|
|
#2731 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 cz. 6
Mała, leż w szpitalu nie marudź, jakby Cię wypisali to zaraz bycls latała po kuchni albo ze starszakiem a tak to spokój i bezpiecznie.
Masakra z tym anexem... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Mała nie sliesz się do domu bo ty nie posiedzisz na tyłku. |
|
|
|
|
#2733 | |
|
królikoholiczka
|
Cytat:
|
|
|
#2734 |
|
Zakorzenienie
|
Sorki, oczywiście do Devileek ![]() 15min, tez bym tak chciała... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2735 |
|
Zakorzenienie
|
Jak przeczytałam o tym wózku to masakra. Tyle kasy za nie biorą a takie buble.
|
|
|
|
#2736 |
|
Zakorzenienie
|
Jakaś czerwcówka urodziła w 15 minut
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2737 |
|
Zakorzenienie
|
Chilli a jak tam wiesiołek i herbata z liści malin? ja jednak wstrzymałam się z herbatą do jutrzejszej wizyty. Jak mi powie, że wszystko zamknięte to zacznę stosować
Zrobiłam zamówienie na Geminii 463 zł Wzięłam chusteczki nawilżane tak do wózka, ale docelowo w domu chcę przemywać pupę na przewijaku wodą i płatkami widziałam u koleżanki jak to robi i myślę, że to super sprawa bo naturalnie, a w końcu na początku tych kup jest mega dużo wiem, że są w rossmanie chusteczki suche myślę, że to fajna sprawa ale bez promocji bardziej opłacają się waciki.
|
|
|
|
#2738 |
|
Zakorzenienie
|
Xzora mogłabyś jeszcze raz napisać zalecenia stosowania wiesiołka?
|
|
|
|
#2739 |
|
Zakorzenienie
|
Poprostu zacny koszyk
czyli wyprawka zamknięta?![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2740 |
|
Zakorzenienie
|
Od 37tyg 3x2tabl, od 39tyg 4 kapsułki na noc do pochwy Gratuluje złożenia zamowienia na Gemini! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno muszę kupić jeszcze jakieś pampersy i waham się miedzy Dada i Babydream Xzora dzięki
|
|
|
|
|
#2742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kupiłam te i te jeszcze chce sprobowac happy ale ciężko je stacjonarnie u mnie dostać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2743 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka...
Ja sobie pospałam bo mnie ścieło z nudów Wstałam głodna, zjadłam czereśni i truskawki z jogurtem, pół bułki i kilka chipsów ( które zrobiły mi.bardzo.dobrze, chodzily za mną długo) I czuję się jak smok! Rozpakowali dziewczynę od nas tę z 32 tyg. Szybko poszło.... zabrali ja na ktg.i.cos nie mogli ustalić tętna... potem.miala 2 ,usg, na których nikt nic jej nie mówił...masakra! I zdecydowali o cięciu. Tak.naprawdę nie wiadomo do.konca dlaczego ... bo z ciąża jakby.wszystko było ok. Szyjka, brak.skurczy itp. Tylko.ja bolały okropnie plecy... nerki i.głowa. W każdym bądź razie mała jrst piękna, waży 1650 leży pod aparaturą i nawet taty.nie chca tam.wpuścić nie kumamtej naszej służby zdrowia i.ludzi bez serca i wyobraźni. Ide z nia pogadać Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2744 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Biedna dziewczyna 1650 przecież to okruszek! Ta laska czerwcówka dała opis porodu oczywiście odesłali ją do domu bez rozwarcia a po kilku godzinach odeszły wody i ekspres
|
|
#2745 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2746 | |||
|
Zakorzenienie
|
A nie używam.
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2747 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kurcze, jakaś kruszynka. Dziwne, ze nic nie mówili, szok. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie podobnie. Jak TZ wyjedzie do pracy to powrót moze mu zająć ponad 2h. Jakby akcja sie szybciej rozkręciła to chyba sama muszę sie zawieźć. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja leżę dziś cały dzień. W łóżku a itak mam lekko opuchnięte kostki ... No i ja czekam na kolację od Chińczyka zamowilam ryz smażony z kurczakiem. Tz ma przywieźć ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2751 |
|
Zakorzenienie
|
Ewentualnie jeszcze mama moze mnie zawieźć o ile nie bedzie miała dyżuru, a urlop bierze od 07.07. Dlatego ja wolę nie rodzic przed 7.07
|
|
|
#2752 |
|
*sportaddict*
|
Też bym chciała tak szybko urodzić
ciekawe, jak będzie u nas? ![]() Melduję, ze plan na weekend zrealizowany! Mieszkanie ogarniete, meble poskrecane, balkon odgruzowany. Posegregowalam ciuchy w szufladach na typy, porozkladalam gadżety typu smoczki, z większych rzeczy czeka mnie tylko pranie. Tydzień temu taki zaawansowany stan był niewyobrażalny A wyprawka już prawie zamknieta
|
|
|
|
#2753 |
|
Zakorzenienie
|
Mój też musi miec 2h zeby do nas dojechać. Boję sie że nie zdąży
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2754 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Teraz leżę na leżaczku i wcinam arbuza na kolację ![]() A mały jak zwykle ma czkawkę. Teraz już jego czkawka trwa kilka minut, nie to co kiedyś- kilka czknięć i już aż się czuję jakbym razem z nim miała tę czkawkę Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2755 |
|
Zakorzenienie
|
Maz już pojechal do domu
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2756 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
U mnie wszyscy pytają gdzie się opalalam, a ja mam taką karnacje. Od 30 min czuje się fatalnie. Nie mogę oddychać. Juz nie wiem co zrobić ze sobą. Zaraz zaczynam 38t, ale bez przesady! Nie mogę sobie pozycji znaleźć. Miazga. ..
|
|
#2757 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
||
|
|
|
#2758 |
|
Zakorzenienie
|
Współczuje Wam dziewczyny tych okropnych nocek
U mnie nie lepiej choć dziś w miarę jakoś było. Vadi- przerażajace to co napisałaś ![]() Ja miałam taki atak jakby paniki i tez tak mi się robiło kiedyś, ale nie byłam w ciąży . Wtedy rozciągałam swoją klatkę piersiowa w drzwiach o framugę . Łapałam się za framugę drzwi i pchałam klatkę piersiowa do przodu i mi to pomagało . Tule ![]() Super, ze mimo wszystko udało się poskładać rzeczy do kupy o wszystko zorganizować Dzięki Wam za komplementy co do organizacji mojej szuflady ![]() Mała- Omg czyli jednak cc :/ W sumie może to i lepiej przy Twojej wąskości. Mam nadzieje jednak , ze Hugo posiedzi w brzuszku chociaż te 2tyg. Kciuki 🏻![]() Mnie Tz tak w nocy wkur ze myślałam ze go zjem na żywca. Dostałam takiej furii , ze zaczęłam się drzeć na cała chatę. Ja kurna cała spuchnięta zdycham z gorąca śpię w koszulce i majtkach z brzuchem gołym i nie nakrywam się niczym , a on mi wiatrak zmniejszył w suficie bo mu zimno. Co mnie to obchodzi kuzwa ![]() To niech się ubierze w jakieś futro i 30kolder na siebie założy. W nocy było 24stopnie o wilgoć . Nogi miałam jak baniaki , a on mi mówi ze mu zimno Wiec mu mowie żeby w takim razie poszedł sobie spać do salonu na kanapę, a ten dureń do mnie gada to ty idź na kanapę ![]() ![]() Ma szczęście , ze nie miałam siły wstać już bo chyba by doszło do rękoczynu ![]() Chyba jest dziś obrażony nie wiem. Pojechał na mecz swojej ligi w której gra razem z Małym. On nic nie rozumie , ze ja już jestem poprostu wykończona . Jestem niewyspana ciagle , chodzę jak neptyk. Nie wiem jak się nazywam momentami. Nic nie jestem w stanie zrobić bo nie mam zwyczajnie siły. Eh szkoda gadać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2759 |
|
Zakorzenienie
|
A wczoraj wpadłam na takie coś. Taki koszyk poporodowy dla bozenki żeby mieć w łazience naszykowany jak się wróci ze szpitala żeby byl gotowy już i chyba sobie zrobię coś takiego. IMG_1497204328.550483.jpg
Muszę tylko kupić kilka rzeczy. Nawet po cc się przyda na moje hemoroidy na bank. Na następnej wizycie zapytam co mogę już brać teraz na hemoroidy . Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2760 |
|
Zakorzenienie
|
Mój obecnie ze Szczecina bedzie musiał zjechać. Więc za nim go ktoś odwiezie na pociąg i złapie pociąg to troche mu zajmie. A rodzice od 3.07 jadą na urlop i wracają dopiero 11 wiec po moim terminie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.

tylko do Devileek

463 zł 

🏻

🏻