PM 2018 cz. 6 - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2017-06-18, 23:37   #1531
Manami
Wtajemniczenie

Dot.: PM 2018 cz. 6

Cytat:
Napisane przez KinderCountry Pokaż wiadomość
Super, nowa miłość w rodzinie Szybko się zadomowiła. Ma imię już?

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

Aaa jeszcze poza szafą, zrobiliśmy też krok w stronę ślubu- rezerwowaliśmy auto
Lilou w skrocie Lilka

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

PM 2018

Manami jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-18, 23:40   #1532
KinderCountry
Zakorzenienie

Lilou, jak z Piątego elementu (tylko pisownia inna, bo tamta LeeLoo chyba)

Dobrej nocy
KinderCountry jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-19, 00:49   #1533
poziomkowa91
Wtajemniczenie

Wpadłam tu na chwilkę nadrobić i uciekam spać

Jutro dwie prace Trzeba zbierać kasiorę

Coraz częściej myślę o tym że po ślubie wynajmiemy coś w mieście tż, żeby jednak nie z rodzicami. Widzę że on już ma ich dość i czuje się zbyt wykorzystywany jako jedyne już ich dziecko w domu.
A z moimi też nie chcemy no i mielibyśmy dalej do pracy.

Także nie zaoszczędzimy wiele już wtedy bo będziemy komuś płacic no ale jednak lepiej będzie zejść wszystkim z drogi i żyć na swój koszt i sami Aż oglądam ogłoszenia zamiast spać

"Dotąd dwoje, choć jeszcze nie jedno.
Odtąd jedno, choć nadal dwoje"
A&P
poziomkowa91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-19, 02:11   #1534
madz88
Zakorzenienie

Cytat:

Whisky moja żono nie nadaje się na żadną imprezę, a co dopiero na wesele My nie mamy disco polo, ale zdecydowanie nie idziemy w żadne smuty. Piosenek jest tyle do wyboru, że nie trzeba wybierać tylko zero-jedynkowo : disco polo/ smęty.

Witam po weekendzie U nas owocnie, zmontowaliśmy szafę przesuwną Już mam trochę po mojemu w mieszkaniu.
Pytam dziś tż:
-ej, jak panna wychodzi za mąż to jest panią. A facet jak się żeni, to kim się staje?
-niewolnikiem.
Kurtyna
Haha TŻ mistrzem

Ja też już niedługo będę miała po swojemu u TŻ, może będę się czuła tu jeszcze lepiej i właśnie to będzie zasługa moich mebli tutaj bo niedługo remont pokoi i zamieniamy się na większy

---------- Dopisano o 02:09 ---------- Poprzedni post napisano o 02:07 ----------

Cytat:
Napisane przez MissCath Pokaż wiadomość
Kinder, pani była całkiem miła, ale rozmawiałam z nią tylko chwilkę.

Też jestem zdania, że muzyka jest dla gości, a nie dla PM - jestem w stanie więc się bawić przy disco polo. 😊

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nasz dj powiedział i my się z nim zgadzamy że nie należy robić całej listy piosenek do grania, in tylko poprpsil.o piosenki zakazane i piosenki które bardzo chcemy a resztę on dostosuje podczas wesela do tego jak goście się bawią, no chyba że koniecznie nie chcemy jakiegoś gatunku to wtedy się dostosuje

---------- Dopisano o 02:11 ---------- Poprzedni post napisano o 02:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Manami Pokaż wiadomość
Nie chce zeby ten dlugi weekend sie konczyl... Nie wyobrażam sobie jutro iść do pracy i zostawic kicie sama na caly dzien, jestesmy w niej kompletnie zakochani, jest taką małą ciapą i przylepą
Czy ktos tez tak ma że na tapatalku nie widzi załączników ktore ktos wrzuca? A chcialam zobaczyc dekoracje girlandzi

Ja nie widzę, ale jak na to coś szarego naciśniesz to zdjęcia się pojawiają

Ja za moim kotem bardzo tęsknię, ale wiem że TŻ się nie zgodzi nigdy na kota w domu także będziemy mieć prędzej czy później psa

madz88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-19, 06:49   #1535
MissCath
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poziomkowa91 Pokaż wiadomość
Wpadłam tu na chwilkę nadrobić i uciekam spać

Jutro dwie prace Trzeba zbierać kasiorę

Coraz częściej myślę o tym że po ślubie wynajmiemy coś w mieście tż, żeby jednak nie z rodzicami. Widzę że on już ma ich dość i czuje się zbyt wykorzystywany jako jedyne już ich dziecko w domu.
A z moimi też nie chcemy no i mielibyśmy dalej do pracy.

Także nie zaoszczędzimy wiele już wtedy bo będziemy komuś płacic no ale jednak lepiej będzie zejść wszystkim z drogi i żyć na swój koszt i sami Aż oglądam ogłoszenia zamiast spać
Jeśli nie możecie kupić mieszkania, to zawsze wynajem jest lepszym pomysłem, niż mieszkanie u rodziców. Jedynie taki układ się udał mojej koleżance, ale ona i jej mąż mają oddzielne wejście i w ogóle. Nikt do niczego się nie wtrąca.

A u nas DJ pytał o średnią wieku gości, to wychodzi nam 40+. Temu będzie królować disco polo i lata 80 😛

Stary 2017-06-19, 06:52   #1536
Manami
Wtajemniczenie

Cytat:
Lilou, jak z Piątego elementu (tylko pisownia inna, bo tamta LeeLoo chyba)

Dobrej nocy
Dokladnie tak
Cytat:
Napisane przez madz88 Pokaż wiadomość
Haha TŻ mistrzem

Ja też już niedługo będę miała po swojemu u TŻ, może będę się czuła tu jeszcze lepiej i właśnie to będzie zasługa moich mebli tutaj bo niedługo remont pokoi i zamieniamy się na większy

---------- Dopisano o 02:09 ---------- Poprzedni post napisano o 02:07 ----------

Nasz dj powiedział i my się z nim zgadzamy że nie należy robić całej listy piosenek do grania, in tylko poprpsil.o piosenki zakazane i piosenki które bardzo chcemy a resztę on dostosuje podczas wesela do tego jak goście się bawią, no chyba że koniecznie nie chcemy jakiegoś gatunku to wtedy się dostosuje

---------- Dopisano o 02:11 ---------- Poprzedni post napisano o 02:09 ----------

Ja nie widzę, ale jak na to coś szarego naciśniesz to zdjęcia się pojawiają

Ja za moim kotem bardzo tęsknię, ale wiem że TŻ się nie zgodzi nigdy na kota w domu także będziemy mieć prędzej czy później psa
U mnie nie dziala :/ co za dziadostwo...

---------- Dopisano o 06:52 ---------- Poprzedni post napisano o 06:50 ----------

Cytat:
Napisane przez girlandzia Pokaż wiadomość
Wszystko w pepco, odwiedziłam 4 sklepy na trasie
Kupiłam latarenki, które wykorzystam jako wazony, różnego rodzaju szklane butelki na kwiaty,część pójdzie na stoły, część na kominek i parapety, słoiczki na świece, lampiony i świeczki
Myślę, że w klimat rustykalny się wpasują, muszę tylko wymienić wstążki na jeden kolor
Teraz zobaczylam zalaczniki na kompie, wow, duzo tego kupilas ja jestem taka sierota ze sie na nic nigdy noe umiem zdecydowac '/

PM 2018

Stary 2017-06-19, 07:55   #1537
MissCath
Zakorzenienie

A u mnie załączniki na aplikacji forum wizaż działają. Może kwestia aktualizacji?

Stary 2017-06-19, 07:56   #1538
KinderCountry
Zakorzenienie

Poziomkowa trudny wybór. Trzeba sobie ocenić, czy potrafisz z nimi długo wytrzymać. Ja z moimi mogłabym max tydzień, tż ze swoimi tak samo. U nas nie byłoby mowy o tym.
Stary 2017-06-19, 07:59   #1539
mansikkaa
Zakorzenienie

My pewnie póki co będziemy mieszkać z rodzicami tz. Dom jest jego i za wszystkie opłaty sam placi. Nie wiem ile potrwa znalezienie pracy bo ciężko z tym,potem ciężko będzie coś wynająć w mieście obok tz bo ofert nie ma. Trzeba co rusz patrzeć i jak się pojawia to rezerwować...
Luciano de Crescenzo

D

48-2015
57-2016
mansikkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-19, 08:03   #1540
KinderCountry
Zakorzenienie

U nas tak samo z Dj jak u madz. Mamy parę kawałków na liście, które są u nas na każdej imprezie i rodzinnej i wśród znajomych. Do tego gatunki zabronione-no tu akurat tylko DP bo raczej nikt nie wpadnie na trans albo techno 😂
Ogólnie klimat muzyczny to rock. Lata 60, 70, 80, 90. Coś z nowości też. Dla części znajomych mamy tez brytyjskiego punka. Na 95 osób mamy 55 znajomych, więc będziemy się bawić jak na każdej innej imprezie, tylko w lepszych ciuchach
Stary 2017-06-19, 08:20   #1541
goplankowa
Zakorzenienie

Girlandzia piękne

---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ----------

Cytat:
Szkoda, że tż nie jest po Twojej stronie. To na przyszłość źle wróży, że nie będzie widział nic złego w tym, co jego rodzina robi, a Ciebie będzie szlag trafiał. To jest niefajne.

Ooo ja też kiedyś się chwyciłam za grabie, bo ile to pograbić. Pożałowałam po 10 min

To fajnie Miłe chociaż babki?

No strach. Ja miewałam kiepskie prace, ale siedziałam tam, bo zawsze coś było. Jak to mówią, **ujowo, ale stabilnie.

O to zazdroszczę Mój mi mówi "Pomalujesz sie, bo wychodzimy?"

Witamy

Może faktycznie przemyślę te buty

Whisky moja żono nie nadaje się na żadną imprezę, a co dopiero na wesele My nie mamy disco polo, ale zdecydowanie nie idziemy w żadne smuty. Piosenek jest tyle do wyboru, że nie trzeba wybierać tylko zero-jedynkowo : disco polo/ smęty.

Witam po weekendzie U nas owocnie, zmontowaliśmy szafę przesuwną Już mam trochę po mojemu w mieszkaniu.
Pytam dziś tż:
-ej, jak panna wychodzi za mąż to jest panią. A facet jak się żeni, to kim się staje?
-niewolnikiem.
Kurtyna

---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ----------

Manami też miałam tak m początkukuwete jej wnosilam do sypialni z jedzeniem i była zamknięta gdy nas nie było. Wracałam tp pierwsze co do kiciTeraz to lata po dworze szczęśliwa

goplankowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-19, 08:24   #1542
Manami
Wtajemniczenie

Cytat:
A u mnie załączniki na aplikacji forum wizaż działają. Może kwestia aktualizacji?

Odpada bo mam wszystko zaktualizowane
Cytat:
Napisane przez goplankowa Pokaż wiadomość
Girlandzia piękne

---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ----------

---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ----------

Manami też miałam tak m początkukuwete jej wnosilam do sypialni z jedzeniem i była zamknięta gdy nas nie było. Wracałam tp pierwsze co do kiciTeraz to lata po dworze szczęśliwa

Ja ja zostawilam wlasnie sama, otworzylam jej cale mieszkanie ale juz wie gdzie ma kuwete i miski wiec powinna sobie poradzic, mama pracuje w szkole obok wiec na duzej przerwie do niej zajrzy a wieczorem jedziemy do weterynarza na zdjecie szwow po sterylizacji i omowienie koniecznych szczepien

PM 2018

Stary 2017-06-19, 09:00   #1543
Holigula
Rozeznanie

Witam was. Można dołączyć? Miał być ślub 2019 ale raczej wskakujemy na 2018 rok. Sale już wybrana mamy. Umowę planujemy podpisać w sobotę bo jeszcze myślimy nad data, bo o dziwo było dość sporo wolnych terminów jak oglądaliśmy sale. Coś o nas. Z tż jestem od lutego 2015 roku. Zaręczyny były 2 maja;-) mieszkamy na Śląsku.

Holigula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-19, 09:05   #1544
goplankowa
Zakorzenienie

Kinder no właśnie *ujowa ale jest umowa. Tylko za takie grosze i te weekendy + taki ze jak jestem 6-14 to mam długi dzien i sesję spokojbie mogę robić

---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

Manami wczoraj tztowi pokazałam Waszego kocika i już szukał m olxmówi żeby za rok wziąć następnegono ale rasowego trochę strach na kota wychodzącego.

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

Witam się po ciężkim weekendzie i przed ciężkim tygodniem. Praca od południa a rano darmowe sesje noworodkowe. Mam nadzieję ze żaden rodzic mnie tym razem nie wy*iula ^^

---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Holigula Pokaż wiadomość
Witam was. Można dołączyć? Miał być ślub 2019 ale raczej wskakujemy na 2018 rok. Sale już wybrana mamy. Umowę planujemy podpisać w sobotę bo jeszcze myślimy nad data, bo o dziwo było dość sporo wolnych terminów jak oglądaliśmy sale. Coś o nas. Z tż jestem od lutego 2015 roku. Zaręczyny były 2 maja;-) mieszkamy na Śląsku.

Witaj fajnie że udało Wam się zmienić na wcześniejszy termin

goplankowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-19, 09:13   #1545
broadwaydream
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny,
u mnie bardzo słabo z humorem, więc biorę się za robotę, bo do pracy mam na popoludnie.
Milego dnia
Stary 2017-06-19, 10:05   #1546
MissCath
Zakorzenienie

Cytat:
U nas tak samo z Dj jak u madz. Mamy parę kawałków na liście, które są u nas na każdej imprezie i rodzinnej i wśród znajomych. Do tego gatunki zabronione-no tu akurat tylko DP bo raczej nikt nie wpadnie na trans albo techno 😂
Ogólnie klimat muzyczny to rock. Lata 60, 70, 80, 90. Coś z nowości też. Dla części znajomych mamy tez brytyjskiego punka. Na 95 osób mamy 55 znajomych, więc będziemy się bawić jak na każdej innej imprezie, tylko w lepszych ciuchach
Ano właśnie, Kinder, macie więcej znajomych niż rodziny, a u mnie sama rodzina. Po znajomych się przejedziemy później z ciastami.

No i stąd taka muzyka, a nie inna

Manami, już to mówiłam, ale śliczny ten kotek u rodziców TŻ-ta jest trochę małych kotów i chcemy jakiegoś wybrać Mama TŻ-ta mówiła, że już umieją korzystać z kuwety, ale niech jeszcze podrosną, żeby jadły samą karmę, a nie mleko od mamy.

Holigula, witamy Fajnie, że wam się udało.

My w sumie też planowaliśmy najpierw ślub w Boże Narodzenie 2017, ale wyszło, że kupiliśmy to mieszkanie, trochę pieniędzy wydaliśmy i trzeba było jednak przełożyć ślub A w trakcie ze zwykłego obiadu dla najbliższych zrobiło się faktycznie małe wesele.
Stary 2017-06-19, 10:12   #1547
martus9191
Zakorzenienie

Hejka hej

My od wczoraj z TŻ kminimy style wesela, kolory, dekoracje, kwiaty i chyba mamy już ogólny zarys |(w sumie TŻ dumny że wybrał wódkę i zajmie się wiejskim stołem i pozwala mi szaleć z pomysłami na dekorację ) Aczkolwiek jak pójdę do wybranej dekoratorki i zarzuci mi ceną to może się to zmienić - a planujemy sporo drewna i zgaszoną miętę (liście eukaliptusa ) z pudrowym różem jako dodatki kolorystyczne. Także wizja już jest teraz tylko to zrealizować

Wstępnie baaardzo bym chciała drewniane zaproszenia, z tego co widzę to z pudełeczkiem wychodzą po 7,5 zł sztuka więc to jeszcze mocno przemyślę ale w sumie resztę papierowych dodatków (winietki, plan stołów) chcę zrobić sama więc może na tym uda mi się przyoszczędzić

Normalnie aż mi się udzieliło to planowanie, szukanie inspiracji i pomysłów, do tej pory miałam na to z deka wywalone ale jak zobaczyłam suknię to samo jakoś tak wszystko mi się w całość układa

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

cel: 46 kg
martus9191 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-19, 10:22   #1548
Niebieska88
Zakorzenienie

GG do Niebieska88

Cytat:

Cześć, witaj!

Insta

PM 2018
Niebieska88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-19, 10:39   #1549
KinderCountry
Zakorzenienie

Cytat:

Hej To gdzie szukaliście sali, że było sporo terminów?
Cytat:
Napisane przez goplankowa Pokaż wiadomość
Kinder no właśnie *ujowa ale jest umowa. Tylko za takie grosze i te weekendy + taki ze jak jestem 6-14 to mam długi dzien i sesję spokojbie mogę robić
Rozumiem Cię, też tak pracowałam i najgorzej mi było latem, kiedy rodzinki szły na ogródki na grilla, a ja ja 12 do pracy do 22 sobota i niedziela do 21. U mnie plusem było to, że nie zwolniliby mnie bez mojej woli, w sensie lubili długoletnich pracowników, był stały grafik bez zmian z dnia na dzień.
Cytat:
Ano właśnie, Kinder, macie więcej znajomych niż rodziny, a u mnie sama rodzina. Po znajomych się przejedziemy później z ciastami.

No i stąd taka muzyka, a nie inna .
Też nie do końca tylko dla znajomych. Tak jak pisałam, u nas 1 osoba słucha i bawi się przy disco polo. Nie będę reszty katować dla 1 człowieka (którego nawiasem mówiąc nie lubię, więc tym bardziej mi nie zależy). Nasi ojcowie są wielkimi fanami muzyki, kolekcjonują tysiące płyt, siostra tżta też, jego kuzyni chodzą z nami na koncerty. Nikt poza 1 osobnikiem nie ucierpi na naszym weselu
Stary 2017-06-19, 11:03   #1550
Holigula
Rozeznanie

Cytat:
Hej To gdzie szukaliście sali, że było sporo terminów?

Rozumiem Cię, też tak pracowałam i najgorzej mi było latem, kiedy rodzinki szły na ogródki na grilla, a ja ja 12 do pracy do 22 sobota i niedziela do 21. U mnie plusem było to, że nie zwolniliby mnie bez mojej woli, w sensie lubili długoletnich pracowników, był stały grafik bez zmian z dnia na dzień.

Też nie do końca tylko dla znajomych. Tak jak pisałam, u nas 1 osoba słucha i bawi się przy disco polo. Nie będę reszty katować dla 1 człowieka (którego nawiasem mówiąc nie lubię, więc tym bardziej mi nie zależy). Nasi ojcowie są wielkimi fanami muzyki, kolekcjonują tysiące płyt, siostra tżta też, jego kuzyni chodzą z nami na koncerty. Nikt poza 1 osobnikiem nie ucierpi na naszym weselu
My z okolic Częstochowy. Na każdej slai gdzie byliśmy były terminy wolne na 2018 roku i to nawet w sezonie. Sama byłam zaskoczona.
Chciałam ślub zrobić we wrzesniu ale bardzo dobrzy znajomi mają 8 wrzesnia na drugim końcu Polski wesele, więc chyba zrezygnuje bo tak głupio tydzień przed nimi lub tydzień po nich - szczególnie że znajomych mamy tych samych.
I zdecydujemy się chyba na 23 czerwca
Stary 2017-06-19, 11:05   #1551
alekaz1
Zakorzenienie

U nas muzyka bedzoe wybierana przez DJ. My możemy robić swoją listę ale wole się zdać na DJ. Nie chcemy tylko właśnie jakiś techno,hip hopu itp choć to nie jest grane . Disco polo jak najbardziej
Stary 2017-06-19, 11:08   #1552
KinderCountry
Zakorzenienie

Cytat:
My z okolic Częstochowy. Na każdej slai gdzie byliśmy były terminy wolne na 2018 roku i to nawet w sezonie. Sama byłam zaskoczona.
Chciałam ślub zrobić we wrzesniu ale bardzo dobrzy znajomi mają 8 wrzesnia na drugim końcu Polski wesele, więc chyba zrezygnuje bo tak głupio tydzień przed nimi lub tydzień po nich - szczególnie że znajomych mamy tych samych.
I zdecydujemy się chyba na 23 czerwca
Znam te okolice
Czerwiec też spoko
Cytat:
Napisane przez alekaz1 Pokaż wiadomość
U nas muzyka bedzoe wybierana przez DJ. My możemy robić swoją listę ale wole się zdać na DJ. Nie chcemy tylko właśnie jakiś techno,hip hopu itp choć to nie jest grane . Disco polo jak najbardziej
No właśnie są gatunki, których raczej nikt nie odważy się puścić, typu hip hop, techno. Ja raz byłam na weselu, gdzie młodzi są zakochani w muzyce trans, więc była muzyka trans i disco polo właśnie. Nie miałam wyjścia, porządnie się upiłam i tańczyłam do tego co było, choć nikt tam nie był zachwycony muzyką.

Dobry czas Wam się wyświetla na forum? Mnie godzina wcześniejsza, drażni mnie to i nie wiem, czy ja coś źle mam w ustawieniach, czy wizaz.
Stary 2017-06-19, 11:10   #1553
martus9191
Zakorzenienie

Cytat:

Dobry czas Wam się wyświetla na forum? Mnie godzina wcześniejsza, drażni mnie to i nie wiem, czy ja coś źle mam w ustawieniach, czy wizaz.
ja mam normalny

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

cel: 46 kg
martus9191 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-19, 11:28   #1554
Niebieska88
Zakorzenienie

GG do Niebieska88

Zamówiłam wczoraj buty z Wojasa - klasyczne beżowe czółenka 5 cm obcas

Insta

PM 2018
Niebieska88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-19, 11:36   #1555
KinderCountry
Zakorzenienie

Nie miałam ustawionego automatyzowania czasu letniego Mistrz komputera

Piekłam dziś biszkopt godzinę ponad
Stary 2017-06-19, 11:58   #1556
MissCath
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niebieska88 Pokaż wiadomość
Zamówiłam wczoraj buty z Wojasa - klasyczne beżowe czółenka 5 cm obcas
Zazdroszczę każdemu, kto nie ma problemu z tym, że buty go obcierają.

Ja tam cierpliwie czekam na Sensatiano
Stary 2017-06-19, 12:00   #1557
Holigula
Rozeznanie

Zamałam się. Mam wybranych 3 fotografów, których zdjęcia mi sie podobają od dłuższego czasu. Jeden z nich odpisał mi własnie z ofertą.
Chce 1500 zł za zdjęcia ale tylko za 1 dzień i w tym nie ma sesji narzeczeńskiej (chyba że w dniu ślubu...) nie ma fotoksiążki, podziękowanie dla rodziców też dodatkowo płatne... A strasnzie mi się podobają jej zdjęcia, ale z taka ofertą to chyba ją wyklucze...
Stary 2017-06-19, 12:05   #1558
MissCath
Zakorzenienie

Cytat:
Zamałam się. Mam wybranych 3 fotografów, których zdjęcia mi sie podobają od dłuższego czasu. Jeden z nich odpisał mi własnie z ofertą.
Chce 1500 zł za zdjęcia ale tylko za 1 dzień i w tym nie ma sesji narzeczeńskiej (chyba że w dniu ślubu...) nie ma fotoksiążki, podziękowanie dla rodziców też dodatkowo płatne... A strasnzie mi się podobają jej zdjęcia, ale z taka ofertą to chyba ją wyklucze...
Szczerze, to przy tym co mówisz, to nie jest duża cena... Jeszcze zależy, jakie miasto. Nam na sesji narzeczeńskiej nie zależało ani na fotoksiążce - najwyżej sami album zrobimy.

Poczekaj jeszcze cierpliwie na odpowiedź od reszty. Znajdziecie kogoś
Stary 2017-06-19, 12:10   #1559
Holigula
Rozeznanie

Cytat:
Szczerze, to przy tym co mówisz, to nie jest duża cena... Jeszcze zależy, jakie miasto. Nam na sesji narzeczeńskiej nie zależało ani na fotoksiążce - najwyżej sami album zrobimy.

Poczekaj jeszcze cierpliwie na odpowiedź od reszty. Znajdziecie kogoś
Sama cena jest ok, ale martwi mnie, że wszytskie inne dodatki są dodatkowo płatne. Chyba wolałabym miec je w ofercie na troszkę wyższą cenę.
Stary 2017-06-19, 12:17   #1560
broadwaydream
Wtajemniczenie

No jak dla mnie tez cena niewielka, u mnie zaczynały się od 3000 w górę (i tez nie zawsze wszystko bylo w opcji, czesto plener byl na przyklad dodatkowo platny)

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości