|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossman.. cz. II
Cytat:
![]() nakładam cienką warstwa, wchłania się zatem dość szybko. trochę wygładza. A dzisiaj kupiłam dwa filtry sun ozon (50 i 30) za- uwaga- 12 złotych! Co to za promocja, była podana cena 20.99 na półce a przy kasie zapłaciłam 24 zł
|
|
#3992 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. a gdzie kupowałas ? tez widziałam te filtry dzisiaj, ale cena 20,90 wiec pomyslałam, ze poczekam na promocje.aha, i one są fotostabilne rozumiem ;> co do maseczki soraji polecam również. mrowienia nie czuję, ale skóra jest wyraźnie gładsza |
|
|
|
|
#3993 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
no mnie po tej maseczce 'wysypało' po jakims czasie stosowania ale to podobno normalne przy takim głębszym oczyszczaniu. teraz za to od kilku tyg. jest super gładka, piekna buźka
|
#3994 |
|
Wtajemniczenie
|
a u mnie ta maseczka nie daje raczej żadnych efektów
a stosuję ją regularnie, co 2 dni.edit: no, ok, wygładza, ale wygładzenie to ja mogę mieć po pierwszym lepszym peelingu
|
#3995 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie kiedy będzie nowa-piątkowa gazetka w necie ;p a i chciałam się was zapytać jaki krem matujący z rossmana polecacie.? bo innych drogerii raczej nie odwiedzam chociaz mam jeszcze naturę i moye
![]() myślałam o soraya uracja amtująca, siarkowej mocy, albo nastolatki-moja qmpela sobie chwali ;p wiem, że jest kwc ale ja akurat mam wrażliwą cerę ;p moze ktoś tez ma i stosowal jakis remik matujacy ;p a co do tej maseczki to chcialam ja kupic jak wykoncze moje co mam ale teraz to juz sama nie wiem
|
|
#3996 |
|
... choć nie Westwood
|
Dziewczyny, powiedzcie mi, czy w Rossmanach znajdę w ogóle kosmetyki Eveline z serii Slim Extreme 3D? Chodzi mi głównie o serum intensywnie wyszczuplające + ujędrniające, krem wyszczuplający + ujędrniający antycellulit i serum ujędrniająco- modelujące do biustu. Bo jakoś nigdy mi się nie rzuciły w oczy i nie jestem pewna...
|
|
#3997 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam kosmetyki Eveline, o których piszesz w Rossmannach
|
#3998 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3999 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale jutro ich nie będzie
|
|
#4000 |
|
... choć nie Westwood
|
Barrrrrrdzo dobrze
Cellulicie* drżyj!Dziękuję za info, lecę jutro na zakupki ![]() * nie wiem jak to cholerstwo odmienić
|
|
#4001 |
|
Raczkowanie
|
Vivienne są te kosmetyki i to czasem w niezłych cenach, często kupowałam je dla bratowej po około 10zł, dokładnie nie pamiętam. Ten róźowy na biust jest podobno świetny, podobnie na rozstępy, choć ja osobiście nie stosowałam.
|
|
|
|
#4002 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak była promocja na serię Eveline 3D to była i w Rossmanie i w Naturze. Teraz nie ma nigdzie
Akurat jak potrzebuję
|
|
#4003 |
|
Raczkowanie
|
Może teraz w gazetce będzie, w końcu wszędzie reklamy kosmetyków wyszczuplających i różnych różności na szczupłą figurę. Powinni niedługo zrobić jakąś promocje...
|
|
|
|
#4004 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4005 |
|
Raczkowanie
|
a jakie to są zakupy za większe kwoty? ja zazwyczaj wydaję około 60-80zł na zakupy i jedyne co dostałam do tej pory to reklamówkę taką grubszą
|
|
|
|
#4006 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4008 |
|
Zakorzenienie
|
Eveline widziałam też w realu
|
#4009 |
|
Raczkowanie
|
ja widziałam w carrefourze, ale też i w małym osiedlowym sklepie, ale ceny są bardzo różne
|
|
|
|
#4010 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4011 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4012 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jutro wybieram sie do Rossmana m.in. po płyn do płukania ust. Czy któraś z Was używała już tego nowego płynu Listerine? Chodzi mi o to, że nie toleruję mocniejszych past do zębów czy płukanek, od razu mam wrażenie, że dziąsła mi schodzą. Wiecie może, czy dostępne jest jakieś Listerine w wersji łagodnej?
|
#4013 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa ja kupiłam wczoraj carrefourowski na cellulit. Dobry!
|
#4014 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
wie c poużywam jeszcze i zobaczymy![]() Cytat:
![]() Siarkowej mocy nie kupisz w rossmannie i osobiście nie polecam-dla mnie matowił tak mocno ze aż sztucznie, ale na krótko...i ogólnie nic dobrego z moja buźką nie zrobił a i do wrażliwej cery raczej nie bardzo! Nastolatki tez nie używałam...ale od siebie poleca krem Garniera czysta skóra-nawilżający z przedłożonym efektem matującym-nawilża to on nie najlepiej, ale matuje na długo i dla mnie jest idealny-choć moze dla Twojej wrażliwej cery nie bedzie Najlepiej to poczytaj o składach-poszukaj składników podrażniających i kup coś delikatnego...Cytat:
choć ogólnie skórę na biuście miałam taką ładniejszaW Carrefourze widziałam balsam Hean na cellulit-tylko zrobiony dla Carrefoura właśnie-to taki z aloesm, imbirem?jeśli tak to jest super i kosztuje mniej niż normalnie a i jest go 50 ml wiecej
|
|
#4015 |
|
Zakorzenienie
|
ulotka ważna od 9 maja (tradycyjnie znaleziona w "Tele Tygodniu" )
http://www.voila.pl/359/i1qx1/ |
|
|
|
#4016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jest kilk amoich ukochanych produktów w promocji a na dodatek te nowe szmineczki Max Factor w rewelacyjnej cenie
|
|
|
|
|
#4017 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4018 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki patusia
|
#4019 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny napiszcie mi prosze raz jeszcze dokładna nazwe tej maseczki Soraya,przegladałam wczesniejsze posty i nie widze,chyba jestem slepa..
|
#4020 |
|
Zakorzenienie
|
Serum Eveline będzie w dobrej cenie 8.99 zł
![]() 6 rodzajów C_THRU 75 ml w promocji ![]() Po wstępnym przejrzeniu gazetki nic mnie jakoś szczególnie nie zainteresowało Zwróciłam jedynie uwagę na cenę serum i wody C_THRU ![]() ------------------------------------------------------------------------------- BaBy Girl pełna nazwa maseczki: Soraya, Biostymulacja równowagi hydrolipidowej, Wygładzająca maseczka na noc z efektem mikrodermabrazji ![]()
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:30.

minus za to ze długo sie wchłania-trzeba ją nałozyc tak minimum pół godzinki przed pójściem do łóżeczka
zauważyłam ze mi trochę krostek właśnie powychodziło, ale jestem akurat tez przez okresem i nie wiem czy to od niej czy nie

. a gdzie kupowałas ? tez widziałam te filtry dzisiaj, ale cena 20,90 wiec pomyslałam, ze poczekam na promocje.
a stosuję ją regularnie, co 2 dni.

Cellulicie* drżyj!