|
|
#1051 | |
|
po prostu Em :)
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. IV
Cytat:
|
|
|
#1052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak naprawdę to tylko 1/10 jest tak mojego hehe ![]() Przegoniłam tatę z kompa pod pretekstem nauki, więc żeby nie mieć wyrzutów sumienia, będę jechała na 2 fronty ![]() Wiecie co... mimo tego rzekomo przeoczonego pytania, nieprzygotowania do jutrzejszego angielskiego i masy innych bzdur, mam jakoś dziwnie dobry humor. Może dlatego, że jak już się to wszystko zaczęło, to znaczy, że za niedługo się skończy
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
|
#1053 | |
|
|
Cytat:
No, a teraz życzę wam wszystkim POWODZENIA, skupcie się na listeningu i sprawdźcie sobie pięć razy czy nie macie błędów w dłuższej wypowiedzi. Będę z wami duchem! ![]()
|
|
|
#1054 |
|
Zadomowienie
|
Uhahana ale iles tam procent swojego udziału masz
![]() jako że już chyba dzisiaj nie wpadne, życze Wam powodzenia i trzymam kciuki
|
#1055 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny.
- wiadomość/email - instrukcja - pocztówka - notatka - zaproszenie - ogłoszenie - ankieta - list prywatny - list formalny - list motywacyjny - list oficjalny/publiczny To są zagadnienia z tego fajnego linka od Layli Powiedzcie, wszystkie obowiązują na podstawie? Bo czytam teraz informator, ale jakoś nie umiem się rozeznać... Szczególnie to ostatnie mnie intryguje.
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#1056 |
|
Konto usunięte
|
Uhahana tak wszystko jest z podstawy
|
|
|
|
#1057 |
|
Raczkowanie
|
Durga wybierasz się na coś artystycznego?:P
.. bo zauwazyłam że zdajesz rozszerzoną HS :P.
|
#1058 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ej, o co chodzi z tą Iloną? Tak generalnie to wiem, ale nie wiem co Ślimaczek tak nagle teraz z tym wyskoczyła?
![]() Ville, tak zdawałam rozszerzenie. I chyba trochę żałuje...Chociaż wiem, że to nic nie zmieni już teraz. Nie wiem czy mi sie to będzie opłacać ![]() A moje ambicje spadły bardzo nisko. Cieszyć sie będę z 50%. Oj, będę. Cytat:
![]() Cytat:
Ja sie dziś przed maturą nie stresowałam, razem z klasą śmialiśmy się i ogólnie była bardzo fajna atmosfera Nie spodziewałam się.Uhahana, na to wygląda, że to wszytko na podstawę... Tylko tego listu publicznego chyb nigdy nie robiłam
|
|
|
#1059 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz patrzę w repetytorium i rzeczywiście wszystko jest. Też nie mam porobionych zadań z listu publicznego, więc tego nie robiłam, ale miejmy nadzieję, że nie będzie czegoś takiego
![]() Najbardziej mnie boli to, że miałam rozszerzony angielski normalnie w profilu i uczyłam się różnych rozszerzonych rzeczy, a nie we wszystkim z podstawy czuję się pewnie. No ale ostatecznie to chyba angielskiego boję się najmniej ze wszystkich... Tylko słuchanie mnie niepokoi. Kurde!
Choose life.' |
|
|
|
#1060 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W przyszłym roku robię pierwsze podejście na ASP na malarstwo ![]() A Ty? ![]() Krówka bo Ilona zaczeła chyba jakieś zamieszanie na Maturzystkach robic
Edytowane przez 201707171556 Czas edycji: 2008-05-05 o 21:20 |
|
|
|
|
#1061 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo ja też z Gdańska i też w czteroletnim ...
|
|
|
#1062 |
|
Wtajemniczenie
|
No nie wierzę! Żadnych przecieków tym roku?! Skandal! Poprzedni rocznik to miał już na tydzień przed
Tzn niektórzy, wiadomo ![]() W takim razie, zmywam się spać Powodzenia Nam wszystkim jutro życzę
|
|
#1063 | |
|
Zadomowienie
|
Ja nie miałam. Czułam lekki dreszczyk tylko w obawie, że będzie głupi temat... Ale powiem Wam, że ja w ogóle nie czuję, że to matura... Może to dlatego, że już 2 razy przez to przechodziliśmy (w 6 klasie i w gimnazjum
). Wiadomo, nie miało to tak dużego wpływu na nasze życie jak matura ale jednak jakoś mnie oswoiło z tym wszystkim...Obawiam się, że napięcie zacznie sie od jutra... Angielski rozszerzony... Nie wiem po co ! No i potem matematyka rozszerzona![]() ![]() Cytat:
Czasem wkrada się tam niemiła atmosfera i niemiłe powitania... Tutaj jest jakoś tak... nie wiem jak to określić... sielankowo i spokojnie. ![]() Wszystko poukładane, czyściutko i w ogóle . Miło .Ale tamten wątek też ma swój urok.
|
|
#1064 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też pamiętam ilonę, ale tylko tyle, że em chciała opuścić chyba nasz wątek przez nią
![]() Ale tak ogólnie to ja nie wiem kto to jest i nie miałam z nią styczności. I też bym chciała wiedzieć co za zamieszanie zrobiła..? ![]() Ja Wam powiem, że lekki stresik mnie złapał przed wejściem. Ale później aż się sama zdziwiłam, że prawie 0 stresu. Myślałam, że będzie gorzej ![]() I też myślałam o Was Jak skończyłam tekst na rozumienie![]() O ja, przypomniałyście mi o patitcz ![]() A ja jestem ciekawa co tam z Alatienką Ciekawe czy się pojawi po maturach..W tamtym wątku napisałam kilka wiadomości. Ale nie polubiłam go. Cały czas gadanina o maturach, bla, bla, bla. Dziwna atmosfera. Nasz wątek to nasz wątek. Traktuje o wszystkim a nie tylko o maturach. Jesteśmy 'od zawsze', gadamy o wszystkim, jesteście mi strasznie bliskie i nikogo na wizażu nie obdarzę taką internetową sympatią jak Was. Dla mnie ten wątek jest jedyny i tyle ![]()
|
|
#1065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I podzielam Twoją opinie do naszego wątku
|
|
|
#1066 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie mogę patrzeć na tamten wątek.. zbyt chaotyczny jest. kiedyś od czasu do czasu wchodziłam, ale strasznie wkurza mnie to, że najeżdżają na "nowe" osoby. któras nawet napisała jakiejś dziewczynie coś w stylu "my tu się uczymy od września a ludzie sobie przypominają o maturze 2 dni przed". no litosci..
ogolnie malo (wcale?) jest na wizazu watkow tak "uporzadkowanych" i czytelnych jak nasz, rzadko kiedy ktos napisze wiadomosc na 3 slowa co jest czeste gdzie indziej. no i wszystkie sie "znamy" ilone pamietam, tak samo jak fige-z-makiem uhahana mam dokładnie to samo z angielskim. troche zaluje, ze w koncu nie pisze rozszerzenia, wole pisac rozprawki i opowiadania niz listy z podstawy, ale wiem, że z gramatyką nie do konca bym sobie poradzila, sluchanie też trudniejsze. z podstawy boję się listu formalnego i tego, że zapomnę zwrotów..
|
#1067 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Czuję lekki dreszczyk przed angielskim... Obawiam się, że jak zwykle będę mieć trudności z wyprodukowaniem 250 słów... Po co mi ten angielski rozszerzony, no po co?!
|
|
#1068 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wypowiedziałam się na ten temat, żeby jakoś uspokoić atmosferę ale nie wiem czy coś to pomogło... Sama nie jestem tam od początku i szanuję dziewczyny, które faktycznie tworzą tą społeczność od pierwszej części wątku. Ale jednak takie niemiłe powitania to przegięcie. Wizaż jest dla wszystkich... Wybaczcie, że post pod postem...
|
|
#1069 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dla mnie to trochę krejzi było.. (że tak powiem po angielskiemu, co by się podszkolić przed jutrem.. Cytat:
Napiszesz Przepraszam, ale nie powstrzymałam się.. ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=826
|
|
|
#1070 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1071 |
|
Zadomowienie
|
Żartujesz?!
![]() To jak Ty funkcjonujesz?! ![]() Ja bym chyba padła na ryjek . Nie lubię zarywać nocy, bo potem wszystko mi się przestawia... Noc jest po to, żeby spać, o!
|
#1072 |
|
Zakorzenienie
|
O tak, też mi ines brakuje! No ale za niedługo już mam nadzieję nas odwiedzi
No i pam i marta też coś ostatnio nie piszą ![]() Ja kilka razy czytałam tamten wątek o maturzystkach, ale to nie dla mnie. Widać właśnie, że już zamknięte grono, a nawet jeśli nie, to wydaje mi się, że tam cały czas tylko się o maturze i nauce nawija U nas teraz to zrozumiałe, ale wcześniej miałyśmy i później na pewno będą o wiele ciekawsze tematy ![]() Ja idę jeszcze trochę zwrotów powtórzyć, i prezentację i się kładę. Powodzenia dziewczyny jutro
|
|
|
|
#1073 |
|
Zakorzenienie
|
Powodzenia kochane!!!
|
|
#1074 | |
|
|
Cytat:
Pamiętamy, a jak! Ale wiecie co.. dziś moja koleżanka zaprosiła mnie na swój ślub.. Zaczynam czuć się staro! ![]() Ryjek, hehehe. IW, co do wątku Maturzystek, to miałam takie samo wrażenie jak Ty po tych kilku sytuacjach z nowymi, zresztą pewnie widziałaś, co potem napisałam. Ale jedno trzeba przyznać, prędkość nabijania tam postów jest zawrotna. Ja nawet jak jestem cały czas na necie to nie nadążam. ![]() A o ilonce nie będę się wypowiadać, bo naprawdę coś mi się wymsknie obraźliwego. ![]() EDIT: Szkoda tylko, że marta6704 tam się udziela, a u nas już nie. W końcu była z nami od zawsze...
|
|
|
#1075 |
|
Rozeznanie
|
O jeszcze tu ktoś o mnie pamięta
Nie odzywałam się, bo najepierw nie mogłam się wbić, a teraz w ostatnich dniach, gdy tu było tyle o maturze, to neta nie miałam :/ Generalnie wybrałam temat 2 i wiem że schrzaniłam.. Z części I liczę na 13 punktów, a z cczęści II mam nadzieję, że zaliczę.. Po tym jak mi dziś mój przyjaciel powiedział, że ta karta w dłoni Wokulskiego symbolizowała licytację kamienicy Łęckich, to ja już naprawdę wątpię we wszystko ![]() Blaque wszystkiego najlepszego Kochana Coś jeszcze miałam napisać, ale zapomniałam ![]() Powodzenia jutro dziś pół dnia nadrabiałam wątek zamiast czytać angola
|
|
|
|
#1076 | |
|
|
Cytat:
ZE CO?!
|
|
|
#1077 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wyśpię się po śmierci ![]() (ewentualnie po maturze )A tak poważnie to teraz spałam długo,16-22, pewnie pouczę się do późna i trochę zdrzemnę.Choć nie wiem czy jest sens,angielskiego się specjalnie nie boję,to tylko przed polskim mnie taka panika wzięła. Na szczęście trzeci dzień z rzędu matur już nie będzie,dopiero w czwartek ![]() Niezły numer z tym Pudelkiem
|
|
|
|
|
#1078 | |
|
|
Cytat:
Wiesz co, prawda jest taka, że te plany naprawdę mogą Ci się zmienić.. No wiesz, w końcu to całkiem świeże, skąd wiesz, czy naprawdę nie będzie, tak, że zaczniesz się uczyć i nie dasz rady? Będziesz wtedy trochę pod presją, bo nie dość, że straciłaś niby ten rok, a się nie dostałaś, to potem, jeśli jednak zdecydujesz się na inne dzienne, będziesz zdawać maturę w kolejnym roku, tak Ci upłyną dwa lata.. Plany naprawdę szybko się zmieniają, często wbrew nam..
|
|
|
#1079 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam sposób na zapamiętanie tych zwrotów z listu formalnego
![]() Dla osób piszących rozszerzenie to pewnie śmiech na sali, że takie banały a my sikamy, no ale wiadomo, że jak trudniejszych rzeczy nie wymagają, to z tym mamy problem A przynajmniej ja mam.
Choose life.' |
|
|
|
#1080 |
|
Rozeznanie
|
No tak, bo patrz.. jak w tamtych czasach licytowano, to podnnoszona karteczkę do góry tak jakby.. ot taki symbol.. no a on przecież kupił tą ich kamienicę, by pomóc im w wydostaniu się z tarapatów finansowych.. to się wszystko wiążę ze sobą.. mimo wszystko mam nadzieję, że zaliczę tą maturę.. a z AM dziś już się pożegnałam... :/
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:43.

Powodzenia Nam wszystkim jutro życzę
! No i potem matematyka rozszerzona

Ja nawet jak jestem cały czas na necie to nie nadążam.