Mamusie czerwcowe 2016 cz. 3 - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-06-05, 22:53   #4561
201711281320
Konto usunięte

Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 3

Prawie że 5 pełnych dni bez dzieci! Nieźle

Ach, no i zapomniałabym.
Sto lat dla Kini i Bożydara Niech zdrowo rosną i nie dają za bardzo popalić rodzicom

---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

Wreszcie zaczaiłam jak dodaje się zdjęcia do galerii w klubie
Honcia jak zobaczyłam Marcelinkę to użaliło mi się i macie też teraz Ignasia
MariaF. pokażesz jak teraz wyglądają Twoje Gwiazdeczki?
201711281320 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-05, 22:58   #4562
Lena_Marlena
Rozeznanie

Elaine a jaki macie teraz fotelik?

Sliweczko dzięki za sałatkę: * zaraz wygoogluje przepis na ciasto: )

Maria A jakby tak na jedną noc je wyprowadzić i sprawdzić jak będą spały w innym pokoju? Franek też lepiej sypial U siebie niż u nas, ale U nas to był tv i gadalismy ciągle, nie wiem jak Wy jesteście głośno w sypialni: D
A w temacie cycka, ja bym nie odstawiala całkiem, ale ja mam świra na tym punkcie

Tak, to że dostalas okresu oznacza że hormony wracają do normy ALE nie od razu, tylko stopniowo. Ja niby w grudniu miałam pierwszy okres, a do tej pory bardzo nieregularne cykle i w ogóle jakoś tak dziwnie z nimi, nie mogę się połapać. Także wracać wracają ale nie od razu. A co do libido to ja nie narzekam. No w sumie może narzekam, że tz nie ma takich hormonów jak ja xD

Sliweczko, to u mnie odwrotnie, rano słabo a wieczorem bym coś podzialala ale mój tz ma jak Ty: P wymiana?
No i ja też się boję wpadki ;( jutro jadę do gina i chyba jednak wezmę tabsy. Chociaż nie wiem czy jest sens bo mam mieć usuwana nadzerke a po tym zabiegu celibat. Ale chyba już bez sensu czekać bo tak miało być zaraz a już rok minął ;/

Dziewczyny, czy ja mogę do tego klubu?? Bo ja nie widzę waszych pociech wcale

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Lena_Marlena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-05, 23:07   #4563
201711281320
Konto usunięte

Możesz Lena, tylko musimy tu kaska87 zaciągnąć żeby Cię dodała
Stary 2017-06-06, 06:13   #4564
Lena_Marlena
Rozeznanie

Ojej, chyba wieki się nie odzywala: p

Stary 2017-06-06, 08:35   #4565
201711281320
Konto usunięte

Mój brat z żoną, córką i teściami wyjechali wczoraj wieczorem na Chorwację. O 4:45 napisał mi smsa, że chyba mu się oczy przymknęły na chwilkę i uderzył kołem w murek na autostradzie.
Na szczęście nic nikomu się nie stało ale pisał, że nie mógł się uspokoić i trząsł się prawie godzinę.
Zholowali ich do wulkanizatora i musieli do 8. czekać na otwarcie.
Jak sobie pomyślę, jak ten incydent mógł się skończyć to mam dreszcze
Nie mogłam już potem spać jak to przeczytałam, więc wcześnie zaczęłam dzisiaj dzień.
Stary 2017-06-06, 09:46   #4566
australia87
Zakorzenienie

Hello! Na raty będę pisała, bo mój szogun szaleje Ale spałyśmy dziś do 8.30!
Cytat:
Napisane przez Lena_Marlena Pokaż wiadomość
Macie może jakieś fajne przepisy na coś szybkiego i dobrego? Muszę wymyślić menu na roczek takie żebym będąc sama z Frankiem dała radę zrobić wszystko: P
Może babcia przyjedzie do pomocy, ale to jeszcze nie wiem

Macie jakieś sprawdzone szybkie i smaczne przepisy?

Sałatki i ciasta mile widziane: p ciasta najlepiej jakby były bez miksera bo nie posiadam jeszcze takich sprzętów : D

Polecam Ci takie roladki naleśnikowe http://www.kuchnia-domowa.pl/przepis...owym-i-serowym
Robisz dzień wcześniej, w dniu imprezy tylko kroisz i wykładasz na talerz U mnie miały wzięcie, fajna przekąska
Z ciast to na pewno szarlotka sypana, tak jak Śliweczka pisała

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

Cytat:
Napisane przez MariaFrancesca Pokaż wiadomość
W temacie wyjazdu to bardziej mój mąż jest odważny, jak się go spytałam czy się nie boi to dał mi do zrozumienia, że nawet jak się boi to przecież nie odwołam wyjazdu.

Przy​ okazji mam pytanie do Was, czy jak dostałam okresu to znaczy, że hormony wracają do normalnego stanu pomimo, że karmię? Lekarka po porodzie mówiła, że ze względu na hormony jestem jakby w menopauzie, pytam, bo libido u mnie dalej fatalne. Kiedyś nie było z tym problemu, a teraz to jest dramat. A jeśli można spytać jak jest u Was w tym temacie, unormowało się?
I stwierdzam, że nie jestem w stanie na ten moment chodzić bez stanika, ubrania tak drażni sutki, że masakra. Gwiazdki, szczególnie Dorcia uwielbia paluszkami szarpać sutki i szczypać, tak się uspokaja przed zaśnięciem, na nic daje zasłanianie, lubi wsadzać rączkę pod ubranie. Czy to kiedyś wróci do normy czy jest skazana biustonosz 24h do końca życia?
Super, że mąż tak się zadeklarował no i zazdro takiego długiego wyjazdu!

Libido? A co to? Ja miewam takie przebłyski, że chce mi się przez 2-3 dni, a potem przez miesiąc jestem totalnie obojętna.

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

Cytat:
Napisane przez sliweczka85 Pokaż wiadomość
Możesz Lena, tylko musimy tu kaska87 zaciągnąć żeby Cię dodała
Może trzeba nowy klub utworzyć, skoro kaśka i inne mają nas w pupce
Cytat:

Mój brat z żoną, córką i teściami wyjechali wczoraj wieczorem na Chorwację. O 4:45 napisał mi smsa, że chyba mu się oczy przymknęły na chwilkę i uderzył kołem w murek na autostradzie.
Na szczęście nic nikomu się nie stało ale pisał, że nie mógł się uspokoić i trząsł się prawie godzinę.
Nie mogłam już potem spać jak to przeczytałam, więc wcześnie zaczęłam dzisiaj dzień.
O kurczę! Całe szczęście, że nic im się nie stało!
australia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-06, 09:51   #4567
kaska87
Zakorzenienie

siema ile mnie tu nie było

dzisiaj ostatni dzień macierzyńskiego... później 45 dni urlopu bo firma w likwidacji i trzeba będzie coś nowego szukać, a chce mi się tak, że nie wiem

Lena zaprosiłam Cię do klubu sprawdź czy doszło

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2017-06-06 o 09:52
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-06, 12:05   #4568
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
siema ile mnie tu nie było

dzisiaj ostatni dzień macierzyńskiego... później 45 dni urlopu bo firma w likwidacji i trzeba będzie coś nowego szukać, a chce mi się tak, że nie wiem

Lena zaprosiłam Cię do klubu sprawdź czy doszło
Cześć
Mi się wczoraj skończył macierzyński... Muszę się pofatygować do ZUSu i UP, ale nie wiem czy dam radę w tym tygodniu. Wolałabym sama podjechać, ale mężu na wyjeździe do niedzieli i nie wiem czy jednak nie pojechać z Marysią chociaż do ZUSu
Stary 2017-06-06, 12:53   #4569
MariaFrancesca
Zakorzenienie

Śliweczka Ignaś wygląda super, przystojniacha. Wkleję zdjęcia gwiazdek, tylko muszę ogarnąć zgrywanie z telefonu na tableta. W temacie brata nie dziwię Ci się, że nie mogłaś zasnąć, a brat, że nie mógł się uspokoić, najważniejsze, że nic się nie stało.

Lena raczej głośno nie jesteśmy w sypialni , idziemy tam tylko spać, żadne z nas nie chrapie, a one szamoczą się w środku nocy jak śpimy.

Honcia Marcelińska też fajnie wygląda, a jakie ma długie włosy.

Jeszcze w temacie moich gwiazdek: ostatnio zabawa z cycem, karmię je na raz, ja leżę, one na czworaka albo bokiem kładą główkę na moim ramieniu. Ostatnio Dorcia skończyła jeść, więc Kinia położyła się na mnie i zaczęła jeść z jej cyca. Na co wróciła Dorcia i z krzykiem zaczęła odpychać Kingę. Teraz tak się wygłupiają, Dorcia odchodzi, a Kinia chichocząc rzuca się na jej cycka i spogląda spode łba. Dorcia wraca i też chichocząc odpycha Kinię i tak w kółko. Lubią też się bawić przy drzwiach, jedna siedzi w kącie za drzwiami, druga z drugiej strony i machają drzwiami, ale tu muszę uważać, żeby sobie nie zrobiły krzywdy.

W avatarze Andie MacDowell.

Edytowane przez MariaFrancesca
Czas edycji: 2017-06-06 o 12:54
MariaFrancesca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-06, 13:17   #4570
201711281320
Konto usunięte

Cytat:
Śliweczka Ignaś wygląda super, przystojniacha. Wkleję zdjęcia gwiazdek, tylko muszę ogarnąć zgrywanie z telefonu na tableta. W temacie brata nie dziwię Ci się, że nie mogłaś zasnąć, a brat, że nie mógł się uspokoić, najważniejsze, że nic się nie stało.

Lena raczej głośno nie jesteśmy w sypialni , idziemy tam tylko spać, żadne z nas nie chrapie, a one szamoczą się w środku nocy jak śpimy.

Honcia Marcelińska też fajnie wygląda, a jakie ma długie włosy.

Jeszcze w temacie moich gwiazdek: ostatnio zabawa z cycem, karmię je na raz, ja leżę, one na czworaka albo bokiem kładą główkę na moim ramieniu. Ostatnio Dorcia skończyła jeść, więc Kinia położyła się na mnie i zaczęła jeść z jej cyca. Na co wróciła Dorcia i z krzykiem zaczęła odpychać Kingę. Teraz tak się wygłupiają, Dorcia odchodzi, a Kinia chichocząc rzuca się na jej cycka i spogląda spode łba. Dorcia wraca i też chichocząc odpycha Kinię i tak w kółko. Lubią też się bawić przy drzwiach, jedna siedzi w kącie za drzwiami, druga z drugiej strony i machają drzwiami, ale tu muszę uważać, żeby sobie nie zrobiły krzywdy.
Hahahaha, ekstra. Ty to masz wesoło
Stary 2017-06-06, 14:21   #4571
Claudette1996
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez australia87 Pokaż wiadomość
Na razie przy meblach chodzi i ani myśli pójść sama Ze skórą ostatnio się pogorszyło niestety - zaczęłam prać nasze rzeczy razem w kapsułkach Vizira i ewidentnie delikatna skóra Marysi woli Lovelę, więc znowu muszę wrócić do osobnego prania Chyba też wrócimy do Lipikara, bo po żelu do mycia Hipp częściej się robią suche placki na skórze
A u Was jak?

Kubuś już tak sobie sam chodzi tylko co 8-9 kroków odpoczywa na siedząco i dalej

Cytat:
Napisane przez Honcia Pokaż wiadomość
Czy smakowało to bym się zastanawiała bo już 5 łyczek wylądował na bodach za to mnie reszta smakowała bardzo

O heeej! co tam u Was? Jak się Kubuś chowa? Śmiga już?

Ja mam wrażenie, że kapsułki w ogóle są bardziej drażniące niż proszek. Kilka razy próbowalam i zawsze mialam wrazenie, ze ciuchy są hmmm jakby bardziej nasączone tą chemią... Moja siostra na delikatną skórę i w ogóle kapsułek nie używa bo ją skóra swędzi pod ciuchami wypranymi w kapsach

A próbowałaś myć Marysię mydłem? Bambino albo zwykłe "szare"? Widziałam różne zbajerzone i 100%naturalne. Mąż używał mydła z Aleppo i był zadowolony

Dziękuję że pytasz, smiga smiga tylko że nie robi jednorazowo więcej niż 8-9 kroków
Stary 2017-06-06, 16:19   #4572
Honcia
Zakorzenienie

Dzień dobry

Wczoraj i dziś mialam plan wykoszenia trawy wokół domu i stąd moja nieibecność, ale włości już piękne jak pole golfowe więc nadrabiam

MariaF zazdroszczę wyjazdu ja bym juz dziewczynki odstawiła od piersi. Niezłe z nich aparatki z tymi wyścigami do piersi
Roślinki posadziliśmy drugi raz pomidory są już wielkości moreli

Śliweczko dobrze, ze bratu i reszcie rodziny nic się nie stało Ignasia poogladam wieczorkiem jak odpalę peceta

Kasia, Claudette cześć

Lena jeśli masz blender nawet bez koncówki ubijajacej to spokojnie zrobisz sernik na zimno z sera w wiaderku i galaretki a na wierzch truskawki i włala albo ptasie mleczko z białek zwykłą ubijaczką może? Salatkę polecam z brokula, pomidorów i jajka z sosem czosnkowym albo lodowa, serek camembert, slonecznik, oliwki i sos cezar

Honcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-06, 19:10   #4573
Lena_Marlena
Rozeznanie

Australia super roladki, akurat mam amatorów łososia i sera: D

Szarlotka będzie na stowe: P

Sliweczko ale emocje. Dobrze ze brat z rodzina mają się dobrze.

Kaśka już szukam, tylko muszę wymyślić gdzie: P

Ja mam macierzyński do 9, jeszcze 3 dni laby na urlopie a później będę bezrobotna: o

Maria no to musisz chyba sama szukać sposobu na gwiazdki. Mozolne ale później jaką radość ze śpia: P

Haha kaskaderki: D zabawy z cycem fajne, ale nie wiem czy też masz z tego frajdę: P

Honciu blendera też nie posiadam: P

Sernik na zimno byłby niezły, może pożyczkę jednak mikser od babci lub mamy: P
Będzie chyba najlepsze wyjście

Sałatkę z brokuła pomidora i jajka znam i bardzo lubię

Druga mnie kusi ale sporo osób nie lubi oliwek ;/ hmm pomyślę nad tym

Stary 2017-06-06, 19:45   #4574
australia87
Zakorzenienie

Lena, klubu nie ma w aplikacji, musisz się pofatygować i zalogować na wizaż na laptopie/komputerze stacjonarnym
Stary 2017-06-06, 20:02   #4575
kaska87
Zakorzenienie

ja od jutra mam urlop-45dni

jejku ale super masz z tymi bliźniaczkami MariaFrancesca zawsze chciałam mieć bliźniaki, w mojej rodzinie były ale nie udało się, ale teraz to już dziękuję bo 4 dzieci by mnie wykończyła ale 3 myślę, że będzie

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-06, 20:17   #4576
Honcia
Zakorzenienie

Cytat:
Australia super roladki, akurat mam amatorów łososia i sera: D

Szarlotka będzie na stowe: P

Sliweczko ale emocje. Dobrze ze brat z rodzina mają się dobrze.

Kaśka już szukam, tylko muszę wymyślić gdzie: P

Ja mam macierzyński do 9, jeszcze 3 dni laby na urlopie a później będę bezrobotna: o

Maria no to musisz chyba sama szukać sposobu na gwiazdki. Mozolne ale później jaką radość ze śpia: P

Haha kaskaderki: D zabawy z cycem fajne, ale nie wiem czy też masz z tego frajdę: P

Honciu blendera też nie posiadam: P

Sernik na zimno byłby niezły, może pożyczkę jednak mikser od babci lub mamy: P
Będzie chyba najlepsze wyjście

Sałatkę z brokuła pomidora i jajka znam i bardzo lubię

Druga mnie kusi ale sporo osób nie lubi oliwek ;/ hmm pomyślę nad tym

Ja daję oliwki czarne zielonych nie znoszę
Cytat:

jejku ale super masz z tymi bliźniaczkami MariaFrancesca zawsze chciałam mieć bliźniaki, w mojej rodzinie były ale nie udało się, ale teraz to już dziękuję bo 4 dzieci by mnie wykończyła ale 3 myślę, że będzie
Ooo proszę! Kolezanka się rozkręca a tak serio to super! czyli jednak Rodzinka.pl

Stary 2017-06-07, 06:45   #4577
Honcia
Zakorzenienie

Dzień dobry

Najlepsze życzenia dla Marysieńki
Rośnij na poękną, silną babeczkę

Stary 2017-06-07, 06:57   #4578
Lena_Marlena
Rozeznanie

O nie nie, nie mam komputera: D kurde trzeba chyba poprzywozic wreszcie te sprzęty: P

Kaśka no to super, kiedy się staracie?

Ja byłam wczoraj u gina i powiedziała że chyba mam coś nie tak z hormonami bo już trochę powinny się unormowac te miesiączki. Dała badania i będziemy leczyć. Dodatkowo mam nadzerke do wycięcia bo już Podobno jest tragedia. Boję się ;(

Stary 2017-06-07, 07:45   #4579
MariaFrancesca
Zakorzenienie

Lena niestety nie mam frajdy z ich pomysłów przy cycu, bo ciągle chwytają, puszczają, szarpią i to nie jest przyjemne.

Wrzuciłam zdjęcia do klubu.

Wczoraj były bardzo płaczliwe i marudne. Śmiałam się, że pojadę do Niemiec i zarejestruję się jako uchodźca (z moją urodą to możliwe) i będę tam żyła za eurasy. Takie tam moje specyficzne poczucie humoru.

W avatarze Andie MacDowell.
MariaFrancesca jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-06-07, 07:49   #4580
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

Najlepsze życzenia dla Marysieńki
Rośnij na poękną, silną babeczkę
Dziękuję Honciu
Nie mogę uwierzyć, że to już rok Rano, mąż wychodząc do pracy, powiedział do brzucha: Mała, wychodź! Córeczka tatusia posłuchała i o 22.15 była już z nami
Stary 2017-06-07, 08:32   #4581
201711281320
Konto usunięte

Najlepsze życzenia dla Marysi
Niech zdrowo rośnie, pięknie śpi i daje dużo radości najbliższym

Cytat:

Moi znajomi tak mają. Dwójkę w wieku moich starszaków i bliźniaków (ale parkę ) 3 miesiące młodszych od Ignasia

Cytat:
Ja daję oliwki czarne zielonych nie znoszę

Ooo proszę! Kolezanka się rozkręca a tak serio to super! czyli jednak Rodzinka.pl
Nie życz jej trzeciego chłopaka, bo Cię znienawidzi

Cytat:
Lena niestety nie mam frajdy z ich pomysłów przy cycu, bo ciągle chwytają, puszczają, szarpią i to nie jest przyjemne.

Wczoraj były bardzo płaczliwe i marudne. Śmiałam się, że pojadę do Niemiec i zarejestruję się jako uchodźca (z moją urodą to możliwe) i będę tam żyła za eurasy. Takie tam moje specyficzne poczucie humoru.

Lecę zdjęcia obczaić.

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

Maria ślicznotki z dziewczynek
Pięknie Kinia chodzi! Bardzo szybko się wszystkiego nauczyły. Pamiętam, że chyba dosyć późno zaczęły się przewracać na brzuch i chyba ktoś już Cię próbował przez to niepokoić, a teraz proszę!

Fajnie chodzą z tymi pudełkami. W ogóle fajne takie dwa szkraby (na zdjęciu )

Ignaś właśnie zjadł sporą porcję kremu do stóp

Edytowane przez 201711281320
Czas edycji: 2017-06-07 o 08:33
Stary 2017-06-07, 09:06   #4582
Honcia
Zakorzenienie

Cytat:
O nie nie, nie mam komputera: D kurde trzeba chyba poprzywozic wreszcie te sprzęty: P

Kaśka no to super, kiedy się staracie?

Ja byłam wczoraj u gina i powiedziała że chyba mam coś nie tak z hormonami bo już trochę powinny się unormowac te miesiączki. Dała badania i będziemy leczyć. Dodatkowo mam nadzerke do wycięcia bo już Podobno jest tragedia. Boję się ;(

Będzie dobrze
Cytat:

Poczucie humoru to podstawa
Cytat:
Dziękuję Honciu
Nie mogę uwierzyć, że to już rok Rano, mąż wychodząc do pracy, powiedział do brzucha: Mała, wychodź! Córeczka tatusia posłuchała i o 22.15 była już z nami
Łezka się w oku kręci
Cytat:

Moi znajomi tak mają. Dwójkę w wieku moich starszaków i bliźniaków (ale parkę ) 3 miesiące młodszych od Ignasia

Nie życz jej trzeciego chłopaka, bo Cię znienawidzi

Lecę zdjęcia obczaić.

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

Maria ślicznotki z dziewczynek
Pięknie Kinia chodzi! Bardzo szybko się wszystkiego nauczyły. Pamiętam, że chyba dosyć późno zaczęły się przewracać na brzuch i chyba ktoś już Cię próbował przez to niepokoić, a teraz proszę!

Fajnie chodzą z tymi pudełkami. W ogóle fajne takie dwa szkraby (na zdjęciu )

Smakosz!
Marcelina ostatnio dorwała oliwkę... Nie wiemy ile wypiła a ile wylała na szczęście oliwka Hipp to same naturalne olejki

Stary 2017-06-07, 09:42   #4583
CarycaKatharina
Zadomowienie

Ale jestem podekscytowana! Wlasnie kurierka (tak! Kobieta!) przytachala mi spacerowke dla mieszka. Wybrałam joie litetrax 4, udalo mi się na olx w przyzwoitym stanie znaleźć używany. Po panelach prowadzi sie super, wyjdziemy na spacer testowac jak tylko się zbój obudzi z drzemki

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Stary 2017-06-07, 11:09   #4584
agusiia69
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Dziękuję Honciu
100 lat

My dziś na 13:30 jedziemy do lekarza rehabilitanta, który stwierdzi czy Kinia nadal wymaga dalszej rehabilitacji. Ale szczerze mówiąc wolałabym tam zostać ze względu na to, że koślawi te cholerne stopy. A fajnie by było jakby jednak raz na jakiś czas ktoś kontrolował te jej stópki, bo potem, aby się tam dostać czeka się z 3 miesiące :/ Jeśli zostajemy to w pt rehabilitacja. A w przyszłym tygodniu wizyta u neurologa i okulisty To się najeżdżę..

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

Cytat:

dobrze, że nikomu się nic nie stało :O
Stary 2017-06-07, 11:52   #4585
Honcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CarycaKatharina Pokaż wiadomość
Ale jestem podekscytowana! Wlasnie kurierka (tak! Kobieta!) przytachala mi spacerowke dla mieszka. Wybrałam joie litetrax 4, udalo mi się na olx w przyzwoitym stanie znaleźć używany. Po panelach prowadzi sie super, wyjdziemy na spacer testowac jak tylko się zbój obudzi z drzemki

Hehe jakie rzeczy cieszą matki oby się dobrze sprawował

Cytat:
Napisane przez agusiia69 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

100 lat

My dziś na 13:30 jedziemy do lekarza rehabilitanta, który stwierdzi czy Kinia nadal wymaga dalszej rehabilitacji. Ale szczerze mówiąc wolałabym tam zostać ze względu na to, że koślawi te cholerne stopy. A fajnie by było jakby jednak raz na jakiś czas ktoś kontrolował te jej stópki, bo potem, aby się tam dostać czeka się z 3 miesiące :/ Jeśli zostajemy to w pt rehabilitacja. A w przyszłym tygodniu wizyta u neurologa i okulisty To się najeżdżę..

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

To macie rajd po lekarzach...

Obczaiłam zdjęcia w klubie.

MariaF Twoje dziewczyny są superowe! Gwiazdeczki

Śliwczko oczyska Ignasia niezmiennie hipnotajzin

Stary 2017-06-07, 12:30   #4586
201711281320
Konto usunięte

Dziewczyny omal na zawał nie padłam.
Kroiłam w kuchni Ignasiowi owoce,
zaglądam do salonu co chwilkę zobaczyć co robi,
bo akurat o dziwo dzisiaj nie jest mnie uwieszony,
a ona na parapecie stoi i patrzy przez okno!Nawet nie wiecie jakie przyspieszenie miałam!
Całe szczęście że okno było uchylone,
a nie otwarte na oścież.
Nauczył się wyłazić na kanapę,
a z kanapy hyc na parapet.
Nawet mi to potem zademonstrował ucieszony
Od dzisiaj kanapa w moim salonie jest otwarta i okazuje wszystkim całą swoją zawartość

Cytat:

Też się czaję na tą spacerówkę. Zdaj relację jak się sprawowała na spacerze i jak pasy, bo moje mnie do szału doprowadzają.

Honcia dzięki w imieniu posiadacza hipnotajzin ajs. To po tatusiu akurat
Stary 2017-06-07, 12:44   #4587
australia87
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:

Dziękujemy!

O matko! Będzie miał gładki przełyk

Cytat:

Mi też właśnie kurier przyniósł spacerówkę, ale dopiero jak Gwiazda się obudzi, to ją rozpakuję. Zaryzykowałam i wzięłam tańszą niż planowałam - zobaczymy czy nie pożałuję

Cytat:
Napisane przez agusiia69 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

100 lat

Dziękujemy

Powodzenia u rehabilitanta Oby było po Twojej myśli

Cytat:
a ona na parapecie stoi i patrzy przez okno!Nawet nie wiecie jakie przyspieszenie miałam!
a nie otwarte na oścież.
Od dzisiaj kanapa w moim salonie jest otwarta i okazuje wszystkim całą swoją zawartość

Też się czaję na tą spacerówkę. Zdaj relację jak się sprawowała na spacerze i jak pasy, bo moje mnie do szału doprowadzają.

Ale dzisiaj agent z tego Twojego Ignasia Nie nudzisz się z synem przynajmniej
Stary 2017-06-07, 12:51   #4588
Lena_Marlena
Rozeznanie

Caryca czekam na recenzje bo też o niej myślę można wiedzieć ile zaplacilas?

Stowka dla Marysi!

Australia co to za spacerowa?

Franek dziś wlazł na szafkę: o no ja się nie spodziewałam ze to już ten czas: p

Stary 2017-06-07, 13:36   #4589
CarycaKatharina
Zadomowienie

Zaplacilam 300zl. Niestety brakuje tej naramiennej części pasow i pałąka, troche mi tego brakuje bo dziec sie wychyla. A ogolnie spoko jak na uzywany. Dobrze sie nawet jedna reka prowadzi. Na bruku i na krawezniki ok.

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

Ogolnie wozek wart swojej ceny.

Stary 2017-06-07, 13:49   #4590
agusiia69
Zakorzenienie

Cytat:
a nie otwarte na oścież.

Dostałabym zawału :O

Cytat:

Dziękujemy!

O matko! Będzie miał gładki przełyk

Mi też właśnie kurier przyniósł spacerówkę, ale dopiero jak Gwiazda się obudzi, to ją rozpakuję. Zaryzykowałam i wzięłam tańszą niż planowałam - zobaczymy czy nie pożałuję

Dziękujemy

Powodzenia u rehabilitanta Oby było po Twojej myśli

Ale dzisiaj agent z tego Twojego Ignasia Nie nudzisz się z synem przynajmniej
Dzięki W pt mamy ostatnią rehabilitację a 18.10 kontrola u dr rehabilitacji tak jak dziś. Nic nie ma niepokojącego, ale stopki ćwiczyć.

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości