Lipcówki 2017 cz. 6 - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-06-13, 13:53   #3151
morelle_
Zakorzenienie

Dot.: Lipcówki 2017 cz. 6

Cytat:
Napisane przez Chilli Pepper Pokaż wiadomość
no to trochę niefajnie wyszło, terminy ma już wszystkie zapisane na sierpień??
Ojej to poważna sprawa ,ja bym nie ryzykowała no ale wiadomo ja nie mam dziecka drugiego w domu...Musisz sobie przemyśleć to wszystko i się nie denerwować bo Tymek z tatą dadzą radę a Ty z Hugo pod opieką więc wszyscy bezpieczni a na kiedy planują to cc u Ciebie coś mówili?

bardzo ładne
Nie ma, tylko trzyma dla tych co nie mogą na rano. Przepisala mnie na 16.

Cytat:
Napisane przez Devileek Pokaż wiadomość
Przedłużanie nie jest jakieś bardzo trudne ale trzeba zrobić to technicznie dobrze żeby się nie łamały ale jest to do zrobienia myślę żebyś dala radę bo ale też potrzeba na to czasu ... Mi osobiście przez większość ciaazy się nie chce tego robić a co dopiero przy dziecku :p

Dzięki

Sprawdze

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Oj Devileek ja mam 2 lewe ręce do plastycznych prac. Moja siostra wszystko wyssala hehhe
Ona sobie robi sama, ale odpada jej żel po tygodniu. Więc coś jest nie tak.

Cytat:
Napisane przez minini Pokaż wiadomość
Mala jak trzeba to trzeba... też by mnie nosilo w tym szpitalu wiedząc ze synek z mezem sami w domu. no ale pomyśl o maluszku... to o jego zdrowie teraz wszytko sie rozchodzi. powodzenia i nie płacz tam

morele - co za kosmetyczka.. zebys sie musiala do niej dopasowywać? bez przesady.

gratuluje wszystkich osiagnietych 38tc. dziewczyny mozecie rodzic!!! brawo!!
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-13, 14:01   #3152
pestycyda
Zakorzenienie

Morelle, ale wymyśla ta kosmetyczka masakra! Straci stała klientkę takim sposobem.

Mała, skoro Twój lekarz nawet odradza Ci wypis to nawet o tym nie myśl! Potem nie daj Bóg byś sobie nie wybaczyła gdyby coś się stało...

Minini, mam nadzieję że szyjka się nie skróci! Powodzenia na sesji

pestycyda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-13, 14:04   #3153
Devileek
Zakorzenienie

GG do Devileek

Cytat:
Napisane przez morelle_ Pokaż wiadomość
Nie ma, tylko trzyma dla tych co nie mogą na rano. Przepisala mnie na 16.

Oj Devileek ja mam 2 lewe ręce do plastycznych prac. Moja siostra wszystko wyssala hehhe

Ona sobie robi sama, ale odpada jej żel po tygodniu. Więc coś jest nie tak.

Heh mi czasem też odpadną ale to zależy od paznokci trochę też no i materiałów wiadomo
Ja nie mam super paznokci i z dwóch to choćby mi kosmetyczka zrobiła to i tak szybciej odleca niż reszta
Ten jeden wskazujacy mi się trzyma już kilka tygodni a nawet mi się nie chce go spilowac :p IMG_1497355480.818276.jpg

A ile macie na zmianę tych prześcieradeł ?

Stary 2017-06-13, 14:09   #3154
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Heh mi czasem też odpadną ale to zależy od paznokci trochę też no i materiałów wiadomo
Ja nie mam super paznokci i z dwóch to choćby mi kosmetyczka zrobiła to i tak szybciej odleca niż reszta
Ten jeden wskazujacy mi się trzyma już kilka tygodni a nawet mi się nie chce go spilowac :p Załącznik 7108421

A ile macie na zmianę tych prześcieradeł ?

Ale piękny kolor!
No właśnie dlatego też mi szkoda bo ona jak mi robi to praktycznie nic mi nie odpada.

Każdą pieluszkè tak naprawdę możesz dać

Pestycyda
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-13, 14:19   #3155
cashmere
Zakorzenienie

Hej!

MALA siedź Ty spokojnie w tym szpitalu i odpusc myśli o wypisie. Wiadomo że to nic przyjemnego, ale bezpieczeństwo Twoje i Hugo najważniejsze!

XZORA pytalas dlaczego się spodziewalam dodatniego GBSa. W pierwszej ciąży też miałam i takie miałam przeczucie. Za tydzień wizyta to porozmawiam z ginem jak to teraz ma wyglądać, bo chcę rodzić w niepaństwowej placówce.

MORELLE ta kosmetyczka marudzi, jakby to ona Ci płaciła za to że przychodzisz :P

Byłam w Pepco, donoszę że wyprzedaży jeszcze brak Zaliczylam też Rossa i aptekę. Nie mieli moich witamin. Chciałam też kupić kubeczek do karmienia Medeli, bo butelki narazie nie chce podawać, to też nie mieli. Pani zamiast tego zaproponowała mi bidon dla rocznego dziecka No nie skorzystalam jakoś

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-13, 14:25   #3156
poprostu
Zakorzenienie

Mała domyślam się jak Ci przykro, że musisz leżeć w szpitalu ale każdy dzień jest wazny, a już masz blisko do donoszonej ciąży na niektóre rzeczy nie mamy wpływu... A to nie potrwa długo

Xzora właśnie miałam pisać, ze rejestrujemy w USC w miescie w. którym się dziecko urodziło, ale już była odpowiedź

Jon na polecam książki Camilii Lackberg bardzo wciągające ale ja w ciąży doszłam do połowy książki i później miałam takie sny, że dałam sobie spokój

Wstawilam dwa ostatnie prania. Fakt, że zostało mi kilka rzeczy które się nie zmieściły w pralce ale to już jak Mały sie urodzi i wybrudzi to dorzuce czekam na kuriera z zamówieniem z Geminii i go nie ma i mam ochotę na chipsy ale nie chce mi się po nie iść

---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

Morelle kosmetyczka po tylu latach robi Ci łaskę :/ bez sensu denerwująca jest.

Pestycyda ładny wzór przewijaka! Jak ja kupowalam to takiego nie widziałam
poprostu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-13, 14:34   #3157
baby2
Rozeznanie

młode ziemniaczki z fasolką i jajem właśnie dałyście mi pomysł na jutrzejszy obiad, bo dziś pierogi z truskawkami własnej roboty

Morele okropna ta twoja kosmetyczka , ja bym zmieniła. Kiedyś miałam problem z fryzjerką do której chodziłam wiele lat, schrzaniła mi włosy zreszta nie pierwszy raz, ale wtedy to juz przegieła, jakiś plam narobila i jeszcze wmawiała że jest dobrze bo ona na szkoleniu była. Nawet poszłam do kilku innych fryzjerów po opinię i twierdzili że fuszerka. Olałam ją i chodze gdzie indziej choć to moja znajoma z dzielnicy, a żeby było lepiej kosmetyczka do której chodzę na pazury dzieli z nią salon I tak się co miesiąc widzimy cześć cześć i tyle
baby2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-13, 14:49   #3158
siilmariien
Wtajemniczenie

Mała trzymaj się, rozumiem że jest Ci smutno Też miałabym doła w takiej sytuacji Ale jak trzeba, to trzeba, nic nie poradzimy A może wkrótce skurcze się wyciszą i wyjdziesz wcześniej, jeszcze przed porodem? Dasz radę!

Cytat:
Napisane przez Jon_Snow Pokaż wiadomość
Moim zdaniem nie powinna wnikać w to z jakich powodów Ty się przepisujesz na inne godziny - to jest Twoja sprawa, nie możesz rano i tyle.. A to że jesteś jej stałą klientką od 8 lat to już w ogóle powinno coś dla niej znaczyć. No ja bym się mega wkurzyła i pewnie bym zmieniła kosmetyczkę mimo wszystko. Jak się gdziekolwiek umawiamy to przecież nie tłumaczymy się dlaczego bardziej pasuje nam po południu niż rano no nie?
Zgadzam się, mega nieprofesjonalne zachowanie jak dla mnie. Nie ma wolnych terminów - ok trudno, ale te teksty...
Podziwiam Cię Morelle za spokój, ja bym od razu powiedziała acha, to dziękuję i zapisała się gdzie indziej i nigdy więcej nie wróciła do niej. Ale rozumiem też, że jak jest dobra, to żal zmieniać.
siilmariien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-13, 14:57   #3159
Jon_Snow
Wtajemniczenie

Cytat:
Sprawdze

konkretnie to flaming24 ja brałam 2 prześcieradła, mam nadzieję że wystarczy na początek

Cytat:
Napisane przez poprostu Pokaż wiadomość
Jon na polecam książki Camilii Lackberg bardzo wciągające ale ja w ciąży doszłam do połowy książki i później miałam takie sny, że dałam sobie spokój

same kryminały mi polecacie a może jakieś komedie coo ?
Jon_Snow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-13, 15:18   #3160
xzora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
Rozmawiałam z moim.lekarzem. No ryzyko takie, ze nawet przy jednym mocnym skurczu mogłoby coś puścić, albo blizna albo.np. pecherz płodowy. A że dziecko jeszcze głową nie uszczelnia kanału mogło by.dojść do wypłynięcia pepowiny lub krwotoku wewnatrz i Kaplica
Wiec muszą mi je po prostu uciszyć całkiem. Dopuki sa to mam leżeć bo teraz ryzyko za duże. Wiec wątpię żebym wyszła bez Hugo. Bardzo mnie to przytłacza... z nerwów miałam z 10 skurczy co 5 min. Ale już mijają lekko tylko mnie boli czasami.

I tak ciągle mam w głowie wypisanie się na żądanie... :/

Mała! jak widzisz jest powód dla którego Cię trzymają. Wiadomo, że nikt by nie chciał leżeć w szpitalu... Na szczęście nie tak dużo masz tego leżenia przed sobą, dasz radę!

Cytat:
Napisane przez pestycyda Pokaż wiadomość
W końcu zamówienie z Hubi! Mam pieluchy to się czuje spokojniejsza!:p zostało loz człowieka, wanienka, prześcieradła do łóżeczka i parę ☠☠☠☠☠☠☠. Teraz tylko wrócić do domu, posprzątać, umeblować i rodzić:p

fajne zamówienie

Cytat:
[/COLOR]Gdzie kupowalyscie prześcieradło do wózka ?
W ogóle coś się przyda jeszcze do wózka v
ja w tesco kupiłam 2-pak prześcieradeł do wózka. Z dodatkowych akcesoriów jeszcze parasolkę zamówiłam. Dzisiaj przyszła. No i torbę do wózka... Widziałam na mieście folie ochronne, ale mi chyba nie będzie się chciało w deszcz wychodzić, więc z wyprzedzeniem nie zamawiam.
Cytat:
Napisane przez minini Pokaż wiadomość
ja dzis wzielam pierwszy raz w tej ciąży nospe. od wczoraj mam takie kłucia od dołu co chwile że juz sie boje, bo pod.koniec pierwszej ciazy skracala.mi sie szyjka i musialam lezec... na razie od godziny nie mialam. wczoraj bylo z 5 na godzine przynajmniej. a wieczorej to juz wogole jak zaczął sie synek wiercić.
wizyte mam dopiero za tyg.
moja polozna powiedziala ze jak mnie tak meczy mam brac tą nospe i tyle. jesli by do tego jakies skurcze doszly to mam dzwonic i podjedzie ze mna do szpitala na ktg.

chcialam posprzątać sypialnie. wyniesc wszystkie graty do garazu a reszte ubranek, tych wiekszych spakowac w worki prózniowe. wypralam juz wnetrze wózka- moglabym go juz poskładać bo stoi w workach popakowany. no ale chyba to zostawie na razie..

w piątek mam sesje brzuszkową! mąż zapomnial oczywiscie i umowil jakas robote... zły bo teraz musi przenosić na inny dzien.
oby kłucia ustały! masz rację, żeby dzisiaj się nie przemęczać, sprzątanie nie ucieknie
Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
XZORA pytalas dlaczego się spodziewalam dodatniego GBSa. W pierwszej ciąży też miałam i takie miałam przeczucie. Za tydzień wizyta to porozmawiam z ginem jak to teraz ma wyglądać, bo chcę rodzić w niepaństwowej placówce.

MORELLE ta kosmetyczka marudzi, jakby to ona Ci płaciła za to że przychodzisz :P

Byłam w Pepco, donoszę że wyprzedaży jeszcze brak Zaliczylam też Rossa i aptekę. Nie mieli moich witamin. Chciałam też kupić kubeczek do karmienia Medeli, bo butelki narazie nie chce podawać, to też nie mieli. Pani zamiast tego zaproponowała mi bidon dla rocznego dziecka No nie skorzystalam jakoś
gin na pewno podpowie jakieś rozwiązanie Ech, a ta pani z Rossa to chyba kiepski doradca

Morelle - nieźle z tą kosmetyczką. Nawet nie sądziłam, że są tak rozchwytywane i mogą marudzić przy tych godzinach...
xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-13, 15:19   #3161
myszowata1313
Rozeznanie

A ja mam moze glupie pytanie no ale musze 😅
Czy w waszych sklepach pepco macie rozmiary 56?
A jezeli nie to gdzie polecacie cos kupic z tego rozmiaru?

myszowata1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-13, 15:21   #3162
emilia0508
królikoholiczka

dzięki dziewczyny za kciuki
3 razy mi robili ktg, za pierwszym razem źle wyszlo, bo ciągle uciekała i zapis był na 20 minut, za drugim razem nie czułam ruchów, a za 3 razem wyszło w końcu idealnie. Lekarz powiedział że tętno jest wręcz idealne, mam zapisywać ruchy płodu, a gdyby coś się działo to od razu mam przyjść do niego, ewentualnie jechać do szpitala od razu.
Od razu wzięłam wyniki i hemo 12,40

---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

Cytat:
Napisane przez poprostu Pokaż wiadomość
Pestycyda były pojemniki w niebieskie groszki ale u mnie wybrakowany wybór (był jeden)

Cashmere sowa za 19,99 dość długo gra melodyjka i nie za głośno

A i ja nie kupiłam tego z wyprzedaży i mam nadzieję ze nie będzie na nie wyprzedaży bo będzie mi przykro

Darietta ja nie widziałam takich kartek przy wejściu do sklepu

Taedio kocyk mega

Chilli ale super nagroda ucieszyłabym się z takiego zestawu gratki! Tak mnie rozsmieszylas z tym taboretem, ze sie popłakałam ja właśnie tak myślałam wczoraj o tym wiesiołku co niby na koniec dopochwowo, ze jak akurat wypadnie porod, a on się nie rozpuści to pomyślą, że jakaś wariatka

Ja już po wizycie, smutno mi, że nie ważył Małego sprawdził szyjkę ręcznie - zamknięta i sprawdziliśmy tętno dziecka jest w normie. Troche bez sensu taka wizyta a prywatna... Następna wizyta za 3t już powiedział, że go pomierzy. Hemoglobina 13,3, znowu bakterie w moczu , pobrał GBS.
Ja na wadze +7kg. Jak już pisałam mój gin czasem mówi coś przez co poczuje się dziwnie teraz zwrócił uwagę, że mam paznokcie pomalowane u stóp i pytał, czy sama maluje i ze super, ze daje radę! Poza tym na koniec ostatniej wizyty pytałam czy pamięta moja mamę i babcie bo pracowali razem pamięta i super wspomina i dzisiaj mi zagląda i pyta czy pozdrowilam mamę i babcie mam przyzwolenie na herbatę z liści malin więc od dzisiaj pije
Cytat:
Napisane przez myszowata1313 Pokaż wiadomość

u mnie są, ale bardzo mało rzeczy, jakieś bodziaki, koszulki i kaftaniki na pewno widziałam

Reading gives us someplace to go when we have to stay where we are
emilia0508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-13, 15:24   #3163
vadi
*sportaddict*

Cytat:
ja pierdziu dobrze ,że mam chłopca oooo nie a kiedy są imieniny WACKA?

leję z Wacka i Bożeny

Morelle, bezczelna ta Twoja kosmetyczka :|

Mała, skoro jest takie poważne ryzyko, to ja bym się nie wypisywała, wyobraź sobie, jakie miałabyś wyrzuty, gdyby coś się stało

Emilia - dobre wiadomości

W ogóle to chwalę się, że już praktycznie po remoncie
Zostały rzeczy typu powieszenie lustra itp. drobnostki, w końcuuuuuuuuuu
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-13, 15:30   #3164
karolinuuusia
Zakorzenienie

Mala mnie tez straszyli ze do porodu mnie nie wupuszcza a tu zaskoczenie na drugi dzien - moze pani isc do domu. Nie denerwuj sie bo to tylko skurcze nasila

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-13, 15:54   #3165
Devileek
Zakorzenienie

GG do Devileek

Cytat:
Napisane przez morelle_ Pokaż wiadomość
Ale piękny kolor!

No właśnie dlatego też mi szkoda bo ona jak mi robi to praktycznie nic mi nie odpada.

Każdą pieluszkè tak naprawdę możesz dać

Pestycyda

No u mnie jest ten problem ze ja np. Nie mam dwóch paznokci w ogóle a dwa są takie że jest utrudniona przyczepność dlatego też czasem nie trzyma dobrze tak żeby wytrzymały np. 4-6 tygodni ale to też zależy

Pieluszka też moge sienporatowac ale i tak wolę coś zamówić tym bardziej że musE jeszcze do kołyski
Cytat:
konkretnie to flaming24 ja brałam 2 prześcieradła, mam nadzieję że wystarczy na początek

same kryminały mi polecacie a może jakieś komedie coo ?

Mhm też myślałam o dwóch max fajne niektóre rzeczy tam ma szkoda tylko że nie ma jeszcze do kołyski prześcieradła, bo nie wiem czy bym naciagla to wozkowe

Stary 2017-06-13, 15:58   #3166
myszowata1313
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez emilia0508 Pokaż wiadomość
3 razy mi robili ktg, za pierwszym razem źle wyszlo, bo ciągle uciekała i zapis był na 20 minut, za drugim razem nie czułam ruchów, a za 3 razem wyszło w końcu idealnie. Lekarz powiedział że tętno jest wręcz idealne, mam zapisywać ruchy płodu, a gdyby coś się działo to od razu mam przyjść do niego, ewentualnie jechać do szpitala od razu.

---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

u mnie są, ale bardzo mało rzeczy, jakieś bodziaki, koszulki i kaftaniki na pewno widziałam
Eh. U mnie zaczyna sie dopiero od 62. A potrzebuje dokupic pare bodziakow.
Chyba musze jechac 30km do innego pepco

myszowata1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-13, 16:21   #3167
pestycyda
Zakorzenienie

Emilia cieszę się że robili ktg do skutku i wszystko w porządku no i brawo za hemo! Chciałabym tyle;p

Vadi, zazdroszcze tego "po remoncie".

Ja się spakowałam już do domu. Dramat ile tego uzbierałam przez te półtora miesiąca. Mąż mnie nie wpuści z tym do domu
Teraz padłam bo już brzuch się stawiał

Stary 2017-06-13, 16:22   #3168
Devileek
Zakorzenienie

GG do Devileek

A ma któraś z was kołyskę ? I przescieradlo do wózka ? Bo przescieradlo wozkowe jest 10 cm krótsze i się zastanawiam czy mogła bym użyć do kołyski czy jednak będzie problem

Stary 2017-06-13, 16:23   #3169
Carolles
Zadomowienie

Cytat:
Eh. U mnie zaczyna sie dopiero od 62. A potrzebuje dokupic pare bodziakow.
Chyba musze jechac 30km do innego pepco

Myszowata ja w pepco nie spotkałam się z rozmiarem 56. I większość bodów jakie mam z tego sklepu zaczynal sie rozmiar od 62. W rozmiarze 56 byly kaftaniki i polspiochy i widzialam chyba w całym sklepie jednego pajaca więc nie wiem czy Ci sie opłaca taka wycieczka 😏 moze lepiej spojrz w hm albo ff.

Carolles jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-13, 16:24   #3170
xzora
Zakorzenienie

Cytat:

w tych Pepco w których byłam są rozmiary 56, ale one są bardzo malutkie, bardziej 52. Nie wiem czy się Klaudia w to zmieści... Inne ubrania w tym rozmiarze mam z 5-10-15 (tu chyba najbardziej pokrywa się ta 56 z rzeczywistością) i z H&M (one to z kolei takie bardziej 58-60).

Cytat:

super, że na ktg wszystko ok i brawa za hemoglobinę!

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-13, 16:29   #3171
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Ja się spakowałam już do domu. Dramat ile tego uzbierałam przez te półtora miesiąca. Mąż mnie nie wpuści z tym do domu
U mnie było to samo, 2 kursy robiliśmy, żeby mnie przeprowadzić, dobrze, że blisko
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-13, 16:36   #3172
pestycyda
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie było to samo, 2 kursy robiliśmy, żeby mnie przeprowadzić, dobrze, że blisko
W sumie to przeprowadzamy się w dwupaku to rzeczy musi być dużo

Stary 2017-06-13, 16:40   #3173
Jon_Snow
Wtajemniczenie

Cytat:

Dobrze że wszystko okej! No i brawo za hemo
Cytat:

U mnie tak jak Dziewczyny piszą - półśpiochy, kaftaniki i chyba pajace, z bodziaków od 62 się zaczyna. Ja na 56 akurat tylko jednego bodziaka w 5-10-15 kupiłam i właśnie półśpiochy w pepco, bo myślę że mój synu będzie dłuższy, a z tych ubranek co dostałam to i tak mam mnóstwo na 56

Jedyy zjadłam cały talerz fasolki, pycha!

Stary 2017-06-13, 16:40   #3174
AnnaPaula87
Zadomowienie

Lipcówki 2017 cz. 6

Cytat:
A ja mam moze glupie pytanie no ale musze

Ja rozm. 56 brałam w h&m, f&f i 5-10-15. Z pepco mam bardzo mało ciuszków.

Cytat:

leję z Wacka i Bożeny

Mała, skoro jest takie poważne ryzyko, to ja bym się nie wypisywała, wyobraź sobie, jakie miałabyś wyrzuty, gdyby coś się stało

Super pochwal się jak wyszło
Cytat:
A ma któraś z was kołyskę ? I przescieradlo do wózka ? Bo przescieradlo wozkowe jest 10 cm krótsze i się zastanawiam czy mogła bym użyć do kołyski czy jednak będzie problem

Ja mam osobno prześcieradło do wozka i kołyski. Do wozka jest półokrągłe jak materacyk.

Fajna bawełnianą koszulkę do spania kupiłam w pepco za 10 zł. Do karmienia będzie odpowiednia IMG_1497364847.164654.jpg
AnnaPaula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-13, 16:44   #3175
cashmere
Zakorzenienie

EMILIA dobrze że ktg wyszło w końcu ok i jaki super wynik hemoglobiny!

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-13, 16:45   #3176
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

Emilia super ,że wszystko w porządku!!

Vadi -no to możesz otwierać picollo :brawo: Wacek i Bożena nie jedna para pewnie w Pl tak się dobrała ,czasami nieświadomość jest błogosławieństwem

Ania bardzo fajna kiedyś sie na nią też czaiłam ale dawno temu i nie wiedziałam czy się zmieszczę w 9 mscu więc nie wzięłam widzę ,że bez hybrydek śmigasz nadal hihi ja też mega dziwnie się czuję nie lubię tak i nie patrzę na swoje palce za często

Edytowane przez Chilli Pepper
Czas edycji: 2017-06-13 o 16:46
Chilli Pepper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-13, 16:47   #3177
emilia0508
królikoholiczka

Cytat:
Emilia cieszę się że robili ktg do skutku i wszystko w porządku no i brawo za hemo! Chciałabym tyle;p

Vadi, zazdroszcze tego "po remoncie".

Teraz padłam bo już brzuch się stawiał

Cytat:
Napisane przez xzora Pokaż wiadomość
w tych Pepco w których byłam są rozmiary 56, ale one są bardzo malutkie, bardziej 52. Nie wiem czy się Klaudia w to zmieści... Inne ubrania w tym rozmiarze mam z 5-10-15 (tu chyba najbardziej pokrywa się ta 56 z rzeczywistością) i z H&M (one to z kolei takie bardziej 58-60).

super, że na ktg wszystko ok i brawa za hemoglobinę!

Cytat:
Dobrze że wszystko okej! No i brawo za hemo

U mnie tak jak Dziewczyny piszą - półśpiochy, kaftaniki i chyba pajace, z bodziaków od 62 się zaczyna. Ja na 56 akurat tylko jednego bodziaka w 5-10-15 kupiłam i właśnie półśpiochy w pepco, bo myślę że mój synu będzie dłuższy, a z tych ubranek co dostałam to i tak mam mnóstwo na 56

Jedyy zjadłam cały talerz fasolki, pycha!

Dziękuję w sumie biorę żelazo więc nie może być niskie

Reading gives us someplace to go when we have to stay where we are
emilia0508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-13, 17:01   #3178
minini
Zadomowienie

Cytat:

no i super że wszystko wporzadku! trraz bedziesz spokojniejsza!

Cytat:

leję z Wacka i Bożeny

po remoncie? super! ciekawe kiedy ja tak bede mogla powiedziec

Cytat:

ja mam kolyske, ale ona stoi u brata wiec nie wiem jaki ma wymiar? przescieradla kupowalam w tesco na wyprzedazy kiedys po 2 szt. byly pakowane i nie pasowaly te wózkowe do kołyski.

chcialam upiec ciasto z truskawkami, ale za godzine jade na.zajecia w sr wiec juz odpuszcze to ciasto. moze wieczorem zrobie.

kłucia na razie nie wrociły, tzn czułam kilka takich słabiutkich, ale to nic w porownaniu do tego co od wczoraj bylo.
spytam tez tej poloznej z sr co ona o tym mysli czy powinnam jechac zeby mnie zbadali czy wystarczy nospa.
_________________________ __
minini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-13, 17:03   #3179
Devileek
Zakorzenienie

GG do Devileek

Dzięki za odpowiedzi

Stary 2017-06-13, 17:09   #3180
AnnaPaula87
Zadomowienie

Cytat:
Emilia super ,że wszystko w porządku!!

Vadi -no to możesz otwierać picollo :brawo: Wacek i Bożena nie jedna para pewnie w Pl tak się dobrała ,czasami nieświadomość jest błogosławieństwem

Ania bardzo fajna kiedyś sie na nią też czaiłam ale dawno temu i nie wiedziałam czy się zmieszczę w 9 mscu więc nie wzięłam widzę ,że bez hybrydek śmigasz nadal hihi ja też mega dziwnie się czuję nie lubię tak i nie patrzę na swoje palce za często

Wzięłam dużo większa niż normalnie a potem oddam mamie ja tez się dziwnie czuję bez paznokci bo noszę parę lat z krótkimi przerwami jak patrzę na swoje paznokcie to jak dziecko dobrze ze u stop mam ładne kupiłam odżywki sally hansen to może pazurki trochę odżyją.

Wam tez jest tak ciężko? Chodzę jak kaczka, bolą mnie pachwiny i kręgosłup. Jeszcze brzuch mi twardnieje
AnnaPaula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości