|
|
#2851 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2008 roku:)
Olivka i Zanka strasznie mi przykro
![]() Ale następnym razem myślę będzie już dobrze, grunt zebyście się nie załamywały ![]() Miłego dnia Wam życzę i niech @ szybko minie
|
|
|
|
#2852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim zdaniem czerwona ładniejsza...o ile ci dobrze w czerwonym bo nie każdemu ładnie.Ta biała MOIM ZDANIEM nie.....bardziej się kojarzy z bielizną.Także jeżeli Ci ładnie w czerwonym to CZERWONA |
|
|
|
|
#2853 |
|
Zakorzenienie
|
a mówiłam TŻ żeby nie odpuszczać 16.04 a 17. miałam owulację
|
#2854 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny gdzie Was wywiało? siedze tu sama jak palec.
Odezwijcie się
|
#2855 |
|
Zakorzenienie
|
hehe....ja byłam na grillu
![]() a czemu dopiero teraz sie dowiedziałaś, że miałaś owulację??bo nie rozumiem??
|
|
|
|
#2856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2857 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
A dziś juz wracam do akademika, koniec długiego weekendu. I tak nie odczułam jakoś specjalnie, że to początek maja przez tę pogodę. |
|
|
|
#2858 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, sama też kiedyś ją brałam na wywołanie@, może poczekaj aż wszystko się unormuje...albo poprostu wstrzymaj sie do okresu, a jeśli długo nie bedzie przychodził wtedy zrób test.... to straszne tak czekać, ale wiem po sobie że nie ma co też sie napalać i tracić kasy na testyU mnie z kolei dziwna sytuacja powinnam dostać @ wczoraj, i rzeczywiście troszkę "popadało" a dzisiaj nic ......czekam dalej
|
|
#2859 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
nie mam kompletnie sił, wczoraj w nocy ja i mój TŻ dostaliśmy grypy żołądkowej. masakra, dwa dni wcześniej dziadek chorował, ale myśleliśmy, że co mu na żołądku siadło. niestety to grypa. całą noc nie spałam, walczyłam z tym żeby nie wymiotować (to dla mnie tragedia) a od rana biegunka. Wziełam jakąś tabletkę, żeby zatrzymać tą biegunkę, bo jeździło mi po brzuchu non stop. Teraz czuję że mam goraczke i cholernie bolą mnie wszystkie kości mięśnie i stawy. TŻ i dziadek wymiotowali a ja uniknęłam tego. Mam nadzieję, że najgorsze za mną. Zastanawiam się czy wziąć apap na goraczke i te bóle. Przepraszam, że to opisała, ale to jakaś epidemia.
|
#2860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biedactwo to kuruj sie tam i zdrowiej szybko.Ja niedługo jade już do akademika, jestem prawei spakowana. Nie mogę sie doczekać, kiedy skończy sie ten semestr. mam już dość zjeżdżania na weekend i mieszkania z moją wspólokatorka. znów będę musiała ją dziś oglądać Serce mi się kraje Zanka szybkiego powrotu do zdrowia zycze ![]()
|
|
|
|
|
#2861 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kuruj się Kochana, ja to przechodziłam 2 tygodnie temu. Najlepiej się przegłodzić, same sucharki i biszkopty i gorzka herbata, chociaż ja piłam cole, ale rozgazowaną. Zdrówka |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2862 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam dziewczynki
![]() co tam u Was? |
|
|
|
#2863 |
|
Zakorzenienie
|
ja wczoraj miałam wizytę (wizytację) teściów
było bardzo fajnie, moje wypieki smakowały teściowej za dwa tygodnie kolejna rodzinna imprezka, tym razem my z moimi rodzicami jedziemy do teściów na imieniny teściowej za oknem maj, a ja nie mogę zabrać się by dokończyć magisterkę Na skutek brania Cilestu mam objawy,jakbym była w ciąży: senność, mdłości, nie mam apetytu na wiele rzeczy. Jak wczoraj coś o mdłościach mi się wymknęło, to teściowa bacznym okiem spojrzała na mnie
|
#2864 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Olivka czy ten twój lekarz to jest endokrynolog?? Bo właśnie sobie przypomniałam, że takie dłuuugie cykle to może być podwyższony poziom prolaktyny (często to się zdarza a nie jest to nic strasznego jak się wcześnie wykryje). Ja niestety też to miałam kilka lat temu, teraz jest ok. Myślę, że warto by było pójść na badania, koniecznie na czczo, to jest badanie z krwi. Napisz proszę jaką specjalizację ma ten twój GIN. |
|
|
|
|
#2865 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sobie siedzę już w akademiku. Mojego kochanego Tż zostawiłam znów na tydzień Przed chwilą była ogromna burza. A ja Tobie minął weekend?
|
|
|
|
#2866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie było bardzo miło kurowałam chorobe nad jeziorem i dalej sie starałam bardzo o dzidzi- choć nie wiem czy był sens![]() ale tak na wszelki wypadek
|
|
|
|
|
#2867 |
|
Zakorzenienie
|
Salomea1 żebym to ja wiedziała.nie mam pojęcia jaką ma specjalizację.U mnie w miejscowości jest kilku no może 10-ciu gin.Ale spróbuje z nim porozmawiać na temat tej podwyższonej prolaktyny- zobaczymy co on na to , a na wizytę idę prawdopodobnie w piątek bo od jutra mam zacząć zażywać Glostilbegyt i w 4 dzień do niego na USG i zaczynamy monitoring.
A powiedz mi jak długo to leczyłaś i czy w takiej sytuacji można normalnie starać się o dzidziusia? |
|
|
|
#2868 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2869 |
|
Rozeznanie
|
oj sporo mnie nie było, a tu tyle czytania
![]() Zanka205 Olivka przykro mi, ale napwno wszystko już niedługo będzie po Waszej myśli a mnie jakieś choróbsko dopadło nie wiem czy to nie zapalenie oskrzeli, pójdę po pracy do lekarza to się okażezaczęłam już robić testy owu i niestety żadne jak dotąd nie wyszedł na pozytyw chociaż nie robiłam ich codziennie i być może na majówce owu była, ale wydaje mi się, że nie, bo nie miałam typowych objawów go oznajmiających staramy się jednak pomimo to, bo może nam się uda trafić ![]() z tym mierzeniem tempy znowu mi nie wyszło wyjechałam na tydzień i jakoś tak nie w głowie mi to było, nie wiem czy teraz jest sens to robić w 12 d.c
...Bez miłości każde życie jest jedynie udawaniem i mijaniem... http://suwaczki.waszslub.pl/img-2007092200400430.pngKrzysztof Myszkowski LENKA JEST JUŻ Z NAMI - 15.06.2009 21.45 - 2990 g i 53 cm NAJKOCHAŃSZEGO SZCZĘŚCIA
|
|
|
|
#2870 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny. No i przyszedł kolejny cykl staran. Dni płodne wypadaja w tym samym czasie co nasz kurs przedmałżenski
![]() ![]() Jak myślicie to dobry znak???
|
|
|
|
#2871 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
można połączyć teorię z praktyką
...Bez miłości każde życie jest jedynie udawaniem i mijaniem... http://suwaczki.waszslub.pl/img-2007092200400430.pngKrzysztof Myszkowski LENKA JEST JUŻ Z NAMI - 15.06.2009 21.45 - 2990 g i 53 cm NAJKOCHAŃSZEGO SZCZĘŚCIA
|
|
|
|
|
#2872 |
|
Raczkowanie
|
No nie
![]() ![]() Dziś miałam straszny sen. Śniło mi sie ze byłam u gina najpierw zrobił mi normalne usg i powiedział ze ciąży nie ma. Ale jak mu opowiedziałam o swoich objawach to zrobił mi drugie usg tylko ze tym razem wewnętrzne. Ikiedy wkładała mi wziernik na monitorze zauwazyłam taką śliczna buzie dzidzi. I nawet widziałam jego męskośc. Ale w pewnym momencie zauwazyłam ze coś jest nie. Jak zapytałam lekarke cio robi to powiedziała ze usówa mi moje dziecko Mój TŻ mnie zbudził bo mówil zekrzyczałam i płakałam przez sen. Kurcze ja juz chyba mam obsesje na punkcie fasolki ![]() :conf used:
|
|
|
|
#2873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
martwię się że mój gin nie kazał mi zrobić badań poziomu prolaktyny, ale myślę że chyba wie co robi? Może powinnam zrobić te badania na wlasną rękę i iść do niego już z wynikami??
|
|
|
|
|
#2874 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
Cytat:
dziewczyny początek ciąży i wesele to nie jest najlepszy duet.. poczytajcie nas(listopadówki) czy styczniówki większość dziewczyn w pierwszych miesiącach czuje sie baaardzo żle(mdlosci poranne to mit z reguly sa calo dniowe) i jest się naprawde bardzo słabym.. ja osobiscie prawie miesiąć przelezalam takie mialam mdlości.. wiem ze bardzo marzycie o swoich dzidziusiach, ale ślub i wesele to ważny dzień i warto mieć dużo siły.. i czuc sie dobrze.. by moc sie nim cieszyć.. moze miec to swoje dobre strony bo przerwa w starankach czesto dziala cuda..
|
|
|
|
|
#2875 |
|
Zakorzenienie
|
ja już jestem dawno po ślubie 8 mcy
|
|
|
|
#2876 |
|
Zakorzenienie
|
cześć kochane, ja żyję!
mam nadzieję, że grypą żołądkową nie zarażę się już nigdy, bo okropna choroba. Jeszcze mam stan podgorączkowy i muszę w siebie wmusić coś do jedzenia, wczoraj tylko rosół i gorzka herbata. Co do coli to piłam ale pepsi, a to czasami jak miałam smaka. Czuję się jeszcze osłabiona, ale jest dobrze. Muszę iść popołudniu do mamy, a boję się jej zarazić.
|
#2877 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja zaraz spadam na zajęcia tak mi się nie chce, że szok. Zanka zdrowiej tam szybciutko
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2878 |
|
Zakorzenienie
|
Ja siędzę w pracy i robię wszystko byleby tylko nic nie robić tak się rozleniwiłam po długim weekendzie
|
|
|
|
#2879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się męczyłam całą noc z piątku na sobotę z powodu @ okropność strasznie mnie brzuch bolał, myślałam że nie wytrzymam.Cały czas myślę o tym poziomie prolaktyny głupio mi tak sugerować lekarzowi co ma robić- myślę że wie co robi
|
|
|
|
|
#2880 |
|
Zakorzenienie
|
ja się cieszę, że nie jestem w ciąży, przecież to byłaby tragedia zobaczyć dwie kreski a potem tak cierpieć przez to grypsko. A tak przeszłam to sama, bez fasolki.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:45.

Tylko zasatanwiam sie czy napewno czerwony, ale ostanio to mój ulubiony kolor. Jeszcze mi sie podoba ta biało-czerowna

, sama też kiedyś ją brałam na wywołanie@, może poczekaj aż wszystko się unormuje...albo poprostu wstrzymaj sie do okresu, a jeśli długo nie bedzie przychodził wtedy zrób test.... to straszne tak czekać, ale wiem po sobie że nie ma co też sie napalać i tracić kasy na testy
......czekam dalej
było bardzo fajnie, moje wypieki smakowały teściowej
Przed chwilą była ogromna burza. A ja Tobie minął weekend?