|
|
#3451 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jesienne Mamy 2007 cz. II
witam
tz pożegnałam ale było juz lepiej niz na początku - liczę na to że bedzie częściej. no a niedługo spadamy do żłobka. czekam na drzezmke i idę sie umyć. 82anusia- Majeczka super się prezentuje ale podziwiam cie za wózek bo ja juz dawno miałam dosyć swojej kolumbryny. lea29- super rozbrajający usmiech ma ten twój synek u nas słoneczko świeci- oby tak dalej no i wam tez super pogody życzę no i jakies fotki jeszcze wkleję chwile z tatusiem- bezcenne no i tż w mundurku- ostatnie chwile -w środku nocy
|
#3452 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No i ślicznie prezentuje siez mamusią[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7446729]Oli wciaz nie pelza, nie raczkuje, nie wstaje tym bardziej, nie ma zebow, nie ma nawet spuchnietych dziasel ![]() Taki to moj siedmiomiesieczny noworodek ![]() [/quote] Witam w klubie to mamy już 2ch wątkowych leniuszków ![]() ![]() ![]() [1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7446903]Moj maly leniuszek [/quote]Cudny Cytat:
P.S.To ja dodam fotki z wczorajszego spacerku...tym razem Stare Miasto
|
|
#3453 |
|
Rozeznanie
|
Łusia serdecznie dziękuje za pamięć i życzenia.
Ja z kolei przesyłam najserdeczniejsze życzenia dla wszystkich pominiętych przeze mnie jubilatów (tych małych i tych większych) Przepraszam, że nie odnoszę się do Waszych ostatnich postów, ale nie miałam czasu wszystkiego przeczytać - a teraz piszę z pracy. --------- Za nami kolejna nieprzespana noc. Z soboty na niedzielę Łucja miała małą gorączkę, a w ciągu dnia delikatną biegunkę. Dziś z kolei w nocy strasznie płakała. Jeszcze nigdy tak mocno nie krzyczała. Sprawdziłam jej dziąsła i są strasznie opuchnięte - pewnie to wszystko kwestia ząbków. Jutro idziemy do pediatry sprawdzić, czy rzeczywiście ostatnie jej dolegliwości związane są z ząbkowaniem. Ogólnie jest pogodna i radosna. Wszystko zmienia się na wieczór i w nocy. Czy Wasze maluchy też tak strasznie cierpiały przy ząbkach? A może u Łucji to inny problem. Mam nadzieję jednak, że to właśnie ząbki dają się we znaki, a nie jakieś paskudne choróbsko. |
|
|
|
#3454 |
|
Raczkowanie
|
nie było mnie jeden dzien a tu tyle nadrukowałyście hihihi - my wczoraj byliśmy na wsi u mojej babci - było super! Ale powrót koszmarny 140 km jechalismy 5 godzin straszny był korek po tym weekendzie majowym w kierunku Warszawy i dojechalismy na 22 ale dzieci były o dziwo super grzeczne, nawet Mikołaj nie płakał pomimo że jego pora na jedzonko mineła o 20-stej a Zuzia przeukochana jak Mikołaj zaczynał marudzić to ona mu spiewała i wtedy Mikołaj patrzył na nią jak zaczarowany i się uspakajał az w końcu zasnał.
Jak miło patrzec jak nasze wizażowe dzieciątka się rozwijają - uwielbiam oglądac fotki naszych słodziaków, nie których już stojących lub brykajacych Ucałowanka dla wszystkich dzieciaczków dorka ciesze sie że spotkanie z mężem było milutkie - jeszcze troszczeczkę...bądź dzielna Jeli chodzi o bycie "kwoką" hihihi spodobało mi się hihihihi to ja nie jestem, gdybym tylko mogła z kims zostawic dzieci to odrazu bym się gdzies wyrwała, brakuje mi tego strasznie ostatnio na piwku z kolezankami bez dzieci byłam przed zajściem w ciąże z Zuzią czyli jakies 3 lata temu, nie pamiętam kiedy byłam w kinie, wogóle nigdzie nie bywam, na zakupach w Warszawie byłam pierwszy raz od roku na naszym spotkaniu w arkadii i to tez z Mikołajem- dobija mnie to, na dyskotece byłam przed ślubem a ja uwielbiam tanczyć, na wakację nigdzie nie pojedziemy bo dzieci nas zamordują więc chyba dopiero za kilka lat gdzieś będę mogła się ruszyć buuuuuuuuuuuuuuu tak to jest jak nie ma się z nikąd pomocy ...i fotka z wczoraj z moją babcią, tatą i wujkiem Zuzi i Mikołajka( to ten po między wózkami)
|
#3455 |
|
Rozeznanie
|
[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7446729]
Oli wciaz nie pelza, nie raczkuje, nie wstaje tym bardziej, nie ma zebow, nie ma nawet spuchnietych dziasel ![]() Taki to moj siedmiomiesieczny noworodek ![]() Zeby nie bylo, to kreci sie wokol wlasnej osi, czasem popelznie pol metra do tylu, zajmuje mu to jakies 15 minut [/quote]Co Ty przecież zdjęcia w locie? uśmiech ma jedyny.....czaruś tzw Weronika też dałącza do klubu leni! Maatra ja gotuje ale smakuje żadnie oczywiście mąż twierdzi że super ale co biedak woli takie niż wogóle! Ja też przez ten weeken nasłuchałam się o nadopiekuńczości i to w stosunku do dziecka i do męża podobno taka kwoka jestem ale jest mi z tym dobrze i tylko ci ludzie teraz wyszli źle w moich oczach jak mi niby chcieli żebym to zmieniła! a w duszy mam ich uwagi bede matkowac bo to dwa moje najwieksze skarby i juz Dzieci naprawde rosna co doskonale widac i śliczne wszystkie bez wyjątku! Dorka bedzie juz tylko lepiej |
|
|
|
#3456 |
|
Wtajemniczenie
|
siedzę u siostry. mała w żłobku a siostra chwilowo na zakupach to ja wygrzebałam u niej kilka zdjęć
mecz jeszcze w ciąży-ale mnie wzieło na wspominki
|
#3457 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuję w imieniu Mai. Nie mam czasu jechać i kupić. Najpierw choroba Mai, w kolejne wolne dni musieliśmy co inne załatwić i tak zeszło, teraz pewnie w sobotę się wybiorę i może w końcu coś kupimy. Klaudunia śliczna, tatuś widać bardzo stęskniony za córą, piękne fotki. Cytat:
Dziękujemy bardzo Kubuś dumnie jeździ w swoim wozie, fajne wycieczki mu organizujecie Cytat:
Miejmy nadzieję, że to ząbalki a nie nic innego i jak wyjdą Łusi przejdą nocne marudy. Cytat:
Kurcze jakie to słodkie, aż się fajnie na serduchu robi, takie maleństwa a już wiedzą jak sobie nawzajem czas umilić. No, no wujek wyrośnięty
|
||||
|
|
|
#3458 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witam po krótkiej przerwie Na początek życzenia: 1.05: dla Wiktorii 2.05: dla Niny 3.05: dla Łucji 4.05: dla Matyldy 5.05: dla Mai i Patryczka Sto lat maluchy! Maciusiu, masz cudowny jęzorek! ![]() Cytat:
.Cytat:
![]() Świetne fotki, dzieci masz urocze Eszewerio .Cytat:
![]() Cytat:
.Cudowne miny Gratuluję nowego aparatu
|
|
#3459 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Jednakże zarówno biszkopty bezglutenowe jak i glutenowe zawierają białko jaja kurzego, które jest silnym alergenem, również po obróbce termicznej. Trzeba obserwować malucha. Ja kupiłam kaszkę manną Kupiec (błyskawiczną) i dodaję codziennie po łyżeczce do zupy. Robię ją rzeczywiście błyskawicznie . Mam maleńki garnuszek, wsypuję tam płaską łyżeczkę kaszki, zalewam wrzątkiem, gotuję 1-2 min. Łyżeczkę ugotowanej kaszki dodaję do zupki, resztę wyrzucam.Gratulacje i brawa dla stojącej Olci .[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7435521]Demoniku i Motylku: to juz na jutro ![]() [/QUOTE]Muszę coś sprostować... Nie obchodzę imienin 4 maja... ![]() Jak byłam mała, to babcia powiedziała mi, że 4 maja jest św. Floriana, patrona strażaków, a św. Monika wspominana jest w sierpniu. I obchodzę imieniny w sierpniu .Niemniej dziękuję za pamięć Cytat:
Cytat:
Cytat:
Majunia robi zawadiackie miny i pozuje jak rasowa modelka .[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7446903]Moj maly leniuszek [/QUOTE]Cudowny, duuuży leniuszek! Uchachany od ucha do ucha . Ciekawe czym go tata tak rozśmieszył?Cytat:
[1=1d36bece409c03b7a589597 7e3eaa07c69f6d3f6_6423717 1b1711;7404795]demoniku, jestem pod wrazeniem Jasia, jaki duzy chłopczyk! Na zdjęciach z ostatniego miesiąca, te w kąpieli, ma zaczerwienione policzki, to tak chwilowo czy jakaś przypadłość? Bo mój Jasio ma suche i nie moge dojśc od czego No i wogóle super fotki jaki aparat macie jesli można spytać? Super rodzinka [/QUOTE]Dzięki Eluniu! Zaczerwienienie było przejściowe, zniknęło, była to reakcja (+ suche placki na ramionach, udach i łydkach) na nadmiar mleka krowiego (zjadałam dużo nabiału, a Jaś dostawał kaszkę na mleku). Co do aparatu, to mamy Nikon D80, dokupiliśmy jeszcze do niego dodatkową lampę i obiektyw do zbliżeń. Jesteśmy bardzo zadowoleni .Później napiszę troszkę o naszej majówce , teraz Jaś się obudził i chce pobiegać . Zaraz wybieramy się na spacer .
|
|
#3460 |
|
Wtajemniczenie
|
[quote=demonik;7448881]Witam po krótkiej przerwie
Na początek życzenia: 1.05: dla Wiktorii 2.05: dla Niny 3.05: dla Łucji 4.05: dla Matyldy 5.05: dla Mai i Patryczka Sto lat maluchy! Klaudunia przesłodka ![]() do zyczonek oczywiscie sie dołączam chyba nie lunatykuje ale bardzo szybko juz sie przemieszcza i tez mysle nad kupnem kojca pysiamn-zdjecia super, okolica cudna no i urocza rodzinka w komplecie
|
#3461 |
|
Rozeznanie
|
Sto lat dla Majuni
Hej dzień dobry Ja tylko na chwilke, korzystajac, że mój dzidziuś śpi, bo przez ten długi weekend wszystko jej się poprzestawiało i muszę ja naprawić , a to trochę potrwa.Ivy już kiedyś pisałam, że uwielbiam Twoje zdrowe podejście Kubuś na spacerku Anusiu, ale Ty śliczna jesteś. Długo się ukrywałaś. Majeczka pięknie się prezentuje na spacerkach. Często tak wstaje w wózeczku, a w szelkach lubi jeździć ? Agatkę uczę jeżdżenia w szelkach. Zawsze je zapinam, nie jest zachwycona, ale póki co ja decyduję Sylwia, Partilla, dzięki za przykłady. Lea ciesz się. Myślałam, że tylko moja teściowa jest taka... wiecie co chciałam napisać .Dorko Klaudufka urocza, fajne, fotki, teraz to już będzie coraz lepiej Oli słodziutki, do zjedzenia, a z tatusiem wygląda łał , fryzurkę ma świetną. |
|
|
|
#3462 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki
ja tylko wrzuce obiecane fotki, bo mi wczoraj bateria w aparacie padla.zaraz nadrobie co naskrobalyscie i wpadne pozniej, bo dzisiaj my mamy Majowke,ostatni dzien, bo ostatni,ale trzeba korzystac ![]() 1) najabrdziej to ja lubie komputer,on daje mi taka moc,ze nawet na jednej nozce potrafie stac ![]() 2)wyzej chyba juz nie wejde ![]() 3)stare zdjecie z parku w polsce 4)w lózeczku tez sobie postoje,a co tam ![]() 5) tabliczka ktora kupilam sobie do nowego domu i powilesilam przy drzwiach. Pytam TZ jak sadzisz,gdzie ja przywiesic. TZ : najlepiej jakbys ja na szyi nosila. (Moj dom byl czysty w zeszlym tyg,przykro mi przegapiles to)
|
#3463 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jeszcze raz za stojącą postawę... ![]() A tabliczka też fajna mi by się taka przydała (zwłaszcza przez wizytą teściowej) ![]() _________________________ _ Dziękujemy z Kubusiem za miłe slowa dotyczące fotek
My dziś rano bylismy na krótkim spacerku i z psem na szczepieniu... Teraz Kubuś ma poobiednią sjestę i pewnie jak się obudzi wypadniemy na kolejny spacerek ![]() Dozobaczyska
|
|
#3464 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Simonek jest przeuroczy, ma słodki, filuterny uśmiech . I jest niesamowicie zwinny . Najbardziej podoba mi się chyba fotka, na której ma gołe nóżki, mniamniuśna .Tabliczka fajowa, ja też taką chcę Cytat:
. Nogi mnie booolą...Jeśli mąż będzie miał ochotę wyjść po przyjściu z pracy, to powłóczy się z synkiem beze mnie. Ja założę nogi gdzieś wysoko i poleniuchuję .* * * Majówkę mieliśmy bardzo miłą, mąż trochę pracował, ale później olał pracę i tak 1, 2 i 3 maja gościliśmy się - przyjmowaliśmy gości i jeździliśmy / chodziliśmy z wizytami. Wczoraj natomiast odpoczywaliśmy od towarzystwa we trójkę, do południa przewracaliśmy się w łóżku, potem spacer i pomysł, by przenieść się na spacer do W-wy. Pojechaliśmy do parku na Wolę, trochę połaziliśmy, ale deszcz nas przegonił. Przegonił nas do San Marzano, pizza i tiramisu były pyszne .Poza tym od czwartku robię Jasiowi rewolucję, którą przyjął bez protestów . Zredukowałam mu ilość dziennych drzemek do dwóch i ilość posiłków. Dotarła do mnie wreszcie książka dra Piotra Albrechta nt. żywienia niemowląt i dzieci i potwierdziło się to, co przeczytałam wcześniej w internecie. Dzieci karmione piersią karmione są na żądanie do 6 miesiąca życia. Później ilość posiłków ma wynosić 5-6 (wraz z mlekiem). Jaś zjada teraz chętniej i większą porcję zupki, więcej zjada też wieczornej kaszki i efektywniej ssie pierś . Dwa razy dziennie dostaje mleko modyfikowane: w wieczornej kaszce i rano, z butli. Zaczynał od 90 ml, teraz pije 150 ml - 170 ml. Mleczko z butli serwuje mu tatuś .
|
|
#3465 |
|
Rozeznanie
|
Życzenia dużych postępów w rozwoju dla Majusi i Piotrusia!
Simula stojący już? ślilny, świetny mały bohater Maatra jaka Ty musisz być dumna?! a co do tabliczki to też by mi się taka przydałaKubuś super wycieczkowy! Moje dziecko usypia już godz zwariować można jak tak piszczy... |
|
|
|
#3466 |
|
Zakorzenienie
|
Jaś smacznie śpi po długim spacerze, więc trochę poszperałam i zrobiłam listę naszych urodzin
.20.01 - Lipinka 20.01 - Motylek78 28.01 - Ebena 07.02 - Annula 14.02 - Edytkap 18.02 - ~Ania26 03.03 - Dorka19801 08.03 - Myshia 21.03 - Poissonivy 31.03 - Enya 04.04 - Iza251 29.04 - Biankaaa 12.05 - Aneta80s 15.05 - Edycia15 18.05 - Demonik 25.05 - Sylwia-Zuza 03.06 - Cathy86 04.06 - Eszeweria 10.06 - Berbeaa 27.06 - Edytka2 30.06 - Pysiamn 07.07 - Myycha 30.07 - Joli31 19.09 - Szmidtka 23.09 - Anaid5 27.09 - Taszkin 13.10 - 82Anusia 21.10 - Joasiah 10.11 - Maatra 16.11 - Katarzynka77 17.12 - Lea29 Nie wszystkie mamusie wpisały w profilu datę swoich urodzin (lub wspominały o tym na forum)... Agy - ? Evela56 - ? Kulka2808 - ? Murmelius - ? Szaramysz - ? ![]()
Jaś ma: http://lb4f.lilypie.com/MTFXp2.png ![]() Antoś ma: http://lb1f.lilypie.com/AA2Gp2.png ![]() Edytowane przez demonik Czas edycji: 2008-05-16 o 22:46 Powód: zmiany :) |
|
|
|
#3467 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3468 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
...i ja tez się dopisałam prawie cały dzien na dworku, wygrzebałam nosidełko po Zuzi takie dla ciut starszych, te od niemowlęcia juz sprzedałam Mikołaj nie chciał być noszony z przodu a poza tym ledwie się w nie mieścił. Ale z tyłu chyba mu się podobało
|
|
#3469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie jest błąd ja urodziąłm się 30.06 Już poprawiam...
|
|
#3470 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiem wiem Ivy,ale on leci jak kloda...z jego temperamentem obawiam sie,ze upadek na pupe odpada.gdzie on tam bedzie dupcie wypinal jak mozna szybciej na podlodze sie znalesc. swoja droga ciekawie to musi wygladac ![]() [1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7446665] Maatra: no nie ludz sie ![]() [/quote] jedyne co mam to zludzenia ,ze moge miec wlasne pragnienia,jedyne co mam to zludzenia lalalalalalalla ![]() Cytat:
Majunia to juz duza dziewczynka.zawsze jak o niej czytam, to mysle sobie,ze Si lada moment tez tak bedzie robil,bo jak narazie to ona jest taka jego przodowniczka [1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7446903]Moj maly leniuszek [/quote]jaki leniuszek ? ja widze wyluzowanego Olivierka i jego latajaca wersje. Pozdro dla tatusia ![]() Cytat:
![]() ************************* ************************* ****************** Barbea napewno nie jest tak zle z tym Twoim gotowaniem Katarzynko my tez mielismy bardzo ciezko przy zabkach,zwlaszcza tych u gory. na szcescie bylam wtedy w pl i mama mi pomagala. Si wstawal co godzine w nocy,marudzil niesamowicie.latwo nie bylo Demoniku moze ja tez powinnam wprowadzic jakies zmiany zywieniowe i Simus spal by wiecej w nocy ? dziekujemy za komplementy cioteczka no dobra 4 tabliczki moge dostarczyc do polski w ciagu tych 2 dni mielismy tyle gosci,ze hej...kazdy chcial zobaczyc jak mieszkamy. juz mam dosc bo wygladam kiepsko.zreszta kto dobrze wyglada jak sprzata,uklada,segreguje ![]() ps. moj ogrod jest caly zarosniety w kwiatach wczesniej jak tu bylam zauwazylam tylko zonkile...a teraz
|
|
#3471 |
|
Wtajemniczenie
|
ale miałyśmy pecha- tak ładna pogoda a jak wychodziłam od siostry z klatki to lunął deszcz. zmokłysmy okropnie- tzn ja.
spadam bo mała po powrocie właśnie sie budzi
|
#3472 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
Edytowane przez edytkap Czas edycji: 2008-05-05 o 20:16 Powód: :) |
|
|
|
|
#3473 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki
mam pytanko: czy matce karmiącej wypada bądź wolno iść na solarium?????mam niedługo weselicho i tak bym się chciała troszkę podsmażyć Ale jakoś mam watpliwości.Pomóżcie:cmok :p.s. mam podosyć pracy, jakoś mi nie idzie sprzedaż -tak tylko się wyżaliłam
|
#3474 |
|
Zakorzenienie
|
edytko raczej nie mozna
moze idz na taka "pryskana" opalenizne (nie wiem, jak to sie nazywa). Wchodzisz do kabiny, pryskaja, i wychodzisz opalona.A co do pracy, to sie nie lam, jutro bedzie lepiej. Monia kawal roboty odwalilas
|
#3475 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
oooo to ja nie mam pojęcia ale pamietam kolezanka jeszcze w liceum 2 miesiace przed studniówka urodziła dziecko a na studniówce była jak czekoladka
|
|
#3476 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() rozmawialam z lekarzem i szukalam troche informacji w necie. niestety teraz znalazlam tylko ten link http://www.poradnikmamy.pl/Polozna-S...e-piersia.html musisz tylko zachowac srodki bezpieczenstwa przed popazeniem,ale to przy kadym opalaniu tak jest.ostatnio nawet zapytalam Pania na solarium,jak to jest ,bo one wywieszaja ze nie wolno. powtorzyla to samo co lekarz.trzeba bardzo uwazac na sutki,chyba sa bardziej narazone na poparzenia ![]() ja opalam sie w staniku. PS. znalazlam artykul o opalaniu w ciazy ze w ograniczonym stopniu i specjalnych srodkach bezpieczenstwa WOLNO !!! ja bym sie bala...PS2 odradzam natryskowego Tanu.skora niesamowicie pozniej sie sciera,glownie w okolicach piersi,rak.nieesteteyczni e to wyglada i chyba lepiej nie ryzykowac z okolicami piersi. Paraca sie nie przejmuj
|
|
#3477 |
|
Rozeznanie
|
czesc moje kochane
jakie te wasze dzieciaczki cudne ..poiss jestem pod wrazeniem Olci, moja jakas taka leniwa, ledwo co sama siedzi ale co wazne! od dzis ma zebola juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ![]() ![]() ![]() ![]() ciesze sie jakbym conajmniej w totka wygrala.... ehhh mamuski
|
|
|
|
#3478 |
|
Zadomowienie
|
Czesc! Ja tylko na chwile bo po majowce jeszcze jakos nie mogę się zorganizowac
![]() Zalegle zyczenia najlepszosci dla malych jubilatow : Wiktorii, Olivierka , Niny, Łucji, Matyldy, Weroniki, Mai, Patryczka !!! oraz dla solenizantek Motylka i Lei przeczytałam posty i zachwyciłam się zdjęciami. Mogole mam wrazenie jakby nasze dzieci zaczely rosnac coraz szybciej. Kiedys nie było az takiej porażającej roznicy miedzy kolejnymi wklejanymi fotkami, a teraz ! Same rezolutne maluchy spoglądają z fotek swoimi madrymi oczkami a nie zaspane niemowlaczki w śpiochachJ Wszystkie bez wyjatku sliczne . Gratuluje sprawności tym już stojacym maluszkom! Blanka jak na razie intensywnie cwiczy raczkowanie, ale nie siedzi i nie wstaje. Co nie zalicza jej ani do grupy leniuszkow ani przodownikowJ Ale rehabilitujemy moja sportsmenke i już niedługo biegac będzie ![]() Wklejam zdj z dzis i ide spac bo oczy mi sie same zamykaja;/ Spokojnej nocy
|
|
|
|
#3479 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za informacje, naniosłam zmiany .Ty zrobiłaś znacznie więcej Cytat:
![]() U nas problem jest z jedzeniem i przybieraniem na wadze, noce Jaś przesypia bardzo ładnie .Cytat:
Cytat:
.Dobrej nocy!
|
|
#3480 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Najlepsze życzenia dla Patryczka
Dziękuję w imieniu Majuni za życzenia Cytat:
Maja Cytat:
za miłe słowa, Maja także Cytat:
Simonek jest świetny, stoi już tak pewnie. Lada moment będzie biegać. Tabliczka super, świetny pomysł. Cytat:
Napracowałaś się, dziękujemy Cytat:
Fajne to nosidełko, na wasze wyprawy leśne i nie tylko. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Gratuluję Nadii ząbka ![]() Cytat:
Blaneczka super, a te oczka można utonąć. Życzymy postępów przy rehabilitacji. |
|||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:42.

No i ślicznie prezentuje siez mamusią

.

i nie moge dojśc od czego 

ślilny, świetny mały bohater Maatra jaka Ty musisz być dumna?! a co do tabliczki to też by mi się taka przydała