|
|
#511 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3
Cytat:
.EDIT: dodzwoniłam się do aptecusa, mają jakąś przerwę techniczną w realizacji zamówień. Moje kurier dostarczy najwcześniej w piątek, z tym, że nie gwarantują . Cóż skazana w takim razie jestem na Piz Buina z niskim filtrem
|
|
#512 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#513 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trafiają na moją listę must try to z czym te naleśniki sie podaje? ![]() Cytat:
ja mimo wszystko ze stily (stili?) nie rezygnuję, siedzi sobie w domu u rodziców i dalej będę jej używać, bo tam nie spieszę się na żadne zajęcia o 8 rano i mogę się męczyć ![]() mam ochotę pozbyć się wszystkich kredek (poza jedną czarną i jedną białą) i inwestować w te słoiczkowe Ingloty mają wszystkie kolory, które by mnie zadowoliły --- okres mi żyć nie daje ponad 2h zwlekałam się dzisiaj z łóżka - porażka. Na uczelnię dotarłam lekko spóźniona na drugi wykład. Okazało się, że minęłam się z koleżankami, które niereformowalne są i poszły sobie na solarium (za 10 lat mnie zrozumieją) kilka minut przed moim przyjściem. Za to jakieś 15 minut po moim wyjściu listonosz zostawił mi avizo teraz zaczyna się gdybanie - to biustonosz z Melissy czy dwójka i trójka ID? Bo mogę dzisiaj z TŻtem odebrać wieczorem paczkę, ale jeśli to cienie to wolę je odebrać sama
|
|
#514 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
kusicie tym Inglotem
mam dwa słoiczki fluidline MAC-a ale INGLOT ma takie bajeczne kolory ![]() Dziś znowu byłam na pobraniu krwi tydzień temu pobrali mi z prawej ręki sześc probówek , dziś z lewej i tylko jedną ale jestem obolała
Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2008-05-07 o 12:13 |
|
|
|
#515 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Mnie też kusicie tym Inglotem. Planowałam zakup MACa, ale Inglot o połowę tańszy.
Muszę iść pooglądać kolory i w MACu i w Inglocie. Co prawda nie znoszę Inglota samego w sobie, ale może się przekonam?
|
|
|
|
#516 |
|
Zakorzenienie
|
o rany, po co Ci tyle krwi zabierają? ja bym padła na miejscu. na sam widok igły mi słabo
a też czeka mnie pobieranie krwi ja nawet nie wiem jaką mam grupe krwi
|
#517 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Wróciłam z Galerii, mam wreszcie mojego Innocenta ). Oprócz tego zakupiłam kolczyki złote koła z H&M, drugie kolczyki w C&A i gumkę z białym kwiatem i spinki kwiatki też z H&M ![]() A teraz idę jeść, bo umieram z głodu
|
#518 | |
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
|
|
|
|
|
#519 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oraz orzeszków piniowych lub dipem na bazie niebieskiego sera pleśniowego .Samopoczucia współczuję, wiem co znaczą okresowe męki ![]() Cytat:
|
|
#520 |
|
Zakorzenienie
|
w takim razie życzę Ci żeby się udało
|
#521 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#522 |
|
Zadomowienie
|
Też to przechodziłam
![]() Także rozumiem Cię bardzo dobrze i trzymam kciuki
|
#523 |
|
Zakorzenienie
|
Aga
![]() Cmoksia Mi okres ma przyjść w poniedziałek, ja nie chcę
|
#524 |
|
Zakorzenienie
|
ja chciałam żeby przyszedł wczoraj i udało się
bo 2 pierwsze dni są najgorsze i chciałam żeby czwartek wypadł trzeci, bo idę na wf (basen)
|
#525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
PS. Przyszedł mi zwrot podatku - 300 zł I moja paczka z Nisimem przyszła też Od jutra zaczynam kurację, mam nadzieję, że mi szybciej faktycznie włosy będą rosły
|
|
#526 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#527 |
|
Zakorzenienie
|
isa ja czegoś takiego nie zauważyłam, bo zawsze na początku mam tampon
joanaros może to wina stresu? ja mam tak 'ustawione' nowe tabletki, że okres mi sie we wtorki zaczyna. Chociaż to dopiero drugie opakowanie i dlatego się zastanawiałam czy coś się nie przesunie
|
#528 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Z tamponami uważaj, ja nosiłam nałogowo i to przyczyniło się do tego, że dorobiłam się kilku cyst .
|
|
#529 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
u mnie też dziś okresowo i kiepskohumorowo
![]() isa, co to jest Nisim?
|
|
#530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś latem np. od podpasek Always z siateczką nabawiłam się odparzeń(bo one mają tą klejącą stronę jak z ceraty i nie przepuszczają powietrza wg. mnie a jeszcze ta siateczka - podrażniła mi całą skórę Jedynie Naturella mi służy i Alwaysy z tą miękką powłoczką A np. na noc bym nie założyła nigdy tampona, muszę zmieniać często, bo się boję właśnie żeby mi się coś nie porobiło niedobrego. EDIT: nosku to jest szampon i odżywka(zestaw za 90 zł) dostępny tu: http://www.nisim.pl/product_info.php...products_id=34 Kuracja tymi specyfikami podobno ma zwiększać szybkość rośnięcia włosów, na Fryzjerce w wątku o przyspieszeniu porostu włosów jest dość polecana ta mikstura Aha i nie działa na farbowane włosy(chyba, że się ma dość spory odrost kilkucentymetrowy).
|
|
#531 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
isa, dzięki
ale brzmi zachęcająco!!spadam do nauki
|
|
#532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#533 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też się spodziewam okresu- dzis powinien wypaść
![]() Znów mi się nie chciało jechać na poranny wykład na prokocim I dobrze zrobiłam, bo przyszedł listonosz z Goshami ![]() Pojechałam na rowerku na drugi wykład do miasta, a potem chciałam sobie doładować KKM w automacie ale nie starczyło mi możliwości intelektualnych
|
#534 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie wróciłam od kosmetyczki
poszłam sobie na pedicure, bo jutro idę na wf (basen). wieczorem TŻ będzie chciał mnie pogryźć, bo zamierzam się pobawić w łazience kremem do depilacji wracając do kosmetyczki... 'salon' jest w bloku obok, więc kosmetyczka wpadła na genialny pomysł, że założy mi na stopy te piankowe składane japonki i w nich wracałam teraz to mnie dopiero sąsiedzi za wariatkę uważają
|
#535 |
|
Przyjaciółka KWC
|
A ja się dzisiaj przejechałam na ćwiczenia tylko po to, żeby zobaczyć na drzwiach kartkę, że odwołane.
![]() To mnie zmobilizowało, żeby jeszcze raz iść spróbować kupić sobie cokolwiek i wróciłam tylko z lakierem do paznokci. Z ciuchów wciąż nic mi się nie podoba, poza jednym topem, do którego musiałabym sobie zrobić implanty, żeby jakoś wyglądać. ![]() Oglądałam linery w Inglocie, szkoda, że wszystkie są matowe. W takim wypadku kupię tylko czerń pewnie, marzył mi się połyskujący grafit, czerń, czekolada lub bardzo ciemna brudna śliwka, niestety nic połyskującego w Inglocie nie znajdę. Potem poszłam zobaczyć na linery do MACa, ale wyprowadziła mnie z równowagi głośna muzyka przy której nie słyszałam własnych myśli i obsługa w postaci jednej ekspedientki na cały sklep plotkującej z koleżanką.
|
|
|
|
#536 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jestem chora. Łykam lek odczulający i antybiotyk na gardło na raz
Bosko! Czuję się paskudnie, dostałam zwolnienie do piątku, ale i tak dzisiaj musiałam na chwilę zajść na uczelnię do opiekuna praktyk, a jutro muszę iść na ćwiczenia, bo już raz nie byłam.. Aha, i ja też spodziewam się okresu (chyba żeby się dobić) - jak nie dziś wieczorem, to na pewno jutro rano
|
|
|
|
#537 |
|
Zakorzenienie
|
jestem pewna, że inglot wprowadzi też połyskujące linerki w niedalekiej przyszłości
Nie wiem co mi się stało, obżeram się mlekiem w proszku od godziny
|
#538 |
|
okrutnica jakaś... |
ja też
![]() ![]() Padam, wróciłam z pracy i nie mam sił na nic a wypadałoby posprzątac, ugotowac obiad, zrobic pranie...
|
|
|
|
#539 |
|
Zakorzenienie
|
Uwielbiam mleko w proszku, jadłam wczoraj
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:01.

.
. Cóż skazana w takim razie jestem na Piz Buina z niskim filtrem

. Najpierw mieszał sypkie składniki razem, potem mokre razem, powoli wlewał mokre do sypkich, na koniec piwo i całość do lodówki na min. godzinę. Ciasto musi być bardzo rzadkie (rzadsze od tradycyjnego), naleśniki smażymy wlewając cieniutką strużką ciasto na patelnię (bez tłuszczu). Do wersji na słodko dodawał odrobinę cukru pudru waniliowego (zwykły cukier puder z laską wanilii). Niestety proporcji nie znam
trafiają na moją listę must try 

ja mimo wszystko ze stily (stili?) nie rezygnuję, siedzi sobie w domu u rodziców i dalej będę jej używać, bo tam nie spieszę się na żadne zajęcia o 8 rano i mogę się męczyć 
mają wszystkie kolory, które by mnie zadowoliły 
).

.
teraz to mnie dopiero sąsiedzi za wariatkę uważają