|
|
#991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. IV
em właśnie nic nie napisałam o tej pieprz*ej karcie
Nic, kompletnie nic.Wspomniałam tylko, że Izabeli wydawało się, że to mogą być pieniądze albo weksle. Tylko jedno zdanie które pewnie i tak jest źle.. Prawie cały czas pisałam, że zależało jej tylko na kasie i jaka ona próżna i powierzchowna była.. Itp. Spieprzy*am wszystko ![]() Kochana nie wyzerują Ci! Napisałaś wypracowanie, nie mogą Ci wyzerować...
|
|
#992 |
|
Zakorzenienie
|
Ja Wam powiem jedno. Te przykładowe prace to z dupy są
Przecież to ktoś musiał je napisać od momentu jak ujawnili arkusze, więc miał mniej czasu chyba, niż my na maturze to jak mógł to dobrze napisać?15 osób, bijemy rekordy Połowo z tego pewnie szuka przecieków
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#993 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mi zależy na tym, żeby tylko zdać..
![]() Po prostu żebym miała ten wynik, ale żebym miała powyżej 30%... ![]() 30% to 16pkt...? Nija skąd masz odpowiedzi?
|
|
#994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jaki z tego wszystkiego wniosek? ze cale powtarzanie na nic, bo dali fragment, na ktory nawet podczas czytania nikt nie zwraca uwagi ![]() jeszcze wczoraj chcialam to napisac dobrze a dzis modle sie, zeby w ogole zdac
|
|
#996 |
|
Zadomowienie
|
blaque 21 pkt to 30%
Ja o karcie napisałam ze izabela rozważa ze dotyczy ona tematu pieniędzy ale tak naprawde to ta karta symbolizuje zamierzenia wokulskiego wobec niej, o których ona nie ma pojęcia ![]() Ale se wymyśliłam
Nie można dwadzieścia cztery godziny na dobę trzymać się za ręce i ciągle uśmiechać, bo drętwieją mięśnie. Edytowane przez Ywonula Czas edycji: 2008-05-05 o 14:46 Powód: dopowiedzenie |
|
|
|
#997 | ||||
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A ja właśnie pisałam o Izabeli pozytywnie..
|
|
|
#998 |
|
Zakorzenienie
|
laylaaa dokładnie..
Nigdzie w opracowaniach nie było symbolu karty, nic, nawet nie wspomniane. A teraz wyskoczyli z tym fragmentem.. ![]() Teraz najbardziej boję się ustnych i biologii..
|
|
#999 |
|
Zakorzenienie
|
Ej, nie możliwe, żeby wszystkim poszło źle!
Sprawdzałam wyniki, test mam niemal cały skopany. A stracilam na niego 1,5 godziny
|
|
#1000 |
|
Zakorzenienie
|
Yw załamałaś mnie..
Jakie zamierzenia Wokulskiego? Skąd oni to wytrzasnęli?21 pkt...? No to powodzenia sobie życzę.. Krówka są już odp?
|
|
#1001 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idę pisać prezentację
|
|
#1003 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A 21 pkt to nie jest dużo. Za sam styl dostaje się max 12 ![]() A poza tym Ty będziesz miała o wiele więcej
|
|
#1004 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny a te odpowiedzi komisji o 15 to gdzie są? Na stronie cke?
|
#1005 |
|
|
Ja z czytania ze zrozumieniem będę mieć 13-19 pkt.
Tak się zastanawiam.. czy jak w tym pierwszym napisałam "dziennikarz prowadzący bloga", w liczbie pojedynczej, to mi uznają?
|
|
#1006 |
|
Zakorzenienie
|
A ja z czytania ze zrozumieniem, będę mieć 3-4.
Bosko ![]() Eh, zaczynam sie dystansować. I tak nic nie zminię. Właśnie zaczęło mnie wkurzać, że jutro angielski i trzeba powtarzać zwroty, a w ogóle tego nie czuję!
|
|
#1007 |
|
Zadomowienie
|
Myśle ze uznają
![]() Jaki bezsens. Patrze na model odpowiedzi na oke jaworzno i widze ten model co wcześniej podałam
|
#1008 |
|
|
Krówko, słyszałam, że wasz tekst był strasznie trudny i nikomu nie poszło dobrze.
Ywonula, bo na razie wszędzie jest to samo.
|
|
#1009 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżeli chodzi o tą kartę Wokulskiego, to ja bym stawiała na wieloznaczność i przywiązanie Łęckiej do różnego rodzaju wartościowych papierów... ale nie wiem, nie wgłębiałam się w ten drugi temat akurat za bardzo.
Ej dobra, koniec rozmyślania jak co komu poszło Bo zaczynacie panikować, a na pewno nie poszło tak źle ![]() Też nie czuję angielskiego i strasznie nie chce mi się za niego zabierać. Ych!
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#1010 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiecie co? Przecież teraz już nie zmienimy wyniku! Ja też nie napisałam o tej karcie, tzn tylko o niej wspomniałam, że (coś tam coś tam) symbolizuje ogromne uczucie do Izki
![]() Dobra, co ma być to będzie, prawda? Głowa do góry! Po co martwić się całe wakacje? Zdać zdamy, innej opcji przecież nie ma! Ja w to wierzę! ![]() Ważne, żeby nie poddawać się i jutro dobrze wypaść. Przeszłość za nami, tak? Tak! P.s Wżeram właśnie pysznuchnego prince polo Achhhh, czekoladka Hmm, a co z moją dietą? hihihihi
Edytowane przez Navien Czas edycji: 2008-05-05 o 15:38 Powód: baton:D |
|
|
|
#1011 |
|
Konto usunięte
|
Dla mnie tekst z czytania ze zrozumieniem był bardzo prosty i jak sprawdzilam z kluczem tol icze na ok 14 pkt - może to malo przy moim stwierdzeniu "bardzo prosty" ale kretynka dalam hiperbolę a w pierwszym pyt napisalam ze autor utozsamia sie z dziennikarzami prasowymi z prawdziwych gazet
Napisalam to juz po czasie gdy inni zrobili zamieszanie z oddawaniem prac wiec po prostu wpisalam bez namyslu zeby nei zostawic pustego A wypracowanie o Lalce...masakra....ten fragment byl idiotyczny i nie apsowal do polecenia Ale to ze to Wokulski wynurzyl sie z tego dymu to napisalam i sforumowalam to jakoś, że "tak samo jakw zyciu panny Izabeli tak i w jej śnie Wokulski wynurzył się przed nią nagle niewiadomo skad" ![]() Ale o symbolice karty nic a nic...wogole to wypracowanie napisalam strasnzie długie bo az do ostatniej linijki z tym, że tak prymitywnym językiem jakbym byla w gimnazjum I nie odwolalam sie do calej lektury bo nie bylo tego w poleceniu i balam sie ze jak sie mimo to odwolam to bedzie nie na temat A teraz widze , że trzeba bylo se odwolac Ide sie męczyć z angielskim..... |
|
|
|
#1012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tekst jak tekst, całkiem przyjemny, ale te pytania! Przegięli. A tak w ogóle to fajnie, ze mamy takie forum, na którym możemy podzielić sie wrażeniami. Myślałam o Was dziś na maturze Na szczęście niezbyt długo
|
|
|
#1013 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wg mnie trafiłaś w samo sedno,ona właśnie czuła się osaczona przez niego,przerażał ją i nie wiedziała co planuje,poza tym jakby nie patrzeć od niego zależał jej los,bo ze swoim materializmem i chęcią życia w luksusie bez Wokulskiego (i jego $ ) byłaby zgubiona Wiecie co,teraz już nawet nie myślę o tym,napisałam mnóstwo o Izabeli jako wrednej suce wykorzystującej naiwnego Stacha I tylko ok. 1/3 dotyczyła konkretnie fragmentu.Tak szczerze, to wydaje mi się że co roku historia się powtarza,maturzyści wracają do domu,zaczynają sprawdzać odpowiedzi i plują sobie w brodę,lamentują, rozpaczają...A jak widzicie naprawdę niewiele z nich oblewa.Głowy do góry! To pierwsze takie nasze doświadczenie w życiu,najważniejszy jak dotąd egzamin i, (mówiąc kolokwialnie ![]() ![]() ), głupiejemy.W tym stresie nie pamiętamy już co napisałyśmy,snujemy czarne scenariusze,nie potrafimy ocenić sytuacji obiektywnie.I oczywiście wydaje nam się WSZYSTKIM,że nikomu nie poszło tak tragicznie jak nam ![]() Zapewniam was,że jest lepiej niż myślicie ![]() Nawet jak ktoś nie zda to są nowe przepisy,nie czeka go rok bez matury bo można poprawić 1 przedmiot w sesji wakacyjnej.Matura to nie sprawa życia i śmierci!
|
|
|
|
|
#1014 |
|
|
Ja teeeeeż.
Tak sobie myślałam, że dokładnie w tym momencie otwieracie arkusz i dokładnie w tym momencie od razu patrzycie na koniec na tematy.. I myślicie sobie: i po co ja powtarzałam te wszystkie lektury, jak znowu dali Lalkę.. ![]() EDIT: fugeela, trochę mnie pocieszyłaś. I zazdroszczę Ci takiego podejścia.
|
|
#1015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja będę miała z 3/10. Ale nie będę o tym myśleć, pierdzielę, nie będę się zamartwiać do 30 czerwca. Ale z drugiej strony nie będę zadowolona z 40, 50 czy 60% ![]() Idę na "Życie na fali" i "Ostry dyżur". Odstresuję się. Ale wezmę zeszyt z niemieckiego
|
|
|
|
|
#1016 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mysllam, ze to ktos inny ano plynie, ale nie tak goraco jak Wasze. Dziewczyny wszytko bedzie dobrze i nie myslcie juz o tym, bo nic i tak i nie zmienicie, a tylko podenerwujecie sie niepotrzebnie
|
|
#1017 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Dokładnie! Dziewczyny polski naprawdę trudno oblać, jeśli się coś napisało! Wszystkim zależy na tym, żebyśmy zdali, a nie żeby nas usadzić! Głowa do góry!
|
|
#1018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uhahana zaistaniałaś na pudlu, nie ma co
|
|
|
|
|
#1019 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Idę się uczyć kochane. A wracając do domu dzisiaj wstąpiłam do sh i na pocieszenie kupiłam sobie wspaniałą spódnicę To taki miły akcent dzisiejszego dnia.Btw. co do jutra obstawiam, że będzie formalny ![]() Nie było go od początku nowej matury..
|
|
|
#1020 |
|
Zadomowienie
|
Ja sobie z czytania ze zrozumieniem naliczyłam 7 pkt :/
A wypracowanie to w ogóle porażka...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:56.

Nic, kompletnie nic.
Przecież to ktoś musiał je napisać od momentu jak ujawnili arkusze, więc miał mniej czasu chyba, niż my na maturze to jak mógł to dobrze napisać?
Połowo z tego pewnie szuka przecieków

Jakies pkt napewno uzbierałyście..

Napisalam to juz po czasie gdy inni zrobili zamieszanie z oddawaniem prac wiec po prostu wpisalam bez namyslu zeby nei zostawic pustego