|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::..
Jennuś jest jeszcze zależność czy to nadczynność czy niedoczynność tarczycy. Tylko, że ja nigdy nie pamiętam która co powoduje. Jedna wiem, że to, że sie jest chudym, nie da sie przytyć, i łatwo się chudnie. Więc tao taki nie za bardzo artykuł był... Moja koleżanka wszystko robi by przytyć i nie może, od kiedy jej się zaczęły problemy z tarczycą, i moja babcia tez schudła nagle jak zachorowała.
|
#1592 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nie chcę chwalić dnia przed zachodem słońca ale dziś pierwszy dzień od tygodnia nie grzesznięty ![]() Cytat:
![]() Cytat:
same rzodkiewy na śniadanie..![]() nunununununu ![]() PS. Skrót niedzielny- nic konkretnego nie zrobione (ale pocieszam się, że seminarium jutro dopiero na 15:P ), ACROSS THE UNIVERSE obejrzane (polecam, o matko polecam a jak ktoś lubi The Beatles i hippie klimaty to już w ogóle kompletnie stuprocentnie polecam !!)![]() dzisiejsze jadło: Ś- owsianka z 1/2 jogurtu, bananem, siemieniem, zarodkami i suszonymi śliwkami i morelkami 2Ś- omlet z ziołami i warzywami (1/2pomidora, 1/2 papryki, 1/2 ogórka, 1/2 cebuli) O- pierś z kurczaka z pieczarkami i serkiem topionym light doprawiona suszonymi pomidorami z czosnkiem; sąłata z jogurtem nat i bazylią P- kawa z mlekiem i cynamonem (orzechy??) K- no idea czuję że twarożek albo wieśniokrozważam opcję upieczenia ciasteczek owsianych, bo jak już ma mnie kusić na słodko-węglowe coś to niech to będzie zdrowe i zgodne z zasadami chociaż aaccchh i przez Was Bikiniary kochane kolejny netowy uzależniacz mi się włącza pt nasza klasa no normalnie LAAWWW Was wszystkie takie piękne foty tam macieee aaaaaa ![]()
|
|||
|
|
|
#1593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam dosc, bo odkad sie dowiedzialam o chorobie to i przytylam i nie moge tego zrzucic ot tak jak to wczesniej mialo miejsce, i wlosy zaczely mi wypadać Biore leki ale to widac nic nie daje, tzn. wyniki sa lepsze ale wlosy i moje cialo nie i mam wrazenie ze juz nigdy nie beda A tak chcialabym miec wlosy z wakacji a cialo ze swojej stud. MArzenie Jestem podlamana tym ale bede walczyc, nie poddam sie, nie pozwole zeby takie cos mnie zniszczylo. Dlatego od jutra to juz naprawde na amen-zaczynam zyc SB i cwiczeniami, bo nie mam wyjscia. No bo ja jednak nie akceptuje siebie w takim stanie jakim sie znalazlam
|
|
#1594 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1595 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki a powiedzcie mi jak to na SB jest z budyniem bez cukru, bo właśnie zauważyłam taki w szafce i tak sie zastanawiam
|
|
|
|
#1596 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja jednka zjem sobie merci , wiem wiem, że nie wolno ale kurcze, tyle już osiągnęłam, że mogę sobie pozwolić na coś grzesznego a skoro waga wolniej to wolniej ale leci w dół to jest dobrze |
|
|
|
|
#1598 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie Bikiniary
![]() ale wczoraj nagrzeszylam ale w miare zdrowe grzechy. mialysmy wczoraj ladies' night na nowym mieszkanku przyjaciolki. cale szczescie,ze wszystkie zwariowane na punkcie jedzenia wiec byly same zdrowe rzeczy- upieklam swoje muffinki, upieklam ciacha owsiane Ahcak (byla mala profanacja- dodalam trchoe gorzkiej czekolady ), kolezanka upiekla ciasteczka z musli, inna ciasteczka owsiane z siemieniem, oprocz tego byly figi, daktyle, morele suszone, troche bananow, papai, orzechy brazylijskie i nerkowce- wiec w miare zdrowe grzechy . o alkoholu nie wspominam![]() dzisiaj bylo: IŚ: jajecznica na cebulce z zoltym serem, pieczarkami i pomidorami, kostka gorzkiej czekolady studenckiej ![]() IIŚ: sok vega, kilka suszonych moreli, daktyli, 2 figi O: chinszczyzna- makaron z fasoli mung, mieszanka azjatycka+jajko-PYSZNOSCI! P: plaster bialego sera wedzonego z chilli Jennuś może masz źle dobrane leki? koleżanka tak miala (nie mogla schudnac przy niedoczynnosci), zmienili jej na inne i latwiej sie jej bylo redukowac. pogadaja z lekarzem. bbedzie good ![]() Carmelova widzę,ze masz podobny problem z czekoladami studenckimi dobrze,ze moja mama pochlania je w tempie expressowyma tak w ogole to cos chudne- spodnie rozm 27 po praniu leca mi z tylka ![]() ![]()
|
#1599 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale zazdroszcze. Bo ja ledwo wpycham na siebie 27. Chodze w takim rozmiarze, ale sa strasznie obcisle. A po praniu to musze je naciagac ostro bo bym juz w nie nie wlazla. A ile wazysz i ile masz wzrostu bo nie pamietam. Ja 52kg. i 169cm. |
|
|
|
|
#1600 |
|
Zadomowienie
|
ja dzis bylam w kosciele i powiem wam dziewczynki tragedia.. juz w zande spodnie sie nie mieszcze, jedynie spodnice mi zostaly i to na gumce bo sie rozciagaja hahah
kupilam na jutro do pracy ogorka i pomidora zrobie sobie taka salatke z mozzarella i pomidorem, ogorkiem no i tyle bo nic wlasciwiie innego nie mam;/, ale kupie cos przed praca, moze rzodkieweczki toje wkroje do tego. ostatnio mam taka ochote na rzodkiewki ze jakbym je teraz tu miala to zjadlabym chyba cala taka wiazke. na sniadanie zjem pewnie jajecznice
|
|
#1601 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
PS. A to tak dobrze poimprezowac przed maturką? Cytat:
Cytat:
mam mega ochotę na salami z pomidorem i Wasą... dzisiaj jadlam niewiele, bo brak II Ś i podwieczorku, a więc na razie tylko dwa posilki za mną i kolacja w planach. Zjeść czy nie zjeść, zjeść czy nie zjeść... kaszelku jak bylo na spotkaniu scrapkowym ? |
|||
|
|
|
#1602 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Widzialam Twoje fotki na NK. Szczuplo wygladasz. Z tymi boczkami to Cie rozumiem. tez tak mam. wylaza z kazdej strony. a rozmiar 28 na mnie jest dobry, tzn. na udach leza idealnie, ale przy kolanach i nad kolanami odstaja okropnie i wygladam jak pingwin jakis....Mam nogi chude na dole, a w udach pulpety no i o boczkach nie wspomne.. tez wylaza jakby chcialy mi uciec, ale cos nie moga...chyba tak mnie kochaja ze nigdy nie odejda
|
|
|
|
|
#1603 |
|
Rozeznanie
|
lolly trzymamy jutro kciuki z całych sił za wszystkich maturzystów, dobrze że nie uczyłaś się cały ten długi weekend bo byś zwariowała pewnie
![]() elfee czemu się nie mieścisz??? jeśli nawet tak jest to to tylko chwilowe - zaraz będziesz miała odwrotny problem i będziesz nam pisała że wszystko z Ciebie leci ![]() jej jakie wy malutkie spodnie nosicie, ja pewno jakieś 32 chociaż właściwie nei wiem - na swoją obrone mam tylko to że duuużaaaa urosłam (179cm) ale i tak przy tym wzroście można śmiało mieć z 10 kilosków mniej niż ja ![]() ale to kwestia czasu i wierze że mi się uda ![]() Jennuś dobrze dobrane lekarstwa powinny neutralizować to negatywne działanie tarczycy a wtedy wszystko wróci do normy, nie załamuj się, wywalczysz jeszcze swoją figurkę na przekór chorobie
|
|
#1604 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. a w cm to: biodra 90cm, talia 61cm, udo 48cm, ale za to lydki mam maskara grube:/. Cytat:
moze te moje spodnie to jakas dziwna rozmiarowka? rurki z new yorkera, takie bez strechu. wlasnie zrobilam HIITa, ale mnie grzeje
|
|
#1605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1606 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Fajnie masz ze wazysz wiecej a miescisz sie bez problemu w 27. Ja tylko jestem takim tlusciochem ktory malo wazy![]() a wyglada grubo. ale schudne. Musi mi sie udac
|
|
|
|
|
#1607 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Boże z czego Wy się odchudzacie jak nosicie 27 albo 28 ja to jestem na prawdę wielorybek przy Was
|
|
#1608 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
co do tego czy dobrze poimprezowac przed maturką.. nie wiem:P nie jest źle, jestem wyspana, najedzona i juz mam małego stresa przed jutrem
|
|
|
|
|
#1609 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
- nawiązująć do spodni z H&Mu- w tym sklepie ZAWSZE trzeba mierzyć po 2-3pary z tego smageo rozmiaru bo sa straszne roznice. kiedy mierzylam 3 pray rozm 27 i jedne byly za waskie, drugie byly ok a trzecie byly za luzne- i to byl ten sam model! tragedia jak szyją te spodnie. dzisiaj ta sama sytuacja z bluzką w orsayu- jedna 36 byla olbrzymia, ale druga identyczna byla już w miare dobra. musze sie oduczyć brania ciuchów w ciemno bez mierzenia:/
|
|
#1610 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A te uda Cami,McDulka,Kaliste jakie wymiary... I zczeo wy sie dochudzacie Dziewczynki? Ahcak powiedz im coś
|
|
#1611 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no to witajcie w klubie ![]() EDIT: ogladam TzG i Anka Bosak mnie dobija, nie dosc ze szczuplutenka, nie dosc ze ma plasciutki brzuszek, to jeszcze jest tak pieknie opalona ehh
|
|
#1612 |
|
Zakorzenienie
|
Tiara właśnie oglądałam Twój profil na NK i powiem Ci, że byłaś jedną z najładniejszych Panien Młodych jakie kiedykolwiek widziałam. Taka naturalna i PIĘKNA....no przecudownie, a Twoje kwiaty....marzenie
Aha i wiesz co Ci powiem, skojazyłam, że na którymś z wątków o ślubach tu na wizażu jakaś dziewczyna pokazywała Twoje zdjęcie właśnie z tym Twoim pięknym bukiecikiem i pamiętam, że pisała ze jej sie bardzo podobało i było ogólne zachwycenie Tobą. Nie wiem czy pokazywałaś na jakimś wątku swoje zdjęcia ślubne no ale jestem prkatycznie pewna, że to byłaś Ty. |
|
|
|
#1613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A chcecie wiedziec ile mam w brzuchu i boczkach ?
|
|
|
|
|
#1614 |
|
Zadomowienie
|
chcesz żebym znowu się załamała
|
#1615 |
|
Zadomowienie
|
Dawaj,dawaj mnie nie przebijesz...
|
#1616 |
|
Zakorzenienie
|
kasiaczku nie boj sie
bo moje wymiary pod pępkiem to ...o kurde !!! zmierzylam się !!! wieczorkiem!!! 78,5 cm ! w ciągu 3 tyg poszło w siną dal 6,5 cm !!!! Chociaz idealnie nie jest ![]() Mam nadzieję, że to mobilizuje a nie doluje Bo ja jestem grzesznica, ale jak Wy się bedziecie pięknie trzymać to nawet 10 cm odejdzie w siną dal ![]() edit: jak bardzo chialabym zobaczyć jak wygląda Nedda moja najkochansza
|
|
|
|
#1617 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1618 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ekhem,ekhem...Ale wstyd Ja mam 84cm pod pepkiem.Ale mierzylam wieczorem po kolacji...Obiecuje ze pod koniec przyszeo ty. zaloze sobie profil na NK i się ujawnię
|
|
#1619 |
|
BAN stały
|
Czesc kochaniutkie LASECZKI
![]() dostalam dzisiaj zaproszenie od portalu NK i postanowilam do Was wpasc wybaczcie, ze tak nagle sobie poszlam, ale nie mialam absolutnie czasu na to forum, bo tu sie wszystko w ciagu godziny potrafi zmienic, wiec trzeba sledzic na biezacopare razy wpadalam, ale nawet do konca nie dobrnelam i juz szlam spac, bo... za duzo piszecie hihi ![]() co do mojej dietki to tak: w mojej lodowce zawsze sa warzywka, jogurty naturalne, sery biale rybki i kurczaka i mase jajek oczywiscie nigdy chleba, makaronow, slodyczy nie kupuje ![]() tylko ze w miescie sie zdarzy jakis obwarzanek ( bo jak sie jest caly dzien na uczelni to jak ssie z glodu, to tylko taki ratunek najlepszy :/ ) , tudziez lody - moja slabosc ![]() ale coz........ i piwo.. od tego nie uciekne chyba, zwlaszcza ze juwenalia tuz tuz ![]() ale jejku, jak zobaczylam Ahcak na NK to mi szczeka opadla... Kasiu, jestes mega Boska Piekna i SZCZUPLA!!!!! zazdroszcze!tez tak chce.. ale piwo wygrywa ![]() buziaki dla Was wielkie !!!! trzymajcie sie dzielnie wlasnie mam zamiar przebrnac pare ostatnich stron i zobaczyc co u Was ciekawego sie powydarzalo
|
|
|
|
#1620 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
/ach, te baciki - mobilizuja![]() A na kolacje byl omlet z pieczarkami, plastrem zoltego sera, szynki + swiezy ogorek (byloby wiecej warzyw, ale lodowka cos sie oproznila... ) Aha, powrot na pierwsza faze "chwilowy", jakies 3-4 dni...
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:34.

ale dziś pierwszy dzień od tygodnia nie grzesznięty 

, wiem wiem, że nie wolno ale kurcze, tyle już osiągnęłam, że mogę sobie pozwolić na coś grzesznego 

no i o boczkach nie wspomne.. tez wylaza jakby chcialy mi uciec, ale cos nie moga...chyba tak mnie kochaja ze nigdy nie odejda
73 -> -> ->

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)