiedz, że 10 czerwca masz ślub i zobacz minę babeczek w salonie jak się nie wyrobią
Ale ogólnie to nie spinaj, mają jeszcze parę dni
Nie spinam się,bo mam kupę czasu,ale nie mogę się doczekać
malgosiaw123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-05, 23:18   #1082
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b
Konto usunięte

Dobry wieczór
Jestem u rodziców i mam roboty tyle, że masakra... Najgorsze, że muszę pracę magisterską robić na już żeby nie bronić się we wrześniu....

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
Asqua ile Wam kazali czekać?
Pretty jeszcze ma,ale nie napisała
4 tygodnie kazali czekać i dokładnie po tylu były
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-05, 23:22   #1083
yoru90
Zadomowienie

Cytat:
Nie spinam się,bo mam kupę czasu,ale nie mogę się doczekać

wiem co czujesz bo sama nie mogłam się doczekać swoich
yoru90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-05, 23:41   #1084
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b
Konto usunięte

Cytat:
wiem co czujesz bo sama nie mogłam się doczekać swoich
Ja też
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-05, 23:59   #1085
nivea91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez krasulka7399 Pokaż wiadomość
Też tak robię i dziwi mnie pytanie po co nosić pierścionek/obrączkę w domu bo równie dobrze można zapytać po co je w domu ściągać?
:Ehem:

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:57 ----------

Dobranoc

Stary 2017-06-06, 00:02   #1086
klocki_LEGO
Rozeznanie

[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;74422041]Dobry wieczór
Jestem u rodziców i mam roboty tyle, że masakra... Najgorsze, że muszę pracę magisterską robić na już żeby nie bronić się we wrześniu....

4 tygodnie kazali czekać i dokładnie po tylu były [/QUOTE]
Lol to sie poczułam staro! Ja już wieki po studiach, a wy tu o pracach mgr i sesjach

klocki_LEGO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-06, 00:11   #1087
oljaa
Zakorzenienie

Cytat:
Fuuuuuj

No co?! Na drugi się zmieści
oljaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-06, 00:18   #1088
klocki_LEGO
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez oljaa Pokaż wiadomość
No co?! Na drugi się zmieści
Jeszcze trzeba na nim mieć paznokieć, bo ja nie mam na żadnym haha

klocki_LEGO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-06, 05:34   #1089
czerwiec2017
Zadomowienie

Dot.: &lt;3 PM 2017 &lt;3 okrągła cz. 50! :D

Dziewczyny, jeszcze raz bardzo dziekuję Wam za życzenia
Jestem najszczęśliwszą żoną na świecie
Postaram się napisać dzisiaj relację, oj jest co opowiadać

czerwiec2017 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-06, 06:13   #1090
yoru90
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czerwiec2017 Pokaż wiadomość

czekam
yoru90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-06, 06:30   #1091
aassiiaa1988
Żona Idealna :)

GG do aassiiaa1988

Dzień dobry

TZ wyprawiony do pracy, można spać dalej

Wysłane z mojego F3111 przy użyciu Tapatalka

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz, one przyjdą same..

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Prawdziwy Cud jest wtedy,
gdy z Miłości dwojga ludzi rodzi się kolejne Serce - 26.02.2019
aassiiaa1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-06, 07:28   #1092
luna_laula
catwoman

Cytat:
Napisane przez Anemone Pokaż wiadomość
cóż, ja pierścionek też noszę tylko jak wychodzę z domu
ostatnio jak go chwilę ponosiłam w domu, to TŻ kazał mi ściągnąć, bo szybciej go zniszczę chyba mnie już nie kocha

Hej

Ciagle mam koszmary ślubne

Hahah ta dyskusja nigdy mi się nie znudzi ja nie zdejmowałam pierścionka ani teraz obrączki, bo nie traktuje tego jako biżuterii tylko raczej sentymentalnie i po prostu nie mam ochoty zdejmować. Chociaż można wysnuć wniosek, ze za dużo w domu nie robię i po części to racja

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

---------- Dopisano o 07:21 ---------- Poprzedni post napisano o 07:00 ----------

Cytat:
Napisane przez rubbim Pokaż wiadomość
Ale na co nosic obrączkę i pierścionek w domu do sprzątania czy mycia garów?

my tak samo - wychodzimy to zakładamy, a w domu zdejmujemy

Ja w domu głównie śpię, jem, myje się, odpoczywam i uczę, a żadna z tych czynności nie niszczy biżuterii ostatnio nie gotujemy, wiec nie ma co zmywać, a sprzątanie max raz na tydzień takie tam życie prąciowej pani domu, która po pracy nie brudzi raczek

---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ----------

Cytat:
Napisane przez rubbim Pokaż wiadomość

Żeby ją czuć to nie potrzebujemy do tego specjalne obrączek

Oj wiecie, jakbyście nie miały tego samego nazwiska co mąż to musialybyscie jakoś inaczej nadrabiać by czuć się żona

---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:24 ----------

Cytat:
Ja też się z tym zgadzam i też mnie dziwią

Akurat takiego myślenia o zniszczeniu chciałabym się pozbyć,ale nie mogę z tym wygrac i ciągle siedzi mi w glowie myśl,że się zniszczy i zdejmuję
Tz twierdzi, ze rysy na obrączce dodadzą jej uroku

luna_laula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-06, 07:32   #1093
malgosiaw123
Zakorzenienie

Śniła mi się suknia Cały sen szukałam stanika do odkrytych pleców.
malgosiaw123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-06, 07:45   #1094
serduszko165
Zakorzenienie

Dzień dobry
serduszko165 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-06, 07:57   #1095
rosarioV
Zakorzenienie

Dobry.... Jestem niewyspana... Dodatkowo miałam koszmar i na dodatek śmieszny bo śniło mi się, że po linie wspinam się na wielki okap a za mną stoi Tz i krzyczy do mnie, że jestem stara i zardzewiała jak ten okap Co to może oznaczać

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-06, 08:03   #1096
serduszko165
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Dobry.... Jestem niewyspana... Dodatkowo miałam koszmar i na dodatek śmieszny bo śniło mi się, że po linie wspinam się na wielki okap a za mną stoi Tz i krzyczy do mnie, że jestem stara i zardzewiała jak ten okap Co to może oznaczać

hahaha :P
serduszko165 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-06, 08:07   #1097
magdenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oljaa Pokaż wiadomość
Dlatego pierścionek noszę cały czas, żeby nie zapeszać

W zakładzie mamy kobietę, dzisiaj 3 raz zapytała mnie czy P. to ten jedyny na całe życie nie wiem co ma na myśli mam nadzieję, że się zapomina. Z miłą chęcią potraktowałabym ją inaczej, a nie tylko miło przytaknęła, że tak chyba czas przypomnieć jej o rozwodzie córki
U mnie w pracy co chwilę dogadują mi rozwodnicy i nieszczęśliwi mężowie. Jeden miał nawet rozwód dzień przed moim ślubem olewam to
Cytat:
Masz umowę na czas nieokreślony czy najpierw okres próbny?
Próbny do listopada. Jak mi nie przedłużą to będę żałować, że nie jestem cwaniakiem

Dzień dobry, nawet się wyspałam dzisiaj
magdenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-06, 08:11   #1098
czerwiec2017
Zadomowienie

Piątek 2.06.2017
Wstaliśmy rano, zjedliśmy śniadanie i ruszyliśmy dogrywać ostatnie szczegóły...
TŻ miał na 10.00 fryzjera, ja w tym czasie skoczyłam kupić bieliznę.Humory dopisywały bardzo, choć oboje mieliśmy motyle w brzuchu na samą myśl, że to już zostało jakieś 30h do ślubu
Następnie czekało nas spotkanie z kamerzystami i fotografem, mieliśmy odebrać gotowy filmik z podziękowaniem dla rodziców i dogadać szczegóły jutrzejszego dnia. Odebrałam TŻ od fryzjera i ryszliśmy dalej. Auto prowadziłam ja, myślami cały czas byłam przy kolejnym dniu. Powiedziałam do TŻ "Jutro koniecznie ktoś będzie musiał mnie zawieźć do fryzjera, bo nie będę w stanie skupić się na drodze. Jeszcze spowoduję jakiś wypadek..." nie minęły 3 sekundy od tych słów i... bum!!! Już miałam parkować pod biurem fotografa, chciałam zmienić pas i uderzyłam w jadące obok auto... Cały jego bok i nasz zderzak, błotnik.. na szczęście z auta wysiadł sympatyczny, młody facet. Obyło się bez policji, spisaliśmy tylko oświadczenie... Ja oczywiście się popłakałam, nie byłam w stanie powiedzieć jak to zrobiłam, nie wiem... podejrzewam, że znalazł się w martwym punkcie..
TŻ przytulił mnie, powiedział "spokojnie, wiem że to ze stresu. Nic się nie stało."
Na spotkanie z foto spóźniliśmy się 40min, przez całe spotkanie nie mogłam się skupić na niczym, próbowałam ochłonąć..
Później jechaliśmy dokupić jeszcze zimne ognie, o których zupełnie zapomnieliśmy wcześniej i kilka innych drobiazgów.
Trochę byliśmy źli sami na siebie, że zostawiliśmy na ostatni dzień kupno biżuterii dla mam, polerowanie mojego zaręczynowego pierścionka, odbiór planu stołów i krówek..
Wróciliśmy do domu, spakowaliśmy wszystkie rzeczy (inicjały na stół, winietki, bimber, ciuchy na poprawiny itd) i zawieźliśmy je do hotelu.
Spotkaliśmy się jeszcze z księdzem i wróciliśmy do domu. Wypiliśmy po drinku z moimi rodzicami i... wpadłam w szalony wir przygotowań. Prasowałam welony ( ten 2,5m nie było tak łatwo uprasować.... męczyłam się z godzinę ), zrobiłam sobie paznokcie u stóp, TŻ u rąk.. nałożyliśmy sobie jeszcze maseczki na twarz i około 2:30 położyliśmy się spać.. byliśmy tak zmęczeni, że zasnęliśmy odrazu

Sobota 3.06.2017
Pobudka o godz. 7.00. Zjedliśmy ostatnie narzeczeńskie śniadanie Ja uciekłam do łazienki, nalałam sobie pełniutką wannę wody, wrzuciłam kulę musującą i leżałam z 1h.
Od samego rana byłam dziwnie spokojna, choć takie dziwne uczucie w brzuchu cały czas towarzyszyło
O 9.30 przyjechała do nas makijażystka, miała zacząć od mam.
Rafał pojechał pomóc ustroić świadkowi auto, zobaczyć co się dzieje w kościele i na sali.
Mnie tata zawiózł do fryzjera, a tam jakoś wyluzowałam... Upięcie było przepiękne, byłam zachwycona luźny, romantyczny koczek przy karku
Po drodze weszłam do kwiaciarni, widziałam flower boxy dla mam i wianek dla siostry
W międzyczasie mama napisała mi sms, że jest załamana makijażem, jaki zrobiła jej makijażystka, a TŻ wysłał mi zdjęcie ścianki-tła za naszym stołem prezydialnym.
Ze ścianką to dłuższa historia. Mieliśmy wypożyczyć ścianę 2,5m x 2m wyłożoną sztucznymi różami, jedna przy drugiej. Ale ostatecznie w hotelu, gdzie mieliśmy wesele (i pracuję ) namówiono nas, że zrobią ściankę z żywych kwiatów. Skończyło się tak, że w czwartek przed weselem TŻ i mój tata robili stelaż pod tą ściankę, a w hotelu mieli ułożyć na niej kwiaty na gąbce florystycznej - jeden przy drugim.
Jak zobaczyłam zdjęcie od TŻ (tło leżało jeszcze na podłodze, niedokończone) załamałam się... kwiaty były ułożone w jakieś dziwne serce, były zielone liście (a mówiłam, że nie cierpię "zieleniny" w bukietach itd).. no ale doszliśmy z TŻ do wniosku, że trudno. Przecież jakaś głupia ścianka nie zepsuje nam humorów tego dnia ;-)

Następnie czas na mój makijaż, w tym momencie zjechali się już kamerzyści i fotograf. Było już czuć napięcie
Makijaż wyszedł bosko, byłam baaardzo zadowolona Babeczka poprawiła jeszcze moją mamę i nadeszła godz. 14.00. Rafał przywiózł kwiaty, jak zobaczyłam mój bukiet... oszalałam był piękniejszy niż jakiekolwiek bukiety, które znalazłam jako inspiracje. Idealny...
TŻ zaczął się ubierać, ja wskoczyłam w krótką poprawinową sukienkę
O matko, jak on wyglądał... nie mogłam się na niego napatrzeć
Około 14.45 rozpoczęliśmy błogosławieństwo. My oboje uśmiechnięci, rodzice za to mieli łzy w oczach
Rafał i świadek pojechali już do kościoła, ja poszłam się przebrać w suknię ślubną. I zaczął się stres...
Ubrałam pas i pończochy, tak było to niewygodne, że zdjęłam odrazu. Ostatecznie poszłam w gołych nogach
Przy zapinaniu sukni odpadł jeden guziczek.. Mama go przyszywała, siostra zapinała resztę. Moja 9-letnia siostrzyczka układała mi warstwy tiulu na dole
Przyszedł czas na wpięcie welonu, cały czas miałam wrażenie, że mi wypadnie. Przed oczami miałam wizję, jak w drodze do ołtarza spada mi welon..
Byłam tak zdenerowana, że co chwilę krzyczałam, że mają mi poprawić ten cholerny welon oczywiście nie było szans, żeby wypadł
Wyszliśmy do samochodu, sąsiedzi stali pod domem W drodze do kościoła cała się trzęsłam...
TŻ stał pod ołtarzem, odwrócony tyłem... Ja z tatą przy wejściu do kościoła. I w tym momecie calutki stres zszedł Nie wiedzieliśmy z tatą kiedy ruszyć, a TŻ kiedy się odwrócić ostatecznie TŻ zobaczył mnie jak byłam może z 2m od niego jego mina była bezcenna, coś szeptnął ale nie mam pojęcia co do tej pory...
W kościele luz totalny, organista pięknie grał obyło się bez wpadek, o dziwo wiedzieliśmy kiedy wstać, usiąść itd. a tak się tego baliśmy
Znajomy przeczytał nam czytanie, ksiądz wygłosił piękne kazanie Nadszedł czas przysięgi... cudowny moment TŻ miał zaszklone oczy, drżał mu głos. Ja ponoć raz się zacięłam, ale goście mówili, że wypowiedziałam słowa przysięgi powoli, z uśmiechem
Obrączki podała nam moja najmłodsza siostra Oczywiście miałam problem z wsunięciem obrączki na palec TŻ, ale jakoś dałam radę
Niestety nie pocałowaliśmy się w kościele
Później czas w kościele zleciał bardzo szybko, pozowaliśmy z TŻ do zdjęć - ustawialiśmy dłonie z obrączkami, dawaliśmy sobie buziaki, staraliśmy się patrzeć równo w kamerę
Na koniec przeszliśmy do wyjściaz kościoła jako mąż i żona, baaardzo szczęśliwi
Tuby z białymi motylkami dały cudowny efekt, a życzenia były tak męczące.. myśleliśmy, że kolejka się nie skończy
Sporo osób miało łzy w oczach
Stary 2017-06-06, 08:11   #1099
czerwiec2017
Zadomowienie

Podjechaliśmy do namiotu, siostra przepięła mi welon na krótszy i TŻ wniósł mnie do środka przywitanie chlebem i solą, tłuczenie kieliszków..
Wystrój namiotu był boski: bukiety z piwoniami na stołach, stół z ciastami tak pięknie zrobiony motylki-winietki pięknie wyglądały, a dekoracja światłem dała taką fajną różową poświatę I najważniejsze... jak zobaczyłam nasz stół i ściankę za nami tak przepięknie się to wszystko komponowało, żywe kwiaty tak pachniały.. do tej pory jesteśmy zachwyceni tłem za nami. Goście co chwilę robili sobie zdjęcia na tle tej ścianki, była boska
... i czas na obiad. Oboje nie przełknęliśmy nic tak stresowaliśmy się pierwszym tańcem (nikt nie wiedział, że będziemy tańczyć walc angielski)
No i nadszedł czas pierwszego tańca... ciężki dym i ta piosenka... zleciało nam w 3sekundy - wszystko wyszło, ale na 100% było widać, że jesteśmy zestresowani moja siostra się popłakała.... miny i reakcje gości były bezcenne
W trakcie tańczenia okazało się, że siateczka na górze sukni nie daje rady z ciężarem całości. Nic się nie stało, ale cała suknia zsuwała się na dół i troszkę szurałam nią po ziemi.
Około 22.00 mieliśmy podziękowanie dla rodziców. DJ puścił na projektorze nasz filmik... wszyscy się poryczeli, ale reakcja rodziców jest nie do opisania
Wręczyliśmy im prezenty i nagle... DJ powiedział, że jest jeszcze jedna niespodzianka... od rodziców dla nas.
Wręczył nam torbę podróżną i kazał powoli otwierać... a w środku zaproszenie... na podróż poślubną na Teneryfę nie wytrzymaliśmy oboje, łzy lały się jak głupie.... Totalnie się nie spodziewaliśmy..
O 23.00 wjechał tort, o matko jaki on był przepiękny idealny!!!! smak ciasteczkowy, pyszny.
Oczepiny- mnóstwo śmiechu welon i muchę złapali brat TŻ z narzeczoną zbierają się do ślubu z 9lat, może wkońcu pobawimy się na ich weselu
Po oczepinach wesele zleciało baaardzo szybko, skończyliśmy zabawę o 5 nad ranem.
Goście do nas podchodzili, mówili że życzą nam tak cudownego małżeństwa jak ten dzisiejszy dzień.. że wyglądamy przepięknie..że na takim weselu nie byli jeszcze nigdy. To jest najpiękniejsze, co można usłyszeć
W prezencie od hotelu dostaliśmy apartament z jacuzzi położyliśmy się spać o 8 rano, oczywiście noc poślubna była baaardzo udana

O 12.00 pobudka, bo na 15.00 mieliśmy poprawiny. Pomysł z grillem zamiast standardowego obiadu był strzałem w dziesiątkę
Oczywiście wszyscy przeżywali wesele, jak to wszystko cudnie nam wyszło, jak pięknie wyglądaliśmy, że wszystko tak dopracowane w najmnieszym szczególe. Śmiali się, że na poprawiny mam sukienkę-kopię tej ślubnej, że w nocy obcięłam tylko dół
Bawiliśmy się świetnie, poprawiny skończyły się o 23.00. Nogi mi chyba odpadną, nie jestem w stanie chodzić
Na sam koniec zostaliśmy z MĘŻEM sami na parkiecie.. on zamówił piosenkę.. Sometimes - Kelly Family
DJ powiedział "kochani, to jest czas dla was. Ja was nie podgląduję..." calutką piosenkę oboje przeryczeliśmy. Wtuleni w siebie płakaliśmy jak dzieci... ze szczęścia to był najpiękniejszy moment, najpiękniejsze zakończenie.
Zapłakani, ale uśmiechnięci od ucha do ucha wróciliśmy do pokoju się spakować. Leżeliśmy na łóżku i płakaliśmy dalej, chwyciłam suknię żeby ją spakować do pokrowca - TŻ tak wybuchnął płaczem... Nie jestem w stanie opisać, jak cudownie się czuliśmy....

Śmiało mogę powiedzieć, że wszystko wyszło nam pięknie. Nie było rzeczy, która nam nie wyszła. Było lepiej, niż moglibyśmy sobie to wymarzyć
a teraz... pakujemy walizki na Wyspy Kanaryjskie, lecimy w piątek rano.......
Stary 2017-06-06, 08:14   #1100
czerwiec2017
Zadomowienie

1496729603731.jpg1496729615602.jpg1496729626912.jpg1496729635281.jpg1496729643711.jpg

Stary 2017-06-06, 08:20   #1101
luna_laula
catwoman

Czerwiec, to jest dopiero szczegółowa relacja Mi się tak strasznie nie chciało pisać Byliście wyluzowani i to najważniejsze No i jacy romantycy z was

luna_laula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-06, 08:20   #1102
rosarioV
Zakorzenienie

Jejku czerwiec piękny opis 😍😍😍 Ale fajnie Wam minął dzień i super, że tak wszystko się udało. Aż Ci normalnie zazdroszczę reakcji Tz

Stary 2017-06-06, 08:21   #1103
krasulka7399
Zakorzenienie

Dzień dobry
Cytat:
Napisane przez magdenka Pokaż wiadomość

Próbny do listopada. Jak mi nie przedłużą to będę żałować, że nie jestem cwaniakiem

Bądź cwaniakiem i w październiku

Czerwiec, wzruszająca relacja, popłakałam się na sam koniec

krasulka7399 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-06, 08:22   #1104
rosarioV
Zakorzenienie

Teraz zobaczyłam zdjęcia !! Ta ścianka za Wami jest cudna !! I udanej podrozy poślubnej Piękny prezent

Stary 2017-06-06, 08:26   #1105
nivea91
Zakorzenienie

Cytat:

Super że jesteś zadowolona 🙂🙂

---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ----------

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość

Jeden z lepszych snów

---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ----------

Cytat:
Napisane przez magdenka Pokaż wiadomość
U mnie w pracy co chwilę dogadują mi rozwodnicy i nieszczęśliwi mężowie. Jeden miał nawet rozwód dzień przed moim ślubem olewam to
Denerwuje mnie takie gadanie. Ktoś nie był szczęśliwy w małżeństwie, to znaczy że już nikt nie może być

Stary 2017-06-06, 08:29   #1106
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Cytat:

A przed zaręczynami?

chodziło mi o to, że od samego początku tak robiłam

---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ----------

---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ----------

Cytat:
Napisane przez nivea91 Pokaż wiadomość

Denerwuje mnie takie gadanie. Ktoś nie był szczęśliwy w małżeństwie, to znaczy że już nikt nie może być

Mnie też, tak samo gadanie "przemyśl to", " nie bądź głupi"

agnieszka_2612 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-06, 08:29   #1107
czerwiec2017
Zadomowienie

w klubie dodałam więcej zdjęć
Stary 2017-06-06, 08:32   #1108
agnieszka_2612
Zakorzenienie

czerwiec
my nie mieliśmy nocy poślubnej, raczej ranek poślubny jak się przespaliśmy 3h

agnieszka_2612 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-06, 08:34   #1109
magdenka
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry
Bądź cwaniakiem i w październiku
A jak mi nie przedłużą? szefowe już przy składaniu życzeń mówiły o dzieciach

Czerwiec, cudna relacja spodziewałam się, że będziecie tak mocno to przeżywać
magdenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-06, 08:34   #1110
nivea91
Zakorzenienie

Cytat:
Piątek
Piękna relacja

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości