|
|
#4411 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lipcówki 2017 cz. 6
hej ja piernicze skasowało mi to co pisałam, miałam noc okropną skurcze bolące jak na okres cały brzuch i kość ogonowa do tego stopnia ,że nachylić się nie mogę nawet trochę.Tż trzymał mnie za rękę całą noc byłam pewna ,że nad ranem będę rodzić i na ip pojedziemy ale na razie nie nasilają się objawy więc siedzę w domu.Do tego mocno kłuje w szyjce i boli nad pachwinami w nocy zed strachu podłożyłam sobie podkład pod tyłek w razie jakby wody odeszły.Znowu mam napuchnięte palce...kiedy to w końcu się zacznie ?? zadzwonię do przychodni później co robią ktg i może podjadę.
Morelle współczuje nocki mam nadzieje ,że to przepowiadacze ,trzymaj się i daj znać później jak się czujesz.
|
#4412 |
|
Zakorzenienie
|
Emilia - chyba bym kolesiowi z dupy nogi powyrywała
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4413 |
|
Zakorzenienie
|
MORELLE kciuki za pomyślna akcje! Daj znać co gin powiedział.
|
#4414 |
|
*sportaddict*
|
Chilli, to już chyba jednak lada moment, co? Trzymam mocno kciuki!
|
|
|
|
#4415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może było jechać z tymi skurczami i trochę ubarwić sytuacje i może by Ci dali oxy i byś była już po. Współczuje opuchnięcia ja mam stopy jak kuzwa Shrek jakiś ![]() ![]() Kciuki 🏻U mnie było kilka skurczybykow ale z krzyża. Martwi mnie te pulsowanie w kręgosłupie . No i czuje takie bąbelki idące z bozeny ![]() Raz miałam nawet mokre trochę majtki, ale teraz jestem sucha jak wiór . Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4418 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4419 |
|
Wtajemniczenie
|
Morelle masz rację, przy sn można czekać i się zastanawiać, ale przy koniecznym cc lepiej dmuchać na zimne. Daj znać co gin powiedział!
Ech, ci faceci Chilli przytulam Wkrótce przyjdzie na Ciebie czas, nie ominie Cię to Ale współczuję wszystkich dolegliwości U mnie od kilku dni nawrót mdłości: rano, wieczorem i jak za szybko się poruszam zaczyna mną rzucać Super
|
|
|
|
#4420 | |
|
Zakorzenienie
|
Lipcówki 2017 cz. 6
Cytat:
Kurcze, współczuje sprzatania. Farba strasznie ciezko schodzi.... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Chilli - u Ciebie juz niedługo, widać, ze ciało ćwiczy. Teraz sie nameczysz, ale moze dzieki temu urodzisz w 10min ![]() Siilmariien - współczuje nawrotu mdłości. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez xzora Czas edycji: 2017-06-20 o 10:21 |
|
|
|
|
#4421 |
|
Wtajemniczenie
|
Wspominałyście o strachu przed porodem, a ja przyznam szczerze że nie mogę się już doczekać i chciałbym jak najszybciej mieć to już za sobą. Mam nadzieję, że jak tylko przyjdą wszystkie wyprawkowe zamówienia na które czekam, to sprawy szybko się potoczą
![]() ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- Oczywiście jak ciąża będzie już donoszona
|
|
|
|
#4422 |
|
Raczkowanie
|
Morelle dalsze kciuki.
Ciężką noc dziś miałaś. A mężczyźni to zawsze mają czas a potem panika. No fakt ładnie się dziewczyny trzymamy ale chyba już powoli czas na niektóre z nas.😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4423 | |||
|
królikoholiczka
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tak mnie zmulilo po śniadaniu że musiałam 3 razy latać do toalety i wymiotowalam
|
|
|
#4424 |
|
Wtajemniczenie
|
Emilia współczuję i walki z farbą i wymiotów
|
|
|
|
#4425 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
juz mi trochę lepiej. Długo trzymało. Minini dziękuję za info z tym tetnem. Dzwoniłam do lekarza, ma oddzwonić bo zajęty był. Chilli kochana trzymaj się tam!
|
#4426 |
|
Rozeznanie
|
chilli, morele jeśli to zapowiedź porodu trzymam kciuki
ja po wizycie, no więc tak mała waży 2628 i to ponoć idealna waga jak na ten czas. Szyjka 2,6cm, twarda, zamknięta, skrocila się ale na tym etapie 35t4d to normalne, pobrala gbs czekam na wynik. Mam skierowanie do szpitala na 11 lipca, a 12 lipca CC. To była już ostatnia wizyta w gabinecie, teraz widzimy sie już na oddziale. Moje kucia w Bożenie i ból w pachwinach to przepowiadacze, mam łykać magnez 3x2, nospę w ostateczności,obserwować ruchy, gdyby mnie coś niepokoiło to na IP. Jejku to wszystko jest już takie realne, za 3 tygodnie po witam swoją niunie dziewczyny czas na nas powoli zaczynamy porodowke
|
|
|
|
#4427 |
|
Zakorzenienie
|
EMILIA a jak ten kolega to zrobił że zalał łóżeczko farba?! :/
|
#4428 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuję, to już niedługo, trzymaj się mocno, jesteśmy z Tobą myślami Cytat:
Masakra ![]() Cytat:
Współczuję ![]() Ja nie chce dokładać, ale chyba czop mi odszedł. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4429 |
|
Raczkowanie
|
Emilia udusiła bym chłopa za to. Nie dość, że nam ciężko z tymi brzuchami to jeszcze roboty dokładają. Dobrze, że wszystko ładnie zeszło.
Mi też położna mówiła, że nospa nie uspokoi skurczy porodowych. Więc można brać. Chilli trzymaj się tam. |
|
|
|
#4430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ładna waga, super że wszystko ok ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4431 |
|
Zakorzenienie
|
Chilli
Biedna juz jesteś, mysle że już niedługo usciskasz synka życzę Ci tego z całego serca. Staraj sie zrelaksować i złapać pozytywną energię, ja trzymam kciuki ![]() Jeśli o nospe chodzi, to.ona nic nie uciszy... lagodzi drobne skurcze i lekko usmierza ból... nawet moje szoitalne zastrzyki by.nie zatrzymały akcji, zresztą nawet przepowiadaczy nie zatrzymały... Sill Współczuję, może to też przygotowywanie się organizmu... oczyszcza się. Samantha W sumie.mozna by było ubarwić, ale jak.podlacza KTG to wszystko widać też sie trzymaj.Ps: też mam ciągle skurcze dziś... ale u.mnie to wiecie jak.jest ....norma i tyle! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4432 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no już niedługo wszystkie mamy zobaczyć nasze dzieciaczki a tu jeszcze żadna się nie rozpakowała ![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Ja niedługo wyruszam do fryzjera. Dotrwałam hehe
|
|
#4434 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Dziewczyny, ja rozumiem, zbliża się nów, podobno działa oczyszczająco, ale BEZ PRZESADY!! zaciskać nogi LIPCÓWKI!
|
#4435 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Emmos, to teraz obserwować czy na czopie sie skończy.... niby do 2tyg przed porodem moze odpaść. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Emmos, spojrzałam, ze ty masz termin na 22.07. Wcześnie na ten czop, czyli mozesz nawet 04.07 urodzić.... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#4436 |
|
królikoholiczka
|
Porwał folie baran jeden!
Już mu to zapowiedziałam! Niech nawet tu nie przychodzi
|
|
#4437 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4438 | |||||||
|
Zadomowienie
|
odpoczywaj póki mozesz
![]() Cytat:
bez brzucha juz bym tam byla u Ciebie! a skurcze ja nieregularne to sie nie martw Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
bylam rano na pobraniu krwi. potem odkurzylam i powycieralam podlogi. wyczyscilam tez kuwete kotu... mąż to zawsze robi ale teraz juz 3dzien stoi i smierdzi juz nie moglam wytrzymac. teraz zrobilam sobie kawe zbożową i chyba pojde po truskawki. musialabym sie wykąpać po tym sprzataniu, ale musze odpoczac najpierw
|
|
|
#4439 |
|
Wtajemniczenie
|
wykąpałam się i pomalowałam próbuje się dodzwonić na ktg umówić ale żadna pipa nie odbiera a brzuch boli coraz bardziej nie wiem czy przez skurcze czy po koktajlu truskawkowym masakraaa
|
#4440 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dzwonił lekarz. Pytał czy są ślady krwi, jak czop i wody, czy czuje ruchy płodu i czy skurcze ustały. Pow, że jak ustały i czuje ruchy, a innych objawów juz nie ma to nie ma sensu jechać na ip. Jak się powtórzą nie mam brać juz nospy tylko przyjechać na ip do szpitala. Wtedy mnie zbadają i zdecydują. Mówił, że to nie oznacza że będą od razu ciąć. Zależy od wyniku badania. Mogą mnie jednak zostawić na patologii ciąży. Jeśli nie będzie skurczy to w pt ktg i wizyta u niego. Juz nie chciałam męczyć tematu cc 30.06. W pt z nim porozmawiam. Trochę jestem zła, że jest tak odwlekana. Narazie przepakowalam sobie torebkę, żeby wszystkiego nie brać. No i czekam. Mam nadzieję, że do pt nic się nie wydarzy. Ps. Nie mam 6 paznokci
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.

ja mam stopy jak kuzwa Shrek jakiś 

🏻

Wkrótce przyjdzie na Ciebie czas, nie ominie Cię to
Ale współczuję wszystkich dolegliwości
Super

juz mi trochę lepiej. Długo trzymało.