|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz. 12
heh, no. dowalili trochę z tym sale
![]() planowałam tylko kolce dla córki i moooże obrączkę dla siebie ale jak zobaczyłam outlet to trochę mi się rozszerzyło zamówienie.... a tak pierońsko wczoraj strona chodziła... chyba ze 2h mi zeszło
|
|
|
|
#3032 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz. 12
|
|
|
|
#3033 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja wczoraj nie zdecydowałam sie, akurat pracowałam jak rzucili wyprzedaż, a wieczorem tylko rzuciłam okiem. Jakoś przeraża mnie kupowanie na estore, to prawda że wysyłka to ponad 20 zl? Sporo, widziałam też że laski mają problem z płatnościami, potwierdzenia nie przychodzą. Ja nie liczyłam na księgę bajek bo miało jej nie być, ale na fb jakaś dziewczyna pisał, że kliknęła dwie i się załapałam. Inna kupiła psią miskę podwójnie, też wezmę. Podoba mi się jeszcze kilka charmsów tt i różowe fasetki i chyba na ten róż się skuszę ale stacjonarnie i to dopiero w sobotę.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3034 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj mierzylam te obrączki i przepadlam nie wiem które wybrać
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3035 | |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
oprócz tych dwóch rzeczy co planowałam to jeszcze kolce urodzinowe z kam. księżycowym (wiem, że to ryzykowne zamawiać kamienie przez internet, ale ja akurat preferuję bladziochy więc raczej mocno wybarwione mi się nie trafią
; serce ze strzałą za 125 (z 319,-) i haczyki do zawieszek za 25,- żeby uzbierać do darmowej... ale to dla koleżanki akurat ![]() Cytat:
i rzeczywiście dziwne to płacenie przez pośrednika.... za pierwszym razem trochę panikowałam.... ale wywiązują się, bez obaw. ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- a no, mi też strona szalała. dwa razy mnie s ogóle wywaliło, wszystko z kosza zniknęło..... nie wiem, czy jakiś błąd czy przeciążenie..... zniechęca też to, że to idzie z zagranicy.... ale system zwrotów mają całkiem jasny przynajmniej.. |
|
|
|
|
#3036 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Także kupując teraz miałam pewne obawy, ale o dziwo przeszło od razu
|
|
|
|
|
#3037 |
|
Raczkowanie
|
Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz. 12
Edit: już znalazłam, trzeba wejść do menu i tam wyszukać ... (gapa)
Dziewczyny gdzie jest wyprzedaż online? Na polskiej stronie estore nic nie widzę (patrzę na komórce)... Tkanks for making me a Fighter Edytowane przez love_figo Czas edycji: 2017-06-15 o 17:19 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakie obrączki? ![]() ja sama nie mam bransoletki (chociaż mąż namawia mnie na essence), ale dwa koraliki wybrała sobie mama a dwa wzięłam jej z myślą o przyszłym prezencie. Za takie ceny jeszcze większa przyjemność kupowania
|
|
|
|
|
#3039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czy kolekcje są takie same w uk i w Polsce ale takie szerokie emaliowane - różowa i biała do wyboru, kilka połączonych w jedną, piórkowa i jeszcze jedna chyba Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3040 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze mozna wziąc coś tylko po to, by dobić do darmowej wysyłki, a potem część bezpłatnie zwrócić. Zamrożenie środków nie jest tak długie, szybko działają. Cytat:
Też mam ochotę coś jeszcze kliknąć. ale skonczy się samowolka, bo wszystko zamawiałam zawsze do pracy, bo pracowałam w zasadzie sama, a teraz już koniec![]()
|
||
|
|
|
#3041 |
|
🦄
|
Zamówione przez estore można bezpłatnie zwrócić w salonie?
|
#3042 |
|
Żandarm na emeryturze
|
Łomatkoicórko, jaka była kolejka
Ludzie do pandory przychodzą całymi rodzinami - mąż, dwójka dzieci Wystałam się pół godziny i kupiłam Ażurowy Orient. Miałam jeszcze kupić Kwiat Jabłoni ale rozsądek zwyciężył - zreflektowałam się, że kupuję takie różne, a potem leżą, bo i tak nosze tylko okrągłe ażurki, inne jakoś mi ostatecznie nie pasują w kompozycjach.
|
#3043 |
|
Zadomowienie
|
Też dziewczyny zaszalałam dzięki Wam w estore
. Nie wiem co ta pandora robi z człowiekiem, docelowo chciałam mieć jedną bransoletkę tt, teraz będę miała 3, bo skusiłam się na oksydowaną. Też nie lubię klimatów blink blink, pamiętam dawne czasy kiedy tylko zachwycalam się pandorą i wtedy miała ten klimatKtoś pytał o zwroty, z tego co pamiętam to zwracamy w punktach kurierskich UPS, a nie w salonach. Długo ta wyprzedaż trwa? Zastanawiam się czy bedą dorzucać,bo i tak nie wzięłam wszystkiego co chcialam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3044 |
|
Rozeznanie
|
Podłączam się do pytania - jak długo trwa taka promocja. Dopiero zaczynam swoją kolekcję i jeszcze może coś bym wzięła. Nie orientujecie się może czy to długo trwa i czy jest tylko raz w roku czy częściej?
|
|
#3045 |
|
Wtajemniczenie
|
Do 20
|
#3046 | ||
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Cytat:
jak wczoraj jeszcze drugie zamówienie złożyłam ![]() Cytat:
za rozsądeka co do stania w kolejkach w Pandorze - ja już trzy razy stałam od piątku dziewczyny z fejsa wiedzą, że mieszkam 12 minut od salonu więc co i rusz mnie tam posyłają z misją.... niestety zamiast zbiorowo - to pojedynczo babki z salonu mają niezły ubaw, przychodzę 2x dziennie po jedną rzecz
|
||
|
|
|
#3047 | |
|
Żandarm na emeryturze
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Ale ze wstydem muszę przyznać, że po tej wizycie poczułam potrzebę posiadania małej, niebieskiej fasetki i przekładki galaktycznej ![]() Teraz tylko jakaś promocja i będzie Trolle vs. Pandora 3:3
Terenówki na front Edytowane przez Noor Czas edycji: 2017-06-18 o 11:56 |
|
|
|
|
#3048 | |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Cytat:
niestety nie jestem na bieżąco z nowościami w Pandorze ![]() a drugie niestety, to przez markę nabawiłam się trwałej niechęci do cyrkonii... chociaż nigdy wcześniej mi nie przeszkadzały, nawet jakoś szczególnie się nimi nie zajmowałam
Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2017-06-18 o 12:00 |
|
|
|
|
#3049 |
|
Żandarm na emeryturze
|
Cyrkoniowe
|
#3050 |
|
Zadomowienie
|
Hej! Chciałabym kupić klasyczną, srebrną bransoletkę i nosić ją z dwoma klipsami i łańcuszkiem zabezpieczającym, niezapełnioną do końca. Planuję tak po 3 charmsy w każdym segmencie, plus ewentualnie jakieś zawieszki z cienkimi zawleczkami. Podobają mi się jednak te duże koraliki murano i na pewno wezmę ze 2-3. W związku z tym przyszłam z pytaniem: w jaki rozmiar bransoletki celować? Wiem, że rekomenduje się obwód nadgarstka + 2 cm, ale jak wynika z waszych doświadczeń? Czytałam na wątku, że ekspedientki mają tendencję do dobierania zbyt małych obwodów i stąd pytanie
|
|
|
|
#3051 | |
|
🦄
|
Cytat:
|
|
#3052 |
|
Zakorzenienie
|
Nieprawda już tu pisałyśmy ze jest bardziej elastyczna ale się nie wydłuża
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3053 | |
|
🦄
|
Cytat:
ale tak mówiła koleżanka która pracuje w P.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3054 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skąd info,że do 20?Cytat:
Powtórka z wiosennej wyprzedaży-tez nie kliknęłam, a potem załowałam.Chciałam też mamie bransoletkę kliknąć, ale brak rozmiaruA co do kerry to wiem,że trzeba brać większy, mierzyłam w życiu tylko jeden pierścionek z Pandory, bo robiłam spółkowe zamówienie, był to rozmiar 52, z takim wielkim oczkiem (cholernie ciężki i wystający, nie jestem przyzwyczajona do takich) i jak nałożyłam to wydawało mi się,że był ciut za duży (ale nie spadał z palca), więc nie wiem nawet, czy gdy kerry się pojawi klikać 52 czy 54 ![]() Poza tym już pierwsze zamówienie kliknęłam na adres koleżanki. Drugie już mi głupio ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3055 |
|
Wtajemniczenie
|
Byłam w sobotę w salonie i Pani sugerowała mi, żebym po 20 przyniosła bransoletkę do czyszczenia. Zapytałam czemu po 20, a ona powiedziała, że wtedy kończy się promocja. Nie kupiłam nic w salonie, braki były spore. Chciałam pudrową fasetkę, ale ona jest bardzo ciemna i nie pasuje mi do niczego. Zupełnie inaczej wygląda na żywo.
|
#3056 |
|
Raczkowanie
|
Ja też skorzystałam z wyprzedaży i kupiłam ostatnie charmsy z mojej listy które akurat na tej wyprzedaży się znalazły. Strasznie wciągająca ta Pandora. Rok temu wiosną zaczęłam swoją pierwszą bransoletkę z dwoma klipsami i jednym charmsem. A teraz mam już dwie.
![]() No to się chwalę.
|
#3057 |
|
Crazy turtle lady
|
Dzięki promocji kupiłam swoją pierwszą bransoletę i 3 charmsy - żółwia i 2 fasetki. Zamówienie robiłam 2 razy w odstepie godziny i jedno już do mnie idzie a z drugiego jeszcze maila nie dostałam że zaksiegowali wpłatę
No ale czekam z niecierpliwością![]() Kuszą mnie jeszcze kolczyki eehhh
|
|
|
|
#3058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lubię ażurki |
|
|
|
|
#3059 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jakoś najbardziej mi podchodzą takie ażurowe wzory. I ogólnie zdecydowałam się na raczej okrągłe charmsy i poszłam w metal. Essence noszę oddzielnie i tutaj znowu przyciągnęły mnie te sreberka ale też i kamienie jak widać. No piękne są te małe dzieła sztuki.
|
|
#3060 |
|
Zakorzenienie
|
To moj aktualny stan. Na razie na letniej bransoletce tylko jedno murano, bo zamierzalam nosic korale tylko na srodkowej czesci, ale jakos szkoda mo pozbywac sie tego drugiego, bo moze kiedys mi sie odwidzi i bede chciala wiecej. Z pozostalymi dwoma nie mam co robic
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:33.

Ludzie do pandory przychodzą całymi rodzinami - mąż, dwójka dzieci 

za rozsądek

Powtórka z wiosennej wyprzedaży-tez nie kliknęłam, a potem załowałam.Chciałam też mamie bransoletkę kliknąć, ale brak rozmiaru
07.05.2011