|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::..
dziś drugi dzień nowej "drogi" hehe:
I sniad: jajecznica z 2 jaj + 1/2 puszki fasolki czerwonej + ogórek II sniad: 1/2 puszki fasolki czerwonej z puszki przekaska: twarog + żółtko + słodzik + olejek do ciast II przekąska: 2 pomidory Obiados: salatka z serka homo (3% bo chudszego nie moglam znaleźć) + pomidory + szczypior + cebulka + 2 plasterki wedliny drobiowej cos srasnzie głodnawa jestem ;( nie weim co zjesc, wiesniaka nie ma a burczy mi w brzuchu ;( moze zjem jeszcze jeden ten serek homo dziewczyny jak z tym twisterem do ćwiczeń??? któraś używała?? daje efekty??
|
|
#1742 |
|
Rozeznanie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;7455293]A to nie powinno się tak od pełnej godziny
jak w Dniu Świra ? Chyba, że przyspieszę zagarek hehe coś w tym jest ;D oki ja zaczynam o 20 i nie ma bata...
|
|
#1743 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1744 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() a ja siedze nad tekstem z marketingu, tłumaczenie tzn. fajnie jest tak tlumaczyc, ale nie fajnie jest tlumaczyc cos o czym sie nie ma zielonego pojecia no bo sorry tekst jest skomplikowany, trudny i naładowany wyrażeniami z wyższego marketingu, a ja biedactwo z I roku, ktore ma jedynie podstawy marketingu to co moge? uhh, dopiero 1,5 str. Jeszcze 15,5
|
#1745 |
|
Rozeznanie
|
dziewczynki korygujcie
S- jajecznica P - 30 pistacji O - brokuły i 2 jajka P - ruloniki z sałaty wędlinki i sera K- ryba w pieczarkach myślicie że moge dziś na tym skończyć? czy jeszcze coś? czy wszystkie skłądniki sobie zapewniłam? nie wiem jakoą nie jestem najlepsza w komponowaniu posiłków
|
|
#1746 |
|
Zadomowienie
|
Moj jadlospisik:
s: omlet kakowy z serkiem homo 2s: wiesniak, 1/2 opakowania sliwek suszonych o: salatka grecka ( w nia wrzucilam tez orzeszki arachidowe) p: reszra śliwek ( kurde nie moglam sie powstrzymac- mam zakaz kupowania sliwek suszonych, bo zrzeram cale opakowanie) k: 3 kromki wasa z wedlina, salata i pomidorem Powinnam byla zjesc wiecej bialka na kolacje, ale jakos totalnie nie mialam ochoty. Poprawie sie jutro no i nie zezre sliwek, bo juz nie ma .
|
#1747 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A ja tak mam z daktylami pyyycha potrafię takie wieeelkie opakowanie opchnąć ![]() Dobra zostały mi 3 min do godziny 0 o niee |
|
|
|
|
#1748 |
|
Rozeznanie
|
Witam, ja majówke spędziłam w pracy więc grill mnie nie krecil i grzechów mniej. Wczoraj niechcacy wtrafiłam do KFC ale spalone wszystkie wegle na basenie.
Ja swojego profilu wam na NK nie podawalam ale sie przed chwila sama wprosilam do Bikiniar to mam nadzieje, ze zostane przyjeta
|
|
|
|
#1749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1750 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tez tak mam ze jak kupie opakowanie sliwe,moreli albo daktyli to oprozniam cale :P Dlatego staram sie nie kupowac,chyba,że mnie ochota na słodkie przychodzi A czemu Ty masz Kochana 47 dzien?Skoro ja mam 55 a zaczynalysmy razem ? ![]() Jenuś co do kolacji Tiary...To pieczraki to nie warzywko?
|
|
#1751 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() edit Ale ze mnie gapa, zapomniałam sie przywitać. Buziaki dla Was
|
|
#1752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zgadza sie, ale i tak za malo chyba je
|
|
#1753 |
|
Zadomowienie
|
Neddus , bo ja odliczam grzeszne dni
Czyli Hiszpanię, chyba dzien ze Swiąt i grilla majowego Taka kare mam![]() Guska co do daktyli to walczylam z pokusa, zeby nie kupic. Rozsadek wygral Uff...jennus nie zgadza się Bo nie moj jadlospis komentowalas Nedda nicki pomylila A co do jadlospisu kwakwa to tez uwazam, ze za malo tego.
1 etap 6 -5 - 4 - 3- 2 - 1 Winners do what losers don't want to do Edytowane przez tiara Czas edycji: 2008-05-05 o 20:18 Powód: dopisek |
|
|
|
#1754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mysle ze Nedda tez miala na mysli kwa kwa a napisala Tiara, po prostu sie pomylila ![]()
|
|
#1755 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
do ryby była cebulka ( czy to warzywo?? ) i znów ogórki ale już inne, zapomniałam napisać bo ja ogórki ładuje do wszystkiego, takie małe zboczenie co można zrobić dziewczyny z piersi kurczaka sosu pomidorowego tuńczyka zielonego gorszku i kalafiora i fasolki i poeczarek i cebuli>? bo tylko to mi na jutro zostało a muszę z tego zrobić śniadanko ( nie mam jajek!!!!) i obiad do pracy więc kulturalny i nieśmierdzący
|
|
|
#1756 |
|
Szara Eminencja
|
3 dzień za mną
To pierwsza faza więc fajnie by było gdyby któraś z was powiedziala mi czy dobrze dziś zjadłam czy źle...S: Omlet kakaowy + serek naturalny 2s: serek naturalny + woda O: ryż brązowy + krewetki(chyba można jeść owoce morza ?)+ papryczka+ cebulka No i kolacji nie ma Za późno wróciłam do domu było już po 20 a ja tylko do 18 moge cokolwiek zjeść . . .Właśnie dziewczyny wypowiedzcie się na temat twistera bo nie wiem czy kupić |
|
|
|
#1757 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1758 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
za mało jem??? ja Was proszę przecież ja jestem totalny obżartuch o rozpechanym żołaądku na maxa a więcej w siebie wcisnąc nie dam rady ... jak to więcej jeszcze jeść?? jak ja już chodze taka na jedzona że wogóle nei czuje że na diecie jestem? hmm dobra to spróbuje ułożyć coś na jutro i może się uda S- nie mam pojęcia co ;-( sałtka z tuńczyka z groszkiem i cebulką?bo nic więcej nie mam? chyba że ugotuje pieczrki i do niej dorzuce? albo ogórka konserwowwego i trochę sałaty? O - pierś z kurczaka ala gyros + kalafior K - ryba wędzona z ogórkiem Przekąski zawijaski i pistacje
|
|
|
#1759 |
|
Zadomowienie
|
ja od rana siedze, za tydzien mam obrone a ja ciagle pisze. dzis wzielam wolne w pracy i pisze. chce skonczyc chocbym nie szla spac dzis. trudno. musze jutro oddac prace w callosci chocby nie wiem co. w innym przypadku bede musiala zmienic termin obrony
|
|
#1760 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie zapominaj nam pisac tego, bo potem wlasnie myslimy ze za malo warzywek wcinasz ![]() w takim razie uwazam ze jadlospis moze byc ale na obiad powinnas zjesc jeszcze jakies miesko do tych brokulkow i bedzie ok ale lepiej poczekac na wypowiedz osoby bardziej kompetentnej ![]() pozdrawiam
|
|
#1762 |
|
Szara Eminencja
|
Na pierwszej
Ups . . Jutro będe musiala się poprawić i zjem więcej warzyw
|
|
|
|
#1763 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jesteś kompetenta - dzięki za pomoc, ogórek do wszystkiego to u mnie pewnik bo mogłabym je same jeść na sucho, ale faktycznie źel wam napisałam bo do obiadku jeszczy była jedna rzodkiewka...wygląda na to że warzywka są tylko ja gapa o nich zapominam pisać mięsko na obiadek jutrzejszy już się robi ![]() fajnie wam z tym wiesniakiem ale dla mnie to takie obrzydlistwo że nie daje rady
|
|
|
#1764 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wlasnie skonczylam pilates i 8 min buns i legs. Moze wskocze na pare min na orbitreka...A na kolacje ok. 19. byl wiesniak + pomidor + ogorek i woda wiec kolejny dzien bez grzeszkow...I faza mi sluzy, ale w srode juz powrot na II. Dobrze dziewczyny, ze jestescie
|
|
#1765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale obserwuje co dziewczyny pisza i radzą innym i staram sie zapamietywac
|
|
#1766 |
|
Zakorzenienie
|
pojechalam z tych nerwow na zakupy do Galerii Krakowskiej. I nie ma nigdzie czarnych butow, pełnych lub peep toe, na względnie niskim obcasie (5-7 cm) ;/
Jadlam dzisiaj : IŚ: Wase z pomidorem i oliwkami IIŚ: jogobella light + czerwona herbata O: naleśniki razowe z bananami i kakao P: banan K: grzanki z chleba razowego z salami i pomidorami 1 galka lodow o smaku mango bez wafelka |
|
|
|
#1767 | |||
|
Rozeznanie
|
No jestem i ja wreszcie po maxymalnie meczącym dniu, mój szef sukcesywnie dodawał mi zadań by obrzydzić mi skutecznie moje nowe stanowisko, i poburkiwał z przebiegłym uśmieszkiem, że pewnie nie dam rady wszystkiego. Tak sie zaparłam, ze to na niego czekałam z jedną rzeczą i to po godzinach, bo to on się nie wyrobił ehhh no i wszystko z uśmiechem na twarzy robiłam, bo jakiś taki dobry humor dziś mam, chyba działam na baterie słoneczne
Już się nie dziwię, że moja poprzedniczka to taki suchelec jak nawet zjeść nie ma jak, ale dało radę ![]() Zaspany jadłospis: Ś: twarożek migdałowy z kakao, otrębami i zarodkami pszennymi; II ś: jabłko z jogurtem i cynamonem; O: omlet (2j, siemię, zioła, przecier, chili, pom, pieczarki, serek top, oliwki); K: potrawka z soczewicy z serem białym śmażonym; A teraz piję sobie mleczko cynamonowe no i co.... orgazm na sucho Oczywiście nie obeszło się bez podzielenia się z klawiaturą <pierdoła> ![]() Cytat:
jedno z moich ulubionych ![]() Albo sałatkę z kurczakiem: kurczaka w kostkę zamarynować w ziołach, usmażyć i dodać do wszystkich warzyw jakie masz + sosik z jogurtu Cytat:
![]() Cytat:
Przewaga białka + warzywa -> 3 godz przed snem; Czyste białko -> 1 godzina przed snem, to tak dla ścisłości
|
|
#1768 | ||
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
Zapomne ![]() Cytat:
Obiecuje poooprawee ![]() Ale Ty masz głowe do wymyślania potraw Ja jakoś nie moge sklepać niczego |
||
|
|
|
#1769 |
|
Zadomowienie
|
a więc i ja napiszę swój jadłospis ale proszę nie bić bo ja się muszę ograniczać żeby schudnąć
![]() ś: kromka grahama+serek topiony+filet z indyka IIś: ogóras kiszony o: filecior z kutaka z serem żółtym i ogórasem k: wieśniak z fasolką czerwoną no i zaczął się ulubiony serial kasiaczka ![]() odkąd mam axn to nie oglądam nic innego ej kurde już oglądałam ten odcinek na tvp2 a podobno tu lecą najnowsze odcinki
|
#1770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojj będą baty będą a jaki serial ? ja oglądam Majewskiego, bo stwierdzilam ze 6 h nauki na dzisiaj wystarczy :P |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:46.

jak w Dniu Świra ? 

tzn. fajnie jest tak tlumaczyc, ale nie fajnie jest tlumaczyc cos o czym sie nie ma zielonego pojecia 
73 -> -> ->

Oczywiście nie obeszło się bez podzielenia się z klawiaturą <pierdoła>