|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odpieluszkowe Zapalenie Mózgu cz. V
Cytat:
Glownie chyba w Polsce sie o tym gada. Juz np. widze jak na morzem srodziemnych kobiety rezygnuja z jedzenia owocow morza czy czegos podobnego. aa i jakzeby inaczej. Pod postem Lewandowskiej o kojtajlu truskawkowym pojawil sie wpis ze nie mozna jesc truskawek podczas karmienia.
Edytowane przez 7d825fa9fec57cf5623273fe7eca2ef8f2442710_5d59d871e15d0 Czas edycji: 2017-06-19 o 17:34 |
|
|
|
|
#1562 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1563 |
|
Zakorzeniona
|
Ale dziewczyny, litości. Naprawdę nagle przeszkadza Wam to, co robi Lewandowska, bo jest matką? A jak miała piękne ciało jako niematka, którego nie ma zapewne większość z nas, to co? To nie wpadałyście w kompleksy? Nie jest Wam przykro, jak widzicie te wszystkie gwiazdy, które wystylizowane pozują do zdjęć z wakacji? Mnie takie zdjęcia nie ruszają i absolutnie moje poczucie własnej wartości od tego nie zależy. Zupełnie nie traktuję celebrytów czy też sławnych sportowców jako kogoś, kto ma reprezentować ogół społeczeństwa i który pod niego powinien się dopasować.
|
|
|
|
#1564 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1565 | |
|
wańka wstańka
|
Cytat:
Narzekania też nie lubię. Każdy może być bardziej fit jeśli tylko zechce, ale nie każdy musi. Tak jak nie każdy musi wracać do pracy w miesiąc po porodzie.
|
|
|
#1566 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7d825fa9fec57cf5623273f e7eca2ef8f2442710_5d59d87 1e15d0;74776831]dla mnie dieta matki karmiajacej to kolejne ozm. W sensie rezygnowanie ze wszystkiego, bo dziecko moze uczulic.
Glownie chyba w Polsce sie o tym gada. Juz np. widze jak na morzem srodziemnych kobiety rezygnuja z jedzenia owocow morza czy czegos podobnego. aa i jakzeby inaczej. Pod postem Lewandowskiej o kojtajlu truskawkowym pojawil sie wpis ze nie mozna jesc truskawek podczas karmienia. [/QUOTE]Fakt, te bzdety o truskawkach mogłaby se darować. http://party.pl/newsy/trzeci-wozek-k...r3/#fullscreen Tutaj jednak figura tak olśniewająco nie wyglada ![]() No i proszę, mam wózek tej samej marki co Lewandowska
|
|
|
|
#1567 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem jak inne mamy, ale mnie nie denerwuje Lewandowska i jej instagram. Dużo gorsze są po prostu inne mamy/ ciotki i inne osoby co wpieprzają się gdzie nie trzeba i rzucają głupimi uwagami.
|
|
|
|
#1568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie też nie denerwuje, nie obserwuje jej i innych celebrytek blogerek. Ale nie podoba mi się jak ktoś zasłaniając się autorytetem wciska ludziom ciemnote (jak z ta dieta) bo to nieuczciwe. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1569 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
Dla mnie jako bezdzietnej fajnie, ze pokazuje "druga strone macierzynstwa", dostepna pewnie w 100% tylko dla nielicznych, ale mysle że w czesci dla wielu kobiet. Mam wrażenie, ze teraz jest moda na pokazywanie tego, co w tym brzydkie, musi byc totalny naturalizm, kupy, rzygi plus umeczona matka. No i jedyne co dobrego w tym okresie moze Cie spotkac to uśmiech dziecka
|
|
#1570 |
|
Zadomowienie
|
O co chodzi z tym wpisem Lewandowskiej ?
|
|
|
|
#1571 |
|
Konto usunięte
|
Ja tam nigdy nie słyszałam, żeby Lewandowska czy chodakowska namawiały do ćwiczeń np. Po porodzie, czy tylko i wyłącznie, żeby mieć fajną dupę. Obie przede wszystkim pokazują zdrowy styl życia, zdrowe odżywianie, ćwiczenia, a fajne ciało to po prostu "efekt uboczny". Ja nie znam nikogo, komu dobrze dobrane ćwiczenia i zdrowa dieta zaszkodziły.
I dlatego te fit kobiety robią kawał dobrej roboty. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1572 |
|
Zakorzenienie
|
Chodz o to ze kiedyś sama pisała ze matki karmiące nie powinny jeść truskawek a potem dawała przepisy z truskawkami dla matek kp
ktoś jej to wytknal i usunęła swoje bzdety z bloga. A teraz jak widać zapomniała ze truskawki podobno szkodzą ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1573 | |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie wczoraj czy przedwczoraj byla podobna rozmowa o Lewandowskiej na MzK
![]() Skopiuje moja wypowiedz z innego watku Mnie po prostu dziwi to, ze az tylu ludzi jej nie lubi. Bo dziewczyna ma swoje osiagniecia, ma swoje zaslugi, nie jest glupia i, moim zdaniem, ladnie "ciagnie w gore" meza. Nasi sportowcy a zwlaszcza pilkarze, trzeba to przyznac, nie sa specjalnie "lotni", obyci, szczytem kulturalnym, ktory osiagaja jest piosenka "te twe oczy zielone" (czy jak to tam leci). A Robert pozytywnie odstaje od calej reszty, jak sam mowi, dzieki swojej zonie, ktora "odkrywa" przed nim i rozna muzyke i mode i ksiazki, ktore warto przeczytac. Po prostu moim zdaniem oni sie swietne uzupelniaja. A co do cwiczen i figury itd. To ona sama pisala niedawno, ze nie kzdy "da rade" wiec tym bardziej nie wiem dlaczego taki pojazd po niej ![]() ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Cytat:
|
|
#1574 | |
|
Zakorzeniona
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1575 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Luba, rzadko kiedy tak sie idealnie zgadzam z Toba jak w kwestii Lewandowskich😜. No po prostu jak jak mnie sie oni razem podobaja...
|
#1576 |
|
Konto usunięte
|
Zreszta jest masa kobiet ktore sa tylko zonami i nic nie robia zawodowo mimo ze maja mozliwosci.
Lewandowska robi sporo, ludzie kupuja jej produkty, ksiazki, zarabia grube miliony. Takze ja nie wiem skad te zawistne komentarze. A ze wykorzystala to ze jest meza lewego? No naprawde tez mi sensancja. Zwykli ludzie tez wykorzystuja znajomosci/ firme/ pieniadze swoich bliskich aby realizowac swoje plany. I to jest normalne. Ale nagle jak w gre wchodza wieksze stawki to juz normalne przestaje byc. ![]() Wysłane z mojego LG-H955 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1577 |
|
Inez
|
Ja też uważam, że Lewandowska robi świetną robotę. Wiele ludzi dzięki takim osobom jak Ania czy Ewa Chodakowska ruszyło tyłek z kanapy.
A te wszystkie artykuły o polskim royal baby już mnie śmieszą. "Trzeci wózek Klary Lewandowskiej"... no dno i metr mułu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1578 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7d825fa9fec57cf5623273f e7eca2ef8f2442710_5d59d87 1e15d0;74782296]Zreszta jest masa kobiet ktore sa tylko zonami i nic nie robia zawodowo mimo ze maja mozliwosci.
Lewandowska robi sporo, ludzie kupuja jej produkty, ksiazki, zarabia grube miliony. Takze ja nie wiem skad te zawistne komentarze. A ze wykorzystala to ze jest meza lewego? No naprawde tez mi sensancja. Zwykli ludzie tez wykorzystuja znajomosci/ firme/ pieniadze swoich bliskich aby realizowac swoje plany. I to jest normalne. Ale nagle jak w gre wchodza wieksze stawki to juz normalne przestaje byc. ![]() Wysłane z mojego LG-H955 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Zreszta Chodakowska tez wykorzystuje/wykorzystywala pozycje/forse swojego faceta, no norma. Ja czasem sie smieje, ze ten pojazd po Lewandowskiej wyglada jak "no dlaczego on ja wybral a nie mnie! " I na koniec: to jest w ogole niefajne, ze jak mecz gra kadra to Lewandowski jest bogiem, kazdy sie do niego modli. A rownoczesnie gnoi sie osobe jemu najblizsza, ktora jest dla niego wsparciem i dzieki ktorej takze, wszedl na ten szczyt na ktorym jest i pewnie wlezie jeszcze wyzej Oczywiscie, ze Lewnadowski ma talent, jest pracowity itd. ale przeciez ona byla i jest ciagle przy nim, takze dzieki niej ten talent mu rozkwita i Lewy strzela gole dla Polski
|
#1579 |
|
Konto usunięte
|
A kim jest mąż Chodakowskiej?
|
|
|
|
#1580 |
|
Zakorzeniona
|
W ogóle to z tym wykorzystywaniem - choćby żyła głównie tylko za jego pieniądze, to serio, czy gdyby mąż którejkolwiek z Was zarabiał miliony i był oblegany przez paparazzi, to dalej robiłybyście zakupy w biedrze i Pepco?
|
|
|
|
#1581 | |
|
Inez
|
Cytat:
Gdybym miała taką sytuację to miałabym chyba całą kolekcję drogich wózków, ubranek i zabawek. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1582 | |
|
wańka wstańka
|
Cytat:
|
|
|
#1583 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie sporo podróżują i nie chce im sie wózka taszczyć.
|
|
|
|
#1584 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;74783121]A kim jest mąż Chodakowskiej?[/QUOTE]
Tym samym co ona tylko ladnych pare "pieter" wyzej Tak w ogole to on "wymyslil " Chodakowska Cytat:
Bycie na swieczniku ma i ten plus, ze wiele rzeczy dostajesz, zebys sie z z nimi pokazywala i robila przez to reklame
|
|
#1585 |
|
Konto usunięte
|
Ale ja nie mam nic do Ani Lewandowskiej. Wrecz przeciwnie, uwazam, ze na tle tzw. "wags" wyglada na osobe ambitna, pracowita i inteligentna (jej kolezanki sprawiaja czasem inne wrazenie), a ja sama czasem sie inspiruje jej przepisami (tymi latwiejszymi).
Chodakowska jest bardzo zaangazowana kobieta, mentorka wielu dziewczyn, pamietam wywiad z Magda Molek, bardzo wzruszajacy. Szanuje oby dwie panie. Odnioslam sie tylko do trendu "fit mamy". |
|
|
|
#1586 | |
|
wańka wstańka
|
Cytat:
A oni może faktycznie reklamują.
|
|
|
#1587 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1588 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;74783121]A kim jest mąż Chodakowskiej?[/QUOTE]
Slyszalam ze pracowal w Shape. To wlasnie ta gazeta wydala pierwsze plyty Chodakowskiej, ktore zrobily z niej gwiazde. |
|
|
|
#1589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak czy owak firma wprowadziła zmiany do swoich planów kolonijnych i teraz nie ocieka to już seksizmem tak, jak ociekało.
|
|
#1590 |
|
Konto usunięte
|
On pracowal w Grecji. Tam go poznala, zostala i tez zaczela tan pracowac. Potem przeprowadzili sie do Polski, jak kariera Ewy zaczela byc wieksza od jego kariery. Tak mowila Ewa w programie Magdy Molek. Wedlug mnie sa bardzo ladna para.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.

ale podejrzewam ze wiele matek ma mega dola zwłaszcza czytając te wszystkie motywacyjne bzdety w stylu "wystarczy tylko chcieć". Nie no, nie wystarczy. Nie każdy ma taką pracę ze na plan zdjęciowy skoczy z noworodkiem i w każdej chwili zrobi sobie przerwę na karmienie a w międzyczasie sztab ludzi zmieni pieluche ulula i co tam jeszcze. Fajnie ze ma takie możliwości ale problemem jest właśnie wmawianie kobietom ze to jest dla każdego i wystarczy godzina na siłowni i dieta by ann

"