<3 PM 2017 <3 okrągła cz. 50! :D - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-06-08, 15:58   #2011
Edithh_21
Zakorzenienie

Dot.: &lt;3 PM 2017 &lt;3 okrągła cz. 50! :D

Cytat:
Napisane przez marta271 Pokaż wiadomość
Dokladnie tak, a u Ciebie tez w tych sprawach dobrze?
Różnie bywa, po skończeniu diety fodmap trochę się nauczylam, co mogę jeść a czego nie, ale są takie dni kiedy objawy dadzą w kość i odechciewa się wszystkiego.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Edithh_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-08, 15:59   #2012
Ithildin1
Przyczajenie

Dot.: <3 PM 2017 <3 okrągła cz. 50! :D

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
Nie wiem po co obydwie piszecie w takim kontekście skoro od żadnej z nas takie stwierdzenie nie padło?
Nie twierdzę, że od kogoś padło, chciałam tylko wyrazić swoją opinię w tej kwestii, bo bardzo mnie śmieszy jak widzę czasem dziewczyny, które rozważają kwestię tego, czy im się opłaci
Cytat:
Napisane przez agnieszka_2612 Pokaż wiadomość
Ostatnio mnie temacie dzieci teściowa wkurzyła, nie wiem jakim cudem, ale nie wiedziała (?) a może zapomniała że choruję na tarczycę i wielka panika że nie będę mogła mieć dziecka nie zna się a komentuje i mi prawi
Głupie gadanie, szwagierka ma Hashimoto i policystyczne jajniki i jak postanowiła postarać się o dzieci to trzasnęła dwójkę w ciągu 4 lat, a zdrowe osoby starają się czasem latami i nie idzie, to chyba w dużym stopniu kwestia szczęścia

Dziewczyny, po miesiącu liczenia kalorii i zwiększenia ilości ruchu w końcu wymiary mi ruszyły o 2 cm w dół, cud prawdziwy
Ithildin1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-08, 16:00   #2013
LadyArya
Amounted Princess

Cytat:
Napisane przez klocki_LEGO Pokaż wiadomość
LadyArya & Serduszko165. Ja tez mialam IBS wiele lat wiec nie musicie mi tlumaczyc. I u mnie sie nie objawial akurat tym, ale na poczatku problemow diete mialam wykluczajaca: laktoze, gluten, cebule, czosnek, papryke i wszelkie owoce poza cytrusami. Takze na kazdym weselu bez bufetu siedzialabym o suchym pysku godzinami. Niezbyt fajnie. Za do moj bliski przyjaciel ma IBS wlasnie objawiajacy sie naglymi biegunkami. Skoro macie IBS to chyba wiecie, ze to jest choroba roznie objawiajaca sie u roznych ludzi. Wasze wypowiedzi pokazuja dokladnie problem: heheszki i analiza, czy gosc podal Wam zadowalajaca i przekonywujaca wymowke. Zenua. O ile zgadzam sie, ze moze byc komus przykro, ze ukochana ciocia nie przyszla, albo wkurzac sie, ze ktos nie potwierdza zgodnie z data, o tyle oczekiwanie tlumaczenia, a potem analize powodow uwazam za nietaktowne i obciachowe. Bo wlasnie sie konczy tak, jak powyzej. Z reszta IBS to tylko przyklad, gosc moze miec tysiac roznych zdrowotnych powodow. Ma wysylac karte ze szpitala? Tyle.

To Twoj tatuaz?

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

Jemu sie krzywda nie stanie, to tylko kilka godzin, a tobie zalezy. Niech zrobi to dla ciebie, to nie jest wielkie poswiecenie
chyba niewiele zrozumialas z mojego przeslania, cuż mówi sie trudno rozumiem ze nie moge śmiać sie z mojej choroby, lepiej zebym siadla w kącie i plakala i serio ktos tu mowil o jakiejs analizie ? chyba czytamy inne fora
LadyArya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-08, 16:03   #2014
mckwadrat
Wtajemniczenie

może jeszcze któraś się zdecyduje, TAKA obniżka https://sprzedajemy.pl/suknia-slubna...768-nr46440287
mckwadrat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-08, 16:05   #2015
klocki_LEGO
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ithildin1 Pokaż wiadomość

Głupie gadanie, szwagierka ma Hashimoto i policystyczne jajniki i jak postanowiła postarać się o dzieci to trzasnęła dwójkę w ciągu 4 lat, a zdrowe osoby starają się czasem latami i nie idzie, to chyba w dużym stopniu kwestia szczęścia
Niestety tak jest. I nie zapominajmy, ze zajscie to jedno, a donoszenie to drugie. Kobiety sie wstydza przyznac, ale duzo traci ciaze. Duzo wiecej, niz sie wydaje. Potem maja zdrowe dzieci itd i nikt nie wie, ze byly w ciazy np 3 razy a dziecko maja jedno. I tak, jak piszesz, czesto to sa osoby niby zdrowe, wszysko ok.

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

Cytat:
Napisane przez mckwadrat Pokaż wiadomość
może jeszcze któraś się zdecyduje, TAKA obniżka https://sprzedajemy.pl/suknia-slubna...768-nr46440287
HHAHA wczoraj jak klikalam po uzywanych to trafilam dokladnie na ta Ide o zaklad, ze mozna nowa uszyc u krawcowej za polowe ceny. Ludzie maja nas.ne w baniach.
klocki_LEGO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-08, 16:11   #2016
marta271
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muszkaaa8 Pokaż wiadomość
A ile masz lat ?
My tez postanowiliśmy że będziemy sie starać bo jak naokoło słyszę o tych wszystkich problemach to mnie to troche przeraża .. A chciałabym sie wyrobić z pierwszym dzieckiem przed 30stką

Stara juz jestemdo 30 tez zawsze chcialam no ale wyszlo inaczej juz 2 lata opoznienia mam

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Edithh_21 Pokaż wiadomość
Różnie bywa, po skończeniu diety fodmap trochę się nauczylam, co mogę jeść a czego nie, ale są takie dni kiedy objawy dadzą w kość i odechciewa się wszystkiego.

Wlasnie z tym jedzeniem najgorzej, ja uwielbiam najwiecej tych rzeczy ktorych akurat nie mogę :/ teraz przed slubem jem tylko to co moge by bylo zupelnie dobrze w naszych chorobach najwazniejsza dieta i stres. :/
Stary 2017-06-08, 16:17   #2017
magdenka
Zakorzenienie

Cytat:
Ale to raczej przy małych przyjęciach
Nam właśnie wszyscy mówili, że robimy najgorzej, bo zapraszamy mało osób, talerzyk drogi, a koszty za kościół, stroje, foto, dj, dekoracje itp. są stałe bez względu na wielkość imprezy, więc mało nam się zwróci padła nawet porada, żeby doprosić do setki
magdenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-08, 16:27   #2018
Anemone
Mother of Cat

Cytat:
Napisane przez mckwadrat Pokaż wiadomość
no ale suknia piękna...
zaręczyliśmy się 15 listopada 2015
ślub 30 grudnia 2017
Anemone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-08, 16:39   #2019
muszkaaa8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anemone Pokaż wiadomość
o proszę, czyli będzie mała Muszka lub Muszek?

kiedy zaczynacie starania?

No kiedyś bedą, zobaczymy jak wyjdzie ale niebawem zaczniemy
Łykam juz kwas foliowy nawet

Cytat:
Jak nie nadrabiasz to nie będziesz wiedziała

Akurat w obrączkach od samego początku byłam stanowcza i nic się nie zmieniło

Obydwoje mamy klasyczne,"zaokrąglane",3 mm z żółtego złota. Z Kruka model Eternia.:

Nie chce mi sie nadrabiać tyyyylu stron, wybacz :P

Klasyka cieniutka najlepsza

Cytat:
Aha. Bo ja mialam duzy problem z tatuazami przy wyborze sukni, i chcialam pytac jak to u ciebie, ale widze, ze przy takich miejscach to nie byl problem. No, chyba, ze mialas miniowe

Jest, ale przy wiekszym lub bardziej skomplikowanym tatuazy tatuator sie nie podejmie robic z mascia. Tzn, jak sie podejmie, to nie jest profesjonalista. Ta masc zmienia skore troche, reakcje itd.

A czesc artystow po prostu nie dziara tak w ogole, bo wychodzi z zalozenia, ze 'musi bolec' i taka jest cena.

Mnie o dziwo udo bolalo najbardziej po, a obojczyk w trakcie.

Było delikatnie widać ten pod piersiami ale mi to totalnie nie przeszkadzało.
Udo mnie bolało porównywalnie do tego pod piersiami a myślałam, ze będzie bolało duzo mniej

Cytat:
Napisane przez oljaa Pokaż wiadomość
czekamy na małe boho Muszki

Weeee, ja powoli zaczynam odczuwać lekki instynkt macierzyński (a raczej wiem, że TŻ bardzo cieszyłby się na bejbika), ale długo, długo będzie nic

Boho Muszki w fredzlowych sukienusiach

20.05.2017
muszkaaa8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-08, 16:42   #2020
Edithh_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdenka Pokaż wiadomość
Nam właśnie wszyscy mówili, że robimy najgorzej, bo zapraszamy mało osób, talerzyk drogi, a koszty za kościół, stroje, foto, dj, dekoracje itp. są stałe bez względu na wielkość imprezy, więc mało nam się zwróci padła nawet porada, żeby doprosić do setki
Ile ja się też tego nasluchalam, każdy wie lepiej, co powinniśmy zrobić.

Edithh_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-08, 16:44   #2021
klocki_LEGO
Rozeznanie

Cytat:

Było delikatnie widać ten pod piersiami ale mi to totalnie nie przeszkadzało.
Udo mnie bolało porównywalnie do tego pod piersiami a myślałam, ze będzie bolało duzo mniej
Mi nie przeszkadza, ze widac. Ale ja mam caly rekaw i cala klate i kawalek plecow. I na kolorowo. I sie okazalo, ze np. nie moge rekawkow a tak mi sie podobaly. Tak samo sie okazalo, ze skromna suknia ginie przy takich kolorowych tatuazach. I zastanawialam sie, czy ktos inny mial problem taki.

Ja tez myslalam, ze udo bedzie mniej. Jeszcze samo tatulowanie ok, ale zaraz po, tak przez godzine, myslalam ze umre. Musialam wziac paracetamol. Zaden inny mnie tak nie bolal, a mam za soba ponad 50 godzin dziarania
Stary 2017-06-08, 17:06   #2022
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Dziewczyny jak to jest, jak świadek jest w domu Pana Młodego i pomaga przy przygotowaniach, ubieraniu, to wtedy osoba towarzysząca świadka jest z nimi?
bo w sumie zupelnie nie pamietam jak to bylo na ostatnich slubach

I jeszcze pytanie na którą u Was fotograf się zjawia? Czy dopiero pod kościołem czy już pod domem lub na przygotowania?

PM 2017

Edytowane przez pretty_girl19892
Czas edycji: 2017-06-08 o 17:07
pretty_girl19892 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-08, 17:06   #2023
serduszko165
Zakorzenienie

Zalatwilismy częściowo sprawę w USC, czekamy na zmigrowanie i zamowilismy obrączki odbiór pod koniec lipca, tyle mają roboty

serduszko165 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-08, 17:11   #2024
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
No kiedyś bedą, zobaczymy jak wyjdzie ale niebawem zaczniemy
Łykam juz kwas foliowy nawet

Nie chce mi sie nadrabiać tyyyylu stron, wybacz

Klasyka cieniutka najlepsza

Boho Muszki w fredzlowych sukienusiach

Niebawem to znaczy kiedy​? A co jak będzie chłopczyk? obrączki zamówiliśmy 6 maja więc jeszcze aktywnie się udzielałas

Wysłane z mojego Lenovo K10a40 przy użyciu Tapatalka
malgosiaw123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-08, 17:13   #2025
motylek825
Zakorzenienie

Dzień dobry! Witam serdecznie! ale się stęskniłam co u Was?

Jutro naskrobie coś w klubie i wkleję kilka zdjęć teraz idę się rozpakować, jutro ostatni dzień w starej pracy

Ogólnie podczas tego pobytu odebraliśmy obraczki, skończyliśmy poradnie, zamówiliśmy tort i ciasto, byliśmy na sali dopytać o szczegóły, odebraliśmy papiery z USC, TZ kupił smoking, byłam na przymiarce i rezygnuje z welonu będzie tylko wianek 🏼 spotkałam się z dekoratorka No i chyba to tyle

"Dziś zasypiamy w białej kołdrze
a kiedyś zakopią nas w jednym grobie"
motylek825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-08, 17:14   #2026
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak to jest, jak świadek jest w domu Pana Młodego i pomaga przy przygotowaniach, ubieraniu, to wtedy osoba towarzysząca świadka jest z nimi?

I jeszcze pytanie na którą u Was fotograf się zjawia? Czy dopiero pod kościołem czy już pod domem lub na przygotowania?
No raczej nie ja jako dziewczyna świadka sama jechałam na wesele,normalnie na ślub bez przesady

Nie wiemy jeszcze jak z foto,zobaczymy co nam doradzi po spotkaniu. Nie planujemy zdjęć z przygotowań ale nie wiem jak to będzie ostatecznie.

Stary 2017-06-08, 17:14   #2027
motylek825
Zakorzenienie

Cytat:

Ja chce foto na przygotowaniach a na resztę nie odpowiem bo nie wiem

Stary 2017-06-08, 17:19   #2028
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez serduszko165 Pokaż wiadomość
Zalatwilismy częściowo sprawę w USC, czekamy na zmigrowanie i zamowilismy obrączki odbiór pod koniec lipca, tyle mają roboty

Gdzie zamowiliscie i jakie?

---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ----------

Motylku a Ty nie planowałas jakiejś ozdoby we włosy zamiast wianka?

Stary 2017-06-08, 17:21   #2029
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:
No raczej nie ja jako dziewczyna świadka sama jechałam na wesele,normalnie na ślub bez przesady

Nie wiemy jeszcze jak z foto,zobaczymy co nam doradzi po spotkaniu. Nie planujemy zdjęć z przygotowań ale nie wiem jak to będzie ostatecznie.

No własnie też tak mi się wydawało że dojedzie sama, ale wolałam Was dopytać, jako że na wielu weselach nie byłam
Najwyżej zabierze się z rodzicami świadka.

A co do zdjęć z przygotowań to ja bym chciała ale mamy małe i zagracone mieszkanie i nie wiem czy chce tam wpuszczać foto

PM 2017

Edytowane przez pretty_girl19892
Czas edycji: 2017-06-08 o 17:22
Stary 2017-06-08, 17:22   #2030
klocki_LEGO
Rozeznanie

Cytat:
Na przygotowaniu, chociaz nie wiem, po co, bo mamy malo fotogeniczne mieszkanie. Ale chce takie typowe foty panny mlodej z lustrem, z druhnami i lustrem itd. Jeszcze nad tym mysle, jak to zrobic, bo chce tez zeby obcykal te cholerne dekoracje, a jak tlum ruszy na sale, tzn pod namiot, to chyba bedzie juz po ptokach. Jak masz fajny dom czy gdzie tam sie szykujesz, to ja bym brala na przyghotowania. Np. TAKIE foty sa super. Albo TAKIE
Stary 2017-06-08, 17:23   #2031
serduszko165
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ----------

U prywatnego jubilera, mieliśmy moje złoto i na obrączki starczy, a może i rozlicza z robocizna, tz ma jeszcze złoto ale zapomniał...więc jak pójdziemy odebrać to może z nimi rozliczymy, ogólnie robocizna 450zl, płaskie żółte złoto 585 bez sciec, moja 4 i Tz 4,5, grubość 1, grawer: imię znak nieskończoności i data

serduszko165 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-08, 17:28   #2032
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:
Na przygotowaniu, chociaz nie wiem, po co, bo mamy malo fotogeniczne mieszkanie. Ale chce takie typowe foty panny mlodej z lustrem, z druhnami i lustrem itd. Jeszcze nad tym mysle, jak to zrobic, bo chce tez zeby obcykal te cholerne dekoracje, a jak tlum ruszy na sale, tzn pod namiot, to chyba bedzie juz po ptokach. Jak masz fajny dom czy gdzie tam sie szykujesz, to ja bym brala na przyghotowania. Np.
No własnie mieszkanie takie mało fotogeniczne mamy, do tego trzebaby wszystko co na wierzchu poupychać w szafy
No ale myślę że na godzine rzed wyjazdem do kosciola poprosze zeby fotograf juz byl

Cytat:
Napisane przez serduszko165 Pokaż wiadomość
U prywatnego jubilera, mieliśmy moje złoto i na obrączki starczy, a może i rozlicza z robocizna, tz ma jeszcze złoto ale zapomniał...więc jak pójdziemy odebrać to może z nimi rozliczymy, ogólnie robocizna 450zl, płaskie żółte złoto 585 bez sciec, moja 4 i Tz 4,5, grubość 1, grawer: imię znak nieskończoności i data

Takie same szerokosci jak u nas

PM 2017
Stary 2017-06-08, 17:33   #2033
muszkaaa8
Zakorzenienie

Cytat:

U nas żona świadka i chłopak świadkowej byli od razu pod kościołem. Nie było ich z nami

A fotograf u nas był na przygotowaniach

Cytat:
Niebawem to znaczy kiedy​? A co jak będzie chłopczyk? obrączki zamówiliśmy 6 maja więc jeszcze aktywnie się udzielałas

Jak będzie to nic sie nie martw, dowiecie się pewnie pierwsze
A jak będzie chłopczyk to tez będzie boho

Wybacz ale jestem troche nieogar Myli mi sie juz to wszystko Ale pamietam, ze od początku chciałaś wąskie obrączki

20.05.2017
muszkaaa8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-08, 17:34   #2034
klocki_LEGO
Rozeznanie

Cytat:
No własnie mieszkanie takie mało fotogeniczne mamy, do tego trzebaby wszystko co na wierzchu poupychać w szafy
No ale myślę że na godzine rzed wyjazdem do kosciola poprosze zeby fotograf juz byl
Ja mysle, ze to tez jest fajny moment, zeby wlasnie zrobic fory z mama, czy z druhnami, bo potem na slubie i weselu bedzie mlyn. A przygotowania to taka chwila jeszcze bardziej spokojna i intymna. Nawet, jak masz malo fotogeniczne mieszkanie, to takie foty z lustrem wyjda. Popatrz na Pinterescie na foty z lustrem, jest kilka roznych fajnycj pomyslow, do ktorych nie trzeba miec za tlo dworku z Pana Tadeusza
Stary 2017-06-08, 17:37   #2035
motylek825
Zakorzenienie

Cytat:

Tak planowałam ale jednak chce wianek, tak fajnie się z nim czułam

Stary 2017-06-08, 18:04   #2036
magdenka
Zakorzenienie

Cytat:
A co do zdjęć z przygotowań to ja bym chciała ale mamy małe i zagracone mieszkanie i nie wiem czy chce tam wpuszczać foto
Ja nie chciałam zdjęć z przygotowań, ale foto przyjechał zrobić zdjęcia detali i sam to sobie wszystko organizował, bo my nie mieliśmy na nic czasu a i jakieś zdjęcie w sukni też mi zrobił, chyba jak świadkowa mi przyszywała stanik. Był właśnie tak na godzinę przed wyjściem.
magdenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-08, 18:07   #2037
Anemone
Mother of Cat

ale mi ciśnienie poszło w górę...
debilny współlokator...
wykłócał się jak nie wiem co. 'Bo on myślał [...] bo nic nie mówiliśmy [...] bo w umowie jest [...]'.
Pamiętacie jak opowiadałam, że w lutym wzięliśmy gościa na poważną rozmowę?
Jego dziewczyna była tutaj po kilka tygodni z rzędu... Nam to przeszkadzało bardzo, ale ustaliliśmy, że jeśli bardzo chcą, to niech sobie siedzi, ale rachunki pociągniemy z kaucji. Kaucja się skończyła, gość ma do dopłaty 112 zł i się wykłóca... Mówi, że w umowie nie ma napisanego nic na temat poboru kaucji na rachunki. No ale umowa słowna też zobowiązuje.
Gość się próbował wykłócać, zaczął gadać, że 'inaczej to sobie załatwimy' bo on chce kaucję z powrotem!
Zapytałam się jak - powiedział, że prawnie - i wkopał się sam, bo umowa jest na nią, nie na niego, więc on tu przebywa bezprawnie i mogę go równie dobrze dzisiaj wykopać za drzwi.
Spokorniał, ale powiedział, że tej stówy nie dopłaci.
Tak mi ciśnienie podskoczyło, że mi gorąco już od 10 minut... Debil się będzie wykłócał, kiedy nie ma racji.
Najbardziej straciłam na tym wszystkim ja
nie wierzył, że przez 9 miesięcy jej pomieszkiwania tutaj (i mieszkania ciągiem przez 3 tygodnie z rzędu) mogli nastukać dodatkowe 600 zł naprawdę ameba z niego...

mam już dość tego mieszkania, same problemy tutaj... Jak dobrze, że się od lipca przenosimy i będziemy mieszkać całkiem sami. Ja już nie potrafię mieszkać z kimś poza naszą dwójką...
ślub 30 grudnia 2017
Stary 2017-06-08, 18:08   #2038
sweet_chocolate
Zakorzenienie

Byłam w urzędzie, zabrałam akt małżeństwa i złożyłam wniosek o nowy dowód. Jeszcze miałam złożyć o prawo jazdy i dowód rejestracyjny ale już nie zdążyłam bo zamykali

Uwaga uwaga, w końcu, po prawie 2 tygodniach biorę się za napisanie relacji
Stary 2017-06-08, 18:09   #2039
Anemone
Mother of Cat

Cytat:
Napisane przez sweet_chocolate Pokaż wiadomość
Byłam w urzędzie, zabrałam akt małżeństwa i złożyłam wniosek o nowy dowód. Jeszcze miałam złożyć o prawo jazdy i dowód rejestracyjny ale już nie zdążyłam bo zamykali

Uwaga uwaga, w końcu, po prawie 2 tygodniach biorę się za napisanie relacji
w końcu!
Potrzebuję dzisiaj czegoś pozytywnego, bo cała jestem w nerwach
ślub 30 grudnia 2017
Stary 2017-06-08, 18:15   #2040
krasulka7399
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta271 Pokaż wiadomość
Stara juz jestemdo 30 tez zawsze chcialam no ale wyszlo inaczej juz 2 lata opoznienia mam
Czasem się coś chce, ale nie zawsze można. Trzymam kciuki żeby problemy zdrowotne się skończyły i ze spokojną głową będzie można planować Jeśli dostanę pracę to też będziemy musieli przełożyć chociaż oboje chcemy już.

Cytat:

Wydaje mi się, ze dziewczyna świadka przyjedzie pod Kościół. A foto będzie w domu, ale raczej nie będzie zdjęć z przygotować tylko z błogosławieństwa.

Chyba nie wyglądamy z tż na swój wiek bo zostaliśmy poproszeni o dowód kupując piwo. A tam 18-stka dawno, dawno temu
krasulka7399 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości