![]() |
#571 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz.VII PORODÓWKA
Vela kurcze co za dylemat. Pewnie lepiej w szpitalu byc pod opieka..chociaz z drugiej strony ja sama nie cierpialam.lezec w szpitalu. A co Ci lekarz odpisal?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#572 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A że w czwartek zaczynam 39 tydzień to gdyby mnie dopadło w nocy to nikt mi ich nie ściągnie, a samemu to strasznie długo schodzi. W ogóle to miałam dzisiaj mierzone na USG włoski małej 😍 Zapowiada się bujna fryzura 😀 Takie śmieszna biała otoczka na kilka milimetrów 😍😍😍 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#573 |
Zakorzenienie
|
A to ciekawostka. Nie wiedziałam że takie rzeczy robią. 😁 ja się spodziewam lysola
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#574 |
Zakorzenienie
|
Paula fakt. Ja bym sie z nia zamienila..moze zrobie z migotkiem jakis interes "zamiana na porody" 😂
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Vela no do tego sie troche opalilam..normalnie bede gwiazda..rzesy i te sprawy..co o ustach nie zapomne 😂😂😂😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#575 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór 😉
U nas bez zmian. Dziś miałam termin z OM więc oficjalnie mamy 40 tydz. i zaczynamy 41. Jutro od rana jadę do szpitala na KTG - wtedy będę mogła napisać coś więcej 😉 Co do hybryd to sama ściągałam jakiś tydzień temu u rąk, bo położna powiedziała, że płytka paznokcia lepiej jak będzie widoczna, gdyby działo się coś niedobrego to widać po paznokciach jak krew odpływa. Troszkę teraz je regeneruje, bo biedne są po tych chemiach, które na nie kladlam ![]() Avilka - gratuluję raz jeszcze 😘🌷 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#576 |
Zakorzenienie
|
Hania dostała nagle gorączki, innych objawów brak. Z nerwów od razu mnie pogoniło, bo sobie przypomniałam ostatni raz jak gorączkowała. Dopiero teraz spadła temperatura i zasnęła. Jutro pewnie lekarz. Ja też mam wizytę. Eh dziewczyny, jak się ma już dziecko, to do końca życia już nie przestanie się człowiek martwić.
Vela, ja to pewnie bym jednak do tego szpitala się położyła. Więcej stresów będąc w domu, niż niedogodności szpitalnych. Ale to już musisz sama zdecydować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#577 |
Zakorzenienie
|
Ale super z tymi wloskami hehe chociaz ja tez mysle nad lysolkiem..ewentualnie rudziutki Miki 😂 podobalby mi sie 😄
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Jelonek oh wspolczuje..oby szybko wyzdrowiala..jeszcze tego wam bylo trzeba :/ Właśnie...za tydzień juz bede odpowiedzialna za drugiego czlowieka..do konca zycia.. 😓😵😓 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#578 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Jelonek kurcze, akurat teraz musiało Hanie coś dopaść. Zdrówka dla małej! Moja ma taką czkawkę że aż bolą mnie wszystkie wnętrzności 😱 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#579 |
Zakorzenienie
|
Jelonek zdrowka dla córeczki!
![]() |
#580 |
Rozeznanie
|
Ale mam faze od kilku dni na piwo. Ciagle mysle o piwie i normalnie ozor mi skreca. Takie zimniutkie i babelkowe...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#581 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#582 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#583 |
Raczkowanie
|
Ja miałam hybrydy i ma stopach i dłoniach i byłam podłączona do sprzętu ze nie zerkali na paznokcie nawet
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#584 |
Konto usunięte
|
Witajcie. Dziś znowu pobudka o 4.30. Sama się budzę tak wcześnie. Ale mam przynajmniej teraz troszkę ciszy. Od dziewiątej powtórka z wczoraj - hałas i kucie. Ale jeszcze tylko trzy dni.
Wczoraj zlapalam w locie lekarza, więc dziś nie jadę na szpital, by pokazać wyniki lekarzowi. Dobry plus. Ja wolałabym SN ale wokół tak mnie wszyscy straszą że masakra. I mówią same najgorsze rzeczy że dla mnie poród to już jest w tym momencie horror. Mój mąż mnie uspokaja, ale on nie jest świadomy tego i nawet nie wie nic o etapach porodu. Eh. Nie przeczytał od czasu ciąży ani jednej informacji. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#585 |
Raczkowanie
|
[1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;7442362 6]Witajcie. Dziś znowu pobudka o 4.30. Sama się budzę tak wcześnie. Ale mam przynajmniej teraz troszkę ciszy. Od dziewiątej powtórka z wczoraj - hałas i kucie. Ale jeszcze tylko trzy dni.
Wczoraj zlapalam w locie lekarza, więc dziś nie jadę na szpital, by pokazać wyniki lekarzowi. Dobry plus. Ja wolałabym SN ale wokół tak mnie wszyscy straszą że masakra. I mówią same najgorsze rzeczy że dla mnie poród to już jest w tym momencie horror. Mój mąż mnie uspokaja, ale on nie jest świadomy tego i nawet nie wie nic o etapach porodu. Eh. Nie przeczytał od czasu ciąży ani jednej informacji. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Porod nie jest łatwy ale uwierz mi ze jak tylko urodzisz zaraz każdy ból minie. Ja już zapomniałam o wczorajszych skurczach, ale za to zaczyna brzuch po cięciu bolec ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#586 |
Zadomowienie
|
Ja szykuje sie na ktg, szkoda ze pada. Mysle czy nie przelozyc wizyty u gina na dzisiaj zeby sprawdzil co i jak.
Mala po nocnych szalenstwach chyba odsypia bo cichutko jest. Vela jaka decyzje podjelas? Pamietaj ze wszystkie Cie tu wspieramy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#587 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
To się u was obijaja nasz był do odbioru w 3 tygodnie. Tylko pytanie skąd jesteś. Coletto ma siedzibę w Częstochowie, a my zamawialismy w Katowicach Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-N5110 przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#588 |
Wtajemniczenie
|
Boże dziewczyny przeżyłam horror. Wstaje na siku, podnoszę się z łóżka, a tu na prześcieradle 3 duże plamy krwi. Serce w gardle mi stanęło normalnie. Lecę do toalety, a tam cisza. Myślę sobie że może to po badaniu szyjki. Bez paniki 😩
Idę do lustra żeby się ogladnąć czy nie mam więcej plam na koszuli, patrzę, a tu mi leci strumień po nogach. Puściły mi strupki po zastrzykach w nocy, nie wiem jakim cudem. Niby jeszcze nie chcę rodzić, ale ta końcówka mnie wykończy. Gdyby coś się samo zaczęło to nie obraziłabym się na ciut wcześniejszy poród jednak. Za dużo zmartwień na tej ostatniej prostej i ja już schizuje... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#589 |
Zakorzenienie
|
To uważacie, że po badaniu szyjki można plamic?
Ja miałam wczoraj jasno brązowy śluz na papierze. W ogóle wydaje mi sie że czop mi odchodzi.... A tu mały powinien tydzień wytrzymać, abym wyleczyla infekcje Wysłane z mojego GT-N5110 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#590 |
Konto usunięte
|
Ja normalnie taka śpiąca dziś.. może to przez pogodę, oczy mi się zamykają. Za godzinę znów grupa panów przychodzi na kucie rur więc mam przynajmniej teraz troszkę ciszy.
---------- Dopisano o 07:18 ---------- Poprzedni post napisano o 07:06 ---------- Wszystko jest możliwe. Edytowane przez e6a2c94443f966d5bdb1fa7d483e1d75b7ed128e Czas edycji: 2017-06-06 o 07:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#591 |
Zadomowienie
|
Vela musialas sie niezle wystraszyc!
Mysle, ze strupki puscily bo masz niskie plytki, stad tez silne krwawienie z nich. Kiedy teraz wyniki powtarzasz? Migotek ja tez mega senna i slaba. Pogoda na pewno tez ma wplyw na to i ta moja ciezka i dziwna noc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#592 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ---------- A jutro kończy mi się femibion 2. Chciałabym kupic sobie teraz jakieś witaminy po urodzeniu się małej. Macie jakieś sprawdzone dla mam karmiących (ale dla tych po ciąży już). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#593 |
Zadomowienie
|
Mi tez bardzo naczynka w nosie pekaja, zwlaszcza w szpitalu jak bylam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#594 |
Zakorzenienie
|
A mnie dzisiaj boli głowa. ..
Znowu mają być burze to się nie dziwię ;( Wysłane z mojego GT-N5110 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#595 |
Zakorzenienie
|
Heeej. Ja czekam na sniadanie do lozka
![]() U nas jeszcze swieci slonce ale tez maja byc burze Migotek femibion tez jest dla mam karmiacych. Maja wspolczuje Ci tych przepowiadaczy i niepewnosci. Daj znac co na ktg wyszło Vela...ja czytając przezylam chwile grozy z Toba.. Dobrze..ze to strupki. Na sr polozna mowila..ze jak ciaza donoszona to moga pojawic sie brudzenia i jest to ok.. Ale jak pojawi sie zywo czerwona to ip od razu. Jak ciaza nie jest donoszona to kazde krwawienie trzeba skonsultować. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#596 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry 😘
Powoli zbieram sie na KTG. Trzymajcie kciuki. Jestem ciekawa co powiedzą... Czy szyjka otwarta itd. Dziś oficjalnie jesteśmy po terminie z Malutką. Vela - to mi stracha z rana napedzilas. Daj znac czy wszystko oki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#597 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#598 |
Konto usunięte
|
Chyba zmienię na takie - bo tu bierze się 1 tabletkę na dzień i suma sumarom wychodzi taniej w 100 sztukach. Ale to mi potwierdzi siostra męża, bo jest farmaceutką.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#599 |
Rozeznanie
|
Macie powiadomienia z wizazu? Czy jakos ja je wylaczylam.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#600 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a to czy wystarczająco śpi i je, a czemu tak długo śpi, a czy taka kupa jak powinna, a czemu płacze, a może brzuszek boli, a jak jakaś choroba to już całkiem przekichane ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:39.