Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 30 - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-06-05, 21:45   #3241
Nita6
Zakorzenienie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 30

Flue...
nie wiem jakiego rozmiaru oczekujesz ale te kilkanaście ml naprawde nie zrobi wielkiej różnicy , ja nie mam dużej projekcji
Stary 2017-06-06, 01:01   #3242
Agataa34
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez komtesa Pokaż wiadomość
Cześć piękne!
Oj tak! W weekend byłam nad morzem (szukałam Balonoowy ) i sobie odpuściłam. I co? Jak zwykle. Jak już odpuszczam, to nie to, że pozwolę sobie na kawałek ciastka, tylko już idzie na całego. Masakra jakaś. Jakbym zliczyła, co zjadłam...a co tam, zaraz zliczę. No więc przez dwa dni, oprócz normalnych śniadań itp. pochłonęłam: zingera z frytkami z KFC, dwie zapiekanki (obie po północy), bobby burgera (tego największego, podwójnego) z frytkami, dwa olbrzymie naleśniki (jeden naleśnik to jedna porcja i wszyscy biorą jeden, ale ja nie, ja musiałam zamówić dwa, bo się nie mogłam zdecydować , a potem prosiłam o zapakowanie i kończyłam w domu ). Naleśniki z serkiem i jabłkami w cynamonie, a drugi z czekoladą i bananami. Oba z bitą śmietaną i polewą czekoladową. Co tam jeszcze było? Pringlesy, parę żelków i z pół kilo krówek.Do tego alkohol z colą.
Ta dam! Żadna mnie nie przebije. Więc Pama, jak najbardziej się zgadzam z tym, co napisałaś, że przydałoby się coś, co pomoże zgubić te weekendowe kilogramy.

Miłego tygodnia!

I ani jednego gofra?
Gofry z truskawkami i kawa mrożona z bitą śmietaną to podstawa mojego wyżywienia nad morzem A około północy kebab

A w temacie, to nadal nie podobają mi się moje cycki. 19go jadę na konsultację, na 22-go mam umówiony ten tłuszcz, ale ...
jak nie wywalczę na konsultacji nic innego (sama nie wiem co by to mogło być, oprócz wymiany implantu na inny) to rezygnuje z tego zabiegu. Kolejna narkoza (u mnie to już 10+) dla efektu, który i tak niewiele zmieni. Moim zdaniem nie warto. Co myślicie?

Edytowane przez Agataa34
Czas edycji: 2017-06-06 o 01:12
Agataa34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-06, 06:23   #3243
dziubas3105
Zadomowienie

Dzień dobry

Agata, szkoda cierpienia dla tłuszczu, który daje efekt na chwilę i ryzyko grudek.

Komtesa, masz takie ciało, że żadne jedzeniowe szaleństwo dla Ciebie nie groźne. Pobyt nad morzem bez gofra?

Flue, moim zdaniem też anatomy full okrągłe będą jak piłki
Stary 2017-06-06, 07:44   #3244
myselfe
Raczkowanie

Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 30

Dzien dobry,
Przychodze do was sie pozalic, tak wiem, ze znowu. Wczoraj mialam ogromny kryzys, ryczalam jak glupia z bezsilnosci. Otoz nie podobaja mi sie moje cycki, nie wizualnie ale ogolnie nie moge juz z nimi wytrzymac. Minely trzy miesiace a ja czuje sie nadal jak kaleka. Spie tylko na plecach, nie ma opcji na boku bo boli i ciagnie, na brzuchu to nawet nie marze. Codziennie rano czuje dyskomfort w prawej piersi jak wstaje. Lewa jest idealna, jak moja a prawa jakby ja doczepili. Do tego nie ma opcji zebym chodzila bez stanika lub spala bez bo ta prawa zaczyna mnie draznic pod pacha? Mam nadal opuchlizne na mostku i tez od czasu do czasu czuje tam bol. Jade za 1,5 tyg na wakacje a zamiast sie cieszyc boje sie jak to bedzie bo przeciez opalac sie nie bede mogla no chyba ze tylko lezac na plecach?
Dobija mnie ten dyskomfort i to ze polowy rzeczy nie moge sama robic. Rozmawialam wczoraj z moim facetem i jezeli nic sie nie zmieni przez kolejne kilka miesiecy to chyba wymienie na mniejsze implanty. Moze zaznam dzieki temu wiecej komfortu psychicznego i fizycznego..
Przepraszam, ze musicie ciagle czytac moje wypociny i marudzenie, ale jestescie dla mnie jedynymi osobami ktore rozumieja o co chodzi.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Edytowane przez myselfe
Czas edycji: 2017-06-06 o 07:47
myselfe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-06, 07:57   #3245
pamaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez myselfe Pokaż wiadomość
Dzien dobry,
Przychodze do was sie pozalic, tak wiem, ze znowu. Wczoraj mialam ogromny kryzys, ryczalam jak glupia z bezsilnosci. Otoz nie podobaja mi sie moje cycki, nie wizualnie ale ogolnie nie moge juz z nimi wytrzymac. Minely trzy miesiace a ja czuje sie nadal jak kaleka. Spie tylko na plecach, nie ma opcji na boku bo boli i ciagnie, na brzuchu to nawet nie marze. Codziennie rano czuje dyskomfort w prawej piersi jak wstaje. Lewa jest idealna, jak moja a prawa jakby ja doczepili. Do tego nie ma opcji zebym chodzila bez stanika lub spala bez bo ta prawa zaczyna mnie draznic pod pacha? Mam nadal opuchlizne na mostku i tez od czasu do czasu czuje tam bol. Jade za 1,5 tyg na wakacje a zamiast sie cieszyc boje sie jak to bedzie bo przeciez opalac sie nie bede mogla no chyba ze tylko lezac na plecach?
Dobija mnie ten dyskomfort i to ze polowy rzeczy nie moge sama robic. Rozmawialam wczoraj z moim facetem i jezeli nic sie nie zmieni przez kolejne kilka miesiecy to chyba wymienie na mniejsze implanty. Moze zaznam dzieki temu wiecej komfortu psychicznego i fizycznego..
Przepraszam, ze musicie ciagle czytac moje wypociny i marudzenie, ale jestescie dla mnie jedynymi osobami ktore rozumieja o co chodzi.

Myself a co na to lekarz?
Wiesz ja tez zaczelam spac na boku z lekkim bolem ale mialam wrazenie ze po paru razach jakos sie ulozylo wszystko. To samo mialam ze spaniem na brzuchu. Pare razy bolalo a teraz juz kompletny luz (po 6mc). Skonsultowalabym sie z lekarzem.
Stary 2017-06-06, 08:07   #3246
myselfe
Raczkowanie

Pama probuje sie dobic do niego ale na razie z marnym skutkiem. Wyboru lekarza tez troche zaluje, gdybym zrobila ta operacje w pl moze bym miala mniej stresow

Stary 2017-06-06, 08:13   #3247
Nita6
Zakorzenienie

Dzień dobry

Myself - pewnie że cie rozumiemy, kto jak kto ale my cierpiące , marudzące , tylko silikonowe kobiety zrozumieją Twoje żale.
musisz to skonsultować z lekarzem .
Stary 2017-06-06, 08:27   #3248
Cotton2015
Raczkowanie

Myselfe słyszałam i czytałam o Twoim lekarzu, że on takie właśnie ma podejście w przypadku komplikacji. Piszę to, żebyś miała świadomość, a nie żeby Cię martwić. Zresztą jesteś na beauty to pewnie czytałaś. Kochana ja miałam dramat po pierwszej operacji. Jak dziewczyny piszą, że tak szybko mogły spać na boku, tak jabyłam kompletnie innym przypadkiem. Plecy mnie bolały, bo mam skoliozę i nie potrafię spać na plecach. Pod pachami to mnie ciągnęło czasami jeszcze po pół roku, jak jakiś nieskoordynowany ruch zrobiłam. Ale to minie. Naprawdę. Twój organizm gorzej reaguje na tak dużą zmianę i niestety tak jak i mi,trzeba Ci więcej czasu na dojściedo siebie.
Stary 2017-06-06, 08:53   #3249
myselfe
Raczkowanie

Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 30

Teraz wiem, ze on raczej nie byl dobrym wyborem, kontakt z nim jest utrudniony niestety. Ja nie mialam z nim wiekszych problemow, zawsze odpisywal nawet po operacji jak mialam pytania tylko dluzej mu to zajmowalo. Tak czy siak myslalam, ze mnie przeciez nie dotkna zadne komplikacje itp Czuje okropnego dola glownie przez to ze nie jestem w pelni sprawna i ciagle odczuwam jakies bole. Wielkosc piersi jako tako mi nie przeszkadza, aczkolwiek mysle czy nie wymienic na mniejsze, moze wtedy bylo by mniej tych boli i mialabym wiecej komfortu.
Zapomnialam dodac, ze moje piersi nie sa ruchome, sa tez dosc twarde, doslownie jakby je ktos przykleil na klej i tak juz zostalo
Cotton kiedy zaczelas spac na boku?

Edytowane przez myselfe
Czas edycji: 2017-06-06 o 09:02
myselfe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-06, 09:21   #3250
201707261519
Konto usunięte

Myselfe - kontakt z lekarzem to podstawa, dobijaj się bez krępacji. Po drugie - wymiana - czy to ma na pewno sens - nie wiesz jaki bedzie efekt wizualny i czy nie będzie bolało dalej. Wytrzymaj jeszcze trochę, załóż sobie czas, nie wiem, do września? To, że jedne wakacje będą gorsze, cóz, kolejne beda cudowne.
201707261519 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-06, 09:25   #3251
ismenka
Zakorzenienie

myself kochana... to niestety tak jest, że czasem dłuuuugo się dochodzi do pełnej sprawności.
Ze spaniem na boku... ja zaczęłam po ok. 7-8 tygodniach i przez pierwsze noce czułam spory dyskomfort, potem przeszło. W staniku śpię do dziś. Ostatnie kilka nocy spałam bez, ale czuję się dziwnie, niekomfortowo. Zwłaszcza jak położę się na plecach, one się wtedy bardziej rozjeżdżają i jest to niezbyt przyjemne uczucie, denerwujące. Także wróciłam do spania w staniku, bo jest mi wygodniej, cyce są w ryzach.
Na pewno powinnaś skonsultować z lekarzem, czy wszystko jest ok z nimi.
Ja pamietam , że dość długo wiele czynności sprawiało mi problem. Podpieranie się na rękach ponad pół roku. Tak naprawdę pół roku po operacji dopiero poczułam się jak przed.
ismenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-06, 09:33   #3252
201707261519
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Agataa34 Pokaż wiadomość
A w temacie, to nadal nie podobają mi się moje cycki. 19go jadę na konsultację, na 22-go mam umówiony ten tłuszcz, ale ...
jak nie wywalczę na konsultacji nic innego (sama nie wiem co by to mogło być, oprócz wymiany implantu na inny) to rezygnuje z tego zabiegu. Kolejna narkoza (u mnie to już 10+) dla efektu, który i tak niewiele zmieni. Moim zdaniem nie warto. Co myślicie?
Moim zdaniem też nie warto. Powalcz o wymianę.
Stary 2017-06-06, 09:41   #3253
fleurdeluce
Raczkowanie

Agata, też uważam, że nie warto poddawać się kolejnej operacji tylko dla tłuszczu.

Co do tych moich okrąglaków, to jest trochę przypadków, gdzie przy małej wyjściówce okrągłe HP wyszły w porządku, np. tutaj, więc mam nadzieję, że i u mnie tak będzie, a jutro przed operacją jeszcze porozmawiam z doktorem i upewnię się, że się rozumiemy co do ostatecznego efektu.
Stary 2017-06-06, 09:55   #3254
ismenka
Zakorzenienie

Agata, walcz!!! Ja też nie zaryzykowałabym dla tłuszczu. to znowu narkoza... dla marnego efektu.
Powinnaś mieć wymienione implanty
Stary 2017-06-06, 09:57   #3255
myselfe
Raczkowanie

Dziekuje dziewczyny za wsparcie. Staram sie na razie o tym nie myslec i odpuszczac temat aczkolwiek to wraca i nie daje mi spokoju. Poczekam az dr odpisze. We wrzesniu bede w pl wiec moze wybiore sie do niego na wizyte lub do innego juz polskiego lekarza.

Stary 2017-06-06, 09:58   #3256
ismenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fleurdeluce Pokaż wiadomość
Agata, też uważam, że nie warto poddawać się kolejnej operacji tylko dla tłuszczu.

Co do tych moich okrąglaków, to jest trochę przypadków, gdzie przy małej wyjściówce okrągłe HP wyszły w porządku, np. tutaj, więc mam nadzieję, że i u mnie tak będzie, a jutro przed operacją jeszcze porozmawiam z doktorem i upewnię się, że się rozumiemy co do ostatecznego efektu.
wyszły w porządku, ale ewidentnie widać, że to okrąglasy, zwłaszcza z profilu. Mnie się średnio te piersi podobają. Jeśli nie zależy Ci na zjeżdzalni to będzie ok. Z HP raczej piłki nie wyjdą. Co innego byłoby przy UHP.
Stary 2017-06-06, 10:15   #3257
201707261519
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ismenka Pokaż wiadomość
wyszły w porządku, ale ewidentnie widać, że to okrąglasy, zwłaszcza z profilu. Mnie się średnio te piersi podobają. Jeśli nie zależy Ci na zjeżdzalni to będzie ok. Z HP raczej piłki nie wyjdą. Co innego byłoby przy UHP.
Piłki nie wyjdą, bo przy wąskich implantach Fleur nawet Full ma projekcję 4,3/4,4 (mniej niż w moich, a ja mam swojego cycka sporo). Tylko IMO to nie pasuje do jej bioder... Bo to taka bardziej chłopięca, prosta postura wyjdzie. A Fleur jest mega kobieca i opływowa. Ja widzę u niej szeroki implant, żeby trochę poza ciało wychodził, żeby klepsydra wyszła.

Fleur, sorki, wiem, że Ci mieszam;/

Edytowane przez 201707261519
Czas edycji: 2017-06-06 o 10:18
Stary 2017-06-06, 10:27   #3258
fleurdeluce
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez demona1979 Pokaż wiadomość
Piłki nie wyjdą, bo przy wąskich implantach Fleur nawet Full ma projekcję 4,3/4,4 (mniej niż w moich, a ja mam swojego cycka sporo). Tylko IMO to nie pasuje do jej bioder... Bo to taka bardziej chłopięca, prosta postura wyjdzie. A Fleur jest mega kobieca i opływowa. Ja widzę u niej szeroki implant, żeby trochę poza ciało wychodził, żeby klepsydra wyszła.

Fleur, sorki, wiem, że Ci mieszam;/
Ja kobieca? 😮 Właśnie zawsze mi się wydawało, że mam strasznie prostą, chłopięcą figurę, może to przez ten brak cycków 😛 W każdym razie z implantami wystającymi poza ciało chyba dobrze bym się nie czuła, bo albo musiałby to być ogromny implant (o wysokim profilu) albo niski profil, a ja chcę całkowicie zrezygnować z jakichkolwiek usztywnionych staników - w miękkim staniku chcę mieć jakiś tam dekolt.
No kurczę, całe to wybieranie implantów jest strasznie trudne...
Stary 2017-06-06, 10:28   #3259
arwena123
Raczkowanie

Co do spania na boku to ja takim niepełnym bokiem śpię już od tygodnia. Tzn. biodra mam na boku a tułów trochę bardziej na wznak. I mam 2 twarde poduszki - jedną normalnych rozmiarów a na niej drugą taką wałkowatą. Wtedy nawet jak się przechylam mocniej na bok to klatką się nie opieram. Może spróbuj?
arwena123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-06, 10:30   #3260
201707261519
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez fleurdeluce Pokaż wiadomość
Ja kobieca? 😮 Właśnie zawsze mi się wydawało, że mam strasznie prostą, chłopięcą figurę, może to przez ten brak cycków 😛
Z taką talią??? I biodrami?
W każdym razie pozytyw - piłki Ci na pewno nie wyjdą
Stary 2017-06-06, 13:10   #3261
dziubas3105
Zadomowienie

Myselfi, na boku spalam od 3 mcy po op, i to tylko na prawym, jak kładę się na lewym cały czas mnie boli. Na brzuchu nawet nie próbuje. Bez stanika czuje, że mi odpadną więc nie ryzykuje Dziewczyny mam dola,
Miałam dziś usg w lewej piersi mam guzek 6/4 mm do biopsji. Nie było go wcześniej tylko torbieli miałam zawsze. Czy to możliwe, że z torbielek zrobił się guzek?
Powiększone węzły chłonne w obu piersiach, podobno mogą być po operacji, ale i tak mnie to zaniepokoiło.
I caly czas jest płyn w lewej piersi
Dziś usg miałam w medicover wiec zapisze się jeszcE na Milą prywatnie
Wskazane mam zrobienie rezonansu

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

W dodatku stwierdziła, że implant jest za duży do klatki

Stary 2017-06-06, 14:29   #3262
KKrajanka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez myselfe Pokaż wiadomość
Dziekuje dziewczyny za wsparcie. Staram sie na razie o tym nie myslec i odpuszczac temat aczkolwiek to wraca i nie daje mi spokoju. Poczekam az dr odpisze. We wrzesniu bede w pl wiec moze wybiore sie do niego na wizyte lub do innego juz polskiego lekarza.

myselfe, ja zaczelam spac na boku chyba po 6 miesiacach! J na maxa dlugo dochodzilam do siebie. Ciagle mnie cos bolalo i cignelo. Jakos dopiero po pol roku weszlam do basenu i zaczelam rekami wode odgarniac, to myslalam,ze mi rece odpadna z bolu. Ale to minie A piersi jeszcze dluuuugo beda twarde, tu sie nie łudź. Moje maja 11 miesiecy i wciaz nie skacza jak naturalne. tzn sa do ugniatania w sam raz, takie nastolaty hehe ale jak ide to nie faluja
No i jesli tak dlugo dochodzisz do siebie, to nie zmuszaj sie do niczego. Ja spalam w staniku pooperacyjnym 8 mies, potem jakies inne byly a teraz znowu w nim spie.
A wymiana na mniejsze nie ma sensu, bo skora juz jest naciagnieta, co jak bedzie zle wygladalo.
Spokojnie, piersi sie uloza i zrobia sie jak twoje, daj im czasu.
Pomysl, masz cialo obce pod miesniem, normalne,ze potrzebujesz czasu. A jak sie bardzo martwisz, to idz do innego dr gdzies kolo siebie i tyle.
Stary 2017-06-06, 14:40   #3263
ismenka
Zakorzenienie

Dziubas.... cholera jasna No!!! Zrób koniecznie jeszcze jedno usg. Jak trzeba to faktycznie ten rezonans. Spokojnie,ten guzek to może być coś zupełnie niegroznego,ale współczuję stresu masz termin biopsji?
Stary 2017-06-06, 15:44   #3264
dziubas3105
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ismenka Pokaż wiadomość
Dziubas.... cholera jasna No!!! Zrób koniecznie jeszcze jedno usg. Jak trzeba to faktycznie ten rezonans. Spokojnie,ten guzek to może być coś zupełnie niegroznego,ale współczuję stresu masz termin biopsji?

Muszę isc po skierowanie
Najpierw zrobię jeszcze jedno usg u eleertowskiego

---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

Dziś mnie badała ponad 30 min

Stary 2017-06-06, 15:49   #3265
Cotton2015
Raczkowanie

Myselfe nie pamiętam dokładnie, wiem że dużo później niż wszyscy Jak dziewczyny pisały na forum że one np po półtora miesiąca spały na boku, to ja się zastanawiałam jak to jest możliwe. Piersi zaczęły być w miarę miękkie i w plastyczne jakoś półtora roku po op. Już po roku było w miarę ok, ale jak swoje poczułam je dopiero po ok półtora roku. Ból zdarzało mi się odczuwać do 6 miesięcy a i potem sporadycznie coś w lewej ukłuło, głównie gdy dłużej nosiłam fiszbiny, ale nie tylko.

Dziubas, powtórz koniecznie to badanie. Biopsję trzeba będzie zrobić tak czy siak, dla świętego spokoju, ale póki co się nie zadręczaj tym, tylko skonsultuj jeszcze raz z innym lekarzem. I upewnij się, że ta osoba potrafi wykonywać USG po augmentacji.

Fleurdeluce mi się widzą jakoś większe implanty u Ciebie. Może niekoniecznie wystające poza kontur ciała, ale jednak ładnie wypełniające klatkę. Ale ja z tych, co są "dużolubne" Figurkę masz bardzo kobiecą. Do chłopięcej to Ci sporo brakuje :p

Anestezjolog zaakceptował moje badania, muszę dosłać jeszcze te antygeny HBs i HCV oraz HIV, ale na te dalej czekam. Jakbym wiedziała, że się czeka 7 dni to bym poszła do innego labo. W pt zadzwonię i będę się dopytywać czy już są.

Edytowane przez Cotton2015
Czas edycji: 2017-06-06 o 16:04
Cotton2015 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-06, 15:52   #3266
komtesa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Agataa34 Pokaż wiadomość
I ani jednego gofra?
Gofry z truskawkami i kawa mrożona z bitą śmietaną to podstawa mojego wyżywienia nad morzem A około północy kebab

Co do gofra, to sama w to nie wierzę. Jechałam właśnie z myślą, że przede wszystkim zjem gofra. Uwielbiam z bitą śmietaną i świeżymi owocami. A jak miałam iść na tego gofra, to dzieciaki kupiły kilo krówek i się zasłodziłam. Jeszcze sobie odbiję. W długi weekend znowu jadę nad morze.
Co do wypełniania tłuszczem, to daruj sobie. Szkoda zdrowia. Walcz o wymianę implantów.

Myselfe, ja bardzo długo nie mogłam podnosić rąk, dłuuugo spałam na plecach. Do tej pory czuję lekki dyskomfort przy wstecznym. Denerwuje mnie to, że muszę ograniczać jakieś podciągania się, pompki itp. Trochę, jak kaleka. Tak więc rozumiem Cię doskonale. Ale Kochana, mimo wszystko naprawdę warto część niedogodności przeczekać, z innymi być może się pogodzić.

Dziubas, a to się tak od ostatniego USG porobiło? Miałaś przecież nie tak dawno. Był wtedy ten płyn w piersi? Idź jeszcze koniecznie na Miłą. Może guzek to jakaś większa torbiel. Współczuję stresu, ale głowa do góry, to pewnie nic takiego.
No implant to rzeczywiście masz spory, bo Ty chudzinka jesteś.
Stary 2017-06-06, 16:20   #3267
kkarolina_88
Przyczajenie

hej, to normalne, że piersi od razu nie będą idealne. Ja jestem przed operacja ale czytałam, że implant układa się nawet rok +kilka miesięcy może utrzymywać się opuchlizna.
kkarolina_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-06, 16:29   #3268
ismenka
Zakorzenienie

Komtesa a gdzie będziesz?? Hehe. Ja też jade nad morze na długi weekend
Stary 2017-06-06, 16:33   #3269
komtesa
Rozeznanie

Jastarnia i Gdańsk, a Ty?
Stary 2017-06-06, 16:45   #3270
fleurdeluce
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Cotton2015 Pokaż wiadomość
Fleurdeluce mi się widzą jakoś większe implanty u Ciebie. Może niekoniecznie wystające poza kontur ciała, ale jednak ładnie wypełniające klatkę. Ale ja z tych, co są "dużolubne" Figurkę masz bardzo kobiecą. Do chłopięcej to Ci sporo brakuje :p

Anestezjolog zaakceptował moje badania, muszę dosłać jeszcze te antygeny HBs i HCV oraz HIV, ale na te dalej czekam. Jakbym wiedziała, że się czeka 7 dni to bym poszła do innego labo. W pt zadzwonię i będę się dopytywać czy już są.

Szczerze? Momentami też mam ochotę zrobić sobie taki trochę większy biust, a chwilę potem chcę jak najmniejsze implanty kobieta zmienną jest

Super, że badania zaakceptowane

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości