|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 30
Fleur spokojnie chyba każda z nas miała tak ze któraś pierś mocniej bolała. Ja z prawa długo sie męczyłam i teraz po 2,5msc nadal nie jest taka miękka jak lewa,która od początku czułam jak swoją. Odrętwienie,ból ciągnące szwy to normalne objawy
spokojnie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3422 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Minął prawie miesiąc od mojego zabiegu i do dzisiaj od czasu do czasu mnie zaboli. U Ciebie to jest jeszcze wszystko bardzo świeże...za kilka dni powinno być już lepiej
|
|
#3423 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki, potrzebowałam się upewnić
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3424 |
|
Zakorzenienie
|
Fleur
każda pierś goi się indywidualne , wiec spokojnie będą koślawe przez kilka tygodni ból , pieczenie , ciągnięcie , klucie , to normalne objawy , trochę to potrwa , mnie pobolewało nawet do 3 miesiecy wiec to normalne
|
#3425 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3427 |
|
Przyczajenie
|
Cześć Kochane. Cały czas Was odczytuje . malo się udzielał ale jestem na bieżąco. Te forum jest w jakiejś części ratunkiem dla mnie. Ciągle mam problem. A raczej dwa problemy. Jeden to wysypka na klatce piersiowej . byłam u dermatologa i przepisala mi maści. Smaruje się tym co drugi dzień ale wytrzymać się dziś nie da skóra zaczerwieniona i strasznie Swedzi. No i drugi problem ehhh... Tesknie za tym co było wiecie? Tesknie za swoimi naturalnymi płaskimi piersiami. Wszystko co dzieje się teraz dookoła mnie obwiniam o to siebie . ze przez te operacje wszystko się chrzani. Przepraszam ze każdy mój wpis jest narzekaniem. Juz nie wiem jakie techniki stosować by zaakceptować się. Ciężko mi cholernie . zazdroszcze Wam ze cieszycie się z nowych nabytków.
|
|
|
|
#3428 |
|
Zadomowienie
|
Agata, co jest nie tak z piersiami? Zajrzałam do albumu i są super
Malefi, gdzie zdjęcie przedweselne? udanej zabawy Fleur, jak samopoczucie? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3429 |
|
Przyczajenie
|
Idąc na taka operacje powinna być tez rozmowa z psychologiem. Bo to naprawdę wazna decyzja w życiu.. Nieodwracalna... Dlatego przestrzegania nowe dziewczyny które się decydują by nie spieszyć się i nie podejmować pochopnych decyzji. Ja od zawsze marzylam o tym by mieć w końcu piersi ale nie miałam pojęcia o rozmiarach itd. Poszlam wierząc chirurgowi. Ufając. Ja szlam z przekonaniem ze raz zrobię operacje i to będzie do końca życia. Ale teraz im więcej czytam o implsntach tym bardziej się boje z nimi żyć. Wieleee nie wiedziałam.. Jeszcze w grudniu byłam radosna dziewczyną a teraz już pol roku mija prawie od operacji a ja psychicznie wysiadam
|
|
|
|
#3430 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale z jakiego powodu? Tez dostaje wariacji jak tylko mnie któryś zaboli, a to już prawie 6 mcy. Lewy pobolewa co chwile, ale daje im czas. Piersi uczą pokory. Kiedyś byłam na tym forum największa panikarą Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3431 |
|
Przyczajenie
|
Dziubas nie mam nowych zdjęć. Mam straszna wysypkę na biuscie. Skora jest czerwona i strasznie Swedzi. Po za tym nie potrafię zaakceptować tej zmiany. Piersi ogólnie gdyby nie ta wysypka sa ok . tylko mam sutki strasznie duże ktore mi przeswituja już kombinuje jak by je tu chować. Przykre jest to ze inaczej wyobrazalam sobie to wszystko. Teraz przechodze piekło. Depresja mnie dopadła . codziennie opłakuje juz od długiego czasu.
---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Dziubasku kojarze ze masz jakiś problem z jedna piersią. Co z tymi implsntami.. Dosyć ze od urodzenia płaskie bylysmy... Chcialysmy sobie dodać pewności siebie a tu problemy sid pojawiają . to nie fer . . . jak by cos się |
|
|
|
#3432 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Może powinnaś kupić sobie jakiś staniczek ładny na poprawę humoru? Lub wyjsc gdzieś i zobaczyć jak panowie lukaja ![]()
|
|
|
#3433 |
|
Przyczajenie
|
Sa dla mnie za duże. Mam niby tylko 280 ml a jednak czuje się ze sa duże i te sutki.. Kurde ciężko je schowac
|
|
|
|
#3434 |
|
Raczkowanie
|
Czesc kobietki!! Jeszcze 10 dni mi zostalo do zabiegu i zaczynam sie ostro denerwowac :/ !! Z jednej strony oczami wyobrazni widze juz siebie w stroju kapielowym bez tych wstretnych wypelniaczy a z drugiej odzywa sie we mnie matka -polka, ktora sie boi, że cos moze pojsc nie tak!
Edytowane przez aaricia5 Czas edycji: 2017-06-11 o 00:32 |
|
|
|
#3435 | ||
|
Raczkowanie
|
Nita ❤
Dziubas, dzięki, że pytasz 😘 coraz lepiej, to znaczy wiadomo, ból przy ruchu nadal jest, tabletki biorę (pyralgina i ibuprom), ale naprawdę do wytrzymania i codziennie widzę progres w swojej ruchomości, więc jestem zadowolona 😄 szkoda mi tylko, że przez wyjazd doktora widzę się z nim po prawie 2 tygodniach, a nie po 1, więc dłużej siedzę ze szwami i mam zakaz zdejmowania stanika, no ale trudno. ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Cytat:
|
|
#3436 |
|
Przyczajenie
|
Freu zaakceptowalam Twoje zapr.
|
|
|
|
#3437 |
|
Raczkowanie
|
Agataaa, czasem tak bywa, że piersi po operacji powodują depresję. Nie akceptujemy swojego "nowego" ciała i uwierz mi, zdarza się to. Na innym forum jest dziewczyna, która wyjęła implanty i teraz cieszy się swoim naturalnym biustem sprzed operacji. Pamiętaj, że zawsze jest wyjście z sytuacji. Rozmowa z psychologiem może pomóc, nie tylko przed ale również po operacji.
aarcia wychodzi na to, że op masz dzień po mnie można wiedzieć u kogo?
|
#3438 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3439 |
|
Przyczajenie
|
Rozmowa z psychologiem... Chyba będę zmusiła się zdecydować. Juz raz byłam ale u psychiatry po tabletki nasenne teraz juz odrzucilam bo noc przespie. Gdy z nim rozmawialam nie za wiele pomógł. Właściwie w ogóle. Może teraz psycholog cos zaradzi. Szkoda ze nie zrobilam zdjęcia mojej wyjsciowki. Byłam totalnie płaska.. Nawet A miseczki nie było heh.. A ja tu tesknie do nich... Sama sobie się dziwnie ze tak się dzieje w mojej głowie.
|
|
|
|
#3440 |
|
Raczkowanie
|
Kochana piersi są bardzo ładne. Nie za duże. Z jednej strony Cię rozumiem, bo ja też swoich piersi nie akceptuję (ale to inna zupełnie historia i zupełnie inny powód) i wiem jak się czuje ktoś, komu źle z własnym ciałem. Z drugiej strony naprawdę śliczne i równiuśkie wyszły u Ciebie te piersi. Sutki można zaklejać płatkami na początek lub tak jak Krajanka napisała, sportowe staniki, które zabierają sporo z objętości. A najlepszy sposób to właśnie chyba, aby Cię faceci zobaczyli w dekoldzie (jak to się cholibka odmienia?
) Np. na imprezie. Jak ich wprawisz w oszołomienie raz czy drugi (a wprawisz na pewno prawdopodobnie podniesie Ci się samoocena![]() Psycholog dobra prawa, tylko trzeba znaleźć naprawdę dobrego, aby się nie zrazić.
|
#3441 |
|
Przyczajenie
|
Krajanka , Cotton mam chłopaka teraz w ostatni weekend sierpnia pobieramy się. Tu dodatkowy stres bo ze wzgl. Zdrowotnych wszystko się opóźniło z szykowaniem. Nawet sukni jeszcze nie mam heh. No memu przyszłemu się podobają ale to ja mam problem. Kurde! Tylko gdy pierwszy raz je zobaczył powiedział z przerażeniem ze duże i to m. Dodatkowo powiedział am o tej op jego mamie i babci ..
bo i tak by się zorientowały. I teraz mam tez ciągle obawy przed otoczeniem gdy ktoś się jeszcze dowie.---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- A operacje miałam w połowie stycznia. Myslalam ze minie mi ten stan a on trzyma twardo... Ja wiem ze jest to do ogarnięcia tylko nie potrafię jeszcze. Brak mi sił do działania. Każdy poranek to stres. Niiigdy wczesniej przed op tak nie miałam. |
|
|
|
#3442 |
|
Zadomowienie
|
AgataS, u mnie w lewej piersi cały czas utrzymuje się płyn od op i mięień trzyma
Dziś w Esotiqu kupiłam po 30 zł 2 staniki miękkie bez fiszbin, ale z mini gąbeczką, dzięki której sutki nie przepijają
|
#3443 |
|
Raczkowanie
|
Dziubas, wstawiaj zdjęcia! Bardzo chetnie zobaczę jakie to
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3444 |
|
Raczkowanie
|
Mam operację w Warszawie u M.Ch. Wylatuję już w środę a operacja 20-go. Dziewczyny myślicie, że są szanse na to, że w połowie sierpnia będę mogła w miarę normalnie funkcjonować z dziećmi na wakacjach nad wodą??
---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Fleurdeluce fajnie Ci, ze masz już to za sobą teraz z każdym dniem będzie lepiej i piękniej Cotton 2015 a Ty gdzie masz zabieg? Powodzenia!
Edytowane przez aaricia5 Czas edycji: 2017-06-11 o 00:50 |
|
|
|
#3445 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 05:23 ---------- Poprzedni post napisano o 05:15 ---------- Cytat:
Ja to myślałam, ze szybko wychodzę z bólu a okazało sie,ze źle i powoli dochodziłam. Ale ja to ja. Tylko ogólne zalecenia będziesz miała takie same i generalnie będziesz musiała mega uważać bo przy dzieciach to łatwo sięgnąć nagle po cos, czy złapać upadającego malucha i problem gotowy. Przejrzałam str Esotiq i tylko dwa modele sa bez fiszbin, reszta z drutami. Cis czuje, ze będę miała teraz problem: piersi sa tylko nie ma je w co włożyć Haha
Edytowane przez KKrajanka Czas edycji: 2017-06-11 o 06:43 |
||
|
|
|
#3446 |
|
Raczkowanie
|
Aaricia u A.B. w Warszawie
|
#3447 |
|
Rozeznanie
|
Malefi, Ty łobuzie!!!!!! Gdzie zdjęcia???!!!!
|
|
#3448 |
|
Rozeznanie
|
Cotton masz za☠☠☠istego meza :p
Male mialas wstawic foty i co? I jajco! Dziubas chociaz Ty cos wstaw ❤ Aaricia5 mamy tego samego lekarza AgataaS definitywnie polecam wizyte u pscyhologa. Nawet wygadnanie sie obcej osobie potrafi przyniesc oczekiwany rezultat. Pamietaj, ze nie mozesz przejmowac sie opinia innych. Mojantesciowantez myslala ze to glupi pomysl wiec dowiedziala sie dzien przed operacja o operacji hahaha. Dzisiaj mi mowi ze fajnie ze zrobilam bo wyszlo to bardzo elegancko takze glowa do gory moze babcie i mamy tez powiedza ze ladnie wygladasz! A wszystkim innym Paniom zycze milej niedzieli i przestlam buziaki!!
|
#3449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie Kliknęłam nowy kostium
Nadal myślimy nad tym, co kupujemy Piękno rodzi się w bólach niestety ![]() 290cc anatomy 29.04.2017 piękna data Edytowane przez nikisa Czas edycji: 2017-06-11 o 11:40 |
|
|
|
|
#3450 |
|
Raczkowanie
|
aaaj mialam na myśli oczywiscie 20 czerwca a nie lipca
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:03.

spokojnie 

Minął prawie miesiąc od mojego zabiegu i do dzisiaj od czasu do czasu mnie zaboli. U Ciebie to jest jeszcze wszystko bardzo świeże...za kilka dni powinno być już lepiej

udanej zabawy 

) Np. na imprezie. Jak ich wprawisz w oszołomienie raz czy drugi (a wprawisz na pewno