|
|
#4771 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 cz. 6
Cytat:
zobaczymy jak mi będzie wygodnie Cytat:
![]() Cytat:
Ja nie mam nic do blogów itp. I uważam że powinniśmy się edukować ale rzeczywiście takie teksty są nie na miejscu . Rozumiem, chec uświadomienia kogoś ze to nie zdrowe i podać inny lepszy przykład ale to jest wola matki to jej dziecko. Ja np. Bym się nie obraziła gdyby ktoś mi zwrócił uwagę że coś źle robię bo mam czasem prawo nie wiedzieć i mogę to rozważyć ale na pewno nie namawiać. Co do kp. To ja np. Nie lubię sama gadania że coś tam było nie tak i dlatego dałam butelkę i sama o tym zdecydowała . Uważam że lepiej skonsultować się cdl i dopytac a nie pisać głupoty w internecie a później wiele matek wierzy w to że dziecko się nie najada albo ma mało pokarmu bo nie ściąga laktatorem Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4772 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 cz. 6t
Cytat:
już będziesz to miała za sobą i jesteś pod dobra opieka ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4773 | |
|
królikoholiczka
|
Cytat:
Ja po badaniu. Jest ok, szyjka 2,5cm. Jadę do labo z gbs. Aaa no i nie wiem czy kawałek czopu mi nie wypadł. Jak się rozbieralam do badania to na wkladce znalazłam kawałek jakiegoś śluzu takiego lekko zbrylonego (nie wiem jak to określić). A tu jeszcze miesiąc do porodu! No i chyba coś mnie podraznil jak mnie badał bo teraz mnie pochwa cała boli.
|
|
|
#4774 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
za Was! Niech już sie ta akcja rozkręca bo się tym czekaniem wymeczysz! Czekamy na dzidziusia! 😍Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- A i chcialam napisać ze Chilli pewnie nas robi w balona I słodko śpi i Darietta tez 😛 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#4775 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Zanim nadrobię napiszę jak tam po mojej wizycie. Wszystko dobrze, synek ok, przepływy dobre, łożysko ok. Wyszło dziś że Junior waży 3360g - 36t5d. Od przyszłego tygodnia co 3-4 dni mam chodzić na ktg. Kolejna wizyta za dwa tygodnie jeśli nie urodze do tego czasu.
|
#4776 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kciuki za Was!!Cytat:
przestańcie już z tymi czopami A Chilli zawsze nas tak robi, my się denerwujemy, martwimy, a ona pewnie smacznie śpi po wczorajszych przebojach. No ale Darietta to zawsze ranny ptaszek była i coś tam napisała rano ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4777 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4778 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mój synu ma znowu czkawkę, to normalne że codziennie przynajmniej 3 razy ma?? Im większy tym gorsza ta czkawka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super ! Duży chłopak !!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4780 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Koleżanki
Lekkiego dnia Wam życzę Ja niedługo uciekam na pogaduchy do koleżanki Wczoraj wrzuciłam luzem do walizki wszystko co chcę zabrać do szpitala, nie wiem jak Wy się mieścicie w małe torby, u mnie wyszła spora waliza. Dziś muszę to jeszcze raz przejrzeć i wyparzyć co trzeba. Carolles siostro, jak Twoje pakowanko? ![]() Chilli wstawaj już, musisz się tu odmeldować Co do blogów, jest mnóstwo durnych, wartościowych, motywujących, nie uważam, że wszystkie osoby, które je prowadzą to jakieś "gwiazdki", na szczęście nikt nikogo do czytania nie zmusza ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Pięknie Cytat:
Cytat:
Dziękujemy!Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Kciuki za wszystkie pozostałe wizytujące.
|
|
|
#4781 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Uwaga! Uwaga! Pakuje torbe do szpitala i chyba sie nie zmieszcze w jedną Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#4782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4783 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4784 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie biorę ani rożka ani kocyka. Ze dwie tetry pewnie dorzucę do torby ![]() Cytat:
Ale że co się z odbytem działo? :P przerazilas mnie, a z drugiej strony jestem ciekawa :P Cytat:
czyli powoli do przodu Jesteś dzielna! Ja przy takim rozwarciu i skurczach już umierałam :PCytat:
Ciesze się że ok! Oby ból szybko przeszedł! Cytat:
Też nie za bardzo lubicie to uczucie? :P
|
|
#4785 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nigdy nie czułam czkawki. Słyszałam na prenatalnych 01.01, ale to mała była.
|
#4786 |
|
Zakorzenienie
|
Cashmere
Ale mssz byczka Nulka Ale SUPER! Będzie pierwszy maluszek i mic sie nie bój, to Twoj wielki moment ![]() Ja sie zdrzemnełam... ale za gorąco mi... ide zrobić kawę. Mam dzis bolesne te skurcze i dużo :/ mały sie rozpycha, że hej... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4787 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
3mam kciuki!Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jeszcze się upewnię - czkawaka to takie rytmiczne jakby ruchy? wróciłam z zakupów - matko, jaki ja mam ostatnio apetyt. Kupiłam tyle rzeczy do jedzenia, że dzisiaj chyba będę jadła non stop od rana do wieczora. Zaczęłam od czereśni, teraz lody. Mam jeszcze truskawki, arbuza, bób, chipsy, flipsy... |
|||||||
|
|
|
#4788 | |||
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
![]() Teraz jesteśmy już tam bardzo wrażliwe więc chyba może boleć ![]() Cytat:
A jak szyjka? Cytat:
wkurza mnie to bardziej niż jeżdżenie stópkami po żebrach
|
|||
|
|
|
#4789 | |
|
królikoholiczka
|
Cytat:
|
|
|
#4790 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O Boże tego to w ogóle nie czaje Ja oglądam jeden kanał ma yt takiej laski , która tez jest teraz w ciąży i rodzi w lipcu i ma syna w wieku mojego Misia i będzie mieć teraz drugiego syna. Oglądam ja nie za ciąże , a za jej pomysły diy do domu i pomysły na jakieś żarcie fajne. Ma tez filmiki o pielęgnacji skory czy włosów lub np.jak ona sprząta żeby było sprawnie i szybko i np.dzieki niej odkryłam wiele fajnych rzeczy np.gabki które sa jak grubszy karton a pod wpływem wody pęcznieją Niby głupota a dla mnie Cool , ze takie coś teraz se mam i ja ![]() Ale np.gadaniny o danym kremie czy co jest fail etc.nie trawie ![]() Cytat:
Cytat:
A nie zapytałaś gina o tego czopa? Było może mu pokazać . Mi co jakiś czas wychodzi taki biały śluz tak po pół cm nie wiem co to bo ja nie mam infekcji żadnej. Cytat:
Uchu będzie konkret bobas Super , ze wszystko w porządku ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4791 |
|
Rozeznanie
|
U mnie wymagaja i jedno i drugie.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4792 |
|
Zakorzenienie
|
Uszyłam poduszkę taka ozdobna ze starej bluzki
IMG_1498035718.506764.jpgIdę spać bo u mnie 4 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4793 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
Co tu dzisiaj tak spokojnie Czekam na stado kurierów, nienawidzę tego Kciuki za wizytę! Cytat:
Biorę dużą pieluszkę bambusową i może otulacz + na wyjście cienki kocyk ażurowy. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Brawo za wizytę!
|
||||||
|
|
|
#4794 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ładna waga duży chłopczyk będzie
|
|
|
|
|
#4795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też to czytałam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4796 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Ciekawe czy wykończymy ten wątek zanim Nulka urodzi
|
|
|
|
|
#4797 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4798 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Najpierw to wogole oczy każde z osobna waciki ami potem buzię na końcu pupę i nakładamy żel do mycia i dopiero na końcu do wanienki aby opłukać. Cytat:
Ja chcę dziś namówić tz na większe zakupy. Zawsze robimy dla nas i teściów bo mieszkamy razem i razem gotujemy. Oni po 70 to zakupy raczej na mojej głowie. Po porodzie z 2 dzieci ciężko będzie zrobić duże zakupy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4799 |
|
Zakorzenienie
|
Sam
Wow! Bardzo ładna ![]() Mój właśnie czka... nie przepadam za tym, teraz gdy jest duży mocno skacze cały brzuch! Emilia Brawa za wizytę. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4800 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chyba jednak.muszę zacząć się pakować. 😊 bo straszycie poradami 😜 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:48.

a na siedząco to jakoś wydaje mi się, ze łatwiej bo można się zaprzeć rękoma tylko żeby położna byla co będzie chciała tak ze mną rodzić
Dajecie czadu dziewczyny!

już będziesz to miała za sobą i jesteś pod dobra opieka 
czy tylko po wierzchu myć i jakoś rozsuwać
to by mi do głowy nie przyszło

Niby głupota a dla mnie Cool , ze takie coś teraz se mam i ja 

nie wiem co to bo ja nie mam infekcji żadnej.

Co tu dzisiaj tak spokojnie