![]() |
#4351 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) część 13.
Cytat:
![]() ![]() Ale powalił mnie regulamin jednej-za wspomnienie o smoczku, mm, butelce, itp. - ban. Ale za to polecanie lekarstw bez konsultacji z lekarzem-luuz ![]()
![]() |
![]() |
#4352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ... tapatalk ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4353 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
OD KIEDY CIE POZNAŁAM ROZPOCZĄŁ SIĘ NAPIĘKNIEJSZY RODZIAŁ MOJEGO ŻYCIA ![]() Jedna z wielu Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe Czasem walczy ze wspomnieniami Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Juz sam fakt ze o to pytasz swiadczy o tym ze ta grupa zle na ciebie wplywa :P
![]() |
![]() |
#4355 |
Zakorzenienie
|
Masija moj piotrus nie bardzi smoczka lubi, woli wisiec na cycku. Wkladam mu wtedy smoczka troche na siłę i trzymam az zasssie, inaczej bym nawet siku nie mogła zrobić. A czuje sie jak chuj, chyba mam babyblues. Zaczely sie kolki i maly non stop płacze.A jak u Ciebie?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#4356 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ... tapatalk ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4357 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4358 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Masijka,Marcel już w szpitalu dostał smoka - kp ok 9miesiecy. Zojka od miesiąc jest na mm, a smoczek dwa tyg temu jej wyrzuciłam 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() M tez dostal w szpitalu smoka. Naczytalam sie na tych grupach, zeby nie dawac smoka, bo zaburzy kp itd a polozne same mu daly, bo tak sie darl ![]() ![]() ... tapatalk ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4360 |
Konto usunięte
|
U nas w szpitalu baby najchętniej dawałyby mm, przez nie myślałam ze nigdy nie będę kp, takie oto położne pff
A teraz jestem z siebie dumna, bo udalo mi się ![]() ![]() Teraz ze spokojem mogę zacząć już odstawiać, jestem gotowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4361 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4362 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U nas ze smoczkiem tez ciezko. Nie wiem jak i kiedy sie go pozbędziemy. Planowałam na 2 urodziny ale szczerze mówiąc nie widze tego. Myslalam o drastycznej metodzie, zeby wyrzucić wszystkie ale chyba to nie przejdzie. Za to opiekunka stwierdziła, ze Amy jest juz gotowa na odpieluchowanie. Moze spróbuje przez weekend. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4363 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4364 |
Zakorzenienie
|
Aika my mamy smoczka tylko do spania i wiem ze bedzie ciezko oduczyc. Do spania. Co do odpieluchowywania w lipcu sie zabieram bo mam tydzien urlopu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4365 | |||||
Zakorzenienie
|
Ach, bożesztymój mogłam karmić mm
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Chociaż raz w życiu człowiek chce iść dobrą drogą, to nie.. zaraz sprowadzą do parteru ![]() A serio to weźcie dajcie spokój-jeszcze mi się kalafior nie zrobił, żebym straciła w miarę funkcję myślenia ![]() Ale naprawdę dla mnie to coś nowego jak tak czytam o tym kp, czytam co laski wypisują i naprawdę czasami dziw bierze na różnego typu teorie. Cytat:
![]() O jeszcze nie miała smoczka ale nie dlatego, że kp czy nie chcę ![]() ![]() Tutaj czuję coś nowego. Cieszy mnie wszystko z O. Całkiem inne doświadczenie niż z L. chociaż wiem, że to dopiero 2 tyg. Za to L mnie doprowadza do rozpaczy. Nie wiem kiedy skończy się moje zrozumienie i wytrzymałość ale czuję, że jestem na granicy. Cytat:
![]() Cytat:
![]() szuuu oj u mnie w szpitalu miałam małą kosę z jedną panią pielęgniarką.. Ze wzgl. na niski cukier małej mówiła żebym przywiozła ją na mm (ani lekarz ani pielęgniabrka z poprzedniej zmiany nic takiego nie mówili) . Ja się zaczęłam stawiać to ta mnei zaczęła straszyć co to małej się nie podzieje. Ogólnie wiem, że zostałam zapamiętana. Na obchodzie porannym, gdzie jest jakieś 10 osób zapytałam ordynatora o dokarmianie. Zdziwiony był tym mm i sam powiedział, że absolutnie nie dokarmiać. Jak karmię piersią to mam karmić i nie cudować. Na moje sprostowanie, że pielęgniarka mi to narzucała powiedział, że większej głupoty nie słyszał i mam abstolutnie nie dawać mm. Zaznaczył na krtce że dziecko ma nie być dokarmiane. Myślałam, że mnie może pielęgrniaki będą gorzej traktowały ale gdzie tam. Same przychodziły i mówiły, że super, że nie chcę dokarmiać, że nie trzeba w naszym przypadku,pomagały, pokazywały jak coś mi nie wychodziło. U nas na szczęście L. bez smoczka już chyba dobre 7-8 miesięcy? łatwo poszło, nie myślałam nawet że tak dobrze to zniesie. Za to odpieluchowania nie widzę. Jak do tej pory siadała przed każdą kąpielą tak teraz nawet tego nie chce.
![]() |
![]() |
#4366 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jako jedna z najdłużej kp powiem, że Laura używała smoczka od początku non stop. Nie miało to ani grama znaczenia na kp. Leon nie chciał smoczka, zmusiłam go, żeby polubił ![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4367 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chyba zastosuje metodę drastyczna i po prostu jej zabiorę pewnego dnia. Tez chciałam odpieluchowac jak bede miec urlop w sierpniu i będziemy w Polsce ale opiekunka mowi zeby tyle nie czekać, ze ona juz jest gotowa. U nas kiedys tez był do spania a ostatnie kilka tyg co chwile go chce i łazi z nim przez pol dnia. Poczekam jeszcze i zobaczę czy to minie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4368 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#4369 |
Zakorzenienie
|
Czy na naszym watku sa jeszcze jakies calineczki ktoee maja mala stopke.? Mam butki vigami rozmiar 20 do oddania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4370 |
Zakorzenienie
|
Aika jak opiekunka poznala, zw jest gotowa do odpieluvhowania? Ostatnio rano.M byl bez pieluchy, mial nocnik w pokoju i ladnie sikal, raz kupe zrobil i mi przyniosl do kuchni
![]() ... tapatalk ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4371 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- A w ogole w czwartek Leo mial pierwsze szczepienie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#4372 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Akurat jestem nauczona tego że teoria teoria a praktyka praktyką. I naprawdę daleka droga do tego żebym po 2 latach z L wierzyła wierzyła jedną jeden prawdę objawioną przez jedba czy druga osobę; ) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#4373 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sika za każdym razem jak ja posadzi i przez większość dnia ma sucha pieluchę. Jak jej sie chce to sama zdejmuje spodnie i mowi ze chce zrobic siku na nocniku. Ostatnio zdjęłam jej pieluchę i mowię " nie masz pieluchy, jak chcesz siku to wołaj" za chwile przychodzi z kupa w legginsach ![]() Na siku wola a na kupę nie. Moze jak zrobi w spodnie lub majtki kilka razy to zacznie wołać i o kupę. Spróbuje teraz przez 3 dni bo w piatek nie pracuje to bede miec długi weekend. Teraz pracujemy tylko 4 dni w tyg, zmienili nam z 5 na 4 tylko ze przez te 4 dni zapierniczaja po 10-11h. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4374 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie fajnie, 4 dni. Zawsze wolalam pracowac dluzej, a przez mniej dni. O ile da sie tylko pogodzic to z opieka nad Amy, bo tego nie probowalam ![]() ... tapatalk ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4375 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4376 |
Zakorzenienie
|
Laski! Roboty ruszyly! Mamy zalany strop nad piwnica wiec bunkier juz stoi 😀 w razie wojny mam gdzie mieszkac
![]()
![]() |
#4377 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4378 |
Zakorzenienie
|
Za☠☠☠alam, nie zrobilam
![]() No ale wyglada poprostu jak betonowa plyta lekko wystajaca nad ziemie :P doprawdy fascynujący widok ![]() Zrobie foty jak zaczna murowac. Ale najpier beton musi zwiazac. Min 3 tygodnie.... ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- W sobote ide na impreze pod tytulem 15 lat po maturze. Te durne pipy pytaja czy obowiazuje dress code...ja ☠☠☠ie.... ![]() tradycyjnie ide w dzinsach i penisowkach i umawiam sie z chlopakami na wodke :P
![]() |
#4379 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ... tapatalk ... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4380 |
Zakorzenienie
|
Hahhahahaha indu! I dobrze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.