|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 | |
|
Fuck google, ask me!
|
Dot.: Janusz, Grażyna - normalna rodzina - januszowanie część PIĄTA
Cytat:
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
|
|
#4562 |
|
Konto usunięte
|
Dzielenie się pierdyliardem zdjęć mi akurat wisi powiewa - robią głupio to robią, co najwyżej dziecka szkoda, ale na mnie wpływu to nie ma.
Natomiast najgorsza postać OZM to nieprzyjmowanie do wiadomości faktu, że brajanek/karynka są istotami ludzkimi a nie nadprzyrodzonymi. W związku z tym potworni rodzice wychodzą z założenia, że ich dziecko jest ponad wszystkim i wszystkimi, i nie obowiązują go/jej żadne zasady i ograniczenia. To przecież dobre dla zwykłych śmiertelników, a brajanek może sobie robić co mu się żywnie podoba - z pluciem i biciem włącznie. A spróbuj tylko zwrócić uwagę. |
|
|
|
#4563 |
|
Konto usunięte
|
Zawsze mnie smieszy, ze rodzice nie zdaja sobie sprawy, ze facebook ma prawo do uzytkowania ich zdjec we wlasnych celach, poniewaz jest taki punkt w regulaminie.
|
|
|
|
#4564 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
tłumacz mógłby przysługiwać przez rok pobytu np. a potem jazda uczyć się języka [1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;74476206]Nie przegapiłaś, tylko olałaś. Pisałam jeszcze o biurokracji i o tym, że Francuzi w porównaniu do innych wspomnianych nacji ogólnie nie mówią w języku innym niż własny, co jest kwestią zupełnie niezwiązaną z trudnością tegoż języka. Mogę jeszcze do tego dodać to, co już zostało wspomniane, czyli mniej rozwiązań ułatwiających imigrantom życie i asymilację.[/QUOTE] myślisz że Anglicy mówią w innym języku niż własny? albo że panie w polskich urzędach/bankach/czy chociażby kasach biletowych PKP w dużym turystycznym mieście znają inny język niż własny? |
|
|
|
|
#4565 | |
|
Konto usunięte
|
Owszem, przebywając w UK spotkałam więcej Anglików używających innego języka niż we Francji Francuzów używających innego języka.
Cytat:
|
|
|
|
|
#4566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W złotych tarasach też ich mnóstwo. Ale w Arkadii dosłownie dziesiątki. Bardzo nieprzyjemnie się robi tam zakupy- panowie patrzą z odrazą, a te panie....w sumie nie wiadomo co tam pod chustką siedzi. Mam dwie pary znajomych gdzie wyraźnie zaprzestali kupowania w Arkadii bo się boją. Boją sie kobiet zaslonietych od stop do glow, gdzie praktycznie nie masz pojęcia co taka osoba ma pod tym ubraniem na sobie. W sumie poniekąd to rozumiem, bo w Polsce centrum handlowe w weekend byłoby idealnym celem dla terrorystów. W takiej Arkadii w weekend muszą być tysiące ludzi w dodatku z małym i dziećmi- medialnie cel idealny. Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#4567 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I w sumie tak tworza sie zamkniete islamskie dzielnice - malo ludzi tam teraz chodzi, bo jest nieprzyjemnie, bo czesto chodza tam kobiety w burkach; wiec zacznie chodzic jeszcze wiecej koboet w burkach z ich mezczyznami i dziecmi, potem zaczna otwierac stosowne sklepy itd itd. Moze akurat w tym przypadku tak nie bedzie ale w przyblizeniu tak wlasnie to wyglada. |
|
|
|
|
#4568 | |
|
Zakorzeniona
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4569 |
|
Wizażowy Kot Igor
|
[1=3ebdb6c370169ce1a39c163 fc8d64643247d9f80;7448045 1]Dzielenie się pierdyliardem zdjęć mi akurat wisi powiewa - robią głupio to robią, co najwyżej dziecka szkoda, ale na mnie wpływu to nie ma.
Natomiast najgorsza postać OZM to nieprzyjmowanie do wiadomości faktu, że brajanek/karynka są istotami ludzkimi a nie nadprzyrodzonymi. W związku z tym potworni rodzice wychodzą z założenia, że ich dziecko jest ponad wszystkim i wszystkimi, i nie obowiązują go/jej żadne zasady i ograniczenia. To przecież dobre dla zwykłych śmiertelników, a brajanek może sobie robić co mu się żywnie podoba - z pluciem i biciem włącznie. A spróbuj tylko zwrócić uwagę.[/QUOTE] Oj to, to. Zaraz się dowiesz, że: 1. jesteś dzieciożercą 2. jak będziesz miała swoje to zrozumiesz 3. ty chyba w ogóle nie jesteś kobietą 4. brajanek to tylko dziecko, więc mu wolno 5. karynka jest bardziej wrażliwa niż inne dzieci i trzeba zrozumieć 6. a ty sama jesteś karyna
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
|
|
#4570 |
|
Wtajemniczenie
|
swoje dzieci niech se wrzucaja wolno im, mnie wkurza jak ktos wrzuca czyjes+ moje a nie zapyta
|
|
|
|
#4571 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to pań w chustkach na głowie (i "normalnym" stroju) jest naprawdę dużo więcej. W Arkadii powiedziałabym stanowczo za dużo. Pan w ubranku typu "worek" pokutny gdzie widać twarz i dłonie i czubki butów- też mnóstwo(ciągle mi sie mylą te ich nazwy na ubrania). Wiesz możesz to przesada...a może ludzie mają rację. Arkadia jest wg mnie idealnym celem. Wybierz się tam w weekend popołudniu. Z resztą mam znajomego, który projektuje zabezpieczenia przeciwpożarowe dla tego typu kompleksów i kiedyś jak wszedł do Arkadii to stwierdził, że to jedno z gorzej zaprojektowanych pod tym względem centrów handlowych, byle pożar i mnóstwo ludzi się udusi... sam powiedział, ze "jakby tak zostac terrorystą i zrobić bum to wprost wymarzone miejsce". Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#4573 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Myślisz, że tacy ludzie czytają regulaminy czegokolwiek? Zapomnij. Najlepszym tego przykładem chyba jest sprawa pobieraczka, chociaż tutaj sama firma była c&$%@wa. Edytowane przez 201709190931 Czas edycji: 2017-06-08 o 00:59 |
|
|
|
|
#4574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka
Edytowane przez la'Mbria Czas edycji: 2017-06-08 o 00:59 |
|
|
|
|
#4575 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Codziennie to ja nawet w DE burki nie mijam (ale tez nie zapuszczam sie w ''zamkniete'' dzielnice). |
|
|
|
|
#4576 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
"użytkownik przyznaje nam niewyłączną, zbywalną, obejmującą prawo do udzielania sublicencji, bezpłatną, światową licencję zezwalającą na wykorzystanie wszelkich treści objętych prawem własności intelektualnej publikowanych przez niego w ramach serwisu Facebook lub w związku z nim (Licencja IP)." Oznacza to tylko i wyłącznie to, że facebook może dowolnie dysponować tymi treściami w ramach usług świadczonych na facebooku. Zezwalacie im na robienie tych rzeczy, o których już i tak wiecie - umożliwiacie mechanizmy udostępniania, komentowania, obrabiania zdjęć przez dodawanie naklejek, wysyłanie ich w wiadomościach. To nie znaczy, że facebook może zacząć sprzedawać kubki ze zdjęciami dzieci. |
|
|
|
|
#4577 | |
|
ctrl alt delete
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4579 |
|
Wtajemniczenie
|
Skąd wiecie że to kobiety gdy są całe zasłonięte?
|
|
#4580 |
|
Konto usunięte
|
Co do Facebooka. Nie chcę wywołać guanoburzy, ale przypomniało mi się, że kiedyś jak prowadziłam bloga na jakiejś platformie (nie pamiętam jakiej) to była w opcjach ustawień taka opcja, że jak się ją zaznaczyło to dawała efekt taki, że jak ktoś wszedł na tego bloga to nie mógł skopiować tekstu ani zapisać obrazka. Serio, nie dało się. Mógł ewentualnie przepisać tekst, albo zrobić printscreena. Myślę, że to jest wyraźne "powiedzenie", że z tej strony kopiowanie i wykorzystywanie nie jest legalne.
Na fb da się to wszystko. |
|
|
|
#4581 |
|
Zakorzenienie
|
Art 140 kw. Zreszta po co pytasz jak wiesz. Nieobyczajnym wybrykiem jest wlasnie m.in. chodzenie nago w miejscu publicznym do tego nieprzeznaczonym. Twoje czepianie sie to tez jakby nie bylo januszowanie.
Edytowane przez amber2046 Czas edycji: 2017-06-08 o 09:17 |
|
|
|
#4582 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego ONE E1003 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4583 |
|
Zakorzenienie
|
W Warszawa widuję kobiety w hijabach co najmniej 2-3 razy w tygodniu w różnych częściach miasta. Bardzo mnie dziwiły Wasze dyskusje, że niby nigdzie takich kobiet się nie widuje i że to ściema
W Galerii Mokotów czy Arkadii to często robią zakupy, w soboty nie ma możliwości żeby nie spotkać, ale to też wiadomo, że jest kwestią przypadku. Nie są to jakieś tabuny tych kobiet, ale są.
|
|
|
|
#4584 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Pisałyśmy, że jest ich niewiele (kobiet w burkach i nikabach) i lawinowo ich ilość nie rośnie i nie mają nic wspólnego z brajankami krzyczacymi pod oknem kopnientej allahu akbar |
|
|
|
|
#4585 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego ONE E1003 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Z tym zauważaniem to też pewno kwestia psychiki. Jak ktos jest rasista i się obawia, to będzie przeczulony na widok muzułmanki i zauwazy ją nawet w największym tłumie. Dla mnie to po prostu osoby, jak każde inne i po prostu nie zwracam jakoś wiekszej uwagi. |
|
|
|
|
#4586 |
|
Zakorzenienie
|
To jest przesada, ze co trzecia kobieta jest w Arkadii w chuście. Ale fakt, nie jest to rzadki widok.
Galerii Mokotów unikam, ja jestem prosty człowiek ze wsi i sie tam gubię
|
|
|
|
#4587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Ale może być jak piszesz, kwesria wyczulenia. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4588 |
|
Konto usunięte
|
Ja już na Azjatów w ogóle uwagi nie zwracam tylu ich jest. W sensie mówiąc Azjatów mam na myśli urodę Chińczyka/Japończyka itp. Bo wiadomo, że Azja wielka i szeroka.
|
|
|
|
#4589 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4590 |
|
Konto usunięte
|
Ale dziewczyny nikt nie pisze, że jest ich ZA dużo. Ja na przykład zwracam uwagę, że jest ich WIĘCEJ niż jeszcze 2-3 lata temu. I ja osobiście widzę tendencję wzrostową. Bo z roku na rok jest ich według mnie więcej i są bardziej (częściej) widoczni na ulicach czy w galeriach.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.

jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować...