![]() |
#1171 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. IV
haha właśnie się skapnęłam, że źle przeczytałam i napisałam nie "od której", tylko "do której" otwarty jest sklep
![]() ![]() blaque miałam iść 17 maja na ślub, ale się okazało, że rodzice nie idą, siostry też nie, wiec ja sama z TŻ nie pójdę ![]() Ech w zasadzie to mi zależało tylko dlatego, że chciałam trochę się pobawić z TŻ, pobyć dłużej, został by u mnie później... ech dawno nie spałam sobie smacznie obok niego i nie budził mnie pocałunkiem... a ja tęsknię za tym wszystkim choć widzimy się kiedy tylko możemy (w weekendy) ![]() Tak więc przepraszam za zawracanie głowy sukienką ![]()
#1172 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
no a ja jeste po normalnym liceum, apoza tym tam mnie bardziej ciagnie niż na asp ![]() ![]() ![]() 16 lipca- skłądanie teczki na uczelnie, 17- egzamin praktyczny rysunek studium postaci, 18- malarstwo, studium martwej natury.. ahh i do tego lipca ciagle spotkania z malarka i warsztaty ![]()
![]() |
#1173 | |
po prostu Em :)
|
Szczerze mówiąc, chyba nie.
![]() Cytat:
![]() Właśnie wróciłam z kina, byłam z przyjaciółką na Co się zdarzyło w Las Vegas. Polecam wam wszystkim, uśmiałam się jak głupia. ![]() I wreszcie choć na chwilę zapomniałam o tym wszystkim.. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1174 |
Zakorzenienie
|
em dobrze by było, gdyby były dwie wersje. W sumie to dziwne mi się wydaje, żebym źle napisała to. No chyba, że jakiegoś zaćmienia dostałam
![]() Ja właśnie oglądałam "dom latających sztyletów" piękny film ![]() Te które nie zdają jutro proszę trzymajcie kciuki! I powodzenia tym co piszą wos ![]()
#1175 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
trzymam kciuki, dziś podwójnie, za Was i mojego P.
denerwuję się strasznie.. ale będzie dobrze! ja dziś zabieram się za bio. nie za bardzo mi się chce, ale muszę. niedawno wstałam, zrobiłam sobie karaibską herbatę Liptona i niczego więcej mi nie trzeba ![]() dziś po południu idę dodermatologa, bo moja cera ostatnio wariuje, a ja już mam tego dosyć. mam nadzieję, że coś pomoże. aaa, i chciałam się pochwalić - byłam wczoraj w Rossmannie, Naturze i jeszcze jednej drogerii i oparłam się pokusie zakupów ![]() ![]() mathilda, mimo że ja z P. widzę się często, to też nie mamy wiele okazji do tego, żebym ja nocowała u niego albo odwrotnie, więc trochę Cię rozumiem. a może wyjedziecie gdzieś choć na kilka dni? my wybieramy się zaraz po moich maturach (27.05) do Żywca na tak na 4-5 dni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1176 |
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki kochane
![]() Ale u mnie ślicznie ![]() ![]() Dziewczyny Wy też boicie się ustnych? Bo ja świruję.. A mam jutro ![]() A poszłam dzisiaj rano do sklepu i spotkałam wielu sąsiadów z osiedla. Wszyscy, dosłownie wszyscy zagadywali, pytali o maturę i życzyli mi powodzenia ![]() Nie mam pojęcia skąd wiedzieli, ale to strasznie miłe ![]() Lubię jak ludzie są dla siebie tak mili ![]() Btw. mam pytanie: kupić? Miała może któraś z Was go? Opłaca się? http://www.allegro.pl/item359372420_...cena_nowe.html
![]() |
#1177 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() jutro masz angielski? mnie też pytają jak matura, tyle, że mnie to drażni, bo tak naprawdę nie ma wyników, wolę się zbytnio nie cieszyć/nie dołować. ![]() strasznie niska cena tego Zena, ale ja się nie znam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1178 |
Zakorzenienie
|
fuksjaa one ogólnie nie są drogie (pierwsza cena to było chyba 110 zł
![]() Facet ma dobre komentarze. Chyba go kupię.. Polskiego też się boję.. ![]() Tak, jutro ![]()
![]() |
#1179 |
Zadomowienie
|
koaUhahana a no faktycznie ze strona bierna
![]() mathilda ja też tam widziałam do której, ale różnie to bywa. Na szczęście napisałam od do ![]() Blaque mnie też wszyscy zagaduja. Moją mame zresztą też ![]() Co do odtwarzacza to też mnie zastanawia niska cena, ale w końcu to 1 GB i nie ma negatywów ![]() Jakby mi zalezało to bym chyba wzięła ![]() Może troche późno ale też trzymałam za "dzisiejsze" dziewczyny kciuki ![]() Boje sie biologii... ![]() EDIT: Blaque rozumiem Cie bo ja też sie boje polskiego. Ale myśl pozytywnie ![]()
#1180 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Angielskiego się nie boję. Mam go na samym końcu matur. Mam nadzieję, że na miłe zakończenie... Od samego rana zmagam się ze swoimi myślami i pozostaje "w kropce". Ciągle buszuję po jakiś forach i czytam o uczelniach. Chciałam iść na transport na Politechnikę Krakowską, ale czytam o niej praktycznie same nieprzychylne opinie. Wszyscy bardziej polecają AGH. Tylko na AGH nie ma transportu i ciężko mi znaleźć jakiś kierunek, który by do mnie przemawiał. Czytałam, że na PK źle traktuje się studentów, że wykładowcy nie przykładają się do przekazywanej wiedzy i że z pracą po PK wcale nie jest tak łatwo. Sama już nie wiem co mam robić. Najgorsze jak się nie wie co się chce robić w przyszłości...
![]() |
#1181 |
Zakorzenienie
|
3mam kciuki dziewczyny!!
IW, nie myślałaś o Poznaniu?? Na politechnice jest transport i chwalą go sobie. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1182 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
W grę wchodzi Krk albo Wrocek. A jeśli matura nie pójdzie to zostaję u siebie na śląsku...
![]() |
#1183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A w Krakowie pewnie jest świetnie, tyle się nasłuchałam, że takie piękne miasto a i uczelnie dobre.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1184 |
Zadomowienie
|
Ja też myślałam jakieś dwa lata temu o wrocku ale rodzice szybko mi wybili to z głowy.
Przeglądam teraz strony sklepów z ciuchami i jedyne co mi zostaje to Troll... ![]() ![]() IW ja też nie wiem kim bym chciała dokładnie być ![]() ![]() A tak poza tym to widze się w jaiejś ogromnej korporacji, gdzie ludzie biegają z pomiszczenia do pomieszczenia, telefony, papiery, ale tego po biotechu raczej nie będe robić ![]() A zresztą co my sie przejmujemy. Wiecie jak niewiele osób pracuje w swoim zawodzie? Damy rade.. ![]() Ciekawe jak dziewczyny po Wosie.. Na moim gg widze nie ciekawe opisy.. Ale nie będe krakać ![]()
#1185 |
Zakorzenienie
|
18/20
![]() ![]() Angielskiego ustnego się nie boję. Za to majcy i gegry pisemnej strasznie. Idę właśnie do geografii, muszę dziś i jutro trochę nad tym posiedzieć ![]() Ciekawe jak poszło dziewczynom, które pisały wos. |
![]() ![]() |
![]() |
#1186 | |
Zakorzenienie
|
Już po wosie. Schrzaniłam parę rzeczy
![]() Test wiedzowy słabo mi poszedł. Źródła i praca chyba lepiej ![]() Jak nie będe mieć z tego 70% to nie wiem co zrobię.. Cytat:
![]() Kasia, gratulacje! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1187 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Spiepszyłam z WOSu wszystko właściwie i modle się, żeby zdać ![]() ![]() krówka myślałam, że spokojnie napiszę na +70, ale teraz..
#1188 | |||
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja od rana siedzę nad geografią, już padam, a wydaje mi się, że umiem coraz mniej.. ![]() KBM, czyli źle nie było, tak? ![]() ![]() EDIT: laylaaa, głowa do góry! Tak jak napisałam, podobno wszystkim tak marnie poszło. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1189 |
Zakorzenienie
|
Kasia gratulacje
![]() Ja też się boję ustnego polskiego. Tzn wiem, że zdam, ale boję się samego mówienia, pytań, no i wyniku. Przerost ambicji, jak już tu kiedyś pisałam ;/ No ale najbardziej to się boję matematyki, trochę fizyki, ale jej mogę nie zdać ![]() Blaque moja siostra ma tego Creative Zen Stone, oryginalnego na bank i sprawuje się jej bardzo dobrze. A słuchawki jej zakosiłam, bo są lepsze od moich iPodowych ![]() Ja tam nie wierzę, że ten wos źle Wam poszedł, zobaczymy po wynikach ![]() IW, kojarzę że już kiedyś pisałaś, ale ja mam sklerozę, skąd jesteś konkretnie? ![]() Ja zawsze na pierwszym miejscu chciałam do Wrocławia, a do Gliwic dopiero awaryjnie, ale teraz kurde coraz bardziej zdanie mi się zmienia... Obym gdziekolwiek się dostała hehe. No a dzisiaj trzeba się w końcu porządnie wziąć za pracę yh...
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#1190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przecież jeszcze były źródła ![]() Na pewno zdasz ![]() Em, ja myślę, że dużo osób teraz panikuje. Skupiają sie na kilku trudnych zadaniach i zapominają, ze były też łatwiejsze ![]() Właśnie skończyłam matury pisemne( ![]() ![]() ![]() ![]()
a kiedy senna to leżę świętem radości jest życie kiedy chcę grzeszyć to grzeszę Edytowane przez krowa_bez_mleka Czas edycji: 2008-05-07 o 13:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1191 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Laylaa przede wszystkim narazie nie panikuj i postaraj się wyciszyć. Zobaczysz na odp. A tak jak pisały już wczesniej dziewczyny wszyscu z wosu narzekają i umnie też ![]() No to moje gratulacje ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() krówka czyli nie ma źle ![]()
![]() |
#1192 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Głupie byly mapy, komletnie nie wiedzialam, gdzie jakie państwo jest i wpisywałam zgadują Awganistan, Kazachstan, Irak, Ugande( choć wiem, że to nie była uganda tylko inne państwo afrykańskie, którego nazwa mi uciekła z głowy) ![]() Źródła też były podchwytliwe, takie dziwne... Za to praca łatwa pisałam 2 temat. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1193 |
Zadomowienie
|
dubel...
net mi sie zacina ![]()
#1194 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ywonula może będziesz szalonym naukowcem w jakimś koncernie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1195 | |
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny
![]() ![]() Cytat:
![]() obrazki nie byly za proste, o co w ogole chodzilo w pierwszym? tez pisalam na drugi temat, wydawal mi się lepszy niż pierwszy.. ponoć podstawa też nie za prosta, sama konstytucja ![]()
![]() |
#1196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A na pierwszym napisałam po prostu biurokracja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1197 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny
![]() ![]() Temat: "Przedstaw topos domu w wybranych dziełach literackich różnych epok" Z lektur miałam fraszkę Kochanowskiego, Pana Tadeusza, Ludzi Bezdomnych, Granicę i Tango. Pierwsze pytanie mnie zagięło- "Po co Joasia Podborska wróciła do domu rodzinnego. Jak dom wyglądał i kto w nim mieszkał?" Ludzi Bezdomnych akurat nie czytałam, a w streszczeniach tego nigdy nie spotkałam. Ale coś powiedziałam. 2. "Czy wygląd mieszkania w 'Tangu' się zmienił? Jeśli tak to w jaki sposób, dlaczego itp" 3. "Kto mieszkał w kamienicy Pani Kolichowskiej w 'Granicy'?" Ogólnie same pytanie do treści lektur ![]() Dziewczyny też myślę, że sie nie ma narazie czym przejmować ![]() ![]() Krówka jak ja bym już chciała być po pisemnych ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1198 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie stresujcie się
![]() ![]() kasia gratulacje ![]() ![]() uhahana nie potrzebuję z wyświetlaczem bo raczej podczas biegania nie będę patrzyła na wyświetlacz, a i nie jest mi potrzebny ![]() Tak, one nie są drogie a i słyszałam, że są dobre. Chyba go wezmę. Znalazłam śliczną bluzkę na allegro ale.. czarną ![]() A w szafie mam praktycznie 5 czarnych bluzek/tunik.. Ale jest taka śliczna, no.. ![]() marta w sklepach kosztuje tak od 77, więc myślę, że nie jest źle ![]() A nie wiecie jak jest u Was na ang ustnym, czy siedzi się jakoś obok komisji czy stoi się?
![]() |
#1199 |
|
Pytania do treści lektur.
![]() No to super.. ![]() ![]() blaque, mi się wydaje że się siedzi. ![]()
![]() |
#1200 |
Zakorzenienie
|
Siedzi się
![]() Ja nie wszystkie książki przeczytałam do końca, poza tym niektóre dawno, więc też się pytań do treści boję, ale... no przecież sobie poradzimy ![]()
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:34.