PM 2017, cz. 51 <3 - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-06-21, 21:13   #451
koolorowana
Zakorzenienie

Dot.: PM 2017, cz. 51 <3

Cytat:
Napisane przez oljaa Pokaż wiadomość
Czytałyście na którejś z grup o dziewczynie, która jest sparaliżowana od pasa w dół, pękł jej naczyniak w rdzeniu kręgowym, obrzęk uciska nerwy. Ślub za 2 mce, straszne, nie wiadomo czy do tego czasu stanie na nogi to jest dopiero problem.
Widziałam.. Ale to nie jest na stałe ?
Cytat:
Napisane przez Laura Rose Pokaż wiadomość
Chyba źle czytasz, ale z tego nadmiaru nauki ci wybaczę

A wiesz, że nawet bym chciała chcieć albo chociaż tż mógłby chcieć No lecz cóż, swoich potrzeb nie oszukam

My wczoraj grillowaliśmy
No to weź mi powtórz co u cb

Cytat:
Napisane przez Eunice9 Pokaż wiadomość
A wkładek nie odradza się czasem kobietom które nie rodziły?

W Polsce to weszła dopiero w 2014r. Widziałam ostatnio ulotkę u ginekologa i się zainteresowałam Wszczepiają Ci taką "zapałkę" pod skórę przedramienia i uwalnia gestagen, działa jak tabletki czy plastry ale dużo łagodniej więc moje przeciwwskazania nie będą takie duże. No i działa aż 3 lata
Dzieci nie wiem czy chcę mieć, ale na pewno nie w ciągu najbliższych 3 lat
A z M. się mieszka super Ogólnie super nas ze sobą, czasami coś tam nie gra ale bardzo się potrafimy ze sobą dogadać, nie to co z K. Ogólnie to ja bym bardzo chciała mieszkać już na swoim, pewnie za jakiś czas jak nadal będziemy razem i dostanę pracę to weźmiemy kredyt na swoje, razem mamy jakieś tam oszczędności, M. ma super umowę. Głupie takie gadanie po 4 miesiącach związku, ale na serio już o tym gadaliśmy A ostatnio naszym ulubionym tematem są imiona dla dzieci (które nie wiadomo czy nawet będziemy mieć i czy ze sobą)
To doobrze , że się układa I jakie imiona wam się podobają?
koolorowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-21, 21:15   #452
serduszko165
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez echme Pokaż wiadomość
Jednak nie jestem w ciąży

Robię projekt księgi gości. Co sądzicie? Coś mi w nim nie pasuje... Napisy są równo na środku?
Nasze imiona

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
serduszko165 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-21, 21:22   #453
Eunice9
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez koolorowana Pokaż wiadomość
To doobrze , że się układa I jakie imiona wam się podobają?
Na razie doszliśmy tylko do tego, że zupełnie różne Typu jemu Serafin i Roksana (), a mi np. Ignacy i Urszula albo Iga Chociaż oboje zgodziliśmy się, że Michał, Franciszek, Fryderyk, Zuzanna i Liliana to fajne imiona, więc nie jest źle
Btw spotkałyście się kiedyś z imieniem Xymena?
Stary 2017-06-21, 21:25   #454
koolorowana
Zakorzenienie

Cytat:
Na razie doszliśmy tylko do tego, że zupełnie różne Typu jemu Serafin i Roksana (), a mi np. Ignacy i Urszula albo Iga Chociaż oboje zgodziliśmy się, że Michał, Franciszek, Fryderyk, Zuzanna i Liliana to fajne imiona, więc nie jest źle
Serafin?
Roksana jak roksa.pl?
Xmen..czyżby fan serii marvela x-menów?
Stary 2017-06-21, 21:25   #455
echme
Zakorzenienie

Cytat:
okropne
Stary 2017-06-21, 21:26   #456
Laura Rose
Zakorzenienie

Cytat:
W sumie racja, a to jeszcze tyle kasy, generalnie się opłaca, ale jakby coś nie grało i trzeba by wyciągnąć...
U mnie akurat antykoncepcja jest za darmo. Mam jeszcze dwie paczki plastrów i będę potem gadać z pielęgniarką. Sama jeszcze nie wiem. Samopoczucie mnie tak nie martwi jak krwawienia, a na totalny brak krwawień tylko/ aż 50% szans
Cytat:
No to weź mi powtórz co u cb
Ale cham ze mnie, nawet nie odpowiedziałam
A dobrze, latem mam pozytywne nastawienie do życia albo może raczej łatwiej mi je utrzymać, bo staram się zawsze. Byłam ostatnio w Londynie, fajne barierki na terrosystów w autach poinstalowali, nie ma co Niedługo jedziemy na wakacje i do Polski. Nadrabiamy te wszystkie lata, kiedy siedzieliśmy na Wczoraj sprzedałam 3 klimatyzatory w ciągu 2h Szkoda, że już po upałach A dzisiaj znowu usłyszałam jedno z moich ulubionych pytań - to wy w ogóle nie pracujecie? Jasne, że nie, bo niby po co
Stary 2017-06-21, 21:37   #457
aassiiaa1988
Żona Idealna :)

GG do aassiiaa1988
Dot.: PM 2017, cz. 51 &lt;3

Cytat:
Napisane przez muszkaaa8 Pokaż wiadomość
Najpierw muszę się utrzymać na tej pozycji Ale jak mi się uda to Cię zapakuje do walizki

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

Oł noł Taki duży ?

Pokaż jaki ?
Myślę że się zmieszcze

Wysłane z mojego F3111 przy użyciu Tapatalka

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz, one przyjdą same..

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Prawdziwy Cud jest wtedy,
gdy z Miłości dwojga ludzi rodzi się kolejne Serce - 26.02.2019
aassiiaa1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-21, 21:39   #458
koolorowana
Zakorzenienie

Cytat:
\
A dobrze, latem mam pozytywne nastawienie do życia albo może raczej łatwiej mi je utrzymać, bo staram się zawsze. Byłam ostatnio w Londynie, fajne barierki na terrosystów w autach poinstalowali, nie ma co Niedługo jedziemy na wakacje i do Polski. Nadrabiamy te wszystkie lata, kiedy siedzieliśmy na Wczoraj sprzedałam 3 klimatyzatory w ciągu 2h Szkoda, że już po upałach A dzisiaj znowu usłyszałam jedno z moich ulubionych pytań - to wy w ogóle nie pracujecie? Jasne, że nie, bo niby po co
No i korzystajcie z życia
Ja lecę spać , bo dzisiaj jestem coś wykończonaaa.. dobranoc
Stary 2017-06-21, 21:50   #459
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Żyję po dentyście.

Szczęście w nieszczęściu - nie musiałam mieć chirurgicznie usuwanego zęba ale też nie mam L4
W gabinecie nie byłam dłuzej niż 10 min

Ale mnie boli od czasu jak zeszło znieczulenie

agnieszka_2612 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-21, 21:52   #460
paulinunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
Któraś wie jak z płatnościami online w Stradivarius?

Wysłane z mojego Lenovo K10a40 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Paulina a jak przymiarka? Dużo do poprawy? Ile wódki dokupujecie?

Pani mówi że wymiary poszły w dół ale ja tego nie czuje. Przymiarka ok. Suknia nadal mi się podoba. Pani zapamiętała mnie jako przeciwniczke świecidełek 😁
Wódki chyba 50 dokupimy

Kolorowana kupiłam w budce u mnie a są z gatty ☺

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Cytat:
Czytałyście na którejś z grup o dziewczynie, która jest sparaliżowana od pasa w dół, pękł jej naczyniak w rdzeniu kręgowym, obrzęk uciska nerwy. Ślub za 2 mce, straszne, nie wiadomo czy do tego czasu stanie na nogi to jest dopiero problem.
O matko 😞😞😞

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

paulinunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-21, 22:00   #461
jaszczurka94
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez krasulka7399 Pokaż wiadomość
W rossmanie flaming w promo za 29,90
No widziałam flaminga na stronie, ale mi zależy na jednorożcu.

Cytat:
Napisane przez muszkaaa8 Pokaż wiadomość
My z Tżtem chyba też skoczymy na Chorwację w tym roku w sierpniu
My też w sierpniu. Pierwsze dwa tygodnie.
Gdzie jedziecie?

Cytat:
Napisane przez paulinunia Pokaż wiadomość

Jaszczurko buty do wody kupcie koniecznie
Mam. Bez butów bym się nie ruszyła. Ja nawet do polskiego jeziora bez butów nie wchodziłam daaaawno temu. Do niemieckiego nie miałam jeszcze okazji w ogóle.

Cytat:
Napisane przez micia00 Pokaż wiadomość
może ja ci się przydam? jakoś się wcisnę do walizki
Chętnie bym zabrała , ale 5 osób w samochodzie i będzie jeszcze wypchany bagażnik po brzegi. Chyba, że samochód nie wróci z naprawy .

Razem od: 11.04.2013. Zaręczeni w dniu: 11.08.2014 .
Ślubowaliśmy:
29.04.2017.
jaszczurka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-21, 22:05   #462
Psychiatra
Przyczajenie

Cześć,

Dopiszcie i mnie jako PM Ślub 30 września 2017, mam nadzieje że do sierpnia uda mi się wszystko zgrać. Czy mogłybyście polecić mi sławetne grupy ślubne na Facebooku? Takie bez spamu za to z faktycznymi poleceniami i dobrymi radami.

Dawno mnie tu z Wami nie było serwis bardzo się zmienił.
Psychiatra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-21, 22:07   #463
Eunice9
Zakorzenienie

Cytat:
Serafin?
Roksana jak roksa.pl?
Xmen..czyżby fan serii marvela x-menów?
Weź w ogóle, nie wiem jak takie imiona mogą się podobać. Roksana kojarzy mi się tylko z rozpuszczoną gimbusiarą po tym co mi mama opowiada A o Xymenę pytam z ciekawości, bo mam taką dziewczynę na roku

Cytat:
okropne
A mi się nawet podoba, ale dziecka bym tak nie nazwała

Cytat:
U mnie akurat antykoncepcja jest za darmo. Mam jeszcze dwie paczki plastrów i będę potem gadać z pielęgniarką. Sama jeszcze nie wiem. Samopoczucie mnie tak nie martwi jak krwawienia, a na totalny brak krwawień tylko/ aż 50% szans

Wow, super że za darmo! U mnie w mieście z tego co patrzyłam założenie takiego implantu to koszt 1100zł, tylko nie wiem czy jest w to wliczona wizyta lekarska i sam implant.
Zazdroszczę pozytywnego podejścia do życia, ja w lato mam wręcz przeciwnie, ledwo co wychodzę z domu bo od razu się źle czuję, ciągle boli mnie głowa i w ogóle

Cytat:
Napisane przez agnieszka_2612 Pokaż wiadomość
Żyję po dentyście.

Szczęście w nieszczęściu - nie musiałam mieć chirurgicznie usuwanego zęba ale też nie mam L4
W gabinecie nie byłam dłuzej niż 10 min

Będzie dobrze, poboli i przestanie
Stary 2017-06-21, 22:12   #464
muszkaaa8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jaszczurka94 Pokaż wiadomość

My też w sierpniu. Pierwsze dwa tygodnie.
Gdzie jedziecie?

:.

Nie wiemy jeszcze na 100% ale jak pojedziemy to na ostatni tydzień sierpnia Ja mam urlop wtedy ale moj Tz sie najprawdopodobniej przenosi od 1 września w pracy i wszystko zależy od tego co będzie miał do załatwienia przed przeniesieniem Ale mam nadzieje, ze nam sie uda bo jak nie to pózniej moze być cieżko
A gdzie to sie okaże

20.05.2017
muszkaaa8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-21, 22:37   #465
nivea91
Zakorzenienie

Cytat:
Jednak nie jestem w ciąży

Robię projekt księgi gości. Co sądzicie? Coś mi w nim nie pasuje... Napisy są równo na środku?
Ja bym zmieniła tylko czcionkę ta pod imionami 😉

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Cytat:
Straszne 😞

Stary 2017-06-21, 22:49   #466
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b
Konto usunięte

Cytat:
To był czas, że znowu było mnie tu malutko i w ogóle o tym nie pomyślałam, bo innych rzeczy na głowie od cholery. xD
A może któraś ma Rossmanna niedaleko i chciałaby sprawdzić, czy są nadal?
Jako, że do końca miesiąca tam jeszcze pracuję to zobaczę czy w moim rossmannie jeszcze są Bo z tego co kojarzę to miały branie.
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-21, 22:51   #467
jaszczurka94
Zakorzenienie

Cytat:
Głupie takie gadanie po 4 miesiącach związku, ale na serio już o tym gadaliśmy
Eunice! Jestem okropnym człowiekiem, bo przez to, że tak mało mnie było swego czasu na wątku i nie mogę znaleźć wystarczająco dużo czasu by cały klub nadrobić to... nie miałam pojęcia, że jesteś w związku... i to już od 4 miesięcy. Gratulacje!

Cytat:
Chomik mojej siostry nazywał się Serafina, ale potem wyszło, że za długie i mówiliśmy do niego Pyśka (potem okazało się, że to samczyk to był Pysior. )
A co do Roksany to... jeżeli czytałaś może na grupie FB to wiesz, że w mojej rodzinie w grudniu pojawi się nowy obywatel. Imiona jakie są rozważane to Rita lub Roxana, a dla chłopca Alexy.

My z TŻ prawie od początku związku wiemy, że chcemy Lilianę, ale ostatnio stwierdziłam, że chciałabym drugą córkę nazwać Jagoda. <3 TŻ stwierdził, że "No może xD"

Ślubowaliśmy:
29.04.2017.
Stary 2017-06-21, 22:55   #468
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
A co potrzebujesz?
A co pracujesz tam? Chodzi mi czy płaci się PayPal czy zwykłe przelewy.

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

Cytat:
.

My z TŻ prawie od początku związku wiemy, że chcemy Lilianę, ale ostatnio stwierdziłam, że chciałabym drugą córkę nazwać Jagoda. <3 TŻ stwierdził, że "No może xD"
Ja od wielu lat Lilianna ale obecnie jest ich za dużo i juz sama nie wiem. A Jagoda to od zawsze pragnienie Tzta więc pewnie tak będzie

malgosiaw123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-21, 23:00   #469
Eunice9
Zakorzenienie

Cytat:
Eunice! Jestem okropnym człowiekiem, bo przez to, że tak mało mnie było swego czasu na wątku i nie mogę znaleźć wystarczająco dużo czasu by cały klub nadrobić to... nie miałam pojęcia, że jesteś w związku... i to już od 4 miesięcy. Gratulacje!

Chomik mojej siostry nazywał się Serafina, ale potem wyszło, że za długie i mówiliśmy do niego Pyśka (potem okazało się, że to samczyk to był Pysior. )
A co do Roksany to... jeżeli czytałaś może na grupie FB to wiesz, że w mojej rodzinie w grudniu pojawi się nowy obywatel. Imiona jakie są rozważane to Rita lub Roxana, a dla chłopca Alexy.
A na fb widziałam, w sumie to było do przewidzenia że tak się skończy, ale skoro tak to może i wyjdzie na dobre Niemieckie imiona też trochę inaczej, bo inaczej się skraca itd.
A w związku owszem, jestem

Cytat:
Ja od wielu lat Lilianna ale obecnie jest ich za dużo i juz sama nie wiem. A Jagoda to od zawsze pragnienie Tzta więc pewnie tak będzie
Jagoda też bardzo ładne
Stary 2017-06-21, 23:07   #470
jaszczurka94
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka_2612 Pokaż wiadomość
Ja łykałam Ketonal zanim jeszcze znieczulenie całkowicie schodziło.

Cytat:
No u nas od 4 lat, ale na szczęście w rodzinie nie mamy żadnej, a w okolicy też będzie ciężko o jakąś Lilke, bo w Niemczech raczej inne trendy. No chyba, że w ciągu najbliższych lat, gdzieś pojawi się w rodzinie to będziemy się zastanawiać.

Ślubowaliśmy:
29.04.2017.
Stary 2017-06-21, 23:31   #471
rosarioV
Zakorzenienie

Witam. Wreszcie się dostałam Byliśmy spisać protokół trwało to może 20 min a jak mi się niechcący wymcknęło, że mieszkamy razem już 5 lat to ksiądz "ile??? To Wasza strata, zapowiedzi nie będzie" ogólnie było śmiesznie, żartował sobie, zadał tylko podstawowe pytania a resztę sobie sam dopisał. Dostaliśmy kartki na spowiedź, powiedział w skrócie co i jak i że prosi abyśmy złożyli ofiarę za ślub na kościół. Jak spytałam się ile to powiedział co łaska, na ile Was stać Ale ofiarą dopiero w dniu ślubu

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-21, 23:33   #472
magdenka
Zakorzenienie

Cały dzień cytowałam, ale walić to. Napiszę tylko, że pozdro z wanny
A i witam się w nowym wątku
magdenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-21, 23:34   #473
Eunice9
Zakorzenienie

Cytat:
No u nas od 4 lat, ale na szczęście w rodzinie nie mamy żadnej, a w okolicy też będzie ciężko o jakąś Lilke, bo w Niemczech raczej inne trendy. No chyba, że w ciągu najbliższych lat, gdzieś pojawi się w rodzinie to będziemy się zastanawiać.
To tak jak u mnie z imieniem Michał, zawsze mi się podobało ale raczej nie nazwałabym tak dziecka bo mój wujek ma tak na imię. A jeszcze nazwał swojego syna Franek, a to imię też mi się podoba No i teraz jeszcze brat Tża to Michał

---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------

A mi się dziś tak nudziło, że dwa razy łaziłam do sklepu po jakieś pierdoły (z 4 piętra!) a resztę dnia siedziałam na necie + porządkowałam zdjęcia jednym okiem, a drugim oglądałam American Gods
Stary 2017-06-21, 23:39   #474
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b
Konto usunięte

Cytat:
A mi się dziś tak nudziło, że dwa razy łaziłam do sklepu po jakieś pierdoły (z 4 piętra!) a resztę dnia siedziałam na necie + porządkowałam zdjęcia jednym okiem, a drugim oglądałam American Gods
Ja dzisiaj wyszłam tylko po mleko bo już kawa stała
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-21, 23:43   #475
klocki_LEGO
Rozeznanie

Cytat:
Ja w sumie też unikam hormonów, ale czytałam że to bardzo łagodne Pomyślimy, własnie szkoda że nie mam kogo spytać bo tak się tułam od jednego gina do drugiego, nie mogę znaleźć dobrego Ale chyba wreszcie trafiłam na dobrą lekarkę i bardzo miłą, choć zostawiłam u niej 240zł

(
Niestety tez mam bardzo drogiego gina, ale w obliczu rychlej ciazy niezbyt chce zmieniac, bo facet jest super. Nigdy jeszcze nie mialam gina, ktory nie pcha na sile nic, tylko naprawde dobiera wszystko pode mnie.
Przynajmniej po slubie problem znika, bo po chcianych dzieciach wystarczy raz mezowi walnac wazektomie i problem z glowy - forever.
klocki_LEGO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-21, 23:45   #476
marta271
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

Dziękuję dziewczyny, jesteście kochane

Widziałam na fejsie

Czekaamy na foty
Kurde właśnie zdałam sobie sprawę , że nie wiem co z plenerem
O 23 dopiero wróciliśmy do domu. Foty beda pod koniec lipca
Stary 2017-06-21, 23:51   #477
Eunice9
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klocki_LEGO Pokaż wiadomość
Przynajmniej po slubie problem znika, bo po chcianych dzieciach wystarczy raz mezowi walnac wazektomie i problem z glowy - forever.
Niestety nie w Polsce
Stary 2017-06-21, 23:53   #478
aassiiaa1988
Żona Idealna :)

GG do aassiiaa1988

Cytat:
Napisane przez marta271 Pokaż wiadomość
O 23 dopiero wróciliśmy do domu. Foty beda pod koniec lipca
Może chociaż jedną Wam dadzą prędzej

TZ śpi, a ja oglądam film. Już też ledwo widzę, ale zainteresował mnie i patrzę..

Wysłane z mojego F3111 przy użyciu Tapatalka

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz, one przyjdą same..

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Prawdziwy Cud jest wtedy,
gdy z Miłości dwojga ludzi rodzi się kolejne Serce - 26.02.2019
aassiiaa1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-21, 23:54   #479
marta271
Zakorzenienie

Cytat:
Takich potwierdzeń przy wręczaniu lepiej nawet nie brac pod uwagę.
U nas goście mówili: Będziemy, będziemy. I co? I
TŻa mama uważała, że skoro ludzie mówili, że będą to będą. Ale wyprosiłam ją by obdzwoniła. I co? I kilka par jednak odmówiło, a było już po terminie potwierdzeń, więc nawet nie raczyli dzwonić sami.

Ramki mi się nie podobają, ale kuferki super.

My dla świadków mieliśmy takie skrzynki:
KLIK
Cudne według nas.
U nas praktycznie większość gosci potwierdziła przy zapraszaniu i wszyscy zdeklarowani przyszli. Nie bylo sytuacji ze ktos nagle odmowil!
Stary 2017-06-22, 00:00   #480
klocki_LEGO
Rozeznanie

Cytat:
Niestety nie w Polsce
Jak nie, wystarczy zaplacic w prywatnym gabinecie. Za tabletki tez sie placi, wiec na jedno wychodzi
klocki_LEGO jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości