![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
chora z miłości.. mimo że mnie zdradził..
...
Edytowane przez iiwonkaaa Czas edycji: 2009-02-08 o 18:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: chora z miłości.. mimo że mnie zdradził..
wybrał jak wybrał - nic na to nie poradzisz
i szczerze, to odradzam "przygarniecie" gdyby sie rozmyslil chcesz wierzyc, ze jestes w stanie "nie wypominac" - nawet jezeli, to nie zapomnisz pomijam zrozumiale w takiej sytuacji insynuacje nt tamtej kobiety, ale nie bardzo rozumiem jak jednoczesnie moze mu byc dobrze z nia, a Ciebie kochac? albo ty cos nadinterpretujesz, albo koles co dziwnego robi tak czy siak, znajomi maja racje - przejdzie Ci wiem, ze boli okropnie i jest strasznie, ale Ci przejdzie nie zastanawiaj sie nad gosciem, tylko zajmij soba zorganizuj czas tak, zebys wieczorem zasypiala ze zmeczenia na stojaco trzymaj sie cieplutko |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
wypłacz się.przejdzie ci.jego strata
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
własnie na tym polega cały problem ze on powtarza mi ze mnie kocha.. a przynajmniej mówił tak jeszcze 4 dni temu... nie potrawie sobie z tym poradzic... Nie potrafię juz cieszyc sie życiem.. wszystko mnie przygnębia.. cały czas o nic mysle a przed oczami mam twarz tej kobiety...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
to jakis niedowazony glupek
dlatego wlasnie musisz sie zajac czyms intensywnie, zeby nie miec czasu na zamartwianie sie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
a skad ta pewnosc,ze ona poleciala na samochód??Tak w ogole to chyba ten Twoj ex na nią poleciał
Spedzaj teraz czas z ludzmi,rodzina kolezankami ,znajdz sobie jakies zajecia ,bo to bedzie Ci dlugo siedzialo w glowie wiec lepiej jakos zapelniac czas |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Naprawdę wierzysz, ze to miłość? Że można jednej mówić o miłości a z drugą mięć w nocy? I ze miłość to wybaczanie największych świństw i puszczanie ich w niepamięć?
Cóż... inne mam pojęcie o miłosci. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() wybaczyłabyś mu to że Cię zdradził, olał i jeszcze zostawił? no heloł, jest tam ktoś w tej głowie?! ![]() ![]() pokaż mu jak wiele stracił, chodząc z głową podniesioną wysoko i olewając go sikiem prostym!
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Zajmij się sobą i zapomnij. Nie jesteś, jak widać, miłością jego życia skoro zostawił Cię bez słowa, a było Wam dobrze i nie było powodu do zerwania. Nawet jak wróci to jak mu ponownie zaufasz? Wróci a za pół roku znów jakąś pozna i pójdzie z nią
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
to moze ja sie wtrace
![]() hmmm mówi ze kocha? jak dla mnie klamie albo nie chce zamykac sobie drogi powrotu jezeli z nowa by mu nie wyszlo... nie wiem. dla mnie facet jest skreslony staraj sie przebywac jak najwiecej z ludzmi. stare powiedzenie ze czas leczy rany naprawde sie sprawdza. i pamietaj: o milość nie powinno sie prosic, jezeli ona jest to jest jak nie ma to nie mozna nic poradzic. trzymaj sie cieplutko zobaczysz niedlugo bedzie lepiej a tak wogole to dziendobry ![]() ![]()
jesteśmy razem : http://www.suwaczek.pl/cache/966c98138f.png ![]() a małżenstwem: http://www.suwaczek.pl/cache/4177733053.png ![]() wątek ciuszkowy: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post11906970 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
rozumiem Cie..
![]() ehh mi sie wydaje ze on przyzwyczail sie do bycia z Tobą i dlatego mowi Ci to..Ale wybral inna wiec swiadczy to o tym ze tamta mu sie spodobala.. On Ci gra na uczuciach... Nie wiem co Ci poradzic..Mam napisac zapomnij,wyplacz sie.. Wiem ze to nic nie da ![]() Moze Ty tez to przemysl.. napewno chcialabys go znowu "przyjac" do siebie i zapomniec? A jakby tak sie juz stalo i on bylby z Toba uwierz mi ze tego co zrobil bys nie zapomniala i to by Cie bolalo jeszcze bardziej niz teraz... Czy naprawde darzysz tak wielkim uczuciem kogos kto zostawil Cie dla pierwszej lepszej laski? On nie jest wart Ciebie i Twoich łez.. Gdybyscie do siebie wrocili potrafilabys mu dalej ufac?Zawsze pojawialaby sie mysl ze zrobil to raz moze zrobic drugi.. A bez zaufania w zwiazku jest naprawde ciezko...Meczylibyscie sie ze soba bo nawet jesli on by juz takiego czegos nie zrobil Ty zapewne bys sie doszukiwala we wszystkich jego czynach zdrady... Niestety czas najlepiej goi rany... Kochana trzymam kciuki że Ci sie ułozy a co do niego...postaraj sie o nim nie myslec..nie warto.. Trzymam kciuki... ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Pytasz dlaczego Cie zostawil? przeciez spedziliscie razem tyle lat i bylo dobrze. Moja odp: przyzwyczajenie! Tak to sie wlasnie dzieje kiedy w zwiazku brakuje "miety", niestety. Nowa osoba = nowe wrazenia. Moze spedzaliscie milo czas, nie bylo klotni ( choc i wbrew pozorom to one "oczyszczaja" atmosfere w zwiazku i kiedy juz wszystko sie wyjasni zblizaja do siebie) ale mysle ze wzajemna fascynacja zostala zastapiona przewidywalnoscia.
I wlasnie teraz jest Ci ciezko... bo sie PRZYZWYCZAILAS i czujesz sie jak bez reki. On mowi wciaz ze kocha i mysle ze moze tak byc. Obecnie dla mnie jego najwieksza wina jest przemilczenie. Po normalnym spotkaniu zadzwonil by zerwac... A wy w ogole rozmawialiscie o swoich uczuciach? Sadze ze nie a jesli juz to za malo otwarcie. Kiedy jest milosc miedzy dwojgiem ludzi a zaczyna wkradac sie przyzwyczajenie to najlepsza droga jest wspolna, szczera rozmowa i konkretne postanowienia. Trzeba pamietac by wciaz sie zaskakiwac, nie sprawic by druga osoba mogla przwidziec kazde nasze zachowanie, TRZEBA PODSYCAC PLOMIEN MILOSCI! Co ja bym zrobila? Czekalabym az tamta go zostawi, on pocierpi by zrozumiec ile mial i jak bardzo Cie zranil a pozniej sprawilabym by zabiegal o kontakt ze mna, nie dala za szybko sie przeprosic a pozniej dalabym szanse. Jesli zachowalby sie inaczej to coz... Nie bylby nic wart. Opisalam to bez emocji, na trzezwo choc wiem ze gdyby dotyczylo to mnie wylalabym morze lez i zadreczalabym sie swoim cierpieniem bo wrazliwa i uczuciowa ze mnie osoba. Sciskam Cie i daje troche energii od siebie. Teraz jest ten czas kiedy bedzie sie wyjasniac, sprawa jest "goraca" wiec nie doluj sie ze wszystko stracilas tylko obserwuj i mysl o swoich uczuciach i o zachowaniach jakie podejmiesz. Sciskam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
jak dla mnie to jestes na tym etapie, ze idealizujesz ex, on to swietny aktor. Uszanuj jego wybor i zajmij sie swoim zyciem.
![]() |
#14 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Oczywiscie bywały kłótnie w naszym związku ponieważ uwazam ze kłótnie są zdrowe i bardzo potrzebne! Chodziło mi tylko o to ze w ostatni dzien sie nie pokłóciliśmy ze sobą. Mysle teraz o tym co ona mu dała czego ja mu dac nie mogłam.. ale wiem napewno ze on juz do mnie nie wróci.. jego ciężki charakter mu na to nie pozwoli! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() To zwykly dran, pomysl czy wart jest chociaz jednej Twojej lzy.Trzymaj sie ![]()
![]() |
![]() |
#16 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Najbardziej boli mnie to ze teraz nie ja sie cieszę jego ciepłem tylko TA KOBIETA... Nie moge pogodzic sie z tym ze teraz to ona go dotyka całuje przytula i sypia przy jego boku... ;( |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() przechodzilam przez to, przejdzie ci, z czasem bedzie lzej, ale musisz poczekac, a teraz jak ci sie chce to placz i wyrzuc to z siebie. ale koniecznie ogarnij sie, i nigdy, ale to nigdy nie przyjmuj go z powrotem, bo zapewne jak mu z nia nie wyjdzie to wroci na kolanach mowiac ze przeciez cie kocha... to juz po prostu taki typ... |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
zastanawia mnie tylko jak dlugo z nia byl zanim ci powiedzial
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
jest taki dowcip:
siedzi facet wieczorem z zona, patrzy na nia i mowi "jak Ty jestes piekna, jaka masz cudowna figure, sliczne wlosy, promienne oczy! A jaka madra jestes, dowcipna, inteligentna! Jaka dobra, czuła i kochajaca!!!" Żona cała w skowronkach, az ten nagle: "Jednego Ci tylko brakuje...." ??????? "Żebyś Ty tak chociaz troche obca była...." Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zakladac od razu, ze da sie szanse, pomimo, ze facet przyprawil rogi jak od stola nogi :/
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
1) Jeśli już tak to określamy, to oni OBOJE polecieli na siebie a nie tylko ona na niego. 2) Nie wiesz z jakiego powodu on jej się podoba i tłumaczenie tego nowym samochodem, zegarkiem, czy butami jest niepoważne. Widać się sobie spodobali i tyle i to zapewne jeszcze podczas trwania Waszego związku. Nazywanie jej "starą blaharą" to też przegięcie. Niepotrzebnie hodujesz w sobie złość i nienawiść do osoby, która w sumie nic Ci nie zawiniła. Twój ex ma swój rozum, serce i chyba nie wybierał jej pod wpływem czarów, czy pod przymusem, prawda? 3) Twój facet Cię zostawił dla innej, możliwe, że też zdradził (jeśli umawiał się z tą kobietą jeszcze podczas Waszego związku, chociaż to nie jest jednoznaczne). To przykre, smutne, ale tak bywa. Lepiej, że zakończył związek, zamiast Cię zwodzić, udawać, zdradzać. Wybrał inną. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Urwij kontakt, bo jak tak będzie do Ciebie wydzwaniał co jakiś czas i Ci mówił że Cię kocha ale nie może wrócić, no sorry ale w końcu wylądujesz z jakąś nerwicą. Rada: zerwij kontakt raz na zawsze, jak nei będziesz go widzieć, słuchać itd to Ci łatwiej będzie sie pogodzić.
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
zwykły drań, daj sobie z nim spokój, krótko i boleśnie ale na temat, żadnego żalu z jego strony, żadnych konkretnych argumentów, trzymaj się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Facet miał cie kochać, ale na imprezie "zaiskrzylo" i juz woli inna? Gdzie tu milosc? Gdzie watpliwosci, spowodowane uczuciem? Nie oszukuj się. Nie kocha cię. On jest narcyzem - uwielbia byc adorowanym. A w tobie ma gorliwa wyzawczynie, wiec twoja wiare podsysa takim gadaniem bez znaczenia "tak, tak, ja tez cie kocham, ale na razie wole tamtą". Dla niego slowo "kocham" to jak "jem" - bez glebszego sensu. Za to moze sie pochwalic, ze baby za nim lataja bez opamietania. Bede okrutna - przestan sie nad soba uzalac! Schowaj jego zdjecia i podarki, idz na impreze, zafunduj sobie fryzjera. Myslis ze jestes jedyna, ktora facet puscil w trabe? Chyba 90% kobiet przez to przeszlo. Wydawalo im sie, ze ich swiat sie zawalil - a zyja. Maja nowych mezczyzn, nowe milosci. Umysl ludzki jest niezwykle elastyczny, szybko zapomina, kiedy mu sie pozwoli.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
tu nie ma jego miłości.
ja po rozstaniu z facetem po 2letnim związku, a kochalam go jak wariatka odkąd pamiętam, strasznie cierpialam, ale pojawił się ktoś inny i zakochałam sie w nim ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Przykre
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:06.