PM 2018 cz. 6 - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2017-06-21, 23:35   #1831
Aveen
Rozeznanie

Dot.: PM 2018 cz. 6

Kiedy Wy macie czas te wszystkie ciasta piec? Kiedy ja tu nie przyjde to przynajmniej z dwie jakies ciasta tego dnia juz upiekly. Ale z was gospodarne panie domu, bo ja jestem taka do Ja ledwo mam czas obiad ugotowac.
Aveen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-22, 00:04   #1832
goplankowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MissCath Pokaż wiadomość
A takiego (zdjęcie jeszcze za szczeniaka, w zasadzie jest u moich rodziców, ale jest jak "mój" ):

Załącznik 7117511

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Jaki slodziak

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------

Cytat:
Napisane przez mia00 Pokaż wiadomość
U nas do 10 roku życia 50% ceny. Ale sądzę, że jak będzie miało 12 to nic się nie stanienikt nie będzie przecież wieku sprawdzał.
U nas do 2 lub 3 roku życia za darmo a do 7 -50

---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ----------

Cytat:
Jeszcze godzina i do domu. Szybko mi w sumie ten dzień zlecial. Co tam na obiad szykujecie? Bo ja chyba zapiekankę z mięsem mielonym i warzywami

Ja dziś m szybko robiłam fileta fileta kurczaka w sosie jogurtowym z curry papryka.

---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Manami Pokaż wiadomość
Przepraszam że się nie odzywałam ale mam ogromne problemy z kotką... Niestety mała ma poważne komplikacje po zabiegu sterylizacji którą przeprowadziła hodowla, wpakowaliśmy w nią znów masę pieniędzy, musimy brać codziennie urlopy bo jest po reoperacji i trzeba ją ciągle pilnować, a hodowla unika odpowiedzialności. Nie wiem już co mam robić Jest na sali prawnik?
Jeju co się jej dzieje (((

---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ----------

Cytat:
Napisane przez mia00 Pokaż wiadomość
Ja też przytyłam z kilogram, ale też mówi że lepiej wyglądam :O

Ale kiepska sprawa z tym kotkiem. ja w firmie dobrze żyje z działem prawnym i mam koleżankę radcę prawnego.
Ja schudłam Ale teraz nie mam kompletnie czasu ćwiczyć i pewnie tyje. Ale nie wstydzę się wejść do spodenek więc jest dobrze tak chciałam w sumie .

---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ----------

Cytat:
Napisane przez KinderCountry Pokaż wiadomość
A coś Ty, teraz nie ma mnie dla niej do końca miesiąca. Ostatniego niech sobie przyjedzie po klucze.
Nie umiem tolerować u dorosłych ludzi:
-niesłowności
-przerywania mi w trakcie mówienia (a ona to również robi)
-spóźniania

To nie macie sali zaklepanej? Będzie wolna jeszcze?
Idealnie jak ja.. ja panikuje bardzo jak się mam gdzieś chwilę spoznic. Wyjeżdżam wcześniej i wolę poczekać niż się spoznic. Więc w drugą stronę to samo.

---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ----------

Cytat:
Napisane przez pinaa Pokaż wiadomość
Ciasto prawie skończone Tylko jeszcze czekam aż mi galaretka zacznie tężeć żeby ją wylać na ciasto dzisiaj Ale dużo się jej raczej nie zmieści bo coś wysokie wyszło
Ciekawe co Tż powie ale to dopiero w piątek się okaże, bo jutro nie przyjedzie.
Ja z ciast to robiłam sernik bez sera jaglany i 3bit a tak to fit słodycze

---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:54 ----------

Co za sytuacje dziś widziałam. Po pierwsze w autobusie weszła dziewczynka z nogą w gipsie. Miejsca siedzące były zajęte. Wszyscy głowy w telefonach... nagle inna dziewczyna podniosła głowę ujrzała tamtą i powiedziała żeby usiadła. Ale ze było wysoko to nie chciała. Inna babka się oburzyla i poszła do przodu gdzie były miejsca dla inwalidów i siedziało tam dwóch kolesi. Żaden nie podniósł tyłka. Siedzieli z telefonem i udawali ze nie słyszą....

Druga sytuacja to dziś w pracy od rana dziewczyny miały problem (chyba z nacpanym) kolesiem. Chodzil co chwilę i wyprawial rozne dziwne rzeczy i zadzwonily po naszą ochronę a oni i ze on coś wypił i przegrzal się na słońcu ! Zadswonilisny na policję a ochroniarze puścili wolno tego debila zamiast poczekać tak jak proailysmy.

goplankowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-22, 04:15   #1833
poziomkowa91
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MrsSeductive Pokaż wiadomość
Ja mam pytanie do tych podwiązek czy one mają taki silikon w środku?

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

No chyba sobie żartujesz? co za ludzie. Może poszli po najniższej linii oporu?
Nie, nie mają. Jest po prostu koronka na gumce. Ale że biorą obwód uda to jest robiona specjalnie pod dana osobę i mierzyłam i wiem ze trzyma się dobrze i spadać nie będzie.
Jedynie wiem ze ktoś ładna kasę na tym zarabia, sama bym chyba zrobiła taka podwiazke

Obudziłam się na antybiotyk, bo mam brać co 8h no i wypadło na 4.00 a teraz już mi się nie chce spać Ale słucham ptaków, dają piękny koncert Nie ma to jak w domku 😍

---------- Dopisano o 04:14 ---------- Poprzedni post napisano o 04:10 ----------

Cytat:
Napisane przez goplankowa Pokaż wiadomość
Jaki slodziak

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------

U nas do 2 lub 3 roku życia za darmo a do 7 -50

---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ----------

Ja dziś m szybko robiłam fileta fileta kurczaka w sosie jogurtowym z curry papryka.

---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ----------

Jeju co się jej dzieje (((

---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ----------

Ja schudłam Ale teraz nie mam kompletnie czasu ćwiczyć i pewnie tyje. Ale nie wstydzę się wejść do spodenek więc jest dobrze tak chciałam w sumie .

---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ----------

Idealnie jak ja.. ja panikuje bardzo jak się mam gdzieś chwilę spoznic. Wyjeżdżam wcześniej i wolę poczekać niż się spoznic. Więc w drugą stronę to samo.

---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ----------

Ja z ciast to robiłam sernik bez sera jaglany i 3bit a tak to fit słodycze

---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:54 ----------

Co za sytuacje dziś widziałam. Po pierwsze w autobusie weszła dziewczynka z nogą w gipsie. Miejsca siedzące były zajęte. Wszyscy głowy w telefonach... nagle inna dziewczyna podniosła głowę ujrzała tamtą i powiedziała żeby usiadła. Ale ze było wysoko to nie chciała. Inna babka się oburzyla i poszła do przodu gdzie były miejsca dla inwalidów i siedziało tam dwóch kolesi. Żaden nie podniósł tyłka. Siedzieli z telefonem i udawali ze nie słyszą....

Druga sytuacja to dziś w pracy od rana dziewczyny miały problem (chyba z nacpanym) kolesiem. Chodzil co chwilę i wyprawial rozne dziwne rzeczy i zadzwonily po naszą ochronę a oni i ze on coś wypił i przegrzal się na słońcu ! Zadswonilisny na policję a ochroniarze puścili wolno tego debila zamiast poczekać tak jak proailysmy.

Odnośnie takich sytuacji w tramwajach/autobusach to jest u mnie ma porządku dziennym. Wszyscy telefony i świata nie widzą, albo specjalnie udają ze nie widzą starszej osoby jak wsiada a nie ma wolnych miejsc.

Ja mam świetna metodę haha - Jak wchodzi jakąś np starsza pani a widzę ze tych kilka siedzących chłopaków się nie podnosi to ja ustępuje i zwykle stoję przy jednym z nich a im robi się głupio ze dziewczyna ustąpiła Albo tylko mam nadzieje ze robi im się głupio

---------- Dopisano o 04:15 ---------- Poprzedni post napisano o 04:14 ----------

Manami przykre z tą kotka ale najważniejsze że z nią jest lepiej 😊Oby się sytuacja pozytywnie rozwiazala

"Dotąd dwoje, choć jeszcze nie jedno.
Odtąd jedno, choć nadal dwoje"
A&P
poziomkowa91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-22, 06:22   #1834
goplankowa
Zakorzenienie

Poziomkowa dobre heheprzykre jakim świat się stal.

Ja też przed 6 się obudziłam i ptaszki śpiewająAle musiałabym jeszcze na godzinę zasnąć bo z 5h spałam

goplankowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-22, 06:38   #1835
girlandzia
:)

Wśród ludzi panuje znieczulica, bardzo to jest przykre. Mnie wczoraj zaskoczył starszy Pan, który podszedł i zwrócił mi uwagę, że idę z rozpietą torebką.

girlandzia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-22, 07:02   #1836
MissCath
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez girlandzia Pokaż wiadomość
Wśród ludzi panuje znieczulica, bardzo to jest przykre. Mnie wczoraj zaskoczył starszy Pan, który podszedł i zwrócił mi uwagę, że idę z rozpietą torebką.

Ja ostatnio widziałam, jak dziewczyna upuscila żakiet i nawet tego nie zauważyła (w centrum handlowym). Było sporo ludzi, to podnioslam i aż pobieglam za nią, żeby oddać. Są jeszcze przypadki bezinteresownej dobroci

Manami, współczuję sytuacji z kotkiem. Z tego, co wiem, to można walczyć i można nawet żądać zwrotu kosztów za leczenie.

Stary 2017-06-22, 08:12   #1837
madz88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poziomkowa91 Pokaż wiadomość
Nie, nie mają. Jest po prostu koronka na gumce. Ale że biorą obwód uda to jest robiona specjalnie pod dana osobę i mierzyłam i wiem ze trzyma się dobrze i spadać nie będzie.
Jedynie wiem ze ktoś ładna kasę na tym zarabia, sama bym chyba zrobiła taka podwiazke

Obudziłam się na antybiotyk, bo mam brać co 8h no i wypadło na 4.00 a teraz już mi się nie chce spać Ale słucham ptaków, dają piękny koncert Nie ma to jak w domku 😍

---------- Dopisano o 04:14 ---------- Poprzedni post napisano o 04:10 ----------

Odnośnie takich sytuacji w tramwajach/autobusach to jest u mnie ma porządku dziennym. Wszyscy telefony i świata nie widzą, albo specjalnie udają ze nie widzą starszej osoby jak wsiada a nie ma wolnych miejsc.

Ja mam świetna metodę haha - Jak wchodzi jakąś np starsza pani a widzę ze tych kilka siedzących chłopaków się nie podnosi to ja ustępuje i zwykle stoję przy jednym z nich a im robi się głupio ze dziewczyna ustąpiła Albo tylko mam nadzieje ze robi im się głupio

---------- Dopisano o 04:15 ---------- Poprzedni post napisano o 04:14 ----------

Manami przykre z tą kotka ale najważniejsze że z nią jest lepiej 😊Oby się sytuacja pozytywnie rozwiazala

Raczej niestety tylko Ci się wydajeja nie zawsze ustępuje, ale jeśli tego nie robię to mam na to rozsądne i myślę że akceptowalne wytlumaczenie. Ale chociażby pamiętam jak w kolnierzu chodziłam ostatnio to nikt w autobusie niemalże nie ustepowal...

madz88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-22, 08:37   #1838
girlandzia

Wczoraj byłam na wizycie kontrolnej u lekarza i zadał mi pytanie czy planuję ciąże. Śmiałam się , że chyba zbliżam się do wieku w którym coraz częściej będę słyszała tego typu pytania
Stary 2017-06-22, 08:41   #1839
piankowa
Wtajemniczenie

Wracam dzisiaj z urlopu do pracy..muszę was nadrobić niemal z całego tygodnia ;p czuję się jakbym miesiąc w pracy nie była. To teraz zaczynam nadrabiać 500 postów. ;p

Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
piankowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-22, 08:44   #1840
alekaz1
Zakorzenienie

Cytat:
Mascarpone i śmietana? Najczęściej Takie same wagi mieszam Czasem minimalnie więcej śmietany, zeby było bardziej puszyste.
A myślisz ze biała czekoladę można dodać odrobinę do masy
Stary 2017-06-22, 08:59   #1841
Manami
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez alekaz1 Pokaż wiadomość
A myślisz ze biała czekoladę można dodać odrobinę do masy
Jasne że tak, tylko roztopioną

Ja siedzę na urlopie kocierzyńskim, zaraz jedziemy do weterynarza...

PM 2018

Manami jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-22, 09:03   #1842
MissCath
Zakorzenienie

Cytat:
Wczoraj byłam na wizycie kontrolnej u lekarza i zadał mi pytanie czy planuję ciąże. Śmiałam się , że chyba zbliżam się do wieku w którym coraz częściej będę słyszała tego typu pytania
Też słyszę takie pytania Ale wiesz, sprawdzają, czy będzie zarobek
Stary 2017-06-22, 09:04   #1843
broadwaydream
Wtajemniczenie

Cytat:
Czytałam na jednej z grup post na temat zbędnych rzeczy na ślubie i chyba faktycznie nie ma sensu wydawać kasy na podziękowania
I były jakies ciekawe jeszcze rzeczy ktore zbedne sa? Bo chcę ciąć koszty

Cytat:
Ja ostatnio widziałam, jak dziewczyna upuscila żakiet i nawet tego nie zauważyła (w centrum handlowym). Było sporo ludzi, to podnioslam i aż pobieglam za nią, żeby oddać. Są jeszcze przypadki bezinteresownej dobroci
Ja tak kiedys kobiecie na przejsciu podałam 500zł bo widziałam jak jej 5 banknotow wyleciało z kieszeni, slabo by bylo taka kase zgubic, ale ja zawsze stawiam sie po drugiej stronie.
Swoja droga zawsze jak cos mi spadlo to ktos zwracal uwage, z chamstwem sie jeszcze nie spotkalam.
Stary 2017-06-22, 09:28   #1844
poziomkowa91
Wtajemniczenie

Cytat:

A mi kiedyś starsza pani w sklepie zwróciła uwagę (w kolejce) że nie powinnam nosić torby z tyłu tylko obrócić ją do przodu. Mówiła że ją tak okradli. I mówiąc szczerze to zawsze staram się trzymać z przodu zwłaszcza w tłumie czy w kolejce ale wtedy akurat nie
Ale to było miłe. Tylko jak widać jeszcze starsze osoby są tak uprzejme

Ja 3 razy już oddawałam znalezione portfele na policję, w sumie w żadnym nie było grubszej gotówki niż 100zł ale mnóstwo dokumentów i kart, jeden obcokarajowaca z paszportem. Za każdym razem gratulowano mi przez policję obywatelskiej postawy I mówiłam że mam nadzieję że jak ja zgubię to ktoś też tak zrobi jak ja. Policja brała ode mnie nr bo podobno często ktoś chce podziękować znaleźcy, niechętnie podawałam, ale na nic nie liczyłam no i nikt nie dziękował

Ja mam karteczkę w portfelu i informacje o właścicielu i kontakt- polecam. Gdyby oni też mieli byłoby łatwiejsze, chociaż na policję miałam dwa kroki

A&P
Stary 2017-06-22, 09:38   #1845
Pola_1122
Raczkowanie

nie było mnie kilka godz a tutaj 3 nowe strony
na dobry początek dnia w pracy
Pola_1122 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-22, 09:44   #1846
girlandzia

Cytat:
Też słyszę takie pytania Ale wiesz, sprawdzają, czy będzie zarobek
Bardziej chodziło mu o to żebym pamiętała o przyjmowaniu kwasu foliowego

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

Cytat:
Napisane przez broadwaydream Pokaż wiadomość
I były jakies ciekawe jeszcze rzeczy ktore zbedne sa? Bo chcę ciąć koszty

Dużo osób pisało właśnie o podziękowaniach, ktoś wspomniał też o zawieszkach na alkohol

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Też mi się zdarzyło kilka razy znaleźć portfel i telefon.
Stary 2017-06-22, 10:10   #1847
MrsSeductive
Żona

Cytat:
Bardziej chodziło mu o to żebym pamiętała o przyjmowaniu kwasu foliowego

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

Dużo osób pisało właśnie o podziękowaniach, ktoś wspomniał też o zawieszkach na alkohol

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Też mi się zdarzyło kilka razy znaleźć portfel i telefon.
I że koszyczki ratunkowe powinny być naprawdę ratunkowe a nie pół łazienki domowej
MrsSeductive jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-22, 10:12   #1848
girlandzia

Cytat:
I że koszyczki ratunkowe powinny być naprawdę ratunkowe a nie pół łazienki domowej

Dokładnie tak
Stary 2017-06-22, 10:14   #1849
broadwaydream
Wtajemniczenie

No tak wlasnie myslalam, ze zawieszki, podarunki dla gosci, na aucie tez oszczedze bo mi zbedny dojazd czyms wymarzonym. Szukam dalej
Stary 2017-06-22, 10:18   #1850
poziomkowa91
Wtajemniczenie

Odnośnie kwasu foliowego to ja zamierzam kupić taki najzwyklejszy sobie i tz. Jest nie tylko przydatny ma planowanie ciąży ale ogólnie ma bardzo przydatne właściwości 😊

A&P
Stary 2017-06-22, 10:20   #1851
mansikkaa
Zakorzenienie

Też powinnam.zrobić paznokcie ale jakoś nie mam weny. I tak nigdzie nie wychodzę
Luciano de Crescenzo

D

48-2015
57-2016
mansikkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-22, 10:21   #1852
poziomkowa91
Wtajemniczenie

U mnie w ramach podziękowań będą krówki z le słowem Dziękujemy, naszymi imionami i datą, wiec nie jakiś duży wydatek. Zawieszki na alkohol będą pasujace do zaproszeń, rozpiski stołów czy pudełek na ciasta. Wszystko w dobrej cenie 😊 A samochód raczej chcemy wynająć niż pożyczać od kogoś z rodziny. Ja chcę czarny elegancki samochod i juz od 240, max 400zl można wynajac. Jeszcze nie mamy zarezerwowanego

A&P
Stary 2017-06-22, 10:27   #1853
MrsSeductive
Żona

Cytat:
Napisane przez mansikkaa Pokaż wiadomość
Też powinnam.zrobić paznokcie ale jakoś nie mam weny. I tak nigdzie nie wychodzę
Ja paznokcie u stóp robię drugi tydzień

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

Cytat:
U mnie w ramach podziękowań będą krówki z le słowem Dziękujemy, naszymi imionami i datą, wiec nie jakiś duży wydatek. Zawieszki na alkohol będą pasujace do zaproszeń, rozpiski stołów czy pudełek na ciasta. Wszystko w dobrej cenie 😊 A samochód raczej chcemy wynająć niż pożyczać od kogoś z rodziny. Ja chcę czarny elegancki samochod i juz od 240, max 400zl można wynajac. Jeszcze nie mamy zarezerwowanego

Ja nie kupuję nic jeśli chodzi o podziękowania, zawieszki uważam za zbędny wydatek wala się to potem po stole, rozpiski stołów sama zrobię oraz winietki, pudełka to u nas sala zazwyczaj daje te plastikowe (nie ma u nas czegoś takiego że na odchodne się dostaje), a samochód zaklepany no i to droga rzecz ale jest piękny
Stary 2017-06-22, 10:37   #1854
poziomkowa91
Wtajemniczenie

Ja sie zastanawiam co jeszcze mogę ślubnego wcześniej kupić

Mam już tablice do samochodu, podwiązkę, zamówione pudełka na koperty i obrączki i kupiłam na olx długi welon na sesję zdjęciową za grosze Mimo ze nie nie wiem jeszcze na pewno jaką będę miała sukienkę

Nie wiem co jeszcze mogę kupić żeby mieć z głowy...?
Zaproszenia i wszystko w tej grafice dopiero na jesień.

Myślę o obrączkach czy nie lepiej je zamówić gdzieś końcem sierpnia, gdzie jeszcze jest ciepło i palce będą inne niż w zimie.

A&P
Stary 2017-06-22, 10:42   #1855
MrsSeductive
Żona

Cytat:

Mam już tablice do samochodu, podwiązkę, zamówione pudełka na koperty i obrączki i kupiłam na olx długi welon na sesję zdjęciową za grosze Mimo ze nie nie wiem jeszcze na pewno jaką będę miała sukienkę

Myślę o obrączkach czy nie lepiej je zamówić gdzieś końcem sierpnia, gdzie jeszcze jest ciepło i palce będą inne niż w zimie.
Ja się zastanawiam teraz tylko nad podwiązką no i za dwa tygodnie chyba idziemy po obrączki

Ogólnie mam problem z sukienką na cywilny
Stary 2017-06-22, 10:49   #1856
martus9191
Zakorzenienie

Cytat:
Właścicielka mieszkania będzie mi się śnić po nocach. Dziś się z nią umówiłam, że o 12 będzie z kolejną lokatorką, żeby sobie obejrzała. Uwierzycie, że nie przyszły i nie dostałam nawet smsa "Dziś nieaktualne." ? Jak o zdjęcia, które idiotka od 2 dni ma na mailu to potrafi pisać po 23 w święto, a kiedy ja od 6 ogarniam chatę, czekam na nią w domu, to mnie olewa. Ona jest koło 40stki a już taka niepociumana (albo nadal...). O akty notarialne dzwoniła jak powalona, a uszanować mojego czasu nie potrafi
Mnie to do szału doprowadza Szukamy teraz współlokatora i na porządku dziennym jest umawianie się i nie przychodzenie bez żadnej informacji. Nosz ku... ile razy musieliśmy przez to plany zmieniać :/ Nie wiem jak można nie szanować tak czyjegoś czasu Jakby napisanie smsa - "jednak rezygnujemy z oglądania, nie czekajcie na nas" było czymś na co może tylko jakiś geniusz wpaść

Cytat:
B

To odrazu wykluczyłam Obsługiwałam dużo wesel i te podziękowania w większości zostawały na stołach i tylko bajzel się robił. A zawieszki na wódkę? Nie rozumiem ich sensu:P Tylko to przeszkadza przy nalewaniu :P Poza tym my wybraliśmy wódkę która sama w sobie ładnie wygląda więc zawieszki, kokardki czy etykietki sobie darujemy

Cytat:
Z tym też się w całości zgadzam

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

cel: 46 kg
martus9191 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-22, 10:57   #1857
MrsSeductive
Żona

Cytat:
Napisane przez martus9191 Pokaż wiadomość
Mnie to do szału doprowadza Szukamy teraz współlokatora i na porządku dziennym jest umawianie się i nie przychodzenie bez żadnej informacji. Nosz ku... ile razy musieliśmy przez to plany zmieniać :/ Nie wiem jak można nie szanować tak czyjegoś czasu Jakby napisanie smsa - "jednak rezygnujemy z oglądania, nie czekajcie na nas" było czymś na co może tylko jakiś geniusz wpaść

To odrazu wykluczyłam Obsługiwałam dużo wesel i te podziękowania w większości zostawały na stołach i tylko bajzel się robił. A zawieszki na wódkę? Nie rozumiem ich sensu:P Tylko to przeszkadza przy nalewaniu :P Poza tym my wybraliśmy wódkę która sama w sobie ładnie wygląda więc zawieszki, kokardki czy etykietki sobie darujemy

Z tym też się w całości zgadzam
To ja miałam podobnie z rekrutacją specyfika pracy nie pozwala mi rekrutować gdy pracuję i specjalnie poświęciłam dzień wolny i żałuje bo większa część osób nie przyszła.
Stary 2017-06-22, 11:01   #1858
Manami
Wtajemniczenie

Cytat:

Załamujesz mnie bo ja jeszcze nie mam NIC Ale zastanawiam się czy kupić szkatułkę na obrączki:

http://www2.hm.com/pl_pl/productpage...001.html#Złoty

i kusicie mnie tą podwiązką Mififi

PM 2018

Manami jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-22, 11:07   #1859
Holigula
Rozeznanie

Cytat:
Załamujesz mnie bo ja jeszcze nie mam NIC Ale zastanawiam się czy kupić szkatułkę na obrączki:

i kusicie mnie tą podwiązką Mififi
Nie ty jedna. Ja mam datę ale nawet nie mam zaklepane sali jeszcze. Dziś lub w sobotę jedziemy podpisać umowę i oby termin był.

Holigula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-22, 11:10   #1860
girlandzia

Cytat:

Mam taką samą
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości