|
|
#3421 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lipcówki 2017 cz. 6
Cytat:
już się pewnie niecierpliwi kiedy zobaczy swoją mamę ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3422 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3423 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jak byłam dzieckiem to sama szyłam lalkom ubranka i jeszcze miałam zamówienia u koleżanek
![]() Już myślałam, że z tym spa będzie kiszka, bo tż poszedł z psem i musiał małą na rękach przynieść, bo coś jej się z łapą stało i iść nie umiała. Nie dała się dotknąć, warczała na nas, co jej się nie zdarza. Ale poszła spać i jak wstała to jest lepiej. Ogólnie to mieliśmy jechać nad ten Zalew Sulejowski, ale tż tyle się decydował, że wszystkie pokoje zostały zarezerwowane. Powiedziałam mu, że to miał być nasz ostatni wyjazd przed porodem, więc się zmobilizował i spa zarezerwował Gratulacje i Chryste Panie to już niedługo ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3424 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja w ogóle dziewczyny jak sobie pomyślę ,że niedługo wszystkie zaczniemy sie rozpakowywać to aż mi się wierzyć nie chcę ,tyle miesięcy pisania, badań ,kompletowania wyprawki...jeszcze niedawno to była taka odległa wizja a teraz niektóre z nas już mogą rodzić i naprawdę to jest kwestia dni czuję ,że jak pierwsza "pęknie" to reszta poleci rach ciach
ale będzie radocha
|
#3425 |
|
Zakorzenienie
|
Będzie fajnie
|
#3426 |
|
Zakorzenienie
|
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
|
#3427 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mogę zasnąć
każda pozycja jest tragiczna. W dodatku mąż wyrzucił z łóżka mój kocyk bo się nim owijam w nocy zamiast się do niego przytulic. W efekcie jest mi albo za duszno albo za zimno.
|
#3428 |
|
MerDer 4ever
|
Ja nie wiem kiedy ten czas zleciał
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Morelle Wy idziecie spać a my co? Robimy żarcie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zjadłam owsiankę Mój mąż śpi od 20... ostatnio ma jakąś niemoc.
|
|
#3430 |
|
Zakorzenienie
|
Ja czekam dopiero na kolacje 😀
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3431 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na mikołajki dałam mamie małe skarpeteczki w prezencie i w ten sposób powiedzieliśmy jej o ciąży, mam wrażenie, że to było max 3 miesiące temu
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Taedio co dobrego robicie? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3432 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś nie wyrabiam.
Hugo tak się wierci boleśnie, że zastanawiam się czy nie powinnam tego zgłosić ![]() Dziewczyny są w szoku, że tak.mi brzuch lata we wszystkie strony... bo ruchy ruchami, ake dziś Hugo przechodzi samego siebie. Chilli Skurcze są... w różnych sytuacjach, najczęściej przy zmianie pozycji, ruchu itp. Mam nadzieję, że na KTG nic nie będzie....w piątek chcę wyjść. Po za tym.ciężko, zdecydowanie mój organizm sie szykuje... pachwiny bolą mega, wszystko już boli... i mam dość, a chodzić też mi już ciężko... Idę lulu... może mały też się uspokoi. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3433 |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętajcie wypad mojej sis na paralotnie? Dziś w tym miejscu zginął 30 letni chłopak. Wypadł z paralotni. .. ja się pytam jak? !
Moja sis chciała się tam do klubu zapisać. Nie wiem czy to dobry pomysł.
|
#3434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przerażajace i smutne ☹️ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3435 |
|
Zakorzenienie
|
Aż mnie ciarki przeszły
![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Taedio nadrobiłas smaka i uciekłas! Pisz tu co jesz!
|
#3436 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idź lulać, może jutro będzie trochę lepiej, słodkich snów. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Cytat:
Właśnie, pisz szybko, nawet cukrzycy są ciekawi ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3437 |
|
Zakorzenienie
|
CI z niskim cukrem też
![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Moje typy na podium: Sam, Mała, Chilli i Nulka
|
#3438 |
|
MerDer 4ever
|
Morelle, Emmos ja pizza a Tz stejk
![]() Morelle straszny wypadek (Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3439 |
|
Zakorzenienie
|
Smacznego
![]() Chyba już wolę, żeby skakała ze spadochronem.
|
#3440 |
|
MerDer 4ever
|
Dzięki
![]() Pojedzone to idziemy spać ![]() Dobranoc ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3441 |
|
Zakorzenienie
|
Tez uciekam, może w końcu zasnę. Pestka śpi.
Dobranoc !
|
#3442 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a jak pomyśleć że siostra wcześniej w tym samym miejscu była to już w ogóle masakra..Cytat:
a ja juz w 2 tyg prawie 2kg przybrałam, nie rozumiem tej wagi, teraz zaczął się sezon owocowy i zamiast słodyczy właśnie owoce jem bez sensu..Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3443 |
|
królikoholiczka
|
Ja właśnie jem budyń
Pogadalam z bratem na skype. Prawie 2godziny z nim przrgadalam. Przyjeżdża z dziećmi w lipcu, może jeszcze ich zobaczę zaczym urodze. I może też coś wpadnie po małej. Ma prawie roczna córeczkę i jest tak słodka że bym ją schrupala Tęsknię za bratem, bo dawno się nie widzieliśmy. Mieszka w Brukseli i trochę się rozkleilam.
|
|
#3444 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ojej taki młody chłopak niech sis lepiej da sobie spokój z tym klubem Cytat:
![]() Ja zjadłam dziś budyń na kolacje a na druga kolacje kanapkę jeść o 23 masakra
|
||
|
|
|
#3445 | |
|
królikoholiczka
|
Cytat:
|
|
|
#3446 | |
|
Zakorzenienie
|
Taedio pysznie
niech Ci idzie w cycki, a tżowi w bicki ![]() Cytat:
O budyń też bym zjadła Już niedługo zobaczysz brata. W ogóle bracia są fajni. Moj wlaśnie niedawno zmienił pracę i będzie mieszkał 60 km ode mnie, a nie jak dotąd 180 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3447 |
|
Rozeznanie
|
A ja zjadlam nektarynke i mala urzadzila sobie salse. Tak sie wierci ze wysiedziec sie nie da.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Salsa nie jest zła w środową, letnią noc Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3449 | |
|
królikoholiczka
|
Cytat:
|
|
|
#3450 |
|
Zakorzenienie
|
Morelle - straszne to jest
![]() Ja dziś zjadłam na obiad dwie suche bułki bo mi skręciło flaki i nie wiedziałam czy siadać na sedes czy najpierw wymiotować 🤢 ![]() Przegoniło mnie lekko i jakoś mi się odechciało wymiotować. Tz mi kupił migdały i jem migdały suche ciagle. U nas mega burza wiec Tz nie poszedł do pracy drugiej . Rano tylko pojechał pomoc kumplowi w jego pracy na pare godzin. A teraz pojechał na rower a tu burza Starszak przyszedł do mnie się położył , ale jest 17 wiec lipa jakby zasną teraz wiec dałam mu iPad żeby się czymś chwilkę zajął ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Ja się z deczka poczułam lepiej to poszłam na balkon uporządkować doniczki i kwiatkom nadać jakiś ład . Cześć poprzesadzalam w inne doniczki. Wyszłam bo akurat słońce zaszło. Niestety nic to nie dało bo i tak gorąco było, a w dodatku jakiś facet podjechał autem i zaczął mnie zagadywać ze kiedyś tu widział napis o wynajem . Żadnego tu wynajmu nie ma. A on do mnie na koniec "ale masz duży brzuch. Powodzenia" widziałam jak ta doniczka mu na głowę leci ![]() ![]() ![]() Tz mi wstawił pranie jedno moich ubrań. Moje ubrania są w większości czarne lub różowe także łatwo podzielić na kolory. Tz mi mówi ze ja mam jakaś chorobę z sortowaniem prania i ze nikt tak nie robi jak ja. Serio? ![]() Ja dziele ubrania na białe , różowe i czerwone, niebieskie i szare oraz czarne. Dla mnie to jest normalne Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:54.

🏻 super ze wiesz na czym stoisz

każda pozycja jest tragiczna. W dodatku mąż wyrzucił z łóżka mój kocyk bo się nim owijam w nocy zamiast się do niego przytulic. W efekcie jest mi albo za duszno albo za zimno. 

a ja juz w 2 tyg prawie 2kg przybrałam, nie rozumiem tej wagi, teraz zaczął się sezon owocowy i zamiast słodyczy właśnie owoce jem
niech sis lepiej da sobie spokój z tym klubem