|
|
#1831 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zwariowany rocznik 1990 :D cz. II
Hmm... U mnie trwa imprea 3 -dniowa :P Tzw. Balony. Tak wiec nie ma w domu calymi dniami... Moja mamusia nie jest zbyt sczesliwa ale coz zrobic...
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. <--------Moja kreskówkowa idolka. |
|
|
|
#1832 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja wróciłam do domu po całonocnej i porannej 18 kumpla...
Ledwo żyje, ale super było! Poszłam na 18.00 cały czas się bawiliśmy, piliśmy później taki koleś co od 2 dni balował się upił do granic możliwości i rzucał do wszystkich. A jaki chojrak ledwo stał na nogach a bić się chciał ![]() Pobił butelke z piwem na balkonie, sikał z tego balkonu i nie wiem co jeszcze robił bo poszłam do innego pokoju Bo na szczęście to w domku było Później położyli go spać i dalej bibka trwała. Od 5 do 8 spałam wróciłam do domu i tak siedze pół żywa i śpiąca, ale nie położe się spać bo wtedy będzie jeszcze gorzej. A pogoda u Mnie też dupna się zrobiła i tyle...
|
|
#1833 |
|
Wtajemniczenie
|
nie było mnie trochę czasu i myślałam że bede musiała co najmniej 5 str nadrobić :PP
yhh ..w sobote byłam na śnieżce, ale niestety nie wtoczyłam sie na samą górę ;| i od wczoraj mam cholerne zakwasy i siedzę cała obolała ;| .. jeszcze tylko jutro i do szkoły
|
#1834 |
|
Zakorzenienie
|
No niestety, koniec wolnego, a było już tak pieknie
![]() ![]() No, ale nic, co sie wybalowałam to sie wybalowałam |
|
|
|
#1835 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sie nic nie wybalowalam. wynudziłam i wyleniuchowałam tylko
|
#1836 |
|
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
A ja byłam w Krynicy 4 dni i cały czas padało
A teraz jestem załamana- poszłam się zafarbować. Miał być ciemny brąz a jest czarny. Chłopak próbował przekonać, że ładnie wyglądam ale mi się nie podoba
|
#1837 |
|
Przyczajenie
|
Widzę mój rocznik
![]() jakoś zaczynam rozglądać się powolutku na forum :P hehe... a więc się dopisze i tutaj witam gorąco
|
#1838 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.. podaj (oczywiscie jeśli chcesz) swoją date urodzin to Cie dopisze do naszego kalendarza
|
|
#1839 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja się wybalowałam ![]()
|
|
|
#1840 |
|
Przyczajenie
|
25 maja 2008
![]() a więc niebawem się bawimy :P
|
#1841 |
|
Raczkowanie
|
Hej, spory czas mnie nie było na wizażu...i mam zamiar nadrobić zaległości. O czym teraz plotkujecie?
|
#1842 | |
|
Wtajemniczenie
|
już dodaje
![]() NASZ OSIEMNASTKOWY KALENDARZ 18 styczeń -Flames 25 luty - Zanetka007 3 marzec - Michasia222 10 marzec - Tusio 20 marzec - Dusiaczek15 21 marzec - Michalewa 1 kwiecień - Evvcia 8 kwiecień - Angelkaa 25 maj - Nicoolka 29 maj - Blair 4 czerwiec - Zabka5 5 czerwiec - Hollus 7 czerwiec - Magdzialenk@ 18 czerwiec - Little.b.blue 21 czerwiec - Tamonita 23 czerwiec - Kika17 9 lipiec - Shewa 14 lipiec -Freedka 21 lipiec - Zuzek9 28 lipiec - Miss90 10 sierpień -Martik77 4 wrzesień - Mariolka16 12 wrzesień - Kasienka.b 21 wrzesień - Es. 20 październik - Ladzia_15 21 listopad - Magdallen21 Cytat:
w sume ostatnio to tutaj cichutko
|
|
#1843 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() tez mam zamiar cos zrobic z wlosami ale jeszcze niemam pomyslu a ja sie wynudzilam
|
|
|
|
|
#1844 | |
|
|
Cytat:
albo poprostu bardziej sie już przyzwyczaiłam. Mam teraz naturalny kolor mamy (no prawie naturalny mama ma taki prawie czarny ciemny brąz) i pierwsze skojarzenie było właśnie - wyglądam ja... MAMA Ona zaś uznała, że brzydko nie jets ale troche z aciemne. Ale jeśli wyjaśnieją albo wyjdzie słonko i mnie opali to myslę bedzie ok (obY!!)
|
|
#1845 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
..
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1846 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja rowniez chce cos zrobic, bo mam takie same wlosy ponad 17 lat i tak pomyślalam ze może na moją 18-stkę, strzelę sobie jakiś odcień to chyba dobry moment na małe zmiany . Macie juz jakieś plany na wakacje?
|
|
#1847 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sobie rudy strzele
![]() A wakacje to mam 2 opcje: opcja nr.1 koniec czerwca poczatek lipca jakis oboz nad morzem, tylko niestety nie załapie sie na ten od 18 lat , potem jakos od polowy lipca do angli na miesiac, a potem nad morze/nad jezioro ze znajomymi opcja nr.2 oboz jakis od 18 lat, a potem w polowie sierpnia ze znajomymi nad morze / nad jezioro
|
|
|
|
#1848 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja mam zamiar farbnąć sie (narazie szamponetką) na jakiś ciemny brązik tylko nie wiem kiedy (nie chce mi sie isc do sklepu po farbe :P)
|
|
#1849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec jechac nie bede mogla niestety.A Anglia to od rodzicow zalezy |
|
|
|
|
#1850 |
|
Zakorzenienie
|
Kasienka a w jakiej Krynicy byłaś?
![]() Ja spędziłam super superowo długi weekend ![]() rodzice powiedzieli, ze dadzą mi kase na prawo jazdy chodze uchachana jak nie wiem co ![]() ![]()
|
#1851 | |
|
|
Cytat:
|
|
#1852 |
|
Zakorzenienie
|
No to mogłaś mnie odwiedzić :P
Krynice znam jak własną kieszen hehe ,-)
|
#1854 |
|
Wtajemniczenie
|
Kilka dobrych dni Mnie tu nie było myślałam, że będę miała dużo do czytania a tu nawet 1str nie zapełniłyście :P
Poopalałam się troche na balkoniku, ale słońce zaszło za dłuuuugą chmure i zrezygnowałam z czekania. A teraz siedze i się troche nudzę... Dobrze że w szkole luzy i nic nie musze robić. Jutro mam tylko 4 lekcje same nuudne. A w środę wyjeżdżam na wycieczke do Zakopca ![]() Tylko kurna ten Mój wychowawca tak wykombinował, że na 8lekcji (wg planu) zwolni Nas tylko z 2ost :/ Chyba że ten plan dalej będzie taki rozregulowany przez matury? Przeraża Mnie wizja pakowania się...
|
|
#1855 |
|
Zadomowienie
|
A ja juz jestem po obciachaniu moich kudełek
-----> drastyczna zmiana ![]() Jeszcze 3 tygodnie i wakacje A co do opalania to dla mnie jeszcze za zimno ![]()
|
|
|
|
#1856 |
|
Zakorzenienie
|
magdzialenka pokazuj foto.
ja bym chciała się już opalić, ale jakoś... cierpliwa to ja nie jestem heh. ale jeszcze trochę i będę się prażyć w słońcu ![]() na razie to czytam zbrodnię i karę ble
|
#1857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogólnie ten tydzien to do zaj****** sie po prostu Ale damy rade Musze jakies repetytoria z chemi i bioli kupic co by zaczac do matury nadrabiac. A opalic to sie chyba w tym roku wogole nie opale bo moje wakacyjne plany spaliły na panewce kompletnie... Ogółem wakacje = 2 miesiace w domu |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1858 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1859 |
|
Zakorzenienie
|
dawaj nie marudz
![]() shewa ja kończę dopiero pierwszą część. ale no nie jest złe ogólnie lubię książki ale nie mam jakoś czasu na nie :P a ten motyw ze snem. z tym koniem. straszny. ledwo przeczytałam ://ojj dziewczyny powiem Wam tak. jeszcze te dwa tygodnie i później będzie luźniej, prawda?
|
#1860 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oby!Ja doczekać się nie moge tej środy a właściwie środowego popołudnia. Jeju jak Ja chce tej wycieczki! A co do lektur To My jesteśmy strasznie w tyle przez wycieczke i przez to, że Nasz facet wiecznie siedzi w komisjach we wszystkich szkołach w promieniu 10km Lalke czytam i bardzo Mi się podoba tylko czasem ktoś przynudzi. Kurde jutro muszę się spakować bo w środe nie zdąże... Ale jak Ja to zrobie... Zawsze można jakoś upchnąć nie? hihi Madzia pokazuj Nam ten new haircut!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:29.

.. podaj (oczywiscie jeśli chcesz) swoją date urodzin to Cie dopisze do naszego kalendarza

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Oby!