<3 PM 2017 <3 okrągła cz. 50! :D - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-06-09, 17:26   #2341
NikolaNiki
Zadomowienie

Dot.: <3 PM 2017 <3 okrągła cz. 50! :D

Cytat:
Napisane przez anlaya Pokaż wiadomość
Zrobiliśmy prezentację - nie jest najpiękniej zmontowana, ale wyszła naturalnie, bez patosu, a to najważniejsze
Zazdroszcze, ze Wam sie udalo cos takiego zmontowac, ale my na serio nie mamy na to zadnego pomyslu

Cytat:
Napisane przez asqua92 Pokaż wiadomość
my na księdza trafiliśmy normalnego, gorzej z babą z poradni 4 dzieci, wszystkie planowane z kalendarzyka i opowiadała o śluzie płodnym jak o największym cudzie świata i tak się tym podniecała, że myślałam, że umrę ze śmiechu, ale musiałam być poważna no i stosunki, jeśli nie chcesz dzieci i mąż (tylko mąż), nie kończy w tobie są niegodne xD tak samo jak i inne formy zaspokajania wszystko grzech ciężki, wyrzuty sumienia i spłoniemy w piekle

ale moja koleżanka miała hit byli w poradni przed ślubem, ona wtedy miała 22 lata i babka kazała wyjść z gabinetu jej narzeczonemu i mówi do niej, że on ją na pewno zmusza do ślubu! i teraz ma okazję, żeby się wycofać, jeszcze nie jest za późno
Kolezance wspolczuje, co za Babsztyl

Takich hitow tez sie nasluchalismy:
- U nas tez bylo, ze nasienie zostaje u kobiety i to ona ma sie bujac z nadprogramowymi plynami ustrojowymi, bo inaczej to grzech i ogien piekielny juz sie podgrzewa dla nas
- Ze mam sobie oprocz sprawdzania sluzu i temperatury, ma sobie palce wkladac i badac szyjke macicy czy jest twarda jak czubek nosa czy miekka jak usta Tylko mam pamietac zeby miec krotkie obciete paznokcie, zeby nie zrobic sobie nadzerki
- Moj maz ma mi wkladac rece do majtek i sprawdzac czy mam sluz czy nie, bo jak nie planujemy dziecka a ja naprzyklad bede sie wymigiwac "bolem glowy" to ma sprawdzic i jak oszukuje i mam sucho, to mam mu dac, bo to moj maz i on jako pan i wladca ma prawo
- Ogolnie jak nie planujemy dzieci a mam dni plodne i maz chce to mamy zielone swiatlo na inne formy pieszczot bo kosciola nie obchodzi w jakiej pozycji i co lubimy, byle tylko po slubie i naturalne metody antykoncepcji Hmm to tutaj sobie sami zaprzeczaja, bo w takiej sytuacji facet, nie moze szczytowac, bo przeciez nasienie sie zmarnuje i nie trafi tam gdzie powinno, ale co ja biedny zuczek bede ich uswiadamiac, ze sami sobie zaprzeczaja
- Bylo tez o rozmiarach przyrodzenia, ze tylko jedno plemie w afryce ma mega sprzet a biali ludzie maja maks 15 cm
- Facet wytrzymuje tylko do 5 minut w czasie stosunku wiec kobieta raczej nie bedzie miala orgazmu, no chyba ze maz chce jakos inaczej jej dobrze zrobic, ale to tylko jak mezowi sie chce, bo przeciez nie ma takie obowiazku

Ogolnie skislam po tych wykladach i nie moglam uwierzyc, ze na serio cos takiego uslyszalam

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
No raczej Ej serio będę wysyłać PW tylko wybranym,też będę miała Was gdzieś
ja nie jestem w klubie i chyba nie w tych grupach na fb co trzeba i jak mi dziewczyny nie wysla PW to nie mam szans na zdjecia

Cytat:
Napisane przez smileska Pokaż wiadomość
Pochwalę się, jak tylko znajdę chwilę po pracy ...
Sukienkę mam kupiłam w drugim salonie w którym byłam, gotową już uszytą, w swoim życiu zmierzyłam dwie suknie ślubne i ta druga była tą jedyną
Pierścionki zaręczynowe mam dwa, jeden sprzed cywilnego, drugi sprzed kościelnego.
TŻ ma już granatowy garnitur.
A dla córy szyje się mini wersja mojej sukni ślubnej ...
Ale slodko Musisz sie wszystkim pochwalic i jak corcia bedzie miala sukienke to tez koniecznie pokaz zdjecia

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość

Jak wracałam to minęłam ustrojone do ślubu auta i tabliczke "koniec wolności" Ale byłam w takiej euforii że uśmiechnełam sie i pomyślałam "a mojej początek"
Ale sie ciesze, ze masz teraz takie podejscie, bo to dokladnie poczatek Twojej pieknej wolnosci i sie ja ciesz, bo pewnie za niedlugo, ktos bedzie chcial Ci ja "skrasc"

Cytat:
No do dzisiaj i dlatego jestem trochę wkurzona. Nie lubię takiego niewywiązywania się. Szczególnie,że i tak wzięli ponad tydzień zapasu "w razie czego". Jak widać "w razie czego" im i tak nie pomogło..
Nie fajnie, jak jest termin to sie powinno wywiazac! Najbardziej wkurzajace jest to, ze ludzie nie dotrzymuja terminu i nawet nie zadzwonia nie przeprosza i nie poinformuja o opoznieniu, jakby nic sie nie stalo

Cytat:
Napisane przez Laura Rose Pokaż wiadomość
Zapodaj namiar

Gdyby nam w poradni takie teksty zaczęli walić, to na pewno by nas wygonili Nie wiem tylko, czy przeze mnie, czy przez tża W dużym gronie jeszcze można olać i starać się nie słuchać, ale jak się jest samemu lub w kilka osób to dramat
My bylismy z Tztem i to malzenstwo i ich wrzeszczace, biegajace i walace po scianach 4 dzieci Bylam pelna podziwu, ze Tz nie wybuch smiechem i nie powiedzial do mnie: choc idziemy, bo nie dam rady

Cytat:
Zwariuję z tą ślinianką Mam już tego dosyć.
MATKO strasznie duze, czemu nie chca Ci tego wyciac

Cytat:
Jezu żmija mi na podwórku leży
Jezu, nie wychodz z domu, chyba gdzies sie to zglasza, bo to niebezpieczne

Cytat:
Napisane przez mckwadrat Pokaż wiadomość
mój by kilka wybrał więc jestem na tak
a duża ta krata?
To dobrze

Naprzyklad ten mu sie podoba w kratke: https://www.slaters.co.uk/fellini-ta...-suit-02207917
NikolaNiki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-09, 17:27   #2342
anlaya
Zakorzenienie

Dot.: &lt;3 PM 2017 &lt;3 okrągła cz. 50! :D

Zaczęłam Was cytować, ale mi się wizaż zaciął. Jestem w strasznym stresie, ale mam nadzieję, że jakoś to będzie. Wszystkie na ostatnią chwilę, nawet nie mam czasu maseczki na ryjek nałożyć. Nie wiem jak przetrwam tę noc bez TŻ...
Cytat:
Napisane przez klocki_LEGO Pokaż wiadomość
Bardzo fajne pazurki 😍 czemu nie jesteś zadowolona?
Jak się je w ogóle robi? Nie orientuję się, bo ostatni raz miałam wieeeeki temu

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Cytat:
Napisane przez marta271 Pokaż wiadomość
Wedlug mnie paznokcie bardzo ladnie wygladaja!

Tylko bardziej wygladaja na 1 kolor niz na baby booner, ale moze na zdjeciu tak wyszlo.
Cytat:
Napisane przez NikolaNiki Pokaż wiadomość
Dzien Dobry Dziewczyny

sweet_chocolate piekna relacja

Ladne paznokcie Nie wiem czemu Ci sie nie podobaja
Cytat:
Napisane przez nivea91 Pokaż wiadomość
Pazurki bardzo ładne, a na pewno będzie pięknie , nie martw się na zapas 😘

Cytat:
Napisane przez magdenka Pokaż wiadomość
Dzien dobry w piąteczek
Jakie macie plany na wieczór?

Anlaya, zdecydowanie za bardzo się przejmujesz. Pamiętam, że każda peemka po ślubie pisała, że szczegóły są w ogóle nieważne w tym dniu. Nie docierało to do mnie, aż sama się tam znalazłam. Potwierdzam, że nie ma co się spinać Pewnie i tak żadna nie uwierzy
Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Pokaż wiadomość
Anlaya piękne pazurki, nie martw sie na zapas pogoda i tak bedzie pięknie w końcu zostsniesz żona

Dziękuję ten baby boomer jest baaardzo delikatny. Manikiurzystka krzywo mi spiłowała paznokcie i musiałam poprawić. No i ten baby boomer miał być widoczny...

anlaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-09, 17:32   #2343
_GlamourGirl_
Zakorzenienie

Cytat:
Zazdroszcze, ze Wam sie udalo cos takiego zmontowac, ale my na serio nie mamy na to zadnego pomyslu

Kolezance wspolczuje, co za Babsztyl

- U nas tez bylo, ze nasienie zostaje u kobiety i to ona ma sie bujac z nadprogramowymi plynami ustrojowymi, bo inaczej to grzech i ogien piekielny juz sie podgrzewa dla nas
- Ze mam sobie oprocz sprawdzania sluzu i temperatury, ma sobie palce wkladac i badac szyjke macicy czy jest twarda jak czubek nosa czy miekka jak usta Tylko mam pamietac zeby miec krotkie obciete paznokcie, zeby nie zrobic sobie nadzerki
- Moj maz ma mi wkladac rece do majtek i sprawdzac czy mam sluz czy nie, bo jak nie planujemy dziecka a ja naprzyklad bede sie wymigiwac "bolem glowy" to ma sprawdzic i jak oszukuje i mam sucho, to mam mu dac, bo to moj maz i on jako pan i wladca ma prawo
- Ogolnie jak nie planujemy dzieci a mam dni plodne i maz chce to mamy zielone swiatlo na inne formy pieszczot bo kosciola nie obchodzi w jakiej pozycji i co lubimy, byle tylko po slubie i naturalne metody antykoncepcji Hmm to tutaj sobie sami zaprzeczaja, bo w takiej sytuacji facet, nie moze szczytowac, bo przeciez nasienie sie zmarnuje i nie trafi tam gdzie powinno, ale co ja biedny zuczek bede ich uswiadamiac, ze sami sobie zaprzeczaja
- Bylo tez o rozmiarach przyrodzenia, ze tylko jedno plemie w afryce ma mega sprzet a biali ludzie maja maks 15 cm
- Facet wytrzymuje tylko do 5 minut w czasie stosunku wiec kobieta raczej nie bedzie miala orgazmu, no chyba ze maz chce jakos inaczej jej dobrze zrobic, ale to tylko jak mezowi sie chce, bo przeciez nie ma takie obowiazku

Ogolnie skislam po tych wykladach i nie moglam uwierzyc, ze na serio cos takiego uslyszalam

ja nie jestem w klubie i chyba nie w tych grupach na fb co trzeba i jak mi dziewczyny nie wysla PW to nie mam szans na zdjecia

Ale slodko Musisz sie wszystkim pochwalic i jak corcia bedzie miala sukienke to tez koniecznie pokaz zdjecia

Ale sie ciesze, ze masz teraz takie podejscie, bo to dokladnie poczatek Twojej pieknej wolnosci i sie ja ciesz, bo pewnie za niedlugo, ktos bedzie chcial Ci ja "skrasc"

Nie fajnie, jak jest termin to sie powinno wywiazac! Najbardziej wkurzajace jest to, ze ludzie nie dotrzymuja terminu i nawet nie zadzwonia nie przeprosza i nie poinformuja o opoznieniu, jakby nic sie nie stalo

My bylismy z Tztem i to malzenstwo i ich wrzeszczace, biegajace i walace po scianach 4 dzieci Bylam pelna podziwu, ze Tz nie wybuch smiechem i nie powiedzial do mnie: choc idziemy, bo nie dam rady

MATKO strasznie duze, czemu nie chca Ci tego wyciac

Jezu, nie wychodz z domu, chyba gdzies sie to zglasza, bo to niebezpieczne

To dobrze

Naprzyklad ten mu sie podoba w kratke: https://www.slaters.co.uk/fellini-ta...-suit-02207917

Haha muszę dziś to TŻ przeczytać serio. Ja dziś mam nauki właśnie o tym temacie

2.04.2018

_GlamourGirl_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-09, 17:34   #2344
malgosiaw123
Zakorzenienie

Nikola niestety wycięcie to poważny zabieg. Duże prawdopodobieństwo komplikacji,później może być problem z wytwarzaniem śliny.

Co do żmiji-u nas tego ostatnio bardzo dużo i nie idzie nic z tym zrobić. Strach się opalać na podwórku.

Wysłane z mojego Lenovo K10a40 przy użyciu Tapatalka
malgosiaw123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-09, 17:35   #2345
mckwadrat
Wtajemniczenie

Niki mi się podobają takie i dlaczego oni mają się do nas dostosowywać? :P
mckwadrat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-09, 17:36   #2346
NikolaNiki
Zadomowienie

Cytat:
Zaczęłam Was cytować, ale mi się wizaż zaciął. Jestem w strasznym stresie, ale mam nadzieję, że jakoś to będzie. Wszystkie na ostatnią chwilę, nawet nie mam czasu maseczki na ryjek nałożyć. Nie wiem jak przetrwam tę noc bez TŻ...

Moze sprobuj sobie zrobic relaksujaca kapiel, wiem, ze nie masz czasu, ale moze uda Ci sie wyluzowac i choc troche sie odstresowac Bedzie dobrze i to bedzie Twoj najpiekniejszy dzien
Stary 2017-06-09, 17:38   #2347
Laura Rose
Zakorzenienie

Cytat:

Małgosia, oby ci się udało trafić na lekarza, jak będzie problem widoczny, bo się niepotrzebnie męczysz z tym

Zapomniałam spytać, ile potrwa robota przy oddawaniu samochodu i ani auta, ani się dodzwonić
Stary 2017-06-09, 17:44   #2348
czekoladowoo
Zakorzenienie

Ide z paczka dla naszej Yoru na pocztę i wejde po browarki. Jak szalec to szalec

czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-09, 17:50   #2349
NikolaNiki
Zadomowienie

Cytat:
Nikola niestety wycięcie to poważny zabieg. Duże prawdopodobieństwo komplikacji,później może być problem z wytwarzaniem śliny.

Co do żmiji-u nas tego ostatnio bardzo dużo i nie idzie nic z tym zrobić. Strach się opalać na podwórku.
Oj nie wiedziala, ze moga byc komplikacje. Kurcze oby Ci sie udalo pojsc do lekarza jak bedziesz miala akurat tak duze jak dzisiaj i moze jakos farmakologicznie Ci to wylecza

To uwazaj na siebie z tymi zmijami, bo gdzies w trawie bedzie siedziec dziadostwo i Ci krzywde zrobi.

Cytat:
Niki mi się podobają takie i dlaczego oni mają się do nas dostosowywać? :P
Ja w sumie nie mialam nic przeciwko takiego czy innego garnituru, bo to Tz ma sie w tym dobrze czuc a nie ja Ale na Wizazu kilka razy przeczytalam ze kratka to nie bardzo i zaczelam troszke watpic
W sumie dopiero jutro bedziemy wiedziec w czym mu ladnie a w czym nie

W ogole ja mysle, ze moj Tz bedzie gwiazda naszego slubu i bedzie blyszczec, bo jest wysoki (196cm wzrostu), ladnie zbudowany i postawny, a ja taki maly karakan przy nim jestem

---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------

Cytat:
Ide z paczka dla naszej Yoru na pocztę i wejde po browarki. Jak szalec to szalec

Nie zapomnij mi wyslac na PW zdjec z nowa fryzura jak wstawisz do klubu

Cytat:
Napisane przez Laura Rose Pokaż wiadomość

Hmmm zdrowo myslacy czlowiek uznal to za gwalt, no ale kosciol widocznie mysli inaczej ...
Stary 2017-06-09, 17:58   #2350
serduszko165
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyArya Pokaż wiadomość
jak tak was czytam, mam wrazenie ze tylko ja trafilam na normalnych ksiezy
mi ksiadz na naukach gadal "nie robcie se odrazu dzieci bo najpierw trzeba skorzystac z zycia " i generalnie mial spoko podejscie, u mnie w parafii tak samo sami mili ksieza
My też mamy to szczęście
Cytat:
Napisane przez agnieszka_2612 Pokaż wiadomość
Chyba tak będzie lepiej

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ----------

Hejo co za dzień masakra. Co do urlopu, mam dużo zaległego, ale do września wykorzystam. My idziemy spisywać protokół 08.07 tak nas ksiądz zapisał

serduszko165 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-09, 18:04   #2351
thalia666
Wtajemniczenie

Witam z drugiej pracy. Miałam mieć wieczór wolny, ale wybłagali, abym przyszła. TŻa widziałam rano, następny raz zobaczę go w niedzielę popoludniu.

Nikola - niezłe jaja. Może lepiej, ze ja czegoś takiego nie miałam, bo komuś by moje teksty w pięty poszły.

Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
Stary 2017-06-09, 18:28   #2352
NikolaNiki
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez thalia666 Pokaż wiadomość

Nikola - niezłe jaja. Może lepiej, ze ja czegoś takiego nie miałam, bo komuś by moje teksty w pięty poszły.
My juz chcielismy miec to za soba, ale na serio bylam pelna podziwu, ze dalismy rade wysiedziec tak z kamiennymi twarzami
Stary 2017-06-09, 18:44   #2353
mckwadrat
Wtajemniczenie

Cytat:

mówiłam, ą promieniejesz
mckwadrat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-09, 18:48   #2354
klocki_LEGO
Rozeznanie

Cytat:
Podobno 'last minute pressure' to najlepsza inspiracja i motywacja

Cytat:
Dziękuję ten baby boomer jest baaardzo delikatny. Manikiurzystka krzywo mi spiłowała paznokcie i musiałam poprawić. No i ten baby boomer miał być widoczny...
To sa Twoje paznokcie czy tipsy doklejane?
Faktycznie ombre jest malo widoczne, troche szkoda. No ale wygladaja ladnie, a to najwazniejsze. Takich detali i tak nie bedziesz pamietac

Kwiatki na naukach przedmalzenski w ogole mnie nie dziwia Standard w sumie. Robicie slub koscielny, bo jestescie bardzo wierzace, czy dla tradycji?
Ja sie ciagle zastanawiam, czy dodac ceremonie religijna, jako, ze jestem innego wyznania (TZ agnostyk)

---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ----------

PS pytanie- bierzecie wolne na dzien przed slubem? Bo ja mam slub w sobote, a w piatek normalnie do pracy, na razie tak to wyglada.
klocki_LEGO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-09, 18:52   #2355
nivea91
Zakorzenienie

Cytat:

https://scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net...b6&oe=593D0C0B

Tak to wygląda
O kurcze faktycznie duży guz

Stary 2017-06-09, 18:54   #2356
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
mówiłam, ą promieniejesz
No słońce mi od drutów odbija

Szkoda że razem z włosami zgubiłam mózg Najpierw pomyliłam przystanki, potem zapomniałam wejść do sklepu, nie mogłam znaleźć kluczy i byłam pewna że ich nie wzięłam bo to nie ja zamykałam drzwi A teraz jak szłam na poczte i sobie wszystkie papierki wypisałam to oczywiście ich nie wzięłam i wypisywałam jeszcze raz Później poszłam do sklepu i miałam dla mamy wziąć fix z knorra. No i stoje pod tą półką 5 minut i nie ma, nie widze. Dzwonie do mamy "mamo nie ma! o czekaj jest". Był centralnie przede mną

Zaraz na pw wyśle fotki
Stary 2017-06-09, 19:06   #2357
micia00
Wtajemniczenie

Cytat:
PS pytanie- bierzecie wolne na dzien przed slubem? Bo ja mam slub w sobote, a w piatek normalnie do pracy, na razie tak to wyglada.
Ja mialam tydzien wolnego

Biore sie dzisiaj za sprzatanie. Akurat zdaze ogarnac wszystko i jutro po pracy bede sie mogla polenic

micia00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-09, 19:10   #2358
klocki_LEGO
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez micia00 Pokaż wiadomość

O jesoosie! Ja mam 2 tyg na caly rok, wiec nie wezme tygodnia na wesele haha. Ale moge wziac jeden dzien, tylko sie zastanawiam po co.
klocki_LEGO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-09, 19:11   #2359
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:

Dobrze że my mieliśmy normalne wyklady

Małgosiu
nieciekawie to wygląda mam nadzieje ze lekarz powie co dalej, bo musi być jakaś przyczyna powiększenia jej

PM 2017
pretty_girl19892 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-09, 19:18   #2360
NikolaNiki
Zadomowienie

Cytat:
No słońce mi od drutów odbija

Szkoda że razem z włosami zgubiłam mózg Najpierw pomyliłam przystanki, potem zapomniałam wejść do sklepu, nie mogłam znaleźć kluczy i byłam pewna że ich nie wzięłam bo to nie ja zamykałam drzwi A teraz jak szłam na poczte i sobie wszystkie papierki wypisałam to oczywiście ich nie wzięłam i wypisywałam jeszcze raz Później poszłam do sklepu i miałam dla mamy wziąć fix z knorra. No i stoje pod tą półką 5 minut i nie ma, nie widze. Dzwonie do mamy "mamo nie ma! o czekaj jest". Był centralnie przede mną

Zaraz na pw wyśle fotki
Czasem potrzebne sa takie chwile zapomnienia W koncu obciecie wlosow to wazna decyzja, wiec moglas sie podswiadomie stresowac - mowie to calkiem serio, bo ja tez mysle o obcieciu wlosow pod slubie i mam dylemat, bo wlosy do pasa, a Tz od razu pyta czy bede zapuszczac po obcieciu

Sliczne wygladasz w nowej fryzurze i bardzo Ci pasuje W ogole jestes sliczna, Twoj niedoszly maz chyba mial oczy w no kto by nie chcial takiej pieknej zonki Ciesz sie wolnoscia i rozkwitaj tak dalej, bo Ci t sluzy

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

Cytat:

My lecimy do Polski 31 lipca a slub 17 sierpnia i wracamy 1 wrzesnia do UK, wiec pelne szalenstwo z wolnym

Ale my musimy wiele rzeczy zalatwi przed slubem, wiec to pewnie ostatnie takie dlugasne wolne
Stary 2017-06-09, 19:20   #2361
muszkaaa8
Zakorzenienie

Cytat:
Jutro w koncu wyruszamy na poszukiwania garnituru

Czy garnitur w kratke jest straszna wtopa? Tz kilka sobie upatrzyl i nie wiem czy mam to mu wyperswadowac ]

Mi sie bardzo podobają ale nie do każdego to pasuje. Chciałam, żeby Tz taki kupił ale w sumie pewnie wyglądałby jak klaun

Cytat:

Tak to wygląda

Matko, współczuje

20.05.2017
muszkaaa8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-09, 19:28   #2362
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Czasem potrzebne sa takie chwile zapomnienia W koncu obciecie wlosow to wazna decyzja, wiec moglas sie podswiadomie stresowac - mowie to calkiem serio, bo ja tez mysle o obcieciu wlosow pod slubie i mam dylemat, bo wlosy do pasa, a Tz od razu pyta czy bede zapuszczac po obcieciu

Sliczne wygladasz w nowej fryzurze i bardzo Ci pasuje W ogole jestes sliczna, Twoj niedoszly maz chyba mial oczy w no kto by nie chcial takiej pieknej zonki Ciesz sie wolnoscia i rozkwitaj tak dalej, bo Ci t sluzy

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

ja byłam pewna ze bedzie mi szkoda włosów

Dziekuje on to żonke chciał, tylko nie w takiej formie jak ja męża wiec stało się jak się stało. Takie życie.

Zrobiłam sobie znowu koktajl. Truskawki, brzoskwinia, pomarańcz

Stary 2017-06-09, 19:29   #2363
marta271
Zakorzenienie

Cytat:

Dziekuje on to żonke chciał, tylko nie w takiej formie jak ja męża wiec stało się jak się stało. Takie życie.

Ja wczoraj mialam koktajl truskawkowy codziennie moglabym pic!
Stary 2017-06-09, 19:32   #2364
NikolaNiki
Zadomowienie

Cytat:

W sumie nie orientuje sie w sytuacji, ale i tak najwazniejsze zebys Ty byla szczesliwa

Cytat:
Napisane przez muszkaaa8 Pokaż wiadomość
Mi sie bardzo podobają ale nie do każdego to pasuje. Chciałam, żeby Tz taki kupił ale w sumie pewnie wyglądałby jak klaun

Ja tez jestem bardzo ciekawa czy beda mu takie pasowac, jutro sie dowiemy wszystkiego, jestem bardziej podjarana niz jak mierzylam suknie
Stary 2017-06-09, 19:33   #2365
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta271 Pokaż wiadomość
Ja wczoraj mialam koktajl truskawkowy codziennie moglabym pic!
Ja tez. Kocham truskawki. Niestety ostatnio mamy do nich strasznego pecha :/
Z wierzchu ładne a pod spodem pleśń

Stary 2017-06-09, 19:43   #2366
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:
Napisane przez micia00 Pokaż wiadomość
Ja 2 dni wolne przed ślubem będę mieć

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

Cytat:

Ja mam wyjątkowo szczęście do truskawek póki co bo każde są mega pyszne i ładne, może kilka sztuk tylko z pleśnią było do wyrzucenia

PM 2017
pretty_girl19892 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-09, 20:00   #2367
marta271
Zakorzenienie

Cytat:

Ja ostatnio pierwszy raz kupilam ale byly ok i slodkie juz teoretycznie powinna jesc je bez pestek ale nie chce mi sie bawic w obieranie
Stary 2017-06-09, 20:52   #2368
micia00
Wtajemniczenie

Namowilyscie mnie. U mnie koktajl z truskawek, nektarynek i banana

I zaeaz czas na prasowanie

micia00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-09, 21:08   #2369
NikolaNiki
Zadomowienie

Do dziewczyn ktore mialy fotobudke na weselu albo byly na weselu gdzie byla fotobudka, czy te 2 godziny fotobudki nie rozwalalo wesela i ludzie nie ustawiali sie w kolejkach do fotobudki, jak na lotniskach do samolotu zamiast sie bawic ?

Mam nadzieje, ze rozumiecie o co mi chodzi. Podoba nam sie pomysl ksiegi gosci ze zdjeciami gosci z fotobudki ale boimy sie ze bedzie tylko niepotrzebne zamieszanie i tak jestesmy posrodku z podjeciem decyzji
Stary 2017-06-09, 21:29   #2370
Anemone
Mother of Cat

Cytat:
najgorzej
Cytat:
Do dziewczyn ktore mialy fotobudke na weselu albo byly na weselu gdzie byla fotobudka, czy te 2 godziny fotobudki nie rozwalalo wesela i ludzie nie ustawiali sie w kolejkach do fotobudki, jak na lotniskach do samolotu zamiast sie bawic ?

Mam nadzieje, ze rozumiecie o co mi chodzi. Podoba nam sie pomysl ksiegi gosci ze zdjeciami gosci z fotobudki ale boimy sie ze bedzie tylko niepotrzebne zamieszanie i tak jestesmy posrodku z podjeciem decyzji
wiesz co, no stało się w kolejce, ja byłam już lekko podpita, więc może niekoniecznie ogarniałam, ale podobno ludzie się bawili i tak Tylko, że było ok 140 osób, to wiesz
zaręczyliśmy się 15 listopada 2015
ślub 30 grudnia 2017
Anemone jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości