|
|
#451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Papierowe próby i co z tego wyszło...
Lubię Twoje zakładki , zawsze mają coś mądrego do powiedzenia
|
|
|
|
|
#452 |
|
Zakorzenienie
|
wow, kartka świetna
i zakładka niczego sabie...az naszła mnie ochota na czytanie...to biegne do łóżeczka, pa |
|
|
|
|
#453 |
|
Zadomowienie
|
Zakładka
|
|
#454 |
|
Zakorzenienie
|
Nio jak zwykle super!!!
|
|
|
|
|
#455 |
|
Zakorzenienie
|
Nirsh a czemu mowisz, że zakładka taka sobie. Mi osobiście bardzo się podoba. Jeste elegenacka, a to co najważniejsze tekst, mój jeden z najulubieńszych (zamiennie z "szukajcie wpierw Krolestwa Bożego i sprawiedliwosci Jego, a wszystko inne będzie Wam przydane"), jest wyeksponowany. Jestem dumna, że ta zakładka będzie moja i już do mnie leci. A wcale nie miałam deprezji.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
|
|
|
#456 |
|
Zakorzenienie
|
Hejasz, szczęściara
![]() dziewczyny, normalnie warto mieć depreche, hmm ale mnie jakoś omija...podobnie jak migrena...ale w sumie to dobrze
|
|
|
|
|
#457 |
|
CraftMod
|
klaudens tak, Słowo Boże jest mądre
bewix dzięki ADALIRA dzięki Joasiunia dziękuję Helu |
|
|
|
|
#458 |
|
Zadomowienie
|
Oniemiałam kiedy zobaczyłam twoje nowe scrapowe cudności!!! Bardzo mi się podoba w nich szycie i te stempelki urocze! Wszystko tak ze sobą potrafisz ładnie połączyć...
|
|
|
|
|
#459 |
|
Chi~
|
Jej! kuracja antydepresyjna dla Kasi podoba mi się strasznie! ah, piękna, piękna... *____* i zakładka też fajna - mimo tego, ze prosta
Cuda tworzysz!
|
|
|
#460 |
|
Zakorzenienie
|
Beatko, ale ja bez depresji a i tak dostanę tę bardzo stosownie elegancka i sliczna zakladkę.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
|
|
|
#461 |
|
Zadomowienie
|
Nir kartka dla Kasi super!!! Każdemu by się humor poprawił
|
|
|
|
|
#462 |
|
Zakorzenienie
|
Kusicielka powinas nicka zmienic
))prace piekne i czekamy an wiecej ![]() L.
|
|
#463 |
|
Wtajemniczenie
|
sliczne te twoje karteczki na pocieszenie ,,...a zakladeczki z cytatami ..suprasne poprostu
|
|
#464 |
|
CraftMod
|
Dzis lecę z podziękowaniami od końca
![]() perełka dziekuję, miło mi że sie podoba Ludka dziękuję Aniu dzięks Helu mam nadzieję, ze dziś dostaniesz przesyłkę Tysia dzięki małgosiu dziękuję Dziś mam dla Was cos nowego, na razie zapowiedź, przepraszam za marne zdjecie, ale nie chciało mi sie rolet bambusowych podnosić i nie ostro wysżło, ale potem zrobie lepsze zaj.jpg |
|
|
|
|
#465 |
|
Zadomowienie
|
no nie znowu tylko rożek widać, ale ........ widzę super kolory i tą niesamowitą pieczątkę. Ciekawie się zapowiada
|
|
#467 |
|
Zakorzenienie
|
Oj Ty niedobra, znowu tylko kawalątek
|
|
#468 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm a co to będzie
|
|
|
|
|
#469 |
|
Zakorzenienie
|
no neiladnie nieladnei podnosic nam tak cisnienei z ran i zmuszac do myslenia...
zapowiedz ciekawa L.
|
|
#470 |
|
Zadomowienie
|
A Nirshya jak zwykle się droczy
hehe Ponieważ my się ślinimy na widok wszelkich handmade'ów można sobie wyobrazić jak czuje się każdy facet kiedy kobieta powoli zdejmuje z siebie ubranie i jest świadoma swojego wdzięku To właśnie robi Nir. Powolutku obnaża swoje dzieła tak żeby nas doprowadzić do szału hehehe
|
|
|
|
|
#471 |
|
Wtajemniczenie
|
Julita znowu zajawka
![]() castilia widzę poważne przygotowania do nocy poślubnej , wszystko się kojarzy
|
|
|
|
|
#472 | |
|
CraftMod
|
Cytat:
![]() Kochana jesteś damurek dziekuję Dobra, dobra. Poszłam na słoneczko i zrobiłam kilka fotek. Nie do końca jestem zadowolona, fakt, ze to moje pierwsze pudełko. Znajoma chciała kupić notes dla dziewczyny na urodziny, więc zaproponowałam, ze wykonam jej opakowanie. Tara tara taraaaaaaaaaaam!!!!!!! ![]() 1a.jpg1b.jpg1c.jpg 1d.jpg1e.jpg1f.jpg |
|
|
|
|
|
#473 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam propozycje: zabrac Nir to pudelko i jak sie namysli to jej oddamy
bo dla mnei jest ono PRZESLICZNE!L.
|
|
#474 |
|
Zadomowienie
|
Oj Nirshya Nirshya ja nie wiem Ty już naprawdę chyba podniosłaś poprzeczkę tak, że nie potrafisz na to obiektywnie spojrzeć
Przecież to pudełko jest po prostu genialne!!! I co Ty od niego chcesz babolu jeden niedobry ![]() Ludojadka masz rację, chodź się do Niej włamiemy i jej zabierzemy to cudeńko. Mnie się przyda na skarby z mojej podrózy poślubnej |
|
|
|
|
#475 |
|
Wtajemniczenie
|
Fajne pudełko, takie w stylu Twoich notesików. Podobają mi sie te cieniowania (chyba tuszem). Ja ich nie umiem robić, zresztą nie mam tuszy, ale jakie farbki używasz do tego zamiennie? Może coś da się wykombinować
|
|
#476 |
|
Zakorzenienie
|
Julita paczuszke odebralam i wszystko jest
Aaaa.... pudelko jest przesliczne. Czamu ja nie pomyslalam o pudelku? Nie no żartuje. Najwyżej przy innej okazji postaram sie pamietac.
|
|
|
|
#477 |
|
Zakorzenienie
|
Oh Piękne pudełko , kojarzy mi się z pudełkiem na "wspomnienia"
|
|
|
|
|
#478 |
|
Zakorzenienie
|
Nononono.....
Pierwsze pudełko? Super Kochana super! Hmmm??? Buźki |
|
|
|
|
#479 |
|
CraftMod
|
Ludka dzięki za słowa uznania
![]() Aniu ja Ci zaraz dam babolu ![]() Tak, staram sie cały czas podnosić poprzeczkę i mam wrazenie, zę ostatnio dosć wysoko próbuję skakać. Pudełeczko ma trochę za szerokie wieczko, gdzieś w przyblizeniu 5mm i trochę sie góra suwa, ale nic, moze jakby mi sie zechciało to mogłabym od środka podkleić karbowaną tekturą, ale pewnie mi sie nie zechce ![]() agniesia nie używałam nigdy farb, moze kiedyś spróbuję, oprócz tego używałam tuszy biurowych, rozcierałam też cienkopisy (z niektórymi tak sie da), można spróbować otworzyć mazak i tym wkładem, ale nie sprawdzałam, więc nei powiem jak z efektami Helu bardzo sie cieszę, ze wszystko doszło w jednym kawałku. klaudens dziękuję ![]() Joasiunia dziekuje, dziękuję ,pudełeczko zupełnie pierwsze, bez schematu rzadnego, tak z głowy; kwiatka cieniowałam tuszem cat's eyes, ma kształt właśnei oka tusz w jedną rączkę, kwiatek w drugą i paciamy . Biurowym robiłam kiedyś tak: wylewałam krople na złożony ręcznik papierowy i przecierałam, dość dobre efekty daje też cieniowanie gąbeczka.Na razie brak nowości. Muszę skończyć pewną zaległą prackę, którą już jakis czas temu powinnam wysłać a jeszcze nadal nie dokończona<czerwieni sie> i jak z tym sie uporam to dokończę następną rzecz. Mam nadzieję, ze długo nei będziecie musiały czekać |
|
|
|
|
#480 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś spróbuję i dziękuję za radę
A co do zaległości no wiesz... Nie wiedziałam,że Ty je masz Nie no żartuję Buziaczki Pa dobrej nocy życzęAaaaaaa... I fajny AVEK Na początku nie mogłam poznać,że to Ty! Ale się człowiek przyzwyczaja...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Papierowy zawrót głowy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.

i zakładka niczego sabie...az naszła mnie ochota na czytanie...to biegne do łóżeczka, pa 

To właśnie robi Nir. Powolutku obnaża swoje dzieła tak żeby nas doprowadzić do szału hehehe

Nie no żartuje. Najwyżej przy innej okazji postaram sie pamietac.