Panny Młode - Kielce cz. I - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-06, 15:46   #3661
moniss
Przyczajenie

GG do moniss
Dot.: Kielce

Tiffi1 czytalam w forum w katalogu wizazystek, że bylas zainteresowana makijazem w salonie Wellness&Spa. Malujesz sie tam?
moniss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 17:45   #3662
lilusto
Raczkowanie

Witam ponownie!
A gdzie się podziewa Joasiątko??? ...gdzie te fotki???
lilusto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 18:08   #3663
izus123
Raczkowanie

Do Fenomenki i Puchatka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg gia0268_1_l.jpg (5,1 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg gia0273_1_x.jpg (16,7 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg gia0277_1_x.jpg (18,7 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg gia0267_1_x.jpg (23,0 KB, 19 załadowań)
izus123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 18:44   #3664
tiffi1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez moniss Pokaż wiadomość
Tiffi1 czytalam w forum w katalogu wizazystek, że bylas zainteresowana makijazem w salonie Wellness&Spa. Malujesz sie tam?
Byłam zaintersowana wizażystką, która dojeżdża do klienti do domu (z Kielc to jakieś 45km), nikogo nie znalazłam.
Dzięki za info odnośnie korektora może się skuszę
tiffi1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 19:11   #3665
balaloum
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lilusto Pokaż wiadomość
Witam ponownie!
A gdzie się podziewa Joasiątko??? ...gdzie te fotki???
wg mnie joasiatko wzieła ślub i info z forum nie są już jej potrzebne....
balaloum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 21:25   #3666
anetkja
Przyczajenie

Dziewczyny, dla tych ktore chca tak jak ja zrobic sobie makijaz slubny!!!! Znalazlam step slubny w wykonaniu agabil1 Zobaczcie same
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251379
anetkja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-07, 08:44   #3667
Puchatek M.
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez izus123 Pokaż wiadomość
Do Fenomenki i Puchatka

Mam wszystkie te produkty

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-05-07, 12:44   #3668
fenomenka84
Raczkowanie

izus123 ja mam księgę gości i zdecydowaliśmy sie jeszcze na album super jest ta seria bardzo mi się podobamoja siostra powiedziała ze zakupi nam młoda parę misiów zamiast kwiatów moim zdaniem to super pamiątka bo kwiaty zwiędną, a takie miśki zostaną na zawsze

Zastanawiamy sie właśnie z TŻ nad piosenką na pierwszy taniec, jemu podoba się bardzo niebieska piosenka, mnie słowa też się bardzo podobają ale melodia jest taka jakaś smutna, myśleliśmy jeszcze nad
Kindla- z kimś takim jak ty
Ziyo- Magiczne słowa
Kayah& Kilianski- prócz ciebie nic
ale znalazłam wczoraj jeszcze jedną super piosenkę, bardzo mi sie podoba,jak na razie jest to mój nr 1 wklejam linka
http://kaputkowa.wrzuta.pl/audio/9uz...anx_-_dziekuje
fenomenka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-07, 13:27   #3669
oniaczeq
Zakorzenienie

GG do oniaczeq

Cytat:
Napisane przez fenomenka84 Pokaż wiadomość
i

Zastanawiamy sie właśnie z TŻ nad piosenką na pierwszy taniec, jemu podoba się bardzo niebieska piosenka, mnie słowa też się bardzo podobają ale melodia jest taka jakaś smutna, myśleliśmy jeszcze nad
Ziyo- Magiczne słowa
ale znalazłam wczoraj jeszcze jedną super piosenkę, bardzo mi sie podoba,jak na razie jest to mój nr 1 wklejam linka
My mamy narazie dwóch faworytów

Kancelaria- zabiorę Cie właśnie tam

Sławek Uniatowski - kocham Cie

Ta Varius Manx bardzo fajna, zastanowię sie czy jej nie zadedykować Tz
wszystko zaczyna się walić

Biustonosze:

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post77106731
oniaczeq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-07, 22:41   #3670
lilusto
Raczkowanie

Hej Dziewczyny!
Czy któraś z Was słyszała jakieś opinie o zespole "Ewa i Fant"?
Z góry dzięki za odp.!!!
Pozdrawiam!
Stary 2008-05-08, 09:17   #3671
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

ja już jestem po pierwszej przymiarce sukni, koejna za tydzień. Jestem bardzooo zadowolona, bo suknia super na mnie leży i świetnie się w niej czuję
kupiłam też juz do niej welon i dodatki, także strój mam już cały skompletoway...no, prawie cały, nie mam jeszcze pończoch i majtek
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-08, 09:22   #3672
oniaczeq
Zakorzenienie

GG do oniaczeq

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
ja już jestem po pierwszej przymiarce sukni, koejna za tydzień. Jestem bardzooo zadowolona, bo suknia super na mnie leży i świetnie się w niej czuję
kupiłam też juz do niej welon i dodatki, także strój mam już cały skompletoway...no, prawie cały, nie mam jeszcze pończoch i majtek
Welon tez kupowałaś w Paryżance?jak tak to w jakiej tam cenie wahają sie welony?
Ja niby dostałam gratis do tej sukni ale coś mi w nim nie pasuje wiec muszę zakupić sobie nowy, a ze do tej pory myślałam ze ten co dostane będzie ok wiec nie bardzo interesowałam sie tym tematem i nie wiem gdzie najlepiej sie wybrać

Biustonosze:

Stary 2008-05-08, 12:46   #3673
fenomenka84
Raczkowanie

oniaczeq ja właśnie też mam zamiar poszukać sobie welonu, marzy mi sie taki długi do ziemi, ale niestety do mojej sukienki, nie będzie taki pasował, muszę poszukać czegoś skromniejszego bo sukienka sama już w sobie jest strojna i z falbankami, więc taki welon tylko by ją zakrył, zdecydowałam więc że welon będę miała sięgający do łopatek, jak zamawiałam swoja suknie w Cymbeline to przy okazji mierzyłam też welon, wtedy myślałam że ewentualnie sie na niego zdecyduję, ale teraz już mi sie chyba odwidziało tamten był ecru zakończony taką złotą nitką i jednowarstwowy, a ja chyba chciałabym żeby był z kilku warstw i beż żadnych dodatkowych ozdobników, bo nie chce przedobrzyć, w najbliższym czasie muszę sie wybrać na poszukiwania, może coś wpadnie mi w oko, może przejdę się tutaj do tego salonu w centrum rondo(nie pamiętam jak sie nazywa) do Katarzyny i do Paryżanki, zobaczę czy coś tam ciekawego mają. Jeśli chodzi o ceny to też nie wiem ile taki welon będzie kosztował, jak jeszcze nie miałam wybranej sukni to mierzyłam taki długi zakończony koronką(taką jak na mierzonej wcześniej sukni)kosztował 350 zł i był w Kiarze, w Cymbeline też mierzyłam hiszpański tylko że sporo krótszy i z tego co pamiętam to chyba 250 zł kosztował, teraz jednak skromniejsze mnie interesują, pewnie w najbliższym czasie jak zacznę poszukiwania to dowiem się jak kształtują sie ich ceny

Teraz jeszcze z innej beczki, nie wiedziałam że tak trudno dostać jasne buty dla faceta, wczoraj z TŻ całe miasto schodziliśmy za jego butami, chcieliśmy kupić buty ecru, do kamizelki, ale nie takie jasne tylko takie bardziej stonowane(nie wiem jak to opisać)garnitur ma cappucino i takich butów w ogóle nie ma, a nie chcieliśmy kupować brązowych, zresztą w ogóle by nie pasowały, te odcienie które proponują w sklepach to inna bajka zresztą TŻ ma rozmiar 44,45 i to też było nie lada wyzwanie, bo takie duże rozmiary to podobno na pniu schodzą, tak przynajmniej panie mówiły, zostają tylko te mniejsze, których i tak podobno więcej przychodzi niż tych większych, kurcze ale przecież faceci to maja duże stopy ale w końcu poszukiwania sie opłaciły i znaleźliśmy super fajne buty w pasażu na ul. Leonarda(i 44 rozm. był), mam nadzieję że później TŻ w nich będzie śmigał bo mnie się bardzo podobają wklejam fotkę poniżej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 559022.jpg (13,8 KB, 41 załadowań)
fenomenka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-08, 12:58   #3674
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Napisane przez oniaczeq Pokaż wiadomość
Welon tez kupowałaś w Paryżance?jak tak to w jakiej tam cenie wahają sie welony?
Ja niby dostałam gratis do tej sukni ale coś mi w nim nie pasuje wiec muszę zakupić sobie nowy, a ze do tej pory myślałam ze ten co dostane będzie ok wiec nie bardzo interesowałam sie tym tematem i nie wiem gdzie najlepiej sie wybrać
tak, welon tez kupiłam w Paryżance
kosztował 200 zł. Jest idealnie pasujący do sukni, właśnie szukałam czegoś takiego jak opisuje fenomenka - musiał być delikatny (mimo,że na początku chciałam długi hiszpanski, ale suknia przes to nie byla widoczna), albo gladki albo z delikatnym wzorkiem i taki zakupiłam - krotki, tzn. mniej wiecej do pasa, z bardzoo delikatnym malym wzorkiem na obrzezach welonu.
W ogole ja to jestem zadowlona z obslugi mojej osoby w salonie - wczoraj siedzialam tam 2 godziny, pani, ktora zaznaczala jak suknia ma byc dopasowana niesamowicie dkladnie wszystko robila, kazala mi chodzic, czy dlugosc dobra, obracac sie, pokazala jak poradzic sobie z trenem w Kosciele, zaznaczyla gdzie bedzie miejsce na podpiecie, potem sporo czasu zajelo nam dobranie bizuterii (zmierzylam WSZYSTKO co mialy w salonie) i w koncu wybralam kolczyki plus naszyjnik, a na koncu dobralysmy welon.
Kolejna miare mam za tydzien, zmierze suknie i bedzie dopasywane bolerko, bo niby rozmiar 36, ale trzeba i suknie i bolerko zwężać

welony, ktore ja przymierzalam mialy ceny 200-250 zł.

EDIT:
tez mierzylam welon, o ktorym mowisz ale zaslanial mi tyl sukni i po prostu za duzo bylo wszystkiego w Paryzance maja nowe welony, wlasnie taki jakie Cie interesuja, wczoraj ich z 10 mierzylam, byly krotkie, dwuwarstwowe albo gladkie z delikatniusim wzorkiem na koncu. Odcien tych welonow byl idelany jak naszych sukien, bo z tego co pamietam Ty masz suknie z Mariees de Pairs, kupiona w cymbeline w kolorze ecru, ta, ktora byla numerem 2 na mojej liscie
Stary 2008-05-08, 13:28   #3675
oniaczeq
Zakorzenienie

GG do oniaczeq

Dzieki dziewczyny, muszę sie wybrać na łowy, szukam tez czegoś skromnego chociaż nie powiem tez marzył mi sie długi ale stwierdziłam ze nie bardzo będzie mi pasować a i krotki bardziej praktyczniejszy i wygodniejszy
W każdym razie wiem już mniej więcej w jaka kwotę sie zaopatrzyć

Biustonosze:

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-05-08, 13:30   #3676
gosikk_s
Zakorzenienie

Kalex, szczęściaro, Ty już po przymiarce... A ja dziś nie wytrzymałam i zadzwoniłam do swojego salonu i pani mi powiedziała że mojej sukni jeszcze nie ma I że według niej pierwsza przymiarka powinna być na 3 tygodnie przed ślubem A ja chciałabym już niedługo buuu, nie wytrzymam do tego czasu i chyba zejdę na serce. A w dodatku kiedy mam niby jeździć na 3 przymiarki do Częstochowy, co dwa dni? Za 2 tygodnie znowu zadzwonię i jeśli suknia już będzie zażądam natychmiastowej przymiarki

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-08, 13:48   #3677
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

gosik - suknia na pewno przyjdzie, tylko ja zapomnialam,ze Ty nie w Kielcach ją zamówiłaś, wiec pewnie czekaja Cie, ze 2-3 wyjazdy na przymiarkę
Stary 2008-05-08, 14:45   #3678
AsiulekWawa
Raczkowanie

Cytat:
gosik - suknia na pewno przyjdzie, tylko ja zapomnialam,ze Ty nie w Kielcach ją zamówiłaś, wiec pewnie czekaja Cie, ze 2-3 wyjazdy na przymiarkę
Kalex, a jaka TY masz sukienke?
AsiulekWawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-08, 15:10   #3679
lilusto
Raczkowanie

Dziewczynki... ponawiam moje pytanie dot. zespołu "Ewa i Fant".
Zna ktoś, słyszał? Proszę o pomoc jeśli to możliwe...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-08, 17:03   #3680
gosikk_s
Zakorzenienie

Cytat:
No niby właśnie trzy przymiarki, tyle że pani z salonu uważa że bez względu na to kiedy suknia przyjdzie pierwsza przymiarka powinna być nie wcześniej niż trzy tygodnie przed ślubem. A według mnie to za późno, chciałabym pierwszą jak najszybciej to możliwe a te następne już bliżej ślubu. Dopóki nie przymierzę będę się denerwować czy wszystko ok

Stary 2008-05-08, 17:55   #3681
Gosiaczek1211
Rozeznanie

GG do Gosiaczek1211

Cytat:
Napisane przez fenomenka84 Pokaż wiadomość
izus123 ja mam księgę gości i zdecydowaliśmy sie jeszcze na album super jest ta seria bardzo mi się podobamoja siostra powiedziała ze zakupi nam młoda parę misiów zamiast kwiatów moim zdaniem to super pamiątka bo kwiaty zwiędną, a takie miśki zostaną na zawsze

Ziyo- Magiczne słowa
Hej, Posłuchajcie sobie jeszcze utwór Beaty Bartelik - Sen na pogodne dni. My wybraliśmy go na nasz pierwszy taniec. Zespól był zmuszony nauczyć się tej piosenki specjalnie na nasze wesele ale było warto. Dla mnie piosenka jest super. Polecam. Zresztą, posłuchacie i same ocenicie. Pozdrawiam cieplutko
Gosiaczek1211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-08, 19:39   #3682
izus123
Raczkowanie

A oto moje propozycje na pierwszy taniec:

"When I need you" Rod Stewart
http://jizzman.wrzuta.pl/audio/7HwUX...hen_i_need_you
-walc
"Oczarowanie"Wodecki
http://majka14.wrzuta.pl/audio/xydDd..._-_oczarowanie
-tango
"Dance witch me"Debelah Morgan
http://www.youtube.com/watch?v=_8d_JOI2600
-romantico
"Wonderful tonight" Eric Clapton
http://jasail.wrzuta.pl/audio/s2IQkC...derful_tonight
-wesolo
"Kocham Cie kochanie moje" Maanam
http://anonimekk.wrzuta.pl/audio/uxk..._kochanie_moje
izus123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-08, 22:00   #3683
aniag66
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
No niby właśnie trzy przymiarki, tyle że pani z salonu uważa że bez względu na to kiedy suknia przyjdzie pierwsza przymiarka powinna być nie wcześniej niż trzy tygodnie przed ślubem. A według mnie to za późno, chciałabym pierwszą jak najszybciej to możliwe a te następne już bliżej ślubu. Dopóki nie przymierzę będę się denerwować czy wszystko ok

Gosikk_s
Moim zdaniem rzeczywiscie troche pozno jak na 1 przymiarke, tym bardziej jesli suknia bedzie juz wczesniej gotowa.
Ja swoja 1 przymiarke bede miala okolo 1,5 miesiaca przed slubem, tak zeby bylo jeszcze wystarczajaco duzo czasu na poprawki. Taki termin zaproponowala mi Pani z salonu. A nie sadze zebym przez 1 miesiac czy 1,5 jakos bardzo schudla czy przytyla Tym bardziej ze moja sukienka jest wiazana i zawsze mozna chociaz troszke mocniej albo slabiej zawiazac
aniag66 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-05-09, 07:12   #3684
gosikk_s
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniag66 Pokaż wiadomość
Gosikk_s
Moim zdaniem rzeczywiscie troche pozno jak na 1 przymiarke, tym bardziej jesli suknia bedzie juz wczesniej gotowa.
Ja swoja 1 przymiarke bede miala okolo 1,5 miesiaca przed slubem, tak zeby bylo jeszcze wystarczajaco duzo czasu na poprawki. Taki termin zaproponowala mi Pani z salonu. A nie sadze zebym przez 1 miesiac czy 1,5 jakos bardzo schudla czy przytyla Tym bardziej ze moja sukienka jest wiazana i zawsze mozna chociaz troszke mocniej albo slabiej zawiazac
Ano właśnie, też uważam że pierwsza przymiarka powinna być wcześniej. Co prawda pani z salonu twierdzi że dziewczyny najbardziej chudną własnie w ostatnim okresie ale wtedy można zrobić ostatnią przymiarkę. A w ostateczności suknię mam z wiązanym gorsetem i na ramiączkach więc w razie czego przecież jej nie zgubię Pierwsza przymiarka na 3 tygodnie przed to dla mnie zdecydowanie za późno Będę się wykłócać

Stary 2008-05-09, 09:50   #3685
malgorzatkka
Raczkowanie

Wczoraj chyba był jakiś szczęsliwy dzien na zakupy. Kupiłam buty Jeśli komuś potrzebne kremowe lub ecru i na wysokim obcasie proponuje odwiedzić sklep w tesco na przeciwko apteki. Nigdy bym nie przypuszczała że tam zakupie butki ślubne a jednak....Sa dokładnie takie jak chiałam - wysoki obcas, kolor ok, rozmiar 35 (co graniczy z códem niby zakryte a jednak baardzo delikatne i co najwazniejsze spokojnie można w nich chodzic po ślubie. Tak więc polecam
malgorzatkka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-09, 11:38   #3686
gosikk_s
Zakorzenienie

Kalex, a robiłaś fotki na przymiarce?

Stary 2008-05-09, 13:13   #3687
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

nie, nie robiłam, nie miałyśmy aparatu przy sobie
Stary 2008-05-09, 13:34   #3688
kamilack80
Raczkowanie

dziewczymy jutro mam pierwsza przymiarke sukni slubnej ciekawa jestem bardzo co mi tam stworzyli mam nadzieje ze jutro kupie wszelkiego rodzaju dodatki byloby cudownie

poza tym kupilam buty, wielkiego wyboru nie bylo gdyz bardzo malo jest butow na 5 cm obcasie wiec musialam wybrac sposrod tego co bylo, ogolnie jestem zadowolona mimo tego ze sa w szpic a chcialam zaokraglonym przodem

bielizne i ponczochy tez mam juz "z glowy"

kamilack80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-09, 13:39   #3689
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

to czekamy na jutrzejszą relację
Stary 2008-05-09, 13:59   #3690
oniaczeq
Zakorzenienie

GG do oniaczeq

Cytat:
Napisane przez kamilack80 Pokaż wiadomość
dziewczymy jutro mam pierwsza przymiarke sukni slubnej ciekawa jestem bardzo co mi tam stworzyli mam nadzieje ze jutro kupie wszelkiego rodzaju dodatki byloby cudownie

poza tym kupilam buty, wielkiego wyboru nie bylo gdyz bardzo malo jest butow na 5 cm obcasie wiec musialam wybrac sposrod tego co bylo, ogolnie jestem zadowolona mimo tego ze sa w szpic a chcialam zaokraglonym przodem

bielizne i ponczochy tez mam juz "z glowy"
Gdzie kupiłaś buty?

Biustonosze:

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości