Chude Nogi +szpilki ? [foty!] - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Pokaż wyniki sondy: Czy mogę chodzić w szpilkach? [nie wyglądam śmiesznie?]
Spokojnie, możesz 195 92,42%
Nie, śmiesznie to wygląda 16 7,58%
Głosujący: 211. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-05-06, 20:31   #91
Hultaj
BAN stały

Dot.: Chude Nogi +szpilki ? [foty!]

ja nie lubię tyłków jak orzeszek, ja lubię, jak dupka jest jak jabłuszko, te orzeszkowe to mi się takie mało kobiece zdają.

Dziewczyna ma 17 lat, chce przecież, niech pyta, , a za parę lat i tak powinna mieć znajomość własnych atutów (przede wszystkim) we krwi.

Ja tylko nie wiem, skąd w ludziach tak wiele krytycyzmu w stosunku do siebie, jak czasami, choćby w kiblu, zasłyszę, czym się niejeden osobnik potrafi zatroskać, to dochodzę do 1 tylko wniosku, że na liście kompleksów niektórzy powinni od samej góry wypisać: brak własnego rozumu.
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-06, 20:52   #92
diversely
Rozeznanie

Ja powiem tak:
dziekuję wszystkim - tym ktorzy twierdza, że jest ok i tym którzy tak nie twierdzą

Pytanie nasuwa się jedno:

po co wywiązują się takie chore gadki na ten temat? liczylam na szczerą ktytykę a 10 stron moralizowania 'po co i dlaczego'.
A po to, że wizaż m.in od tego jest

wiec wolalabym skonczyc te daremne gadki typu:

chcesz sie dowartosiowac, zakladdalas watki.
TAKIEGO WĄTKU Z TYM ZAPYTANIEM NIE ZALOZYLAM.
wiec o co chodzi?

diversely jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-06, 20:56   #93
Hultaj
BAN stały

Ty nie potrafiłaś sama ocenić, czy masz atrakcyjne nogi, a ja nie potrafiłam sobie odmówić przyjemności ;-) zauważenia tego. Np. o to.

Stary 2008-05-06, 20:56   #94
Vivienne
... choć nie Westwood

Cytat:
Napisane przez diversely Pokaż wiadomość
po co wywiązują się takie chore gadki na ten temat? liczylam na szczerą ktytykę a 10 stron moralizowania 'po co i dlaczego'.
A po to, że wizaż m.in od tego jest
Ja jednak wolę myśleć, że nie od tego

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-06, 21:01   #95
narcy
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasia5558 Pokaż wiadomość
5 osób powie o kimś coś pozytywnego i od razu jest że "słodzenie"

jak ma ładne to czemu jej tego nie mówić?

Ciekawe że prawie co 10 wizażanka powiedziała że w szpilkach wygląda śmiesznie i nie powinna w nich chodzic
bo jaki jest sens tego wątku? no sorry bardzo ale ja tego nie potrafię pojąć.

aktualnie na W. tylko czytam tematy i odbieram pw, nic nie pisze.
narcy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-06, 21:06   #96
kasia5558
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez narcy Pokaż wiadomość
bo jaki jest sens tego wątku? no sorry bardzo ale ja tego nie potrafię pojąć.
Wyrazić opinię.

Torebki i spódniczki można oceniać a wyglądu cudzych nóg w szpilkach już nie? Dlaczego?
Stary 2008-05-06, 21:08   #97
diversely
Rozeznanie

Cytat:
Wyrazić opinię.

Torebki i spódniczki można oceniać a wyglądu cudzych nóg w szpilkach już nie? Dlaczego?
...bo nietstey zaraz jestes krytykowana i nazywana niedowartosciowanym dzieciakiem ktorym prosi sie o komplementy. o czy nawet nie pomyslalam

Stary 2008-05-06, 21:13   #98
lutiana
Zadomowienie

Uważam, jak reszta, że Twoje nogi są super i spokojnie możesz nosić szpilki

Nie używam już tego profilu. Nie lubię być śledzona
lutiana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-06, 21:18   #99
kasia5558
Wtajemniczenie

Cytat:
...bo nietstey zaraz jestes krytykowana i nazywana niedowartosciowanym dzieciakiem ktorym prosi sie o komplementy. o czy nawet nie pomyslalam
Dla mnie to jest wlasnie hipokryzja na forum - nie chwalanie ładnych, zgrabnych, szczupłych nóg, a właśnie to, że dziewczyny z jednej strony bez problemu oceniają nawzajem swój wygląd - doradzają sobie pisząc, tak w tej spódniczce nie wyglądasz korzystnie, do tej bluzki trzeba dodać pasek w talii - oceniają, tak żeby motywować i dawać pomysły w stronę lepszego, atrakcyjniejszego wyglądu. Ale jak już ktoś się zapyta czy może nosić mini bo nie jest pewien czy jego nogi sa okej to jest be i fuj bo przecież ma ładne nogi i jak śmie pokazywać je na forum i bezczelnie się pytać czy są ładne, bo przecież każdy widzi, że są ładne!

Dziwi mnie że uczepiłyście się akurat tego wątku. Zapraszam na "pokaż nogi" gdzie modelki pokazują wyfotoszopowane zdjęcia swoich nózek z sesji i jeszcze sypią "muszę zgubic 0.00005 cm w udzie, proszę nie bądźcie zbyt krytyczne" - to byłoby chyba lepsze miejsce. A tutaj nastolatka(! - rozumiem ze wy w jej wieku juz znalyscie po prostu wszyyyyystkie swoje zalety i wady) spytala o opinie nt swojego wygladu. Jak widac nikt nie zdazyl jej powiedziec, ze ma ladne nogi a kolezanki czesto wcale nie sa wcale najlepszym i najszczerszym zrodlem komplementow i rad. Wiec ja sie jej nie dziwie, ze zapytala, no ale tak, ja przeciez slodze
Stary 2008-05-06, 21:23   #100
calkiem-spoko
BAN stały

To niech będzie specjalnie podforum do prezentowania tyłków i biustów, i innych części anatomii "Pokaż swoje flaki", będziemy wtedy krytykować i komplementować
calkiem-spoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-06, 21:24   #101
diversely
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez calkiem-spoko Pokaż wiadomość
To niech będzie specjalnie podforum do prezentowania tyłków i biustów, i innych części anatomii "Pokaż swoje flaki", będziemy wtedy krytykować i komplementować
calkiem spoko pomysl. moze wtedy zwrocisz uwage na inne watki: pokaz tylek, biust, nogi, brzuchy itd ;]

Stary 2008-05-06, 21:25   #102
narcy
Wtajemniczenie

Cytat:
Wyrazić opinię.

a kto powiedział że ocenianie torebek i spódniczek jest okay? dla mnie to trochę dziwne i dalej nie potrafię pojąć tego, że Wizażanki pytają się o takie rzeczy przypadkowych ludzi na forum. co z tego, że napiszemy jej, że jej nogi są ładne, skoro to i tak nie zwalczy jej kompleksu, jeśli takowy ma?

aktualnie na W. tylko czytam tematy i odbieram pw, nic nie pisze.
narcy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-06, 21:26   #103
paulinka3110
Wtajemniczenie

Ładne masz nogi...takie w stylu Paris Hilton...
łydki bardzo ładne...

Moja książkowa wymiana. Zapraszam
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=630571http://
paulinka3110 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-06, 21:34   #104
kyana
Zadomowienie

GG do kyana Send a message via Skype™ to kyana

Dziewczyna chciała po prostu się zapytać- no ale to sie liczy z szeroką krytyką...
Ja już pisałam, że nóżki masz super
Stary 2008-05-06, 21:34   #105
calkiem-spoko
BAN stały

Cytat:
calkiem spoko pomysl. moze wtedy zwrocisz uwage na inne watki: pokaz tylek, biust, nogi, brzuchy itd ;]
Nie, nie zwrócę, bo mam gdzieś, jaki tyłek ma wizazanka X z Pcimia Dolnego.

Za to zwróciłam uwagę, że lubisz zakładać na forum plotkowym wątki, gdzie prosisz o ocenę swojej anatomii, a to trochę dziwne zajęcie...
Stary 2008-05-06, 21:37   #106
kasia5558
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez narcy Pokaż wiadomość
a kto powiedział że ocenianie torebek i spódniczek jest okay?
Jakoś nikt nie robi na takich wątkach takiej nagonki jak tu, tylko zwyczajnie wymienia się opinie. Nikt nie jest skrytykowany za to ze pokazuje ladna torebke, "bo przeciez doskonale wiesz ze jest ladna tylko chcesz sie pochwalic"

Cytat:
dla mnie to trochę dziwne i dalej nie potrafię pojąć tego, że Wizażanki pytają się o takie rzeczy przypadkowych ludzi na forum.
Jeśli ktoś potrzebuje porady i opinii nawet kompletnie obcej osoby, to od tego jest forum zeby to pytanie zadac
Tak samo jak ktos pyta o zwiazek - dla jednego to dziwne dla innego nie, gdyby nie bylo jednak tych ktorzy chca pytac, przypuszczam ze 1/2 forum przestalaby istniec

Cytat:
co z tego, że napiszemy jej, że jej nogi są ładne, skoro to i tak nie zwalczy jej kompleksu, jeśli takowy ma?
A skad wiesz ze nie zwalczy? Mnie by sie tam milo zrobilo jakby 100 osob napisalo ze mam fajne nogi na pewno bym uwierzyla

Mnie po prostu nie jest trudno uwierzyc ze sa dziewczyny (zwlaszcze te mlode) ktore potrzebuja dobrego slowa zeby w siebie uwierzyc

Calkiem-spoko wydaje mi sie ze zbyt malo mamy czesci ciala by tworzyc osobne forum wystarcza "zbiorcze" watki.
Stary 2008-05-06, 21:51   #107
kiniaczeq
Zakorzenienie

Cytat:
off top - pcimie dolne
Stary 2008-05-06, 22:50   #108
diversely
Rozeznanie

Cytat:

Za to zwróciłam uwagę, że lubisz zakładać na forum plotkowym wątki, gdzie prosisz o ocenę swojej anatomii, a to trochę dziwne zajęcie...
ale jesteś zabawna. może po prostu nie tylko ja mam tu kompleksy.
bo pytam o zdanie innych by wyciagnac pewne wnioski.

A osoby ktorych jedynym zajeciem jest wyszukiwanie i krytykowanie watkow dla mnie nic soba nie reprezentują. dlatego daj sobie spokoj.

nikt nie jest idealny ale jako ludzie tolerancyjni powinnismy sobie dac trochę na wsytrzymanie.
Np. Tobie radzilabym nie odwiedzac tego watku skoro tak cie to razi i wszyscy beda szczesliwi
pozdrawiam i całuję

Stary 2008-05-06, 23:07   #109
Afra86
Zakorzenienie

na wizazu chyba niektorym za nudno ostatnio i zaczyna sie "doczepianka " i "popychanka" ,byle cos sie dzialo :P
Stary 2008-05-06, 23:08   #110
calkiem-spoko
BAN stały

Cytat:
A osoby ktorych jedynym zajeciem jest wyszukiwanie i krytykowanie watkow dla mnie nic soba nie reprezentują. dlatego daj sobie spokoj.
A to się uśmiałam
To mocne masz kryteria rozróżniania osób, które nic sobą nie reprezentują.
No cóż, daję sobie spokój...do KOLEJNEGO Twojego wątku, gdzie będziesz prosiła anonimowych internautów o ocenę danej części Twojego ciała.
Stary 2008-05-06, 23:09   #111
Hultaj
BAN stały

Dziewczyny, luz.

Co do pytania o zestawy czy torebki, jest to sprawa tak indywidualna, że można sobie co najwyżej pisać, co się o czymś myśli, podoba się lub nie, komu oceniać czy fioletowy żakiet jest odjechany jako taki czy nie.
Co do ciała, tu dla mnie sprawa inaczej wygląda, zgrabna noga, jędrna pierś, chyba wiadomo, co lepsze i pożądane, wg mnie to jest jednoznaczne, że co najwyżej dewianci ocenią, że gęste włosy nie są fajne.

Dziewczyna młodziutka, może nieśmiała, chce wiedzieć, niech pyta , od tego jest forum. Ale, btw, nie urodziłam się wczoraj, i mam niejedną koleżankę, która się niepotrzebnie skarży, że za niska, za wysoka, za gruba, za chuda...
Nie wiem, czyja to jest wina, może matek.
Stary 2008-05-06, 23:18   #112
calkiem-spoko
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
Co do ciała, tu dla mnie sprawa inaczej wygląda, zgrabna noga, jędrna pierś, chyba wiadomo, co lepsze i pożądane, wg mnie to jest jednoznaczne, że co najwyżej dewianci ocenią, że gęste włosy nie są fajne.
Dokładnie
I jakże często takie wątki kończą się fochem autorki, bo ktoś śmiał napisać kandydatce na fotomodelkę, że nadaje się na modelkę co najwyżej do gazetki reklamowej. supermarketu Tesco. Albo że twarz nie taka. Po co to komu
Sposób na pozbycie się kompleksów za pomocą internetu, gdzie każdy może napisać, co mu się podoba/nie podoba i zakompleksionej dziewczynie jeszcze dorzucić parę kolejnych kompleksów?
Stary 2008-05-06, 23:25   #113
diversely
Rozeznanie

Cytat:
Dokładnie
I jakże często takie wątki kończą się fochem autorki, bo ktoś śmiał napisać kandydatce na fotomodelkę, że nadaje się na modelkę co najwyżej do gazetki reklamowej. supermarketu Tesco. Albo że twarz nie taka. Po co to komu
Sposób na pozbycie się kompleksów za pomocą internetu, gdzie każdy może napisać, co mu się podoba/nie podoba i zakompleksionej dziewczynie jeszcze dorzucić parę kolejnych kompleksów?
A prosze Cie bardzo dorzucaj kompleksów ;]
jakos Twoje zdanie na ta chwile nie wiele nie obchodzi, a to z prostej przyczyny:
jestes osoba wyjatkowo zgryzliwą i chamską.
CZY JA SIE NA KOGOS OBRAZILAM ZE NAPISAL ZE MOJE NOGI SA BRZYDKIE?
sama tak uwazam, wiec o co sie obrazac?

A do Ciebie moja droga nie mam zamiaru wiecej sie zwracac zwlaszcza ze widze, ze osoba konsekwentna nie jestes [pisalas, ze dajesz sobie spokoj].
Widze tu typ czlowieka ktory jak sie uczepi to...hoho juz do konca bedzie wyladowywal na kims swoje zale i probowal innym udowodnic jaki jest super.

A ja z takimi osobami, po prostu nie mam ochoty rozmawiać.
Także pozdrawiam juz OSTATNI RAZ, calkiem-spoko

Stary 2008-05-06, 23:27   #114
calkiem-spoko
BAN stały

Cytat:
A prosze Cie bardzo dorzucaj kompleksów ;]
jakos Twoje zdanie na ta chwile nie wiele nie obchodzi, a to z prostej przyczyny:
jestes osoba wyjatkowo zgryzliwą i chamską.
CZY JA SIE NA KOGOS OBRAZILAM ZE NAPISAL ZE MOJE NOGI SA BRZYDKIE?
sama tak uwazam, wiec o co sie obrazac?

A do Ciebie moja droga nie mam zamiaru wiecej sie zwracac zwlaszcza ze widze, ze osoba konsekwentna nie jestes [pisalas, ze dajesz sobie spokoj].
Widze tu typ czlowieka ktory jak sie uczepi to...hoho juz do konca bedzie wyladowywal na kims swoje zale i probowal innym udowodnic jaki jest super.

A ja z takimi osobami, po prostu nie mam ochoty rozmawiać.
Także pozdrawiam juz OSTATNI RAZ, calkiem-spoko
Jak miło
Stary 2008-05-06, 23:36   #115
kasia5558
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
Dziewczyny, luz.

Co do pytania o zestawy czy torebki, jest to sprawa tak indywidualna, że można sobie co najwyżej pisać, co się o czymś myśli, podoba się lub nie, komu oceniać czy fioletowy żakiet jest odjechany jako taki czy nie.
No właśnie wg mnie nie do końca tak to wygląda Bo po pierwsze to do akcpetowania samej siebie nie wystarczy nam świadomość "okej, mam dwie nogi w całości więc jest dobrze". Trzeba wiedzieć, że to coś jest naprawdę ŁADNE, a nie, że jedynie nie odstaje od pewnych standardow (nadwaga, obwisła pierś w analogii do tego co napisałaś).

Znam za dużo osób które w mojej ocenie mają w sobie coś bardzo pięknego, po czym okazuje się że ta dziewczyna ma akurat na tym punkcie kompleks. A ja robię tak i nie jestem dewiantem.

Gust to zawsze coś subiektywnego i tak jak jednemu nie podobają fioletowe rajstopki a drugiemu bardzo, tak samo może być z nogami/twarzą/ogólnie sylwetką (chociażby kwestią umięśnienia - na tym polu też są często różne wizażowe przepychanki ) i chce posłuchać opinii, okej, czemu się od razu na niego rzucać i oskarżać o jakąś fałszywą kokieterię...

Naprawdę nie dziwią mnie takie pytania jak autorki.
Stary 2008-05-06, 23:40   #116
ONCIA86
Zadomowienie

calkiem-spoko-- dałabys sobie własnie spokoj, bo naprawde nieciekawe te twoje doczepki..
po jakiego.... wchodzisz na takie watki ??
wyraz swoje zdanie i koniec.. a nie obrazaj i nie dokuczaj innym...
Pamietam cie z moich watków, tam tez mnie ostro oceniałas...
moze kiedys powstanie osobny watek na Twój temat... bo widze, ze wobec wielu, naprawde wielu osób nie jestes fair.

Swoja droga ciekawe czy sama odważyłabys sie wkleic tu swoje zdjęcie... i poczekac na opinie innych.
Oceniac ludzi to ty 'umiesz"... ciekawe jakby było z przyjmowaniem opinii na swój temat.

Daj dziewczynie spokój. Wizaż jest dla każdego, takze dla niej. Skoro ma taki problem trzeba jej pomóc, jak nie ty to znajdzie sie setka innych dziewczyn, które to zrobia. Po co te ironiczne komentarze?
Stary 2008-05-06, 23:43   #117
calkiem-spoko
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ONCIA86 Pokaż wiadomość
moze kiedys powstanie osobny watek na Twój temat... bo widze, ze wobec wielu, naprawde wielu osób nie jestes fair.
To zakładaj. I wymieniaj te WIELE, naprawdę WIELE osób. Będę sławna

A tak w ogóle, to sama weszłaś na ten wątek TYLKO po to, żeby mi coś napisać i się doczepić do mnie, czyż nie?

Kończę tę dyskusję, bo do niczego nie prowadzi.
Stary 2008-05-06, 23:46   #118
ONCIA86
Zadomowienie

weszłam na ten watek, by zagłosowac w sondzie...
opanuj sie dziewczyno.Aż tak cie nie kocham
Stary 2008-05-06, 23:46   #119
Hultaj
BAN stały

No mnie też nie dziwią. Ale skomentować sobie chyba mi było wolno...

Widzisz, to działa w każdą stronę, przyszłam sobie, wpisałam 1 zdanie , i bach, prawie skończyły się słowa otuchy, no Moc jest ze mną , najwyraźniej. I teraz wszyscy będziemy przeżywać, kto jest be, a kto jest cacy...
Stary 2008-05-06, 23:50   #120
Hultaj
BAN stały

Tak w ogóle to się naoglądałam już w życiu tyle łapanego w palce wirtualnego tłuszczyku, tyle wzdychań, jak to bez 5-7-10 cm jest czy było ciężko (jako kobieta niejednokrotnie komplementująca inne , niejednego też, w określonym temacie, siłą rzeczy się dowiedziałam ), że chyba aż zacznę prowadzić jakąś misję , nie wiem, plakat sobie dam pod okno. Czy w podpis. Czy cuś tegges.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości