Stowarzyszenie maturzystek - wejście grozi szokiem cz. V - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-05, 15:54   #691
angellka
Zadomowienie

GG do angellka
Dot.: Stowarzyszenie maturzystek - wejście grozi szokiem cz. V

Ja miałam sie uczyc a dopierow stałam. Wipiłam kawek i ide przejrzec ten angielski. mOze zrsobie sobie jkąś maturke. Jak mi pojdzie dopbrze to bede spokoujniejsza. Z angielksiego tez chce chociaz 30%.

Cały czas tu tyle nieznanego ludu.
Stary 2008-05-05, 15:55   #692
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Po prostu nas o tych zasadach nie informowano a ja sie tym na razie nie interesowalam-jeszcze mam czas ale pytalam z ciekawosci jak jest.
Po prostu ja sie wiecej zajmuja nauka niz gdybaniem nad procentami i zasadami.
powiem Ci tak, że jak będziesz zdawać maturę to wtedy się wypowiesz czy całkowicie jak to napisałaś gdybanie o procentach Cię ominie. Teraz nie masz pojecia czym jest matura, nie znasz tego stresu i tych przeżyć. My je znamy i możemy sie wypowiedzieć

a tak btw mnie też nikt nie informował, poniewaz jestem już dużą dziewczynką i sama potrafię znaleść interesujące mnie informacje

Cytat:
Napisane przez rozrabiara Pokaż wiadomość
Relax, Baboszki. Nie ma co sobie psuć nerwów i dodatkowo się denerwować i wkurzać. Matura dostarcza nam wystarczająco dużo stresów.
Wizaż mamy po to, żeby się odstresować, więc nie dajcie się prowokować

Hula, (tak o, żeby było milej na wątku )
ale ja sobie tylko dyskutuję.... jeszcze jestem spokojna
HulaGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-05, 16:00   #693
e_myszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Owczunia Pokaż wiadomość
Ogólnie ja doszłam do podobnych wniosków (że chce być niezależna i takie tam), ale całkiem inaczej mam napisaną pracę. Najpierw mam o Izabeli (przedstawienie postaci i takie tam), później o jej stosunku do pieniędzy, stosunku do ojca i do Wokulskiego.
Zobaczymy jak to będzie.

Z czytania chyba nie powinno być źle. Oby.

Ehhh czemu te wyniki tak późno...
dokłądnie tak zaczęłam a pozniej w kolko pisze o tym samym . Byle zdać ...

Cytat:
Napisane przez ViLLeMkA Pokaż wiadomość

a mi sie wydaje ze ja probna pisze...
dokłądnie miałąm to samo wrażenie

Cytat:
Napisane przez Independent Women Pokaż wiadomość
Ja nie wiem co mam teraz robić
Zrobiłam sobie maturę z ang "z końca" repetytorium i miałam 24/27 punktów więc w miarę ok. Ale jak pomyślę o 250 słowach po angielsku to sie zaczynam bać... boję, się, że w rozprawce dadzą temat po angielsku i że go nie zrozumiem! A nie lubię pisać opisu, opowiadania, nie daj boże recenzji... kurde no!
Tematy na angielskim MUSZĄ być po polsku .Gdyby były po angielsku pomogli by Ci - użyhwając słów które są kluczowe w pracy

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość

Napiłam się wina i mi sie w głowie kręci,
Brat mnie chce spic
chyba też chętnie bym coś wypiła... Ale zamiast tego wałsnie lece na pizze
Stary 2008-05-05, 16:08   #694
karolinaa
Wtajemniczenie

tak z wstepnych ustaleń wynika że z tekstu ze zrozumieniem mam 13 na 20 pkt , a wypracowanie gdzieś kilka pojedyńczyw wrazów / czy tam toku myslenia się zgadza . Ja przy wypracowaniu najpier opisałam czym sa syny , i takie tam tylkoja bardziej przedstawiłam Izabelę w bardziej obiektywny sposób .
zetka89 - fajna komisja

Chcesz podarować uśmiech dzieciom wyślij kartkę więcej na: http://marzycielskapoczta.pl/
karolinaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-05, 16:08   #695
bb750429e2eca20644802ff7996dd2c942138b6f_673e780221b9e
Konto usunięte

Do matury uczyć się zaczęłam w zeszły poniedziałek. Ale do polskiego nie trzeba się uczyć, ang. to samo, wystarczy chodzić do szkoły..
Tylko żeby jakiś fajny temat opisu albo opowiadania był... Rozprawki są nudne :/ Ale ja kooochama ngielski, więc może brak mi obiektywizmuXD
W sumie trochę boję się przed ustnym rozszerzeniem z angola, które mam w środę.
Maturalna duma, lol.XD
Enyłej, ten przykładowy klucz rozszerz. jest boski. Biografia Mrożka, koniecznie intelektualiści, i koniecznie PRL. Śmiech na sali.
bb750429e2eca20644802ff7996dd2c942138b6f_673e780221b9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-05, 16:11   #696
malenka294
Wtajemniczenie

GG do malenka294

Wiecie może jak wejśc w te odpowiedzi maturalne?

Prawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć: 'Jestem w więzieniu w Meksyku', a on na to odpowie: 'Nic się nie martw, zaraz tam będę

malenka294 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-05, 16:15   #697
titikaa
Raczkowanie

eee no to ja tez sie wypowiem :;D nie wiem co myslec o tej maturze wlasciwie, bo to wszystko od klucza zalezy :/ pisalam rozszerzenie i zgadzam sie, ze czytanie ze zrozumieniem bylo beznadziejne, bo tekst ujdzie ale te pytania :/ tyle czasu mi zajely, ze masakra pozniej musialam wypracowanie na szybko pisac. pisalam 2 temat, do odpowiedzi nie patrze nie chce sie w razie czego dolować bo i tak juz sie nic nie zmieni ;D a jutro mam wolne bo angielskiego nie pisze

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-05-05, 16:16   #698
lotta6
Zakorzenienie

Sa na glownej stronie onetu i nie ma problemu z otworzeniem (strona cke jest przeciazona)
lotta6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-05, 16:22   #699
lele
Zakorzenienie

Cytat:
A czy mam sie brac do roboty czy nie to juz moja sprawa co robie- i nie znaczy sie sie ucze.
I dyskutowalabym czy jestescie starsze-jakbym byla w liceum tez bym pisala w tym roku z wami a nie za rok-ten sam rocznik,tylko ja mam mature za rok.
o matko boska! to rowiesnice i starszych i mlodszych kolezanek, LEPIEJ? mam nadzieje, ze Ciebie w przyszlym roku na egzaminie maturalnym tez beda tak lapali za slowka.. nikt ( w domysle ja, bo o mnie Ci w tym momencie chodzilo) przeciez nie powiedzial, ze sie nie uczyl, a dalam dobra rade!! NIE CHCESZ SLUCHAC OPINI MATURZYSTOW to IDZ sobie, bo nie wiem co tu robisz w takim razie?

Cytat:
Napisane przez Nija_ Pokaż wiadomość
eee o 9? 10? Nie pamiętam
Muszę jutro dokładnie sprawdzić
ja o 15

Cytat:
Tylko pytalam- nie widzialas?
Ty zaczelas zlosliwosciami.
I do jakiej pracy?Co wy myslicie ze ja sie nie ucze?
Ucze sie wiecej od niejednych maturzystek!
Nie bylo odpowiedzi tylko staralam sie dogryzc.
Mozliwe, jednak CI powiem, ze moze Ci sie tylko wydaje, a skoro tak to powodzenia.. i wszystko jasne... no coz, juz gdzies keidys Cie na wizazu widzialam i faktycznie nie sprawiasz pozytywnego wrazenia ( moja subiektywna opinia)

Cytat:
Napisane przez inmymind Pokaż wiadomość
To jest jakiś wymysł redaktorów strony gazeta.pl Bo skoro 440 tys. maturzystów ogólnie pisało maturę, a tylko 2911 pisało ją rozszerzoną - to nie wychodzi nawet 1%. Bzdura jakaś.
Słyszałam, że rozszerzoną w tym roku pisało 11%.
to moze im zero na koncu ucieklo?

Cytat:
Akurat moge byc gdzie chce.
I tylko pytalam-kto byl zlosliwy ten byl.
no wlasnie, kto byl ten byl.. my wiemy swoje.. pewnie, ze mozesz byc nawet tam gdzie Cie nie chca.. hehehe, radze poczytac watek.. wtedy zobaczymy jak dlugo bedziesz do tego rpzekonana.. oczywiscie, nikt Cie z tego forum nie wygania, o nie, nie..

Cytat:
Napisane przez HulaGirl Pokaż wiadomość
zrobię babci na złośc i odmrożę sobię uszy... czyli na złość innym będę w miejscu gdzie mnie nie chcą... ok Twój wybór
Hula Kocham Cie!

Cytat:
Ja nie bylam zlosliwa.
Pytalam po prostu.
Zaczela Ememsik cos do mnie.. a pozniej inne.
Tym ktore mi odpisaly na pytania dziekuje(Wenedka np)
INNA odpisuje.. no coz jestes doskonalym potwierdzeniem niewdziecznosci ludzi.. chcesz wojnymozesz ja miec..

Cytat:
I ono jest obiektywne.
Ja nikomu nie dogadalam ze ma sie uczyc bo mu rok nie starczy?Jakbym szla tym tokiem to bym wam napisala ze wam te kilka dni nie starczy juz na nauke.
A czy ja sie ucze czy nie -moja sprawa i ja wiem swoje ze duzo sie ucze i polski dla mnie problemem nie bedzie.
nikt Ci nie powiedzial, ze CI rok nei starczy, ale ze rok to malo czasu! i nie wiem jak mozesz miec w takim razie tak rewelacyjne wyniki z czytania ze zrozumieniem
Cytat:
Po prostu nas o tych zasadach nie informowano a ja sie tym na razie nie interesowalam-jeszcze mam czas ale pytalam z ciekawosci jak jest.
Po prostu ja sie wiecej zajmuja nauka niz gdybaniem nad procentami i zasadami.
no wlasnie chyba sie zainteresowalas skoro tu napisalas..
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-05, 16:25   #700
Mariolcia =P
Zakorzenienie

Halo jest tu jakas baboszka? powie ktos ile czasu mam na rozprawke i gramme? ai le na sluchanie i czyt?

Ilonka nikt Ci nie powiedzial ze sie nie uczysz tylko z dobrego serca lele powiedziala zebys zaczela juxz teraz powazna nauke do matury bo uczyc sie w szkole na spr a uczyc do matury to calkiem inna bajka i tez bym chciala by mi ktos w tamtym roku powiedzial bym zaczela wczesniej. wiec daruj sobie bo chyba jestes ze sredniowiecza i TWoja szkola skoro nie wiesz ze juz nie ma ocen na maturze. wkurzylam sie:/
zobaczymy czy Ty nie bedziesz sie zastanawiac jak CI poszlo i ile pkt dostalas myslisz ze co nbikt si etu nei uczyl i wszyscy liczyli na szczescie? tylko przyszlas Ty madra i wspaniala i sie jako jedyna uczysz zastanow sie czaem:/

Mariolcia =P jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-05, 16:25   #701
piwn00ka
Rozeznanie

ilo16na pogadamy za rok jak to polski nie byl dla Ciebie problemem bo sie wybitnie przygotowałas

piwn00ka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-05, 16:29   #702
bb750429e2eca20644802ff7996dd2c942138b6f_673e780221b9e
Konto usunięte

Jezu, a czegóż Wy się z tego polskiego uczycie? O.o

Rozprawka i gramma to 120minut *dużo..*
bb750429e2eca20644802ff7996dd2c942138b6f_673e780221b9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-05, 16:32   #703
lele
Zakorzenienie

dzielo mego Tz:

babuszki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg img2579se0.jpg (94,4 KB, 79 załadowań)
Stary 2008-05-05, 16:34   #704
furby
Raczkowanie

GG do furby

ja jak dowalilam bledem rzeczowym to sama nie potrafie sobie wybaczyc. Jakos w calym stresie zasugerowalam sie tekstem i jak debil napisalam TOMASZ WOKULSKI. Wcześniej w zyciu nie pomyslalabym zeby tak to polaczyc. Mam tylko nadzieje ze mi za to nie zdyskwalifikuja pracy. Jak myslicie?
Test generalnie sredniawka.
Stary 2008-05-05, 16:37   #705
malenka294
Wtajemniczenie

GG do malenka294

Cytat:
Napisane przez lotta6 Pokaż wiadomość
Sa na glownej stronie onetu i nie ma problemu z otworzeniem (strona cke jest przeciazona)
Dziekuje jeszcze jedno pytanko,przez jaki program otwieracie

Prawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć: 'Jestem w więzieniu w Meksyku', a on na to odpowie: 'Nic się nie martw, zaraz tam będę

malenka294 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-05, 16:47   #706
lele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malenka294 Pokaż wiadomość
Dziekuje jeszcze jedno pytanko,przez jaki program otwieracie
adobe reader.. mi sie samo w nim otwiera, bo to w pdf jest
Stary 2008-05-05, 16:49   #707
moorfina
Rozeznanie

Baboszki moje powiedzcie mi co moze byc na angielskim podstawowym? list formalny,nie formalny,zaproszenie,nota tka...co jeszcze?

Łeb mi pęka...i jeszcze sąsiad wierci dziurę w ścianie

Pani Kosmetyczka

egzamin zawodowy praktyczny 97%

WIECZNIE SZUKAJĄCA..
moorfina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-05, 16:51   #708
Mariolcia =P
Zakorzenienie

ogloszenie pocztowka;p

Mariolcia =P jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-05, 17:06   #709
Kociaak
Wielce Szanowna Pani

moorf idź do niego i mu powiedz żeby poczekał z remontem bo masz mature ^^

Rozszerzony polski- tekst ok, pytania z kosmosu. Wypracowanie napisałam o tych słowach i to było najdłuższe wypracowanie w moim życiu xD

Nie palę od 15.03.2015

"Traciliśmy czas bez siebie"
19.02.2016 17.02.2017 1.09.2018

Nick pochodzi z komiksu KokoArt "Wiśnia"
Kociaak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-05, 17:07   #710
zetka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
Napiłam się wina i mi sie w głowie kręci,
Brat mnie chce spic
ode mnie wlasnie wyszła kumpela, a przyszła z naleweczką
polezałyśmy w ogrodzie. ponarzekałyśmy (a wlasciwie ja narzekalam, bo ona to chce 80% z rozsz polskiego a liczy przynajmniej na 60% już z tego co mniej wiecej sprawdziła )

teraz powinnam coś z tego polskiego zrobić bo nie pamietam jak sie te wszystkie listy itp pisze

ale jakos polski tak na mnie wpłynął, że nie chce już mi sie nic robić.

a co do ilonki to jakoś tak zapadła mi w pamięć kiedy gdzieś przeczytałam, że straszny problem jej sprawiał nauczenie sie chyba 60 słówek z niemieckiego przez 3dni... strasznie narzekała na to itp i to mi zapadło w pamięć. a to tak do tego, ze pisała, że uczy sie wiecej niz niektore maturzystki.

zetka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-05, 17:16   #711
Olcia101
Rozeznanie

Właśnie uświadomiłąm sobie jaki popełniłam błąd. Pomyliłam imie bohatera. Przez cały czas pisałam TOMASZ Wokulski. FUCK!!!!!! Myślicie ze to jest duzo błąd?
Jeszcze nadodatek niekiedy pisałam samo imię Tomasz (z myślą ze chodzi mi o Wokulskiego) a przeciez ojciec Izabeli ma tak na imie i osoba sprawdzajacxa moze pomyslec ze chodzilo mi o ojca a mi chodzilo o Stanisława. Ale jestem zła na siebie!!!
Chociaz tyle ze na początku napisałam Tomasz Wokulski to będzie wiadomo(mam nadzieje) ze jak pisze samo Tomasz to chodzi mi o Wokulskiego.
Olcia101 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-05, 17:16   #712
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mariolcia =P Pokaż wiadomość
Halo jest tu jakas baboszka? powie ktos ile czasu mam na rozprawke i gramme? ai le na sluchanie i czyt?

Ilonka nikt Ci nie powiedzial ze sie nie uczysz tylko z dobrego serca lele powiedziala zebys zaczela juxz teraz powazna nauke do matury bo uczyc sie w szkole na spr a uczyc do matury to calkiem inna bajka i tez bym chciala by mi ktos w tamtym roku powiedzial bym zaczela wczesniej. wiec daruj sobie bo chyba jestes ze sredniowiecza i TWoja szkola skoro nie wiesz ze juz nie ma ocen na maturze. wkurzylam sie:/
zobaczymy czy Ty nie bedziesz sie zastanawiac jak CI poszlo i ile pkt dostalas myslisz ze co nbikt si etu nei uczyl i wszyscy liczyli na szczescie? tylko przyszlas Ty madra i wspaniala i sie jako jedyna uczysz zastanow sie czaem:/
Cytat:
Napisane przez piwn00ka Pokaż wiadomość
ilo16na pogadamy za rok jak to polski nie byl dla Ciebie problemem bo sie wybitnie przygotowałas
Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
o matko boska! to rowiesnice i starszych i mlodszych kolezanek, LEPIEJ? mam nadzieje, ze Ciebie w przyszlym roku na egzaminie maturalnym tez beda tak lapali za slowka.. nikt ( w domysle ja, bo o mnie Ci w tym momencie chodzilo) przeciez nie powiedzial, ze sie nie uczyl, a dalam dobra rade!! NIE CHCESZ SLUCHAC OPINI MATURZYSTOW to IDZ sobie, bo nie wiem co tu robisz w takim razie?

ja o 15

Mozliwe, jednak CI powiem, ze moze Ci sie tylko wydaje, a skoro tak to powodzenia.. i wszystko jasne... no coz, juz gdzies keidys Cie na wizazu widzialam i faktycznie nie sprawiasz pozytywnego wrazenia ( moja subiektywna opinia)

to moze im zero na koncu ucieklo?

no wlasnie, kto byl ten byl.. my wiemy swoje.. pewnie, ze mozesz byc nawet tam gdzie Cie nie chca.. hehehe, radze poczytac watek.. wtedy zobaczymy jak dlugo bedziesz do tego rpzekonana.. oczywiscie, nikt Cie z tego forum nie wygania, o nie, nie..

Hula Kocham Cie!

INNA odpisuje.. no coz jestes doskonalym potwierdzeniem niewdziecznosci ludzi.. chcesz wojnymozesz ja miec..

nikt Ci nie powiedzial, ze CI rok nei starczy, ale ze rok to malo czasu! i nie wiem jak mozesz miec w takim razie tak rewelacyjne wyniki z czytania ze zrozumieniem

Wasze komentarze mnie nie interesuja
Wasze nerwy was stres(i nie chodzi tu o mature ale o te posty)

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-05, 17:19   #713
y_ulia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zetka89 Pokaż wiadomość
ode mnie wlasnie wyszła kumpela, a przyszła z naleweczką
polezałyśmy w ogrodzie. ponarzekałyśmy (a wlasciwie ja narzekalam, bo ona to chce 80% z rozsz polskiego a liczy przynajmniej na 60% już z tego co mniej wiecej sprawdziła )

teraz powinnam coś z tego polskiego zrobić bo nie pamietam jak sie te wszystkie listy itp pisze

ale jakos polski tak na mnie wpłynął, że nie chce już mi sie nic robić.

a co do ilonki to jakoś tak zapadła mi w pamięć kiedy gdzieś przeczytałam, że straszny problem jej sprawiał nauczenie sie chyba 60 słówek z niemieckiego przez 3dni... strasznie narzekała na to itp i to mi zapadło w pamięć. a to tak do tego, ze pisała, że uczy sie wiecej niz niektore maturzystki.
ja bym proponowała to na biało, zmienic conajmniej na szara czcionke, zeby kolezanka zauwazyla, bo ta sytuacje tez kojarze. w ogole przyznam, ze w zadnym wątku, w którym mialam stycznosc z kolezanka nie wywarła na mnie pozytywnego wrazenia... no, cóz moze taki los mądrych ludzi

[ Uciekaj moje serce! ]

y_ulia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-05, 17:20   #714

Leżąc z bólem głowy (chyba nie nadaję się do egzaminów, matur, zaliczeń itp :P) doszłam do wniosku, że gdybym opuściła KAŻDĄ lekcję języka polskiego i nic się nie uczyła, napisałabym tę maturę tak samo, jak teraz.
Haha.
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-05, 17:22   #715
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez y_ulia Pokaż wiadomość
ja bym proponowała to na biało, zmienic conajmniej na szara czcionke, zeby kolezanka zauwazyla, bo ta sytuacje tez kojarze. w ogole przyznam, ze w zadnym wątku, w którym mialam stycznosc z kolezanka nie wywarła na mnie pozytywnego wrazenia... no, cóz moze taki los mądrych ludzi
Acha i tam nie bylo 60 tylko 120 lacznie-jakis problem z czytaniem ze zrozumieniem ktos ma... i spisywaniem z innych watkow..
Akurat problemu ze wzrokiem nie mam
I nauczylam sie tego i zaliczylam na 5
- jak wiekszosc tego nie zaliczyla na raz.( zklasy)
Akurat niemiecki jest moja mocna strona

Stary 2008-05-05, 17:26   #716
lele
Zakorzenienie

Cytat:
Wasze komentarze mnie nie interesuja
Wasze nerwy was stres(i nie chodzi tu o mature ale o te posty)
ale o jakich Dzieweczko nerwach piszesz? a skoro Cie nie interesuja nasze komentarze to czego Madra Kobieto tu szukasz?

Cytat:
Napisane przez y_ulia Pokaż wiadomość
to juz jest nas 3 i zapewne wiecej

Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
...że gdybym opuściła KAŻDĄ lekcję języka polskiego i nic się nie uczyła, napisałabym tę maturę tak samo, jak teraz.
Haha.
dokladnie tak samo.. w sumie i tak nic nie robilam na mature z polskiego ( no oprcz kilku lektur i wypisaniu kilku srodkow stylistycznych) wiec nie mam co marudzic co ma byc to bedzie. ale ja chce klucz!

ilono problemy to ma tu ktos inny tak sadze.. no i gratuluje nauczenia sie 120 slowek! kapelusze z glow! a i prosze nie krytykowac ludzi niepelnosprawnych!
Stary 2008-05-05, 17:28   #717
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
ale o jakich Dzieweczko nerwach piszesz? a skoro Cie nie interesuja nasze komentarze to czego Madra Kobieto tu szukasz?
Interesowaly mnie odpowiedzi na pytania dot. matury i je dostalam.
Nawet nie umiesz przepisac z innego watku.. lezy czyt. ze zrozumieniem innych watkow u Ciebie..

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-05-05, 17:28   #718
y_ulia
Rozeznanie

Cytat:
Acha i tam nie bylo 60 tylko 120 lacznie-jakis problem z czytaniem ze zrozumieniem ktos ma... i spisywaniem z innych watkow..
Akurat problemu ze wzrokiem nie mam
I nauczylam sie tego i zaliczylam na 5
- jak wiekszosc tego nie zaliczyla na raz.( zklasy)
Akurat niemiecki jest moja mocna strona
nie no 120 to faktycznie zmienia postac rzeczy, <brawo> w miesiac bym sie nie nauczyla
roblemów z czytaniem ze zrozumieniem raczej nie mam ale wybacz nie interesuje sie az tak bardzo twoja osoba, zeby pamietac takie fakty, napisalam jedynie ze costam kojarze. o twoim wzroku tez nic złego nie pisze, chodzilo mi jedynie o to, ze na biało, mozesz nie wrócic uwagi na to, ze tam moze byc cos napisane
ales bojowo nastawiona do swiata o cóz ci chodzi?
zreszta to juz jest tylko retoryczne pytanie, bo nie oczekuje na nie odpowiedzi. do nauki spadam, zebys nie byla najmadrezjsza na całym wizazu pzdro

[ Uciekaj moje serce! ]

y_ulia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-05, 17:29   #719

Cytat:
dokladnie tak samo.. w sumie i tak nic nie robilam na mature z polskiego ( no oprcz kilku lektur i wypisaniu kilku srodkow stylistycznych) wiec nie mam co marudzic co ma byc to bedzie. ale ja chce klucz!
Ale mam jednak taką świadomość, że, chociaż nie pomogła mi w maturze, ta wiedza zostanie we mnie i od razu czuję się lepiej.

Przed chwilą zobaczyłam podpis BlackAngel. Jestem w lekkim szoku Ale gratuluję
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-05, 17:29   #720
Asi_ek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez furby Pokaż wiadomość
ja jak dowalilam bledem rzeczowym to sama nie potrafie sobie wybaczyc. Jakos w calym stresie zasugerowalam sie tekstem i jak debil napisalam TOMASZ WOKULSKI. Wcześniej w zyciu nie pomyslalabym zeby tak to polaczyc. Mam tylko nadzieje ze mi za to nie zdyskwalifikuja pracy. Jak myslicie?
Test generalnie sredniawka.
Za bład rzeczowy podobno jest zero punktow
Ale nie chce straszyc!!
Poprostu z tego co mnie poinformowano.
Jezeli ktos uzna to za bład rzeczowy to niestety.
U mnie w szkole byla sytlacja(nie wiem kiedy nauczycielka nam opowiadala) ze ktos napisał ze bohaterem Dziadów III byl Kordian i mial 0.
Oczywiscie moze egzaminator bedzie wyrozumialy i zrozumie stres!
Badz dobrej mysli
Po 12 godzinach nazwiesz go kłamcą?

Asi_ek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości