PM 2018 cz. 6 - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2017-06-21, 06:27   #1741
mansikkaa
Zakorzenienie

Dot.: PM 2018 cz. 6

Cytat:
Napisane przez Aveen Pokaż wiadomość
Girlandzia mam nadzieje ze czujesz sie juz lepiej. A propos a co to ten "Sor"?

[
Szpitalny odział ratunkowy
Luciano de Crescenzo

D

48-2015
57-2016
mansikkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-21, 07:50   #1742
MissCath
Zakorzenienie

Ale mi się nic nie chce. Ale w szoku jestem, że już mamy środę 😀

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Stary 2017-06-21, 08:15   #1743
madz88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aveen Pokaż wiadomość
Madz88 kombinuj, kombinuj moze sie ktos znajdzie kto Ci super kuchnie na wymiar zrobi. Wiesz czasem sie nawet nie wie, a kogos, cos sie znajdzie. Powodzenia.
Jeden z mniejszych producentów napisał mi że ok 2k za szafki, zawsze to tysiak mniej. Nie chce wydawać zbyt wiele na te kuchnię, ona dla mnie będzie na kilka lat tylko.

---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ----------

Cytat:
Napisane przez MissCath Pokaż wiadomość

A ja że dopiero środa... okropnie długi ten tydzień.
Witam się z drogi do pracy. Potem jadę do sądu i do nowej pracy. A wieczorem z TŻ do kina

madz88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-21, 08:15   #1744
mia00
Zakorzenienie

Cytat:

witaj w klubie mam to samo, tylko dla mnie to DOPIERO środa

2019 - 12
2020 - 9
2021 - 4
mia00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-21, 08:24   #1745
Pola_1122
Raczkowanie

[QUOTE=madz88;74811691][QUOTE=Pola_1122;74811326]

A mogę zapytać którą salę wybraliście i w której dzielnicy ślub? Ja też z Warszawy jestem

tż jest rodowitym warszawiakiem ja niestety nie, więc ślub bierzemy w moich rodzinnych stronach, na kujawach

---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:19 ----------

Cytat:
Napisane przez broadwaydream Pokaż wiadomość
Ja tam nie czulabym się obrazona dozostając zaproszenie jako os. towarzysząca mimo że już trochę z TZ jestem, bez przesady

A zapraszam wszystkich z OT, chcą to kogoś wezmą, nie to przyjdą same.
no ja również nie, ale serio znam takie przypadki...

---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ----------

Cytat:
Napisane przez nielubiegrzybow Pokaż wiadomość
Mieszkam w Poznaniu, większość rodziny z okolic więc wesele pod miastem
moje studenckie miasto
Pola_1122 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-21, 08:29   #1746
nielubiegrzybow
Raczkowanie

U nas właściwie wszyscy są w parach, może ze trzy osoby nikogo nie mają ale to jeszcze wiele może się zmienić, na pewno dostaną z osobą towarzyszącą a jesteśmy na tyle blisko, że bez skrępowania zrobią jak chcą

Z dzieci będzie właściwie tylko moja 7-letnia siostra i chyba 11-letni syn partnerki mojego taty, 15-letni kuzyn (duże dziecko :P ) a cała reszta już spokojnie po 20.

Orientujecie się kiedy trzeba się wybrać do urzędu jak chcemy ślub w plenerze? Żeby się potem nie okazało, że będę ściągać urzędnika ze 100 km bo zaspałam
nielubiegrzybow jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-21, 08:42   #1747
poziomkowa91
Wtajemniczenie

Coś kiepsko się czuję Słaba jestem, a nie chce nic zjeść. Może coś mi zaszkodziło albo jakaś grypa żołądkowa Poce się strasznie Mam nadzieje ze jakoś przetrwam w pracy bo dziś tylko od 11 do 15. A wieczorne wyjście ze znajomymi na miasto stoi pod znakiem zapytania... A tak miałam ochotę gdzieś wyjsc

---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ----------

Macie jakieś sprawdzone sposoby na takie dolegliwości?

"Dotąd dwoje, choć jeszcze nie jedno.
Odtąd jedno, choć nadal dwoje"
A&P
poziomkowa91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-21, 09:05   #1748
goplankowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madz88 Pokaż wiadomość
Trochę się podlamalam, wyszłam z BRW i remont kuchni to ok 5k A kuchnia ma 1.2x1.18m więc maleńka :/ 6 szafek + piekarnik, płyta 2 palnikowa, okap, zlew z bateria :/ takie maleńkie a tyle kasy
A na wymiar? My zrobilisny na wymiar bardzo tanio i bardzo ładnie. No ale w żadnym tego typu sklepie.
Cytat:
Trochę się podlamalam, wyszłam z BRW i remont kuchni to ok 5k A kuchnia ma 1.2x1.18m więc maleńka :/ 6 szafek + piekarnik, płyta 2 palnikowa, okap, zlew z bateria :/ takie maleńkie a tyle kasy
A na wymiar? My zrobilisny

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1699 - coś w apce nie tak?

A w ogóle dziewczyny, to jak podchodzicie do sprawy zapraszania kogoś z osobą towarzyszącą? Bo tu nie możemy się zgodzić z mamą TŻ-ta, która mnie pyta, czemu własną siostrę zapraszam bez nikogo. A ja na to, że siostra nie ma nikogo, nie zapowiada się na to, że kogoś sobie znajdzie (nie jest osobą, której zbytnio jakoś zależy na związkach), a nie chcę jej stawiać w niezręcznej sytuacji (zwłaszcza, że będzie moim świadkiem), żeby zapraszała kogokolwiek, byleby z kimś pójść. Zresztą, brat TŻ-ta ma tak samo. Osobiście powiem, że ładnych parę lat temu, zanim związałam się z TŻ-tem, to takie zaproszenie z osobą towarzyszącą raczej doprowadziłoby mnie do płaczu i sprawiło, że odmówiłabym pójścia na wesele. Dlatego też chcę tego oszczędzić mojej siostrze - wiem, że nie ma nikogo, to po co pisać?

Zapraszacie kogokolwiek z "osobami towarzyszącymi", czy jak już, to piszecie nazwisko tej osoby?
Zawsze myślałam że będę pisać osobę towarzyszącą Ale uswiadomilyscie mi że nie powinno się tak pisać.

---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

Cytat:
U mnie najmłodszy gość będzie miał 9 lat

Mój 9 miesięcy chyba że nie wezmą ze sobą

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

Cytat:
Wow, dużo dzieci. Ja nawet jakbym chciała sprosić całą rodzinę, to nawet tyle bym nie nazbierała...
Dobrze ze u nas mało dzieci. Poniżej 18 roku życia to chyba 6

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

Cytat:
Napisane przez mansikkaa Pokaż wiadomość
Szpitalny odział ratunkowy
Też się właśnie dowiedziałam głupio było pytac

---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ----------

Nadrobilam po łebkach i lecę .

goplankowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-21, 09:17   #1749
girlandzia
:)

Cytat:
Ale dziewczyny, bierzcie pod uwagę nie tylko osoby młode, ale też i starsze, np. babcia TŻ-ta idzie sama, dziadek nie żyje. Ciotka jest po rozwodzie (?) i aktualnie mieszka sama.

W przypadku siostry i brata TŻ-ta po prostu wiem, że i tak oni przyjdą sami, to po co właściwie pisać te osoby towarzyszące.
Też mam ciotkę po rozwodzie i uważam, że rozwód to nie wyrok Może akurat ma kogoś z kim zechce przyjść.

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

Witam nowe PM

---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

Ostatnio cierpię na brak czasu, więc nawet nie mam kiedy się udzielać W wolnych chwilach na szybkości nadrabiam posty.
girlandzia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-21, 09:58   #1750
Niebieska88
Zakorzenienie

GG do Niebieska88

Nielubiegrzybow, witaj!

Insta

PM 2018
Niebieska88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-21, 10:52   #1751
KinderCountry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alekaz1 Pokaż wiadomość
Podaj przepis na sprawdzone kremy do tortów. Musze zrobic
Najczęściej robię mascarpone i śmietana To najlepszy sposób, do wszystkiego pasuje. Chyba że chcesz na jakiś konkretny, np mus czekoladowy, czy coś, to też coś mam.
Cytat:
Napisane przez pinaa Pokaż wiadomość
No cienkie takie i jak dla mnie to strasznie szybko się pieką, trzeba pilnować. Chyba z 15 min i gotowe były z tego co pamiętam. I podobno lepiej je upiec dzień wcześniej żeby sobie poleżały
Tż bardzo lubi ten sernik, nawet te moje nieudane mu smakowały A pierwszy raz jadł go pod wpływem i twierdził, że to karpatka
Mój ex zajadła każdy mój niewypał, nawet łyżką prosto z blachy, bo nie dało się kroić. Obecny jest bardziej wybredny, ale już raczej nie miewam niewypałów
Cytat:
Napisane przez Niebieska88 Pokaż wiadomość
Przyszły buciki, niestety za duże zamówiłam :-( Szkoda, że są takie ciemne. Ale bardzo wygodne i wysokość w sam raz ;-)
Faktycznie za ciemnie, ale bardzo ładne, wysokość idealna również dla mnie. Szkoda tylko, ze skóra lakierowana, obciera mnie to zawsze.
Cytat:
Napisane przez girlandzia Pokaż wiadomość
Miałam silny ból głowy i mdłości, okazało się że skoczyło mi ciśnienie, dali mi leki na obniżenie i zamiast spadać w dół ndal rosło.
Współczuję Już lepiej?

Cytat:
Napisane przez Holigula Pokaż wiadomość
A ja nie posiadam insta. Wydaje mi się on zbędny w moim życiu.
Dla mnei to już za dużo, nie uwolniłabym się od komputera. Insta też prowokuje kupowanie jakichś rzeczy, bo wszyscy mają i zazdroszczenie figury/wakacji/butów/pseudo idealnego życia, ja nie chcę się na to narażać
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1699 - coś w apce nie tak?

A w ogóle dziewczyny, to jak podchodzicie do sprawy zapraszania kogoś z osobą towarzyszącą? Bo tu nie możemy się zgodzić z mamą TŻ-ta, która mnie pyta, czemu własną siostrę zapraszam bez nikogo. A ja na to, że siostra nie ma nikogo, nie zapowiada się na to, że kogoś sobie znajdzie (nie jest osobą, której zbytnio jakoś zależy na związkach), a nie chcę jej stawiać w niezręcznej sytuacji (zwłaszcza, że będzie moim świadkiem), żeby zapraszała kogokolwiek, byleby z kimś pójść. Zresztą, brat TŻ-ta ma tak samo. Osobiście powiem, że ładnych parę lat temu, zanim związałam się z TŻ-tem, to takie zaproszenie z osobą towarzyszącą raczej doprowadziłoby mnie do płaczu i sprawiło, że odmówiłabym pójścia na wesele. Dlatego też chcę tego oszczędzić mojej siostrze - wiem, że nie ma nikogo, to po co pisać?

Zapraszacie kogokolwiek z "osobami towarzyszącymi", czy jak już, to piszecie nazwisko tej osoby?
Jeśli siostra wyraźnie nie chce takiego zaproszenia, to daj tylko dla niej. Dla wszystkich innych pisałabym tą os. tow.
Cytat:
Ale dziewczyny, bierzcie pod uwagę nie tylko osoby młode, ale też i starsze, np. babcia TŻ-ta idzie sama, dziadek nie żyje. Ciotka jest po rozwodzie (?) i aktualnie mieszka sama.

W przypadku siostry i brata TŻ-ta po prostu wiem, że i tak oni przyjdą sami, to po co właściwie pisać te osoby towarzyszące.
Babci bym nie zaprosiła z os. tow. Ale ciocię tak, zawsze może wziąć kolegę czy kuzyna, kogokolwiek do tańczenia.
Cytat:
Napisane przez poziomkowa91 Pokaż wiadomość
Coś kiepsko się czuję Słaba jestem, a nie chce nic zjeść. Może coś mi zaszkodziło albo jakaś grypa żołądkowa Poce się strasznie Mam nadzieje ze jakoś przetrwam w pracy bo dziś tylko od 11 do 15. A wieczorne wyjście ze znajomymi na miasto stoi pod znakiem zapytania... A tak miałam ochotę gdzieś wyjsc

---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ----------

Macie jakieś sprawdzone sposoby na takie dolegliwości?

Na wymioty i nudności pomaga mi taki mocno gęsty kisiel. Na biegunkę stoperan. I trochę dodatkowego snu.

Ale się napociłam wczoraj, nienawidzę takiej pogody, serio. Dziś już zupełnie inaczej Muszę zacząć się pakować. Zostawiłam sobie na wierzchu tonę materiałów, będę na urlopie, będę miała czas, będę szyła. Uhm

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

Witam nowe dziewczyny, nielubiegrzybów i Polę
KinderCountry jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-21, 11:15   #1752
MissCath
Zakorzenienie

Cytat:
Jeden z mniejszych producentów napisał mi że ok 2k za szafki, zawsze to tysiak mniej. Nie chce wydawać zbyt wiele na te kuchnię, ona dla mnie będzie na kilka lat tylko.

---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ----------

A ja że dopiero środa... okropnie długi ten tydzień.
Witam się z drogi do pracy. Potem jadę do sądu i do nowej pracy. A wieczorem z TŻ do kina

A na co idziecie?

Osobiście uważam, że w BRW jest drogo. My urządzaliśmy się w Bodziu. Bodzio jest najtańszy i ma też taką zaletę, że można kupować pojedyncze segmenty, a nie trzeba całości (a taki problem mieliśmy też w kuchni, gdzie facet, który remontował mieszkanie, zrobił tak, że kupił dwa komplety szafek z Castoramy. W efekcie było tak, że jakbyśmy nie chcieli ich ustawić, to gdzieś była dziura. Dlatego dokupiliśmy zbliżoną kolorystycznie szafkę z Bodzia).
Stary 2017-06-21, 11:21   #1753
mia00
Zakorzenienie

Cytat:
A na co idziecie?

Osobiście uważam, że w BRW jest drogo. My urządzaliśmy się w Bodziu. Bodzio jest najtańszy i ma też taką zaletę, że można kupować pojedyncze segmenty, a nie trzeba całości (a taki problem mieliśmy też w kuchni, gdzie facet, który remontował mieszkanie, zrobił tak, że kupił dwa komplety szafek z Castoramy. W efekcie było tak, że jakbyśmy nie chcieli ich ustawić, to gdzieś była dziura. Dlatego dokupiliśmy zbliżoną kolorystycznie szafkę z Bodzia).
Ja znowu Bodzia nie lubię, kuchnie wydają mi się takie starodawne. Ostatnio w BRW kupiłam do siebie kanapę i meble (wybierałam części, które chcę aby). Natomiast fajna jest Agata Meble, mamy na dole w salonie super narożnić z bydgoskich mebli skórzany i do tego meble i są ok

2019 - 12
2020 - 9
2021 - 4
mia00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-21, 11:40   #1754
girlandzia

Cytat:
Napisane przez mia00 Pokaż wiadomość
Ja znowu Bodzia nie lubię, kuchnie wydają mi się takie starodawne.
Ja też nie, miałam kiedyś z tej firmy "przejściową" komodę i jakość dla mnie tragiczna.
Stary 2017-06-21, 12:04   #1755
broadwaydream
Wtajemniczenie

Łojeju jaki dzien dzis, czas leci jak szalony. I niby lato a wieje okropnie.
Stary 2017-06-21, 12:05   #1756
MissCath
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mia00 Pokaż wiadomość
Ja znowu Bodzia nie lubię, kuchnie wydają mi się takie starodawne. Ostatnio w BRW kupiłam do siebie kanapę i meble (wybierałam części, które chcę aby). Natomiast fajna jest Agata Meble, mamy na dole w salonie super narożnić z bydgoskich mebli skórzany i do tego meble i są ok
Akurat meble kuchenne z Bodzia też mi się zbytnio nie podobają, ale na te szafki z Castoramy nie narzekam, tylko ustawienie było nieprzemyslane i musieliśmy zmienić. Za to sypialnia i duży pokój to właśnie Bodzio, sami skladalismy i jakość nie była zła. Gorzej było z szafka, którą TZ zamówił gdzieś na allegro - tam przebilismy kolkiem szuflade, a wcale nie uzywalismy dużej siły :/
Stół do pokoju z 6 krzesłami kupiliśmy używany z olxa za 500 zl od małżeństwa mieszkającego niedaleko nas. Stół kuchenny to Jysk, a narożnik Abra. No i przedpokój to mam z lokalnego salonu meblowego.

Stary 2017-06-21, 12:39   #1757
mansikkaa
Zakorzenienie

Wyczesalam psisko. Oto efekt
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1498041579525.jpg (105,5 KB, 20 załadowań)
Luciano de Crescenzo

D

48-2015
57-2016
Stary 2017-06-21, 12:40   #1758
MissCath
Zakorzenienie

Cytat:
Wyczesalam psisko. Oto efekt
Z moim jest to samo ale on lubi być czesany 😊

Stary 2017-06-21, 12:48   #1759
mansikkaa
Zakorzenienie

Cytat:

Ten niezbyt. Przekupilam go chrupkami (karma)

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Cytat:

Jakiego masz psa?
Luciano de Crescenzo

D

48-2015
57-2016
Stary 2017-06-21, 13:03   #1760
MissCath
Zakorzenienie

Cytat:
Ten niezbyt. Przekupilam go chrupkami (karma)

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Jakiego masz psa?
A takiego (zdjęcie jeszcze za szczeniaka, w zasadzie jest u moich rodziców, ale jest jak "mój" ):

1498042892258.jpg

Stary 2017-06-21, 13:42   #1761
KinderCountry
Zakorzenienie

Meble Bodzio są fatalnej jakości. Tylko na chwilę są ok, jeśli to ma być całkiem po kosztach.
KinderCountry jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-21, 13:44   #1762
MissCath
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KinderCountry Pokaż wiadomość
Meble Bodzio są fatalnej jakości. Tylko na chwilę są ok, jeśli to ma być całkiem po kosztach.
Czy tylko ja i moi znajomi trafiliśmy na dobre meble z Bodzia? U mnie w okolicy nikt nie narzeka.

Stary 2017-06-21, 13:47   #1763
broadwaydream
Wtajemniczenie

Cytat:
A takiego (zdjęcie jeszcze za szczeniaka, w zasadzie jest u moich rodziców, ale jest jak "mój" ):

Załącznik 7117511

Jakie sliczne psiunciu
Stary 2017-06-21, 14:03   #1764
madz88
Zakorzenienie

Pola_1122 to ja jestem z Warszawy ale i tak ode mnie więcej osób będzie spoza niż od TŻwięc w sumie pewnie i tak byśmy tu robili. TŻ jest z lubelskiego już w sumie

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

Cytat:
Napisane przez nielubiegrzybow Pokaż wiadomość
U nas właściwie wszyscy są w parach, może ze trzy osoby nikogo nie mają ale to jeszcze wiele może się zmienić, na pewno dostaną z osobą towarzyszącą a jesteśmy na tyle blisko, że bez skrępowania zrobią jak chcą

Z dzieci będzie właściwie tylko moja 7-letnia siostra i chyba 11-letni syn partnerki mojego taty, 15-letni kuzyn (duże dziecko) a cała reszta już spokojnie po 20.

Orientujecie się kiedy trzeba się wybrać do urzędu jak chcemy ślub w plenerze? Żeby się potem nie okazało, że będę ściągać urzędnika ze 100 km bo zaspałam
U mnie jest dużo dzieci znajomych, ale ja będę raczej za tym by samych rodziców zapraszać i ograniczyć koszta

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

Cytat:
Napisane przez goplankowa Pokaż wiadomość
A na wymiar? My zrobilisny na wymiar bardzo tanio i bardzo ładnie. No ale w żadnym tego typu sklepie.

A na wymiar? My zrobilisny

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

Zawsze myślałam że będę pisać osobę towarzyszącą Ale uswiadomilyscie mi że nie powinno się tak pisać.

---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

Mój 9 miesięcy chyba że nie wezmą ze sobą

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

Dobrze ze u nas mało dzieci. Poniżej 18 roku życia to chyba 6

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

Też się właśnie dowiedziałam głupio było pytac

---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ----------

Nadrobilam po łebkach i lecę .

No właśnie muszą być na wymiar. Na razie tylko jeden mi odpisał. Będę szukać może coś pomoże 2k znajdzie się.

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

Cytat:
A na co idziecie?

Sprawdzę bodzio, ale u nas muszą być a wymiar bo to 1.18x1.2m

A do kina na piratów

Stary 2017-06-21, 14:04   #1765
MissCath
Zakorzenienie

Cytat:
Pola_1122 to ja jestem z Warszawy ale i tak ode mnie więcej osób będzie spoza niż od TŻwięc w sumie pewnie i tak byśmy tu robili. TŻ jest z lubelskiego już w sumie

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

U mnie jest dużo dzieci znajomych, ale ja będę raczej za tym by samych rodziców zapraszać i ograniczyć koszta

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

No właśnie muszą być na wymiar. Na razie tylko jeden mi odpisał. Będę szukać może coś pomoże 2k znajdzie się.
Mam nadzieję, że się uda. Nawet u mnie jest trochę firm robiących kuchnię na wymiar, więc będzie dobrze 😊

A za miejsce dla dzieci płacicie jakoś mniej może?

Stary 2017-06-21, 14:07   #1766
madz88
Zakorzenienie

Cytat:
Mam nadzieję, że się uda. Nawet u mnie jest trochę firm robiących kuchnię na wymiar, więc będzie dobrze 😊

Do 4 roku życia nic a do 12 - 50%

Stary 2017-06-21, 14:08   #1767
MissCath
Zakorzenienie

Cytat:
Do 4 roku życia nic a do 12 - 50%
Czyli w sumie nie wychodzi tragicznie, gorzej jest, jak za dziecko sobie liczą jak za dorosłego :/

Stary 2017-06-21, 14:12   #1768
madz88
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli w sumie nie wychodzi tragicznie, gorzej jest, jak za dziecko sobie liczą jak za dorosłego :/

No właśnie my sami mieliśmy określić jak chcemy. I to będzie inne menu. Ogólnie osobne talerze i te menu dostaną tylko dzieci 5-12 a młodsze z rodzicami

Stary 2017-06-21, 14:18   #1769
MissCath
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie my sami mieliśmy określić jak chcemy. I to będzie inne menu. Ogólnie osobne talerze i te menu dostaną tylko dzieci 5-12 a młodsze z rodzicami
No i super ja sama fajnie wspominam wesele mojej kuzynki - miałam 7 lat, ale podobało mi się, że był oddzielny stolik dla dzieci, gdzie było więcej napoi, owoców itd.

Stary 2017-06-21, 14:28   #1770
girlandzia

Cytat:

U nas za dzieci 50% kwoty
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości