|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 30
Flue...
nie wiem jakiego rozmiaru oczekujesz ale te kilkanaście ml naprawde nie zrobi wielkiej różnicy , ja nie mam dużej projekcji
|
#3242 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I ani jednego gofra? ![]() Gofry z truskawkami i kawa mrożona z bitą śmietaną to podstawa mojego wyżywienia nad morzem A około północy kebab A w temacie, to nadal nie podobają mi się moje cycki. 19go jadę na konsultację, na 22-go mam umówiony ten tłuszcz, ale ... jak nie wywalczę na konsultacji nic innego (sama nie wiem co by to mogło być, oprócz wymiany implantu na inny) to rezygnuje z tego zabiegu. Kolejna narkoza (u mnie to już 10+) dla efektu, który i tak niewiele zmieni. Moim zdaniem nie warto. Co myślicie?
69 pod/85//173/50 BB J.S. polytech prawa 240cc 10,5/8,8/5,5 lewa 280cc 11/9,2/5,7 Edytowane przez Agataa34 Czas edycji: 2017-06-06 o 01:12 |
|
|
|
|
#3243 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Agata, szkoda cierpienia dla tłuszczu, który daje efekt na chwilę i ryzyko grudek. Komtesa, masz takie ciało, że żadne jedzeniowe szaleństwo dla Ciebie nie groźne. Pobyt nad morzem bez gofra? Flue, moim zdaniem też anatomy
|
#3244 |
|
Raczkowanie
|
Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 30
Dzien dobry,
Przychodze do was sie pozalic, tak wiem, ze znowu. Wczoraj mialam ogromny kryzys, ryczalam jak glupia z bezsilnosci. Otoz nie podobaja mi sie moje cycki, nie wizualnie ale ogolnie nie moge juz z nimi wytrzymac. Minely trzy miesiace a ja czuje sie nadal jak kaleka. Spie tylko na plecach, nie ma opcji na boku bo boli i ciagnie, na brzuchu to nawet nie marze. Codziennie rano czuje dyskomfort w prawej piersi jak wstaje. Lewa jest idealna, jak moja a prawa jakby ja doczepili. Do tego nie ma opcji zebym chodzila bez stanika lub spala bez bo ta prawa zaczyna mnie draznic pod pacha? Mam nadal opuchlizne na mostku i tez od czasu do czasu czuje tam bol. Jade za 1,5 tyg na wakacje a zamiast sie cieszyc boje sie jak to bedzie bo przeciez opalac sie nie bede mogla no chyba ze tylko lezac na plecach? Dobija mnie ten dyskomfort i to ze polowy rzeczy nie moge sama robic. Rozmawialam wczoraj z moim facetem i jezeli nic sie nie zmieni przez kolejne kilka miesiecy to chyba wymienie na mniejsze implanty. Moze zaznam dzieki temu wiecej komfortu psychicznego i fizycznego.. Przepraszam, ze musicie ciagle czytac moje wypociny i marudzenie, ale jestescie dla mnie jedynymi osobami ktore rozumieja o co chodzi. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
27.02.17 D.F 445cc eurosilicone anatomiczne Poprawka AB 05.02.2018 Polytech replicon 425 Edytowane przez myselfe Czas edycji: 2017-06-06 o 07:47 |
|
|
|
#3245 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiesz ja tez zaczelam spac na boku z lekkim bolem ale mialam wrazenie ze po paru razach jakos sie ulozylo wszystko. To samo mialam ze spaniem na brzuchu. Pare razy bolalo a teraz juz kompletny luz (po 6mc). Skonsultowalabym sie z lekarzem.
|
|
#3246 |
|
Raczkowanie
|
Pama probuje sie dobic do niego ale na razie z marnym skutkiem. Wyboru lekarza tez troche zaluje, gdybym zrobila ta operacje w pl moze bym miala mniej stresow
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3247 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Myself - pewnie że cie rozumiemy, kto jak kto ale my cierpiące , marudzące , tylko silikonowe kobiety zrozumieją Twoje żale. musisz to skonsultować z lekarzem .
|
#3248 |
|
Raczkowanie
|
Myselfe słyszałam i czytałam o Twoim lekarzu, że on takie właśnie ma podejście w przypadku komplikacji. Piszę to, żebyś miała świadomość, a nie żeby Cię martwić. Zresztą jesteś na beauty to pewnie czytałaś. Kochana ja miałam dramat po pierwszej operacji. Jak dziewczyny piszą, że tak szybko mogły spać na boku, tak jabyłam kompletnie innym przypadkiem. Plecy mnie bolały, bo mam skoliozę i nie potrafię spać na plecach. Pod pachami to mnie ciągnęło czasami jeszcze po pół roku, jak jakiś nieskoordynowany ruch zrobiłam. Ale to minie. Naprawdę. Twój organizm gorzej reaguje na tak dużą zmianę i niestety tak jak i mi,trzeba Ci więcej czasu na dojściedo siebie.
|
#3249 |
|
Raczkowanie
|
Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 30
Teraz wiem, ze on raczej nie byl dobrym wyborem, kontakt z nim jest utrudniony niestety. Ja nie mialam z nim wiekszych problemow, zawsze odpisywal nawet po operacji jak mialam pytania tylko dluzej mu to zajmowalo. Tak czy siak myslalam, ze mnie przeciez nie dotkna zadne komplikacje itp Czuje okropnego dola glownie przez to ze nie jestem w pelni sprawna i ciagle odczuwam jakies bole. Wielkosc piersi jako tako mi nie przeszkadza, aczkolwiek mysle czy nie wymienic na mniejsze, moze wtedy bylo by mniej tych boli i mialabym wiecej komfortu.
Zapomnialam dodac, ze moje piersi nie sa ruchome, sa tez dosc twarde, doslownie jakby je ktos przykleil na klej i tak juz zostalo ![]() Cotton kiedy zaczelas spac na boku? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
27.02.17 D.F 445cc eurosilicone anatomiczne Poprawka AB 05.02.2018 Polytech replicon 425 Edytowane przez myselfe Czas edycji: 2017-06-06 o 09:02 |
|
|
|
#3250 |
|
Konto usunięte
|
Myselfe - kontakt z lekarzem to podstawa, dobijaj się bez krępacji. Po drugie - wymiana - czy to ma na pewno sens - nie wiesz jaki bedzie efekt wizualny i czy nie będzie bolało dalej. Wytrzymaj jeszcze trochę, załóż sobie czas, nie wiem, do września? To, że jedne wakacje będą gorsze, cóz, kolejne beda cudowne.
|
|
|
|
#3251 |
|
Zakorzenienie
|
myself kochana... to niestety tak jest, że czasem dłuuuugo się dochodzi do pełnej sprawności.
Ze spaniem na boku... ja zaczęłam po ok. 7-8 tygodniach i przez pierwsze noce czułam spory dyskomfort, potem przeszło. W staniku śpię do dziś. Ostatnie kilka nocy spałam bez, ale czuję się dziwnie, niekomfortowo. Zwłaszcza jak położę się na plecach, one się wtedy bardziej rozjeżdżają i jest to niezbyt przyjemne uczucie, denerwujące. Także wróciłam do spania w staniku, bo jest mi wygodniej, cyce są w ryzach. Na pewno powinnaś skonsultować z lekarzem, czy wszystko jest ok z nimi. Ja pamietam , że dość długo wiele czynności sprawiało mi problem. Podpieranie się na rękach ponad pół roku. Tak naprawdę pół roku po operacji dopiero poczułam się jak przed.
|
#3252 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3253 |
|
Raczkowanie
|
Agata, też uważam, że nie warto poddawać się kolejnej operacji tylko dla tłuszczu.
Co do tych moich okrąglaków, to jest trochę przypadków, gdzie przy małej wyjściówce okrągłe HP wyszły w porządku, np. tutaj, więc mam nadzieję, że i u mnie tak będzie, a jutro przed operacją jeszcze porozmawiam z doktorem i upewnię się, że się rozumiemy co do ostatecznego efektu.
|
#3254 |
|
Zakorzenienie
|
Agata, walcz!!! Ja też nie zaryzykowałabym dla tłuszczu. to znowu narkoza... dla marnego efektu.
Powinnaś mieć wymienione implanty
|
#3255 |
|
Raczkowanie
|
Dziekuje dziewczyny za wsparcie. Staram sie na razie o tym nie myslec i odpuszczac temat aczkolwiek to wraca i nie daje mi spokoju. Poczekam az dr odpisze. We wrzesniu bede w pl wiec moze wybiore sie do niego na wizyte lub do innego juz polskiego lekarza.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3257 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Fleur, sorki, wiem, że Ci mieszam;/ Edytowane przez 201707261519 Czas edycji: 2017-06-06 o 10:18 |
|
|
|
|
#3258 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No kurczę, całe to wybieranie implantów jest strasznie trudne...
|
|
#3259 |
|
Raczkowanie
|
Co do spania na boku to ja takim niepełnym bokiem śpię już od tygodnia. Tzn. biodra mam na boku a tułów trochę bardziej na wznak. I mam 2 twarde poduszki - jedną normalnych rozmiarów a na niej drugą taką wałkowatą. Wtedy nawet jak się przechylam mocniej na bok to klatką się nie opieram. Może spróbuj?
|
#3260 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3261 |
|
Zadomowienie
|
Myselfi, na boku spalam od 3 mcy po op, i to tylko na prawym, jak kładę się na lewym cały czas mnie boli. Na brzuchu nawet nie próbuje. Bez stanika czuje, że mi odpadną więc nie ryzykuje
Dziewczyny mam dola, Miałam dziś usg w lewej piersi mam guzek 6/4 mm do biopsji. Nie było go wcześniej tylko torbieli miałam zawsze. Czy to możliwe, że z torbielek zrobił się guzek? Powiększone węzły chłonne w obu piersiach, podobno mogą być po operacji, ale i tak mnie to zaniepokoiło. I caly czas jest płyn w lewej piersi Dziś usg miałam w medicover wiec zapisze się jeszcE na Milą prywatnie Wskazane mam zrobienie rezonansu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- W dodatku stwierdziła, że implant jest za duży do klatki Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3262 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale jak ide to nie faluja ![]() No i jesli tak dlugo dochodzisz do siebie, to nie zmuszaj sie do niczego. Ja spalam w staniku pooperacyjnym 8 mies, potem jakies inne byly a teraz znowu w nim spie. A wymiana na mniejsze nie ma sensu, bo skora juz jest naciagnieta, co jak bedzie zle wygladalo. Spokojnie, piersi sie uloza i zrobia sie jak twoje, daj im czasu. Pomysl, masz cialo obce pod miesniem, normalne,ze potrzebujesz czasu. A jak sie bardzo martwisz, to idz do innego dr gdzies kolo siebie i tyle.
|
|
|
#3263 |
|
Zakorzenienie
|
Dziubas.... cholera jasna No!!! Zrób koniecznie jeszcze jedno usg. Jak trzeba to faktycznie ten rezonans. Spokojnie,ten guzek to może być coś zupełnie niegroznego,ale współczuję stresu
masz termin biopsji?
|
#3264 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Muszę isc po skierowanie Najpierw zrobię jeszcze jedno usg u eleertowskiego Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Dziś mnie badała ponad 30 min Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3265 |
|
Raczkowanie
|
Myselfe nie pamiętam dokładnie, wiem że dużo później niż wszyscy
Jak dziewczyny pisały na forum że one np po półtora miesiąca spały na boku, to ja się zastanawiałam jak to jest możliwe. Piersi zaczęły być w miarę miękkie i w plastyczne jakoś półtora roku po op. Już po roku było w miarę ok, ale jak swoje poczułam je dopiero po ok półtora roku. Ból zdarzało mi się odczuwać do 6 miesięcy a i potem sporadycznie coś w lewej ukłuło, głównie gdy dłużej nosiłam fiszbiny, ale nie tylko.Dziubas, powtórz koniecznie to badanie. Biopsję trzeba będzie zrobić tak czy siak, dla świętego spokoju, ale póki co się nie zadręczaj tym, tylko skonsultuj jeszcze raz z innym lekarzem. I upewnij się, że ta osoba potrafi wykonywać USG po augmentacji. Fleurdeluce mi się widzą jakoś większe implanty u Ciebie. Może niekoniecznie wystające poza kontur ciała, ale jednak ładnie wypełniające klatkę. Ale ja z tych, co są "dużolubne" Figurkę masz bardzo kobiecą. Do chłopięcej to Ci sporo brakuje :pAnestezjolog zaakceptował moje badania, muszę dosłać jeszcze te antygeny HBs i HCV oraz HIV, ale na te dalej czekam. Jakbym wiedziała, że się czeka 7 dni to bym poszła do innego labo. W pt zadzwonię i będę się dopytywać czy już są.
14.04.2015 dr P.N., ES 400 hp 19.06.2017 poprawka i wymiana implantów dr A.B. Polytech 600 SL TXS Edytowane przez Cotton2015 Czas edycji: 2017-06-06 o 16:04 |
|
|
|
#3266 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W długi weekend znowu jadę nad morze.Co do wypełniania tłuszczem, to daruj sobie. Szkoda zdrowia. Walcz o wymianę implantów. Myselfe, ja bardzo długo nie mogłam podnosić rąk, dłuuugo spałam na plecach. Do tej pory czuję lekki dyskomfort przy wstecznym. Denerwuje mnie to, że muszę ograniczać jakieś podciągania się, pompki itp. Trochę, jak kaleka. Tak więc rozumiem Cię doskonale. Ale Kochana, mimo wszystko naprawdę warto część niedogodności przeczekać, z innymi być może się pogodzić. Dziubas, a to się tak od ostatniego USG porobiło? Miałaś przecież nie tak dawno. Był wtedy ten płyn w piersi? Idź jeszcze koniecznie na Miłą. Może guzek to jakaś większa torbiel. Współczuję stresu, ale głowa do góry, to pewnie nic takiego. No implant to rzeczywiście masz spory, bo Ty chudzinka jesteś.
|
|
|
#3267 |
|
Przyczajenie
|
hej, to normalne, że piersi od razu nie będą idealne. Ja jestem przed operacja ale czytałam, że implant układa się nawet rok +kilka miesięcy może utrzymywać się opuchlizna.
|
|
|
|
#3268 |
|
Zakorzenienie
|
Komtesa a gdzie będziesz?? Hehe. Ja też jade nad morze na długi weekend
|
#3269 |
|
Rozeznanie
|
Jastarnia i Gdańsk, a Ty?
|
|
#3270 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Szczerze? Momentami też mam ochotę zrobić sobie taki trochę większy biust, a chwilę potem chcę jak najmniejsze implanty kobieta zmienną jestSuper, że badania zaakceptowane ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:19.

) i sobie odpuściłam. I co? Jak zwykle. Jak już odpuszczam, to nie to, że pozwolę sobie na kawałek ciastka, tylko już idzie na całego.
). Naleśniki z serkiem i jabłkami w cynamonie, a drugi z czekoladą i bananami. Oba z bitą śmietaną i polewą czekoladową.
Do tego alkohol z colą.

Dziewczyny mam dola,
masz termin biopsji?
kobieta zmienną jest