|
|
#4561 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 3
Prawie że 5 pełnych dni bez dzieci! Nieźle
![]() Ach, no i zapomniałabym. Sto lat dla Kini i Bożydara ![]() ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Wreszcie zaczaiłam jak dodaje się zdjęcia do galerii w klubie ![]() Honcia jak zobaczyłam Marcelinkę to użaliło mi się i macie też teraz Ignasia ![]() MariaF. pokażesz jak teraz wyglądają Twoje Gwiazdeczki? |
|
|
|
#4562 |
|
Rozeznanie
|
Elaine a jaki macie teraz fotelik?
Sliweczko dzięki za sałatkę: * zaraz wygoogluje przepis na ciasto: ) Maria A jakby tak na jedną noc je wyprowadzić i sprawdzić jak będą spały w innym pokoju? Franek też lepiej sypial U siebie niż u nas, ale U nas to był tv i gadalismy ciągle, nie wiem jak Wy jesteście głośno w sypialni: D A w temacie cycka, ja bym nie odstawiala całkiem, ale ja mam świra na tym punkcie Tak, to że dostalas okresu oznacza że hormony wracają do normy ALE nie od razu, tylko stopniowo. Ja niby w grudniu miałam pierwszy okres, a do tej pory bardzo nieregularne cykle i w ogóle jakoś tak dziwnie z nimi, nie mogę się połapać. Także wracać wracają ale nie od razu. A co do libido to ja nie narzekam. No w sumie może narzekam, że tz nie ma takich hormonów jak ja xD Sliweczko, to u mnie odwrotnie, rano słabo a wieczorem bym coś podzialala ale mój tz ma jak Ty: P wymiana? No i ja też się boję wpadki ;( jutro jadę do gina i chyba jednak wezmę tabsy. Chociaż nie wiem czy jest sens bo mam mieć usuwana nadzerke a po tym zabiegu celibat. Ale chyba już bez sensu czekać bo tak miało być zaraz a już rok minął ;/ Dziewczyny, czy ja mogę do tego klubu?? Bo ja nie widzę waszych pociech wcale ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4563 |
|
Konto usunięte
|
Możesz Lena, tylko musimy tu kaska87 zaciągnąć żeby Cię dodała
|
|
|
|
#4564 |
|
Rozeznanie
|
Ojej, chyba wieki się nie odzywala: p
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4565 |
|
Konto usunięte
|
Mój brat z żoną, córką i teściami wyjechali wczoraj wieczorem na Chorwację. O 4:45 napisał mi smsa, że chyba mu się oczy przymknęły na chwilkę i uderzył kołem w murek na autostradzie. Na szczęście nic nikomu się nie stało ale pisał, że nie mógł się uspokoić i trząsł się prawie godzinę. Zholowali ich do wulkanizatora i musieli do 8. czekać na otwarcie. Jak sobie pomyślę, jak ten incydent mógł się skończyć to mam dreszcze ![]() Nie mogłam już potem spać jak to przeczytałam, więc wcześnie zaczęłam dzisiaj dzień. |
|
|
|
#4566 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hello! Na raty będę pisała, bo mój szogun szaleje
Ale spałyśmy dziś do 8.30! Cytat:
Robisz dzień wcześniej, w dniu imprezy tylko kroisz i wykładasz na talerz U mnie miały wzięcie, fajna przekąska Z ciast to na pewno szarlotka sypana, tak jak Śliweczka pisała ![]() ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Cytat:
Libido? A co to? Ja miewam takie przebłyski, że chce mi się przez 2-3 dni, a potem przez miesiąc jestem totalnie obojętna.---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Może trzeba nowy klub utworzyć, skoro kaśka i inne mają nas w pupce ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4567 |
|
Zakorzenienie
|
siema ile mnie tu nie było
![]() dzisiaj ostatni dzień macierzyńskiego... później 45 dni urlopu bo firma w likwidacji i trzeba będzie coś nowego szukać, a chce mi się tak, że nie wiem Lena zaprosiłam Cię do klubu sprawdź czy doszło
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2017-06-06 o 10:52 |
|
|
|
#4568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi się wczoraj skończył macierzyński... Muszę się pofatygować do ZUSu i UP, ale nie wiem czy dam radę w tym tygodniu. Wolałabym sama podjechać, ale mężu na wyjeździe do niedzieli i nie wiem czy jednak nie pojechać z Marysią chociaż do ZUSu
|
|
|
|
|
#4569 |
|
Zakorzenienie
|
Śliweczka Ignaś wygląda super, przystojniacha. Wkleję zdjęcia gwiazdek, tylko muszę ogarnąć zgrywanie z telefonu na tableta. W temacie brata nie dziwię Ci się, że nie mogłaś zasnąć, a brat, że nie mógł się uspokoić, najważniejsze, że nic się nie stało.
Lena raczej głośno nie jesteśmy w sypialni , idziemy tam tylko spać, żadne z nas nie chrapie, a one szamoczą się w środku nocy jak śpimy. Honcia Marcelińska też fajnie wygląda, a jakie ma długie włosy. Jeszcze w temacie moich gwiazdek: ostatnio zabawa z cycem, karmię je na raz, ja leżę, one na czworaka albo bokiem kładą główkę na moim ramieniu. Ostatnio Dorcia skończyła jeść, więc Kinia położyła się na mnie i zaczęła jeść z jej cyca. Na co wróciła Dorcia i z krzykiem zaczęła odpychać Kingę. Teraz tak się wygłupiają, Dorcia odchodzi, a Kinia chichocząc rzuca się na jej cycka i spogląda spode łba. Dorcia wraca i też chichocząc odpycha Kinię i tak w kółko. Lubią też się bawić przy drzwiach, jedna siedzi w kącie za drzwiami, druga z drugiej strony i machają drzwiami, ale tu muszę uważać, żeby sobie nie zrobiły krzywdy.
Edytowane przez MariaFrancesca Czas edycji: 2017-06-06 o 13:54 |
|
|
|
#4570 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4571 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kubuś już tak sobie sam chodzi tylko co 8-9 kroków odpoczywa na siedząco i dalej ![]() Cytat:
Dziękuję że pytasz, smiga smiga tylko że nie robi jednorazowo więcej niż 8-9 kroków
|
|
#4572 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Wczoraj i dziś mialam plan wykoszenia trawy wokół domu i stąd moja nieibecność, ale włości już piękne jak pole golfowe więc nadrabiam MariaF zazdroszczę wyjazdu ja bym juz dziewczynki odstawiła od piersi. Niezłe z nich aparatki z tymi wyścigami do piersi Roślinki posadziliśmy drugi raz pomidory są już wielkości moreli Śliweczko dobrze, ze bratu i reszcie rodziny nic się nie stało Ignasia poogladam wieczorkiem jak odpalę peceta Kasia, Claudette cześć Lena jeśli masz blender nawet bez koncówki ubijajacej to spokojnie zrobisz sernik na zimno z sera w wiaderku i galaretki a na wierzch truskawki i włala albo ptasie mleczko z białek zwykłą ubijaczką może? Salatkę polecam z brokula, pomidorów i jajka z sosem czosnkowym albo lodowa, serek camembert, slonecznik, oliwki i sos cezar
|
#4573 |
|
Rozeznanie
|
Australia super roladki, akurat mam amatorów łososia i sera: D
Szarlotka będzie na stowe: P Sliweczko ale emocje. Dobrze ze brat z rodzina mają się dobrze. Kaśka już szukam, tylko muszę wymyślić gdzie: P Ja mam macierzyński do 9, jeszcze 3 dni laby na urlopie a później będę bezrobotna: o Maria no to musisz chyba sama szukać sposobu na gwiazdki. Mozolne ale później jaką radość ze śpia: P Haha kaskaderki: D zabawy z cycem fajne, ale nie wiem czy też masz z tego frajdę: P Honciu blendera też nie posiadam: P Sernik na zimno byłby niezły, może pożyczkę jednak mikser od babci lub mamy: P Będzie chyba najlepsze wyjście ![]() Sałatkę z brokuła pomidora i jajka znam i bardzo lubię ![]() Druga mnie kusi ale sporo osób nie lubi oliwek ;/ hmm pomyślę nad tym ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4574 |
|
Zakorzenienie
|
Lena, klubu nie ma w aplikacji, musisz się pofatygować i zalogować na wizaż na laptopie/komputerze stacjonarnym
|
|
|
|
#4575 |
|
Zakorzenienie
|
ja od jutra mam urlop-45dni
jejku ale super masz z tymi bliźniaczkami MariaFrancesca ale 3 myślę, że będzie
|
|
#4576 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zielonych nie znoszę Cytat:
a tak serio to super! czyli jednak Rodzinka.pl
|
|
#4577 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Najlepsze życzenia dla Marysieńki Rośnij na poękną, silną babeczkę
|
#4578 |
|
Rozeznanie
|
O nie nie, nie mam komputera: D kurde trzeba chyba poprzywozic wreszcie te sprzęty: P
Kaśka no to super, kiedy się staracie? ![]() Ja byłam wczoraj u gina i powiedziała że chyba mam coś nie tak z hormonami bo już trochę powinny się unormowac te miesiączki. Dała badania i będziemy leczyć. Dodatkowo mam nadzerke do wycięcia bo już Podobno jest tragedia. Boję się ;( Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4579 |
|
Zakorzenienie
|
Lena niestety nie mam frajdy z ich pomysłów przy cycu, bo ciągle chwytają, puszczają, szarpią i to nie jest przyjemne.
Wrzuciłam zdjęcia do klubu. Wczoraj były bardzo płaczliwe i marudne. Śmiałam się, że pojadę do Niemiec i zarejestruję się jako uchodźca (z moją urodą to możliwe) i będę tam żyła za eurasy. Takie tam moje specyficzne poczucie humoru.
|
|
#4580 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4581 | |||
|
Konto usunięte
|
Najlepsze życzenia dla Marysi
Niech zdrowo rośnie, pięknie śpi i daje dużo radości najbliższym Cytat:
) 3 miesiące młodszych od Ignasia ![]() Cytat:
Cytat:
Lecę zdjęcia obczaić. ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Maria ślicznotki z dziewczynek Pięknie Kinia chodzi! Bardzo szybko się wszystkiego nauczyły. Pamiętam, że chyba dosyć późno zaczęły się przewracać na brzuch i chyba ktoś już Cię próbował przez to niepokoić, a teraz proszę! Fajnie chodzą z tymi pudełkami. W ogóle fajne takie dwa szkraby (na zdjęciu )Ignaś właśnie zjadł sporą porcję kremu do stóp
Edytowane przez 201711281320 Czas edycji: 2017-06-07 o 09:33 |
|||
|
|
|
#4582 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Marcelina ostatnio dorwała oliwkę... Nie wiemy ile wypiła a ile wylała na szczęście oliwka Hipp to same naturalne olejki
|
|
#4583 |
|
Zadomowienie
|
Ale jestem podekscytowana! Wlasnie kurierka (tak! Kobieta!) przytachala mi spacerowke dla mieszka. Wybrałam joie litetrax 4, udalo mi się na olx w przyzwoitym stanie znaleźć używany. Po panelach prowadzi sie super, wyjdziemy na spacer testowac jak tylko się zbój obudzi z drzemki
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
|
#4584 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() My dziś na 13:30 jedziemy do lekarza rehabilitanta, który stwierdzi czy Kinia nadal wymaga dalszej rehabilitacji. Ale szczerze mówiąc wolałabym tam zostać ze względu na to, że koślawi te cholerne stopy. A fajnie by było jakby jednak raz na jakiś czas ktoś kontrolował te jej stópki, bo potem, aby się tam dostać czeka się z 3 miesiące :/ Jeśli zostajemy to w pt rehabilitacja. A w przyszłym tygodniu wizyta u neurologa i okulisty To się najeżdżę..---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Cytat:
|
|
#4585 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby się dobrze sprawował Cytat:
Obczaiłam zdjęcia w klubie. MariaF Twoje dziewczyny są superowe! Gwiazdeczki ![]() Śliwczko oczyska Ignasia niezmiennie hipnotajzin
|
|
#4586 | |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny omal na zawał nie padłam.
Kroiłam w kuchni Ignasiowi owoce, zaglądam do salonu co chwilkę zobaczyć co robi, bo akurat o dziwo dzisiaj nie jest mnie uwieszony, a ona na parapecie stoi i patrzy przez okno!Nawet nie wiecie jakie przyspieszenie miałam! Całe szczęście że okno było uchylone, a nie otwarte na oścież. Nauczył się wyłazić na kanapę, a z kanapy hyc na parapet. Nawet mi to potem zademonstrował ucieszony ![]() Od dzisiaj kanapa w moim salonie jest otwarta i okazuje wszystkim całą swoją zawartość ![]() Cytat:
Honcia dzięki w imieniu posiadacza hipnotajzin ajs. To po tatusiu akurat
|
|
|
|
|
#4587 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
O matko! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Powodzenia u rehabilitanta Oby było po Twojej myśli ![]() Cytat:
Nie nudzisz się z synem przynajmniej
|
|||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4588 |
|
Rozeznanie
|
Caryca czekam na recenzje bo też o niej myślę
można wiedzieć ile zaplacilas? Stowka dla Marysi! ![]() Australia co to za spacerowa? Franek dziś wlazł na szafkę: o no ja się nie spodziewałam ze to już ten czas: p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4589 |
|
Zadomowienie
|
Zaplacilam 300zl. Niestety brakuje tej naramiennej części pasow i pałąka, troche mi tego brakuje bo dziec sie wychyla. A ogolnie spoko jak na uzywany. Dobrze sie nawet jedna reka prowadzi. Na bruku i na krawezniki ok.
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Ogolnie wozek wart swojej ceny. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
|
#4590 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
W pt mamy ostatnią rehabilitację a 18.10 kontrola u dr rehabilitacji tak jak dziś. Nic nie ma niepokojącego, ale stopki ćwiczyć.
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:42.

U mnie miały wzięcie, fajna przekąska
Ja miewam takie przebłyski, że chce mi się przez 2-3 dni, a potem przez miesiąc jestem totalnie obojętna.

Chyba też wrócimy do Lipikara, bo po żelu do mycia Hipp częściej się robią suche placki na skórze 
za to mnie reszta smakowała bardzo
ja bym juz dziewczynki odstawiła od piersi. Niezłe z nich aparatki z tymi wyścigami do piersi
zielonych nie znoszę
Rano, mąż wychodząc do pracy, powiedział do brzucha: Mała, wychodź! Córeczka tatusia posłuchała i o 22.15 była już z nami

To się najeżdżę..

Oby było po Twojej myśli