|
|
#3781 |
|
MerDer 4ever
|
Dot.: Lipcówki 2017 cz. 6
Szkoda, że w ciąży nie wskazane :p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3782 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://s.aliexpress.com/yAfym2Ej
|
|
|
#3783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3784 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Minini ale jesteś, mnie nie ma w klubie
![]() Cytat:
Od najmłodszych lat byłam z tych, co to je z kościoła z posadzki zbierali wtedy byłam badana i ponoć taki mój urok, a teraz w ciąży to wszystko wróciło. Cytat:
No rozumiem współczuję, szczególnie, że w ciąży takie nerwy są całkowicie niepotrzebne. Moja babcia też nam daje do wiwatu, tydzień temu wchodzę do niej, a ona zamiast jeść patrzy na mój brzuch z łyżką w górze, więc rzuciłam bez namysłu babciu ty jedz, a nie się na mnie patrzysz. Babcia w płacz i tekst, że w ogóle z nią nie rozmawiam tylko ciągle powtarzam, że ma na mnie nie patrzeć, wczoraj i dziś, żebym jej oczy zalepiła skoro nie może patrzeć,a ona się tak modli o szczęśliwe rozwiązanie.... no zamarłam dosłownie, bo nic takiego jej wcześniej nie powiedziałam a wtedy też w formie półżartu ale ja widzę to trochę inaczej. Jest mi tak strasznie żal tego co się z nią dzieje, bo znam ją całe życie i wiem jakim dobrym i kochanym człowiekiem była, jak dbała o całą rodzinę, z dziadkiem byli wzorem małżeństwa, a dla mnie ich dom jest wspomnieniem szczęśliwego dzieciństwa. I dlatego wiem, że to co się z nią dzieje to po prostu starość i że ona będąc zdrowa nigdy by nikomu złego słowa nie powiedziała. Ale to też inaczej niz u Ciebie, bo to mama mojej mamy, wiec mam do niej dużo cierpliwości. Pewnie w Twoim przypadku tyle bym nie miała.Cytat:
Super ciociu pogratuluj szczęśliwej mamie, ale dużo dzieciaczków się teraz rodzi, mega czekam na króliki ![]() Cytat:
A miałaś już tak kiedyś czy tylko teraz w ciąży? Ja nienawidzę tego uczucia, kiedy tracę kontrolę nad swoim ciałem... Cytat:
Haha cudowna żabka ![]() Cytat:
Super turbo bolid ![]() Dzięki Morelko dziś jest ok, to przychodzi znienacka i mija po kilku lub kilkunastu minutach. Nie jest fajne, bo gdyby stało się w miejscu publicznym to nie byłoby łatwo poleżeć z nogami w górze , no ale każda z nas musi się jak widać w ciąży z czymś zmagać.Cytat:
Dla mnie Twoje włosy są super, dlatego ja bym nic nie zmieniała ten Twój brzusio nieźle skitrany, wcale nie wygląda na duży współczuję kuzynce, niestety nie jest odosobnionym przypadkiem w dzisiejszych czasach gratki dla koleżanki, ładna waga dziecia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3785 |
|
Zakorzenienie
|
Emmos to dobrze, że dziś lepiej
|
#3786 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle dziś na basenie było dziecko takie około roczku, nie mogłam się napatrzeć, mój tż też zachwycony, powiedział, że z Amelką też tak będzie szalał. Tak się ten maluszek chlapał w tej wodzie, tata mu tam wariacje tworzył, a on uroczym głośnym śmiechem bawił wszystkich wokół. Urocze to było
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3787 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3788 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 cz. 6l
my poszlismy ze starszym synem na basen jak mial 5 miesiecy, mial straszną frajde! był z nami moj kuzyn, ktory prowadzi zajecia z pływania dla dzieci wiec pokazal nam co ijak robic z takim malenstwem w wodzie. potem juz chodzilismy sami. ale jak nie masz kogos takiego to warto na 2-3 zajecia sie takie zapisać na początku
|
|
#3789 |
|
Zakorzenienie
|
Emmos
To dawaj do.klubu Mi tez było strasznie żal patrzeć jak moja babcia czasami idplywa myślami, teraz moja mama.robi się taka wrażliwa. Trzeba to po.prostu zrozumieć i.nauczyć sie obchodzić z takim człowiekiem. Moje piersi jak śpię np. czuję, ze nabierają, czuję sutki.i nagle leci.kilka kropel... no.dosłownie już są gotowe, i boję się, żeby się zastój jakis nie zrobił :/ Minini Dzięki Jeśli chodzi o moje włosy ( specjalnie dałam takie foto) to dziękuję Fakt są ok, lubię je , ale zwyczajnie mam dość wyglądania zawsze tak samo :/ Po urodzeniu Tymona zrobiłam mega przemianę ale teraz cos już nie mam.weny...ani.pomysłu. Nie cierpię mieć odrostow wiec mysle o.ombre.... tylko jaki.kolor? Rozjasnianie jeszcze bardziej je zmatowi... A brzuch to olbrzym ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3790 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No, ale nie jest tak strasznie żeby nie dało rady funcjonować... A jak u Ciebie? Cytat:
Cytat:
![]() Nie wiem czemu ale z TŻ głownie jakieś trillery oglądamy, a jakby któraś z was miała ochotę na wciągający serial to polecam Designed Survivor. Cytat:
Moim zdaniem lepiej kupić mniejszą wanienkę ze stelażem, czemu nie z olx. Jak dziecko wyrośnie to wtedy puścisz dalej, a kupisz już większą bez stelażu, bo takie duże dziecko to już samo sobie posiedzi na podłodze. Zresztą, ja zamiast długiej 100cm wolę kupić taką okrągłą dużą miskę (kiedyś któraś z nas wstawiała zdjęcie takiej) - dziecko będzie miało więcej frajdy, a ja będę ją napełniać pod prysznicem i tam od razu wylewać. ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Była mowa o basenie - ja bym bardzo chciała, żeby Klaudia chodziła |
|||||
|
|
|
#3791 |
|
Wtajemniczenie
|
Emmos to czemu Cię jeszcze nie ma w klubie, dawaj tu do nas zaraz!
|
|
|
|
#3792 |
|
Zakorzenienie
|
Xzora mi puchną stopy i dłonie. Ciężko mi się podnieść z łóżka przez brzuch. Śpię na szczęście na każdej stronie. Tylko długo na plecach nie mogę przez przeponę. Na lewej str drętwieje mi biodro. Poza tym ok
|
#3793 | ||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zdrówka dużo życzę !!a komedii żadnej fajnej nie kojarzę ostatnimi czasy.My z tżtem wkręciliśmy się w breaking bad i nadganiamy sezony momentami wyjemy ze śmiechu. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja dziś spałam praktycznie całą noc oprócz 3/4 sików tż do pracy poszedł rano wstałam z nim i się walnęłam jeszcze na 2 h wstałam przed 12:00 ostatnio spać mi się mega chce może odsypiam te noce zarwane.Zrobiłam koleżance pazury i brwi ufff dałam radę jeszcze i posprzątałam chatę znowu ale kręgosłup już nie daje rady odkurzanie i ścieranie podłóg dramatycznie obciążąją.Teraz już leże i nic nie robie nawet mi zleciał ten dzień.ejj w ogóle trochę mi opuchła bożena masakra nie wiem czy to od depilacji wczorajszej kremem czy co ale dziwne to Wy też tak macie??
|
|
#3794 |
|
Zakorzenienie
|
Mi najlepiej śpi sie na plecach, choc nie powinno sie za długo
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3795 |
|
Zakorzenienie
|
Chilli ja nie.
|
#3796 | |
|
królikoholiczka
|
Cytat:
A ja do klubu?
|
|
|
#3797 |
|
Wtajemniczenie
|
https://www.hafija.pl/2017/03/jak-ni...a-piersia.html
myślę ,że temat bardzo na czasie szczególnie w szpitalach po porodzie.
|
#3798 |
|
Zakorzenienie
|
Jak będziesz aktywnie uczestniczyć w wątku to wyślę zaproszenie. W przednim miałaś 66 postów.
|
#3799 |
|
Zakorzenienie
|
Mi Karola też
albo tak pół na pół ![]() Morelle i dziewczyny... ja spałam dobrze po tygodniu w szpitalnym łóżku, w dodatku mąż ma angine, więc spi na kanapie... mnie w nocy bolą pachwiny taki skurczowy ból, rozrywający a przy skurczu to już w ogóle ale nie jest źle... o dziwo spi.się ok. W szpitalu miałam kilka fatalnych nocy.Chilli Dzieki... za mną chodzi jakiś dziki odcień... czerwień np ![]() I.koniecznie muszę skrócić przód, ale długość chce zostawić' Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Minini - odnośnie twojego pytania o kuchnię... W ogóle to mam identyczne kolory, jedynie płytki na podłodze szare, a nie drewniane i tapetę w brzozy cole & son: http://tapetujemy.pl/p/196/6928/tape...koracyjne.html Tylko, że u mnie ta tapeta jest przy zabudowie przykryta do pewnej wysokości szybą, żeby się nie chlapała Przy stole chyba sporo się chlapie, więc dobra byłaby taka zmywalna... Kolorystyka tak naprawdę każda będzie pasować - ja mam teraz fazę na granat z bielą, więc pewnie coś w tym stylu bym wybrała: http://tapetujemy.pl/p/359/31697/tap...po-wzorze.html |
|
|
|
|
#3801 |
|
*sportaddict*
|
Mała, moim zdaniem masz ekstra włosy, ewentualnie pogłębiłabym kolor w kierunku raczej ciemniejszym
Ombre na lokach wygląda bardzo średnio i ciężko je dobrze zrobić. Chociaż u Ciebie nawet jakiś dziki bakłażan by pasował ![]() ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- A na puchnące stopy polecam kupić w aptece żelowe kompresy/okłady (np. TAKIE, nie plastry), potrzymać w lodówce i położyć na stopy. W końcu czuję jakąś ulgę
|
|
|
|
#3802 |
|
Zadomowienie
|
Nacytowalalam sie i wszystko szlag trafił.
Mala pięknie wyglądasz! Zresztą ja Ci juz mowilam ze jestem fanką Twojej urody 😍 Chilli tez mam taki problem z Bożeną 😒 Darietta dla mnie ta wanienka 100 cm mega dluga. Kupilam mniejsza ale ja bede kąpać w sypialni a łazienkę mam na dole wiec zwracalam uwage zeby to soe dobrze nosilo tez. A Tobie bym radzila jak Xzora jesli Ci sie trafila mniejsza wanienka nawet ze stelazem uzywana to bym brała. Wyparzysz wrzatkiem i będzie ok. Morelle mi dretwieje prawa strona wiec śpię w sumie na lewej i plecach. I o dziwo na plecach mala mnie tak nie kopie bo jak tylko na bok sid przekrece to chce mi dziure zrobic w brzuchu. I dlonie mi puchna tez. Juz nie nosze obrączki. Emmos wspolczuje omdleń! Mnie też z kościoła wyprowadzali jak bylam młodsza bo strasznie mdlalam. Teraz mi sie zdarza ze mi sie w głowie zakreci i tracę równowagę na moment a poza tym jest ok. Taedio jak u tesciow? 😋 pozdrowilas Edzia? 😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3803 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3804 | |
|
królikoholiczka
|
Cytat:
|
|
|
#3805 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#3806 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3807 |
|
Zadomowienie
|
Zazwyczaj po depilacji jak Ty mowisz albo jak mnie bielizna podrazni. Wczesniej nigdy mi sie nie zdarzalo. Smaruje alantanem dermoline jak jest bardzo zle.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3808 |
|
Zakorzenienie
|
Nonie - ale fajna żabcia
![]() Współczuje ząbkowania Mała piękny brzuszek ![]() Co do włosów to moim zdaniem takie są fajne jakie są . Możesz dać im jakiś naturalny kolor tylko dopasowany do Twojego obecnego Ja w nocy wstałam chyba ze 300 razy. Przekręcałam się z boku na bok i czułam , ze zaraz mi krocze na pół pęknie. Poszłabym gdzieś gdzieś bym pojechała ale nie mam siły chodzić tak mnie plecy bolą na dole. Pewnie znów przeleze cały dzień ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3809 | |
|
królikoholiczka
|
Cytat:
|
|
|
#3810 | ||
|
*sportaddict*
|
Cytat:
a podczas 2h spotkania z koleżankami tylko 4x musiałam iść do toalety No i mamy mięciutkie dywaniki z Leroya do wyremontowanej łazienki ![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.

było by super

wtedy byłam badana i ponoć taki mój urok, a teraz w ciąży to wszystko wróciło.
współczuję, szczególnie, że w ciąży takie nerwy są całkowicie niepotrzebne. Moja babcia też nam daje do wiwatu, tydzień temu wchodzę do niej, a ona zamiast jeść patrzy na mój brzuch z łyżką w górze, więc rzuciłam bez namysłu babciu ty jedz, a nie się na mnie patrzysz. Babcia w płacz i tekst, że w ogóle z nią nie rozmawiam tylko ciągle powtarzam, że ma na mnie nie patrzeć, wczoraj i dziś, żebym jej oczy zalepiła skoro nie może patrzeć,a ona się tak modli o szczęśliwe rozwiązanie....
no zamarłam dosłownie, bo nic takiego jej wcześniej nie powiedziałam a wtedy też w formie półżartu
No i jeszcze teściowie do nas przyjechali na weekend.

czekam na króliki 

na szczęście byla szyjka twarda i zamknięta ale ewidentnie wczoraj oboje się meczylismy. Za to w nocy spalam 11h! Z przerwą na jedno siku. Już nie pamiętam kiedy tyle spałam. Dzisiaj lepiej czuje sie tylko bardzo osłabiona i oczy mam jak królik. 

tż do pracy poszedł rano wstałam z nim i się walnęłam jeszcze na 2 h wstałam przed 12:00 ostatnio spać mi się mega chce może odsypiam te noce zarwane.Zrobiłam koleżance pazury i brwi ufff dałam radę jeszcze i posprzątałam chatę znowu ale kręgosłup już nie daje rady odkurzanie i ścieranie podłóg dramatycznie obciążąją.Teraz już leże i nic nie robie nawet mi zleciał ten dzień.ejj w ogóle trochę mi opuchła bożena masakra nie wiem czy to od depilacji wczorajszej kremem czy co ale dziwne to Wy też tak macie??
ale nie jest źle... o dziwo spi.się ok. W szpitalu miałam kilka fatalnych nocy.
a podczas 2h spotkania z koleżankami tylko 4x musiałam iść do toalety