|
|
#1081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: <3 PM 2017 <3 okrągła cz. 50! :D
|
|
|
|
#1082 |
|
Konto usunięte
|
Dobry wieczór
Jestem u rodziców i mam roboty tyle, że masakra... Najgorsze, że muszę pracę magisterską robić na już żeby nie bronić się we wrześniu.... 4 tygodnie kazali czekać i dokładnie po tylu były |
|
|
|
#1083 |
|
Zadomowienie
|
wiem co czujesz bo sama nie mogłam się doczekać swoich
|
#1084 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:57 ---------- Dobranoc ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1086 |
|
Rozeznanie
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;74422041]Dobry wieczór
Jestem u rodziców i mam roboty tyle, że masakra... Najgorsze, że muszę pracę magisterską robić na już żeby nie bronić się we wrześniu.... 4 tygodnie kazali czekać i dokładnie po tylu były Lol to sie poczułam staro! Ja już wieki po studiach, a wy tu o pracach mgr i sesjach ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1088 |
|
Rozeznanie
|
Jeszcze trzeba na nim mieć paznokieć, bo ja nie mam na żadnym haha
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1089 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, jeszcze raz bardzo dziekuję Wam za życzenia
Jestem najszczęśliwszą żoną na świecie ![]() Postaram się napisać dzisiaj relację, oj jest co opowiadać Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1090 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czekam
|
|
#1091 |
|
Żona Idealna :)
|
Dzień dobry
TZ wyprawiony do pracy, można spać dalej Wysłane z mojego F3111 przy użyciu Tapatalka
|
|
#1092 | |||
|
catwoman
|
Cytat:
Hej Ciagle mam koszmary ślubne ![]() Hahah ta dyskusja nigdy mi się nie znudzi ja nie zdejmowałam pierścionka ani teraz obrączki, bo nie traktuje tego jako biżuterii tylko raczej sentymentalnie i po prostu nie mam ochoty zdejmować. Chociaż można wysnuć wniosek, ze za dużo w domu nie robię i po części to racja ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 07:21 ---------- Poprzedni post napisano o 07:00 ---------- Cytat:
Ja w domu głównie śpię, jem, myje się, odpoczywam i uczę, a żadna z tych czynności nie niszczy biżuterii ostatnio nie gotujemy, wiec nie ma co zmywać, a sprzątanie max raz na tydzień takie tam życie prąciowej pani domu, która po pracy nie brudzi raczek ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ---------- Oj wiecie, jakbyście nie miały tego samego nazwiska co mąż to musialybyscie jakoś inaczej nadrabiać by czuć się żona ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:24 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|||
|
|
|
#1093 |
|
Zakorzenienie
|
Śniła mi się suknia
Cały sen szukałam stanika do odkrytych pleców.
|
|
|
|
#1094 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
|
|
|
#1095 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry.... Jestem niewyspana... Dodatkowo miałam koszmar i na dodatek śmieszny bo śniło mi się, że po linie wspinam się na wielki okap a za mną stoi Tz i krzyczy do mnie, że jestem stara i zardzewiała jak ten okap
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
olewam toPróbny do listopada. Jak mi nie przedłużą to będę żałować, że nie jestem cwaniakiem Dzień dobry, nawet się wyspałam dzisiaj
|
|
|
|
|
#1098 |
|
Zadomowienie
|
Piątek 2.06.2017
Wstaliśmy rano, zjedliśmy śniadanie i ruszyliśmy dogrywać ostatnie szczegóły... TŻ miał na 10.00 fryzjera, ja w tym czasie skoczyłam kupić bieliznę.Humory dopisywały bardzo, choć oboje mieliśmy motyle w brzuchu na samą myśl, że to już zostało jakieś 30h do ślubu Następnie czekało nas spotkanie z kamerzystami i fotografem, mieliśmy odebrać gotowy filmik z podziękowaniem dla rodziców i dogadać szczegóły jutrzejszego dnia. Odebrałam TŻ od fryzjera i ryszliśmy dalej. Auto prowadziłam ja, myślami cały czas byłam przy kolejnym dniu. Powiedziałam do TŻ "Jutro koniecznie ktoś będzie musiał mnie zawieźć do fryzjera, bo nie będę w stanie skupić się na drodze. Jeszcze spowoduję jakiś wypadek..." nie minęły 3 sekundy od tych słów i... bum!!! Już miałam parkować pod biurem fotografa, chciałam zmienić pas i uderzyłam w jadące obok auto... Cały jego bok i nasz zderzak, błotnik.. na szczęście z auta wysiadł sympatyczny, młody facet. Obyło się bez policji, spisaliśmy tylko oświadczenie... Ja oczywiście się popłakałam, nie byłam w stanie powiedzieć jak to zrobiłam, nie wiem... podejrzewam, że znalazł się w martwym punkcie.. TŻ przytulił mnie, powiedział "spokojnie, wiem że to ze stresu. Nic się nie stało." Na spotkanie z foto spóźniliśmy się 40min, przez całe spotkanie nie mogłam się skupić na niczym, próbowałam ochłonąć.. Później jechaliśmy dokupić jeszcze zimne ognie, o których zupełnie zapomnieliśmy wcześniej i kilka innych drobiazgów. Trochę byliśmy źli sami na siebie, że zostawiliśmy na ostatni dzień kupno biżuterii dla mam, polerowanie mojego zaręczynowego pierścionka, odbiór planu stołów i krówek.. Wróciliśmy do domu, spakowaliśmy wszystkie rzeczy (inicjały na stół, winietki, bimber, ciuchy na poprawiny itd) i zawieźliśmy je do hotelu. Spotkaliśmy się jeszcze z księdzem i wróciliśmy do domu. Wypiliśmy po drinku z moimi rodzicami i... wpadłam w szalony wir przygotowań. Prasowałam welony ( ten 2,5m nie było tak łatwo uprasować.... męczyłam się z godzinę ), zrobiłam sobie paznokcie u stóp, TŻ u rąk.. nałożyliśmy sobie jeszcze maseczki na twarz i około 2:30 położyliśmy się spać.. byliśmy tak zmęczeni, że zasnęliśmy odrazu Sobota 3.06.2017 Pobudka o godz. 7.00. Zjedliśmy ostatnie narzeczeńskie śniadanie Od samego rana byłam dziwnie spokojna, choć takie dziwne uczucie w brzuchu cały czas towarzyszyło O 9.30 przyjechała do nas makijażystka, miała zacząć od mam. Rafał pojechał pomóc ustroić świadkowi auto, zobaczyć co się dzieje w kościele i na sali. Mnie tata zawiózł do fryzjera, a tam jakoś wyluzowałam... Upięcie było przepiękne, byłam zachwycona Po drodze weszłam do kwiaciarni, widziałam flower boxy dla mam i wianek dla siostry W międzyczasie mama napisała mi sms, że jest załamana makijażem, jaki zrobiła jej makijażystka, a TŻ wysłał mi zdjęcie ścianki-tła za naszym stołem prezydialnym. Ze ścianką to dłuższa historia. Mieliśmy wypożyczyć ścianę 2,5m x 2m wyłożoną sztucznymi różami, jedna przy drugiej. Ale ostatecznie w hotelu, gdzie mieliśmy wesele (i pracuję ) namówiono nas, że zrobią ściankę z żywych kwiatów. Skończyło się tak, że w czwartek przed weselem TŻ i mój tata robili stelaż pod tą ściankę, a w hotelu mieli ułożyć na niej kwiaty na gąbce florystycznej - jeden przy drugim. Jak zobaczyłam zdjęcie od TŻ (tło leżało jeszcze na podłodze, niedokończone) załamałam się... kwiaty były ułożone w jakieś dziwne serce, były zielone liście (a mówiłam, że nie cierpię "zieleniny" w bukietach itd).. no ale doszliśmy z TŻ do wniosku, że trudno. Przecież jakaś głupia ścianka nie zepsuje nam humorów tego dnia ;-) Następnie czas na mój makijaż, w tym momencie zjechali się już kamerzyści i fotograf. Było już czuć napięcie Makijaż wyszedł bosko, byłam baaardzo zadowolona TŻ zaczął się ubierać, ja wskoczyłam w krótką poprawinową sukienkę O matko, jak on wyglądał... nie mogłam się na niego napatrzeć Około 14.45 rozpoczęliśmy błogosławieństwo. My oboje uśmiechnięci, rodzice za to mieli łzy w oczach Rafał i świadek pojechali już do kościoła, ja poszłam się przebrać w suknię ślubną. I zaczął się stres... Ubrałam pas i pończochy, tak było to niewygodne, że zdjęłam odrazu. Ostatecznie poszłam w gołych nogach Przy zapinaniu sukni odpadł jeden guziczek.. Mama go przyszywała, siostra zapinała resztę. Moja 9-letnia siostrzyczka układała mi warstwy tiulu na dole Przyszedł czas na wpięcie welonu, cały czas miałam wrażenie, że mi wypadnie. Przed oczami miałam wizję, jak w drodze do ołtarza spada mi welon.. Byłam tak zdenerowana, że co chwilę krzyczałam, że mają mi poprawić ten cholerny welon Wyszliśmy do samochodu, sąsiedzi stali pod domem W drodze do kościoła cała się trzęsłam... TŻ stał pod ołtarzem, odwrócony tyłem... Ja z tatą przy wejściu do kościoła. I w tym momecie calutki stres zszedł Nie wiedzieliśmy z tatą kiedy ruszyć, a TŻ kiedy się odwrócić ostatecznie TŻ zobaczył mnie jak byłam może z 2m od niego W kościele luz totalny, organista pięknie grał Znajomy przeczytał nam czytanie, ksiądz wygłosił piękne kazanie TŻ miał zaszklone oczy, drżał mu głos. Ja ponoć raz się zacięłam, ale goście mówili, że wypowiedziałam słowa przysięgi powoli, z uśmiechem Obrączki podała nam moja najmłodsza siostra Niestety nie pocałowaliśmy się w kościele Później czas w kościele zleciał bardzo szybko, pozowaliśmy z TŻ do zdjęć - ustawialiśmy dłonie z obrączkami, dawaliśmy sobie buziaki, staraliśmy się patrzeć równo w kamerę Na koniec przeszliśmy do wyjściaz kościoła jako mąż i żona, baaardzo szczęśliwi Tuby z białymi motylkami dały cudowny efekt, a życzenia były tak męczące.. myśleliśmy, że kolejka się nie skończy Sporo osób miało łzy w oczach
|
|
|
|
#1099 |
|
Zadomowienie
|
Podjechaliśmy do namiotu, siostra przepięła mi welon na krótszy i TŻ wniósł mnie do środka
przywitanie chlebem i solą, tłuczenie kieliszków..Wystrój namiotu był boski: bukiety z piwoniami na stołach, stół z ciastami tak pięknie zrobiony I najważniejsze... jak zobaczyłam nasz stół i ściankę za nami ![]() ... i czas na obiad. Oboje nie przełknęliśmy nic No i nadszedł czas pierwszego tańca... ciężki dym i ta piosenka... moja siostra się popłakała.... miny i reakcje gości były bezcenne W trakcie tańczenia okazało się, że siateczka na górze sukni nie daje rady z ciężarem całości. Nic się nie stało, ale cała suknia zsuwała się na dół i troszkę szurałam nią po ziemi. Około 22.00 mieliśmy podziękowanie dla rodziców. DJ puścił na projektorze nasz filmik... wszyscy się poryczeli, ale reakcja rodziców jest nie do opisania Wręczyliśmy im prezenty i nagle... DJ powiedział, że jest jeszcze jedna niespodzianka... od rodziców dla nas. Wręczył nam torbę podróżną i kazał powoli otwierać... a w środku zaproszenie... na podróż poślubną na Teneryfę nie wytrzymaliśmy oboje, łzy lały się jak głupie.... Totalnie się nie spodziewaliśmy.. O 23.00 wjechał tort, o matko jaki on był przepiękny Oczepiny- mnóstwo śmiechu welon i muchę złapali brat TŻ z narzeczoną zbierają się do ślubu z 9lat, może wkońcu pobawimy się na ich weselu Po oczepinach wesele zleciało baaardzo szybko, skończyliśmy zabawę o 5 nad ranem. Goście do nas podchodzili, mówili że życzą nam tak cudownego małżeństwa jak ten dzisiejszy dzień.. że wyglądamy przepięknie..że na takim weselu nie byli jeszcze nigdy. To jest najpiękniejsze, co można usłyszeć W prezencie od hotelu dostaliśmy apartament z jacuzzi położyliśmy się spać o 8 rano, oczywiście noc poślubna była baaardzo udana O 12.00 pobudka, bo na 15.00 mieliśmy poprawiny. Pomysł z grillem zamiast standardowego obiadu był strzałem w dziesiątkę Oczywiście wszyscy przeżywali wesele, jak to wszystko cudnie nam wyszło, jak pięknie wyglądaliśmy, że wszystko tak dopracowane w najmnieszym szczególe. Śmiali się, że na poprawiny mam sukienkę-kopię tej ślubnej, że w nocy obcięłam tylko dół Bawiliśmy się świetnie, poprawiny skończyły się o 23.00. Nogi mi chyba odpadną, nie jestem w stanie chodzić Na sam koniec zostaliśmy z MĘŻEM sami na parkiecie.. on zamówił piosenkę.. Sometimes - Kelly Family DJ powiedział "kochani, to jest czas dla was. Ja was nie podgląduję..." calutką piosenkę oboje przeryczeliśmy. Wtuleni w siebie płakaliśmy jak dzieci... ze szczęścia Zapłakani, ale uśmiechnięci od ucha do ucha wróciliśmy do pokoju się spakować. Leżeliśmy na łóżku i płakaliśmy dalej, chwyciłam suknię żeby ją spakować do pokrowca - TŻ tak wybuchnął płaczem... Nie jestem w stanie opisać, jak cudownie się czuliśmy.... Śmiało mogę powiedzieć, że wszystko wyszło nam pięknie. Nie było rzeczy, która nam nie wyszła. Było lepiej, niż moglibyśmy sobie to wymarzyć a teraz... pakujemy walizki na Wyspy Kanaryjskie, lecimy w piątek rano.......
|
|
|
|
#1100 |
|
Zadomowienie
|
1496729603731.jpg1496729615602.jpg1496729626912.jpg1496729635281.jpg1496729643711.jpg
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1101 |
|
catwoman
|
Czerwiec, to jest dopiero szczegółowa relacja
Mi się tak strasznie nie chciało pisać Byliście wyluzowani i to najważniejsze No i jacy romantycy z was ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1102 |
|
Zakorzenienie
|
Jejku czerwiec piękny opis 😍😍😍 Ale fajnie Wam minął dzień i super, że tak wszystko się udało. Aż Ci normalnie zazdroszczę reakcji Tz
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1103 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
Bądź cwaniakiem i w październiku Czerwiec, wzruszająca relacja, popłakałam się na sam koniec ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1104 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz zobaczyłam zdjęcia !! Ta ścianka za Wami jest cudna !! I udanej podrozy poślubnej
Piękny prezent ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1105 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1106 | |
|
Zakorzenienie
|
chodziło mi o to, że od samego początku tak robiłam
![]() ---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1107 |
|
Zadomowienie
|
w klubie dodałam więcej zdjęć
|
|
|
|
#1109 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1110 |
|
Zakorzenienie
|
Piękna relacja
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:45.

i po części to racja 

mam nadzieję, że się zapomina. Z miłą chęcią potraktowałabym ją inaczej, a nie tylko miło przytaknęła, że tak