|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: BIEDRONKA - produkty godne polecenia cz. XLIII
Gazetka od jutra: https://biedronka.gazetki-promocyjne...-2017/11394/1/
|
|
|
|
#3302 |
|
Zakorzenienie
|
Nudna ta gazetka ;/
|
#3303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3304 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
), drzewko kawowe w kubku, przyprawy w minikostkach Knorra, lody z mango, mydło w płynie, żele Dove.. czy ktoś kupował te olejki do kąpieli TuttiFrutti? jak opinie? |
|
|
|
|
#3305 |
|
Konto usunięte
|
od dobrych 2 mcy, jak nie dluzej - nie moge sie dopatrzyc promocji na suszone pomidory wrrr
|
|
|
|
#3306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz zadam pytanie najgłupsze z możliwych, ale najwyżej mnie zjedziecie... Przeczytałam tylko pobieżnie coś o promocji na ser. O jaki dokładnie chodzi? Byłam niedawno w B., ale nie ma żadnej plakietki promocyjnej.
|
|
|
|
|
#3307 |
|
Raczkowanie
|
[1=4ac7eae5f92dfa622d89f02 4e559f952d8de277a_657b977 4600aa;74423106]Dziewczyny, czy ma któraś z Was wiatraczek na USB z aktualnej gazetki? Warto czy to jakiś bubel, który się zepsuje po 2 dniach?
http://www.biedronka.pl/index.php/pl...me,wiatrak-usb http://www.biedronka.pl/pl/product,i...atrak-usb-mw03[/QUOTE] Kupiłam wczoraj, ale ten pierwszy strasznie hałasuje i oddam. Ten drugi, ma diody led i świeci co może denerwować, a i słaby nawiew ma
Edytowane przez no_angel Czas edycji: 2017-06-07 o 19:51 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3308 | |
|
Zadomowienie
|
Dobry ten papier toaletowy z tygryskiem? Muszę uzupełnić zapasy i nie wiem czy warto
![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3309 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3310 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale czemu? Przecież możesz za jednym razem zrobić duże zakupy i podzielić je na części, żeby były po 50zł.Cytat:
![]() "Kup 10 piw, a dostaniesz chipsy gratis". Podsumuję to jednym słowem "żenada" ![]() Tak samo z wodą Polaris 700ml- kup aż 12 szt. i zyskaj 16 groszy na 1szt. Sorry, ale jak mnie ostatnio wku****** takie akcje, to masakra Edytowane przez takaja2 Czas edycji: 2017-06-07 o 21:34 |
||
|
|
|
#3311 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wazne ze chlodzi a halasu jakos specjalnie nie ma u mnie Cytat:
a co do ost zdania- bromocje w biedrze to ost zenada
|
|
|
#3312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3313 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem ciekawa zapachu tych nowych odświeżaczy
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3314 |
|
Rozeznanie
|
Oooo, super
Na pewno się przejadę Było coś ciekawego?[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;7444500 1]Nie wierze w fanpejdze. Juz pisalam na superpharm i mnie zlali. [/QUOTE] A mi akurat SP pomógł ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;74464126]Ja już z tydzień temu te golden eggsy kupiłam za 1,99, były za kasą. Rozeszły się błyskawicznie, były PRZEMEGAPYSZNE, zeżarłam całą paczkę sama, samiutka, nawet się połową jajka nie podzieliłam.[/QUOTE] Ja też Dzisiaj lecę wykupić resztkę paczek w mojej Biedrze, bo te jajeczka są obłędne - wizualnie i smakowo
|
#3315 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lol Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3317 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja też Ale dość szybko się zorientowałam, że to można zeżreć w całości :P
|
|
|
|
|
#3318 |
|
Zadomowienie
|
Bylam dzis w biedrze ale nie uraczylam papieru toaletowego z tygrysem. Byly wszystkie inne oprocz tego bialego. W ogole burdel w tej biedronie chyba musze zaczac jezdzic do innej.
|
|
|
|
#3319 |
|
psycho-killer
|
Jezu, jaka bida w tych Biedrach
. Byłam na Rondzie Gebały zobaczyć czy są fajne promocje, a tam burdel na kółkach. Cenówek w kolorze żółtym nie ma prawie w ogóle, ze wszystkim trzeba latać pod czytnik. Wzięłam jedynie fasolę czerwoną w słoiku ( pani na kasie pytała się mnie gdzie to stoi, bo w takiej cenie to okazja ), jakiś makaron z włoskiej gazetki i jakiegoś batona. W drugiej Biedrze trafiłam na przecenę pierników w czekoladzie, jakieś spore opakowanie. Już miałam po nie sięgać, gdy patrzę, a tu oczywiście otwarte i zmacane w środku. Drugie też .Jeszcze muszę chwilę ponarzekać na ich 'przeceny'. Od kilku miesięcy czaiłam się na te ich sajgonki, wczoraj wieczorem wchodzę do Biedy i patrzę, a tam cena spadła - 3,99. To sobie pomyślałam, że dziś rano po nie pójdę na spróbowanie. Idę, biorę, jeszcze sprawdzam na czytniku a tam stara cena. To pytam się pani na sklepie czy ten rabat wejdzie na kasie, a ona, że tak. No to wzięłam jeszcze kilka innych rzeczy i pakuję się na taśmę. Babka mnie kasuje i oczywiście co - sajgonki nie weszły w promocyjnej cenie. Od razu mówię, że jak wchodzą po normalnej to ja ich nie chcę, więc kasjerka poszła sprawdzić. Wraca i mówi, że one nadal kosztują 5,99, a cenówkę ktoś przykleił przez pomyłkę . Po prostu uwielbiam takie wprowadzanie w błąd. No to mówię, że chciałabym kupić po cenie zawieszonej bo takie prawo. W odpowiedzi słyszę, że nie ma takiej opcji - albo biorę w takiej albo zwrot. No to zwrot. Ciężko mi jest zrozumieć czemu ten sklep jako chyba jeden z nielicznych nie oddaje różnicy, tylko zawsze zwroty? Nie opłaca im się to jakoś czy co? Najśmieszniejsze było to, że pewnie ta cenówka sajgonek przyklejona była prawidłowo, bo termin ważności upływał 11 czerwca. Takim sposobem nikt im tego nie kupi i żarcie wyląduje w koszu, serce mi się kraję jak pomyślę ile dobrych rzeczy oni wywalają. No ale nic, nie zmienię ich polityki narzekaniem, ale przynajmniej lżej mi na wątrobie .
|
#3320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzeba było wołać kierownika i ciekawe co on by powiedział, ja tak zrobiłam i od razu inna śpiewka. Podobno różnica idzie z kieszeni pracownika, dlatego pięć razy się zastanawiam zanim zrobię rozróbę |
|
|
|
|
#3321 |
|
Raczkowanie
|
Masakra z tą biedą
towary widmo... Od dziś w gazetce miały być portfele skórzane za 49zł no i nie ma.... Jak któraś w Gdańsku widziała to proszę o info ... |
|
|
|
#3322 |
|
Konto usunięte
|
Nie, jajeczka są w kształcie.. jajeczek :P
|
|
|
|
#3323 | |
|
Kocia i psia mama :)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3324 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
O których jajeczkach wy w ogóle mówicie? Nie kojarze żadnych takich. Macie może fotkę?
|
||
|
|
|
#3325 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
grunt to byc pewnym swego i stanowczym jak widza ze masz pojecie-odpuszczaja ale tam robia zawsze problem-na tej za stacja tez A wlasnie-na tej za stacja sa ceny chociaz ;p po ile ta fasola i ktora to? na konto oddaja? w tej syt ale raczej nie bo kolezanka oddala towar
|
|
|
#3327 | |
|
psycho-killer
|
Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;74493341]Nie, jajeczka są w kształcie.. jajeczek :P[/QUOTE] No tak, logiczne . Bardziej chodzi mi o to, czy one mają narysowane twarze zajęcy? Bo znalazłam takie właśnie cuda, żółte i zielone i wyglądały jakby je zawinięto w sreberko.Pewnie gdybym je kupiła to tak bym zrobiła. Niestety jak babeczka się skapnęła, że cenówka jest inna to kazała ją zdjąć i tyle z promocji .Tapetka, no dokładnie jest tak jak piszesz. Na Rondzie to wiecznie jest problem z cenami i zwrotami, tam też jest jedna taka kasjerka, której nie lubię bo strasznie wyszczekana jest. Kiedyś mi tak pyskowała, że aż miałam ochotę kierownika wezwać, ale odpuściłam bo szkoda mi było nerwów. W tej drugiej przynajmniej cenówki rozwieszają tak w 90% ale obsługa za to o wiele milsza. Tylko ochroniarz zawsze snuje się bez ładu i składu po sklepie. Fasola to ta w słoikach z gazetki portugalskiej chyba albo innej jakiejś. Persephone, dzięki za wklejenie zdjęcia, jednak to nie te znalazłam.
Ludzie mówią, że bez miłości nie da się żyć... Osobiście uważam, że tlen jest ważniejszy - Gregory House Edytowane przez Gennie Czas edycji: 2017-06-08 o 11:23 |
|
|
|
|
#3328 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jakbyś kupiła to daj znać czy jest dobry
|
|
|
|
|
#3329 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywiscie z cena 6,99 ;p
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.

), drzewko kawowe w kubku, przyprawy w minikostkach Knorra, lody z mango, mydło w płynie, żele Dove..

Dzisiaj lecę wykupić resztkę paczek w mojej Biedrze, bo te jajeczka są obłędne - wizualnie i smakowo