|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::..
hmm czyli wywołałam Agatę z czeluści książek
![]() edit: Domi grzeczna dziewczynka z Ciebie Możesz być moim spowiednikiem ? (zjadlam pasek czekolady studenckiej z orzechami, suszonymi wiśniami i żelkami )Dzisiaj Kami jadła: Ś: jajecznica z suszonymi pomidorami, plasterkiem salami i Wasą O: 2 naleśniki razowe : jeden z soczewicą a drugi z twarożkiem K: 2 kromki Wasy z salami i duuuzo pomidora ![]() ![]()
|
|
|
|
#1622 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W tancu z gwiazdami uzywaja takiego "samoopalacza" przed programem, ze sie smaruja i zaraz pojawia sie opalenizna, ktora zmywaja podczas kapieli. to jest sekret oplenizny w TzG |
|
|
|
|
#1623 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
teraz czekam na fotki, to Wam pokażę co nieco ![]() ![]() ale oczywiście moje postanowienie, że nic nie kupię nie wypaliło ale tyle pozytywnej energii ile tam się nachłonęłam ![]() mogłybyśmy nasze bikiniarskie spotkanie zrobić ![]() kurdesz no, z tymi spodniami na kaszellkową dupkę wchodzą 31 hahaha a centymetry no to jak już szczuplaki się pomierzycie i załamiecie, to na pociechę ja też się zmierzę od razu Wam humorki wrócą :P i specjalnie dla Was na niedzielny wieczorek ![]() Ahcakowe ciacha w wersji BIG LOVE
|
||
|
|
|
#1624 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1625 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
o jaaa jedno dla mnie, tak mi sie starsznie chce czegos slodkiego co to za ciacha;d
|
|
|
|
|
#1626 |
|
Rozeznanie
|
Ide robic 8 minute Legs
ostatnio robie codziennie prawie. Tzn. od czterech dni chyba.tylko nie bylabym soba gdybym ich troche po swojemu nie zmodyfikowala hehe jak zawsze musze po swojemu wszystko
|
|
|
|
#1627 |
|
Zadomowienie
|
Kaszelku Kochana Dziewczynka z Ciebie
Piękne ciasteczka i dziekuję za big love ![]() Carmi piekny jadlospis.I po co te smutne buzki Kocie?
|
#1628 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Poza tym, jak bym miala Wasze wymiary, to taki pasek (zapewne pysznej) czekolady na pewno nie przyprawilby mnie o pogorszenie humoru, a tym bardziej figury... A te smutne minki obok kolacji to czego sie tycza? bo moim zdaniem kolacja OK byla...
|
|
#1629 |
|
Zakorzenienie
|
Kaszelku super ciacha, zjadlabym wszystkie
taki cookie monster ze mnie ![]() Nedda bo te salami.. Zrobilam 10 min twisterka. Mialam zjesc popcorn przy serialu "teraz albo nigdy", ale jak zobaczylam, ile mi cm spadlo, to postanowilam, ze nie moge tego zaprzepascic. I nie zjem
|
|
|
|
#1630 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.dobrze,ze czekolady studenckiej nie ma w polsce! (chociaz u mnie na bazarku podli ludzie ja sprzedaja....) Cytat:
Cytat:
]
|
|
#1631 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak to zrobilas Kamuś ze Ci tyle spadlo w boczkach?
|
|
#1632 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- nie cwiczylam codziennie (jak juz to 8 min legs i abs, teraz wracam do twisterka) - bylam 4 razy na rolkach - prawie codziennie grzeszylam - mam dobrego duszka :P |
|
|
|
|
#1634 |
|
Rozeznanie
|
muszę mojego dobrego duszka uaktywnić bo jutro wskakuje na wage i ... a zmierzyć to się zmeirze dopiero po pierwszej fazie żeby czasem nie zobaczyc że jest więcej niż ostatnio...chociaż póki co przy mierzeniu zawsze jest pare cm w dół a przy ważeniu nei koniecznie...to chyba lepiej się mierzyć?
a moje wymiary z dnia 29 kwietnia to: tam gdzie kolczyk - 82 cm biodra - 94 udo - 59 talia - 75 potworne
|
|
#1635 |
|
Konto usunięte
|
A ja chyba jutro już wskoczę na II F bo te grzeszki małe majowe już chyba odpokutowałam przedłużeniem I F o 2 dni ... więc na śniadanko będzie owsianka
Tylko dlaczego mnie tu kuszą w TV lodami czekoladowymi i białym bueno ??? (((( Dobrze, że już sklepy zamknięte ..... bo bym wybiegła ...
|
|
|
|
#1636 |
|
Zadomowienie
|
pytanie nie na temat ale się strasznie wkurzyłam
![]() dlaczego nie chce mi się zachować podpis i mi pisze że niby za długi a wcześniej miałam dłuższy i jakoś było
|
#1637 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Dziś zaczęłam wszystko od nowa. Nie będę pisać jak wyglądała moja majówka, jeśli chodzi o SB po prostu szkoda gadać.Będę alej próbować., bo podoba mi się taki styl życia. Powoli już się do neigo przyzwyczajam i nic niestety na to nie poardzę, że co dwa tygodnie amba mi dobija i wcinam jak głupia. Musze się podnieść i iść dalej. Mam nadzieję, że SB wejdzie mi szybko w krew ![]() Moje dzisiejsze menu: I śniad: jajecznica z 1 jaja + 1/2 puszki czerwonej fasolki 1/2 ogórka II śnaidanie: 2 łyżki masła kakaowo-orzechowego (mam nadzieje, że mogę na I F) Obiados: sałatka: 1/2 duuużej miski (sałata lodowa+feta+1/2 puszki faolki czerwonej+ogórek+oliwa+pr zyprawy) Podwieczorek: duża kalarepa Kolacja: druga połowa z sałatki z obiadu + wieśniak Fin. Mam nadzieję, że ok. Chociaż dalej się zastanawiam nad tym amasłem kakaowym. Wydaję mi się to strasznie kaloryczne, ale czytałam =, że na I fazie można 2 łyżki. dobranoc wszystkim I dziękuję za zaproszenia na naszej klasie.pl Edytowane przez lisekZG Czas edycji: 2008-05-04 o 23:41 |
|
|
|
#1638 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja tak robie i dziala pozdrawiam, pa kochane do jutra.
|
|
|
#1639 |
|
Raczkowanie
|
Ale się wkurzyłam!
Cały dzień bez grzeszków, a tu nagle mnie "coś" napadło i wtranżaliłam 4 kostki mlecznej czekolady + 50g musli (to śliwkowe z Fitelli) Jednakże po namyśle stwierdzam, iż również racjonalnym pomysłem będzie dołożenie sobie jeszcze jednego tygodnia fazy I - łącznie będą 3. To od razu ujmę w tym karę za resztę grzeszków (przez tydzień trochę się nazbierało) i przy dobrych wiatrach zrzucę więcej kg A żeby zbytnio już nie grzeszyć to rozplanuję sobie plan dnia i posiłki tak, by wszystko było git I kolejne postanowienie: spróbuję zamieszczać swoje jadłospisy, a Wy kochaniutkie pooceniacie i w razie problemów rózga na dupę I doblanoc od razu ![]() ![]() ![]() P.S. Trzymam kciuki za maturzystki
|
|
|
|
#1640 |
|
Rozeznanie
|
Nanananana chyba muszę ogłosić III fazę, bo normalnie weekendy u mnie od miesiąca są grzeszne
przez te imprezy ehehhhhh a cały tydzień luks a weekend , więc chyba na tym będzie moja dieta teraz polegała coś mi się zdaje, no ale dziś niestety nie udało mi się, bo bym musiała przyznać się znajomym TŻ-eta, że na diecie jestem a tego nie chcę, a oni cały czas nade mną stali. Tym bardziej, że to było spotkanie nr 1 by mnie poznać... No chyba, że zdecyduje sie na bycie singlem ^^Margherita truskawkowa 2 racuszki z jabłkami i 1 naleśnik sam Kilka paluszków z makiem i troszkę chipsów Ale chyba udało mi się wkupić ![]() I też oglądałam TzG i stękałam nad uchem TŻ jak tańczyła A Bosak. Mamy siostry tą samą fobię ![]() Dziewczyny Wy nosicie 27??? Zazdroszczę i nawet o takim nie marzę ![]() Agatko dziękuje za uwagę o moim profilu na NK, miło... ale Ty nosisz 27... ale w sumie mogłam nosić nadal duże rozmiary z wcześniej, więc jestem happy, że może być to 28/30 Lolly trzymam kciuki ![]() Lisek masło orzechowe 2 łyżki tak, ale masło bez cukru, a to kakaowo-orzechowe coś mi się zdaje oszukane ![]() A Nedda jest tak piękna, niepowtarzalna, że kopara każdej z Was opadnie... takiego typu urody jeszcze wśród nas nie widziałyście masakraaaCiasteczka są takie ciemne, bo tam jest mąka żytnia i miód i cynamon i to daje taki kolor i moje właśnie też tak wyglądały (może miały więcej owoców i były bardziej jeżykowate), ale leżały w koszyczku wiklinowym, a nie w takiej cudnej pozie Piecze sie je ok 15 min, więc spalić sie nie spali. A smakowały? No to od jutra śliczna II faza, a w weekend pewnie trójeczka, bo dziewczyny wrócą z pucharem z ostatniego meczu i będzie świętowanie
|
#1641 |
|
Zadomowienie
|
Hello, melduja sie zwłoki Tiary.... Jeju mam takiego kaca, ze poki co na sniadanie aspirine migrene i zielona herbata. Nie bedzie poniedzialkowego wazenia, bo jakas masakrejszon pewnie po wczorajszym grillku, ale glownie z powodu alkoholu, bo jedzeniowo to tylko kielbaska zgrzeszylam - mala i baaardzo przypalona
Za kare za tyle alkoholu nie licze tego dnia do bilansu SB :PCo do jeansow to ja w ogole ich nie nosze.... tzn. w kolorze jeansow. Uwazam, ze wygladam w nich paskudnie, wiec nosze tylko ciemne spodnie.
|
#1642 |
|
Zakorzenienie
|
aj dziewczyny niby jestem na tej diecie SB ale cos ostatnio mialam troche powodow do grzechu... no i zjadlam nie to co powinnam
ale juz dzisiaj wracam na ta dobra droge zywienia musze sie za siebie wziac bo skoro juz tyle osiagnelam to szkoda by bylo to zmarnowac
|
|
#1643 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Twój TŻ ma szczęście, że się ogarnął, poszedł z Tobą na metek i potem tak ładnie się ułożyło!! ![]() A cacha smakowały bardzo i mi i rodzince mój brat jest takim testerem jedzenia SB, próbuje i jak mu posmakuje to też chce takie Np tak jest z chilli, jak robię to musi być podwojnie i dla niego ostatnio przekonał się do sałaty z czosnkiem i rzodkiewkami no i ciacha polubił ![]() mamy taki pomysł na następny raz, żeby je upiec większe i płaskie i wtedy jako takie hmm chlebko-wafelki brać na zajęcia np do jogurtu no i on też chce Nedda to kiedy w tej Waw będziesz ?? ![]() dziś taki piękny dzień, w porywach do 20 stopni, więc rowerkuję na zajęcia!! mam tylko jedne, więc może w tym czasie nie zwiną mi roweru z pod wydziału ![]() tiara na kaca to jajca służą ![]() TRZYMAM KCIUKI ZA MATURZYSTKI NASZE !!
|
|||
|
|
|
#1644 |
|
Przyczajenie
|
Drogie Wizażanki, bardzo chce do was dołączyć i baaardzo proszę o wsparcie
śledzę wątek SB od dłuższego czasu i przyznam szczerze, że jesteście fenomenalną motywacją. Już kilkakrotnie próbowałam podjąć SB ale szybko przychodził kryzysik i co za tym idzie żadnych zadowalających postępów.
|
|
|
|
#1645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze nic dzisiaj nie jadlam, zmierzylam się i oprocz boczkow, to szału nie ma
|
|
|
|
|
#1646 |
|
Zadomowienie
|
ja dzis sie zwazylam i hmm troche sie wkurzylam. 67, no cos, ide dzis na basem.
|
|
#1647 |
|
Przyczajenie
|
Raczej w kocyk sie owinę co by ukryć to i owo
2 miesiące bez ruchu z powodu nogi w gipsie + tabletki niestety dały o sobie znać
|
|
|
|
#1648 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczynki a u mnie 70,90 czyli 1,30kg mniej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : D![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a dziś dopiero 5 dzień na plaży - śniadanko było ok
|
|
#1649 |
|
Zadomowienie
|
jestem po mierzeniu i ważeniu ... dupa.. przez "udane" ostatnie 10 dni :/ wróciłam do stanu z przed miesiąca.. 72kg na wadze
może to przez nadchodzący okres.. ale nie ma co się pocieszać.. od grzeszków się nie chudnie...już nie będę pisać po raz 50, że biorę się za siebie.. ech no po prostu to robię ![]() wczoraj było ok, to dziś też może być, prawda? |
|
|
|
#1650 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A GDZIE DOSTAć TAKIE BEZ CUKRU?????
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:45.

Możesz być moim spowiednikiem ? (zjadlam pasek czekolady studenckiej z orzechami, suszonymi wiśniami i żelkami
)

PS. A to tak dobrze poimprezowac przed maturką? 

73 -> -> ->

I doblanoc od razu
przez te imprezy ehehhhhh
a cały tydzień luks a weekend , więc chyba na tym będzie moja dieta teraz polegała coś mi się zdaje, no ale dziś niestety nie udało mi się, bo bym musiała przyznać się znajomym TŻ-eta, że na diecie jestem a tego nie chcę, a oni cały czas nade mną stali. Tym bardziej, że to było spotkanie nr 1 by mnie poznać... No chyba, że zdecyduje sie na bycie singlem ^^