.:: Zelixa::. - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-26, 15:36   #241
kludii99
BAN stały

Dot.: .:: Zelixa::.

Cześć dziewczyny!
I co jakie rezultaty;d ja narazie sie nie waze hehe chyba wole sie milo rozczarowac za 2 tygodnie niz sie teraz dolowac hehe oprocz tego zaczelam cwiczyc 6 weidera kurcze ale jestem z siebie dumna i mam w sobie tyle motywacji jak nigdy moze dlatego ze moj facet wzial sie ze mna za ta 6 i motywujemy siebie nawzajem
Dzisiaj juz 5 dzien zaliczony jeszcze zostaly niecale 5 tygodnie do skonczenia tej 6 weidera, mam nadzieje ze po niej chociaz ten brzuszek po ciąży mi zmaleje fajnie by bylo
no nic to trzymam kciuki i Wy za mnie tez i piszcie jakie rezultaty po Zeli
kludii99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-26, 22:12   #242
angel001
Zakorzenienie

hej, tez zaciekawily mnie te tabletki i chcialabym zaczac je brac, chce schudnac okolo 10kg i mam pytanie w zwiazku z tym, czy po recepte musze isc do dietetyka czy do zwyklego lekarza? slyszalalam ze przed przepisaniem leku musze przejsc jakies badania, czy z dostaniem recepty sa jakies problemy? Bardzo bylabym wdzieczna za odpowiedzi dodam ze mam 21 lat i nie wiem jak lekarze moga na to zareagowc, pewnie beda mowic ze jestem mloda i moge pocwiczyc, ale ja naprawde nie potrafie patrzac na jedzenie odmowic sobie
Stary 2008-04-27, 09:50   #243
kamus23
Raczkowanie

Witam wszystkich dawno mnie nei było na forum.Widze wielenowych"twarzy" życze powodzenia poczatki są trudne ale potem tylko z gorki Powodzenia życze wszystkim zaczynającym dacie rade

P.S. nie wiem ile schudłam ale nie mam w czym chodzic została mi sie jedna para spodni w ktorych jako tako wygladam takze jest dobrze
kamus23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 21:00   #244
kludii99
BAN stały

Witam!
Kurcze stanęłam dzisiaj na wadze mialam czekac jescze 2 tygodnie ale nie wytrzymalam hehe jest spadek wagi!!! Ważyłam 72 kg., dzisiaj waże już 68,5 kg!!! i w sumie tak szczezrze to niewiem czy to przez Zeli, czy poprostu przez to ze sie zmobilizowalam do aerobiku i tej szostki weidera o Boże ale sie ciesze hehe no to trzyajcie dalej kciuki za mnie mam nadzieje ze mi spadnie jeszcze więcej buziaki papa
Stary 2008-04-28, 11:12   #245
martines1981
BAN stały

Witam wszystkie miłe panie. Półmetek za mną i powiem ze widze rezultaty. Nie wazylam sie ale to widać i czuć. Czuje sie super, żadnych skutkow ubocznych poprostu rewelka. Odezwe się jak się zwaze. Pozdrawiam i życze powodzenia

Cytat:
Napisane przez kludii99 Pokaż wiadomość
Witam!
Kurcze stanęłam dzisiaj na wadze mialam czekac jescze 2 tygodnie ale nie wytrzymalam hehe jest spadek wagi!!! Ważyłam 72 kg., dzisiaj waże już 68,5 kg!!! i w sumie tak szczezrze to niewiem czy to przez Zeli, czy poprostu przez to ze sie zmobilizowalam do aerobiku i tej szostki weidera o Boże ale sie ciesze hehe no to trzyajcie dalej kciuki za mnie mam nadzieje ze mi spadnie jeszcze więcej buziaki papa

Brawo kludii99. Oby tak dalej hehe

Edytowane przez Ather
Czas edycji: 2008-04-28 o 16:03 Powód: - Proszę o używanie opcji multicytowania oraz edycji postów.
martines1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 14:26   #246
kludii99
BAN stały

Hej dziewczynki!

Co tu taka cisza? Aż się smutno robi hehe
Stary 2008-05-02, 20:22   #247
viola224
Przyczajenie

Witam mam35 lat dwoje dzieci i zapuściłam się okrutnie-164cm i 82kg-nieżle co?
Od jutra zaczynam Z-15,mam nadzieję,że tym razem pójdzie lepiej.Pół roku temu brałam meridię10 i powiem wam,że efektów 0.Skutków ubocznych nie miałam wcale ale i efektów też.Załapałam doła,wmawiałam sobie,że jestem do niczego.Teraz wspiera mnie mąż i mam nadzieję,że razem uda mi się pozbyc tych cholernych kilogramów.Trzymajcie za mnie kciuki!
viola224 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-02, 21:32   #248
Szizi
Raczkowanie

GG do Szizi

Ah dziewczyny ja to juz zdolowana totalnie jestem i zaczelam brac ad. drugi dzien biore... niby z wagi wychodzi ze juz 1kg za mna?! szok... aczkolwiek dziwnie sie czuje taka glodna ale brzuch nie burczy hmm... ? nie potrafie okreslic tego uczucia. Mam 159cm i .... wstyd sie przyznac ;( 79kg wiec duzo do zrzucenia.. narazie zadnych objaw zawroty glowy itd. nie odczulam zobaczymy co bedzie za dwa tygodnie... Pozdrawiam

Rock, honor, ojczyzna

Szizi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-03, 08:30   #249
kludii99
BAN stały

Cytat:
Napisane przez viola224 Pokaż wiadomość
Witam mam35 lat dwoje dzieci i zapuściłam się okrutnie-164cm i 82kg-nieżle co?
Od jutra zaczynam Z-15,mam nadzieję,że tym razem pójdzie lepiej.Pół roku temu brałam meridię10 i powiem wam,że efektów 0.Skutków ubocznych nie miałam wcale ale i efektów też.Załapałam doła,wmawiałam sobie,że jestem do niczego.Teraz wspiera mnie mąż i mam nadzieję,że razem uda mi się pozbyc tych cholernych kilogramów.Trzymajcie za mnie kciuki!
NIe można sie dołować bo jak za bardzo czegoś chcesz to tego ne osiągniesz. NIe wmawiaj sobie, że jestes do niczego, przecież masz dwoje cudownych dzieci i wspaniałego męża, któy Cie wspiera, a to jest najważniejsze Zobaczysz że bedzie wszystko dobrze trzymam za Ciebie kciuki i serdecznie pozdrawiam

Hmm... jeszcze nie stanęłam na wadze od momentu gdy spadły mi 3,5 kilo. Niewiem, chciałabym stanąć ale boję sie, że to wróciło więc lepiej nie staje poczekam jeszcze jakiś czas.... W poniedziałek znowu aerobik hehe, przez ta majówkę nie mielismy jednych zajęć :/ ale co tam w poniedziałek wszystko nadrobie

no to trzymajcie kciuki za mnie tak jak ja za Was
Stary 2008-05-03, 08:37   #250
kludii99
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Szizi Pokaż wiadomość
Ah dziewczyny ja to juz zdolowana totalnie jestem i zaczelam brac ad. drugi dzien biore... niby z wagi wychodzi ze juz 1kg za mna?! szok... aczkolwiek dziwnie sie czuje taka glodna ale brzuch nie burczy hmm... ? nie potrafie okreslic tego uczucia. Mam 159cm i .... wstyd sie przyznac ;( 79kg wiec duzo do zrzucenia.. narazie zadnych objaw zawroty glowy itd. nie odczulam zobaczymy co bedzie za dwa tygodnie... Pozdrawiam

No to dobrze, że nie odczuwasz żadnych skutków ubocznych ja tez nie mam żadnych skutków ubocznych i tez mam takie uczucie na tych tabletkach, wogóle mam tak, że np. jak cos zjem to już mi tak nie wydyma brzucha jak kiedyś po jedzeniu i to jest fajne

Nie martw się, jak już kilogram poszedł w dół to nastepne tez pójdą głowa do góry

Buziaki
Stary 2008-05-03, 09:58   #251
viola224
Przyczajenie

Dzięki Kludii za słowa otuchy,czuję że teraz mi się uda,będę dzielna obiecuje!
viola224 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-03, 11:50   #252
kludii99
BAN stały

Cytat:
Napisane przez viola224 Pokaż wiadomość
Dzięki Kludii za słowa otuchy,czuję że teraz mi się uda,będę dzielna obiecuje!
no ! i takie podejście mi sie podoba
Stary 2008-05-05, 08:50   #253
martines1981
BAN stały

ooooooooo. Jak tu miło sie zrobiło. viola224,szizi powodzenia dziewczyny napewno Wam sie uda. Ja nadal nie stanęłam na wadze, ciekawe ile schudłam.
Stary 2008-05-06, 10:31   #254
meryneczka
Przyczajenie

Witam, wszystkich, o d tygodnia czytam wasze wypowiedzi. Biorę Zelixę 15 od 10 dni!!! efekt 2,5kg mniej! straszna suchość w ustach, ciemno przed oczami, drętwienie palcy u rąk, zawroty głowy,! Fakt ze do godziny 17 pije tylko jogurt a potem obiadek Coraz bardziej zastanawiam sie czy dalej brać te tabletki? Czy oglądałyście dzisiejszy program w tvn24? było o subitraminie czyli składniku ZELIXA!! masakra !!! Jednym słowem po obejrzeniu tego, zastanawiam się czy jutro rano wziąść kolejną tabletkę?
serdecznie Was pozdrawiam
meryneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 13:45   #255
BackBlack
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez meryneczka Pokaż wiadomość
Witam, wszystkich, o d tygodnia czytam wasze wypowiedzi. Biorę Zelixę 15 od 10 dni!!! efekt 2,5kg mniej! straszna suchość w ustach, ciemno przed oczami, drętwienie palcy u rąk, zawroty głowy,! Fakt ze do godziny 17 pije tylko jogurt a potem obiadek Coraz bardziej zastanawiam sie czy dalej brać te tabletki? Czy oglądałyście dzisiejszy program w tvn24? było o subitraminie czyli składniku ZELIXA!! masakra !!! Jednym słowem po obejrzeniu tego, zastanawiam się czy jutro rano wziąść kolejną tabletkę?

A cóż tam ciekawego mówili o Zeli w tvn24? to rzeczywiście jest masakra - to wynika juz nawet z ulotki...wiecej działań ubocznych niż ustawa przewiduje ale wiecie co wam powiem?...mam to w du**ie Wreszcie mi się coś udało... i dziś waże po ponad miesiącu stosowania Z15 juz nie 78,5 ale 68 i to mnie motywuje żeby brnąć w to dalej.jeśli ktoś nam powie że jesteśmy walnięte, bo się trujemy bo można zdrowiej bo wystarczy trochę samozaparcia----> to niech idzie się spuścić w WC za przeproszeniem. ja nie potrafię byc szczęśliwą grubaską!! próbowałam, walczyłam...i nie potrafię!!!i żadna obecna tu kobieta nie zaczęła od Zelixy-jestem wręcz pewna że sięgnęła po nią dopiero wówczas gdy już starciły wiarę w to że może się udać, taki akt desperacji po licznych klęskach... Jeśli wszystko rodzi się w mózgu, to trzeba ten mózg zresetować.amen
BackBlack jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-05-06, 15:20   #256
wredna
Przyczajenie

Talking Dot.: .:: Zelixa::.

tak sobie czytam i czytam te różne fora i pomyślałam,że sie dopisze
przez ostatnie 2 m-ce bralam meridie15 i dzis dostalam recepte na zelixe15.stwierdzilam,ze skoro jest to praktycznie to samo to po co przeplacac!?generalnie nie mam zadnej nadwagi, ale 'cale zycie' sie odchudzam i dlatego siegnelam po meridie.patrzac na siebie moge stiwerdzic,ze jestem glupia,bo niektorzy ludzie maja naprawde problemy,ale coz taka juz natura ludzka.. w kazdym razie jakie sa rezultaty tego 2-miesiecznego lykania meridii?na poczatku miala okropna suchosc w ustach i troche bolala mnie glowa,ale poza tym nic wiekszego sie nie dzialo.spalam normalnie itp.jesli chodzi o wage..wazylam sie ostatnio i szczerze powiedziawszy z wagi wiele mi nie spadlo,ale zadziwiajace jest to,ze czuje po ubraniach no i generalnie po sobie ze schudlam.nie wiem w sumie jak to dziala,ale na pewno zmalal mi brzuch i boczki zniknely, ale waga jakos drastycznie nie spadla moj chlopak narzeka i mowi,ze wolal mnie we 'wczesniejszej wersji', chociaz ja powtarzam,ze jestem taka sama.w nie zastosowalam do tego jakiejs szczegolnej diety,jesli mam ochote na cos slodkiego to po to siegam,ale jem mniej,to widze.czasami jak juz ktos pisal jestem glodna,ale zwyczajnie nie mam na nic ochoty i czasami po prostu nie jem .. jednym slowem jesli ktos chce schudnac .. polecam! oczywiscie ze swiadomoscia tego,ze lek ten nie jest czyms dobrym dla organizmu i skutki uboczne na pewno ma..
wszystko jest dla ludzi,ale oczywiscie z glowa..
pozdrawiam
wredna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 15:31   #257
malanka
Przyczajenie

GG do malanka
Lightbulb Dot.: .:: Zelixa::.

Cytat:
Napisane przez meryneczka Pokaż wiadomość

witam!! jestem nowa na forum!! od dwuch miesiecy biore Zelixe i jestem baaardzo zadowolona bo z 40kg nadwagi zostało mi tylko 20!! Meryneczka!! jeżeli moge ci coś poradzić to zacznij jeść DO 17 a nie jak napisałaś OD 17!! najważniejsze jest sniadanie bez niego pojawiają sie zawroty głowy i ogólne osłabienie! ja np. nie jem wogóle chleba , ziemniaków i słodyczy a cała reszta po troszku !!!i nie prawdą jest (prznajmniej w moim przypadku) że na takiej diecie bez leku też bym schudła bo ja naprawde mało jadłam a ruchumam bardzo dużo!!! poprostu taki organizm!! suchość w ustach mija po jakimś miesiącu ale nadal ważne jest picie dużej ilości wody niegazowanej a także przyjmowanie kompleksów witamin(np. "centrum") bo przez utrate wagi bardzo dużo ich tracimy!! co do skutków ubocznych opisywanych w ulotkach to..... ostatnio po przeczytaniu takiej ulotki bałam sie dziecku podać syropu na kaszel!!! poprostu są wyolbrzymione !!! wiadomo ten sam lek na każdego działa inaczej!!! no i CIERPLIWOŚCI w czekaniu na efekty życze
malanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 15:46   #258
meryneczka
Przyczajenie

Dzięki Malanka za odpowiedź Powiem tak, po tym dzisiejszym, reportażu przeraziłam, się tym bardziej że jestem bardzo chorowita osobą, skontaktowałam, się z moim lekarzem, który mnie uspokoił Jest o.k , najważnieujsze, że spada waga ciała)))) muszę przyznaćrzeczywiście jak rano nic nie zjem, to mam zawroty głowy itd..., oki będę się z Wami dzielic moimi postępami
serdecznie pozdrawiam Cię MALANKA:0)
meryneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 15:48   #259
kludii99
BAN stały

Cytat:
Napisane przez malanka Pokaż wiadomość
witam!! jestem nowa na forum!! od dwuch miesiecy biore Zelixe i jestem baaardzo zadowolona bo z 40kg nadwagi zostało mi tylko 20!! Meryneczka!! jeżeli moge ci coś poradzić to zacznij jeść DO 17 a nie jak napisałaś OD 17!! najważniejsze jest sniadanie bez niego pojawiają sie zawroty głowy i ogólne osłabienie! ja np. nie jem wogóle chleba , ziemniaków i słodyczy a cała reszta po troszku !!!i nie prawdą jest (prznajmniej w moim przypadku) że na takiej diecie bez leku też bym schudła bo ja naprawde mało jadłam a ruchumam bardzo dużo!!! poprostu taki organizm!! suchość w ustach mija po jakimś miesiącu ale nadal ważne jest picie dużej ilości wody niegazowanej a także przyjmowanie kompleksów witamin(np. "centrum") bo przez utrate wagi bardzo dużo ich tracimy!! co do skutków ubocznych opisywanych w ulotkach to..... ostatnio po przeczytaniu takiej ulotki bałam sie dziecku podać syropu na kaszel!!! poprostu są wyolbrzymione !!! wiadomo ten sam lek na każdego działa inaczej!!! no i CIERPLIWOŚCI w czekaniu na efekty życze

Witam wszystkie Nowe Panie i życze wytrwałości w dążeniu do celu.

Tak malanka masz zupełną rację. Czytając Twój post miałam wrażenie jakby ktoś opisał cały mój dzień hehe ja również nie jem chleba, ziemniaków i słodyczy, wody pije naprawdę dużo (tak ok 3 litry dziennie) no i oczywiście ćwiczę, ćwiczę i jeszcze raz ćwiczę Rezultat? 2 tygodnie 3,5 kilo mniej zostało jeszcze tylko jakieś 8

Meryneczka spróbuj jeść, bo jedzenie jest bardzo ważne przy braniu tych tabletek! Nawet jak nie masz ochoty spróbuj chociaż jeść 3 razy dziennie, nie muszą to być duże porcje, ale musisz dostarczyc orgnizmowi energii, aby mógł normalnie funkcjonować życze Ci wytrwania w dążeniu do upragnionej wagi

pozdrawiam
Stary 2008-05-07, 09:28   #260
martines1981
BAN stały

Cytat:
Napisane przez malanka Pokaż wiadomość

Brawo, gratuluje tych 20kg i zycze powodzenia. Też uważam że niektórzy przesadzają z tymi skutkami ubocznymi Zeli, jeśli ma nam to poprawic samopoczucie i podnieść naszą samoocene to dlaczego nie. Jeśli chodzi o mnie to jestem po 20 tabletce,czuję się dobrze, mam tylko problemy ze snem a suchość w ustach i zaparcia jakby minęły, nie wchodziłam jeszcze na wagę ale chyba muszę to zrobić żeby się jeszcze bardziej zmotywować.

Pozdrawiam Was wszystkie dziewczynki i trzymam za Was kciuki.
MOC JEST Z NAMI
Stary 2008-05-07, 09:34   #261
martines1981
BAN stały

Cytat:
Napisane przez BackBlack Pokaż wiadomość
A cóż tam ciekawego mówili o Zeli w tvn24? to rzeczywiście jest masakra - to wynika juz nawet z ulotki...wiecej działań ubocznych niż ustawa przewiduje ale wiecie co wam powiem?...mam to w du**ie Wreszcie mi się coś udało... i dziś waże po ponad miesiącu stosowania Z15 juz nie 78,5 ale 68 i to mnie motywuje żeby brnąć w to dalej.jeśli ktoś nam powie że jesteśmy walnięte, bo się trujemy bo można zdrowiej bo wystarczy trochę samozaparcia----> to niech idzie się spuścić w WC za przeproszeniem. ja nie potrafię byc szczęśliwą grubaską!! próbowałam, walczyłam...i nie potrafię!!!i żadna obecna tu kobieta nie zaczęła od Zelixy-jestem wręcz pewna że sięgnęła po nią dopiero wówczas gdy już starciły wiarę w to że może się udać, taki akt desperacji po licznych klęskach... Jeśli wszystko rodzi się w mózgu, to trzeba ten mózg zresetować.amen
popieram w 100%
Stary 2008-05-07, 13:53   #262
fibak36
Raczkowanie

witam!
ja stosuje Zelixe ponad 2 tygodnie i jak narazie schudlam 5 kg. niedlugo mi sie koncza tabletki a niestety w zadnej aptece nie chca sprzedac jej bez recepty wiec lipa;| a moze ktoras z Was drogie Panie ma mozliwosc zalatwienia recepty? mam nadzieje ze poratujecie mnie
fibak36 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-07, 16:29   #263
kludii99
BAN stały

Cytat:
Napisane przez fibak36 Pokaż wiadomość
witam!
ja stosuje Zelixe ponad 2 tygodnie i jak narazie schudlam 5 kg. niedlugo mi sie koncza tabletki a niestety w zadnej aptece nie chca sprzedac jej bez recepty wiec lipa;| a moze ktoras z Was drogie Panie ma mozliwosc zalatwienia recepty? mam nadzieje ze poratujecie mnie
a skąd miałaś recepte na tą paczkę Zelixy? może idź do tej osoby która Ci ją załątwiła jak nie masz skąd wziąść gratuluje 5 kilo w 2 tygodnie to bardzo dobry wynik może poczekaj do końca opakowania i zobacz czy rezulataty jakie osiągnęłaś są wystarczające

Trzymam kciuki i życze powodzenia
Stary 2008-05-07, 16:40   #264
fibak36
Raczkowanie

wiesz co niestety ta osoba juz nie moze mi zalatwic nastepnego opakowania:| teraz zauwazylam ze ubytek wagi jest mniejszy. kurcze musze pokombinowac zeby zaczac nastepne opakoanie.
Dziekuje
Stary 2008-05-07, 19:27   #265
favola
Raczkowanie

GG do favola

Cytat:
wiesz co niestety ta osoba juz nie moze mi zalatwic nastepnego opakowania:| teraz zauwazylam ze ubytek wagi jest mniejszy. kurcze musze pokombinowac zeby zaczac nastepne opakoanie.
Dziekuje
fibak36 po co tak kombinowac.Idź do lekarza rodzinnego,z pewnością da ci receptę na zelixę(jeżeli rzeczywiście jej potrzebujesz).Od miesiąca biorę zelixę(7 kilogramów mniej) i zauważyłam,że na początku bardzo szybko chudnie się,teraz spadek wagi jest mniejszy.
favola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-07, 19:56   #266
fibak36
Raczkowanie

wiesz co bylam u lekarza rodzinnego i pani doktor powiedziala mi ze ona nie zna tych tabletek i nie moze mi wypisac recepty na nie, ale jutro pojde do drugiej i moze sie uda mam taka nadzieje przynajmniej.
Stary 2008-05-07, 20:14   #267
favola
Raczkowanie

GG do favola

Cytat:
wiesz co bylam u lekarza rodzinnego i pani doktor powiedziala mi ze ona nie zna tych tabletek i nie moze mi wypisac recepty na nie, ale jutro pojde do drugiej i moze sie uda mam taka nadzieje przynajmniej.
Jeżeli masz sporą nadwagę lub jesteś otyła,to na pewno ci przepisze.Możesz spytac też o meridię(ma taki sam skład,ale jest dużo droższa).Ja zapłaciłam za zelixę 26 złotych,a meridia kosztuje około 100 złotych(chyba,że jest promocja,to i za 70 złotych można kupic).
Stary 2008-05-07, 20:48   #268
kludii99
BAN stały

Cytat:
Napisane przez favola Pokaż wiadomość
Jeżeli masz sporą nadwagę lub jesteś otyła,to na pewno ci przepisze.Możesz spytac też o meridię(ma taki sam skład,ale jest dużo droższa).Ja zapłaciłam za zelixę 26 złotych,a meridia kosztuje około 100 złotych(chyba,że jest promocja,to i za 70 złotych można kupic).

Oooo to strasznie tanio za Zelixe 15, ja płaciłam raz 54 zł, a raz (w innej aptece) 44 zł. A znowu meridie 15 można już kupić za 62 zł. Ja niewiem, każda apteka ma inne ceny to jest bez sensu :/.... No ale cóż ja mam już problem z głowy, bo kończę to opakowanie i koniec trucia się ;p

Powodzenia dziewuchy
Stary 2008-05-07, 20:52   #269
fibak36
Raczkowanie

wiesz co nie jestem otyla, mam ok 7 kg nadwagi. trzymajcie kciuki za mnie zeby lekarz mi wypisal recepte jak wroce to dam znac
Stary 2008-05-07, 22:42   #270
favola
Raczkowanie

GG do favola

Cytat:
Napisane przez kludii99 Pokaż wiadomość
Oooo to strasznie tanio za Zelixe 15, ja płaciłam raz 54 zł, a raz (w innej aptece) 44 zł. A znowu meridie 15 można już kupić za 62 zł. Ja niewiem, każda apteka ma inne ceny to jest bez sensu :/.... No ale cóż ja mam już problem z głowy, bo kończę to opakowanie i koniec trucia się ;p

Powodzenia dziewuchy
Za zelixę 10,więc pewnie dlatego jest tańsza.Kludii,osiągnęłaś wreszcie swój cel,czy doszłaś do wniosku,że nie warto truc się?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości